بابا هموش فکر کرده بودن بازی تموم شدِ و بردیم . . .
خیالشون راحت شده بود که بردن و غافل از همه چیز . . .
الکی الکی داریم این بازی های راحتمون را امتیازهاش را از دست میدیم.
خدا بازی های آخر و با فولاد و بقیه بالا نشین ها بخیر کنه.
Printable View
بابا هموش فکر کرده بودن بازی تموم شدِ و بردیم . . .
خیالشون راحت شده بود که بردن و غافل از همه چیز . . .
الکی الکی داریم این بازی های راحتمون را امتیازهاش را از دست میدیم.
خدا بازی های آخر و با فولاد و بقیه بالا نشین ها بخیر کنه.
این فردوسی پور عجب آدمیه...اون صحنه ای که بازیکن سپاهان اخراج شد میگفت اگه این اخراجه چیجوری به آندو با اون ضربه آرنجش کارت قرمز نداد؟
دوست دارم بزنم لهش کنم...:sq_17:
دقیقه نود هم مارو له میکنه این چجورظلمیه همه دارن ماروزیربارقهرمانی له میکنن اگه پنالتی روخراب نکرده بودیم خوب میشد اه
ولی فردوسی پور بعد از گلا از خوشحالی نمیتونست درست حرف بزنه انصافا :دی ( لیگ اینجوری داغ تر میشه ، ما برگشتیم به کورس ، کم مونده بود بیاد بخوابه کف زمین خودش )
ولی امسال کوچکترین ناراحتی هم ندارم من اگر قهرمان نشیم با این همه مشکلات ! فقط برای سه شنبه سنگ تموم بزارید همه !
اعصابم بدجور خرده. 2 امتیاز رو مفت از دست دادیم.
فوتبال همینه و کاریش نمیشه کرد. یه لحظه غفلت کردن . اگه اون توپ هم رد میشد الان 49 امتیازی بودیم تو صدر.
اگه دقت کنید کاروالیو اصلا خودشو درگیر نمیکنه. قاطی نمیشه . این مدل بازی به درد ما نمیخوره.
بازیکن باید بجنگه . بره تو پای بازیکن حریف مث آنــــــــــدو.
جلو ذوب آهن هم 2امتیاز از دست دادیم تا باز تا روز آخر استرس داشته باشیم.
بازی با فولاد و نفت وحشتناک حساسه . باید حتما اون بازیــــا رو ببریم .
نمی دونم خسرو میرسه به بازی فولاد یا نه؟!!!
به نظر من مهمترین بازیهامون بازی با سایپا و ملوان تو انزلیه که باید حتما از این 2 بازی 6 امتیاز بگیریمنقل قول:
از بازی با نفت و فولاد هم 2 امتیاز بگیریم تقریبا میشه گفت قهرمانی تو دست خودمونه و بازی آخر تو آزادی با تراکتور و احتمالا جلو خیل عظیم هوادارا
متاسفانه ساموئل کارت گرفت و بازی باسایپا را از دست داد نمیدونم کی از شر این مصدومیت ها و محرومیت ها راحت میشیم چه فصلی شد این فصل :n02:
نشد بازی رو ببینم ولی حیف ساموئل پنالتی رو از دست داد
مثل اینکه ایمان مبعلی و میداوودی و شریفات برای بازی های آسیایی به استقلال پیوستند ! صحت داره ؟
منم تو اف بی خبرشو خوندم هنوز رسانه ای نشده اما خیلی خوبه حتما حضورشون برای تیم میتونه مفید باشه در این کمبود بازیکن
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
شریفات که نمیاد ! خود فولاد تو اسفند بازی آسیایی داره !
هیشکی فکر نمیکرد جلوی ذوب آهن و مس در مجموع 4امتیاز از دست بدیم.
خدا کنه هر طور شده سایپا و ملوان رو ببریم. که سخت تر از بازیهای قبلیمونه
اه اعصاب برای آدم نمیذارن.از ناراحتی از دست دادن 2 امتیاز اونم دقیقه نود،هنوز آروم نشدم.یادش میفتم عصبانی و کلافه میشم.دیروز بد بازی نکردیم ولی به نظرم قلعه نویی سر تعویض ها اشتباه کرد.مخصوصا وقتی یرهانی را بیرون برد عملا توپ و میدان رو دادیم به حریف و نشستیم به دفاع کردن!خدایی یکی به من بگه توپ اصلا به نظری رسید؟وقتی آرش انقدر تلاش میکنه همه جای زمین هست،هم به دفاع کمک میکنه هم خط حمله را سرپا نگه میداره،چرا باید تعویض بشه؟؟؟آرش که رفت بیرون،فقط مونده بود دروازه بان مس هم بیاد تو حمله هاشون شرکت کنه!!
خدایا خودت کمکمون کن..........
پورحیدری: کیروش «شو» اجرا کرد و اعصاب قلعهنویی را به هم ریخت!/ مقابل مس آماتور گل خوردیم
رئیس کمیته فنی تیم استقلال گفت:
کیروش دیروز شو اجرا میکرد و با سناریوی از پیش نوشته شده اعصاب قلعهنویی را به هم ریخت.
منصور پورحیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار استقلال و مس کرمان و تساوی این دیدار گفت: به اعتقاد من تیمی مثل استقلال نباید چنین گلی دریافت کند و اصلا نباید آن خطا اتفاق میافتاد. بازیکنان ما فکر کردند همه چیز تمام است و انصافا اگر چند دقیقه تحمل میکردند سه امتیاز فوقالعاده را به دست میآوردند.
وی افزود: از سوی دیگر درست در روز بازی سرمربی تیم ملی اعصاب مربی ما را به هم ریخت و با نوشتن یک سناریو و راه انداختن یک شو کار خودش را کرد. کیروش خیال میکند مردم چیزی نمیدانند و چیزی متوجه نمیشوند ولی او اشتباه میکند.
عضو هیأت مدیره و مدیر فنی باشگاه استقلال در خصوص پیروزی پرسپولیس و رقابت فشرده با استقلال گفت: مطمئنا هر بازی برای خودش یک فینال است ولی با این فشردگی نمیشود از بازیکنان انتظار داشت. حتی وقت ریکاوری برای بازیکنان باقی نمانده و بازیها روز به روز سنگینتر میشود. مثلا در بازی دیروز در یک صحنههایی از آماتور هم آماتورتر گل دریافت کردیم که نباید این اتفاقات رخ دهد.
پورحیدری در خصوص اینکه کیروش مدعی شده استقلال برنامههای لیگ را بر هم زده است،گفت: من عادت دارم در مورد همکار زیاد صحبت نکنم ولی انصافا کیروش خیلی به این فوتبال صدمه زد. او هر چه دلش خواست در برنامه دیروز گفت و وقتی قلعهنویی روی خط رفت به او فرصت داده نشد که حرف بزند. کیروش یک طرفه شو اجرا میکرد و هر چه میخواست میگفت اما شما مطمئن باشید به حرف من خواهید رسید که این مربی یک انسان بهانهجو است و از این بدتر هم خواهد شد.
وی در ادامه گفتوگو با فارس تاکید کرد: او به شعور مردم ایران بیاحترامی کرد و این هم جزء بهانههایی است که آورده و گفته لیگ به خاطر برنامههای استقلال عقب افتاده است. من فکر میکنم امسال یک جام جهانی عجیب و غریبی داریم و با این تفکرات اصلا نباید لیگ برگزار میشد و کلا باید بازیکنان را در اختیار این آقا میگذاشتیم. شاید او فکر میکند ما تا به حال به جام جهانی نرفتهایم و به او نگفتهاند سه دوره در جام جهانی حضور داشتیم. منتظر بهانههای جدید کیروش باشید.
وی در پایان در خصوص اینکه آیا استقلال در جام حذفی میتوان مس را شکست دهد، گفت: آن بازی متفاوت است ممکن است حتی به 120 دقیقه بکشد ولی برنامهریزی قلعهنویی برای آن دیدارها متفاوت خواهد بود. خوشبختانه تیموریان برگشته و بازیکنان هم تا امروز شاهکار کردند و با فداکاری کار را جلو بردند.
خوب وزیر ورزش هم همانطور که پیش بینی میشد از کیروش حمایت کرد و گفت که الویت جام جهانیه
جالبه این آقا وقتی صحبت پول میشه خودشو میزنه به اون راه اما الان میگه استقلال برای دولته و هر چی وزارت بگه باید انجام بده :n02:
الان دارم اون روز رو میبینم که کی روش با 3 باخت از همون برزیل راهی کشورش میشه و تمام پولشو گرفته و حتی نمیاد ایران و در مورد عملکردش توضیح بده و این آقایان به به و چه چه اجنبی پرست قیافشون اونموقع دیدن داره
اینطور که کفاشیان گفت جام باشگاه های آسیا هر سال برگذار میشه اما جام جهانی هر 8 سال برگذار میشه !! پس اولویت با جام جهانیه یعنی باید قید هاشم و صادقی و آندو و خسرو هم برای بازیهای آسیایی بزنیم
هیچ جای دنیا چنین تفکراتی را نمیبینیم واقعا متاسفم برای کی روش که فکر میکنه مربی حرفه ای هستش اما میخواد بازیکنان ملی پوش استقلال را از باشگاه به زور بگیره
این قضیه کیروش:n21: و امیرخان خوب سوژه دست یه سری افتاده استقلال و استقلال رو بکوبن و عقده هاشونو خالی کنن....
جناب وزیر فرمودن که استقلال نباید به فیفا شکایت میکرده و ما باهاشون برخورد می کنیم :n04: :n09: !!!! فیفا هم که سرش درد می کنه برای محروم کردن کشوری که دولتش تو فوتبالش دخالت می کنه ! :n24:نقل قول:
جالبه این آقا وقتی صحبت پول میشه خودشو میزنه به اون راه اما الان میگه استقلال برای دولته و هر چی وزارت بگه باید انجام بده
ای گل گفتی دوست عزیز من نمی دونم وقتی کمیته ورزش هست چه ربطی داره به مجلس شورا یاغیر..........نقل قول:
تيموريان:پيراهن ملي را با هيچچيز عوض نميکنم
هافبک مليپوش فوتبال استقلال گفت: پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نميکنم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کليپي از مليپوشان پخش شد که در آن بعضي از بازيکنان قديمي تيم ملي مثل خداداد عزيزي، حميد استيلي، حسن روشن، پيرواني، مهدويکيا، رحمان رضايي، خسرو حيدري، خلعتبري و سيد جلال حسيني در مورد تيم ملي و غيرت و تعصب نسبت به پيراهن اين تيم صحبت کردند. آخرين صحنه اين فيلم بغض آندرانيک تيموريان بود که ميگفت پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نميکند.
*جمشيد مشايخي بر روي تمر تيم ملي نوشت: ملت بزرگ ايران هميشه پيروز باشد.
*علي مطهري بر روي اين تمبر نوشت: بسمهتعالي به اميد پيروزي تيم ملي در جام جهاني.
*ناصر نوآموز نوشت: به اميد خدا و سربلندي تيم ملي در جام جهاني پيروز باشيد.
*آيتاللهي نوشت: چو ايران نباشد تن من مباد.
*مارتين مدير آلماني آلشپورت گفت: از فدراسيون فوتبال ايران به خاطر همکاري دوجانبه تشکر ميکنم ما طرح لباس تيم ملي ايران را با نقش يوز ايراني به فيفا برديم و تأئيديه آن را گرفتيم.
وي ادامه داد: تلاش کرديم الياف پيراهن تيم ملي ايران از بهترين کيفيت برخوردار باشد تا عملکرد تيم ملي ايران بالا برود. تيم ملي ايران در هر مسابقه شانس دارد حتي مقابل آرژانتين.
*وحيد جعفري مدير بخش خاورميانه آلشپورت نيز در اين مراسم در کنار مارتين حضور داشت.
*مارتين خداحافظياش را به زبان فارسي بيان کرد.
* جواد خياباني در پايان سخنان مارتين گفت که بهتر است جعفري که موهاي زيادي دارد بخشي از موهايش را به مارتين بدهد!
هر بازیکنی ممکنه برای خودش نظر خاصی داشته باشه اما با بیشتر به حرف اسطوره هامون دامن میزنم تا بازیکنای معمولی ...نقل قول:
فرهاد مجیدی : قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا با استقلال برای من از بازی کردن در جام جهانی برزیل با ارزش تر است :
به گزارش ایرنا، مجيدي رسيدن به اين قهرماني در رقابت هاي فصل جاري را حتي مهمتر از بازي براي تيم ملي ايران در جام جهاني ۲۰۱۴ مي داند.
استقلال با مربيگري امير قلعه نويي، توانسته است با سه گل مجيدي براي اولين بار به مرحله يك چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برسد و در اين مرحله بايد در دو بازي رفت و برگشت برابر بوريرام تايلند به ميدان برود.
مجيدي كه فينال مسابقات ۱۹۹۹ آسيا را از دست داده بود، در جريان قهرماني العين امارات در مسابقات ۲۰۰۳ ليگ آسيا نقش به سزايي ايفا كرد و اكنون چشم به سومين قهرماني آبي هاي تهران در قاره كهن دوخته است.
اين بازيكن ۳۷ ساله گفت: "قهرماني آسيا با العين يكي از بهترين خاطرات و افتخارات دوران حرفه اي من است اما قهرماني با استقلال لذت بيشتري دارد و شايد يكي از آرزوهاي ورزشي من باشد.
وي افزود: اگر امسال با استقلال قهرمان شويم شخصا بيشتر از بازي براي تيم ملي در جام جهانی خوشحال میشوم."
من واقعا نمــیدونم مشکل کــیروش چیه ؟
اینم گزیده ای از پاسخ امیرخان که بد جوری طرفووو .... :n02:
قلعه نوعي :
من آدم شب زنده داری نیستم که فردایش حالم خراب شود و در ورزشگاه چرت بزنم! !!
بازگشت آندو به تمرینات
به هر حال هرچی بوده تموم شد و باید تا آخر فصل از تیم حمایت کنیم
+
عبدالله ویسی : با رفتن مبعلی به استقلال موافقم .
+
امیر قلعه نویی:
وقتی بازی ایران و کره جنوبی انجام میشد من در آمریکا حضور داشتم و بازی در ساعت 4:30 صبح برگزار میشد و من اهل بیدار ماندن تا آن ساعت نیستم که مانند آقایان وسط بازی چرت بزنم / شب زندهدار نیستم و اهل چرتزدن هم نیستم. هر شب ساعت 11 میخوابم و 6 صبح بیدار میشوم
گل+فارس
نامهنگاری استقلال با AFC برای جذب یار کمکی/کدام باشگاه با آبیها همکاری میکند؟!
باشگاه استقلال برای جذب یار مکمی برای لیگ قهرمانان آسیا از کنفدراسیون فوتبال آسیا استعلام میگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال قصد دارد برای حضوری قوی تر در لیگ قهرمانان آسیا از یار کمکی بهره ببرد.
گفته می شود امیر قلعه نویی از بین چهار بازیکن یکی را می خواهد. این روزها بحث ایمان مبعلی، میلاد میداودی، قاسم حدادی فر و سجاد شهباززاده مطرح است اما از سویی برخی منابع دیگر از حضور مبعلی اسم می برند.
همه این اسامی در حالی مطرح می شود که هنوز باشگاه استقلال مجوز استفاده از یار کمکی را از AFC و سپس فدراسیون فوتبال ایران نگرفته است.
در همین راستا قبل از اینکه باشگاه استقلال با باشگاه های داخلی وارد مذاکره شود با کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه نگاری کرده و منتظر جواب استعلام خود است.
بعد از جواب AFC باشگاه استقلال باید مجوز لازم از سازمان لیگ هم بگیرد.
مسئله سوم دیگری که مطرح است این است که کدام باشگاه حاضر می شود در 4 هفته مانده به پایان لیگ بازیکن کلیدی خود را در اختیار استقلال قرار دهد و خودش از حضور این بازیکن بی بهره بماند.
لیگ قهرمانان آسیا از اواسط اسفند آغاز می شود و باید منتظر شد و دید AFC به باشگاه استقلال مجوز استفاده از یار کمکی را می دهد یا خیر.
حتي اگه منع قانوني هم نداشته باشه، بعيد ميدونم كه باشگاهي توي كوران مسابقات ليگ برتر، بازيكناش رو در اختيار ما بذاره.نقل قول:
داوران دیدارهای استقلال مقابل حریفان آسیایی مشخص شدند
کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی داوران و ناظران دیدارهای استقلال تهران مقابل حریفان آسیایی را در رقابت های لیگ قهرمانان اعلام کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های استقلال تهران والشباب عربستان که سه شنبه(6 اسفند 92 )درورزشگاه آزادی برگزارمی شود را ˈتان هایˈ از چین به همراه دو هموطن دیگرش ˈهو وینگ ˈو ˈمو یوشینˈ از چین قضاوت می کنند.
داور چهارم دیدار استقلال و الشباب ˈوانگ ژهˈ نیز از کشور چین است ، ناظر این بازی از کشور قطر است و ناظرداوری این رقابت نیز از کشور کویت انتخاب شده است .
براساس این گزارش دیدار استقلال تهران والجزیره امارات در روز سه شنبه (27 اسفندماه)نیز در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود و ˈیوئیجی نیشی مورا ˈ همراه ˈساگارا تورا و ناگی توشی یوکی از ژاپن داوری این مسابقه را به عهده دارند.
داور چهارم این دیدارˈچاری مورات قربان اف ˈ از کشور ترکمنستان است و ناظر داوری و ناظر بازی نیز به ترتیب از کشورهای کویت و هندوستان هستند.
پرداخت بین ۳۰ تا ۵۰ درصد قرارداد مربیان و کادر پزشکی استقلال از سوی فتحاللهزاده
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز بخشی از قرارداد اعضای کادرفنی و پزشکی این تیم را پرداخت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای کادرفنی و پزشکی تیم فوتبال استقلال از ابتدای فصل جاری هیچ پرداختی از این باشگاه دریافت نکرده بودند و طبق وعده ای که علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه داده بود امروز به حساب اعضای کادرفنی و پزشکی استقلال پول ریخته شد.
مدیرعامل استقلال بین 30 تا 50 درصد قرارداد مربیان و کادرپزشکی آبی پوشان را امروز پرداخت کرد.
تیم استقلال امروز در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی میزبان مس کرمان است
استقلال ساعت چندبازی داره
ساعت 5 ...نقل قول:
:n08::n08::n08::n30::n30::n30:
اخه این تیم برنامه هم داره همین جوری فقط می زدن زیر توپ
واقعا برد حق تیم مس بود . مبارکشون باشه:n27:
مهاجم خوب داشتیم الان این بازی حداقل 2 گل میزدیم ...
این چند بازی های آخرمون رو فقط مدافع ها گل زدن :n03:
الان دیگه ما هستیم و لیگ و 5تا بازی سخت (سایپا-ملوان-نفت-فولاد-تراکتور)
حقمون بود ببازیم.:n28:
تیمی که فقط و فقط و فقط پاس رو به عقب میده و بازیکنهاش نتونن همدیگه رو پیدا کنن، باید هم حذف بشه
صدر نشین لیگ ،که جلوی تیم ته جدول نتونه هجومی بازی کنه ، باید هم حذف بشه
نیمه دوم ما چه خطری روی دروازه مس ایجاد کردیم؟؟ کدوم حرکت تاکتیکی پیاده شد؟؟ مقصر اصلی شخص قلعه نوعیه!:n03:
تاکتیک تیم انداختن توپ پشت مدافعان حریف واسه آرش بود که همش تو آفساید بود.
نوری که واقعا فوق ستاره !!!! بود .:n03:
با این وضع ، برای چی بریم آسیا؟؟؟ اعتبار و آبروی خودمون رو با حذف تو مرحله مقدماتی ، از دست میدیم
آقا بازیکن نداریم دیگه ! از اون دفاع تا جلو هیچ کدوم بازیکنای خلاقی نیستن ! فقط درگیر شونده داریم ! فتح الله زاده بد کاری کرد اول فصل جباری رو رد کرد رفت ! البته اگر بود هم تا الان آقای ک یر وش فرستاده بودش قطر !
واقعا استقلال اینجورتیمی بود ماتیمی بودیم که همه حسرت داشتن جای ماباشن ولی نگاه کنید [حذف شد] بهترازمابازی میکنه
تو این بازی بد بودیم و حقمون بود که حذف بشیم
نمیشه که همیشه ناپلئونی برد!
از اول فصل تا الان تاکتیک و برنامه درستی نداشتیم. اشتباهات فردی هم تا دلتون بخواد داشتیم. تو این دو ماه اخیر هم اندازه ده سال فقط حاشیه داشیتم!
بازی های سختی تو لیگ داریم ولی به این شکل واقعا هیچ امیدی به قهرمانی لیگ نیست و باید به فکر کسب سهمیه باشیم.
امیدوارم حداقل چند بازیکن کمکی خوب جذب کنیم واسه اسیا تا ابرومندانه بازی کنیم.
برنامه ی بازی های استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
لیگ قهرمانان آسیا ** استقلال ایران ــ الشباب عربستان ** سه شنبه 6 اسفند 1392
لیگ قهرمانان آسیا ** الریان قطر ــ استقلال ایران ** سه شنبه 20 اسفند 1392
لیگ قهرمانان آسیا ** استقلال ایران ــ الجزیره امارات ** سه شنبه 27 اسفند 1392
لیگ قهرمانان آسیا ** الجزیره امارات ــ استقلال ایران ** چهارشنبه 13 فروردین 1393
لیگ قهرمانان آسیا ** الشباب عربستان ــ استقلال ایران ** چهارشنبه 27 فروردین 1393
لیگ قهرمانان آسیا ** استقلال ایران ــ الریان قطر ** چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393
AFC
لوسیانو ادینهو: قاتل استقلال و قلعهنویی نیستم!/کروش دعوتم کند همین الان برای ایران بازی میکنم
مرتضی رضایی- سروش امینی توماجی: لوسیانو ادینهو، شماره 30 مس کرمان، با زیرپوشی تکراری که معمولاً رویش مینویسد I love you kerman. از این توضیحات اولیه که بگذریم، میرسیم به داستان ادینهو و استقلال. برای استقلالیها گل تلخ «ادو» در کرمان و در لحظات آخر از یادشان نرفته بود که حالا باید دو گلش را در ورزشگاه آزادی هضم کنند. ادینهو به فاصله 5 روز، 3 بار دروازه استقلال را باز کرد تا حالا تبدیل به کابوس قلعهنویی و آبیها شود. او با یک کاشته و یک شوت محکم، عامل حذف استقلال از نیمهنهایی حذفی شد و مس را به فینال برد. ادینهو 24 ساعت پس از درخشش دوباره مقابل استقلال با کمک حجت جهرمی مدیر روابط عمومی مس کرمان به خبرآمد تا یک گفتوگوی جذاب و خواندنی با ما داشته باشد. او در این مصاحبه انگار به خاطر رودربایستی با امیر قلعهنویی مجبور بود پس از 3 گل به استقلال، خیلی از حرفها را نزند...
*بعد از بازی با استقلال اتفاق جالبی افتاد. پیامکهای زیادی ردوبدل شده و پرسپولیسیها اسم تو را گذاشتهاند قاتل استقلال.
این لقب برای من زیاد است. برایم مهم این است که به تیمم مس کرمان کمک کنم. کاری به کریهای هواداران دو تیم ندارم. هدف من موفقیت مس کرمان است. قبل از بازی پیشبینی میکردند کدام تیم به فینال میرود. همه میگفتند استقلال. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. همه میگفتند مس تیم بزرگی نیست. همه چیز فوتبال در زمین است. یازده مقابل یازده.
*خیلیها میگویند به سیدمهدی رحمتی خوب گل میزنی.
من مهدی رحمتی را به خوبی درک میکنم. فکر میکنم او هم من را درک میکند. زمانی که من و مهدی در مس بودیم با هم تمرین داشتیم. بیشتر ضربات ایستگاهی را تمرین میکردیم. قبل از اینکه من بخواهم به توپ ضربه بزنم، دیدم مهدی در زاویه مخالف و پشت دیوار دفاعی ایستاده است. به این فکر رسیدم که اگر یک شوت محکم و زمینی بزنم (البته در زاویه موافق) او شانسی برای مهار توپ ندارد. چون توپ سریعتر میرفت. رحمتی گلر خوبی است. من بازیکن مس کرمان هستم و دوست دارم به گلرهای بزرگ گل بزنم. رحمتی بهترین گلر ایران است و من خوشحالم که به او گل میزنم.
*البته ایمون زاید سه تا گل در ده دقیقه به او زده است...
به ایمون زاید تبریک میگویم. فوتبال است دیگر. هر بازی موقعیت خاص خودش را دارد. شاید شما 5 تا بازی کنی و اصلاً گل نزنی.
*میخواهیم برگردیم به سالهای قبل، زمانی که آمدی ایران. با تیم مس به محبوبیت رسیدی. حتی همان موقع هم بحثهایی میشد که برای تو تابعیت بگیرند که برای تیمملی ایران بازی کنی.
5 سال پیش به لیگبرتر ایران آمدم. نخستین مربی من در مس، فرهاد کاظمی بود. بعد از آن پرویزخان مظلومی! بعد از آن هم لوکا و سپس قلعهنویی. 4 مربی خیلی خوب. آنها برای فوتبال کرمان مهم بودند. اول که آمدم، شش ماه بازی نکردم و فقط تمرین کردم. بعد از شش ماه 5 تا بازی کردم و لیگ تمام شد. در این 5 تا بازی 11 گل زدم و تمام. بعد از آن مردم کرمان گفتند ادینهو بازیکن خوبی است. بعد از آن به خیابانها و مغازهها میآمدم، مردم من را میشناختند. بعد از 4 سال، قبل از اینکه بروم شارجه 22 تا گل زدم و آقای گل شدم. لیگ ایران و امارات خیلی با هم فرق دارند. صددرصد فرق دارند. دو سال در امارات بودم اما برگشتم کرمان. دوست دارم تابعیت ایرانی بگیرم. من علاقه دارم پاسپورت ایرانی بگیرم و در جامجهانی در برزیل بازی کنم. برزیل کشور اول من است اما ایران را هم دوست دارم آن هم به عنوان کشور دوم. اما اگر پاسپورت ایرانی بگیرم، آن زمان ایران کشور اول من است و بیشترین توانم را برایش میگذارم حتی اگر مقابل برزیل بازی کنم.
*الان چند ساله هستی؟
31 ساله.
*زمانی که قلعهنویی مربی تیمملی بود این پیشنهاد را به تو داده بود؟
نه، اصلاً چنین پیشنهادی نداشتم.
*تو هیچ وقت برای تیمملی برزیل بازی نکردی؟
در برزیل نه. فقط برای باشگاه بازی کردم.
*تو رفتی امارات و برگشتی کرمان. آن هم در حالی که از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد داشتی.
در فوتبال ایران فقط مس. من قبلاً هم گفتهام که در ایران برای مس بازی میکنم. اگر از ژاپن و قطر هم پیشنهاد داشته باشم، بازی میکنم اما در ایران فقط مس.
*چرا؟
من شهر و مردمش را دوست دارم. همه چیزش را دوست دارم.
*اگر مس بیفتد به دسته پایینتر باز هم برای این تیم بازی میکنی؟
هنوز که به لیگ یک سقوط نکردهایم اما دوست دارم در لیگبرتر بازی کنم.
*شایعه شده که قلعهنویی برای فصل بعد با ذوبآهن به توافق رسیده است. او رایزنی کرده برای رفتن تو به ذوبآهن و...
الان خیلی زود است در این باره حرف بزنم. بهتر است همه چیز بماند بعد از پایان لیگ. الان تمرکزم را برای مس گذاشتهام و بس. الان فقط میخواهم به تیمم کمک کنم برای 5 تا بازی باقیمانده و فینال جام حذفی. الان همه میگویند مس رفته دسته دو اما ما 5 تا بازی داریم. من تا آخرین لحظه تمام توانم را برای مس میگذارم.
*چند سال است که میگویند با درد زانو بازی میکنی؟
یک بار در بازی مس در لیگ قهرمانان زانویم مصدوم شد. به برزیل رفتم و درمان شدم. الان درد خاصی ندارم. خیلی مهم است که بعد از هر بازی ریکاوری خوبی داشته باشی.
*الان مس در فینال جامحذفی است. چقدر امیدوار هستید که قهرمان شوید؟ در ضمن شما در خانه هم بازی میکنید.
در کرمان بازی کردن مسئولیت ما را بیشتر کرده است. ما باید در خانه بازی کنیم. اولین چیز مهم این است که تمرکز بالایی داشته باشیم، دوم به تراکتور احترام بگذاریم و سوم جنگنده و قوی باشیم و چهارم اینکه در کنار هم باشیم. اولین فکر من این است که تیم من قهرمان شود و گل زدن من مهم نیست.
* بهترین مربی از بین این اسامی که نام بردی چه کسی است و بیشترین تأثیر را روی تو گذاشته است؟
در ایران، سه، چهار تا مربی خوب داشتم. مظلومی، لوکا و قلعهنویی.
*اگر قرار باشد از بین این سه نفر یکی را انتخاب کنی؟
همین سه نفر.
*محمود یاوری چطور؟
این فوتبال است و اینطور نیست که بگویی با فلان مربی مشکل داری. گواردیولا یک نسل بارسلونا را به همه افتخارات رساند اما او الان کجاست؟ بایرنمونیخ. خیلی مربی خوبی بود و 4 تا قهرمانی برای بارسلونا آورد اما الان در مونیخ است. اگر 4 تا بازی ببازد، اخراجش میکنند. فوتبال همین است. در بازی با استقلال دو گل زدم و تیمم موفق شد. فوتبال ورزشی است که در امروز زندگی میکنی و دیروز مهم نیست. اگر در فینال تراکتور قهرمان شود، دیگر دو گل من مهم نیست.
*یاوری میگفت ادینهو به اندازه پولی که میگیرد بازی نمیکند.
مشکلی نیست.
*رئالی هستی یا بارسایی؟
من فوتبال زیبا را دوست دارم. رئالمادرید و بارسا تیمهای خوبی هستند. اما من فوتبال خوب را دوست دارم اما برای سؤال شما؛ رئالمادرید.
*بین رونالدو و مسی چطور؟
قطعاً رونالدو. البته برای کسب توپ طلا، مسی مصدوم بود. کریستیانو همه بازیها را بازی کرده و توپ طلا را برده است. او در هر بازی 1/1 گل زده.
*در بازی دیروز دو بار زیر پیراهنت را عوض کردی. از کجا میدانستی قرار است گل بزنی که زیر پیراهنت را عوض کردی؟
قبل از بازی میخواستم همسرم را غافلگیر کنم. برای اولین بار نوشتم دوستت دارم فلاویو. برای همسرم. دفعه دوم برای انجل دخترم. روی تیشرتم نوشته بودم صددرصد کاپی چابا که نام شهری است که در آن متولد شدهام.
*از برزیلیهای معروف با کدام یک در ارتباط هستی؟
با هیچکدام در ارتباط نیستم.
*سری آخر که ایران بودی، موهایت را طوری زده بودی که منشوری بود! رفتی و موهایت را کوتاه کردی؟
فدراسیون به من چیزی نگفته بود اما باشگاه به من گفته بود. فکر میکنم فدراسیون به باشگاه گفته بود به من تذکر بدهند.
*یکی از خبرگزاریها نوشته بود نگو کرمان را دوست داری. تو پول را دوست داری و 500 هزار دلار از کرمانیها گرفتهای.
این یک راز است. قرارداد یک چیز شخصی است. اگر پرسپولیس به شما هم 500 هزار دلار میدهد خب چرا قرارداد امضا نمیکنید؟ بروید امضا کنید دیگر. شاید پرسپولیس به من فقط 200 تا بدهد و من امضا کنم.
*میدانی، به این دلیل این سؤال را کردیم که میگویند مس پول خوبی به تو میدهد که در آنجا فوتبال بازی میکنی.
مثال میزنم. شما اینجا کار میکنید بعد از یک ماه به شما حقوق میدهند. آدم برای پول بهدستآوردن کار میکند. الان که من دو تا گل به استقلال زدهام این حرفها را مطرح میکنند. چرا سه سال قبل که 800 هزار دلار از مس گرفتم این حرفها را نمیزدند؟ هر بازی هم خوب بازی میکردم و کسی هم حرفی نمیزد. من بازیکن حرفهای هستم و به این چیزها کاری ندارم. اگر رونالدو یک بازی گل نزند، میآیند درباره قراردادش حرف میزنند؟ ولی بازیکنی مثل رونالدو یک نفر است که میتواند مقابل یازده نفر بازی کند. فوتبال این است بعد از اینکه دو تا گل میزنی و مطرح میشوی، میآیند و دربارهات حرف میزنند. نود درصد گل دوم برای میلاد جهانی بود.
*قبول داری گل به استقلال را خیلی بدموقع زدی؟
فوتبال است دیگر. فوتبال مثل رانندگی است. یک لحظه حواست پرت شود، تصادف میکنی. من سهشنبه نود دقیقه بازی کردم، تمرکزم 4 دقیقه اول بود و 4 دقیقه آخر. در همه جای جهان همین است. من به گل زدن نیاز دارم. یک لحظه تمرکز کنم، میتوانم گل بزنم. اگر بازی روماریو را دیده باشید این طرف و آنطرف نمیرفت. نزدیک دروازه بازی میکرد. اگر توپ آمد گل میزنم، اگر نیامد تمرکز میکنم که وقتی توپ رسید آن را گل کنم. دفاع 20 بار توپ را میگیرد اما در بیست و یکمی تمرکزش را از دست میدهد.
*روزنامههای امروز را دیدهای؟ همه نوشتهاند قلعهنویی را شکست دادهای. تو باعث شدی در رختکن استقلال دعوا شود!
من چیزی نشنیدم. من بعد از بازی با بازیکنان حرف نزدم اما به من ربطی ندارد.
*بهترین بازیکن ایرانی که تا به حال دیدهای؟
فرهاد مجیدی. در حال حاضر که مجیدی خداحافظی کرده، کریمی و آندو.
*تو بهتری یا فرهاد مجیدی؟
او بازیکن خوبی بود. (میخندد) من بازیکن مس هستم اما مجیدی بازیکن استقلال بود.
*موقع جامجهانی میروی به کشورت تا بازیها را ببینی؟
من میروم، میپرسم ببینم کمپ ایران کجاست. به بچههای ایران سر میزنم. الان ایران با این سه تا تیم همگروه است. همه میگویند آرژانتین و نیجریه صعود میکنند اما برای من اینطور نیست. اگر ایران تمرکز کند، صعود میکند. نیجریه تیم خوبی است. شما بازهای این تیم را میبینید آنها سه بر صفر به اسپانیا باختهاند. اگر گلهای بازی را میدیدید، همهاش اشتباه بازیکنان نیجریه بود. در بازی با ایران هم آنها ممکن است اشتباه کنند.
*ایران با آرژانتین رقیب سنتی شما همگروه است. در این بازی طرفدار ایران هستی؟
صددرصد ایران را حمایت میکنم. در بازی با آرژانتین و بوسنی هم صددرصد بوسنی را حمایت میکنم. مثل بازی دیروز. پرسپولیسیها دوست داشتند مس ببرد.
*نظرت درباره کروش چیست؟
یک بار با کروش حرف زدم. فقط سلام و خداحافظ. به نظر من تیمملی ایران در حال حاضر مربی خیلی خوبی دارد. من به ایران شانس بالایی میدهم که به دور بعدی رقابتهای جامجهانی صعود کند.
*کروش دعوتت کند برای ایران بازی میکنی؟
کروش دعوتم کند همین الان برای تیمملی ایران بازی میکنم.
*میگویند لوکا عصبانی است و بازیکنان را میزند. نظرت درباره این حرفها چیست؟
خشن نیست، وقتی یک بار لوکا به تو میگوید این روش را بازی کن، باید همان یکبار به حرفش گوش بدهی. لوکا نقش مهمی در تغییر ذهنیت بازیکنان داشت. ما هیچ مشکلی نداشتیم به جز ذهنیت. حالا لوکا این کار را کرده است. حالا که این ذهنیت عوض شده، سطح بازی ما هم عوض شده. قبلاً هم همین بازیکنان را داشتیم اما چرا حالا میبریم؟
*تا چه زمانی میخواهی فوتبال بازی کنی؟
ده سال دیگر میخواهم خارج از برزیل بازی کنم و برای استراحت به برزیل برگردم. برای اینکه خانوادهام را ببینم. الان به فکر تمام کردن فوتبالم نیستم. الان به این فکر میکنم که ذهنیت خوبی داشته باشم، خوب تمرین کنم. فکر میکنم تا 4 یا 5 سال دیگر از نظر فیزیکی خوب باشم. الان سی و یک ساله هستم، نمیدانم شاید شش ماه مصدوم شدم.
*در این چند ساله اینقدر از فوتبال پول درآوردهای که بتوانی راحت زندگی کنی؟
بله. هم خودم و هم خانوادهام. فوتبالم تمام شود فقط استراحت میکنم.
*کار دیگری هم میکنی به غیر از فوتبال؟
وقتی فوتبالم تمام شود فقط به استراحت فکر میکنم.
*دیکارمو را میشناسی؟
(میخندد) بعضی از بازیکنان برای فوتبال مثبت نیستند.
*پس تو میگویی او بازیکن خوبی نبود؟
همه مردم ایران میگفتند. وقتی مردم بازی او را دیدند به من میگفتند واقعاً برزیلی است؟
*دوست تو نیست؟
نه! برزیل کشور بزرگی است و همه همدیگر را نمیشناسند.
*جانواریو چطور؟
من و او با هم در یک تیم بازی کردهایم.
*راستی شنیده بودی که بازیکنان تیم امید ایران قلیان کشیده بودند؟
دخانیات در کل بد است. به خصوص برای بازیکنان. نفس کشیدن برای ورزشکاران مهم است اما مطمئناً سیگار و قلیان باعث میشود مشکل پیدا کنند و صددرصد روی بازی آنها هم تأثیر دارد. قلیان کشیدن بازیکنان ایرانی به من ربطی ندارد. دوست دارند بکشند.
احتمالبرگزاريبازيدوس انهوسفراستقلالبهفران سه
مسئولان باشگاه استقلال جلسه اي 4 ساعته را با نماينده باشگاه اوسر فرانسه برگزار کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از صحبتهايي که پيرامون مذاکره مسئولان فدراسيون فوتبال با نمايندگان باشگاه اوسر فرانسه مطرح شده است مسئولان باشگاه استقلال نيز با نماينده اين باشگاه فرانسوي مذاکرات گستردهاي را آغاز کردند.
به گزارش فارس،در نشستي که بين «فابريس ارول» نماينده باشگاه اوسر فرانسه و فتحاللهزاده برگزار شد مقرر گرديد که اين دو باشگاه همکاريهاي گستردهاي را از لحاظ انتقال کمپ اين باشگاه فرانسوي به ايران، برگزاري دورههاي آموزشي براي مربيان مختلف استقلال و مسائل ديگر مطرح شده است.
نماينده باشگاه اوسر فرانسه ضمن گلايه از اخبار منتشره پيرامون مذاکرات مثبت باشگاه فرانسوي با فدراسيون فوتبال نيز گفت: از 20 روز پيش قصد داشتم مديرعامل استقلال که تيمش هماکنون صدرنشين ليگ برتر ايران است را ببينم و ما به عنوان يک صنعت به فوتبال نگاه ميکنيم و قصد داشتيم که تکنولوژي باشگاه اوسر فرانسه را به مجموعه استقلال ترانسفر کنيم.
وي افزود: از اخباري که پيرامون همکاري ما با فدراسيون فوتبال ايران منتشر شده ناراحت هستم زيرا هنوز اتفاقي نيفتاده است مگر فدراسيون فوتبال ايران بايد با يک باشگاه مذاکره کند البته من با آقاي تاج و نبي جلسهاي داشتم و پيشنهاداتي مطرح شد اما از اينکه هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده و رسانههاي ايراني اين موضوع را در بوق و کرنا کردهاند ناراحت هستم.
وي تاکيد کرد: قرار من با باشگاه استقلال اين بود که بتوانيم انتقال اطلاعات بدهيم و مي خواستيم مربيان تراز اول کشور فرانسه را به ايران بياوريم حتي با نمايندهاي که در ايران داريم صحبت کرديم تا هزينههاي يک کمپ را متقبل شود ولي امروز متوجه شدهايم در حالي که فقط با مسئولان فدراسيون صحبت کردهايم و کاري انجام نشده همهچيز به رسانهها کشيده شده است.
نماينده باشگاه اوسر فرانسه در گفتوگو با فارس تاکيد کرد: در جلسه 4 ساعته با فتحاللهزاده او به ما گفت: با هر باشگاهي که ميتوانيد مذاکره کنيد و پيشنهاد هر کدام بهتر بود را عملي کنيد. طبق قراري که داشتيم قرار است فتحاللهزاده يک ماه ديگر به فرانسه سفر کند و برنامههايمان را پيرامون کارهاي مختلف از قبيل انتقال مربيان فرانسوي به ايران، بازيهاي دوستانه، تشکيل کمپ و موارد گسترده ديگري را انجام دهيم و اميدواريم که اين بار تا زماني که اتفاقي نيفتاده و کاري عملي نشده صحبتي به ميان نيايد.
ورزش 3
تيم هاي باشگاهي برتر فوتبال جهان
بايرن در صدر ، استقلال سوم آسيا
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار رده بندي برترين باشگاه هاي جهان در ماه فوريه 2014 را منتشر کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش پايگاه اين فدراسيون ، در اين رده بندي 6 تيم برتر جهان در ماه فوريه همچنان بدون تغيير در مکان خود باقي مانده اند.تيم بايرن مونيخ با تفاوت قابل توجهي نسبت به سه تيم اسپانيايي و چلسي در صدر قرار دارد و پاري سن ژرمن به 3 امتيازي بارسلونا رسيده است.
در ماه ژانويه رقابت هاي کوپا دل ري ، کوپا ايتاليا و جام ليبرتادورس مهمترين مسابقات در کنار ليگ هاي داخلي کشورها بوده اند.اين مساله باعث شده تا در رده هاي بعدي تيم هاي ايتاليايي پيشرفت عمده اي را داشته باشند و تيم هايي چون سويا و والنسيا رده قابل توجه خود در جايگاه هاي 15 و 20 جهان را از دست بدهند.در آمريکاي جنوبي تيم لانوس آرژانتين بيشترين پيشرفت را داشت و در آسيا تيم هاي الهلال و الشباب عربستان به جمع 100 تيم برتر جهان پيوستند.
رئال مادريد تيم دوم رده بندي قبلي در ماه ژانويه 8 برد از 8 بازي خود کسب کرد و با کسب 40 امتياز بيشترين امتياز ماه را به خود اختصاص داد. در اين دوره 3 تيم ايتاليايي رم ، فيورنتينا و ناپولي و نيز دو تيم اسپانيايي آتلتيکومادريد و بارسلونا با 36 امتياز در رده دوم قرار گرفتند.
در فهرست 100 تيم برتر کنوني جهان ، 69 تيم از اروپا ، 20 تيم از امريکاي جنوبي ، 5 تيم از آسيا ، 3 تيم از کونکاکاف و 2 تيم از آفريقا قرار دارند.ايتاليا با 7 تيم بيشترين سهم را در ميان باشگاه هاي جهان دارد و پس از آن آرژانتين و اسپانيا با 6 تيم در رده دوم قرار گرفته اند.
رده بندي 10 تيم باشگاهي برتر جهان :
1- بايرن مونيخ 370 امتياز
2- رئال مادريد 292
3- چلسي 275
4- آتلتيکومادريد 253
5- بارسلونا 247
6- پاري سن ژرمن244
7- تاتنهام انگليس 240
8- بازل سوئيس 239
9- آتلتيکو ميني رو برزيل 238
10- روبين کازان روسيه 223.5
رده بندي 3 باشگاه برتر در مناطق و قاره هاي مختلف به شرح زير است :
* آمريکاي جنوبي:
1- آتلتيکو ميني رو برزيل 238 امتياز رده جهاني : 9
2- اينديپندينته کلمبيا 217 13
3- ليبرتاد پاراگوئه 199.5 21
* آفريقا :
1- الترجي تونس 136.5 81
2- الصفاقسي تونس 134 85
3- الاهلي مصر 124 103
* آسيا :
1- گوانگجو اوورگرانده چين178.5 36
2- اف سي سئول کره جنوبي161 52
3- استقلال ايران 153 55
- در ميان 10 تيم برتر آسيا تيم ديگري از فوتبال ايران قرار ندارد.همچنين در فهرست 200 باشگاه برتر جهان تيم استقلال تنها تيم ايراني حاضر است.
* کونکاکاف :
1- تيخوآنا مکزيک 171.5 39
2- دپورتيوو تولوکا از مکزيک142.5 73
3- کروز آزول مکزيک 119 90
* اقيانوسيه :
1- اوکلندسيتي نيوزيلند 46 622
2- اف سي با فيجي 44 655
2- وايتاکره يونايتد نيوزيلند 44 655
* اروپا :
1- بايرن مونيخ 370 1
2- رئال مادريد 292 2
3- چلسي 275 3
انتقال مبعلی به استقلال نهایی شد
به گزارش قدس آنلاین، ایمان مبعلی نهایت تا 2 روز دیگر بااستقلال قرارداد خواهد بست. هافبک میانی تیم استقلال خوزستان با تایید این خبر به قدس آنلاین گفت:« باشگاه استقلال خوزتان محبت کرد و اجازه حضورم دراستقلال تهران را داد. کار انتقال من طی 2 روز آتی انجام خواهد شد و رسما بازیکن استقلال می شوم. من برای بازی های آسیایی به استقلال آمده ام وسعی می کنم همچون فصل نهم و دهم که برای استقلال بازی کردم در رقابت های آسیایی نیز بازیکن مثمر ثمری باشم.» مبعلی درباره تیم سابقش به قدس آنلاین می گوید:« مطمئن هستم رفتن من ازاستقلال خوزستان مشکلی برای این تیمایجاد نخواهد کرد. درتیم بازیکنان بسیار خوبی حضوردارند که می توانند جای من را به خوبی پرکنند.»
باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا میتوانند ۳ بازیکن قرضی بگیرند
رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا میتوانند از ۳ بازیکن قرضی دیگر باشگاهها استفاده کنند.
به نقل از سایت سازمان لیگ، مهدی تاج، رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد: بنابر مصوبه امروز هیأت رئیسه سازمان لیگ فوتبال ایران باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا میتوانند از 3 بازیکن قرضی دیگر باشگاه ها استفاده کنند.
مهدی تاج افزود: هدف هیأت رئیسه سازمان لیگ از تصویب این مصوبه کمک به تیمهای استقلال تهران، فولاد خوزستان،سپاهان اصفهان وتراکتور سازی تبریز برای حضور پرقدرت در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان آسیا ست.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال افزود: طبق این مصوبه این بازیکنان تا پایان فصل دیگر نمیتوانند در باشگاه قبلی خود بازی کنند.
ابهام در مورد حضور بازیکن کمکی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال برای حضور تیم فوتبال این باشگاه در لیگ قهرمانان آسیا به دنبال جذب چند بازیکن کمکی هستند که آنها را در این رقابتها همراهی کند.
از طرفی علی کاظمی دبیر سازمان لیگ به فارس گفت: نقل و انتقال بازیکن چه به صورت قرضی و یا چه به صورت انتقال باشد، باید در فصل نقل و انتقالات یا در نیم فصل صورت گیرد اما چون استقلال بازیکن کمکی میخواهد و این موضوع در آئیننامه فدراسیون تعریف نشده است ما از فدراسیون فوتبال استعلام گرفتهایم تا آنها در این باره به ما پاسخ دهند که آیا استقلال میتواند بازیکن کمکی برای آسیا با خود ببرد یا خیر.
اما در طرف مقابل قضیه متفاوت است. در لیگ قهرمانان آسیا بازیکنی که به عنوان قرضی از او یاد شود تعریف نشده است. کنفدراسیون فوتبال آسیا زمانی که اسامی را از باشگاههای مختلف میگیرد باید بازیکنان با آن تیم قرارداد داشته باشند. به این ترتیب بازیکن باید قراردادش را با باشگاه قبلی خود فسخ کرده باشد و یک قرارداد جدید با باشگاه مبدا امضا کند.
با توجه به اینکه فرصت استقلال برای اعلام اسامی خود به آسیا فردا به اتمام میرسد به نظر میرسد که آبیپوشان نتوانند از بازیکن دیگری در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنند. البته سیستم TMS تا چند روز گذشته یعنی 11-12 بهمن ادامه داشته و اگر تا این مدت بازیکنی قراردادش را با باشگاه فسخ کرده باشد میتواند استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.
با توجه به اینکه از ایمان مبعلی به عنوان بازیکن کمکی یاد شده بود، این احتمال میرود که او نتواند برای آبیپوشان به میدان برود زیرا او روز گذشته برای استقلال خوزستان بازی کرد. البته باید دید مسئولان باشگاه استقلال چه اقداماتی را در این زمینه انجام دادند و آیا از بازیکن دیگری در لیگ قهرمانان آسیا استفاده خواهند کرد یا خیر.
مسئله اینجاست که استقلال اگر هر بازیکنی که در حال فعالیت در تیم های لیگ برتری است را بخواهد باید تا قبل از اتمام تاریخ نقل و انتقالات بین المللی این قرارداد با تیم اولیه فسخ می شده و تا قبل از ۱۲ بهمن نیز اقدامات لازم برای سیستم TMS صورت کی گرفته است. باید دید آیا واقعا استقلال چنین تدبیری را اندیشیده است یا خیر؟!
لیست بازیکنانی که شانس استقلالی شدن برای لیگ قهرمانان آسیا را دارند( سجاد شهباز زاده بابک حاتمی و کاوه رضایی از سایپا , مهرداد بایرامی از گسترش فولاد , غلام رضا عنایتی از صبای قم , ایمان مبعلی از استقلال خوزستان , ادینهو از مس کرمان و قاسم حدادی فر از ذوب آهن)
تکلیف نهایی 3 بازیکن قرضی استقلال برای لیگ قهرمانان آسیا بعد از بازی های امروز مشخص میشود
اوج