اخه تو جای خودش درخواست نکردی!
Printable View
اخه تو جای خودش درخواست نکردی!
نقل قول:دوســـــت من اينا رو ببين باحال هستنـــــ :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://hadi9.persiangig.com/H.VIKE/W800-W700-K750_H.VIKE.rar
با دروود
دوستان،بعضی گوشی ها قابلیتی دارند که مثلا تا زمانیکه شبکه یک پیام کوتاه(SMS)را سند نکند،گوشی اتوماتیک آنرا تا زمانیکه سند شود در outbox نگه می دارد و پشت سر هم می فرستد تا زمانیکه شبکه آنرا سند کند،آیا با وجود گزینه outboxخط در گوشی k750i این قابلیت رو داراست؟اگه بله چطور میشه اونرو فعال کرد؟
سپاس
هیچی اگه اونطوری بشه Sms هات میره تو اوت باکس
فک نکنم تنظیم به خصوصی لازم داشته باشه
مال ما که این شکلی بود
مال ما که اینجوری نیست،اگه یه مسیج failed شد باید ده بار هی دکمه سند و بزنم تا سند بشه!!!:41:نقل قول:
فکر نکنم تنظیماتی داشته باشه.
گوشیهای K750.w800.w700 اینجوری هستند.
دروود
دوستان،من یک گوشی k750 داشتم با مموری 1گیگ،(همون که گفتم هر آهنگی روش میریزم بعد از مدتی نمی خونه....)چند روزی بود اصلا مموری کارتم رو نمیشناخت،البته اگه یکی دیگه می ذاشتیم روش می شناخت،منم هی در آوردم و زدمش جا(قبلا اینجوری درست می شد!)تا بلکه بشناسه،یهو شناختش اما مثل اینکه مموری خودش خودش فرمت شده بود،کلا همه چی روش پاک شده بود!!خالا چی کر کنم؟میشه ریکاوریش کرد؟
مموری شما خراب شودهنقل قول:
معمولا مموریهایی که تو بازار هستن اکثرا خراب هستن و هیچ مموری مثل یکی خودش کار نمیکنه
اما در مورد باز گشت اطلاعات
شاید برگرده ولی من تا الان هرچی امتحان کردم فقط 5% از اطلاعات رو میتونست برگردونه
هندزفری k750 م خراب شده ... .
می خواستم ببینم هندزفری بهتری توی بازار هست که به k750 بخوره ؟ با کیفیت باشه ها ها
MER C
دروود
هندز فر های مال سری w فکر کنم کیفیت بالاتری داشته باشند..
اینو می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دروود
هندز فر های مال سری w فکر کنم کیفیت بالاتری داشته باشند..
هنزفری W810 به K750 می خوره ؟
هنزفریه W810 چنده ؟
آره.
هندزفری سری w هم بهش میخوره.من از همون اول از هندزفری W810 استفاده میکردم.
ببشخید اینجا کسی لینکی از درایوهای تو گوشی k750 برای نصب به سیستم از طریق usb داره؟:20:
سلام.من خودم نوکیا دارم ولی یه بنده خدایی k750 داره.از من خواست کاری بکنم که باهاش بتونه ایمیل دریافت کنه.هالا سوال من این که این گوشی خودش نرم افزاری برای این کار داره و یا باید چیزی روش نصب بشه و اگه ممکنه من را راهنمایی کامل کنید
سلام . من یه سونی اریکسون k750i دارم که inbox اون حدود 120-130 تا sms بیشتر جا نمیشه . راهی هست که یه کاری کنم هیچ وقت اینباکس مسیجم پر نشه ؟
آیا قاب فانتزی و قشنگ برای k750 هست؟
از کجا می تونم بخرم؟
اره گوشی تو هک کننقل قول:
برو تایپک هک گوشیها
گوشي k750 من بولوتوثش قاطي كرده . طوري كه از فاصله 3 سانتيمتر بيشتر بولوتوث گوشيهاي ديگرو پيدا نميكنه.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
كسي نبود جواب منو بده.
از اساتيد ميخوام مشكل منو حل كنند.
فکنم انتنش تکون خوردهنقل قول:
زمین نخورده
قبلا خورده بود ولي تازگيا اينطوري شدهنقل قول:
اگه قابش رو عوض کردی یت زمین خوره این مشکل پیدا میشه.اگه بلدی بازی کن و قسمت بلوتوثش رو یکبار دیگه جدا و وصل کن.
اگر هم آنتن بلوتوثش مشکل دار شده بود یک تکه سیم نازک بپیچ دورش و بزار سرجاش.درست میشه.
اگر هم بلد نیستی ببر بیرون برات درستش کنند و خودتو به دردسر ننداز.
كمك كنيد
گوشي من بدون اتصال به برق شارژ ميشه.
مثل اينكه قرصاشو نخورده
بده مگه؟
هیچ وقت با کمبود شارژ مواجه نمیشی.
خيلي ممنون از راهنماييتون.
اگه شما نبوديد من نميدونستم چكار كنم.
خاموش روشن کردی؟؟؟؟؟
با کامپوتر یه بار قطع و وصل شو...
سلام- من آن کسی را که میخوام ان لاین نیست آدمین که کمک نکرد با اوسا کریم ان لاین میشیم شاید آدمین کمک کند
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين gprs رو چجوري راه بندازم؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم که این سوال رو کسی نپرسیده باشه اگه هم پرسیدن من از تکرارش عذرخواهی می کنم و خواهش می کنم جوابم رو بدین
می خواستم ببینم میشه روی کوشیهای کا 750 سونی اریکسون مثل گوشیهای نوکیا رمز کذاشت تا موقعی که قفل میشه و میخوای بازش کنی اون رمز رو بخواد تا کسی همینطوری نتونه اونو باز کنه.
ازجوابتون ممنون
سلامنقل قول:
این راه ها که برای پسورد گذاشتن هست یعنی گوشیتون باید هک کنید
2تا راه داره
1- یک پچ هست که وقتی نصب می کنید ازتون پسورد می خواد
2- الف نصب کنید
پچ رو میتونید داخل کلوپ پچ پیدا کنید
و نصب کردن الف و دانلود الف ها از امضاء من هست
سلام به همه دوستان
گوشی K750 یه بنده خدایی چند روزی دست من امانت بود. روز اول اومدم به کامپیوتر وصل کنم برای گوشی مشکل پیش اومد.
گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد! یعنی روشن میشه اما فقط صفحه سفید میاد و بعد چند ثانیه دوباره خاموش میشه
به نظر دوستان مشکل از کجاست؟
سلام
بچه ها حداقل بگید گوشی رو برای تعمیر کجا ببرم؟
ممنون
سلام .
در مسير زير :
مسيج ها > تنظيمها - اطلاعات محلي .
قسمتي به عنوان اشتراك ها ميباشد . كسي ميدونه چي هست و چه جوري تنظيم ميشه ؟
دوست عزیز شما باید بدی بیرون فلشش کنن. خیلی جاها فلشش میکنن. اکثر مغازه دار ها میدونن چیه. بگی درستش میکنن. فقط بدون که همه چی روی گوشی پاک میشه ولی مموری دست نمیخورهنقل قول:
سلام
ممنون
همین الان از بیرون اومدم. گوشی رو دادم یکی از این خدمات موبایلی های نزدیک خونمون و گفت بعد از ظهر بیا بهت بگم مشکل از کجاست.
امیدوارم با فلش حل شود.
بازم ممنون
سلام .
كسي ميدونه دوربين دوم كا750 چه شكلي هست و تا به حال كسي ازش استفاده كرده ؟
100% دوست من با فلش درستـــــ ميشـــه چيزي ديگه اي گفت حتما ميخواد بيشتر پول بگيره :11:نقل قول:
دوربين دوم :18:نقل قول:
اين قدر هم تعجب نداره گوشي رو بچرخونيد پشتش يك جايي هست ( قسمت بالا به شكل بيضي نصفه ) درش رو باز كنيد جاي يك فيش خاص هستش .نقل قول:
قبلا يكي بهم گفته بود فيش دوربين ميخوره . اين رو هم جاي ديگه اي ديده بودم . اين يا جاي دوربين هست و كسي بهش توجه نكرده يا حتما من دارم اشتباه ميكنم كه ممنون ميشوم كمكم كنيد .
این جای آنتن هست و روی بعضی از گوشیها هستش.یک آنتن خارجی.