ببین هافبک دفاعی رو ببر عقب عقب بعد وقتی دریبل میکنه تو باید تمرین کنی سریع تکلی بزنی که خطا نگیره چون داوری راحت بهت کارت میده
Printable View
ببین هافبک دفاعی رو ببر عقب عقب بعد وقتی دریبل میکنه تو باید تمرین کنی سریع تکلی بزنی که خطا نگیره چون داوری راحت بهت کارت میده
عباس جان خوبه داری میگی cpu رو بد زده !نقل قول:
دقیق نمی دونم ، تو گوگل بگرد ببین چطوری میشه از 1 هسته cpu استفاده کرد ؛ اونطوری شاید درست شد
فک کردین فقط خودتون رو high بازی میکنین دوست عزیز!!؟!! منم رو high و رزولیشن بالا بازی میکنم ولی موکتیه !
برو اونجایی که بازی رو نصب کردی ؛ یه آیکون هست به نام setting ؛ اجراش کن ، برو قسمت keyboard ؛ حالا روی دکمه ها دبل کلیک کن ؛ یه پنجره ی کوچیک باز میشه ؛ تو اون پنجره کلید دلخواهتو بزن ؛ دونه دونه همین عمل رو تکرار کن ؛ آفرین ، تموم شد !نقل قول:
دوستان من نمیتونم وارد بازی شم این ارور رو میده
the program cant start because d3dx9_43.dll is missing from your computer.
کسی هست کمکی بکنه؟
یه راه حل خوب واسه اونایی که cpu پایین دارن و مشکل لگ
برید این برنامه رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول ثبت نام میکنید بعد به ایمیلتون یه لینک فعال سازی میداه فعالش کنید
بعد که واردش میشید بازی رو اد کنید داخلش
کار این نرم افزار اینه که cpu شما رو متمرکز میکنه رو بازی و وقتی هم که خارج میشید از بازی cpu به حالت اول برمیگرده
پاس زمینی چجوری ؟؟؟
جدیدترین direc x رو نصب کن درست میشه لینکشو تو همین تاپیک بگردی پیدا میشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت جواب :n12:
اما این تایپک 205 صفحه داره ! کجاشو بگردم ؟!
تو گوگل بزن d3dx9_43.dllنقل قول:
فایلش رو از اولین سایت که گوگل پیدا کرد می تونی دانلود کنی.منم همین مشکل رو داشتم.دانلود کردم ریختم تو مسیر c:\windows\system و c:\windows\system32 درست شد
این pes ؟ :n04: شبیه همه چی هست جز pes :| بیشتر شبیه فیفا :n09:
دوستان من 60 فریم میگیرم از بازی ولی بازی لگ داره :| چیه قضیه؟:n29:
camp nou نیست تو بازی؟سانتیاگو چی؟:دی
بعد یه سوال دیگه که چمن بازی چرا اینجوریه؟:44:
یکی یه نقد خوب درباره بازی بکنه دیگه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این کارو منم انجام دادم وارد بازی هم شد ولی صدا نداشت همین لینکی که دادم نصب کنید اوکی میشهنقل قول:
واقعا خیلی زیاد سختش کردن تو سوپر استار تا الان هر وقت جلو بودم مساوی شده بازی...اصلا انقدر پرس حریف شدید میشه میانه میدان توپ جلوتر نمیره مدافع های اونا هم تا یک تنه میزنن مهاجمای من میرن بیرون زمین :دی
کسی میدونه باید چکار کنم واقعا کلافه شدم
من از 2004 هم pes بازی میکنم هم فیفا. و به نظرم فیفا از 2006 به اینور نسخه به نسخه بهتر شده ، اما pes از 2007 به اینور چنگی به دل نزده
اما این نسخه رو بخوام بگم، از pes13 خیلی بهتر شده، به ویژه فیس بازیکنا که خیلی طبیعی شده همچنین نحوه دویدن بازیکنا توی زمین که از 2008 تا 2013 یجوری بودن انگار قوز دارن ولی توی این نسخه رفع شده.همچنین از این به بعد میتونید replyگلهاتونو از دوربین اسپایدر کم ببینید ):n02:
چمن بازی اصلاً جالب نیست و من رو یاد fifa world cup 2010 که EA واسه Wii ریلیز کرده بود میندازه.
کنترل روی بازیکنا هم کمتر شده و انگار با تاخیر به دکمهها واکنش نشون میده.دقت شوت زدن کم شده.
اینا چیزایی بوده که توی این یکی دو روز به چشام اومده. اما فکر میکنم چند دست بیشتر بازی کنم بیشتر علاقهمند میشم.
این خیلی چیز خوبیه اما از fifa 13 تقلید شده.... فیفا 13 دقیقا همینه :دینقل قول:
آخر فصل براتون از تیم های دیگه پیشنهاد میاد(اگه عالی کار کنید،مثلا من همه جام هارو درو کردم تقریبا همه تیم های معروف پیشنهاد داده بودن:n02:) که برید اونجا مربی بشید
سرمربی تیم های ملی هم در کنار سرمربیگری تیم مورد نظرتون میتونید بشید
در کل تغییر مهمش همین بوده دیگه زیاد تغییرات نداشته
واقعا!!!نقل قول:
بی انصافی هم حدی داره دوستان! بازی واقعا جذاب شده این یه شروع طوفانی هست فکر کنید سال آینده بازی به شکل نکست جنریشن با بهبود هایی از قبیل افزایش تعداد فیس های واقعی افزایش هوش مصنوعی داور دروازبان و ... چی می تونه باشه حقیقتاً این همونی هست که انتظارش رو داشتم دیگه اینطوری نیست که هر تازه کاری بیاد با کوچکترین دانشی از گیم زبان انگلیسی و ... بیاد هر کاری رو که می خواد فقط با تکیه بر یکسری مشخصات فردی بازیکنان پیاده کنه توی زمین باید تمرین کنی باید موشکافی کنی بازی رو تا بدونی چطوری باید دریبل زد گل زد و یا پاس داد...
من هنوز بازی نکردم اما اینجوری که دوستان تعریف میکنن و بد میگن تقریبا فهمیدم چطور شده بازی.....و واقعا خوشحال شدم.
دیگه خسته شده بودم از یه بازی بدون تنوع که بعد 2 3 تا بازی قلق رو یاد بگیری و هی گل بزنی..... فک کن من منچستر رو تو فینال چمپیونز لیگ 6-0 بردم :n29:
دوستان شما واقعا خسته نشدید؟ من انقدر خسته شدم که رفتم fifa رو هم امتحان کردم...... فیفا خیلی بهتره خیلی سخت تره .... باید استرتژی داشته باشی تا بتونی ببری.
اما یه مشکلاتی هم داشت که منو از fifa زده کرد...... گرافیک هم که تعطیله تو فیفا...
الان اینجور که تعریف میکنید همه اینا رو Pes یه جا جمع کرده دیگه چی میخواید؟ هم گرافیک هم بازی واقعی تر.
تازه هنوز 2 3 روزه بازی اومده و اینطوری در موردش حرف میزنید....... خب معلومه که طبق عادت همیشگی انتظار داشتید تو 3 روز تمام فوت و فن بازی رو یاد بگیرید. واقعا اینجوری خوبه؟
اونایی که مثل من مشکل کند بودن دارن گوش کنین ...
کونامی اومد از موتور جدید فاکس + از فیزیک هاوک برای لباسا استفاده که باعث شد بیشترین فشار به سی پی یو بیاد..
اصلا به تنظیمات که مینویسه سی پی یو خوب هست رو توجه نکنین !!! من همه مشخصات رو زده GOOD اما حتی تو low هم افت فریم دارم شدید...
باز کونامی کاری که تو pes 2008 که تماشاگرا رو کامل ساخت رو این نسخه یبشتر کرد... من خودم 2008 رو medium 1024*768 اجرا کردم تو high شدیدا افت فریم داشت که تو نسخه 2009 تماشاگرا رو کامل سه بعدی نساخت و راحت high بازی کردم ...
این موتور جدید با سی پی یو های 3سال پیش و قبل اون خیلی سازگاری نداره واسه همین خیلی هارو اذیت میکنه !!!! کلا سی پی یو های پنتیوم D که dual core هستن + اونایی که core2dou دارن هم باید 2.5 گیگاهرتز به بالا باشه تا مشکل نداشته باشه ... اونایی هم که میگن مشکل ندارن چون سی پی یوشون core i3 به بالا هستش که بازی راحت اجرا میشه ...
بهتره بیخیال بازی بشین و به سیستم پیشنهادیش توجه نکین !!!!:n15:
من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که فقط همون باز اولی که بازی رو نصب میکنم میتونم برم توی فایل setting
از بار بعد وقتی روش کلیک میکنم میگه
this program is not a valid win 32 application
دوستان کمک کنند
ویندوز هفت 64 بیتی
نقل قول:
به نظر من هم واقعا بازی عالی شده
اولش اصلا نتونستم کنار بیام با بازیش اما چون عاشق این بازیم نشستم پاش
بعد 10-11 بازی کم کم تاحدودی قلقش دستم اومد و ازش خوشم اومد
به نظر من این بازی کاملترین شبیه ساز فوتبال هستش و همونی هست که آرزوش رو داشتم
تنها عیب بازی تعداد ورزشگاههای کمه و برخی باگها که با دادن پچ امیدوارم حل بشه
این همه pes باز ، یک نفر هم نبود پاسخ مارو بده ؟!:n18:نقل قول:
احتمالا دسته رو تو تنظیمات معرفی نکردی !!! عموما دسته ها به طور پیش فرض نمیشناسه باید یه بار تو ستینگ تنظیم کنی !
نقل قول:
نقد که برو بازی کن خودت عزیز برادر ورزشگاه های اسپانیا رو ea طوری خریده نمیشهpes استفاده کنه
همونجور که دوست بالایی گفتن باید اول برین تو ستینگ بازی دسته هارو مشخص کنیننقل قول:
نقل قول:
ببین سعی کن موقعی که جلو میفتی توپ رو در درست داشته باشی و اونو از دست ندی بهتره
بابا ینی وضعیت بازی انقدر فجیهه؟
انقدر هم ازش بد گفتن من بیخیالش شدم :n03:
من Fifa13 رو دارم ولی از سبک فیفا خوشم نمیاد. از Wining Eleven6 نسخه ی PES رو بازی میکردم. الان خیلی ها دارن ازش بد میگن. چرا واقعا؟ یه نقد درست درمون یکی بکنه .نه که هی بگی بده ، ضایعس . ناجوره !
ادم گیج میشه!:n13:
ببین داداش بازی سلیقه ای هست هرکی یه چیزی خوشش میاد از نظر من سال بعدی بی نظیر میشه البته الان هم خوبه
باو کونامی شده مثل اکتیویژن :| فقط برا پول بازی میده بیرون :n09:نقل قول:
بازی واقعا پیشرفت کرده و طبیعی شده اما در عین حال خیلی سخت شده به خصوص برای کسانی مثل من که ماهی نهایت 2-3 بازی و اونم اگر رفقا جور بشند انجام میده. بازی خیلی سخت شده و در 4-5 بازی که با کیبورد بازی کردم در پاس کاری و به خصوص پاس عمق دادن خیلی مشکل داشتم. این آدرس دادنش که با زدن پاس عمقی میاد خیلی برای من بده به خصوص که با کیبورد فعلا مجبورم بازی کنم. از هر 10 پاس عمقی 1 پاسم سالم در میاد که خوب نیست.
راهی نداره پاس عمقی رو به شکل سابق برگردوند و آدرس دادنش رو حذف کرد؟
کلا نظرات خیلی متفاوته،یه سری میگن عالی شده و یه سری میگن افتضاح،به نظرم شما بازی رو بگیر+پچ پیس ادیت رو نصب کن بازی گیم پلیش خیلی بهتر میشه،من خودم اون اول میگفتم افتضاحه و... ولی یه فصل مستر زدم و پچ رو نصب کردم نمیشه گفت خوب ولی قابل تحمل تر شدهنقل قول:
صفحه های قبل دوستان گفتن برین تو تنظیمات بازی،پاس و شوت رو از حالت advench به basic تغییر بدیننقل قول:
پاس زمینی چجوریه ؟؟؟
من این پچ که PES edit گذاشته بود دانلود کردم و نصب کردم و درست شد ! 2 تا سوال :
1- این پچ روی گیم پلی هم تاثیر میزاره ؟!
2- میشه کاری کرد تا تاخیر توی پاس ها و شوت ها برطرف بشه ؟!
ارش تو که پچ pes edite رو نصب کردی لباسای لیگ انگلیس هم درست شده واست یا فقط پرچمهاشون مال من فقط پرچمهاشون درست شده و نقلو انتقالات درست شده راستی چطوری نصب کردی ....غیر از این پچ چیز دیگه نصب نکردی؟
منم بازی رو گرفتم بازی چقدر تغییر کرده:n04::n04:فیزیک بازی از این رو به اون رو شده و درگیری ها بین بازیکنام دگرگون شده یعنی باید حالا حالا ها بازی کرد تا قلقش دست آدم بیاد من نمی دونم چرا بعد اینهمه پی اسی که دادن بیرون با سبک سابق چرا دوباره اومدن اینکارو کردن:n15:احتمالا بعد مدتی که بخوایم به اینم عادت کنیم میان سبکو دوباره عوض می کنن.در مورد منو بازی هم بگم خیلی مسخره شده یعنی وارد بازی شدم قیافه اینیستارو دیدم :n21:جرا اینطوری شده بود:n29:در مورد گرافیک بازی هم در مورد همین چمنش حالا باز بعضی ها میگن سیستمت نمیکشه و از این حرفا ولی رمم 6 گیگ کارتم 1 گیگ ati است سی پی یو هم core i7 است ولی احساس می کنم گرافیک 13 خیلی بهتر از این بود تو 14 گرافیکش کارتونی شده بیشتر چمنشم فکر کنم باز کیفیتش از 13 پایین تره شاید چند تا عکس گذاشتم برای دوستان اونام نظر بدن در موردش دوستانم که میگن گرافیک و چمن بهتره چند تا عکس بزارن ببینیم چطوری خوبه
نه عزیز فقط همین پچ را دانلود کردم بعد آنتی ویروس را خاموش کردم بعد فایل نصب را ریختم توی فولدر بازی و نصب کردم ، همین !نقل قول:
لباس های تیم های لیگ انگلیس و پرچم های تیم ها و لوگوی لیگ جزیره همش درست شده !
پ.ن : خـــــــراب آواتارتم :n12: الکس یه دونه بود ، دیگه تو فوتبال نمونَش نمیاد :n12:
سلام آقا میخواستم ببینم این نقل و انتقالات هنوز کامل نیست دیگه چون اوزیل و هیگواین هنوز تو رئالن و بیل نیست باید منتظر پچ باشم پچ رسمی چیزی نیومده که چون از این دستکاریا خوشم نمیاد؟ ممنون میشم جواب بدین
پچ pesedit اومده دیگهنقل قول:
میتونید از سایتا دانلود کنید
همه نقل و اتقالات و لوگوی تیما و .. درست شده
دوستان من نظرم تغییر کرد :دی به نظرم فوق العاده شده :دی مخصوصا پا به توپ و دریبلینگش
تنها ایراداتی که تا الان میبینم یکی اون تغییریه که تو فری کک و یا کرنر و اینجوری چیزا هست و اون یکی کم تر شدن کیفیت بازی :| گرافیکش خوب نیست :|
یه چیزیم که خیلی ضدحال بود پاس عمقش بود که از یه لحاظ خوب و از یه لحاظ بد شده :|
چطوری دریبل بزنیم؟؟نقل قول:
پاس تو عمقش چه تغییری کرده؟
دقت کرده باشی تو 13 توپ رد کن میزدی بلا استثنا همه ی توپات رو میزدن ولی اینجا اصلا همچین چیزی نیست نه اینکه همه توپ رد کنات رد بشه ها ولی رد میشه غیر ممکن نیست مثل 13نقل قول:
پاس تو عمق وقتی میخوای بدی یه دایره میاد که باید کنترلش کنی هرجا دایره رو بردی و دکمه رو ول کردی همونجا پاس میده و باید بهش عادت کرد
درمورد دریبل های خود بازی من خودم دریبلایی که تو 13 یاد گرفتمو میزنم :دی
آقا مستر لیگ یه نمودار پیشرفت بازیکنا داشت الان کجا شده؟
نمیشه که اورال همه بازیکن هارو حفظ کرد و بعد چک کرد که کدوم پیشرفت داشتن کدوم پسرفت
دوستان کسی نمیدونه؟
من فریم 50-60 میگیرم ولی لگه بازی