سلامنقل قول:
دو را داره
جفتش تو Run (با دکمه ترکیبی Win key +R)
یا بزن Dxdiag
یا MSinfo32
Printable View
سلامنقل قول:
دو را داره
جفتش تو Run (با دکمه ترکیبی Win key +R)
یا بزن Dxdiag
یا MSinfo32
سلام دوستان من z500/core i7/Gefors740M/6gig ram گرفتم رنگ سفید با کیبورد backlight. این انجمن واقعا تو انتخابم تاثیر خوبی داشت از همه ممنونم:n16:
راستی من 2700 گرفتم گرانتی الماس بنظرتون کلاه سرم نرفته؟ :n03:آخه عجله داشتم و انگار قحطی z500 corei7 گرفته بود، بزور اینو پیدا کردمش البته از لج تخفیف ندادنش مجبورش کردم ویندوز7تحویلم بده تا بره درایوراشو دانلود کنه حالش جا بیاد :n24:
البته فکر نکنم موقع شارژ روشنم بشه مشکلی داشته باشهنقل قول:
موقع روشن شدن دکمه fn+f2 رو بزن و وارد بایوس شونقل قول:
سلام دوستان
وقتی باطریم کم میشه اصلا پیامی نمیده که باطری کمه.باید چیز خاصیرو تنظیم کنم؟
عجب جیگری شد این لپتاپم:n20: بایاسو آپدیت کردم دماش از 70-75 رسید به حدود 59.گوش شیطون کر انگاری مصرفشم کم شده :n19:به همه دوستان 100% توصیه میکنم آپدیت کنن. لامصب لپتاپم دیگه داش آب میشد انقده داغ بود.بچه ها مچکریم از راهنماییاتون
lion چی شد حاجی؟ یه کمکی در خرید این لپ تاپ بکنید دیگه...پیرم کرد:n03:
سلام.دوست عزیز لپ تاپ z500 خیلی بهتره چرا که سی پی یو 3537u این لپ تاپ خیلی ضعیف تر از لنوو z500 هستش و همین یه مورد یعنی کاملا برتری.چون سی پی یو یعنی قدرت و سرعت. همچنین دارای 3 مگ کش هستش که Z500 دارای 6 مگ کش هست که باز هم یعنی سرعت بهتر.همچنین شنیدم بک لایت نداره البته این یه دونه رو شنیدم.پس به هیچ عنوان k56 رو نگیرین.اما اگه دنبال لپ تاپ خوبتری هستین برین دنبال N46VZ که اولا قیمتش خیلی اومده پایین و همچنین اینکه کانفیگش واقعا عالیه چون هم سی پی یو 3610QM داره و هم گرافیکش 650 DDR5 هستش که واقعا عالیه.قیمتش اگه اشتباه نکنم 3 تومان شده.نقل قول:
سلام هرکی z500 داره که داغ میکنه وشارژش زود تموم میشه با من تماس بگیره تا راهنماییش کنم.09386852615
سلام داداشنقل قول:
بهتر نیست تو انجمن بگی همه استفاده کنند؟ برای همین کاره دیگه!
سلام دوست من لطف میکنی بگی البته الان دیروقته وگرنه تماس میگرفتم اگه بشه تو همین تاپیک بگی بهتره و ممنون میشمنقل قول:
ببخشید نبودم شما سوالت چی بود؟نقل قول:
این دوستمون درست میگه اگه راهی هست بگین من تو صفحه اول هم قرار میدم.نقل قول:
:n06:
سلام دوست عزیز:نقل قول:
در مور این لپتاپ باید بگم که واقعا کانفیگ هبولایی داره:n02: و به نظرم به درد شما میخوره در ضمن دیزاینش هم که فوق العاده هست.
شماره رو هم پ.خ میکنم براتون فعلا لرم بخوابم فردا صب برات میفرستم.
دوستانی که آپدیت کردن لطفا آموزش آپدیت کردن رو هم بدین:n16:
آپدیت بایوس؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Installing the package in Windows.
======================
1. Locate the file viwz1v118.exe that has been downloaded.
2. Double click the viwz1v118.exe icon.
3. Click OK to confirm flash bios.
4. Computer will restart and start flashing BIOS.
5. During the process, you are advised not to turn off the computer.
6. When the update finishes, the computer will automatically reboot for the changes to take effect.
دوست عزیز اصلا کاری نمیخواد بکنین.فقط کافیه که شما اول برنامه بایوس رو از سایتی که دوستمون ادرسشو گذاشتنو دانلود کنید و بعد فقط بزار برنامه نصب شه بعد لپ تاپ ریستارت میشه و کارشو خودش میکنه.بازم اگه به مشکل بر خوردی به من بگو.نقل قول:
1-فایلو دانلود کننقل قول:
2- برنامه های جانبی اضافی رو ببند(محض احتیاط)
3-شارژر رو وصل کن(اینطور توصیه شده)
4-دابل کلیک کن رو فایل خودش باقیشو اجرا میکنه بعد خود به خود ریستارت میشه بازم اونجا تحت داس یه کارایی میکنه بعد بازم ریستارت میکنه ویندوز میاد بالا (به همین سادگی به همین خوشمزگی)
***فقط حواست باشه که یه وقت turn off نکنی وسط کار
خیلی حال کردم با آپدیته. دستگاه من با باتری فول شارژ تو ویندوز 8 در حالت power saving میترکید 85 دقیقه شارژ میداد. ویندوز XP هم که نصب کرده بودم خودمو کشتم در حالت super power saver که همه چیو کم میکردم 105 دقیقه.حتی چند شب پیش شاید باورتون نشه من وبگردی میکردم چند تا برنامه مثل گوگل کروم و یاهو مسنجر و Winamp..... از این برنامه کوچیکا باز کردم دمای 90 درجه لپتاپو تجربه کردم که با دیگه عدد 90 رو با قرمز نشون میداد:n02: اما امروز بعد از آپدیت انگار معجزه شد الان مثل برنامه های چند شب پیش باز کردم دماش حدود 55 درجه. مهمتر اینکه با 57% باتری در حالت Balanced حدود 105 دقیقه با حالت وبگردی کارکرد واسم. به ازای هر درصد حدود 2 دقیقه پیش بینی مشه تا 200 دقیقه حال بده. بازم خدا رو شکر که ما رو از آمپاس شدید درآورد.:n20:
اینم عکس حالت بعد از آپدیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فردا میخوام گیم پد بخرم چی پیشنهاد میدید؟ دسته فابریک ایکس باکس وصل میشه یه ویندوز 8؟
..آخه بیان کردنش تو تاپیک یه کم مشکله .اگه مایل بودین تمتس بگیرین جون قلق داره.البته سعی میکنم تو تاپیک بذارمنقل قول:
با سلام
بچه ها من یه مشکل داشتم این بود که لپ تاپم داغ میکردو زود شارژ تموم میکرد.1 ماه تحقیق کردم کسی نتونست مشکلمو حل کنه تا اینکه خودم دست به کار شدم.
تو خود سایت لنوو باید bios جدید رو دانلود کنید(آپدیت نکنید) قبل از نصب شارژر لپ تاپ رو وصل کنید حتما .وقتی فایل دانلود شده رو(4.5mb) اجرا کردید.لپ تاپ ریستارت میشه و یک صفحه باز میشه و پایین صفحه درصد load میشه و فن دستگاه زیاد کار میکنه تا درصد پر بشه بعد سیستم بالا میاد و لذت ببرین از z500 بدون داغ کردن وبا نگهداری شارژ 4 تا 5 ساعت.هرکی توضیح بیشتر خواست با من تماس بگیره.امیدوارم تونسته باشم توضیح داده باشم.09386852615
این چیزی که شما میگین همون آپدیت بایوس نیست ؟نقل قول:
یا کار دیگه ای هم باید انجام داد؟؟؟
من خودم یه گیمپد برند فراسو دارم و راضی هستم قیمتش هم حدود 50 تومن بود مدل های مختلفی هم داره و کیفیتش هم قابل قبول هست.نقل قول:
در مورد دسته ایکس باکس هم من خودم کلی رفتم دنبالش تو این فروم هم یه تایپک در موردش داره اما به دردسرش نمیارزه
آپدیت نکن.مستقیم برو تو سایت لنوو دوباره دانلود کن.حتما سایت لنوو حجمش هم کمه 4.5mbنقل قول:
من آپدیت که کرده بودم تاثیر آنچنانی نداشت اما آخرین ورژن رو از سایت لنوو نه سایتهای دیگه بگیری بهتره.برو به این سایت ,توی learn more دانلود کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یادمه ویندوز 8 داشتم و با نت فروم ورک 3.5 مشکل داشت
میشه یه نسخه کامل از ویندوز 8 رو معرفی کنید لینک بدید تو گوگل میگردم سر در نمیارم کدوم کامله
64 bit
lion شمارتو بده حاجیییییی:n06:
دوستان یه لپتات که لنوو و یا ایسوز باشه و تو رنج 2400 باشه i7 باشه ممنون میشم معرفی کنید.واسه دوسم میخام بنده خدا میخاد همین امروز فردا بخره...بهش گفتم صبر کنه ارزون شه ولی کو گوش شنوا..:n05:
دوستان یاری کنید.tnx
داداش همین lenovo z 500 G رو بگیر منم دارم همینو میخرم بنظر میاد واقعا مناسب باشهنقل قول:
سایت سافت98نقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
از کجا دادا؟ چن میگن؟ من با قیمتاشون گیج شدم.نقل قول:
خوب من میخوام از digikala بگیرمنقل قول:
البته خیلیها میگن دی جی کالا گرون میده
خودتون میدونید سایتهای زیادی میفروشن و قیمتها هم تقریبا یکسان هست
شما میتونید از مغازه ها شهرتون قیمت بگیرین برای من خرید از این سایت بصرفه تر بود ون تخفیف داشتم:n16:
البته همین الان نگاه کردمنقل قول:
مثل اینکه موجودی تمام کرد قیمت زده بود 2550000 باید بفکر خرید از یک جا دیگه باشم ارزون پیدا کردی بگو منم بگیرم
سلام.دوست عزیز مشکل از ویندوز 7 نیست که نت فریم ورک 305 نصب نمیشه.در کل در ویندوز 8 نت فریم ورک 3.5 نصب نمیشه.اگه نتونستین نصبش کنید در ویندوز 8; به من بگین تا من بگم چیکار کنید.نقل قول:
سلام تقریبا میشه گفت صد صفحه از تاپیک رو خوندم واقعا لذت بردم تو هیچ ریوییویی اینطور نمیشه اطلاعات کسب کرد اما یه سوال lion عزیز
z500 با i3 و گرافیک 740 هم هست به نظرتون این خوبه یا i5 با گرافیک 635؟الیته در کل.ممنون میشم راهنمایی کنید .:n13:
من برای راحتی خودم ویندوز محصولات گردو رو نصب کردم که دات نت نصب بود.ولی اگه خواستید می تونید نصب کنید.برای این کار باید دی وی دی ویندوز رو داشته باشید.بعد تو Command prompt باید دستور زیر رو وارد کنید.دقت کنید تو دستور باید مشخص کنید درایو DVD شما کدوم درایو هست.مثلا درایور Fنقل قول:
1-کلید win+x رو بزنید.
2-از منو باز شده گزینه Command Prompt admin رو انتخاب کنید.دقت کنید دو تا هست .admin رو باید انتخاب کنید.
3-بعد کد زیر رو باید وارد کنید.نکته مهم اینه که تو قسمت مربوطه که با قرمز مشخص می کنم درایو DVD rom رو مشخص کنید:
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
من میخواستم بین دو کانفیگ با گرافیک های 635 و 740 تصمیم گیری و خرید کنم شما کدوم رو ترجیح میدین ؟؟ این لپ تاپ برای کار های سنگین و بازی های روز مشکلی نداره ؟
مرسی بابت راهنمایی این همون آپدیت هستش دیگه (نصب ورژن بالاتر بایوس)منم همین کارو کردم . تاثیرات آپدیت بایوس 1-کاهش 10-20 درجه ای دما CPU 2- افزایش 1 ساعت عمر باطری لنوو متشکریمنقل قول:
یه سوال من آپدیت بایوس رو انجام دادم حالا اگه بخوام ویندوز عوض کنم آپدیت از بین نمیره ؟؟
سلامنقل قول:
از اون جایی که 740 جدید تره مقداری قوی تره و ظاهرا مصرفش کمتر 100% 740 رو بگیرید بازی هم تمام بازی های مطرح و روز رو در بدترین صورت رو کیفیت متوسط روون اجرا میکنه. منجمله farcry 3 ,.........