hello=приветنقل قول:
ايني هم كه مژگان گفت ميشه...........
البته اين يكمي عاميانه است.............
يه چيزي تو مايه هاي HEY يا HI انگليسي
Printable View
hello=приветنقل قول:
ايني هم كه مژگان گفت ميشه...........
البته اين يكمي عاميانه است.............
يه چيزي تو مايه هاي HEY يا HI انگليسي
قابل نداشتنقل قول:
ديدم تو سايت مخفيش كردن! گفتم يه جا باشه ملت ببينن
نقل قول:نقل قول:
مرسی از هر دو شما.
این گوگل هم چه کارا که نمی کنه , اگه میشه لینک مترجمش را بدین گشتم نبود.
البته با اجازه مژگان جان.........نقل قول:
کد:http://www.google.com/language_tools?hl=en
سلام
كيا پايه ي up كردن عكساشون توي همين تاپيك هستن؟مثلا همشهري هستيم شايد اصلا خيلي ها همو بشناسن
من تو تاپيك مربوطه گذاشتم...
◙
منم گذاشتم
سلام ...
بچه ها هرکی تیم شهرمون رو دوست داره بره و تو سایت نود به سختگیرانه بودن این حکم رای بده ... همه می دونید که این فردوسی پور چه قدرتی داره ... برید حتما ... خیلی ها به کم بودن میزان این حکم رای دادند ... کمک کنید......
کد:www.90tv.ir
ببخش امین خان اینقدر زحمتتون میدما;نقل قول:
بازم ممنون.
دوستان بشتابید که دارند حقمونا می خورند
زودتر برید سایت 90
44.1% به 35.7% به نفع اوناس!
موضوع اینجاس افراد شهرهای دیگه هم همه بر ضد سپاهان رای میدن چون مثلا توی مشهد خیلی کم پیدا میشه که طرف طرفدار سپاهان باشه و خیلی بیشتر طرفدار پرسپولیس هستند . در کل زیاد تلاش نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه راه داره که بزنیم جلو اونم اینه که تقلب کنیم ( هرچند این رای گیری فکر نکنم هیچ تاثیری داشته باشه )
من خودم الا 5 تا رای دادم
اگه خواستید بگید تا بگم چطوری یه عالمه رای بدید
سلام
اگه یه وقتی خدایی نکرده زبونم لال یه همچین مشکلی برای برادر یا یه فامیل نزدیکتون پیش میومد همینارو میگفتین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
البته من منظورم با اونایی که از تصمیم برای سپاهان ناراحتن . :13:
سلامنقل قول:
داداشي بگو بهمون
بابا بيخيال اين حرفها....... بياين يه قرار بگذاريم دسته جمعي بندازيم بريم پيست.......... :10:(البته ببخشيد پا برهنه ميون حرفتون اومدما:46:)
با راي من و شما چيزي فكر نكنم تغيير كنه.......اين راي گيري و اينا هم همش..........
:11::11::11::11::11:
سلامنقل قول:
اتفاق اتفاقه کاریش هم نمیشه کرد :46:
ربطی هم به من و اون و سپاهان و خلاصه کسی نداره
اصلا جای بحثش اینجا نیست بیخیال
نقل قول:
چون سیستم امنیت رای گیری خیلی ضعیف هست فقط کافیه با پاک کردن کوکی ها هر بار که کوکی ها رو پاک کنی 1 رای بدی
پیست که حالا تا بعد امتحانا تعطیلنقل قول:
در ضمن یه قرار ساده رو کسی نمیاد چه برسه به پیست:46:
نقل قول:
:19::19::19::19:
راست ميگي حواسم به اين نبود.......
البته من هم منظورم بعد امتحانات بود...... :46:
نقل قول:
عزیز ما فقط به کسر امتیاز از تیم معترضیم نه مجازاتهای دیگه ای که در نظر گرفته شده...همین!!!
به نظر شما کم کردن امتیاز عادلانه هست؟
دوستان منم خیلی دوست دارم یه قرار بذاریم و دنیای مجازی را به دنیای حقیقی و عینی پیوند بدیم.
اما همان طور که میدونید تمام میتینگهای قبلی بچه های این تاپیک شکست خورده و اجرا نشده;ودلیلشم یه چیزه!! و اون اینه که کسانی که در اینجا اعلام امادگی می کنند برای شرکت در قرار , هیچ تضمین خاصی برا قولشون وجود نداره.
به نظر من بهترین تضمین میتونه دادن شماره موبایل برای ارتباط* Smsی* به یکی از اعضا به عنوان رهبر و هماهنگ کننده قرار باشه.
البته این راهکار مشروط به موارد دیگه ای هم میشه , که اگه با اصل این پیشنهاد موافقید بگید تا جزئیات بیشتر را تدوین کنیم.
ايتر د لاو ممنونم
واقعا عجيبه كار ميده!
[quote=™Enter_The_Love;2005352]سلام
اتفاق اتفاقه کاریش هم نمیشه کرد :46:
ربطی هم به من و اون و سپاهان و خلاصه کسی نداره
اصلا جای بحثش اینجا نیست بیخیال
بچه ها شروع کردن !
دوستان کسی نمایندگی فروش لپ تاپ Asus با گارانتی دیجیتال سراغ نداره؟
نقل قول:
من اعلام امادگي ميكنم از هر نظر.....
نقل قول:
من آدرسي ندارم......
ولي به نظر من اگه ميخواي لپ تاپ بگيري گزينه هاي خيلي بهتر از DELL ميتوني داشته باشي........
يه چيزي بگير كه توي بورس باشه،گارانتي معتبري داشته باشه،قطعاتش گير بياد،از همه لحاظ جواب پس داده باشه............
نقل قول:
اگه هم از چند تا مرورگر استفاده میکنید میتونید با هرکدوم یک رای بدید بدون پاک کردن کوکی ( مثلا یه دونه با اپرا ... یه دونه با فایرفاکس ... یه دونه هم با اکسپلورر )
من خودم سه تا رای دادم :46:........ منم موافقم که کسر امتیاز آخره نامردی ... این تهرانیها زورشون تو فوتبال به ما نرسیده حالا می خوان تلافی کنند ... به نظرم به جای کسر امتیاز جریمه نقدی و بازی بدون تماشاگر کافی بود....
البته هیچ کدوم از اینها باعث جبران این حرکت نمیشه .......... یه لحظه خودتون را جای اون سرباز بیچاره بزارید .... تا نیم ساعت پیش میدید اما حالا .......... :19: واقعا تاسف بار هست.:41::13::19:
سلام
منم موافقم اگه بناست باشگاه جریمه بشه
باید جوری باشه که تماشاکر هم شریک باشه
که بهترین روشش اینه که بازی داخل شهر اصفهان برگزار بشه اونم بدونه تماشاگر
سلام
به نظر من هم كسر امتياز فقط و فقط نتيجه پرسپوليسي بودن فدراسيون و اعضاي اونه و خيلي خيلي ناعادلانه است. ولي بقيه رايها رو حتي با شدت بيشتر قبول دارم. چون فكر كنم اين باعث امنيت بيشتر توي ورزشگاهها هم ميشه
من كه رفتم براي راي دادن اونم نه يكي .....
راستي براي من هم تعجبانگيزناك است كه چرا همه شهرها قرار ميذارن ولي قرار اصفهانيها جور نميشه !!!!!!
مگه اين بجز يه آشنايي ظاهريه ، كه بعضيها ميان و ميرن (اونم مرتب) توي تاپيك ولي حتي نظر هم نميدن در مورد اين قرار . به نظر من كه از بچههاي باحال اصفهاني بعيده. فكرشو بكنيد يه تهراني يا مال يه شهر ديگه بياد توي تاپيك و ببينه ما نميتونيم يه قرار بذاريم چقدر مسخره ميكنه.
حال اگه مشكل سرماست يا نخواستن دوستان و يا هزار تا دليل ديگه لااقل درموردش يه نظر بدين
نقل قول:
آره واقعا ً ؛ منم موافقم :31:
خاتمى مىخواد بياد اصف!:
http://www.tabnak.ir/pages/?cid=5085
◙
گول دل و فراوونیو تبلیغات الکیش رو نخور جوون... ایسوس حرف نداره (البته برای حرفه ای ها)نقل قول:
hp هم خوبه ... الان رتبه اول جهان توی فروش لپ تاپ را داره ... دل ارزان هست ولی بیشتر برای مصارف خانگی مناسبه .... ایسوس کولاکه ولی خوب قیمتش هم بالاست
درود اقا امیننقل قول:
من پیش نویس ایین نامه ی میتینگ را می نویسم اگه اصلاح لازم داشت کمک کنید:
یه نفر به عنوان هماهنگ کننده ی قرار اعلام امادگی میکنه بعد کسایی که مایل به شرکت هستند شماره ی موبایلشون به همراه اسم کوچیکشون را با پیام خصوصی به این فرد میدند و هماهنگ کننده هم متعاقبا همین کار را انجام میده ....
سپس تعداد که به یه حد نصاب رسید(توافقی) هماهنگ کننده روز و محل میتینگ را با SMS به بچه ها اعلام میکنه;وهیچ حرفی هم نباید در این زمینه در انجمن زده بشه... فقط با SMS .
پیشنهاد میکنم هماهنگ کننده کسی باشه که بیشترین پست را تو این تاپیک داده و به نظر من مهندس امین بهترین گزینس البته اگه قبول زحمت بفرمایند!....البته ممکنه هماهنگ کننده مجبور باشه تا 50 پیامک هم بفرسته !!!
سلام عزيز..........نقل قول:
مرسي از لطفت.........
من با اين قوانين كه شما گذاشتيد هيچ مشكلي ندارم بايد ببينيم نظر بقيه دوستان چيه......
در ضمن من در مقابل مژگان (ASALBANOO)كه تعداد پستاش برابر با تعداد پستهاي من به توان 2 است،جسارتي نميكنم........ ايشون بالاخره هرچي باشه اوساي ما هستند.....
اگه ايشون قبول زحمت نكردند و دوستان ديگه هم با بنده موافق بودند من مشكلي ندارم و در خدمت شما هستم......
بايد ببينيم نظر دوستان ديگه چيه.......
ممنون از لطفت...........
نقل قول:
خوب اين نظر شماست..........
من هم توي پست قبليم اشتباهي به جاي ASUS نوشتم DELL
DELL هم چند مدل داره كه بايد ببينيم استفاده طرف چيه؟مدل هايي از قبيل:XPS,PRECITION,LATITUDE,VOSTRO,INSPIRON
PRESISION=WORKSTATION/HI PERFORMANCE
LATITULE=BUSINESS/PROFESSIONLA
XPS=GAME/MULTIMEDIA
VOSTRO=OFFICE USE
INSPIRON=HOME USE
علاوه بر DELL برند HP هم ميتونه گزينه خيلي مناسبي باشه
مثلا يكي براش تصوير مهمه،يكي براش انواع پورت مهمه،يكي سرعت مهمه،يكي عمر باطري و............
آقایون و خانومای گرام ، ما حدود 6 ماه پیش گفتیم یه میتینگ بزاریم هیچکس استقبال نکرد ،میتونید یه سر به پست های قدیم بزنید و ببینین، الانم خودتون رو خسته نکنید هیچکس نمیاد ، اگه هم استقبال شد و رفتین جای ما هم خالی کنین چون من دیگه نمیتونم بیام !!!
سلامنقل قول:
خواهش می کنم امین جان
خودتون قبول زحمت بفرمایید.
نقل قول:
کاملا باهات موافقم ............ کلا تو هر خریدی اصل اول تعیین نیاز و انتظارات از اون وسیله هست
به شخصه با دل سری LATITUDE خیلی حال می کنم .... چون هم قیمت مناسبی داره وهم امکاناتش عالیه .... توی کیفیت تصویر هم تا اونجایی که من لپ تاپ ها را دیدم سونی محشره :46:
نقل قول:
افتخاريست..........
حالا اميدواريم كه استقبال بشه از اين نظر دوستمون SEDEH (شرمنده،من اسمتون را نميدونم)
بله امكانات سري LATITUTE واقعا عالي هست،چون اپ تاپ صنعتي است و اكثر پورت ها را هم داره........نقل قول:
در مورد كيفيت تصوير هم سوني خوبه ولي سوني نسبت به قيمتش نمي ارزه،من توي كيفيت تصوير HP را ارجح ميدونم........واقعا كيفيت عالي داره........
دوستان, بحثهای تخصصی رو در زیرشاخه مخصوص به خودش دنبال کنید, تاپیک داره منحرف می شه....
البته من دقیقا نمی دونم کی در مسیر صحیح بوده.:31: