کنترل پنل همون درایور رو باز کن تنظیماتش رو چک کن. امکانات زیادی داره واسه شخصی سازیشنقل قول:
Printable View
کنترل پنل همون درایور رو باز کن تنظیماتش رو چک کن. امکانات زیادی داره واسه شخصی سازیشنقل قول:
ممنونم از جوابتوننقل قول:
این کار رو کردم
تنظیمات زیادی هم پیدا کردم
مثل فعال کردن حرکت بین تصاویر با 3 انگشت
اما کار نمیکنه!
از دیوایس منیجر آپدیتش کن، آخرین نسخه رو نصب میکنهنقل قول:
اگه نشد از کنترل پنل پاکش کن و دوباره نصبش کن
موفق باشی
سلام . درب لپتاپ من بعد از مدتی که ثابت هست ، وقتی میخوام حرکتش بدم ، تق صدا میده ! اینگار روغن کاری لازم داره . باید روغن کاری کنم درشو ؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم بالاخره راهحلی برای سویچ کردن گرافیک پیدا شده یا نه؟ روشهای مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداد...
ممنون.
کسی روی این لپ تاپ ssd نصب کرده ؟
سرعتش در خواندن نوشتن چند بود توی تست بنچمارک؟
شما درایور amd و اینتل رو اخرین نسخش از سایت های مربوطه دانلود کن و نصبش کن ، عمل سوییچ بخوبیس کار می کند اما اسلیپ از کار می افتدنقل قول:
مگه لولا در گیر اوردی :n02:نقل قول:
شوخی کردم برای رفع این مورد اسپری خشک وجود داره. ولی کار شما نیست
از سایت اچپی یا سایت خودشون؟نقل قول:
این مشکل در ویندوز 7 هم هست دیگه؟
ظاهرا که این لپ تاپ با اسلیپ مشکل داره. من رو 7 و 8.1 تست کردم اسلیپ کار نمیکرد. ولی در یه صورت 90 درصد احتمال داره که هم سوئیچ و هم اسلیپ کار کنه. اینکه درایور اینتل رو از سایت اچ پی دانلود و نصب کنی و درایور amd رو از سایت amd. بعدش هر دوتا رو با ویندوز آپدیت یا Device manager آپدیت کنی. معمولا تو این حالت کنترل پنل amd یا همون ccc از کار میفته. بعدش اگه خواستی تنظیمات گرافیک بازی ها و نرم افزارها مثل power saving و high performance رو تغییر بدی باید از تنظیمات پاور آپشنز ویندوز به طور دستی تنظیم کنی. اینجوری هم اسلیپ و هم سوئیچ کار میکنه، بازم میگم احتمال موفقیت با این روش 90 درصده :)نقل قول:
ممنون.نقل قول:
این کارهایی که کردم: (ویندوز 8.1 64بیتی)
- درایور اینتل رو از سایت اچپی گرفتم و نصب کردم. اولش پیغام داد که این نسخه که میخوای نصب کنی، قدیمی تر از اونی هست که الان نصبه (خود ویندوز نصب کرده) ولی گفتم بیخیال.
- درایور amd (همون catalyst) نسخه 14.4 رو دانلود و نصب کردم.
- بعد با Windows Update دنبال آپدیتهای جدید گشتم و یکی که مربوط به AMD بود رو نصب کردم. (حجمش 62 مگ بود حدوداً. و ظاهراً از روی هارد نصب کرد چون دانلودش طول نکشید خیلی)
- پروفایل پاور هم روی High Performance هست. و ATI Graphics Power Settings, Switchable Dynamic Graphics, Intel(R) Graphics Settings هم در هر دو حالت باتری و برق، روی Maximize Performance هست.
- این نتیجه کار (وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میکنم):
محتوای مخفی: عکس
- البته وقتی روی AMD Catalyst Control Center کلیک میکنم، میگه: AMD Catalyst Control Center cannot be started. There are currently no settings that can be configured using AMD Catalyst Control Center
حالا از کجا بفهمم که داره از AMD استفاده میکنه؟ چون توی dxdiag که نگاه کردم، هنوز هم Intel رو نشون میداد.
ضمن اینکه مشکل اسلیپ هم هست باقی هست هنوز.
از توجهتون سپاسگزارم.
پینوشت: من بدون قندشکن با ویندوز آپدیت کار کردم و اون یک آپدیت رو پیدا کرد. لازمه با قندشکن باشه؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز روي ويندوز 7 و 8 اگه درايور هاي intel و amd رو از خود سايت hp و متناسب با ويندوزت دانلود و نصب كني ، مشكل اسليپ و سوييچ نخواهي داشت .
اما روي ويندوز 8.1 اطلاعي ندارم . الان دارم درايور هاي amd و intel رو براي ويندوز 8.1 از خود سايت hp دانلود ميكنم و بعد وين 8.1 نصب ميكنم ببينم چه پيش مياد !
........
دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟
ممنون
هارد این لپ تاپ ضعیف هست ، پیشنهاد می کنم این کارو نکننقل قول:
با پی سی دسکتاپ این کارو می کنن نه لپ تاپ:n01:
سلام.نقل قول:
از توجهتون سپاسگزارم و منتظر نتیجه آزمایشتون هستم.
چه ربطی به هارد داره ؟!!نقل قول:
==========
مشکلی نداره / من خودم دو ساله اکثر شب ها لپتاپ روشنه واسه دانلودنقل قول:
\دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟
ممنون
:n02:نقل قول:
ربطش میدونی چیه ؟؟؟
اینه که یک هارد (وقتی 10 تا 6 ساعت رو میگم) مدام در حالت نوشتن باشه (wirte) عمرش کم میشه و در اخر هم به حدی میرسد که قادر به خواندن اطلاعات نیست .
شما دوساله این کارو می کنی ، حتما الان میگید سرعتش مثل روز اول هست:n13:
و در اخر این هارد است که اطلاعات رو نگه میدارد.
در این مورد یک تحقیقکی کن ، حتما ربطش رو بهتر متوجه میشید.
خواهشنقل قول:
8.1 رو نصب کردم و درایور های سایت hp رو هم نصب کردم . درایور اینتل رو اجرا کردم و اکسترکت فایل ها رو انجام داد توی پوشه SwSetup اما بعد اکسترکت دیگه هیچی نیومد . و کلا صفحه نصب بسته شد بدون اینکه درایور اینتل نصب شه :n04: . دیگه خودم به صورت دستی نصبش کردم . از device manager گزینه درایور اینتل رو پیدا کردم و از قسمت update driver آدرس پوشه SP63574 رو وارد کردم و درایور اینتل به صورت دستی نصب شد و گزینه Graphics Properties هم به کلیک راست اضافه شد . بعد از ریستارت درایور amd رو نصب کردم که بدون مشکل نصب شد . خلاصه اسلیپ کار نمیکنه . بازی هنوز امتحان نکردم . البته pes 13 رو که نصب کردم ارور stop working رو میداد !! واسه چی این ارور رو میده ؟ احتمال داره واسه آپدیت نبودن گرافیک باشه ؟
خلاصه اعصاب نذاشته واسمون این لپ تاپ .
راستی درایور کلید fn مربوط به ویندوز 7 یا 8 که قبلا داشتم رو نصب کردم اما نور صفحه رو کم و زیاد نمیکنه اما صدا رو کم و زیاد میکنه !!! احتمالا باید واسه خود وین 8.1 بگیرم و نصب کنم .
اها راستی نرم افزار AIDA رو که نصب میکنم ارور پایین رو میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا روی وین 8 و 7 بدون مشکل کار میکرد .
الان توی قسمت سنسور ، فقط دما هارد رو میزنه .
میشه شما بگی هارد با هارد چه فرقی داره؟نقل قول:
عزیز من پی سی دسکتاپ هم هارد داره دیگه! اگه این کار واسه لپ تاپ بده حتما واسه پی سی هم بده
اولین نکته ای که شما باید مدنظر داشته باشید اینه که هیچوقت درایور ویندوز 7 یا 8 رو روی ویندوز 8.1 تست نکن. الان یه سال میشه که این ویندوز اومده و همه ی سخت افزارها هم یه نسخه 8.1 دارننقل قول:
ارور stop working هم دلایل خیلی زیادی داره، چون شما تازه ویندوز نصب کردی تمام نسخه های visual c++ و نت فریم ورک 4.5.1 و 4.5.2 رو نصب کن.
عرض کردم که وقتی با ویندوز آپدیتش کنید کنترل پنل amd از کار میفته و برای همین اون پیغام میاد.نقل قول:
شما تو تنظیمات Power Options قسمت Switchable Dynamic... روی ماکسیمم بذار و یه بازی نسبتا سنگین اجرا کن معلوم میشه از کدوم استفاده میکنه
نه بدون قندشکن هم آپدیت میشه مشکلی نداره
نقل قول:
البته ربطی به هارد لپتاپ بودن نداره و کلا عمر هارد هم خیلی بیشتر از این حرفهاست.... منتها واقعیت تلخی هست که هر چی بیشتر رو در حال نوشتن و خواندن باشه سرعتش به مرور زمان کمتر میشه و .... ولی کلا دانلود با لپتاپ اصلا خوب نیست... مخصوصا اگه قرار باشه بصورت مداوم... این اتفاق بیفته.... اثرش رو طولانی مدت میبینید ... بعد از 2 3 سال دیگه سرعت هارد جوری میشه که خودتون خسته میشید و فکر عوض کردنش دیوونتون میکنه!
به صورت طبیعی هر 2 سال یکبار یا کمتر مجبور به ارتقا هستیمنقل قول:
با این نکته هم موافقم که نوشتن و خواندن عمر هارد رو کم میکنه اما در کل 2-3 سال عمر طبیعیه برای یک سخت افزار
دوستان من جدیدا با یه مشکل خیلی حاد روبرو شدم
جریان اینه که تازگی خیلی وقتها موقعی که من لپتاپ رو روشن میکنم نه مانیتور روشن میشه نه هیچ اتفاق دیگه ای میافته
فقط چراغ پاور روشن میشه و فن لپتاپ هم شروع میکنه با سرعت خیلی خیلی بالا چرخیدن و بادش هم شدیدا گرمه
هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته
نمیدونم چرا...
این جریان هم ادامه داره تا وقتی که برق رو جدا کنم
برم تعمیرکار نشون بدم به نظرتون؟
شاید بی ربط باشه ولی هاردت پُره؟؟نقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
سلامنقل قول:
این مشکل زمانی اتفاق میوفته که سیستم به حالت Sleep یا Hibernate رفته باشه. بنده هم همین مشکل رو در زمان Sleep سیستم دارم
دوست عزیزنقل قول:
اگر به ابعاد لپ تاپ و کیس دسکتاپت نگاه کنی متوجه میشید.
روی هارد که کولر 36000 نصب نیست، هارد گرم میشه ولی وقتی توی لپ تاپ به قول معروف هارد جای نفس کشیدن نداره این گرما کجا میره ؟ اول بسم الله به خوده هارد اسیبش وارد میشه ، بعد گرما به مادر بورد هم منتقل میشه ، یک مادر برد چقدر قادر هم دمای زیاد cpu و چیپ amd رو تحمل کنه و هم یک دما اضافه دیگه.
حالا یه نگاه به محتوای کیس دسکتاپت بنداز بنظر چیدمانش با چیدمان لپ تاپ یکی هست ؟
:n16:
نقل قول:
از کجا تصویر نداری ؟ یعنی از اول که لوگو hp میاد ؟
این کارا رو انجام بده انشاالله که رفع بشه
رم رو در بیار اسلاتش رو عوض کن .
شما از برق جدا نکن دکمه پاور رو یک چند ثانیه نگه دار تا خودش خاموش بشه ، نگاه شما تا جایی نگه دار که خاموش بشه لپ تاپ اگر دیدی زمانش از انتظارت بیشتر شد و خاموش نشد، 50 در صد مربوط به رم میشه
و بعد شما با یک رم دیگه تست کن.(از لپ تاپ دوستی یک رم قرض بگیر )
امیدووارم که موردی نباشه.
اصلا از بنا بنیاد تصویر ندارمنقل قول:
لوگو HP هم نمیاد
پاورم نگه میدارم خاموش نمیشه!
ببین الان درسته هان. الان دارم همینا رو با لپتاپم مینویسم
ولی یهو گیر میکنه دیوونه میشه!
داداش زیاد نشانه خوبی نیست! شما اول ویندوز رو عوض کن و هیچ درایوری رو نصب نکن و سعی کن تو اون حالت با لپتاپ کار کنی ببین ایا بازم همینجور میشه؟ اگه شد که مشکل 100 درصد سخت افزاری هست... اگه هم با نصب درایور ها این اتفاق میفتهنقل قول:
2 حالت داره... یا سخت افزار مربوط به درایور خرابه
یا درایور اشتباه نصب میشه.
شما بایوس رو اپدیت کنید.نقل قول:
اما بدید به متخصص یا اگر گارانتی دارد ببرید به گارانتی مذکور.
بنده مسئولیتی رو بر عهده نمی گیرم در مورد اپدیت بایوس ، چون این کار بگیر نگیر داره. امکان داره درست بشه و حتی ممکن خراب تر بشه.
سلام
امروز یک تست گرفتم از هارد ssd رو این لپ تاپ.
این لپ تاپ ساتا 3 هست.
ولی متاسفانه برای هارد ساتا 3 ssd مناسب نیست، این هم بخاطر چیپ مادر بوردش هست و قادر نیست سرعت خواندن و نوشتنش در حد تعیین شده روی ssd باشد و از حالت ذکر شده خیلی پایین می باشد.
دوستان قبل از خرید حتما به این پست دقت کنند
کسی از قابلیت Intel WiDi این لپتاپ استفاده کرده؟؟
دقیق نمیدونم همینه یا نه ولی پدرم درومد تا تونستم غیرفعالش کنم :| یه آهنگ پخش کردم خودمم نفهمیدم کجا رفتم که اینجوری شد بعد هرچی که پلی میکردم روی یه لپتاپ دیگه اجرا میشد!نقل قول:
.............................
سلام بچه ها...
تورو خدا کمک کنید لپ تاپ من به داستان خورده...
حقیقتش اینه که این لپتاپ رو برای برادر کوچیکم خریدم که 12 سالشه برنامه کرک ویندوز رو نمیدونسته و نصب کرده و یچیزایی رو اشتباهی زده و حالا کلا سیستم اصلا بوت نمیشه...
وقتی میزنم روشنش کنم به ترتیب پیغام های زیر میاد:
HP basic system diagnostics 1.3.0.0
for more information,please visit: ww.HP/go/techcenter/startup
زیر این نوشته ها هم 4 تا گزینه داره که به ترتیب
Memory Test
Hard Disk check
Language
Exit
اینو من الان باید چیکارش کنم چون سیستم به بوت نمیره ...
مثلا وقتی به f7 میرم میگه چیزی وجود نداره برای sparekey
و همچنین توی f9 که مربوط به boot هست میزنه boot device not found
,وقتی f10 رو میزنم دوباره میاد رو همون پیغام diagnostics
من الان چیکارش کنم بچه ها؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
البته من با norton ghost قبلا که ویندوز جدید ریخته بودم یکبار یه بکاپ از کل ویندوز و برنامه هاش گرفتم که الان دارم اون رو ریکاوری میکنم چون دی وی دی رو که گزاشتم بوت کردش ایشالا که درست میشه اما اگر نشد من به نظرتون باید چیکار بکنم...
ارادت"
.................................................. ............................
دوستان الان ریکاوری انجام شد اما ویندوز بالا نیومد!!!
به محض روشن شدن گفت که میخواین دی ویدی بوت بشه منم دست نزدم بهش بعدش هم زد
NTLDR is missing
please any key to restart
چیکارش کنم بچه ها؟؟؟
سایت اچ پی رو دیدم برای این مشکل نوشته F10 رو بزن و از بخش Diagnostic هم هارد دیسک و هم مموری رو چک کن. بعدش ویندوز نصب کن یا ریپیرش کن.نقل قول:
دوستان این لپ تاپ رو گرفتم.چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟
سلام
شما هاردت رو فرمت کن بعد ریکاوری کن
اول باید یه شوینده مخصوص برای صفحات LED و LCD بگیرینقل قول:
احتمالا همراهش یک دونه دستمالم هست
بعدش از شوینده روی دستمال اسپری می کنی
بعدشم دستمال رو فقط در یک جهت روی مانیتورش حرکت می دی تا تمیز بشه
اگه دستمالت رو مدام چپ و راست کنی به دلیل تجمع الکتریسیته ساکن روی صفحه
صفحه به مرور خراب می شه
پس دقت کن که فقط توی یک جهت صفحه رو تمیز کنی
کیبودشم با همون دستمال و اسپری تمیز کن
من خیلی وقت بود اینجا نبودم
آخرش این مشکل اسلیپ با ویندوز 8.1 حل شد یا نه؟