همون جی تی 5 خودمون
Printable View
همون جی تی 5 خودمون
سان آندریاس در واقع نام تقلبی هست که برای ایالت کالیفرنیا در نظر گرفتن. و توی نسخه بازی GTA San Andreas سه شهر لوس سانتوس (لس آنجلس) سن فیه رو (سان فرانسیسکو) و لاس ونچورز (لاس وگاس) توش گنجونده شده اما اینجا ما فقط با یک شهر لس آنجلس یا لس سانتوس خودمون مواجه هستیم با حومه شهری بزرگتر خبری از سان فرانسیسکو و لاس وگاس با اون کازینوهاش نیست ولی همون تیکه لوس آنجلس اون واقعا بزرگ هست.
البته نام تقلبی هست ولی سان اندریاس نام یکی از مناطق این ایالته و یکی از گسلهای مشهور آمریکا هم به نام همین سان اندریاسهنقل قول:
سان آندریاس در واقع نام تغلبی هست که برای ایالت کالیفرنیا در نظر گرفتن
ما که فیلن منتظر نسخه پی سی هستیم
دوستان یه سوال داشتم :
V هم مثل بقیه ورژن های بازی با رفتن به ماموریت شهراش باز می شه ؟
تشکرررر
کازینو نداره؟ از راک* بعید بود :n15: :n02:نقل قول:
با اون کازینوهاش نیست
میخوای بری تو کازینو کارای غیر اخلاقی و منافی عفت عمومی انجام بدی :34:نقل قول:
به خاطر سو استفاده بی جنبه ها در این نسخه کازینو برداشته شده :n09:
صد رحمت به کازینو یه دونه نایت کلاب گذاشته کل سری جی تی ای رو شرمنده کرده!!!:n02: یعنی اگه به این مسئله پی ببرن حکم اعدام تک تک اعضای راک استار اعلام میشه از طرف علما:n08:
نه کلا شهر یکپارچه هست: خود لس سانتوس + حومه شهر ، فقط کافیه به جاهای مختلف سفر کنی روی نقشه اون تیکه هاش ظاهر میشه اینطور نیست با روند بازی شهرها قابلیت Free Ride داشته باشن در کل شهر این نسخه یکپارچه هستشنقل قول:
حالا کازینو نداره اشکال نداره و به بزرگی خودمو برادران اهل حال میبخشیمش :3:
حداقل مد هات کافی هم نداره ؟ :n02:
برو ... برو ... برو از خدا بترس :sq_11:نقل قول:
حرف بدی که نزد ، صرفا محل هایی روی نقشست که توش قهوه ی داغ سرو می کنن که الحق تو این هوای سرد بسیار میچسبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sq_24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جان من دارم میگم اون یه دونه نایت کلابش روی هات کافی رو سفید کرده... باز میگن هات کافی، هات کافی... بیخیال این بحث بشید که بحث بکشه به جاده خاکی همگی تیرباران میشیم ها :n10:
ما که بخیل نیستیم . روی هات کافی رو سفید کنه :n01:نقل قول:
بابا جان من دارم میگم اون یه دونه نایت کلابش روی هات کافی رو سفید کرده... باز میگن هات کافی، هات کافی... بیخیال این بحث بشید که بحث بکشه به جاده خاکی همگی تیرباران میشیم ها :n10:
:n08:
ما که همچنان منتظر نسخه پی سی هستیم
اگه به play station4 بشه کیبورد و موس وصل کرد میخرم حتما اخه با انالوگ بازی کردن خیلی واسم سخته :n27:
دیگه از راکاستار بعید بود این همه تاخیر بده شایدم هیچ وقت برا پی سی نیاد این بازی منتظر watch dogs میمونم
راکاستار اصالت خودشو به پول فروخت تو روحش
شما برو واسه طرفای 12 مارچ :n02:نقل قول:
این قضیه ماوس و کیبورد بخش عمده ایش به عادت برمیگرده ، یکم بازی کنه با دسته ، عادت می کنی هلوووونقل قول:
نقل قول:
کلاجی تی ای بازی پایه پی سی هست ...
جز پی سی هیچجوره با دسته حال نمیده ..
لاقل هر چی حال بده .. کلا تیر اندازی و نشونه گیری با دسته مسخره ...
راک استار یکی از منفورترین شرکتاست :یییییییییییی
جریان این بازی هم مثل red dead ..... این شرکت...
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونن جالبه!(جالب تر هم خواهد شد!)
چی رو بخونیم؟!نقل قول:
اینو خوبنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا گفتم بازم میگم این بازی برای PC میاد دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نه ممکنه حتی یک سال طول بکشه ولی میاد... پس این مسائل رو واسه خودتون دغدغه نکنید. باید منتظر بود که برای PC بیاد اما اینم بگم منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید
در مورد سیستم سیستم قوی میخواد اما به نظرم نه اونقدر، زمان GTA SA و GTA IV رو اگه یادتون باشه همینجور بود به نسبت بازی های همزمانش بازی با گرافیک و شاخی بودن، مخصوصا IV اما سیستم شاخی به اون صورت نمیخواست و معقول بود نسبتا، یادمه سن اندریاس با اینکه همه میگفتن گرافیک 128 میخواد یا اگه بخوای خوب باشه 256 میخواد من با 64 به راحتی بازی میکردم (یادش بخیر)، خیلی هم به تکنولوژی و تجربه بازی ساز برمیگرده این مساله، الان کالاف رو میبینید که با اینکه از نظر گرافیک برتری خاصی نداره اما ببینید چه سیستمی میخواد، چون با یه موتور عهد عتیق خواستن تکنولوژی و گرافیک روز رو بسازن، از این نظر راکستار خیلی با تجربس و با اینکه بازی شاخیه اما بعید میدونم سیستم خیلی عجیب غریبی بخوادنقل قول:
آره درست اومدنو که صد در صد میاد راکستار نمیتونه کنسول مادرو نادیده بگیره مخصوصا بازی GTA که از اول تا الان برای PC بوده ...!
چند سال پیش داداش کوچیکم میخواست یه PS3 بخره قبلش رفته بود سی دی هاشو خریده بود :n04: منم خیلی مسخرش میکردم:n08:نقل قول:
الان من این سیستم خفنرو واسه همین بازی جمع کردم ولی بازی نمیاد اونم هر روز میاد میپرسه بازی نیومد میگم همین روزا میاد بعد میشینه توپ بهم میخنده...!:n03:
احتمالا مثل بازیهای جدید که دلوکس و گلد ادیشن هستن دو نسخه واسه PC بیاد . یکی با گرافیک پایینتر و یکی با گرافیک بالاتر یعنی همونی که واسه کنسولای نصل جدید میاد ..!نقل قول:
مثلا واچ داگز سایت shopto دونسخه واسه PC پیش فروش کرده یکی قیمتش 29.86 £ و یه نسخه به نام Dedsec Edition قیمتش 74.86 £ هست ..که البته این نظر منه ..:n02:
برای پی سی باید تاپیک جداگانه خودش رو بزنیم وقتی اومد
نه داداش لازم نیست وقتی واسه PC بیاد اینقدر اینجا بحث داغ میشه که کنسولیا خود به خود یا به بیرون هدایت میشن یا مهاجرت میکنن به PC (مثل خودم):n02:نقل قول:
سلام من یه pc باز بدبختم که از انتظار خسته شدم.
حالا منو بیخیال.
این خبرو از گیمفا پیدا کردم.
درسته که gta iv رو قبلا تموم کردم ولی هنوزم دوسش دارم.
میخوام راجب این خبر بیشتر بدونم.
از کجا میشه دانلودش کرد؟
حجمش چقدره؟
و....
در ضمن اگه جفنگیات داشته باشه یه قسمتش به من ربطی نداره.
من فقط کپی کردم.طرفم فقط ترجمه کرده
هنوز مشخص نشده که بازی GTA V برای کامپیوتر های شخصی منتشر خواهد شد یا نه ولی می دانیم که GTA IV نسخه ی قبلی این بازی برروی کامپیوترهای شخصی منتشر شده است و مادهای جدیدی در حال حاضر دارد، پس آن ها را از دست ندهید.بله درست است این ماد از لحاظ گرافیکی پوزه ی بازی هایی مانند Ryse و Battlefield 4 را به خاک مالیده است که در ادامه عکس هایی از آن مشاهده می کنید. این عکس ها حتی از بازی های نسل بعدی مثل Ryse: Son of Rome ،Battlefield 4 ،Killzone: Shadow Fall ،Forza 5 و خیلی های دیگر کیفیت بیشتری دارد و سیلی از دوست داران GTA را دوباره به سمت این بازی سوق داده است. برای رسیدن به همچنین کیفیتی از این قابلیت ها در این ماد استفاده شده بود:
- Ultimate Textures v2.0
- Fizzy’s Darker Road Textures v1.0
- TreesModIV
- EMB Fake Tweak Ragga v1.0
همچنین کاربری از سخت افزار کامپیوترش که این بازی را به خوبی اجرا کرده لیستی تهیه کرده که در زیر می بینید.
- CaseLabs TH10 + Pedestal
- MSI Big Bang XPower II X79
- Intel Core i7 3930k 3.8GHz 12MB @ 4.8GHz
- Kingston HyperX Beast 16GB 2400MHz CL11 @ 2495MHz 11-13-11-26
- 3x EVGA GTX 780 Classified ACX 3GB @ 1305/7812
- 2x Corsair Force GT 120GB @ Raid-0
- 2x Western Digital Red 3TB @ Raid-0
- Creative X-Fi Titanium Fatal1ty PCI-E
- 2x Corsair AX1200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توجه داشته باشید که کیفیت عکس ها خیلی کم شده چون کامپیوترهایی که این ماد برروی آن ها اجرا شده خیلی قوی نبوده اند.
این تصاویر فیک هستند من شخصا GTA IV رو با سیستم فوق العاده قدرتمند تست کردم این جزئیات وجود نداره توش اصلا پورشه توی GTA IV نبود یه ماشین به اسم Comet بود که شبیه پورشه بود ولی توی این عکس پورشه با تمام جزئیات هست این تصاویر کاملا طراحی ظریف هستند و از داخل بازی شات نشدن GTA تا حالا شاهکار گرافیکی نبوده خیره کنندگی این بازی به خاطر ریالیتی بودن اتفاقاتش هست نه گرافیک... و اما در مورد MOD شدن بازی شک نکنید چرنده! اگه یه MOD بتونه این خروجی رو بگیره باید ناتی داگ و کرایتک و ... برن غاز بچرونن یعنی فقط یک درصد از صنعت گیمینگ و موتور های گرافیکی که در ساخت بازی ها ازشون استفاده میشه اطلاعات داشته باشید می فهمید که اگه با MOD کردن (که ساخته دست یوزرهای علاقمند هست) میشد یه تغییر گرافیکی ایجاد کرد کل عقل بازی ساز های بزرگ زیر سوال می ره که میشنن خودشون رو جر می دن موتورهای جدید ارائه میدن.
اینی که گفتی راجبِ ماشین ها درسته که به خاطر تبلیغات مقداریچ هره ماشینو با مارکشو عوض کردن ولی با ریختن پچ میشه تمام ماشین ها رو به صورت واقعیتشون درآوردنقل قول:
این عکسا همینجوری که گفته ماده، تو GTA اصلی هیچ ماشینی به شکل اصلیش نیست چون لایسنس نشده اما به راحتی میتونی هر ماشینی رو که میخوای از سایتهایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرد و در بازی قرار داد من خودم تمام ماشین های GTA IV رو عوض کردم و دقیقا به شکل اصلیه، در مورد گرافیک هم این ماد جدیده تست نکردم اما مادهای زیادی هست که تغییرات زیادی تو گرافیک بازی میده که تو همون سایت زیاد هست، من چند نمونشو تست کردم، حتی یه مد ریختم که 4.5 گیگ حجمش بود و که کل بازی رو برفی کرد، اما تغییرات ریشه ای هیچ کدوم نمیدن، این ماد هم که عکساش هست فقط یه رفلکشن یا همون انعکاس و براق بودن هست که به زمین هنگام بارون و ماشینها در مقابل نور داده شده و یه تغییری هم در رنگها که این تغییر گرافیکی خاصی به حساب نمیاد، کیفیت بافتها و نورپردازی هیچ تغییری نکرده، دلیل اینکه سیستم بالایی هم میخواد همینه که اصلا بهینه نیست و دست سازه یه یوزر سادس، من یه مد ساده گرافیکی شبیه این ریختم که خیلی تغییرات جزئی و کمتری داد اما بازی دو برابر سنگین شد، حتی ماشین هم که به بازی اضافه بشه چون کیفیت ماشین ها بیشتره بازی سنگین تر میشه که اگه سیستم ضعیف باشه پیداس
الان من فقط منتظرم GTA V واسه PC بیاد تمام ماشیناشو عوض کنم چون با اون ماشینای داغون اصلا حال نمیده و با ماشینای اصلی انگار بازی یه چیز دیگه میشه:n09:
دوست عزیز اونطوری هم که شما میگی ماشین های اصلی بازی داغون نیستننقل قول:
توی بازی های GTA IV و GTA IV FLC هم ماشین های پیشفرض خیلی خوبی دارن
اصولا به ماشین های GTA SA باید گفت داغون :n02:
اقا یه پیش بینی سر انگشتی کنیم
سیستم پذیرای vباید چه مشخصاتی داشته باشد؟؟:n13:
دوست عزیز هنوز مشخص نیست شایعه زیاده ولی خود راکستار چیزی درباره نسخه PC بروز نداده ..!نقل قول:
با توجه به بازیهای اخیر و سنگین بودن بازی احتمالا مینیموم سیستم بازی یه CPU چهار هسته ای تقریبا 3.0 گیگا هرتز ,یه گرافیک 128 بیت ,شش گیگ رم و سی چهل گیگ فضا باشه ..!
ولی بازم یه احتماله ....!
درست میگی به خودیه خود ماشین های خوبی داره و خیلی هم حال میده اما اون لحظه من فکرم پیش ماشین هایی مثل اینا بود:نقل قول:
(مخصوصا نسخه GTA V که گرافیک بالاتری هم خواهد داشت)
در مقابل اینا به من حق بده که به ماشینای اصلی بازی بگم داغون:n02:
بچه ها خواهشن کسی میدونه gta v انلاین چقد ازشارژ اینترنت میخوره؟
دوست عزیز این ها فیک نیستن من خودم با ENB تونستم همچین گرافیکی بگیرم.ماشین هم که اره اون mod هست.جی تی ای خودش شاهکار گرافیکی نیست ولی وقتی پچ 1.0.4.0 باشه و یه ENB خوب مثل iCenhancer روش نصب باشه چند تا ماشنی کاستوم هم بریزی روش اون وقت از هر بازی که شما فکر میکنید بهترین گرافیک رو داره هم بهتره میشه عین عکس.اگر فرصت شد چند تا شات که خودم گرفتم آپلود میکنم میزارم باورتون بشهنقل قول:
این مد های gta iv ، ماشینای توی بازی رو عوض می کنه یا ماشین جدید اضافه می کنه ؟
همونارو عوض میکنه، جایگزین میشهنقل قول:
اینم اون عکس ها از gta iv که گفته بودم
محتوای مخفی: عکس ها
ممنون بابت شات ها ولی این کجاش گرافیکش خفن بود؟ عکسای قبلی که دوستمون گذاشته بود آسفالت خیابون جای آینه کاربرد داشت! این عکسهای شما عین گرافیک خود بازی هستش فقط ماشیناش مود شده هستن گرافیک World همونه ولی توی قبلی گرافیک World متفاوت بود مشخص بود که از محیط GTA IV نیست... اگه به این راحتی میشد با مود کردن این خروجی رو گرفت راک استار نمیرفت میلیونها دلار بی زبون رو هزینه موتور گرافیکی کنه واسه V دو تا از این Moder های عزیز رو می گرفت میگفت بیا این 100 دلاری رو بگیر واسمون یه GTA V بساز مهندسین ما بلد نیستن مثه شما جواب بگیرن... منطقی باشید و با دیدن عکس اینقدر زود باور نکنید همه چیزو... منظورم عکسای صفحه قبل بود نه اینا که دوستمون گذاشتن... چون اینا پوز مال نیستن خودتون رو گول نزنید
حالا بالاخره این خیلی گرافیشک بالاتره نسب به دیفالت بازی.. من بلد نیستم شات خوب بگیرم اگر با اینا بازی کنید اون وقت متوجه میشید خودتون. خداییش عین واقعیته برای من و خیلی از کسای دیگه که من خوندم همین طوریه احساسش..اون شات های قبلی هم بله مود های زیاد تری نسبت به من داره و توی شب و هنگام بارون گرفته شده. حالا اگر شد از اون حالت هم چند تا میزارم مقایسه کنیم...
..........
edit
اینم شات توی شب.
به نظر خودم خیلی قشنگ تر از نسخه ی اصلی بازی هست.شما رو نمیدونم. ولی پیشنهاد میکنم اگر GTA IV 1.0.4.0 PC دارید حتما iCEnhancer رو بریزید تا ببینید چی هستتتت.
محتوای مخفی: عکس ها
بله گرافیک بازی خیلی متفاوت میشه ولی...
بازم میگم این گرافیک نه پوز غولهای گرافیکی رو می ماله و نه باعث میشه که بازی لذت بخش بشه اون 16 گوشه تصویر نشون دهنده تعداد فریم ها نیست؟ یا من اشتباه می کنم؟
به هرشکل به نظرم بهتره این بحث ها توی این بستر کش پیدا نکنه اینجا تاپیک V هست اگه توضیحاتی در مورد IV هست بایستی توی تاپیک خودش گذاشته بشه ممنونم از همگی