تو عکس پایینی مدل ST30 از حاشیه ای که دور پنلش هست کاملا مشخصه. اون مدل بالایی به نظرم PZ800 باشه که تولید 2008 است.
Printable View
تو عکس پایینی مدل ST30 از حاشیه ای که دور پنلش هست کاملا مشخصه. اون مدل بالایی به نظرم PZ800 باشه که تولید 2008 است.
درسته.نقل قول:
البته زاویه دیدش از سمت چپ و راست تقریبا مثل پلاسماهای دیگه بود ولی از بالاتصویر دایم میشد البته پنل رو خیلی نزدیک زمین نصب کرده بودن شاید 40-50 سانت بالاتر از سطح زمین بود وقتی خم شدم و تقریبا پنل جلوی صورتم قرار گرفت همه چیز عالی بود.
عکس پائینی , پائینی ST30 و ریجن اروپایی هست.نقل قول:
در مورد کیفیتش من تحت تاثیر قرار گرفتم اشباع رنگش روی اون دموی HD که تو نمایشگاه داشت پخش میشد فوق العاده بود و تصویر شارپنس خاصی داشت نه خیلی بیش از حد بود نه سافت بود.
pwm نویز هم اصلا دیده نمیشد حتی از فاصله 30-40 سانتی.
برایتنسش هم با توجه به نور محیط که مغازه بود و به طبع لامپهای قوی زیادی روشن بود خیلی عالی بود تصویر کاملا براق و تاثیر گذار بود حتی در مواردی تصویر بهتر از LED ـهای پاناسونیک به نظر میومد (در نور زیاد)
البته صحنه ای که نور سفید داخل تصویر زیاد باشه پخش نشد تا عملکرد سیستم محدود کننده برایتنس که پلاسماها دارنو ببینم ولی مجموعا چیزی که خیلی جالب بود این بود رنگها غنی تر و براقتر و با وجود این فاکتورها طبیعی تر از LED ـهای پاناسونیک بودن و مخصوصا رنگ سبز اصلا حالت فسفری پیدا نمیکرد ولی کاملا برق و درخشان بودن.
توی یه جمله میتونم بگم که پلاسماها الان تقریبا توی هر محیطی میتونن اون کنتراست عالی و قوی ای که قبلا فقط باید در محیطهای با نور کنترل شده ارائه میدادن ارائه بدن.
یه نکته دیگه این بود که پنلهای ST30 همگی مونتاژ تایلند هستن البته میگفتن پنلهاشون ساخت ژاپن هست.
migan plasma bayad hatman to saize bozorg bashe vali man mikhastam 42 ro begiram
yani 42 be dard nemikhore?
خب پلاسماها از 42 اینچ به بالا هستن. ولی LCD تو سایزهای کوچیکتر هم هست.نقل قول:
دوست دارید 42 بگیرید. عیبی نداره.
42VT30 هم تو سایت خاورمیانه پاناسونیک هست. فقط باید براش صبر کنید.
کد:http://www.panasonic.ae/PR/Pages/ProductModel.aspx?Filter1Field=Consumer_Model_Category&Filter1Value=VIERA%20VT%20Series&ID1=?Frogvi1Frvow=Clmhfnvi_Sfy_Czgvtlib@Frogvi1Vzofv=Vrviz%20TV
جناب Alucard یه توضیحی درباره دیزاینش نمی دید؟
زشت نبود؟
رنگ بدنه چطور بود؟
والا من هر چی عکساش رو نگاه می کنم نمی تون تشخیص بدم رنگش دقیقا چطوریه. چون تو تاریکی و روشنایی رنگ بدنش فرق می کنه. وقت کردم باید برم ببینمش.
اگه بدنش مشکی بود 100% می خریدمش. حیف...
راستی درسته که قیمت 50 اینچش 2.200 هست؟ این قیمت آدمو قلقلک میده:31:
با سلام خدمت شما ..اقا 42 این تی وی موجود هست؟؟میشه بگید اگر بیاد تقریبا چه قیمتی میشه؟؟؟
الآن 42ST30 تو بازار 1840 هست. ST30 با VT30 اختلاف چندانی تو امکانات که نداره.
حالا VT30 فوقش 400 تومن از ST30 اگه گرون تر باشه میشه حدود 2.200. اگه بخوان بیشتر از این قیمت بدن دیگه معقول نیست.
توی این سایت 50 st30 را اورده البته یکم گرونه به نظر من بیش تر از 2000000 نمیارزه/کد:http://banehvitrin.com
تو چند صفحه قبل قیمت با گارانتیش رو زدن 2.200 . اونوقت بانه ای 2.300 هست؟نقل قول:
شاید اون 2.200 رو اشتباه گفتنه.
کسی قیمت درست 50 اینچ با گارانتی رو نداره؟؟؟
سلامنقل قول:
من در حالت 50Hz هم تست کردم اما شاید باورتون نشه ولی من هیچی نمی بینم !!! (شاید من از اون قبیل افرادی هستم که اصلا این قضیه را حس نمی کنند) !!! من در قیاس با ویدئو هایی که تو سایت یوتوب در مورد مسئله فلیکر دیدم خدمتتون عرض می کنم که اصلا همچنین چیزی من ندیدم، درضمن من ----- معمولی 50Hz هم ندارم که جداگانه اینو تست کنم.شرمنده...
سپاس
قیمت vt30 رو نمیدونم ولی قیمت 42st30 رو خیلی بالا گفتی قیمتش الان 1,400 هستش
فکر کنم شما بدون گارانتی رو میگید. من گارانتی دار رو می گم:نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=47210
دیزاینش جالب بود پنل از مدلهای 2010 مثل V10 نازکتر بود البته شاید پنل چندان فانتزی نباشه ولی با عکسهایی که ازش دیدم در واقعیت خیلی متفاوت جلوه میکنه یه پنل معمولی با ظاهر سنگین و نسبتا ظریف هست.نقل قول:
پنلی که من دیدم مشکی رنگ به نظر میرسید ولی فکر میکنم بادمجونی تیره تیره باشه که تو نور خیلی خیلی زیاد مشکی متمایل به بنفش دیده بشه.
من 50 اینچشو قیمت نکردم چون موجود نداشتن ولی 50 اینچ مدل VT20 رو بین 3200 تا 3400 میگفتن.
من دیروز بخاطر این تلویزیون تا بانه رفتم کل بانه رو زیرو رو کردم فقط یه دونه پیدا کردم که بدون بلوری 2200 میداد
یکمی مشکوک بود چون دو هفتس که تو بانه st30 وجود نداره و این یکی که بود---> مشوووووک!خلاصه ما به چند نقر که صحبت کردیم یکمی ترسوندنم که احتمالا برگشتی یا تعمیریه که بعد از دو هفته هنوز هست.منم از خریدش پشیمون شدم و منتظر میمونم دوباره بیارن
زودترین موقعی که بهم قول دادن واسه آوردنش دوهفته دیگه بود.
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------
عجب تصویری داشت بطور نفس گیری حالت داینامیکش از nx710 که کنارش بود و از همون سورس ازش تصویر خواستم بهتر بود توی روز ساعت 12 ظهر با اون همه لامپ رو سرمون انگار نه انگار.کاملا شفاف و کنتراست خوبی داشت.دیگه از خریدش مطمئن شدم.
رنگش واقعا تشخیص و توصیفش سخته یه چیزی تو مایه های مشکی که یه پرده به بنفش متمایل باشه.به نظرم بد نبود
این سایت اومده یه سری مشخصات مدلهای اروپایی ST30 رو روی ST30 مدل آسیایی گذاشته.نقل قول:
قابل توجه دوستان بعضی مغازه ها عینک کناره تلویزیون گذاشتن علاوه بر دو بعدی سه بعدی هم می تونید تماشا کنید زیرا همین طور که دو بعدی بعضی مدلها بهتره سه بعدیشون هم بهتره.
reviews های بیشتر مساوی با خرید بهتر.
سلام.
Vt30 به ایران رسیده و توو گمرکه ، بقول یکی از دوستان که توو بانیان مرکزیه گفت یک عدد برای تست اوردن که میگفت تا حالا همچین تصویری ندیده :18: . و اینکه تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره ، مثل اینکه 42 هم داره و با حدسیات میگفت 42 باید توو مایه های 2.300 یا 2.400 بچرخه و 50 هم باید 3.300 باشه .
یکی از نمایندگی های پانی هم گفت تا 1.5 ماه دیگه توو بازاره .
با اوون آشنایی که توو بانیان مرکزیه در مورد St30 صحبت کردم ، این مدلو تائید نکرد .
با این وجود VT30 قیمت VT20 به فروش خواهد رسید.نقل قول:
سلام.
تمام مواردو استاد Alucard توضیح دادن در مورد این تی وی .
منم چکش کردم کیفیت خوبی داره و ضعفی که بهش وارده
1- رفلکسش یه مقداری زیاده
2- مشکل زاویه دید یصورت عمودی داره ولی توو حالت افقی نه .
و البته این مدلو با یکی از آشنایان که توو بانیان مرکزیه صحبت کردم تائید نکرد( نه اینکه خوب نیست ، منظور مقایسه ایه ) و با توجه به اینکه خودشون گفتن که مدل Vt30 تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره و اینکه بارش رسیده و توو گمرکه و باز با توجه به قیمتی که برای سایز 42 Vt30 حدود گذاشتن 2.300 تا 400 ، بنظر صرف با اینه که اگه کسی از دوستان قصد خرید داره تا اوومدن Vt30 دندون روو جیگر بزاره .
متاسفانه 3 بعدیه St30 رو نشد چک کنم ولیییییییییییییییییییییی 3 بعدیه Vt20 رو با دقت کامل دیدم بطوریکه عقل از سرم پرید و بعد از اوون دقیقا با مدل D6960 سامسونگ چک کردم که اگه پانیو 3 بعدی در نظر بگیریم سامی نیم بعدی هم نیست !!!!!!!!!!!!! هر دو TV رو هم با یک Demo چک کردم . توو اوون دمویی که با پانی دیدم ماهی ه کاملا از تی وی جدا شد بطوریکه ماهیه جلوی صورتم بود و و همون موقع پنل تی ویو دیدم که چه فاصله ای داره و ماهی کاملا از پنل جدا شده بود ، حالا در نظر بگیرین که با این 3D این Vt20 فیلمه ... ببینی :18::27:فقط میشه گفت WOW
الحق که King of Plasma ی 2010 برازندشه .
و اینکه فقط نظر شخصیه " اوون دوستانی که قصد خرید دارن ، سری V بگیرن ، یا صبر کنن برای Vt30 یا Vt20 بگیرن .( کاملا نظر شخصیه )
2 3 ماه دیگه که 2012 شروع میشه و مدل های جدید میاد !!! به نظر من الان دیگه واسه خرید مدل های 2011 دیره و اگه یه کم صبر کنید تا مدل های جدید بیاد اینا هم افت قیمت پیدا می کنن
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز
1-اینجا ایرانه ( خیلی چیزا از تمام دنیا دیرتر لانچ میشه )
2- مشکل اصلی سیاستای غلط شرکت پاناسونیک توو ایرانه که آخرش هم نفهمیدیم که دردش چیه که تمام برندای دیگه با اختلاف 3-4 ماه جنسای جدیدشوونو وارد میکنن ولی پانی دقیقا برای جنسای خودش سالگرد میگیره اوونم از نوع عقبگردش و این مسئله واقعا مسخرس .
با این حساب برای خرید جنسای 2012 پانی باید سال 2013 خرید کرد ( توو ایران البته ).
پاناسونیک مدلهای پایینش سریعتر وارد می کنند ولی مدلهای بالاش با تاخیر زیاد بیش از حد وارد می کنند.ولی برندهای دیگه چه مدل بالا چه مدل پایین سری وارد میکنند.
یعنی شما میگید vt20 بهتر از st30 هنقل قول:
من خودم vt2 دارم به نظرم سه بعدی st30 تو بعضی چیزها بهترهست تو بعضی چیزها بدترهست مثلا کمی کراس تاکش بیشتر از vt20 هست ولی در عوضش تصویرش تو سه بعدی پر نور تر و برایتنسش تو سه بعدی بیشتراست.نقل قول:
سه بعدی سامسونگ و ال جی و سونی را هم دیدم به جز پلاسماهای سه بعدی سامسونگ بقیه نسبت به vt20 حرفی برای گفتن ندارند عمقشان خیلی کمتر از پاناسونیک هست کراس تاکشان هم خیلی بالاست ال جی پسیو عمقش کم و چون رزولوشنش پائین هست یکمقدار پیکسل پیکسل در آن دیده میشود ولی عوضش فلیکر ندارد ولی از نظر عمق و رزولوشن نسبت به پاناسونیک و پلاسمای سامسونگ خیلی ضعیف هست.
پلاسمای سامسونگ برایتنسش خیلی پائین هست ولی کراس تاکش کم و عمقش عالیه تقریبا با پاناسونیک یکی هست.
الان بنده به عنوان کسی که vt20 دارم اگر میخواستم پنل دیگری بخرم st30 میخریدم به دلیل قیمت فوق العاده مناسب و کیفیت تصویرش که در نور زیاد بهتر از vt20 هست.
همونطور که دوستان گفتن همچین اتفاقی تو ایران نمیفیته.VT20 مدل سال 2010 بود ولی سال 2011 فروشش شروع شد.نقل قول:
من ----- xcruiser 400 پلاس دارم میخواستم ببینم با vt30 چطور کار میکنه؟
یا باید رسیورم رو عوض کنم؟
مشخصات کامل st30 :
[HTML]http://www.panasonic.com/apps/match-maker/assets/pdf/viera/PCEC3473-1_Viera_SpecSheet_Plasma_ST30_final_lores.pdf[/HTML]
نقل قول:
هنوز که کسی توره عروسو از سر Vt30 بر نداشته که بدونیم چی اوون زیر خوابیده و با چی و چجوری سازگاره ولی مدل ری.سی.وره شما مدل خوبیه فکر نکنم احتیاجی به ارتقاش باشه .
نقل قول:
گفتم که :
1- نظرم کاملا شخصیه
2- با توجه به اینکه خود پانی مانوور خاصی رو سریهای V میده والبته کیفیت خوبی هم دارن
3- بازم گفتم که متاسفانه نشد 3D مدل St30 رو ببینم ولی با توجه به رفلکسه زیاد ، مشکل با زاویه دید Vertical داره
4- بر خلاف Vt20 ژاپن مادر زاد نیست و مثل اینکه تایوانه یا ...
در نتیجه به شخصه ترجیح میدم بیشتر پول بدم ولی یه جنسه ننه بابا دار بخرم که 100 البته ژاپن هم باشه ( نظر کاملا شخصیه به کسی از دوستان بر نخوره )
نقل قول:
گفتم عزیز جان که نشد که 3d شو ببینم که در این موردش نظر بدم و کما اینکه نظر هم ندادم .
من Vt20 ندارم که بخوام ازش یکطرفه تعریف کنم ، من V20 دارم .
در مورد ایراداتشم نوشتم میتونین خودتون برین از نزدیک چک کنین .
در مورد 3 بعدیه سامسونگ ( که البته بدک نیست ) باید بگم اوون مدلی که دیدم D6960 بیشتر برجسته نمایی بود تا 3 بعدی اینو من نمیگم دوستانی که دیدن هم تایید میکنن .(قصد کل کل با یرندای دیگه نیست ، چیزی که دیده شده گفته میشه )
St30 بله از نظر قیمتی بله بصرفه هست
نظر هر کسی هم محترمه . شما با توجه به قیمتش اوونو ترجیح میدی که میگی میارزه ، من هم کیفیت و هم اصل بودنش برام مهمه . و اگر قرار باشه بین VT و ST یکی انتخلب کنم قطعا VT خواهد بود .
بنده کیفیت سه بعدی پلاسماهای سامسونگ مورد نظرم بود نه ال ای دیهای آن که تجربه خودم از ال ای دی های سه بعدی سامسونگ زیاد جالب نبود البته کیفیت سه بعدی مدلهای 2011 بیشتر از مدلهای 2010 هست ولی به نظر این بنده حقیر تصویر از نظر عمق با پلاسما قابلیت رقابت نداشت.نقل قول:
رفلکس st30 تقریبا زیاد هست ولی من وقتی با vt20 خودم مقایسه میکنم خیلی هم بیشتر از vt20 نیست ولی در عوض فیلتر مشکی ای که برای مکانهای پر نور دارد خیلی قویتر از vt20 هست و مشکی آن در مکانهای پرنور کاملا مشکی باقی میماند. از نظر زاویه دید عمودی هم st30 فقط از بالا که به آن نگاه شود مشکل دارد و از چپ و راست و پائین بدون مشکل هست که در ریویوهای سایتهای اینترنتی هم به آن اشاره شده بود دلیلش هم این هست که شما فیلتر کنتراست نور را از بالا بلاک میکند بنابراین رفلکشن پنل هم از روبرو کمتر هست من کاملا همه این موارد را امروز تست کردم برایتنس تصویر st30 هم از پلاسماهای دیگر بالاتر هست.نقل قول:
55 اینچش تو گناوه هست بدون گارانتی ولی من پولش رو ندارم. خواهشا اگه کسی خبری از 42 داره خبر بده بخریم.
اگه شماره فروشنده هم کسی میخواد بگه براش بفرستم
نقل قول:
خوبه بالاخره داریم به یه توافقاتی میرسیم :46:
بله در مورد فیلترش هم واقعا خوبه بطوری که وقتی TV خاموش هم هست بر خلاف پلاسماهای دیگه که صفحه ای تقریبا خاکستری دارند به خاطر فسفر ، ولی این مدل کاملا مشکیه ، البته تو زمان خاموشی که بدردی نمیخوره ولی نشون میده که توو نور زیاد و روشن بودن چی کارس .
ولی کماکان با مسئله زاویه عمودیش مشکل دارم دقیقا عین اینه که وقتی داری با مونیتور Lcdت کار میکنی و از جولوش بلند میشی کل صفحه Wash Out میشه .
امیدوارم که این داستان در مورد Vt30 صادق نباشه .
مطمئنی؟نقل قول:
آخه 55 فقط تو سریهای آمریکا هست. برای آسیا و اروپا 42 و 50 و 65 هست.
حالا قیمت چند بوده؟
والا من با یارو که صحبت کردم میگفت دارم فکر کنم گفت 50 اینچ (ببخشید) منظورم اینه
که تو سایزه بالا اینجا تو گناوه هست. ولی من سایز پایین می خوام
قیمت نگرفتی؟نقل قول:
نظرتون چیه؟(البته درسته که دقیقا معلوم نیست که رو چه مودی و چطور کالیبره شده.ولی خوب دوستان نظرشونو بگن:44: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.televisioninfo.com/content/Sony-KDL-46NX720-LED-LCD-3D-HDTV-Review/Power-Consumption.htm[/HTML]
[HTML]http://www.televisioninfo.com/content/Panasonic-TC-P50ST30-Plasma-3D-HDTV-Review/Power-Consumption.htm[/HTML]
بلافاصله که جواب تلفنم رو بده قیمتو میذارم رو سایت:31:نقل قول:
nx720 روی بک لایت 3 به گفته این سایت 12 دلار در سال برق مصرف میکنه برای مدل 46 اینچ که بک لایت 3 برای ال ای دی یعنی مرگ !!! حسابشو بکن با اون کنتراست و مشکل موشن بلور دیگه برایتنسم ازش بگیری بشینی با تی وی سیاه سفید فیلم ببینی سنگین تری.نقل قول:
قیمت مدل 40 اینچ این تی وی تو ایران 2300 تا 2400 هست
قیمت مدل 42 اینچ st30 تو ایران 1850 تا 1900 هست
با تفاوت قیمت حدود 400 هزار تومن اگر st30 بخری مصرف برقش تو ایران 15 سال مجانیه با کیفیت تصویر خیلی بالاتر و دو اینچ بزرگتر.