جیگر طلا واسه جلو اوردن دیوار دفاعی فک کنم باید rb رو بزنی...بیاری جلو داور اگر stirct باشه بهت کارت زرد میده...نقل قول:
Printable View
جیگر طلا واسه جلو اوردن دیوار دفاعی فک کنم باید rb رو بزنی...بیاری جلو داور اگر stirct باشه بهت کارت زرد میده...نقل قول:
اقا یه سوال...........من دارم ultimate team میرم...باحاله...اما مثه اینکه انلاین بسس نمیخاد و فقط گلد کافیه...چون فعلا مشکلی ندارم...فقط کجا باید بازی هایی رو که میرم رو سیو کنم؟جایی نداره اخه...
آموزش 40 شادی بعد از گل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شادی بعد از بازی نداره اموزش؟:)))
من با منچستر سیتی شروع کردم فقط بنزما رو خریدم و رو professional دارم میترکونم تیم ها رو . 4.4.2 diamond میترکونه . بنزما و آگورو گذاشتم نوک خفن گل میزنن اینا . مربی کلمبیا هم شدم و فالکاو چی ها که نمیکنه تو این تیم . فقط موندم چرا الان هرچی buy میزنم تیم بازیکن میگه به قیمت فلان میفروشم ولی بعدش دیگه خبری نمیشه نمیدونم چطور بخرمش .
داداش لینک بدون هیلتر نداری؟نقل قول:
من وقتی بازیکن رو میفروشم میزنه مثلا 40تا ولی پولی که تو حسابم میادش 34تا هستش یا8میفروشمش 5میاد تو حسابم جریان این چیه.
تو بازی توی توپای هوایی بازیکنی که قراره ضربه سر رو بزنه قبل از اینکه توپ بهش برسه شماره گر از سرش بیرون میره و میره روی یکی دیگه بازیکن حریف هم خیلی راحت توپ رو گل میکنه شما هم همین مشکل رو دارید؟
شما از داخل تنظیمات مربوط به دسته که میری همون صفحه اول ، گزینه اول حتما روی air balls هست... اونو تغییر بدهنقل قول:
دوستان دوتا مشکلی دارم من تو بازی !!
1- چرا هر موقعیت خطرناک رو به صورت slow نشون نمیده ببینیم چیکار کرده ؟؟ آیا راهی هست که بشه فعالش کرد ؟؟
2- چرا موقع تعویض بازیکن ها باید صبر کنیم چهره بازیکن رو ببینیم بعد تعویض انجام میشه و اینطوری خیلی وقت میگیره !! آیا میشه غبر فعالش کرد ؟؟
خب وقتی تیم حریف میگه به قیمت مورد نظر خودش میفروشه تو باید دوباره بری به همون بازیکن پیشنهاد بدی با این تفاوت که اگه بازیکن رو میخوای باید همون قیمتی رو که خواستن بزنی !!!نقل قول:
امسال اینجوری شده که همه پولت به بودجه ترنسفرت برنمیگرده. حتی پول اولیه باشگاهم بسته به یکی از سه درجه سختی که اول کریر برای بودجه تنظیم میکنی، برای خرید بازیکن تقسیم میشه.نقل قول:
نه، این مکث مدافعا از کثافت کاریای ea هست که cpu بتونه گل بزنه، ربطی به بلد بودن نداره.نقل قول:
داشتم با چلسی، با سوانسی بازی میکردم، توپ بغل خط اوت بود بازیکن من و cpu جفتشون در حال دویدن به سمت توپ بودن. همزمان رسیدن و خوردن به هم، یدفعه شوت شدن به دو طرف. انگار جای توپ بمب بوده و منفجر شده باشه. جفتشون رو زمین یه چیزی حدود 20 متر سر خوردن، بازیکن حریف بغل خط کرنر متوقف شد ولی بازیکن من همینطوری رفت و رفت تا از خط بغل زمین خارج شد و در ادامه از استادیومم خارج شد، در همون حالت سر خوردن.
این مود هم مضحرف نیست تیم ها هم اره راست میگی باید توپ رو بدزدی ولی وقتی بازیکن ها زیاد شد اینجوری هم نیست دیشب با سه نفر تو یه تیم بودیم دوتاشون دفاع بودند اصلا هم نیامدند جلونقل قول:
دو تا سوال :
اولا چجوری تونستی 10 به 10 بازی کنی ؟ خداییش من توی 3 به 3 هم مشکل داشتم پارسال . یعنی به کل قطع میشد از بازی یا لگ عظیمی داشت . به هیچ وجه قابل بازی نبود . موندم چه نتی داری که میتونی این مود رو بازی کنی .
مود مضخرفی هم هست . چون هر کی تو بازی حتی دفاع ها هم به فکر جلو اومدن و گل زدن هستن . یعنی هر کی هر کیه . مگه توپ رو بدزدی و خودت گل بزنی .
دوما مطمئنی فیفا 13 داری بازی میکنی . پس چرا من هر جا میگردم جایی واسه ساخت پرو نمیبینم . تنها جایی که دیدم توی کریر پلیر هست که الان ساختمش و قدرتش 73 هست .
راستی این مود پلیر خیلی بهتر از پارسال شده . واقعا دارم حال میکنم .
10 به 10 هم بازی کردم راست میگی با این اینترنت مضخرف من میشینم تا 12 به بعد 12به بعد خوب میشه حدود 1 شب خیلی عالی میشه و میتونم با 10 به 10 راحت ولی به میلی میلی ثانیه تاخیر دارم که زیاد اذیت نمیکنه
برای مورد دوم هم اگه بری بخش لایو بازی اونجا اولین گزینه نوشته پرو اونجا رفتی باید یه بازیکن درست کنی بعد از درست کردن بازیکن شروع به بازی کردن و بالا بردن خودتون و رنکتون میکنه
دانلود فیلم آموزشی تکنیک ها و شادی های پس از گل فیفا 13 از رودفایل... امشب در p30world
در صورتیکه دوستان پیشنهادی برای تاپیک آموزش دارن به من پخ کنن. اگرم اساتید صلاح دونستن، خودشون تاپیک بزنن.من لینکا رو بهشون میدم. الان ادارم ، عصر میزنم تاپیکو ایشالا...
آموزش تکنیکها کامله و خفم کرد دیشب که دیدمش. ضمنا حجم دو تا فیلم دوتا 50 مگه تقریبا. اگه بنظرتون زیاده با حجم و البته مقداری کیفیت پایین تر آپ کنم...
موفق باشید
دستت طلا:5:نقل قول:
تکنیکارو کامله کامل میزاری ؟نقل قول:
فکر کنم کامل باشه... بازم اگه موردی میبینید که صلاح میدونید باید باشه پخ کنید.در صورتیکه اونجا نبود اضافه میکنم... یا تو تاپیک، خودتون مطرح کنید به پست اول اضافه میشه.بنظرم کامله ولی.نقل قول:
دمت گرم،به نظرم خودت بزنی تاپیکا بهترهنقل قول:
با هر دوتا کیفیت بزار تا کساییم که سرعت پائین دارند هم بتونند دانلود کنند
اخه مگه تو بازی میشه تکنیکم بزنی؟تا بخوای تکنیک بزنی 2سوته توپو ازت میگرین ولی واسه بازی دوستانه خوبه واسه سرگرمی
اه . پس حالت پرو فقط رفته توی انلاین ؟ کریر که احتمالا بعد از کریر پاکش کنه پرومون رو .نقل قول:
خدا وکیلی نمی دونم چرا بچه ها اینقدر با لجندری مشکل دارن....بازی به نظر من کاملا طبیعیه...
من الان 4 امتیاز از بارسلونا عقبم ولی هنوز بازی رودر رو مونده...بالاخره باید بشه از رو سانتر و پاس پشت مدافعان و شوت گل زد...اکثر گلهای فوتبال به همین 3 صورته دیگه...
من اکثرا زمان هایی امتیاز از دست می دم که بازیکنام خسته باشن....
دوستان دفاع کردن وحمله کردن رو باید یاد بگیرن نه اینکه بگن بازی مزخرفه...خودش یه هنره...
من که بازی رو اورجینال خریدم هیج این باگ هایی رو که بچه ها می گن تا الان ندیدم....
درضمن امروز دوباره بازی داره آپدیت میشه...منم دازم آپدیت می کنم..
چرا بعضی وقت ها تو کریر بازی 3-0 به نفع حرف میشه؟
حتما از بازی میپری بیرون و چون روی اتوسیوه پس ترک میدون حساب میشه و 3-0 اعلام میشه دیگه...نقل قول:
واسه اوناییکه با دوتا دسته باهم بازی میکنن عالیه + اینکه یاد بگیری تو بازیای آنلاینم میشه زد. البته من خودم noob ام... ولی میزنم تاپیکو...خودمم یاد میگیرم کم کم. :دینقل قول:
حتما نیمار رو بخرین! این بازیکن شاهکاره! کنترل توپ سرعت دربلینگ تموم کنندگی همه چیز عالی!39 میلیون دلار خریدمش!سود هم کردم! سعی کنید بازیکنانتونو که اورال بالا دارن رو با یک بازیکن جوون تر با اورال نزدیک به اون عوض کنید! من این کارو کردم منچستر رو جوون کردم. مثلا فلتچر رو با او ویا عوض کردم! چیکاریتو رو با رودریگز از پورتو. والنسیا رو با شکیری از بایرن!
مشکل این نیست که از این راها نمیشه گل زد، مشکل اینه که بازی نمیذاره اون کاری که cpu میکنه رو تو هم انجام بدی. یه سری چیزاش خیلی واضحه، مثل اینکه بعد از اینکه تو بازی جلو میفتی یا حتی مساوی میکنی، بازیکنات کلا گیجن و نه میتونن حمله کنن، نه دفاع و در نتیجه خیلی زود cpu دوباره جلو میفته. یا مثلا وقتی cpu عقبه یا مساوی هستین، تو 0 دقیقه اخر cpu به هر روشی شده یه گل میزنه، شده داور الکی یه پنالتی میگیره تا گلشو بزنه.نقل قول:
راستی توجه کردین اصلا خطای سد اتفاق نمیفته؟ بازیکنای منو همینطوری دارن میزنن و کتلت میکنن، داور انگار نه انگار. اخرین نمونشم امروز که بازیکنم رو تو محوطه له کردن.
بچه ها سلام
آقا من یه مشکل اساسی دارم که هم تو فیفا 12 بود و هم تو این فیفا 13
اون هم زدن پنالتیه !!
ما هر چی پنالتی میزنیم میره بیرون !
فقط وسط - پایین هست که بیرون نمیره و دروازه بان اونو میگیره !
حتی پنالتی رو زمانی زدم که تو اون کادر گوشه پایین - سمت راست ، اون خط متحرک تو منطقه سبز رنگ بود (که فکر میکنم این کادر مربوط به دقت بازیکن هنگام زدن ضربه باشه) ، اما بازم توپ اوت شد
اصلا از وقتی این کادره تو فیفا 12 و 13 اومده ، پنالتی خیلی بد (مسخره) شده !!
در ضمن من با کیبورد هم بازی نمی کنم و با گیم پد لاجیتک ، مدل رامبل پد 2 که جزو گیم پدهای استاندارد و مورد تایید EA SPORTS هست بازی می کنم
یه مورد دیگه هم راجع به این پنالتی که دروازه بان شیرجه نمیزنه و فقط راست و چپ میره !!
خلاصه ثواب داره به بنده کمک کنین ، چون هر راهی که بگین امتحان کردم اما فایده ای نداشت...
ممنون.ولی یادم رفت بگم که فریم ریت هم رو 60 هست.در ضمن یک بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد.نقل قول:
احتمالش هست که بخاطر این که سی دی شرکتیه و برای نیوتک اینطور شده؟
چون اول بازی که رو آیکون کلیک میکنم علامت نیوتک رو صفحه میاد و دستکاری شده...
نشانگر که به او قسمت سبز رسید شوت رو پر کن حداکثر تا نصفنقل قول:
بعد جهت رو به هر سمتی مبخوای بگیر اما خیلی نگه ندار و دو سه قدم مونده به اینکه بازیکن به توپ برسه جهت رو ول کن
برو قسمت تمرین روی قسمتی که پنالتی تمرین میکنی
اونجا LT رو برن یک علامت رنگی میاد تو دروازه
با اون میتونی تمرین کنی که بسته به این که شوتو چقدر پر کردی چقدر جهت رو نگه داری
دروازه بان با شوک سمت راست میپره
همون که تکنیک باهاش میزنی
به جای نگه داشتن جهت موقع زدن پنالتی، چند بار اون جهتو بزن. اینجوری دقیقتر میزنی.
نه اصلا قبل از این که برم تو بازی وقتی میزنم نکست مچ میگه بازی 3-0 به نفع حریف:41:نقل قول:
این احتمال هست که تعداد بازیکنات به حد نصاب نرسیدن(تعداد محروم و مصدومات زیاد هستن) واسه همینم نمیتونی بازی کنی و بازی به سود حریف اعلام میشهنقل قول:
سلام
راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟
بعد سی پی یو موقع حمله من چطوری وقتی بازیکن من توی عمق یا کناره ها حرکت میکنه یه نفر بهش میجسبونه و میفرسته سایه به سایه باهاش بره؟
اون خطاهای سد وجود داره اما چون اکثر این خطاها به خاطر ضعف موتور بازی هست که هنوز توی فیفا 13 وجود داره خطا گرفته نمیشه . در حالی که خیلی از موقعیت ها رو بالشخصه به خاطر همین ضعف از دست میدم .نقل قول:
سانترو باید با قدرتش به دور و نزدیک فرستاد، فکر کنم با دو بار پشت سر هم زدن سانتر، سانتر کوتاه تری کرد، و با سه بار زدن کوتاه ترش کرد. برو تو help پیدا کن ببین چنین چیزی هست یا نه.نقل قول:
قسمت دوم صحبتتم، خب اون cpu هست و کارای باورنکردنی میتونه انجام بده که به هیچ وجه ما نمی تونیم انجام بدیم.
اخه پارسال خطای سدو همیشه میگرفت، امسال بازیکنا به جای فوتبال فقط دارن همدیگه رو میزنن. فقط مونده با مشت و لگد همدیگه رو بزنن.نقل قول:
منم تایید میکنم . داور اکثر هل دادن های حریف رو نمیگیره ازش میگذره .نقل قول:
من داره کم کم دلم برا cpu هم میسوزه(با وجود تمام ناجوانمردیاش) این داور به هیچکس رحم نمیکنه.نقل قول:
خیلی اوقات خطای واضح من روی cpu رو هم نگرفته.