دیشب از ساعت 2 شروع به دانلود کردم تا 6 حدود 3.3 گیگ دانلود شد ...
در واقع همون 5 ساعت حدود 4 گیگ و خورده ای میشه دانلود داشت !
خوشبختانه رایگان هم از 1 تا 6 هست فعلا" ... ولی دیگه هیچ وقت نمیشه بالاتر از 4.5 گیگ در شب دانلود داشت !
Printable View
دیشب از ساعت 2 شروع به دانلود کردم تا 6 حدود 3.3 گیگ دانلود شد ...
در واقع همون 5 ساعت حدود 4 گیگ و خورده ای میشه دانلود داشت !
خوشبختانه رایگان هم از 1 تا 6 هست فعلا" ... ولی دیگه هیچ وقت نمیشه بالاتر از 4.5 گیگ در شب دانلود داشت !
دوست عزیز قید سرویس های قدیم رو باید بزنید ... چون سرویس های بالای 512 مثل 2 مگ با ترافیک های بالا عرضه میشه و قیمتش هم بالاست ... در عوض سرعت ها چون واقعی شده با سرویسی مثل 512 و ترافیک 16 گیگ مثل قدیم شما سرعتتون 512 تقسیم به 8 میشه که حدود 60 کیلوبایت در ثانیه هست!نقل قول:
بهتره همون سرویس جدید رو خریداری کنید ... بنده 2 مگ گرفتم که سرعتم هم در شب و هم در روز تو روز اول حدود 250 بوده ... دقیقا 2 مگ تقسیم به 8 !
اگه سرعت خوب میخواید با هزینه ی کمتر سرویس های جدید رو باید خریداری کنید !
الان هنوز از سرویس قدیمم مونده. باید صبر کنم یا تموم بشه یا میشه الان سرویس جدید گرفت؟نقل قول:
شما چه سرویسی با چه سرعتی و حجمی رو پیشنهاد میدین؟
اگه حجمتون تموم بشه نمیتونید ترافیک بخرید و مجبورید سرویس جدید خریداری کنید ...نقل قول:
پیشنهاد من سرویس جدید 2 مگ هست ...
این سرویس پینگش چطوره؟ بهتره؟نقل قول:
سلام دوستان گل من.هزار بار گفتم بازم میگم.سرویس شبانه سر جاشه.یه خورده صبر کنید سرور ها کاملا عوض بشه.سرعت نسبت به گذشته حتی خیلی بهتر از قبل میشه تا جایی که من میدونم همه ی این تغییر و تحول ها واسه فراهم کردن زمینه برا اینترنت ملیه.همونطور که گفتم دوستان دارن تو چند مرحله سایتو درست می کنن.و تفاوت سرویس جدید و قدیم فقط در نحوه ی پرداخته.یعنی سرویس جدید هزینش رو قبض تلفن صادر میشه اگه دقت کرده باشین دوستام گزینه ای به نام ثبت نام در سایتشون گذاشتن.قصه نخورید همه چی درست میشه.و اینکه بگم طبق آمارشون بیشترین تعداد کاربرا برا تعرفه های قدیمه.اونم از نوع حجمی.
من تعجب میکنم اونایی که آسیا تک دارن چرا اینجا نظر میدن؟
یعنی باید از بخشی که نوشته ارتقای سرویس استفاده بکنم؟ و سرویس زیر و انتخاب کنم:نقل قول:
N2048-1-2 - اینترنت یک ماهه 2048 کیلوبایت ، حجم 2 گیگ
هزینه سرویس 199500 ریال
بله درسته ... از قسمت خرید سرویس هم میتونید اینکارو انجام بدید ...نقل قول:
هزینه اش هم همینه ... متاسفانه واسه 2 گیگ خیلی زیاده ...
واقعا دزد بازی هست ...
دوست عزیز شما از کجا مطمئنی که اینطور میشه.نقل قول:
من که چشم آب نمی خوره.
یه سوال دیگه : اگه الان بخوام سرویس قدیمم و به جدید تبدیل کنم باید تا تموم شدن اعتبار سرویس صبر کنم یا الانم میشه این کارو کرد؟ فکر کنم بخش ارتقای سرویس برای همین باشه نه؟نقل قول:
حالا سرعت 2 مگ واقعیه یا بازم تقسیم بر 8 میشه؟
الکی تاپیکو شلوغ نکنید.نگاه به پست های قبلیم بندازید خیالتون راحت میشه.این گفته ها رو خانم اخگر و آقای آقا گل تبار و مهدیزاده و اسفندیاری و مهندس اصغری و خیلی های دیگه میگن.همشون همینو میگن.
دوستانی که میگن سرعت خوب میشه
خب یکمی فک کنن
تو سایتشون زده 128 ماهی 2 گیگ. بعد2 مگ هم ماهی دو گیگ اگه سرعت هر دوتا یک جور بشه و بالا بره بعدا
خو کدوم ادم عاقلی میره 2 مگ میگیره مثلا تا پول بیشتری بده؟
دیگه واس خدافظی کرد. مخابرات محل ما که غیر همین اینترنت چیز دیگه ای نداره. من مجبورم از همینا سرویس بگیرم. خوش به حال باقی دوستان
خُب دوست عزیز به نظرت اینی که میگی غیر منطقی نیست؟!نقل قول:
اینجوری باشه همه رو همون سرویس های قدیم میمونن..اگه قرار بود قدیمی ها رو (مثلاً 512 با 16 گیگ ترافیک در ماه) به همون شکل قبل یعنی با سرعت دانلود 450 کیلوبایت بر ثانیه ببندن که دیگه مگه ملت بلانسبت مغز خر خوردن که بیان سرویس های جدید 2 گیگی بخرن؟!!
این کارو کردن که قدیمی ها رو که حجماشون زیاد بوده و در عین حال هزینه کمی پرداخت میکردن، به سرعت های واقعی محدود کنن و جدید ها رو هم بهشون حجم کمتر بدن
ببین کار رو به کجا کشوندن این مخابراتیا ! نه به اون شب دانلودهای قبلی، نه به این گرون شدن و کم شدن وحشتناکه ترافیکها و سرعت!:sq_6:نقل قول:
دوست عزیز یه نگاه به صفحات قبل بندازید دوستان توضیح دادن ...نقل قول:
اگه ترافیکتون تموم بشه باید سرویس جدید خریداری کنید ... نمیتونید ترافیک اضافی خریداری کنید برای سرویس قدیمتون ...
و مهم هم نیست چقدر تا پایان اعتبار دوره تون مونده ! اگه ترافیک حجمی تموم بشه حتی اگه 1 ماه هم مونده باشه مجبور به خرید سرویس های جدید هستید
برا بعضی ها سرعت لود شدن یه صفحه خیلی مهمه.ما تو شرکتمون(ترز رایان) دو مگ شاتل داریم.اونم از نوع نامحدودش.اما برا یه شرکت نرم افزاری سرعت لود یه صفحه مهمه نه ترافیک.اونایی که این سایتو اینطوری طراحی کردن (البته مسخره) منتظر پولشون هستن.که تازه حتی یه پیش پرداخت هم بهشون ندادن.حالا باز بگین.
چه جالب! پینگ دومگ مخابرات رو نیگا کن!:sq_6:چقدر کم شده! :sq_6:این پینگ شاتل خودمه! طرح 2048 افیس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم دان استریم که از اول اینجوری بسته شده! تغییری نکرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ تو به نسبت بهتره انگار توی آپلود! :sq_6:
البته قیمت کمتر و نا اگاهی بسیلری از مشترک هارو هم در نظر بگیرید من خودم مخابرات بودم دیدم یه بنده خدایی داره با کلی ذوق اینترنت 1 مگ رو با 15 تومن می خره و اینکه به جای 60 تومن تو ماه با این قیمت اینترنت 1 مگ دار شده ذوق مرگ میشه از این جور ادما زیادن که گول قیمت کمتر رو می خورننقل قول:
ترافیک هم میشه خریداری کرد باید وارد بخش خرید حجم اضافه بشید زیر همون خرید سرویس هستنقل قول:
دوست عزیز دقیقا تو این پست درباره کدوم سایت و در مورد کدوم بنده خدایی دارین صحبت می کنین:sq_6:نقل قول:
ترافیک دو گیگ 5 تومن هم خریدم.همین امروز صبح.کلا هم 17 گیگ دارم.پس میدونستم که اینکارو کردم.اینا راهو واستون باز گذاشتن که هر کدوم از این سرویسارو که میخواین بخرین.البته نکته اینجاست به صورت غیر حضوری و از طریق افزایش اعتبار پنل و یا همون حساب کاربری و از همه مهمتر ثبت نام و پرداخت هزینه از طریق قبض تلفن. وقتی کارمنداشون میگن هر روز از دست این تعداد مراجعه کننده ها خسته شدیمو به ما چه مربوطه و ما واسه یه کار دیگه اینجا استخدام شدیمو از این جور چرت و پرت ها.
این حرف دوست عزیمون رو تایید میکنم بشدت:sq_6:چون خودم تو مخابرات بابل دیدم دخترایی رو که دانشجو هم بودن ! ولی اصلا اطلاعاتی نداشتن و یارو تو مخابرات هم حوصله نداشت توضیحی بده! اونا هی سوال میکردن ! آخر سر مسوول اونجا گفتش مگه چشم ندارین؟همه طرحها با قیمت و ترافیکشون روی کاغذ نوشته شده ! خودتون ببینین و انتخاب کنین!:sq_2: آخر هم دخترا طرح یه مگ رو خریدن! که اصلا نمیارزه!نقل قول:
والا من که دیشب سرویسم همون قدیمی بودو سرویس جدید رو خریداری نکرده بودم تو قسمت خرید ترافیک هیچ گزینه ای برای خرید نبود و نمیشد ترافیکی خرید ...نقل قول:
ولی الان که سرویسم تعییر پیدا کرده این قابلیت وجود داره ! منظورم به سرویس های قدیم بود که امکان خرید ترفیک نداشت ... لااقل برای من که اینطور بود ...
یکی دیگه از دوستان هم یادمه دیروز همین حالت براش پیش اومده بود ...
درسته دیشب نبود ولی سایت به تدریج داره کامل میشه الان من 256 طرح قدیم دارم برام خرید ترافیک فعال شده اینا هنوز کارشون تموم نشده فقط سریع سایت رو راه انداختن که صدای مشترک ها در نیاد:sq_10:نقل قول:
دوستان من فردا با مسئول امور مشترکین مخابرات منطقمون کلاس دارم ازش درباره این شرایط می پرسم ببینم اطلاعی داره یا نه
سلام آقا maskot چطوری هم محلیه بابلیه ما.آقایون شما نباید سرویستون رو تغییر میدادین.من گفتم که صبر کنید خرید ترافیک هم درست میشه.که شد.نگاه کنید طراحی یک سایت زمان میخواد.به خاطر فشار مخابرات شرکت مجبور شد که همزمان که سرویسو ارائه میده به تکمیل طراحیش بپردازه.درسته این شرکت از اونجایی که میشناسمش کند و ضعیفه اما اونم برا گرفتن پولش از مخابرات زرنگتره.
ای بابا ... لعنت بهشون ! 20 روز از تعرفه ام مونده بود :|نقل قول:
خوب شما الان سرویس 256 طرح قدیمتون رو شارژ کردید ... شبانه و روزانه سرعتتون چند هست ؟ 256 واقعیه ؟
واسه من یه مگ بود تازه اونم با کلی پارتی بازی گرفتم.نگاه کنید یه مگ و دو مگ نمیدادن.تازه اونم فقط به استاد دانشگاه و کله خرا.همه جا واسه هر سرویسی که حالا مخابرات ارائه میده سرعت همینه.یه خرده صبر کنید اونم درست میشه.درضمن خود کادنتیا هم یه سرویس جداگانه میدن.که واسه یه مدت رایگانه و اگه خوشتون اومد میتونید تمدید کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه.
زنگ زدم مخابرات یارو میگه دیروز دیتا جلسه بود و قول دادن وضعیت تا 2 روز آینده درست بشه.
میگفت ما هم تو جلسه چن بار گفتیم اگه سرعت واقعی بشه همه فسخ میکنن.
یه خرده همت کنین زنگ بزنین اداره دیتا یا مخابرات منطقه هاتون بگید شرایط بده شده شاید فرجی بشه.
(من خودم فک میکنم برگردونن به همون حالت وگرنه مخابرات کلی مشتری از دست میده و به ضرر مالیش نمی ارزه!)
من سرویسمو قبل این تغییرات شارژ کردم 25 اذر تموم میشه برا همین تا این ماه بسر نرسه جایی نمیرم اگه قراره تغییری هم اتفاق بیفته دیگه انجام میشه اگه نه هم از مخابرات نمیرم و سرویس 1 مگ رو می گیرم الان تمام isp ها دچار مشکل شدن نوین نت هم که بچه ها تعریفش رو می کردن 3-4 روزه سرعت هاش محدود به 60-70 کیلوبایت شده اسیاتک هم که معلوم الحاله فن اوا ه که دچار محدودیت شده و قعطی و هزارتا بامبول دیگه اعصاب مشترکاشونو بهم ریخته پارس انلاین که بهش اصلا فکر نکردم شاتل هم که شاه دزده 500 مگ شبانه دانلود کنی محدود میشینقل قول:
پس نتیجه اخلاقی اینه مخابرات هر طوری هست بچسبین بهش که فعلا اوضاع کل کشور اینترنتش بهم ریختست و فعلا بین دزدا هنوز هم مخابرات بهتره
ممنون کجای بابل ساکنی ؟نقل قول:
راستی اسم شرکتی که داره با مخابرات برا طراحی سایت همکاری می کنه چیه؟
واسه من یه مگ بود تازه اونم با کلی پارتی بازی گرفتم.نگاه کنید یه مگ و دو مگ نمیدادن.تازه اونم فقط به استاد دانشگاه و کله خرا.همه جا واسه هر سرویسی که حالا مخابرات ارائه میده سرعت همینه.یه خرده صبر کنید اونم درست میشه.درضمن خود کادنتیا هم یه سرویس جداگانه میدن.که واسه یه مدت رایگانه و اگه خوشتون اومد میتونید تمدید کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه.آقا maskot هم همیشه حرفای خوبی میزنه.آخر نگفتی خونت کجای کشاورزه؟
سلام من رفتم مخابرات خیلی صحبت کردم
و آخرش اینجوری شد که گفتن حد اکثر تا شنبه درست میشه
و اینم گفتن این همه کارا برای رفت و برگشت مسیر هست تا دیگه اینترنت قطع نشه
عزیز ازتون پرسیدم با این سرویس قدیمیتون سرعت دانلودتون چند کلیوبایت هست در حال حاضر ؟ هم شبانه و هم روزانهنقل قول:
سلام.
حداکثر سرعت دانلود برای 256 بنده که طرح قدیمی هستش و سرعت دانلود 32 کیلوبایت در ثاینه شده! شهرستان بابل
در صورتی که دیتا روی 22مگ بسته شده!
انگاری مخابرات سهمیه خودشو داده دست اسیاتک ! اگر تست سرعت بگیرید میبینید به سرور میزنه اسیاتک
اینم عکس همین الا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت واقعی رو داره فیکس 32 نه کمتر نه بیشتر چه شب چه روزنقل قول:
عجب داستانایی میگین و میسازید.آقا hamidreza sakhai سرویسم یه مگ بود.تازه اونم با هزار بدبختی و پارتی بازی گرفتم.مگه میدادن؟ تازه اونم فقط به استاد دانشگاه ها و خبر نگارا و شرکت ها و از اینجور آدما.و اینم بگم سرعت برا تمام سرویس های مخابرات پاینه و هر چی شما و من و خیلی کسای دیگه ای که دارن بین صفر تا صد متغییره.حتی این جدیدا.نمیدونم یکی میاد میگه جلسه گذاشتنو و شنبه درست میشه و از اینجور حرفا من درآوردی.یه مقدار زمان میخواد درست بشه.تا یادم نرفته بگم که کادنتیا هم سرویس جداگانه میدن به این شکل که برا یه مدت رایگان میتونی استفاده کنی البته بعلاوه ی 5 تومن حق نصب و اگه خوشتون اومد میتونین تمدید کنین و هیچ محدودیتی از نظر ترافیک و سرعت براتون وجود نداره هر سرویسی رو که بخواین میتونین انتخاب کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه و میکرد.محدوده ی خونه ی ما هم بلواره کشاورزه.آقا maskot ما تو شرکتمون بهشون میگیم کئیی شور.کارشون فقط دزدی قالب سایته.هیچ هنری ندارن.قبلا یادمه میگفتن اره ما خودمون سرویس پیام کوتاه رو برنامه نویس کردیم که یه دفعه گندش دراومد.ولش کن بابا.بیاین به همدیگه کمک کنید تا همدیگه رو بیشتر گمراه کنید.راستشو بگین.اصلا خود مخابرات هدفش از اینکار این بوده که تعداد کاربراشو افزایش بده نه اینکه بیاد نابودشون کنه.من به خاطر رشته ی دانشگاهیم هفته ای دو بار میرم پیش داییم تو مخابرات مرکزی بابل تا به من چیز میز یاد بده.وقتی این حرفایی رو که شما میگینو بهش بگم از خنده میترکه.میگه کی این حرفارو از قول ما گفته.
الان مشکل این تستتون چیه اسیاتک کجاشه؟نقل قول:
عجب داستانایی میگین و میسازید.آقا hamidreza sakhai سرویسم یه مگ بود.تازه اونم با هزار بدبختی و پارتی بازی گرفتم.مگه میدادن؟ تازه اونم فقط به استاد دانشگاه ها و خبر نگارا و شرکت ها و از اینجور آدما.و اینم بگم سرعت برا تمام سرویس های مخابرات پاینه و هر چی شما و من و خیلی کسای دیگه ای که دارن بین صفر تا صد متغییره.حتی این جدیدا.نمیدونم یکی میاد میگه جلسه گذاشتنو و شنبه درست میشه و از اینجور حرفا من درآوردی.یه مقدار زمان میخواد درست بشه.تا یادم نرفته بگم که کادنتیا هم سرویس جداگانه میدن به این شکل که برا یه مدت رایگان میتونی استفاده کنی البته بعلاوه ی 5 تومن حق نصب و اگه خوشتون اومد میتونین تمدید کنین و هیچ محدودیتی از نظر ترافیک و سرعت براتون وجود نداره هر سرویسی رو که بخواین میتونین انتخاب کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه و میکرد.محدوده ی خونه ی ما هم بلواره کشاورزه.آقا maskot ما تو شرکتمون بهشون میگیم کئیی شور.کارشون فقط دزدی قالب سایته.هیچ هنری ندارن.قبلا یادمه میگفتن اره ما خودمون سرویس پیام کوتاه رو برنامه نویس کردیم که یه دفعه گندش دراومد.ولش کن بابا.بیاین به همدیگه کمک کنید تا همدیگه رو بیشتر گمراه کنید.راستشو بگین.اصلا خود مخابرات هدفش از اینکار این بوده که تعداد کاربراشو افزایش بده نه اینکه بیاد نابودشون کنه.من به خاطر رشته ی دانشگاهیم هفته ای دو بار میرم پیش داییم تو مخابرات مرکزی بابل تا به من چیز میز یاد بده.وقتی این حرفایی رو که شما میگینو بهش بگم از خنده میترکه.میگه کی این حرفارو از قول ما گفته.
اقا یکی میشه به من توضیح بده چی شده... من از 128 طرح قدیم ارتقا دادم به 2 مگ ترافیک 2گیگ طرح جدید ... چون ترافیکش کمه رفتم ترافیک بخرم زده :
.خرید سرویس برای شما مسدود می باشد. برای رفع این محدودیت با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
این الان به من ترافیک نمیدن همین 2 گیگ کافیه یا اینکه مشکل سایته
راستی بخش خرید سرویس هم همین ارور رو میده اما ارتقا کماکان کار میکنه