منظورش اینه که اگه قبل اردیبهشت سرویسی رو خریداری کرده ترافیک مانده به دوره بعد انتقال پیدا میکنه اما اگه بعد اردیبهشت سرویس خریدی مانده ترافیک به دوره قبل انتقال پیدا نمیکهنقل قول:
Printable View
منظورش اینه که اگه قبل اردیبهشت سرویسی رو خریداری کرده ترافیک مانده به دوره بعد انتقال پیدا میکنه اما اگه بعد اردیبهشت سرویس خریدی مانده ترافیک به دوره قبل انتقال پیدا نمیکهنقل قول:
این رو تو سایت زده؟ یا ایمیل کرده؟نقل قول:
سلام
منظورتون کسانی هستش که تازه از این شرکت ADSL گرفتند تا قبل از اردیبهشت؟یا شامل ماها که خیلی وقته از این شرکت اینترنت میگیریم هم میشه؟؟نقل قول:
توی سایت زده،در قسمت شارژ اعتبار.نقل قول:
سلام
از دوستان کسی اطلاعاتی در مورد پست بالایی نداره؟
بای.
اقا این نوین نت چقدر ان بالای انجمن تبلیغ میکنه خسته نمیشه شنیدم که همش دروغ هست ولی تبلیغش یک جوری انگار مخصوص کشورهای جهان سوم و ایران هست :n19:
آقا افزونه Adblocker رو نصب کن خلاصنقل قول:
دیگه هیچ تبلیغی توی هیچ سایتی نمیبینی
سلام دوستان
قبلا یعنی قبل از عید سرعتاتون چند بود
مثلا سرویس 512 با سرویس128 سرعتاشون تو روز چقدره و رایگان///
پشتیبانیشون چطوره همون روز یا همون لحظه برات درستش میکنن یا...................
با سلام
عزیزان هرگونه مشکلتونو رو تو این پیج بگین تا حداقل فکر نکنن مشکل نیست ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیس جوابمو بده؟نقل قول:
دنبال سرویس گرفتن از این شرکت نباشید حتی اگر مجانی به شما سرویس بدهند.
واحد پشتیبانیش خوب و مودبند تا الان مشکلی نداشتم
قیمتها و سرعتها تا چند ماه یش عالی بود ولی این چند ماه به هر دلیلی دست به خودکشی زدند و هم قیمتها را بالا بردند و هم سرعتها و حجمشان افت کرده و ساعت رایگان هم در واقع ندارد
از همه مهمتر ثبات مدیریتی و تصمیم گیری ندارند.یعنی امروز یه سرویس به شما میفروشند و فردا همان سرویس را لغو یا تغییر قیمت و مشخصات میزنند
احتمال میدهم در حال ورشکستگی باشند چون یه مدت خیلی خوب کار کردند و خیلی دشمن برای خودشان ساختند.الان نشانه های افولشان مشخصه
من 8 خط ثبت نامی داشتم الان 2 خط مانده که به زودی جمع میکنم
اسمش رو هم عوض کرده
های وب
کسی خبر داره این طرح دینامیت چطوره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
خیلی وقته:n02:نقل قول:
سرعت سرویس های نویت نت خوبه/
مثلا 128 یا 256
اینم طرح دینامیت:نقل قول:
شبانه هم داره؟؟نقل قول:
سرعتش چنده؟
سرعت دانلود 750 تقریبا. شبانه هم خیر نداره.نقل قول:
دان استریم روی 8 مگ بسته شده آپ استریم هم روی 2 مگ.
همیشه همینه سرعتت؟نقل قول:
گهگاهی یه ذره بالاتر گهگاهی یه ذره پایین تر. الان ۳-۴ روزه پینگ نوین نت رفته بالا. اگه پینگ نرمال باشه بالاتر از این می ده هم آپلود رو هم دانلود رونقل قول:
هزینه؟نقل قول:
ترافیک ماهیانه؟
هزینه ترافیک برای این سرویس؟
عالیهنقل قول:
فقط یه ایراد خیلی مزخرفی که من دارم اینه که خط تلفنم رو با کلی دنگ و فنگ ردیف کردم تا 4 مگ رو ساپورت کنه
حالا هم که نمیشه روی اون یکی خط بگیرم
پس فعلا باید 10 روز صبر کنم ترافیک مخابراتم تموم شه بعد نوین ثبت کنم :n02:
من عاشق سرعت بالاترم (چه شبانه داشته باشه چه نه)
فقط بی زحمت میشه پینگ تست های مختلف از همه جای دنیا بذاری ببینم پینگ نوین چطوره؟(با اینکه قبل عید خودم نوین بودم)
ممنون میشم
به کاربرای خانگی هم میدن؟
یا مثلا این ماه سرویس 128 گرفتی ماه بعدمیتونی این طرح رو بگیری؟
پینگش یه مدت رفته بالا. تا پیش از عید با اکثر سرورهای اروپایی بین 110 تا 150 می داد که خیلی خوب بود. بعد از عید یه 1 ماهی نوسان پیدا کرد الانم یه 6-7 روزه که کلا خیلی رفته بالا با همه سرورها بالای 270 می ده.نقل قول:
مشکلی نیست. می تونی بگیرینقل قول:
جاه طلبیتو عشقه کل حسین :n12::n16:نقل قول:
سلام
دوستان دقت کنین نوشته UP ها ...
به شدت به خطتتون وابستس
نرخ دانلودش ادم و ویرون میکنه فقط حیف خط تلفونمون نتونست اپلود 1 مگ رو تحمل کنه
من امروز اولین روز استفادم از نوین بود قبلش یوزر شاتل بودم با اینکه نرخ دانلودش خوبه اما یکم بد سایت باز میکنه خب اینجوری که دوستان نوشتن مشکل مال چند روز اخیر امیدوارم زودتر حل شه البته همینجوریشم پینگش از شاتل بهتره
کدوم سرویس ؟؟نقل قول:
حتما طرح دینامیت .نقل قول:
ولی کل کشور رو سرویس نمیده ...
رگولاتوری محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه را برداشته شد
مدیرعامل شركت مخابرات ایران از محدودیت سرعت اینترنت انتقاد كرد و گفت: در مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات كه بر اساس آن ارایه خدمات باید بصورت حجمی انجام شود، بصورت تلویحی محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه برداشته شده است و افراد اگر بخواهند، می توانند از ظرفیت های بالا استفاده كنند.
پوررنجبردر مورد كندی سرعت اینترنت گفت: چالش كندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
وی افزود:مخابرات واردكننده پهنای باند نیست، ما خریدار پهنای باندهستیم،انحصار پهنای باند در اختیار یك شركت (شركت ارتباطات زیر ساخت) است.
یعنی برا همه شرکت ها محدودیت برداشته شده یا فقط مخابرات؟نقل قول:
من یجا خوندم مخابرات فقط برودشته شده...
من هم اینو خوندمنقل قول:
اولا به نظر من خیلی چرته ، این که قانون نبود
هر کی هر سرعتی دلش میخواست میگرفت
حالا این که بیان این محدودیت رو برداشتم یعنی که چی :n02:
ولی فکر کنم همه این محدودیت رو برداشتن :n05:
گفته برداشته شده دیگه تا بهشون ابلاغ بشه و اجراش کنن یکم زمان میبره.مخابرات که اصلا محدودیت نداشت
فکر کنم اینا میخوان سرعت رو واقعی کنن که محدودیت رو برداشتن.یا اینکه شبکه ملی آماده هستش چون یه جای دیگه شنیده بودم که ملی بشه میتونیم از 128 به بالا بگیریم
جدیدن که هیج ISP ای گیر نمیده .نقل قول:
مخصوصا اگه آنلاین تمدید کنی !
یکی از اقوام من میخواست تمدید کنه ، اشتباها پول زیاد واریز کرد
زنگ زد پشتیبانی واسش 2 مگ فعال کردن بدون هر گونه کارت دانشجویی و ... :n10:
شاتل گیر میده یا همین نوین نت موقع ثبتنام یا شرکتای دیگه.درسته حتی مخابرات هم اگه موقع ثبتنام 2 مگبگیری بدون هیچ چیزی برات راه میندازن.نقل قول:
منظور من موقع ثبتنام بود
تنها شرکتی که توی این 6 -5 ساله دیدم حساس روی مدارک برای سرعت بالا فقط شاتل بوده. هیچ شرکت دیگه ای مدرکی برای ارائه سرعت بالا نمی خواد. نوین که اصلا نمی خواد!نقل قول:
آره نوین نت که از هفت دولت آزاده.ولی اندیشه سبز خزر هم مدرک میخوادنقل قول:
گل بود به سبزه نيز آراسته شد !!!نقل قول:
يه سوال:
اين طرح ديناميت آپلودش چقدره ؟؟؟