سلامنقل قول:
برای استفاده از 3G رایتل باید از گوشی ای با قابلیت 3G استفاده کنید در غیر اینصورت با همون تکنولوژی 2G وصل خواهید شد.
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
برای استفاده از 3G رایتل باید از گوشی ای با قابلیت 3G استفاده کنید در غیر اینصورت با همون تکنولوژی 2G وصل خواهید شد.
موفق باشید
اگر گوشی 3G نباشه اصلا" رایتل کار نمیکنه (چون تکنولوژیش از بیخ آخرین نسل 3 یعنی 3.75G هست) مگر در حالت رومینگ به دو اپراتور دیگه وصل بشه (البته این حالتشو تست نکردم)نقل قول:
سرعت edge ایرانسل از این بیشتره هانقل قول:
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
البته فکر نمی کنم اینجور باشه که شما می فرمایید.نقل قول:
این لیست گوشی هایی هست که رایتل ساپورت می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون صفحه در قسمت " قابلیت کارکرد در شبکه سوم تلفن همراه " خیلی از گوشی هایی رو می بینید که حتی 3G رو ساپورت نمی کنند. فکر می کنم منظورشون این هست که با سیم کارت رایتل کار می کنند ولی از قابلیت های 3G نمی تونید استفاده کنید. البته دقیق مطمئن نیستم ولی قائدتا نباید مشکلی باشه.
موفق باشید
دوستانی که با کامپیوتر از رایتل استفاده می کنن پینگشون چنده ؟؟/
بی زحمت با این دستور ها یک پینگ بگیرید و اعلام کنید
ممنون
RUN > CMD :
ping 4.2.2.4 -t
ping 8.8.8.8 -t
من با آیفون تست کردم اگر 3G رو آف کنی آنتن رایتل کلا" میپره.نقل قول:
با گوشی نوکیا غیر 3G ساپورت هم شبکه ها رو دستی سرچ کرم اصلا" رایتل رو جزو شبکه ها ندید.
با تشکر
اگر تست کردید درسته ولی خب شاید اون گوشی ها جز پوشش رایتل نبودند اخه تو سایتش کلی از گوشی هایی رو زده که اصلا 3G رو ساپورت نمی کنند. ولی باز هم نظر با شما که تست کردید.نقل قول:
خیلی ممنون :n16:
رایتل در شبکه ی خودش از 3G تا HSDPA رو ساپورت میکنه و 2G در شبکه خودش نداره. بنابراین هر گوشی که حداقل 3G رو ساپورت کنه میتونه ازش استفاده کنه و در غیر این صورت به هیچ وجه به شبکه وصل نمیشه.نقل قول:
توی گرگان که رایتل خوب جواب نمیده.خیلی قطع و وصل میشه
من چند روز پیش یه سیم کارت رایتل گرفتم،
چند تا مشکل باهاش دارم
اول اینکه وقتی گوشی خاموش یا آفلاین باشه، برام sms می فرستن، بعد از روشن کردن دیگه بهم نمی رسه!! مشکل از خور رایتله کلا یا سیم کارت من این مشکل رو داره؟
در همون شرایط هم وقتی کسی زنگ میزنه میگه سرویس voice mail فعال نیست اما از من هم شارژ کم میکنه وقتی کس دیگه ای بهم موقع خاموشی زنگ زده!!
در آخر کد سیم کارت هدیه برام فرستاده نشده (شایدم وقتی خاموش بوده گوشیم فرستاده شده و به من نرسیده) الان چی کار میتونم بکنم؟!:n13:
اگر رومینگ رو فعال کنی به شبکه gsm متصل میشه. من تست کردم.
دوستان طرح رای آموز رایتل چطور هست ؟؟؟
سلام
این خبر رو بخونید:
منم دیشت رایتل رایگان ثبت نام کردم و به جمع شما پیوستم ................
سلام . دوستان سرویس3g در اصفهان فعال هست ؟ اگه بریم بگیریم و با رومینگ بندازه روی 2g دیگه چه فایده ای داره آخه ؟
ضمنا کیفیت مکالمه صوتی رو با رایتل چطور ارزیابی میکنید ؟ با تشکر .
رایگان ؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
توی ایران مجانی آدمو کتک هم نمیزنن .
سیم کارت رایگان رایتل با 47 هزار اعتبار دوره های آموزشی و 2000 شارژ رایگان ..............نقل قول:
طرح رای آموز: سیم کارت اعتباری رایگان + 47،000 تومان اعتبار هدیه جهت شرکت در دوره های آموزشی با ارائه گواهینامه پایان دوره
این بسته شامل دوره های متعدد آموزشی آنلاین و حضوری در حوزه های عمومی، تخصصی، فنی، شهروندی، خانوادگی، ضمن خدمت و ... می باشد و در پایان هر دوره گواهینامه معتبر پایان دوره برای فراگیران صادر می شود. بهره مندی از 470،000 ریال اعتبار آموزشی هدیه منوط به ثبت نام در طرح رای آموز میباشد. (پرداخت هزینه کتب الکترونیک دوره و هزینه پست بر عهده کاربران میباشد) جهت ثبت نام در این طرح، فرم سمت راست را تکمیل و بر روی گزینه "ثبت نام" کلیک نمایید.
یکی بگه قضیه رایتل مجانی چیه؟
بخاطر جام جهانی هست ......... اینجا کامل در موردش هست ........ فقط چند ساعت مانده تا پایان طرحنقل قول:
کجاش رایگانه؟توسایتش گفته 9900 تومن دریافت میشه که.نقل قول:
به هیچ وجه طرح آموزیار رایگان نیست و این دورغه که رایتل می گه سیم کارت رایگان به شما میدیم. پس از تکمیل مراحل ثبت نام شما باید 9900تومان بصورت آنلاین و درجا پرداخت کنی! این در حالیه که سیم کارتی که به دست شما میرسه نه تنها هیچ بسته اینترنت یا پیامکی نداره بلکه 2هزارتومن کلاً شارژ اولیه بیشتر نداره.
در کنار رایتل ایرانسل نیز بصورت آمایشی و محدود به ارائه نسل سوم پرداخته و نوید قیمتهایی به نسبت بسیار پایین تر و کیفتی بالاتر را به شمترکین می دهد.
دوستان اين سيم كارت اعتباري چطوره؟
سرعت 128 چجوريه ؟ سرعت دانلودش و اپلودش رو كسي ميدونه ؟
اخه EDGE ايرانسل خيلي عذابه. اين در رمقايسه با اون چطوره ؟
تو اخبار شنیدم که همراه اول و ایرانسل دکل های خودشونو با رایتل به اشتراک گذاشتن
الان یعنی دیگه هرجا ایرانسل و همراه اول آنتن بده ما میتونیم از اینترنت رایتل استفاده کنیم ؟
خبر خوبیهنقل قول:
دوستان اخبار اولین اپراتور دیگری هم که 3G رو عملیاتی کرد رو این جا قرار دهید
فکر میکنم این قابلیت رام گوشی شماست، که نوع هر شبکه رو کنارش نمایش میدهد، ولی الا ایوحال دوستان آپ برای آندروید نمیشناسید که نشان دهد در پوشش 3G هستیم یا خیر ؟نقل قول:
فعلا یک ماه هم دست نگه داریم گویا کشور در مسیر توسعه هست !نقل قول:
من در 2 مدل گوشی های سونی این قابلیت رو دیدمنقل قول:
رام رسمی هست. آندروید شما 4به بالا باشه نوع شبکه هم در اپراتورهای شبکه نمایش داده میشهنقل قول:
دوست عزیز رو ایرانسل یه تست سرعت بزار ببینیم سرعتت چقدره الان
از اینترنتش نه , وقتی به اوپراتورهای دیگه وصل بشه اینترنتش هم میشه gprs . تا وقتی که ایرانسل و همراه اول اینترنت 3g رو راه اندازی کنننقل قول:
اندروید کیت کت هست ولی اینکه که جنس شبکه رو نشان بدهد تو گوشی سامسونگ نیست.نقل قول:
درست میگی شما سونی این قابلیت رو داره روی 4.1 هم نشون میداد...نقل قول:
یک سوال
الان سیم کارت رایتل که بگیری شارژ اولیه هم داره یا نه ؟
من یک ماه پیش یکی گرفتم هیچی شارژ نداشت .
OpenSignalنقل قول:
آپ خوبیه برای اینکه دکل bts های 3g رو توی نقشه مشخص کنید. به نظرم یه امتحانش بکنید جالب و کاربردی هست.
دوستان این کد سیم کارت هدیه رو دقیقا باید کدوم قسمت سایت رایتل وارد کنیم ؟
منم گوشی سونی دارم . سرچ کردم فقط همراه اول و ایرانسل رو پیدا کرد هر دو هم 2g بودند . چیزی به اسم رایتل پیدا نشد . یعنی توی اصفهان رایتل کلا از رومینگ استفاده میکنه و چیزی به اسم 3g نداره ؟
این تلویزیون همراه رایتل هزینش چقدره ؟ قضیش چیه ؟:n13:
اگه کیفیت کانکشن "3G" شون بخواد مثل EDGE فعلی باشه که مفت هم نمیارزه! خیلی وقتاش عملا غیر قابل استفادس اصلا. همین EDGE رو با کیفیت خوب و سرعت واقعیش بدن 3G پیشکش...نقل قول:
با این تعداد مشترکی که ایرانسل هم داره نمیشه زیاد به کیفیت خوب امید داشت. امیدوارم البته اینطور نباشه و وضع بهتر بشه.
Sent using Tapatalk
EDGE یه ظرفیت داره یعنی اگر اکثریت بخواند از اینترنت ایتفاده کنن این مشکل به وجود میاد که حتی گوگل هم باز نمی کنه! ولی در نسل سه به این صورت نیست سلولهای شبکه افزایش پیدا کرده و تعداد بسیار بیشتری همزمان می تونند از اینترنت استفاده کنند بدون افت سرعت.نقل قول:
شما هم به توییتر رسمی ایرانسل سر بزنی می بینید که تست سرعت 10مگ گذاشته از شبکه 3G ایرانسل