آره بالاتره داداش من امتحان کردم
Printable View
آره بالاتره داداش من امتحان کردم
سلام
من کرک بازی بتلفیلد رو کپی میکنم توی پرونده ی بازی اما وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچی نمیاد ! اصلا بازی پخش نمیشه ؟ مشکل کجاست !
کمکم کنید !/:20:
کرک و عوض کننقل قول:
با تشکر از پاسختنقل قول:
اما یعنی چی عوض کنم ؟! کلش فقط ریلودد بازی رو کرک کرده !
سلام دوستان اگر سوالم تکراری ببخشید و کمک کنید :
کارت گرافیکم 9500 gt 1 gig
CPU: corel duo 7600
رم 2 gig
ولی بازی رو دستگاه خیلی کند اجرا میشه و میپره بیرون چکار کنم ؟
باید سیستم رو بالاتر ببرم یا میشه راه حل داد ؟ ممنون میشم
رم سیستمتون پایینه باید ارتقاء بدید ردیف میشه
مرسی از اینکه جواب دادین . یعنی کارت گرافیک و cpu مشکلی ندارن ؟نقل قول:
درسته دوست عزیز، اگه یه رم 2 کنارش بندازی و 64 بیت نصب کنی عالیهنقل قول:
منظورتون رو از 64 بیت نمی گیرم ؟ سیستمم 32 بیته .نقل قول:
دوست عزیز ویندوز 32 بیت داره و 64 بیت، اگر رم شما بیشتر از 2 گیگ باشه ویندوز 7 رو باید نصب کنی نسخه 64 بیتش رو، تا قطعات با هم مچ بشن و همو بشناسن، اوکی؟؟ سوالی هست در خدمتمنقل قول:
از یه کرک دیگه استفاده کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
آخه داداش سیستم من cpu 32bit و نمیتونم ویندوز 7 ورژن 64 بیت روش نصب کنم . اگر هم نصب کنم بعد از چند روز ویندوز میپره و قطعات همونجور که گفتی مچ نمیشن مگر اینگه cpu رو عوض کنم . حالا به نظرت با همین cpu جواب میگیرم البته اگر رم رو بالا ببرم .نقل قول:
نقل قول:
system requirements for Battlefield 3
Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
ممنون از توضیحات ولی سیستم من یه جورایی بین بالاترین و پایین ترین سیستمی هست که معرفی کردن واسه اجرای بازی و نمیدونم مشکل کجاست . یکی از دوستان گفت رم سیستم پائینه . شاید همین باشه ولی تو مشخصات سیستم رم 2 گیگ زده خودش .نقل قول:
شما همون موقع که میری تو بازی بیا بیرون وببین چه مقدار از Cpu و Ram استفاده میشه در ضمن تنضیمات گرافیک هم پایین بیارنقل قول:
از کجا میشه فهمید که یه بازی چقدر از رم / گرافیک / سی پی یو / رو داره استفاده می کنه ؟
برنامه خاصی هست ؟
برای تشخیص اینکه یه بازی چه میزان از CPU و رم کار میکشه که به راحتی از توی task manager ویندوز قابل تشخصیه ولی برای تشخیص میزان استفاده رم گرافیک و GPU راحت ترین و کم حجم ترین برنامه EVGA_Precision هست:
البته برای هر چهارتاش میشه از riva tuner هم استفاده کرد ولی این برنامه با بعضی از درایورهای گرافیک جدید سازگاری کامل نداره!کد:http://downloads.guru3d.com/eVGA-Precision-2.0.3-download-2611.html
سلام دوستان
من اون مرحله ای که دنبال یه نفر میکنی بعد تو ایستگاه مترو میندازیش جلو قطارمشکل دارم، تا مرحلی تموم میشه مانیتور سیاه میشه و دیگه نمیتونم کاری بکنم،چیکار کنم، لطفاّ کمک کنید...:19::41::19:
سلام. من نصب کردم و وارد بازی میشم ولی وقتی میخوام از مرحله اول شروع کنم از بازی میاد بیرون و مینویسه که has stoped working و باید close بکنمش. فایل کرک هم دانلود کردم ریختم ولی همینطوریه باز. ویندوزم 60 بیت 7 اورجیناله سیستم هم قطعا بالا هست که بخواد بکشه. چیکار کنم؟
دوست عزیز اولا 60 بیت 7 اورجیناله نیست ویندوزتون! 64 بیت 7 اورجیناله- بعدش شما مشخصات سیستمت رو بنویس پیدا میشن بچه هایی که کمک کنننقل قول:
شما کارت گرافیکتونو آپدیت کردین؟من همین مشکلو داشتم گرافیکمو آپدیت کردم درست شد...نقل قول:
اشتباه تایپی بود ببخشید.نقل قول:
core i7
radeon 6770 2 gig
ram 4
من به اون ورژنی آپدیت کردم که اجازه میداد از بین 2 تا کارت گرافیک یکیو انتخاب کنم (که بذارم با اون قوی و اصلیه بیاد بالا) همچین قدیمی نیست فکر نمیکنم از آپدیت باشه...نقل قول:
شما کارت گرافیکتونو آپدیت کردین؟من همین مشکلو داشتم گرافیکمو آپدیت کردم درست شد...
من به اون ورژنی آپدیت کردم که اجازه میداد از بین 2 تا کارت گرافیک یکیو انتخاب کنم (که بذارم با اون قوی و اصلیه بیاد بالا) همچین قدیمی نیست فکر نمیکنم از آپدیت باشه...[/QUOTE]
والا من که دقیقا همین مشکلو داشتم آپدیت کردم درست شد...
اگه اینترنت پرسرعت داری dl کن...احتمال زیاد مشکلت حل میشه...
نمیشه متاسفانه چون فقط با این آپدیت میتونم سویچ کنم بین گرافیکام.
مشکل از کرک نیست؟ یکی از دوستان کرکی که کار می کنه رو میتونه برام بذاره؟ اگه حجمش زیاد نیست.
دوستان من دنبال کرکش هستم
لینک می دید لطفا
منم مشکلم همینه.چیکار کنم حالا؟
سلام دوستان
من نسخه بلک باکس رو از p30day دانلود کردم
ولی یه سؤال داشتم
تو سایت p30day نوشته که تو نسخه بلک باکس فقط و فقط زبانهای غیر از انگلیسی حذف شده و نه هیچی دیگه
من که الان بازی نصب کردم متوجه شدم بازی بی هیچ مقدمه شروع شد و رفتم داخل قطار
یعنی هیچ دمو نداشت
این فقط تو نسخه بلک باکس هست یا بقیه نسخهها هم اینطوریه؟
یعنی منظورم اینه که تو نسخه بلک باکس دموها هم حذف شدن یا کلا بازی بدون دمو هست؟
ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﺪﻩ؟ﮐﻤﮑﮑﮑﮑﮏنقل قول:
سلام دوستان
قرار بود یه پچی برای بازی بیاد ، خبری نشده ؟
مشکل غیر معموله!!نقل قول:
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....
نه دوست من,اول بازی شما در ادامه ماجراهایی که بعدا متوجه میشی میدوی و میپری توی قطار.نقل قول:
با سلام
من در مرحله ای که تو یه خونه ویلایی کناره استخر یک نفر افتاده یک نفر دیگه بعد از گفتگو خودش و تسلیم می کنه گیر کردم چون سرباز دیگه می یاد ومن رو می کشه نمی دونم چه کار کنم
اون مرحله باید فرماندتو همونی که داره میاد بکشی.نقل قول:
دوستان رزولیش این بازی رو باید تو چند بزارم که کامل نمایش بده وکیفیتش هم زیاد بد نشه
برای من که اصلا بعضی از توضیحات رو نشون نمیده و میوفته بیرو ن صفحه و موقعی که بازی رو اجرا میکنم اولش تصویری نیست و فقط یک صدا کمی هست و وقتی کلید ویندوز رو میزنم تصویر میاد
داره از این بازی بدم میاد یکی راهنمایی کنه چرا این اینجوریه ؟!
ram 4
cpu cor i 5
radeon 6470
برایه منم هم همش مشکل بوده هم روی لپتاپ xps .بیخیال شدم.میرم سراغ کال اف دیوتینقل قول:
نقل قول:
سلام - همه چی تون اپدیت هست ؟
پیشنهاد من اینه : Win 64 bit Ultimate نصب کن - DirectX رو اپدیت کن - درایور ATI Catalyst 12.1 Preview رو دانلو کن - نسخه نهایی بازی رو استفاده کن .
فکر کنم درست بشه .
من با برنامه درایور zone driver scanner درایور ati خودم رو دانلود کرد ویندوزمم 64ذهف 7 هست .ولی directX رو نه راستسش برای دانلود پیدا نکردم .
مشکل من اینه که تو بازی مثل اینکه کل صفحه نشون نمیده مثلا وقتی مرحله بازی رو انتخاب میکنم عکس loading رو نشون نمیده ولی وقتی alt tab میگیرم میتونم ببینم مشکل من عجیب هست
سیو بازی کجا ذخیره می شه؟
شلیک نمی کنهنقل قول:
باید همون اول درجا بزنینقل قول:
سلام
من سیستم اینای که نوشتم با اینا جواب میده.
cpu:dual core g620(2.6
ram:4gig
graphic:9500gt
یعنی بتونه راضیم کنه...