ip رو چک کنیم؟یعنی چی؟واسه چی؟نقل قول:
Printable View
ip رو چک کنیم؟یعنی چی؟واسه چی؟نقل قول:
سلام به دوستان گل.... آمار امروز رو بدین ببینم اوضاع چطوریه؟سرعت پیج که بد نیست ولی دانلود هنوز مطلوب نشده. البته بعتر از 10 رو گذشته است که اصلا نمیشد هیچکاری کرد. خدایا این شادی کوچک را از ما نگیر.....:n02:
سرعت دانلود از سرورهای خارجکی چجوریاس ؟ :n27:
سرعت از سرور خارجی بهتر شده ولی هنوز اوکی نشده ......
همه چی گویا داره نرمال میشه .... تست کنید
سرعت از سرور خارجی بنظر من خیلی بهتر شده.ولی تایم اوت هنوز هست
نقل قول:
آره بهتر شده اما هنوز نرمال نیس و نوســــان داره .....
تایم اوت هم آره هست :n27:
سرعت پیج عوض کردن خوب شده ولی سرعت دانلود همونه فعلا نصف چیزی که عادی بود یعنی 30 بود 15 شده
آره . کاملا درسته سرعت باز کردن پیج خوبه.ولی سرعت دانلود دقیقا نصف شده.
خدا کنه اینطور نمونه و سرعت دانلود مثل سابق بشه :n27:
من فکر کنم چون گرونترش نکردن پس کیفیت رو پایین آوردن.
نقل قول:
نه مشکل سراسری هست
تاپیک های شهرهای دیگه هم سر بزنید اونا هم همینه .....
سلام دوستان گرامی
من سرویس 128 نامحدود دارم خیلی افتضاح شده این سرویس میخواستم ارتقاء بدم به 1مگ محدود الان 1مگ چطور شده سرعتش تو روز و شب (رایگان) چطور هست ؟ واینکه من از شرکتی که کار میکنم نامه ببیرم بهم 1 میدن یا نه ؟ :n16:
خدا کنه درست بشه. هر شب لا اقل یدونه فیلم خودمون رو بتونیم بگیریم.
الان برای من خوب شده هم دانلود و هم پیج باز کردن خواهشااااا مسولان رسیدگی کنند!!!!ممکنه اینطور باورمون نشه توی ایرانیم!!!!!
دانلود از سایتهای میهن دانلود و سافتگذر واسه شما چنده الان ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اقا مخابرات نگوو بگو بازی با دی ان اس!!!هی باید دی ان اس عوض کنی تا ببینی با لینکت چی جور در میاد الان با دی ان اس 208.67.220.220و208.67.222.222 من با این سرعت دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنونم ....
شما کجا هستی ؟؟؟
خواهش عزیزم کاری نکردم اهواز رجایینقل قول:
سرویستون چی هست ؟ محدود یا نامحدود ؟:n16:نقل قول:
محدود 1مگ 4گیگ شب ها هم با این اوضاع افتضاح 1.7گیگ دانلود میکنم البته فعلا کارم با لیچر هستنقل قول:
چطوری dns رو باید عوض کرد؟ یه توضیحی میدی؟:n13:نقل قول:
واسه من که سرعت بدتر شده که بهتر نشده.
سرویسمم 512 نامحدوده.
لعنت بهش.
اینطوری:نقل قول:
متدسفانه خیلی کلافه کننده شده اوضاع.فردا حضوارً میرم از خجالتشون درمیام.لطفاً هر کس میتونه اینکارو بکنه.
adsl propertis رو کجا میشه پیدا کرد کدوم قسمت؟؟؟گشتم نبود
control panel -> view network status and tasks -> change adapter settingaنقل قول:
اینجا میتونید کانکشن ها رو ببینید روی هر کدوم خاستید راست کلیک میکنید و بعد properties رو انتخاب میکنید و بعد ادامه ماجرا
اهوازی ها شما که میتونید 10-12 نفری جمع بشید باهم برید سلام علیک کنید باهاشون
الان گوگل رو مثل فشنگ باز میکنه برا من.همه چی بر عکس شده سایت های خارجی سریع ولی داخلی ها واسم کند شدن
چراغ DSl مودم خیلی چشمک میزنه. واسه شما همینطوره؟؟؟ عادی هستش؟؟؟
نه داداش واسه من الان اینطور نیست دیشب اینطور شد یه 10 دقیقه باز درست شدنقل قول:
لطفا جواب منو هم بدبد 1 2 روز دیگه باید تمدید کنم :n14:نقل قول:
2020 مشغوله .....
سرعت دانلود بهتر نشده ؟؟؟:n13:
برای من مشکل هنوز پابرجاست:n13:
هر چه دنبال گزینه ی view network status and tasks میگردم توcontrol panel نیست که نیست ویندوزم xp هستش.نقل قول:
چراغ DSL مودم هر 20 ثانیه یه چشمک میزنه. البته قطعی ندارم.ریت دانلودم 130 /140 هستش. فعلآ زنگ زدم 117 ببینم چی میشه
نقل قول:
خوبه که / پس واسه شما اوکی شده / واسه ما که هنوز داغونه .....:n27:
از روز جمعه سرعت دانلودم خیلی خوب شده تا الان 3.4گیگی دانلود داشتم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما چه سرویسی دارید سرعت دانلودتون قبلا چند بود الان چنده؟
من 1 مگ نامحدود دارم .....
سرعتم قبلا راحت تا 130 میرفت الان از سرور داخلی اوکی هست اما از سرور خارجی مثل میهن دانلود و سافت گذر بیشتر از 50 نمیشه !!!:n27:
ویندوزت Xp هستش؟نقل قول:
پس به Control panel برو و گزینه ی Network Connections برو.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها من امروز حضوراً رفتم دفترشون.گفتن مخابرات داره سرورهاش رو از گرجستان منتقل میکنه.نمیدونم اینی که گفتن تا چه حد صحت داره.گفت توی تمام ایران همینطوره و بهمون قول دادن به زودی درست میشه.
ضمناً دوستان من ساکن اهواز نیستم.توی پروفایلم مشخصه.ساکن بندرامام هستم اما اومدم تا اهواز واسه همین مطلب.
شماهایی که خونتون اهوازه خیلی راحت تر میتونین برین که بابا.اهمال نکنین خداوکیلی.