یکی از معاونین دانشگاه آزاد که یادم نیس کی بود گفته از 27 ثبت نامهنقل قول:
چن صفحه قبل خبر کاملشو گذاشتم
Printable View
یکی از معاونین دانشگاه آزاد که یادم نیس کی بود گفته از 27 ثبت نامهنقل قول:
چن صفحه قبل خبر کاملشو گذاشتم
بستگی به دبیراتون داره . اگه دبیرای خوب شهرتون هستن و کلاس ها فشرده هست ( مثلا دو جلسه پشت سر هم ) ارزشش رو دارهنقل قول:
سلام خدمت دوستان .
هفته ی دیگه امتحانای ترم شروع میشه . این دوران از عید هم طلایی تره پس بهترین استفاده رو ببرید . بعدم که دو تا آزمون ویژه و دوره ای هست که بینهایت مهمن .
این هفته بلاخره اختصاصیا تموم شدن از تعداد عدیدی کتاب هم تستاشون زده شد . کار بسیار دشواری بود و رسما فکم صاف شد . از آزمون های ویژه به بعد اونایی که اسمم رو میدونن میتونن جویای رتبه ام باشن چون سعی میکنم با برنامه ی قلمچی بخونم تا یه دور دیگه دوره شه .
در ضمن مرگانی فامیلی شناسنامه ایم نیست .
نکته ی دیگه اینکه من دیگه پیسی ورلد نمیام . نه به خاطر کنکور . کلا به دلایل شخصی نت نمیام . بعد از کنکور کارنامه ام رو میدم یکی بزاره تو سایت ولی .
به دلایل الطاف بسیار زیادی که دوستان داشتن !! من سیمکارت و گوشی و ... جمع کردم رفت . زحمت اس دادن نکشید .
خداحافظی ها رو خیلی قبلنا کردم و تا همین الانم قاچاقی بودم اینجا پس حرفی نمیزنم .
با آرزوی موفقیت برای همه
برای کلاس بازم بستگی به خودتون داره.اگه واقعا فکر میکنین که لازمه پس برین.البته بستگی به دبیرهاش هم داره.:27:نقل قول:
من حتما جویا میشم!!!:31:موفق باشی.:40:نقل قول:
آخی ..نقل قول:
موفق باشی
دوست من شیمی خیلی سادس! حیفه نخونی!نقل قول:
من نمره کتبی من 7.5 بود سال دوم هم معلممون امتحان ساده می گرفت که 10-11 گرفتم اصلا درس نمی خوندم
وقتی پیش بودی بدون این که حتی کتاب درسی رو بخونم 63 زدم! فقط کتاب مبتکران دوم و پیش رو خوندم!
اون 36 درصد رو نزدم چون اصلا کتاب سوم رو نخوندم خیلی راحت میشه بالا 80-90 زد
اگه به جز مبتکران کتاب دیگه میخوندی نمیتونستی اینطور بزنینقل قول:
سوم خیلی تاثیر داره محصوصا فصل اولش و حفظ بودن اون 50 تا واکنش :13:
اگه در کنکور آزاد فقط درس های عمومی را مثلا حدود 30 تا 60 درصد بزنم رتبم به نظرتون چجوری میشه
سلام به همه دوستان
پس از وقفه چند ماهه دوباره اومدم ......
اول یه عذر خواهی به اونهایی که چند تا پ.خ گذاشته بودن ومن جوابشون را ندادم والان همدیگه جوابشون بدرشون نمیخوره چون بیشتر در بار رشته های نیمه مترکز و اینا بود.
دوم هم یه خسته نباشید ب ههمتون میگم.....
سوم هم دیگه چیزی یادم نیست که بگم
تا بعدا .....
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من
این بستگی به رشته وشهر مورد نظرتون داره که باید به ترازش توجه کرد
ولی در کل تجربه میگه زدن درسهای تخصصی مثلا زیست در تجربی کمک خیلی خیلی زیادی میکند به فرد
و با توجه به این که زمان مربوط به دروس اختصاصی و عمومی در جلسه هممجزا هست پس باید به فکر اخ ها هم بود .....
موفق باشید
فروش دفترچه ازاد توی مراکز پستی از کی شروع میشه؟
نقل قول:
سلام
هنوز اعلام نکردند ولی حدود یکماه دیگه هستش ...
فهرست كتب منبع سؤالات آزمون سراسري سال 1391
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1138
خیلی وقته درباره نحوه مطالعه دروس هیچ بحثی راه نیفتاده
دوستان که دروس اختصاصیشون تو ریاضی قویه میشه یکم مارو راهنمایی کنن چجوری سطح علمیمونو تو دیف،گسسته،هندسه بالا ببریم؟
سلام دوستان کنکوری 91
من یه سوال داشتم نمیدونم به این تایپک ربط داره یا نه !
تو صفحه اول ثبت نام کنکور سراسری گزینه دیپلم 84 به بعد رو انتخاب کردم و کد سوابق تحصیلی رو وارد کردم
اما تو صفحه دوم موارد 1 تا 14 که باید خودشون پر میشدن خالی بودن و من دستی وارد کردم
تایید رو که زدم دیدم وای !! تو صفحه اخر که نوشته اطلاعات رو پرینت کنید
جلوی کد سوابق تحصیلی خالیه و وارد نشده و من اصلا توجه نکرده بودم و همین امروز متوجه شدم !
الان سوالم اینه که این گزینه رو میتونم تو زمان ویرایش وارد کنم یا نه ؟
منم الان دیدم منم کد سوابق تحصیلی رو نزدمنقل قول:
من معمولا پرینت نمیگیرم کل صفحه رو ذخیره کردم.
مال دوستمم من ثبت نام کردم مال اونو نگاه کردم وارد کرده بودم.
اشکالی نداره زمان ویرایش وارد میکنیم.
نقل قول:دوستان اوني كه تو صفحه ي اولِ پرينته كد پيگيري سوابق آموزش و پرورش ِ،با كد سوابق تحصيلي فرق داره!نقل قول:
برگه ي پرينت كنكور پارسالمو كه نگاه كردم اين پارسال بود، يه عدد 16 رقميم هست! امسال كلا" واسه هيچكي نيومده! مهمم نيست چون اصلا يه چيز ديگس،كسي هم خودش وارد نميكنه خود سايت بايد اين كد رو ميداده كه مثل اينكه امسال نخواسته بده! اگه كد سوابق تحصيليتونو وارد نميكردين كه اصلا ثبت نامتون انجام نميشد!
بچه ها ثبت نام کنکور آزاد به تعویق افتاده گفتن که خمسه اول یا دوم دی شروع میشه
یعنی چطور ؟نقل قول:
دوستان اوني كه تو صفحه ي اولِ پرينته كد پيگيري سوابق آموزش و پرورش ِ،با كد سوابق تحصيلي فرق داره!
برگه ي پرينت كنكور پارسالمو كه نگاه كردم اين پارسال بود، يه عدد 16 رقميم هست! امسال كلا" واسه هيچكي نيومده! مهمم نيست چون اصلا يه چيز ديگس،كسي هم خودش وارد نميكنه خود سايت بايد اين كد رو ميداده كه مثل اينكه امسال نخواسته بده! اگه كد سوابق تحصيليتونو وارد نميكردين كه اصلا ثبت نامتون انجام نميشد!
من کلا متوجه نشدم یعنی جلوی گزینه کد پیگیری سوابق اموزش و پرورش ماله همه خالی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دارم
تو دفترچه نوشته واسه ثبت نام اگه اون کد سوابق رو وارد کنید از موارد 1 تا 14 خودشون وارد میشن
که ماله من اینطوری نبود و اون 14 تا گزینه رو هم خودم پر کردم
من مطمئن نيستم مال هم خاليه يا نه! پارسال من داشتم،امسال ندارم!نقل قول:
یعنی چطور ؟
من کلا متوجه نشدم یعنی جلوی گزینه کد پیگیری سوابق اموزش و پرورش ماله همه خالی هست ؟
یه سوال دارم
تو دفترچه نوشته واسه ثبت نام اگه اون کد سوابق رو وارد کنید از موارد 1 تا 14 خودشون وارد میشن
که ماله من اینطوری نبود و اون 14 تا گزینه رو هم خودم پر کردم
ولي ميدونم كه اصلا با كد سوابق تحصيلي فرق داره! اينجوري مينويسنش 0000 -0000 - 0000 - 0000
و اينكه خود سايت اين كد رو ميده! پارسال من اصلا همچين چيزي وارد نكردم كه بخواد بياد تو صفحه ي پرينتم!
بعدشم كي گفته همه 14تا بند خودشون ميان؟ منم دستي وارد كردم! فقط 4-5 تاي اول بود كه اومدن واسم
نقل قول:داداش باید جلوی اون کد یه شماره 14 رقمی باشه(واس من که اینطوری بود)نقل قول:
اگه تو بالای همین صفحه که سیو کردی و یا پرینت گرفتی یه گزینه وجود داشت به نام کد رهگیری که 15 کاراکتر داشت(واس من که اینطوری بود) بدون که ثبت نامت مشکی نداشته
دوستانی که کد سوابق تحصیلی ندارن نگران نباشن،حتما زمان ویرایش اطلاعات میشه اون کدو وارد کرد.حداقل خبالشون جمه که ثبت نام شدن چون سیستم بهشون کد رهگیری داده:11:
شماره 14 رقمی یا 16 رقمی ؟نقل قول:
کد رهگیری رو که گرفتم
من ساله دوم هست که کنکور میدم شاید به خاطر اون باشه
درسته :11:نقل قول:
من مطمئن نيستم مال هم خاليه يا نه! پارسال من داشتم،امسال ندارم!
ولي ميدونم كه اصلا با كد سوابق تحصيلي فرق داره! اينجوري مينويسنش 0000 -0000 - 0000 - 0000
و اينكه خود سايت اين كد رو ميده! پارسال من اصلا همچين چيزي وارد نكردم كه بخواد بياد تو صفحه ي پرينتم!
بعدشم كي گفته همه 14تا بند خودشون ميان؟ منم دستي وارد كردم! فقط 4-5 تاي اول بود كه اومدن واسم
ماله من هم سال پیش یه شماره 16 رقمی به این حالت داده بود
اون 14 بند رو هم ظاهرا من اشتباه کردم نوشته بعضی ها شون باید وارد میشدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ریاضیم خیلی خوب نیس اما یه راهنمایی میکنم شاید بدردتون بخوره در مورد کنکور آزاد:نقل قول:
همه میدونیم که تو کنکور آزاد از درس آمار یه تست میاد و چون سه درصد هم هست اکثر بچه های فکر میکنن اگه کل کتاب امار بخورن میتونن اون یه تستو بزنن اما اگر یکمی دقت کنید میبینید که تو 5 دوره آخر کنکور آزاد(صبح-عصر)از درس آمار فقط مبحث واریانس میاد نه چیز دیگه ای.یعنی ااگه شما بیای یه روز خود مبحث رو بخونی و یه روز دیگه تستاشو بزنی و یه روز دیگه هم مربوط بشه بهتسلط و رفع اشکال برای خودت 3 درصد ریاضی خریدی!این خیلی بهتره تا بیای این سه روز رو کل امار رو بخونی و اخرسر هم از میزان تسلطط رو تمام مباحثش زیاد مطمین نباشی.چون همونطور که میدونید:10 تست رو ده بار زدن خیلی بهتر از 100 تست رو یک بار زدنه
اینم از راهنمایی ما بود خدا کنه که بدردتون بخوره.
دوستان اگه راهنمایی های در مورد دروس ریاضی دارن بنده حقیر رو بی نصیب نزارن.:20:
نقل قول:مشخص شد ديگه!نقل قول:
كد آموزش پرورش فقط تو پرينت كسايي ِ كه الان سال چهارمن! پشت كنكوريا ندارنش
مثل من و آقا امير
نقل قول:
سلام
باید از همه توی اون باشه و مسئله به اینکه الان پیش یا پشت کنکوری هستید نیست
توی زمان ویرایش اصلاح کنیدشون ....
داداش فقط من نيستم كه! اين همه آدم اين كدو ندارن يعني همه ناقص ثبت نام كردن؟نقل قول:
در ضمن من چيو بايد اصلاح كنم؟
شما كد آموزش پرورش خودتو از كجا ميدوني؟ كسي اينجا هست كدشو خودش وارد كرده باشه بعد اومده باشه تو صفحه ي پرينتش؟
اصلا تو بندا اشاره اي به كد آموزش پرورش شده بود؟
فكر نميكنم!
ما فقط يه كد سوابق تحصيلي داشتيم كه همه ارقامشم با كد آموزش پرورش متفاوته!
اونم وارد كرديم،اگه نميكرديم ثبت نام انجام نمي شد!
میشه بدون تسلط به شیمی 3 شیمی پیش رو خوند!؟تستهاش رو زد؟من اینطور میدونم که شیمی کلا به هم پیوسته هستن!:eh:
عربی 1 قواعدش همگی باید خونده بشه؟!:23:
فیزیک 1 مگر فقط دوتا فصل اخر ازش سوال طرح نمیشه؟:blink:
اره خوب همینه!واسه منم این کده نیومده اول فک کردم اشتباه شده اما دیدم مال خیلی از دوستام همین طوریه.نقل قول:
هومن من کتاب گاجو دارم خلاصشم داره خوب .تنکس.باریکلا اصلا به فکرمم نمی رسید واسسه ازمون چی کار کنم.
راستی مجله قلم با دانیال مصاحبه کرده.نازی چقد مظلوم می زنه:31:من خیلی این نابغه ها رو دوس دارم:40:باعث افتخارن
:46:
خواهشا یکی بگه ثبت نام دانشگاه ازاد چه موقس؟(البته خدا نکنه دانشگاه ازادی بشیم.واقعا برا یه پشت کنکوری زشته):31: محض احتیاط
بهترین- قشنگ ترین- جذاب ترین-شیرین ترین -با نمک ترین قسمت دوران کنکور جمع بندیه:31:من از بچگی کلا جمع بندیو دوس داشتم ....مخصوصا ازمونای جامعشو (البته الان خیلیم جامع نیس)...حسابی لذت ببرید ازاین دوران:20::40::40::40::40:خود روز کنکورم خیلی قشنگه(من چم شده امروز؟!!!!) ولی واقعا همین طوره .به این شرط که با تموم وجود خونده باشین
هی می خوام نت نیام نمی شه :31:
از این به بعد سعی می کنم بشه .
مجله ازمون چقد اصفهانیاش زیاد شدن(تجربیا):31:باریکلللللللل لللللللللا به اصفهانیای عزیز
ایشالا که امسال کلی تک داشته باشه
اگه منظور از تسلط توانایی حل مسئله هاست که خوب برای پیش لازم نیستنقل قول:
چیزی که لازمه آشنایی با واکنش ها و عنصر هاست ( جدول تناوبی) طوری که در پیش وقتی یه واکنش رو میبیند بتونید مواد رو شناسایی کنید قسمت های حفظی شیمی 3 مثل کلوئیدها و... هم مختص همون ساله
عربی 1 رو بلد نباشید همیشه تو عربی لنگ میزنید مطمئن باشین
کل کتاب فیزیک 1 جزو منابع کنکوره ولی غیر از دو فصل آخرش بقیه فصول تو سالهای بالاتر تکرار و تکمیل میشه برای همین مثلا اگه سوالی در مورد مدار و مقاومت و... بیاد میگن از فیزیک 3 اومده نه فیزیک 1
نقل قول:
دوست عزیز شما اینجا 2 نفر اینجوری هستید.... همه کجا بود
بعد هم شما از بقیه بپرس از دوستانت یا کافی نتی ها
کد سوابق تحصیلی در همون صفحه سازمان سنجش هست
همون کد سوابق تحصیلی رو باید میزدید.....
من توی پشت کنکوریها زیاد دیدم مشکلی نبود
حتی چندتا هم خودم واسشون ثبتنام کردم مشکلب نبود.
موفق باشید ..........
بفرما alavi جان! ديگه 2 نفر نيستيم كه! دوستاش خيلي زيادن :31:نقل قول:
من اصلا نميدونستم واسه ديني چي داريا،به هر حال فبها!
جدي ميگي؟ از من تشكر نكرده؟ :31: ديگه دني كلاسش به ما نميخوره،با كاظم قلمچي ميپره
نت نيا ديگه،منم ديگه نميام تا بعد آزمون جمع بندي ترم 1! اين يكي ديگه با بقيه فرق داره
ببينم چه ميكني
احتمالا بدونید ولی واسه اونایی که نمی دونن
اقای اناری ازمون می گیرین .بشنوید از خودشون:آزمون آنلاین بعدی که از کل زبان پیش دانشگاهی ۱ و نصف کتاب زبان ۳ طرح می شود (آزمون نیمه جامعی است) روز ۳۰ دی برگزار خواهد شد
به عزیزانی که در آن آزمون حائز درصد ۱۰۰ شوند، یک عدد بلیط همایش جمع بندی زبان انگلیسی دکتر اناری در خرداد ۹۱ (به ارزش ۵۵۰۰۰ تومان) هدیه داده خواهد شد
البته فک کنم واسه تهرانیا باشه نمی دونم شایدم جاهای دیگه جمع بندی دارن به هر حال گفتم بدونید و اگاه باشید
اینم اادرسش برا کسایی که نمی دونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بپرسم درصد هایی که از هر درس پایه و پیش { مثلا درصد فیزیک دوم یا درصد فیزیک 2 پیش} در کنکور آزاد میاد را از کجا میشه پیدا کرد
تو اين آزمون 500 تا ترازم پيشرفت کرده
اما خودم ناراضی ام اگه ديروز حالم خوب بود و مرور ميکردم خيلی بهتر از اين ميشد
من فقط یه کد دارم:نقل قول:
كد پيگيري سوابق آموزش و پرورش مربوط به داوطلبين سال 84 و بعد از آن :
که همون کد سوابق تحصیلیه
یک نکته متمایزکننده ایشون با بقیه اینه که وقتی مصاحبه کننده حرف تو دهنش می زاش زیاد همراش نمی شد
مصاحبه هاشون همه تکراریه! با سوالاتشون حرف تو دهن این تک رقمی ها می زارند!
تنها مبحث مفید در این مجله قسمتی هست که رتبه های تک رقمی در مرود مبحثی خاص صحبت می کنند
نه نیازی به سوم نیست!نقل قول:
فقط انرژی فعال سازی و دلتا H که تو همون پیش یاد می گیری! من پارسال بدون این که حتی یک صفحه از صوم رو بخونم تمام سوالات پیش رو جواب دادم
از دوم فقط اینه و نور و از این چیزا می یاد
واس من " كد پيگيري سوابق آموزش و پرورش مربوط به داوطلبين سال 84 و بعد از آن " یه شماره 14 رقمیهنقل قول:
برادران اهل فن , استفاده از ماشین حساب در کنکور سراسری آزاد ـــه ؟!
ثبت نام دانشگاه آزا دتا کی وقت داره؟
نقل قول:
نه بابا اگه اينجوري بود كه خيلي خوب بود
دو سه هفه بعد از شروع ثبت نام :20:نقل قول: