آنتی ویروست رو هم میتونی خاموش کنی.نقل قول:
Printable View
آنتی ویروست رو هم میتونی خاموش کنی.نقل قول:
سلام
من توی یک پانسیون دانشجویی هستم که یک مودم وایرلس برای اینترنت گذاتشم. ولی مشکلم اینه که کسایی که password وصل شدن رو دارن رو نمی تونم کنترل کنم که بیشتر از یه حد حجم مصرف نکنن که حق بقیه ضایع نشه
می خواتسم ببینم راهی هست مثلا برنامه ای که بشه زمان وصل شدن یا حجم و یا سرعت کاربر ها رو محدود کرد
یه چه چیز هایی نیاز دارم؟
چی شد؟ خیلی مهمه برام
در ضمن راهی هست که بشه 2 کامپیوتری رو که هر دو به اینترنت وصل اند رو با یکیشون یکی دیگشون رو کنترل کامل کرد؟ کامل راهنمایی کنید خواهشا
مرسی
این کافی نت ها معمولا خط adsl رو از کجا می گیرن با چه سرعتی و چه پهنای باندی !!!
@whitewolf
یه مبحثی هست به نام traffic control که برای کنترل پهنای باند به کار می ره
متاسفانه توی ویندوز بلد نیستم
تو لینوکس یخورده پیچیده هست ولی با کمی خوندن می تونی انجامش بدی
توی گوگل جستجو کن به احتمال زیاد نرم افزاری براش تو ویندوز هست
صد در صد می شه همچین کاری کرد ولی به شرایط خاصی احتیاج داره
چون معمولا ip ها static نیست مشکله
ssh و pcanywhere رو جستجو کنید
چیزی که من بلدم اینه که یک Workgroup ساختم به نام Home (توی هر دو ویندوز این کارو کردم )نقل قول:
در Network plas کامپیوترم که ویندوز XP هست میتونم لبتابم رو ببینم ولی وقتی روش کلیک میکنم یک ارور میده
تو لبتاپ که ویندوز سون هست اصلا نمیتونم کامپیوترم که ویندوز XP هست رو ببینم
فایروال هم خاموشه
بیشتر از این چیزی نمیدونم
درضم DHCP اکسس پوینتت هم فعال هست و ip خودکار داده میشه
ممنون
نقل قول:
آنتی ویروس روی سیستم ها نصب نیست!
می خواستم بدونم که سرویسی در ویندوز نیست که یک وقت تداخل در شبکه اایجاد کنه؟!
اگه هست بگید که اون سرویس رو خاموش کنم تا پهنای باند در شبکه آزاد باشه!
با تشکر!
خب از روی مک ادرس چی؟اون که ثابته همیشهنقل قول:
سلام خدمت دوستان
من يه سوالي داشتم اگه كسي مي تونه بگه يه دنيا ممنون مي شم.
چجوري ميشه تو سيستم هاي شبكه مثل سايت دانشگاه با دستكاري رجيستري ويندوز سرعت اينترنت رو بالا برد؟!:20:
تورو خدا بگين:20:
سلام.نقل قول:
شبکه های داخلی که ما استفاده میکنیم حداقل 1 گیگ بر ثانیه سرعت داره. بنابراین زیاد نگران اشغال شدن پهنای باند نباش.
موفق باشی.
من چي؟ راه حل من رو هم بگين:10:
سلام.نقل قول:
جواب سوال اولت رو نمیدونم زیاد. یعنی راه حلی که من بلدم به درد شما نمیخوره ...
راه حل من اینه که شما میتونی روی هر سیستم نرم افزاری مثل NetLimiter پهنای باند و مصرفشون رو محدود کنی. اما این کارو نیمشه کرد توی موقعیت شما... چون شما که نمیتونی برای دوستات این کارو بکنی و اونا رو اینطوری محدود کنی.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راجع با سوال دومت بله میشه. اگه IP Static داری که خیلی راحت با Remote Desktop ویندوز میتونی بهش وصل شی و کنترلش کنی.
اگه IP Static نداری ، میشه با نرم افزار Team Viewer این کارو انجام داد.میتونی از لینک زیر دانلودش کنی:
این هم راهنمای استفاده:کد:http://www.freedanload.com/post/1578/
موفق باشی.کد:http://www.itnee.com/Upload/TeamViewer.pdf
آقای amir_varasteh مارو یادت رفت؟
پست 2046
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5917345&postcount=2046
آیزا سرور یا اگه می خوای بهتر باشه اسپولر(که پولیه)-راستی Nttacplus هم هست(که البته نمی دونم میشه وایرلس را منیج کرد یا نه)نقل قول:
سلام
من یه DHCP Server رو یه سرور نصب کردم حالا رو کلاینت ها هم باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟؟؟
سلام.نقل قول:
نه تنظیم خاصی لازم نیست.
فقط توی تنظیمات کارت شبکه قسمت IPv4 ، اون رو روی حالت اتومات بزار.
چه اروری میده ؟نقل قول:
یه چی اینکه باید برای همه ی سیستمهات پسورد هم بزاری. برای اکانت ها.
نباید مشکلی باشه ...
سلام
میشه یه پرینتر رو در شبکه شیر کرد ولی براش پسورد گذاشت ؟
طوری که برای پرینت گرفتن باهاش حتما باید پسورد وارد بشه !
یا مثلا برای مشاهده فایل های شیر شده یه سیستم پسورد لازم باشه .
ویندوز همچین امکانی داره ؟
چرا این کارو بکنی ؟نقل قول:
به هر کی دوس داری Permission بده ، هر کس هم نمیخوای نده.
دوستان امکان داره که مثلا تو آپارتمان یک روتر وایرلس داشته باشیم و 5 تا آپارتمان اون ور تر از ما با استفاده از یک قطعه یا شاید تقویت کننده(من اسمشو این گفتم ولی نمیدونم چیه) که در آپارتمان ها نصب می شوند از وایرلس در 5 آپارتمان اسفاده کرد؟
سلام
لطفا به دادم برسيد
بنده چند تا يوزر ايجاد كردم و واسه هر كدوم محدوديت هايي دادم از جمله نتونن به درايو دسترسي داشته باشند اما admin رو full control نميدونم چي شده كه admin هم نميتونه دسترسي داشته باشه
اومدم و ويندوز رو عوض كردم اما درس نشد
بالاخره يه كاربر جديد ايجاد كردم و تونستم به طريقي وارد درايو مربوطه بشم اما از بابتي كه اين درايو پر از فولدر و عكس هستش مجبورم دونه به دونه روي هر كدوم اعمال shairing و securety رو از نوع اعمال كنم (محدوديتها رو بردارم)
حالا سئوالم اينه كه جه جوري ميتونم همه محدوديتها رو يكجا بردارم يه به عبارتي همه چي رو به حالت اوليه برگردونم.
حالت اولیه چیز خاصی نیست.نقل قول:
گروه Administrators رو اضافه کن و Full Control بده.
EveryOne هم Read Only و Authenticated User هم Read .
چیز خاصی نیست که ...
مشکل اینه که نمیخوام به کامپیوتری که پرینتر بهش وصله یوزری اضافه کنم .نقل قول:
چرا ؟ چه اشکالی پیش میاد ؟نقل قول:
اون سیستم مال من نیست !نقل قول:
4 تا یوزر ساختن که طوری نمیشه ... من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.نقل قول:
اگه Domain بود میشد ، اما Workgroup تنها راهی که بلدو همونه که گفتم.
آخه اون دوستی که میخوام یوزر به سیستمش اضافه کنم ، یوزرها رو با هم قاطی میکنه و نمیتونه باهاشون کار کنه !!!نقل قول:
خیلی ممنون
لطف کردی
سلام، من مودم TP-LINK W8901G دارم و مسئله زیر رو نمیتونم حل کنم:
اینکه چطوری میتونم دو تا کامپیوتر رو که به مودم وصل هستن و از طریق مودم به اینترنت پرسرعت، و توی Network Places فایل های Share به راحتی مشاهده و قابل دسترسی هستن؛
1. حالا چطوری میتونم بازی های LAN رو انجام بدم؟ IP کامپیوتر خودم 19.168.1.2 و IP اون یکی 192.168.1.3 تعریف شده. اما توی بازی ها زمانی که IPها رو وارد میکنیم پیدا نمیشن یا وقتی search میکنم پیدا نمیشن!! باید چیکار کنم؟
2. برای بازی های online چه راه حلی هست که همزمان دو تا کامپیوتر از طریق internet آنلاین بتونن بازی کنن؟! چون زمانی که یه کامپیوتر لاگین میشه، اون یکی کامپیوتر نمیتونه لاگین کنه.
=================================
==========مشکل برطرف شد============
=================================
امکانش نیست؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من IP سیستمی که روش XAMPP نصبه در شبکه زدم ، ولی جواب نداد ... Can not server داد :41:
سلام دوستان عزیز
به یه مشکلی برخورد کردم!
همه چیز درست بود هم از طریق وایرلس اینترنت کانکت میشد هم لن ولی اومدم لبتاب رو هم با لن به اکسس پوینت وصل کردم نمیدونم چی شد که دیگه از اون موقع از طریق اکسس پوینت نمیتونم وصل شم به اینترنت
تو قسمت wan اکسس پوینت که ترافیک رو میزنه فقط send داره و دریافت صفره!
ولی با مودم تنها سیستم کانکت میشه
هم مودم و هم اکسس رو ریست کردم دوباره نصب کردم ولی حل نشد
به نظرتون مشکل چیه؟
چرا با اکسس پوینت وصل نمیشه؟
مشکل حل شد!نقل قول:
مشکل از Mac Adress بود
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه.پیشاپیش ممنونم.
راستش من میخواهم در منزلمون یک شبکه وایرلس برای استفاده از اینترنت ADSL توسط گوشی و لب تابم به راه بندازم.مودم ADSL رو دارم.کارم هم حرفه ای نیست پس میخوام برام ارزون تموم بشه.
من موندم از چه برندی مودم بگیرم و اینکه موردم وایرلس اکسس پوینت تنها بگیرم یا مدلی که ADSL هم داره.
فقط دقت داشته باشید برام هزینه ی تمام شدش مهمه.لطفا حدود قیمتشو هم بگید.
راستی این مودم خوبه برای کارم؟
TP-Link 150Mbps Wireless N Router TL-WR741ND
سلام
سه تا سوال دارم :
1-دو تا کامپیوتر داریم که یکی 7 داره یکی ویستا
اون که 7 داره روش رمز داره و از ویستا با دادن روزش به راحتی میشه به فولدرهای شیر شده دسترسی پیدا کرد و مشکلی وجود نداره
ولی برای کار با اون یکی که روش رمز نیست باید چکار کرد ؟ وقتی میخوام برم توش رمز میخواد
2-من روی لپ تاپم با adhoc یه شبکه بیسیم ساختم و با گوشیم بهش وصل میشم و اینترنت کار میکنم (به راحتی)
حالا میخوام از طریق همین کانکشن با یه دستگاه ای بوک ریدر وصل بشم به اینترنت ولی وصل نمیشه
به نظرتون مشکل چیه ؟
3-این سوال یه کمی به اینجا ربط داره یه کم هم نداره
ما توی شرکتمون اگه به شبکه وصل باشیم پورت usb قفل شده ولی اگه یه فلش نو وصل کنیم usb باز میشه بعدش اگه کابل شبکه رو بکشیم و logoff یا restart کنیم دیگه usb باز میمونه اگه هم که کابل شبکه رو نکشیم که باز نمیمونه و میپره دوباره
پس هر چی که هست ربط به شبکه داره
کسی نظری داره که از چه سیستمی استفاده میکنن واسه قفل کردنش ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز ما یک ای دی اس ال داریم و من آن را بوسیله یک هاب سوییچ tp link 8 پورته با 5 تا از کامپیوتر ها شبکه کردم و الان می تونیم از اینترنت همه کامپیوترها استفاده کنیم ولی نه سرور مشخص کردم و نه کلاینت که بتونم فایلی رو به اشتراک بذارم .لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر
ایجاد شبکه ساختمان آموزشی یک مدرسه هنرستان فرضی
اين مدرسه فرضي دو طبقه مي باشد كه در طبقه اول آن اتاقهاي مدير، معاون(2 كامپيوتر)، دبيران(يك كامپيوتر)، اتاق سرور(دو سرور) و يك سايت بي سيم با 5 كامپيوتر وجود دارد و بقيه كلاسهاي آموزشي مي باشند. در طبقه دوم يك اتاق سخت افزار (فني) با يك كامپيوتر وجود دارد و علاوه بر آن دو سايت يكي آموزشي و ديگري كارگاهي با 15 كامپيوتر وجود دارد و بقيه كلاسها آموزشي مي باشند.
این مقاله رو مطالعه کنید ، بهتون کمک می کنه :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=478085
الان ما پرتقال فروش رو پیدا کنیم ؟ :46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
1. باید هر دو سیستم پسورد داشته باشن. برای امنیت خودته.
2. نمیدونم.
3. به این روشه که میان و Device ID های خاص رو قفل میکنن که این یکم اشتباهه کلا. برای همینه که شما اگه یه فلش جدید بزنی باز میشه براش. این تنظیمات از طریق Group Policy به سیستم شما اعمال شده.
سلام
به اشتراک گذاری درایو به چه شکل هست ؟
چندتا سیستم داریم با اتصال workgroup و یه سرور که بهش دسترسی ندارم !
الان این سیستم ها چطوری میتونن یه درایو مشترک ایجاد کنن ؟
Share کردن درایو که مثل Share کردن Folder هست فرقی نداره.نقل قول:
سوال دومت رو نفهمیدم یعنی چی.