ممنون .نقل قول:
اون 3 تای اولی چیه ؟ پاس و شوت و کلیر ؟
Printable View
ممنون .نقل قول:
اون 3 تای اولی چیه ؟ پاس و شوت و کلیر ؟
سلام بچه ها
چطوری میشه speacial ability بازیکن رو در مسترلیگ زیاد کرد.... همه دارن نزول می کنن و special ability انها خالی است.....
دوستان من مسی رو تو مسترلیگ گرفتم اما همش دسته پایین هست و خاکستری رنگ ... توی ترکیب ثابت هم هست برای این بازیکنا که دسته پایین خاکستری هست باید چیکار کرد تا درست بشن ؟
سلامنقل قول:
توي مواقع دفاع از پاس و كلير استفاده ميكنه هوش مصنوعي به طور اوتوماتيك كه شما با نگه داشتن دكمه ي مربع عمل دفاع كردنو به هوش مصنوعي ميسپوري
گاهي هم موقع ضربات ايستاهي . . .ضربات هد و ضربه ي پاي چكشي رو توي شوت بدون اينكه شما ميزان قدرتو شوت رو تنظيم كني هوش مصنوعي جاي شما مورد عنايت قرار ميده توپ رو:31:
واسه من خيلي توي ضربات كرنر پيش اومده كه از سر يكي از بازيكنام رد شده و به يكي ديگه ار بازيكنمان كه عقب تر بوده رسيده و اين عمل انجام شده
موفق باشي
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
سلامنقل قول:
براي من هم پيش اومده كه يه بازيكن رو ساختم با سن 15 سال فرستادم تو مسترليگ و خريداريش كردم
تا سن 20 سالگي همين طور بود ولي بعدش كه پيشرفتش شروع شد يه فصل به رنگ آبي بود و شروع به پيشرفت كردو درست شد
در كل بايد بازيبهش بدي و توي ديدارهاي مهم مثل مسابقات آخر ليگ يا جام حذفي يا جام باشگا هاي اروپا بهش بازي بدي تا بياد بالا(زياد طول ميكشه:31:)
موفق باشي
پس یعنی پاس و شوت و کلیر ON باشه بهتره ؟نقل قول:
دوستان اگه میشه لینک دانلود گزارش انگلیسی سالم و بدون مشکل و نهایی بازی رو بدین.
توی چند تا سایت لینک دانلود هست ولی نمیدونم سالم هستن یا نه:20:
مثلاً توی سایت ---------- لینک دانلود هست. نمیدونم دانلود کنم یا نه:41:
سلامنقل قول:
من هم روشن گزاشتم البته توي خاموش هم خللي ايجاد نميكنه ولي توي دفاع كردن روشن باشه خيلي كمك كنه
گاهي دقت كرده باشي بازيكن تيمت كه نشانه روش نيست توي پاس ها تكل ميره و توپ رو بلوكه ميكنه!!!:31:
اين خوبيشه:46:
حالا موقعي كه حريف توپ رو پشت 18 متر شوت ميزنه همون تكل رو ميزنه توپ كج ميشه ميره تو گل خودت:27:
اين بديشه:27:
بيخيل بزار روشن باشه:5:
موفق باشي
یعنی هر کدوم از اینها یکی از اون کارها را میکنهنقل قول:
در خط دفاعی خوبه
ولی بقیه جاها کارو خراب میکنه
مثلا وقتی کرنر میزنی و دروازبان توپو مشت میکنه میفته پشت 18 و میخواهی تک ضرب بزنی نمیشه
و یا خود بازیکن در چنین حالتهایی شوت میکنه
این خیلی رو اعصاب منه
چون معمولا توپها را خراب میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا جواب بدید دیگه...فوریه....نقل قول:
بچه ها این مشکل چسبیدن توپ به پای بازیکنان درست شد ؟
خیلی ضایعس وقتی میدوئه انگار توپه چسبیده به پاش
سلام
دوستان من اگه جدیدترین پچ که اومده رو نصب کنم روی گیم پلی تاثیر داره؟
یعنی میخوام بدونم ارزش دانلود داره؟
چه تغییراتی داره؟
ببخشید دیر شد زودتر ندیده بودمنقل قول:
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP اون وقت میتونی با بازیکنای اصلی تو مستر بازی کنی
دوستان یه سوال : این پچ چمنی که تو سایت پس باز گذاشته سالمه .. . ؟ آخه یکی میگفت چمن سانتیاگو رو بهم میریزه
سلامنقل قول:
نه
اين كه مشكل نيست
واسه خود بازي و به اين سبك طراحي شده . . .
موفق باشي
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
سلامنقل قول:
هرچي پچ يا آپ ديت از بازي نصب بشه(حالا از هر تيم اديتوري)به گيم پلي بازي كاري نداره
فقط بازيكنان و استاديوم ها و لوگو و لباس و كفش هاي جديد به اضافه مد هاي خاص همون پچ رو اضافه ميكنه
اصلا به گيم پلي و تاكتيك و منوال بازي كاري نداره
جذابيت توي منو ها و تصاوير بازي بهتر ميشه تا كسل كننده نباشه:31:
موفق باشي
نقل قول:برای من 3تای اول تا حالا روشن بود الان چند تا بازیه که خاموش کردم این تغییراتی که شما می گید احساس نکردم :31: مثلاً قبلاً که روشن بود اینطوری نبود که بازیکن خود به خود شوت بزنه یا پاس بده الان هم که خاموشه اینطوری نیست :31:نقل قول:
فقط شلنگ تخته انداختن بازیکنا کمتر شده که اونم به خاطر گزینه آخره که خاموشش کردم :27:
اون 3 گزینه اول فکر کنم فقط توی دقت پاس ها و شوت ها و ... تاثیر داره که در این صورت هم به نظر من باز روشن باشه بهتره :31:
سلام.
من بازیم از اون بازی سری اولی ها هست و هیچ پچ و ... روش نصب نکردم و حتی زبانش هم انگلیسی نیست ...
یه پچ می خواستم که زبان گزارشگر رو انگلیسی کنه ...
یه پچ کامل و خوب هم می خوام که نقل و انتقالات و اسم بازیکن ها و ... رو درست بکنه (بهترین پچی که تا الان اومده)
(البته خودم این دو تا رو پیدا کردم ، کدومشون بهتره :؟)
کد:http://www.pesbaz.com/full-patch----/105-full-patch/599--fire-patch-13
کد:http://www.pesbaz.com/full-patch----/105-full-patch/595--20-pesedit-pes-2012
در کل از این چیزاش بدم اومدنقل قول:
من پاس عمقی را پر میکنم نیاز هست بلند باشه بعد میبینم بسیار قدرتش کمه
اینو مثلا هوش مصنوعی بازی و بازیکن تعیین میکنه
در حالی که همیشه به ضرر من تموم میشه
پاس ساده همین همینطوره
شوت هم گفتم خیلی وقتها مربع را نمیزنم بازیکن خودش شوت میزنه
تو همون قسمت که توپ را دفع میکنند میفته به یکی از بازیکنان من پشت 18 متری
و یا بعضی وقتها بدون اینکه مربع بزنم بازیکن سر میزنه و .... که 90 درصد مواقع به ضرر من تموم میشه
پس اینا را چجوری غیر فعالش کنم ؟
با سلامنقل قول:
این موضوع سلیقه ای هستش ولی معمولاً پچ های گروه PESEDIT خوب و کامله. البته خودم شخصاً برای PES2011 از پچ گروه Razib46 استفاده میکردم که هنوز برای PES2012 پچی بیرون ندادن. واسه همین بدون پچ دارم بازی میکنم.
برای گزارشگر انگلیسی هم یه فایل 400مگی هستش که درست و صحیحه. اون رو دانلود کن.
راستی صفحه اول روزنامه خبر ورزشی امروز (دوشنبه 9/8/90) رو ببینید. خیلی باحاله...
کد:http://1.vped.comeze.com/images/eab47bf3a57d.jpg
ادم وقتی میبینه حس واقعی بودن بهش دست نمیدهنقل قول:
سلام
نه
اين كه مشكل نيست
واسه خود بازي و به اين سبك طراحي شده . . .
موفق باشي
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
این عکسه چیه ؟نقل قول:
راستی صفحه اول روزنامه خبر ورزشی امروز (دوشنبه 9/8/90) رو ببینید. خیلی باحاله...
من که بازیکنام خود به خود شوت نمی زنن . توی 11 تو کرنر بعضی وقتا می شد بازیکنم خود به خود شوت بزنه ولی 12 نه . توی این یکی دو ماه که 12 بازی می کنم شاید یه بار شده باشه فکر کنم ولی اینطوری نیست که همیشه بشه . میخوای اونا رو خاموش بزار شاید درست شه .نقل قول:
من چند تا بازی امتحان کردم اون 3تای اول در کل زیاد روشن و خاموش بودنشون فرق نداره :31:
دوستان توی قسمت cursor settings گزینه pass support یعنی چی ؟ میزان قدرت پاسه ؟
هر چقدر بالاترباشه میزان کمک کامپیوتر در دقت پاس ها و رسیدن توپ به بازیکنت بیشتر میشه
لول 3 بهترین گزینه است
خب اگه اینطوری باشه که 4 بهتره ؟ :31:نقل قول:
اولش اصلا بازیش بهم فاز نمیداد ولی هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر فاز میده سخت شدن بازی بعث شده گل زدن و بردن بازی هیجانش بیشتر بشه. هر چند فعلا مجبور شدم Professional بازی کنم فقط و فقط بخاطر شیوه جدید دفاع کردن که بد جوری روی اعصابه!
یه باگ اساسی بازی داره که رنگ لباس داور با لباس دروازبان تو بعضی بازی ها یکیه. البته تو نسخه های قبلی هم بود ولی گفتم شاید از بس ضایع هست کونامی درستش کنه که نکرد
دوستان یک سوال. تو قسمت لیگ وقتی با یک تیم شروع میکنی به بازی، اولش همه بازیکنها سرحالن. اما بعد شش هفت بازی رمق شون میره.
تو سال های قبل یادمه دو سه بازی استراحت بهشون میدادی دوباره سرحال میشدن. اما من بازیکنان فیکس رو حتی چهار پنج بازی نیاوردم اما باز هم وضعیت جونشون خرابه. کار خاصی باید کرد؟؟ ممنون میشم جواب بدین
اتفاقا منم او 3 تا را خاموش روشن کردم تاثیر خاصی نتونستم ببینمنقل قول:
حالا این شوتها بیخیال
بدبختی نحوه پاس دادن هست
کسی راهی بلده که پس دادن را اصلاح کنیم؟
یعنی همونقدر که خودمون پر میکنیم پاس بده ؟
بابا دهنمونو س ...س شد
وقتی میخوام پاس عمقی بندازم فرض کنید 2 بازیکن را میتونم صاحب توپ کنم
حالا میخوام به بازیکن جلویی پاس بدم
هر کاری میکنم نمیشه
در 2011 زیاد پر میکردی میرفت طرف بازیکن جلویی
و کم پر میکردی بازیکن عقبی
خلاصه بد جور رو اعصابمه
باعث شده 80 درصد پاسهام اونطور که میخوام نره :41:
سلامنقل قول:
يك بار بزار روي صفر بازي كن و پاسكاري
ببين چي ميشه:31:
يه بار بزار رو 2 ببين چطور ميشه
يه بار بزار 4 ببين چطوري
آخر سر به اين نتيجه ميرسي كه رو 3 باشه بهتره:46:
موفق باشي
سلامنقل قول:
اگه منظورت مستر ليگ هست كه شما هر 2 هفته حتما شيوه تمرينتو عوض كن و يه تمرين خاص بده به اضافه اينكه بعد هر دو هفته به بازيكنات 4 تا 5 روز استراحت بده از قسمت تمرين(همون ريكاوري:31:)
بعدش كه قدرت تمرين تيمت رسيد به A توي هر قسمت چه فيزيك بدني و چه سرعت و چه تكنيك(منظورم بالاي 90:20:)اونوقت ميتوني هميشه بزاري روي ريكاوري و بازيهاتو انجام بدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
اقا کدوم دکمه هارو بزنیم تا کار با حالی انجام بده مثل: پاس+شوت ؟؟
سلامنقل قول:
اگه ميخواي برسي به 2011 موقع پاس شما همون پاس ساپورت كه عكسش هست رو بزار روي 2
نزديك 2011 ميشه اينطوري:13:
البته بهتر از اين ميتوني قبل پاس دكمه ي L2 رو نگه داري حالا به هر ميزاني كه قدرت پاس يا سانتر رو پر كني ضربه ميزنه
تست كن:46:(اينطوري اون پاس ساپورت رو هم ميتوني روي 4 بزاري:31:)
موفق باشي
سلامنقل قول:
اين دكمه هاي تركيبي فقط توي شوت زدن و موقع حمله به كار ميره
اگه ميخواي حركتاي تكنيكي بزني بايد با دسته شوك دار بازي كني كه شوك + L2 خيلي از حركات انجام ميده
حتي پا عوض كردن هم با چرخش 360 درجه شوك دسته بازي هست كه اگه با L2 همزمان انجام بشه دريبل زيداني ميشه
همينطور R2+R1 با جهت حركت(بهترين حالت دريبل سرعتي)اول R2 رو نگه دار بعد R1 رو به جهت فشار بده:46:
خيلي زياده . . .:31:اگه ميخواي قشنگ ياد بگيري برو قسمت تمرين بازي و طبق اين تصوير حركاتو تمرين كن
بعد از اينكه بازي رو استوپ كردي برو به آدرس زير توي تمرين
Pause menu/command list
موفق باشي
ممنون. اما منظورم تو مستر لیگ نبود. تو قسمت لیگ رو میگمنقل قول:
اين قسمتو خاموش كردي توي عكس يا نه؟:20:نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم . بازیکنا تو هر بازی تا دقیقه 60 بیشتر دووم نمیارن و خسته میشن . ظاهراً هیچ راه حلی نداره جز اینکه هر بازی 3 تا تعویضتو تا قبل از دقیقه 60 انجام بدی :31:نقل قول:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
اینجوری که فایده نداره :31:نقل قول:
مزه بازی به اینه که بازیکنا خسته شن تعویضشون کنی ولی خب توی 12 خیلی بیش از حد معمول خسته میشن !
منم اوایل زیاد بهم حال نمیاد ولی وقتی چند تا بازی کردم دیدم واقعاً از 2011 خیلی بهتر و باحال تره:11:.
بازی خیلی به واقیعت نزدیک شده.:8:
دیروز گزارش انگلیسی رو دانلود کردم و الان با گزارش انگلیسی بازی میکنم. البته با گزارش آلمانی هم حال میداد.
ولی یه نکته منفی در بازی: حسن میکنم دفاع حریف با دروازبانش خیلی قاطی میکنن. تا حالا 5 تا از گل هایی که به کامپیوتر زدم سر اشتباه دفاع بود. مثلاً دفاع به دروازبان پاس میداد و توپ از زیر پای دروازبان عبور میکرد و گل میشد!!! یا اینکه پاسش سریع بود و دروازبان به توپ نمیرسید!!!:27:
این رو میدونستم. در هر صورت ممنون.نقل قول:
ولی به قول اون دوستمون دیگه اگر این هارو خاموش کنی خیلی از واقعیت دور میشه و مزه نداره
برای شما هم بعضی وقتها توی بازی نویز میاد ؟ (خط هایی میاد یا اینکه شکلها بهم میخوره!) گرافیکم روی high هست ....
دوستان پچ 1.02 کونامی قراره بیاد اینم توضیحاتش :
نقل قول:
KONAMI today announced details for the 2nd gameplay patch for PES 2012, which is set to be released in November.
The patch will not only improve the keepers further, but also enhance playability in freekick situations and for penalty kicks.
The 'run bug' was removed as well as small fixes were made to the Fixtures List in Football Life.
The 'run bug' was removed
فکر کنم این یعنی اینکه دیگه دفاع کردن راحت تر شده :8: و کامپیوتر با یه حرکت همه رو دریبل نمی کنه .
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول: