یک جلسه محرومیت برای تیتو ویلانووا
فدراسیون فوتبال اسپانیا تیتو ویلانووا را به دلیل حوادث اخر بازی برگشت سوپر کاپ اسپانیا ، یک جلسه از همراهی تیم محروم و او را 600 یورو جریمه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قطعنامه ای که امروز منتشر شد کمک مربی بارسلونا ، تیتو ویلانووا ، به دلیل برخوردی که با ژوزه مورینیو - بعد از اینکه مورینیو انگشت خود را در چشم تیتو ویلانووا فروکرد ، داشت - در بازی بارسا - رئال مادرید (3-2) که در 17 اگوست ماه گذشته برگزار شد ، باید یک جلسه محرومیت را پشت سر بگذارد ، تیتو ویلانووا این محرومیت را باید در سوپر جام اسپانیایی بعدی که حضور خواهد داشت ، تکمیل کند.
دو جلسه محرومیت برای خوزه مورینیو
علاوه بر این قاضی خوزه مورینیو رو 2 جلسه از همراهی تیمش محروم و 600 یورو نیز جریمه کرد.محرومیتی که برای ژوزه مورینیو در این رای در نظر گرفته
منیع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سعید ملکیان FCBarca.ir
روسل:جریمه در نظر گرفته شده برای بارسا ناعادلانه بود
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا، اعلام کرد جریمه این باشگاه به دلیل اتفاقات دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو ناعادلانه و زیاده از حد بوده است.
باشگاه کاتالانی به دلیل رفتار تماشاگران شان در نیمه دوم دیدار مقابل پورتو که به توقف 2 دقیقه ای بازی شد، 110 هزار یورو جریمه شدند.
اما روسل این جریمه را عادلانه نمی داند.
او در گفتگو با اوندا سرو کاتالونیا گفت:" این جریمه به دلیل اتفاقاتی که در نیمه دوم دیدار مقابل پورتو رخ داد، برای ما در نظر گرفته شد که البته بسیار زیاد بود.
جریمه در نظر گرفته شده به خاطر کسانی که آتش روشن کردن به کلی ناعادلانه بود زیرا باشگاه بارسا مسئول آن نیست. ما نمی توانستیم ورود افرادی را کنترل کنیم."
او همچنین در مورد محرومیتی که فدراسیون فوتبال اسپانیا برای مورینیو و ویلانووا در نظر گرفت، گفت:" ما می خواهیم این اتفاق را فراموش کنیم و تنها روی کارمان تمرکز کنیم. همه اعضای باشگاه با این اتفاق موافق هستند. فکر می کنم این برای بارسا بهتر است."
ویا رکورد خود را بهبود می بخشد.
این مهاجم اسپانیایی در حال ثبت رکوردی بی نظیر است. وی در هر بازی 0.55 گل به ثمر رسانده است که تا اینجا از رکوردش در اولین فصل حضور در بارسا بسیار بهتر است.
داوید ویا با بالاتر رفتن سنش بهتر می شود. شماره 7 بارسا، مهاجم میانی والنسیا و جناح چپ بارسا در زمان ورودش به این تیم، تا اینجای فصل در 11 بازی، 6 گل به ثمر رسانده است. (0.36 گل در هر بازی) که آمار خوبی به شمار می رود، اما او آمار گذشته خود را نیز بهبود بخشیده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او فصل گذشته را با به ثمر رساندن 23 گل در 52 بازی (0.44 گل در هر بازی) تمام کرد و اکنون ضمانت یک گل در هر دو بازی را می دهد. او در مجموع 29 گل با اف سی بارسلونا به ثمر رسانده است.
گلزن و گل ساز
ویا که برای اولین بار توانسته یک پیش فصل کامل را با تیم اول سری کند، از یک بازیکن کلیدی بودن در والنسیا، بیشتر به مهره ای کمکی بودن در بارسا تبدیل شده است. گل ها همه چیز نیستند و ویا تاکنون 2 پاس گل - یکی برای مسی و یکی برای پدرو - داشته است؛ این 2 پاس گل در 11 بازی که ویا در 8 تای آنها در ترکیب اولیه بوده، خلق شدند.
از میان 6 گل ویا، 2 گل برتر هستند: شوتی که در بازی رفت سوپرجام جمعیت حاضر در برنابئو را ساکت کرد و ضربه آزاد استادانه مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
موراتی در فکربه خدمت گرفتن گواردیولا
سایت گل- بعد از صحبتهای پپ گواردیولا در مورد آینده اش ، سران باشگاه اینتر به فکر جذب این مربی جوان افتاده اند.
طبق گزارش منتشره در کوریره دلوسپورت،ماسیموموراتی، رئیس باشگاه اینتر پپ را به عنوان مربی ایده آل تیمش از ژوئن 2012 به بعد می داند
اخبار منتشره در ایتالیا حکایت از آن دارد که سران نرآتزوری پیشنهادی نجومی و غیرقابل رد کردن را برای مربی کاتالان در نظر دارند. اینتر که بعد از برکناری گاسپرینی، کلودیو رانیری را به عنوان مربی جدیدش در نظر گرفته، بعد از جدایی ژوزه مورینیو از نیمکت مربیگری این تیم افت چشمگیری داشت و سران این باشگاه معتقدند که بهترین راه برای بازگرداندن تیمشان به روزهای اوج به خدمت گرفتن گواردیولاست
این درحالی است که پپ هم علاقه زیادی به فوتبال ایتالیا دارد و همواره از فوتبال این کشور به نیکی یاد کرده. او به عنوان بازیکن فوتبال،سابقه پوشیدن پیراهن برشا و رم را در کارنامه ورزشی اش می بیند.
گزارش روز: ضربات ایستگاهی، پاشنه آشیل بارسلونا
سایت گل-شاید این طور به نظر برسد که بارسلونا آنقدر بازیکن باکیفیت دارد که نیازی به تمرین ضربات ایستگاهی در تمرینات این تیم احساس نمی شود. آبی اناری ها در یازده دیداری که در تمامی رقابتهای این فصل برگزار کردند، 37 گل به ثمر رسانده اند ولی تنها یکی از این 37 گل از روی نقطه ایستگاهی بود که این گل در دیدار مقابل میلان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از راه رسید و داوید ویا این گل را در نیمه اول بازی به ثمر رساند.
این موضوعرا می توان از دو جنبه بررسی کرد؛ یکی اینکه بازیکنان بارسا ترجیح می دهند که با دوندگی و خلق موقعیت های فراوان به گل برسند ولی در مقابل از ضربات ایستگاهی که انرژی کمتری از بازیکنان می گیرد، کمتر استفاده می کنند. این یک نقطه ضعف اساسی برای آنها محسوب می شود و می توان ضربات ایستگاهی را نقطه آشیل کاتالونیایی ها دانست. چرا که در برخی بازیها که بازی گره می خورد، همین ضربات هستند که می توانند پیروزی را برای تیم به ارمغان بیاورند.
کاتالونیایی ها در رقابتهای این فصل نتوانستند گلی را از روی ضربه ایستگاهی به ثمر برسانند و البته تیمهای رئال سوسیداد، رایو وایه کانو، سویا، گرانادا، ختافه ، راسینگ و ساراگوسا هم موفق به انجام آن نشده اند. از سوی دیگر مالاگا تا به امروز 4 گل را از روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده.
نگاهی به گل های بارسا در فصل گذشته نیز نشان می دهد تیم کاتالان یدر فصل گذشته 7 گل از روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده بود که آماری پائین تر از آمار میانگین است و به عنوان مثال اتلتیک بیلبائو سه برابر بارسا از روی ضربات ایستگاهی گلزنی کرده بود.
با توجه به اینکه رقابت های این فصل لالیگا بسیار فشرده تر شده و علاوه بر رئال، سایر تیم های نیز خود را به آبی و اناری ها نزدیک کرده اند، بی تردید چنین ضعفی در طول فصل می تواند برای شاگردان گواردیولا بسیار دردسرساز شود.
بارسلونا به دنبال خرید تیاگو سیلوا برای تابستان آتی
سایت گل- طبق گزارش منتشره در ال موندو دپورتیوو، سران باشگاه بارسلونا هنوز از تلاش برای خرید تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی میلان ناامید نشده اند
این درحالی است که در تابستان گذشته هم صحبتهای فراوانی درمورد احتمال انتقال او به نوکمپ به گوش می رسید. چرا که تیاگو سیلوا روزهای فوق العاده ای را در رختکن روسونری پشت تسرمی گذارد.
خود او هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که سران بارسا به دنبال خریداری او بوده اند و یک هفتهبد این حرفها را تکذیب کرد.
بارسا بعد از خریداری سسک فابرگاس و الکسیس سانچس پول زیادی برای انجام یک خرید دیگر و تقویت خط دفاعی اش نداشت و از همین رو پروسه خرید تیاگو سیلوا متوقف شد ولی در فصل جاری با مشکلاتی در خط دفاع، به ویژه با مصدومیت ستارگانش مواجه شده است
پویول درماه آوریل 34 ساله می شود و آینده آبیدال در رختکن تیم هم مبهم است ؛ چرا که سران پاری سن ژرمن به فکر خریداری او افتاده اند. از همین رو خریداری یک مدافع، از اولویت های گواردیولا برای فصل 3-2012 است
تیاگو سیلوا که تا سال 2016 با روسونری قرارداد دارد در سال 2009 و با قراردادی 10 میلیون یورویی از فلومینزه به میلان پیوسته بود
گزارش روز: مسی و بازی کردن با کفشهای هوشمند
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا از ماه نوامبر کفشهای جدیدی برپا خواد کرد. در کفش جدید مسی «چیپ » جدیدی جا سازی خواهد شد که اطلاعات متعددی را به این بازیکن آرژانتینی می رساند و به او کمک می کند تا عملکرد به مراتب بهتری داشته باشد
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، مسی با پوشیدن این کفشها، اطلاعاتی درمورد قدرت شوتزنی و تمام جزئیات راجع به تلاش و عملکرد فیزیکی اش درهر بازی را دریافت می کند.
او پیش از این و در دیدار دوستانه آرژانتین مقابل نیجریه این کفش را به پا کرده بود و این کفش می تواند عملکرد 7 ساعته ورزشی او را ذخیره کند
بویان کرکیچ: در بارسا به من کم لطفی شد
سایت گل – بویان کرکیچ مهاجم باشگاه رم معتقد است در بارسلونا فرصت کافی به او داده نشد تا توانایی هایش را ثابت کند.
این بازیکن 21 ساله که نتوانست جایگاه ثابتی در نوکمپ برای خود پیدا کند تابستان امسال با رقم اولیه 12 میلیون یورو به رم فرخته شد.
کرکیچ معتقد است شایسته فرصت بازی بیشتری در بارسلونا بود اما انتقادی از پپ گواردیولا سرمربی کاتالان ها ندارد.
او در گفتگو با اسپورتس می گوید:" بازی برای بارسلونا فوق العاده بود اما در ماه های پایانی فصل گذشته فرصت بازی در این تیم به من نمی رسید و این برای یک بازیکن بسیار مهم است."
"اعتراضی به پپ گواردیولا ندارم چرا که او یکی از بهترین مربیان جهان است. در تیمی مثل بارسا با وجود ستاره های فراوان فرصت بازی بسیار کم خواهد بود. من در فصل گذشته کمتر از آن چیزی که استحقاقش را داشتم بازی کردم و به همین دلیل نوکمپ را ترک کردم."
کرکیچ اولین گلش را با پیراهن رم در پیروزی هفته گذشته این تیم مقابل آتالانتا به ثمر رساند.
مسی پس از 2 سال و نیم گلزنی کرد. (4-1)
آرژانتین شیلی را در اولین بازی مرحله مقدماتی برای جام جهانی بزریل 2014، با نتیجه 4-1 در هم کوبید. مسی دو سال و نیم پس از آخرین گل ملی اش گلزنی کرد و پس از وی هیگواین هت تریک کرد.
اگر ژاوی هرناندز توانست به طور موفقی اسپانیا را به پیروزی (2-0) مقابل جمهوری چک برساند، لئو مسی در بازی مقدماتی جام جهانی برزیل 2014 - که در استادیوم مونومنتال در بوینس آیرس برگزار شد - نقش خود را به عنوان رهبر آرژانتین در پیروزی مقابل شیلی ثابت کرد.
سه گانه مسی، هیگواین و دی ماریا دفاع شیلی را نابود کرد. از همان ابتدا در حدود دقیقه 7، هماهنگی دو بازیکن رئال مادرید به اولین گل هیگواین انجامید. مسی که پشت سر این دو بازی می کرد، توانست استادانه خط حمله آرژانتین را هدایت کند.
در دقیقه 25 مسی پاسی که از هیگواین دریافت کرده بود را به گل تبدیل کرد تا نتیجه را برای آرژانتین به 2-0 تبدیل کرده و پس از 2 سال و نیم گل نزدن برای تیم ملی اش، گلزنی کند. شیلی - که الکسیس بارسا را در اختیار نداشت - در دفاع خود دچار مشکل بود و خط حمله شان نیز نتوانست از دفاع نکردن آرژانتین استفاده کند.
سه گل دیگر در نیمه دوم
شرایط در نیمه دوم نیز همین گونه بود. در دقیقه 52، یک شوت از هیگواین توانست نتیجه را به 3-0 تبدیل کرده تا پیروزی واضحی را نصیب آرژانتین کند. شیلی توانست با گل متی فرناندز یکی از گل ها را جبران کند، اما بار دیگر هماهنگی مسی و هیگواین گل دیگری را برای آرژانتین به ارمغان آورد.
آدریانو، در ترکیب اولیه برزیل مقابل کاستاریکا (1-0)
آدریانو کوریرا، بازیکن بارسا در بازی دوستانه مقابل کاستاریکا حضور یافت. در این بازی که در استادیوم ناسیونال سن خوزه برگزار شد، مدافع کامل بارسلونا 90 دقیقه تمام بازی کرد؛ در حالی که دنی آلوز که در دقیقه 55 به بازی آمد، در گل پیروزی برزیل نقش داشت. نقش وی با گل نیمار که تنها گل بازی بود، تکمیل شد. رونالدینیو - بازیکن سابق بارسا - از ابتدا در بازی حضور داشت و پذیرای تشویق هواداران بود.
پویول: امیدوارم گواردیولا در بارسا بماند
سایت گل – کارلس پویول مدافع ملی پوش بارسلونا در گفتگو با رادیو کاتالونیا ابراز امیدواری کرد پپ گواردیولا سرمربی این تیم قراردادش را تمدید کند و بعد از تابستان نیز روی نیمکت آبی و اناری ها بنشیند.
از زمان حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا این تیم تقریبا اکثر جام های ممکن را تصاحب کرده اما قرارداد این مربی جوان تابستان آینده به پایان می رسد و پویول ابراز امیدواری کرد هم تیمی سابقش قراردادش را تمدید کند.
" این تصمیم او خواهد بود. پپ به خوبی می داند که همه اعضای تیم می خواهند که او بماند. بدون شک او بهترین فرد برای هدایت بارسلوناست."
پویول هفته گذشته اعلام کرد در دوران مصدومیتش به فکر خداحافظی از فوتبال افتاده بود اما اکنون در این فصل تا به حال 4 بازی برای بارسلونا انجام داده است.
تیاگو آلکانتارا: دل بوسکه و گواردیولا شبیه هم نیستند
سایت گل- تیاگو آلکانتارا، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد کار کردن با دل بوسکه در تیم ملی اسپانیا بسیار راحت است.
این ستاره جوان که در این فصل به ترکیب اصلی آبی و اناری ها راه پیدا کرده، اکنون قصد دارد جای ثابتی در ترکیب اصلی لافوریا روخا برای خود پیدا کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دل بوسکه و گواردیولا با هم فرق دارند هرچند راحتی یک بازیکن تنها به مربی بستگی ندارد بلکه به هم تیمی های تان هم مربوط می شود. من مانند بازی در بارسا، در تیم ملی هم خیلی راحت هستم."
داوید ویا: بازی در کنار مسی من را به بازیکن بهتری تبدیل کرد
این مهاجم ملی پوش تابستان گذشته از والنسیا به بارسا پیوست و در اولین فصل حضورش در نوکمپ قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شد.
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، اعلام کرد از زمانی که به بارسا پیوسته و به ویژه به خاطر بازی در کنار مسی، به بازیکن بهتری تبدیل شده است.
این مهاجم ملی پوش تابستان گذشته از والنسیا به بارسا پیوست و در اولین فصل حضورش در نوکمپ قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شد.
او در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" بسیار خوشحالم که در بارسا خوب کار کردم. در بارسا حتی از بازی در پستی غیر از پست تخصصی ام لذت می برم.
پدرو کمک زیادی به من کرد. هر وقت دچار تردید می شدم، به او نگاه می کردم. هر وقت در زمین خودم را گم می کردم، نگاه می کردم که پدرو در آن سمت زمین چکار می کندو من هم آن را تکرار می کردم."
او همچنین در مورد مسی گفت:" مسی بازیکن است که از بازیکنانی که در کنارش بازی می کنند، کار زیادی می خواهد زیرا وقتی در کنار او بازی می کنید باید دائما کاملا تمرکز داشته باشید.
البته گاهی اوقات به نظر می رسد غیرممکن است که او شما را ببیند اما او هر طور شده شما را پیدا می کند. وقتی در کنار مسی بازی می کنید باید دائما آماده باشید.
صادقانه بگویم بازی در کنار او باعث پیشرفت من شد. در آینده وقتی عکس هایم در کنار او را ببینم می توانم بگویم من با مسی هم بازی بودم. این یک افتخار است."
بویان: حتی اگر گواردیولا به من زنگ بزند به بارسلونا برنمی گردم
سایت گل- بویان کرکیچ مهاجم جوان باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرده که به بارسلونا بازنمی گردد؛ حتی اگر پپ گواردیولا با او تماس بگیرد.
این ستاره 21 ساله در تابستان گذشته با قراردادی 12 میلیون یورویی از بارسلونا جدا و به رم پیوست. البته سران باشگاه بارسلونا می توانند بنا به آنچه درقرارداد او ذکر شده، او را مجددا به رختکن تیمشان بازگردانند ولی کرکیچ تمایلی به بازگشت ندارد و در صحبتهایی اعلام کرده که در فصل گذشته رابطه اش با گواردیولا به سردی گرائیده
بویان در صحبتهایی به تی وی 3 گفت:« اگر گواردیولا الان به من زنگ بزند به بارسلونا برنمی گردم. من مدتهاست با گواردیولا صحبت نکرده ام . زمانی که او را ببینم، کلمه مناسبی برای گفتن به او در ذهن ندارم.فکر می کنم که من در بارسلونا به آنچه شایستگی اش را داشتم نرسیدم.»
این درحالی است که بویان چند روز پیش اعلام کرده بود که دربارسلونا احساس می کرد که ارزشهایش نادیده گرفته می شود و همین ماجرا باعث شد تا تصمیم به جدایی از این باشگاه بگیرد. بویان ادامه داد:« من در شب فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا (در ومبلی) تصمیم به ترک بارسا گرفتم. می دانستم که در آن بازی در ترکیب ثابت بارسا نخواهم بود. ولی حتی زمانی که 1-3 از حریف پیش بودیم هم مربی تیم،من را به میدان نفرستاد و از آن زمان فهمیدم که مربی روی من حسابی باز نمی کند.»
بویان یکشنبه و در داربی شهر رم مقابل لاتزیو قرار خواهد گرفت
راسینگ، قربانی مورد علاقه اینیستا
از میان 25 گل لیگی که آندرس اینیستا در بارسا به ثمر رسانده است، 3 عدد در برابر راسینگ سانتاندر بوده است که این تعداد بیش از گل های وی مقابل هر تیم دیگری است.
در واقع گلزنی وظیفه اصلی اینیستا نیست، اما او توانست فصل گذشته 8 گل را به نام خود ثبت کند که 7 تای آنها در لیگ و یکی از آنها در لیگ قهرمانان و مقابل شاختار بود؛ این بهترین آمار گل وی تاکنون است. دو عدد از گل های لیگ وی مقابل راسینگ سانتاندر به ثمر رسیده است؛ او همچنین در دومین فصل حضورش مقابل این تیم گلزنی کرده است.
بارسا فصل 2010/11 خود را در ساردینرو در حالی شروع کرد که مسی در نیمه اول تیم خود را جلو انداخت و اینیستا در نیمه دوم، شوتی را که دروازبان راسینگ مشت کرده بود، از خارج محوطه، وارد دروازه حریف کرده و برتری را دوبرابر کرد. سپس داوید ویا نتیجه را 3-0 کرد. در بازی برگشت، اینیستا باز هم گلزنی کرد و بار دیگر گل دوم بارسا را در این پیروزی 3-0 به ثمر رساند.
تنها گل 2009/10
فصل 2009/10 فصل سختی برای اینیستا بود زیرا برای مدت طولانی از مصدومیت رنج برده و بسیاری از بازی ها را از دست داد. البته او در پیروزی 4-0 بارسا مقابل راسینگ که در 21 فوریه در نیوکمپ برگزار شد، توانست پاس بلند مارکز را دریافت کند تا اولین گل این بازی را به ثمر برساند؛ گلی که تنها گل وی در این فصل به شمار می رفت.
کیتا، اولین ملی پوشی که به خانه بازگشت.
تیم امروز برای اولین بار پس از تعطیلی سه روزه اش تمرین کرد. سیدو کیتا، که تیم ملی اش مالی روز شنبه توانست به مرحله بعدی جام ملت های افریقا راه یابد - در کنار پینتو، ماسکول، اینیستا، فونتاس و 10 بازیکن از بارسا ب تمرین کرد.
تیم بارسا صبح امروز سه شنبه در زمین سیوتات اسپورتیوا تمرین کرد، این در حالی بود که چند تن از بازیکنانی که بازی های ملی شاملشان نمی شد، سه روز تعطیلی داشتند.
10 بازیکن از بارسا ب
سایر بازیکنانی که امروز تمرین کردند شامل پینتو، اینیستا، ماکسول و فونتاس می شدند، در حالی که تیم مربیگری همچنین 10 نفر از بازیکنان ذخیره به نام های ماسیپ، کیکو فمنیا، رودری، مونیسا، راسل، پلاناس، مونتویا، ریورولا، گوستاوو و دالفائو را نیز به خدمت گرفته بود.
جلسه چهارشنبه عصر
دیدار بعدی اعضای تیم در روز چهارشنبه ساعت 18:00 به وقت محلی در سیوتات اسپورتیوا برگزار می شود. پپ گواردیولا بیشتر بازیکنان ملی پوش خود را تا آن زمان بازیافته است و می تواند در نهایت به طور مناسب بر روی بازی شنبه شب لیگ که در خانه و مقابل راسینگ سانتاندر برگزار می شود، تمرین کند. این بازی از ساعت 20:00 به وقت محلی برگزار می شود.