مثل همیشه عالی بود رضا جان
ممنون
Printable View
مثل همیشه عالی بود رضا جان
ممنون
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : 26م می سال 2009
محل برگزاری : لوس انجلس ، کلیفورنیا
نام اپیسود : Extreme to the third power
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء به همراه معرفی گزارشگران صورت میگیره .
کریسچن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و سپس درباره ی سوئگر صحبت میکنه و او رو به رینگ فرا میخونه . سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو میکنن . دو طرف با هم درگیری لفظی پیدا میکنن و سوئگر در خلال صحبت هاش میگه که او در اکستریم رولز با کریسچن مسابقه خواهد داد . اما خیلی زود تفنی از راه میرسه و میگه مسابقه ی این دو بصورت تریپل تریت مچ و بشکل اکستریم رولز (!) برگزار خواهد شد و نفر سوم این مسابقه تامی دریمر خواهد بود . دریمر میاد و میره داخل رینگ . او با سوئگر و کریسچن درگیر میشه و این دو رو به بیرون پرت میکنه . جالبه که تماشاگرا برای این حرکت او دو عکس العمل متفاوت نشون میدن و وقتی که دریمر سوئگر رو به بیرون پرت میکنه دریمر رو تشویق و وقتی کریسچن رو به بیرون پرت میکنه او رو هو میکنن . دریمر از داخل رینگ به کریسچن و سوئگر نگاه میکنه و موزیکش نواخته میشه .
ویدئویی از ولادیمیر کازلاو پخش میشه .
کامرشال .
مسابقه اول :: هندیکپ مچ :: راس تیلر و جوی مانس برابر ولادیمیر کازلاو
کازلاو موفق میشه در یه مسابقه ی یک طرفه ، دو حریف آماتور خودش رو شکست بده و همچنان در ای سی دابلیو شکست ناپذیر باقی بمونه .
در بک استیج ، کریسچن و دریمر سر درگیری ابتدای شوءشون با هم بحث میکنن و کریسچن میگه که او به دیرمر همیشه کمک کرده و همیشه هوای دریمر رو داشته در حالی که وظیفه اش نبوده . سپس او به دریمر یادآوری میکنه که ای سی دابلیو چمپین هست . دریمر میگه نه برای مدتی طولانی . سپس این دو با هم درگیر میشن .
مسابقه دوم :: اون بورن برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس
هر دو استار وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و هنری خوب کار میکنه و بر بازی مسلط میشه . بورن چندین بار سعی میکنه جلوی حملات هنری رو بگیره اما موفق نیست . بورن بعد از دقایقی موفق میشه به بازی برگرده . در حالی که هنری در بیرون رینگ بود و میخواست به رینگ برگرده ، بورن با یه اسپرینگبورد جلوی او رو گرفت و موفق شد با قانون کونت اوت ، هنری رو شکست بده .
کامرشال .
در بک استیج ، تقنی به فینلی میگه که بدلیل مصدومیت نباید امشب مسابقه بده .
موزیک هارت فوندیشن نواخته میشه . دیوید هارت اسمیت ، تایسن کید و ناتالیا نایدهارت وارد میشن . ناتالیا میگه تایسن کید پسر برت هارت ، دیوید پسر بریتیش بولداگ و خودش دختر جیم نایدهارت هست . تماشاگرا تشویقشون میکنن . سپس میگن که اسم تیمشون " هارت داینستی " هست .
کامرشال .
مسابقه سوم :: هندیکپ مچ :: هارت داینستی و جک سوئگر برابر تامی دریمر و ای سی دابلیو چمپین ، کریسچن
کریسچن و دریمر با چند حرکت تیمی ، حریفان خودشون رو به بیرون پرت میکنن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و تیم هیل ها بر بازی مسلط شدن . کریسچن با تلاش زیاد موفق میشه از دست اون ها در بره و دریمر رو تگ کنه . دریمر میاد و خوب کار میکنه اما او هم خیلی زود در دام هیل ها گیر میفته . دریمر هم بسیار تلاش میکنه و او هم همچون همتیمیش موفق میشه از دست اون ها در بره . حالا کریسچن تگ میشه و همه رو میزنه ولی در یه صحنه رینگ شلوغ میشه و کریسچن حواسش پرت میشه و در برگشت از جک سوئگر گاترنچ پاوربامب دریافت میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، دریمر با سوئگر درگیر میشه اما تیم هارت میان و به سوئگر کمک میکنن . سپس هر کدومشون رو به تماشاگرا فیگور میگیرن و آهنگشون نواخته میشه .
-----------------------------------
نام رویداد: سوپراستارز
تاریخ برگزاری: 28 می 2009
شماره ایپسود : 7 مین سوپراستارز در سری جدید
نام ایپسود : Price check
بعد از پخش اینترو و ویدیو مونتاژ دابلیو دابلیو ای سوپراستارز جیم راس و تاد گریشام گزارشگران مسابقه اول اعلام میكنند كه جان سینا امشب برای اولین بار در سوپراستارز به میدان خواهد رفت و مقابل تد دی بی آسی قرار خواهد گرفت .
مسابقه اول : شلتن بنجامن و چارلی هاس برابر قهرمانان متحد (یونیفاید تگ تیم چمپینز) كارلیتو و پریمو
ابتدا گروه گریتست تگ تیم وارد رینگ میشوند ، حالا برادران كولون وارد میشوند . مسابقه توسط پریمو و شلتن آغاز میشه . شلتن بهتر عمل میكنه . در یك جا به جایی یك حركت رولآپ از پریمو . نا موفقه . شلتن پریمو را كنار هاس میبره و با هاس تگ میكنه . حالا پریمو بازی رو در دست داره و میره با كارلیتو تگ میكنه . پریمو و كارلیتو همزمان با هم به هاس دابل كیك میزنند . كاور از كارلیتو . نا موفقه . حالا هاس با شلتن تگ میكنه . شلتن با ورودش حركات كششی رو انجام میده . تشویق كارلیتو از سوی تماشاچیان . شلتن برای كاور اقدام میكنه . ناموفقه . حالا یك رولآپ از كارلیتو . ناموفقه . كارلیتو با پریمو تگ میكنه . حركات نمایشی پیاپی از پریمو . وجد تماشاچیان . حالا برای كاور اقدام میكنه . ناموفقه . شلتن با كمك هاس بازی رو در دستش میگیره . پیام های تبلیغاتی . بر میگردیم به شو . شلتن بازی رو در دست داره . حالا با هاس تگ میكنه . ضربات پیاپی هاس به دست چپ پریمو . پریمو از اون ناحیه احساس ناراحتی میكنه . هاس برای كاور اقدام میكنه . با ورود كارلیتو ناموفقه . حالا هاس با شلتن تگ میكنه . شلتن هم روی دست چپ پریمو كار میكنه . موزیك كرایم تایم حالا به صدا در میاد . یو یو یو یو یوی یو ، یو ، یو . حواس شلتن پرت شده . حالا پریمو رولآپ میكنه . نا موفقه . بالاخره پریمو با كارلیتو تگ میكنه . شلتن هم با هاس تگ میكنه . كارلیتو بهتر عمل میكنه ، ضربات متعدد و چند كیك از او . حالا میره برای كاور . ناموفقه . كرایم تایك از كنار رینگ مشغول پرت كردن حواس شلتن هستند . حالا كارلیتو به هاس بك استبر ( backstabber ) میزنه . میره برای كاور . وان...تو...تیری
»»برنده مسابقه : یونیفاید تگ تیم چمپینز كارلیتو و پریمو
بعد از مسابقه هم برادران پریمو و كرایم تایم بیرون از رینگ با هم خوشحالی میكنند .
ویدیو پكیجی از مصاحبه گروه سیت-داون پخش میشه . كه این گروه خواننده آهنگ دابلیو دابلیو ای سوپراستارز هستند كه از كاری كه درست كردند خیلی راضی هستند و میگند كه تا حالا بالای هزار بار این رو تماشا كردیم .
؛؛ بك استیج : جك سوئگر در حال دیدن بدن خودش در آینه هست كه تاد گریشام اعلام میكنه كه ای سی دابلیو سوپراستار آل آمریكن امریكن جك سوئگر در مسابقه ی بعدی به مصاف فیت فینلی خواهد رفت .
مسابقه دوم : جك سوئگر برابر فیت فینلی
جوش متیوس و مت استریكر گزارشگران این مسابقه هستند . فینلی و جك سوئگر به ترتیب وارد رینگ میشوند و مسابقه آغاز میشه . جك در همان ابتدا بازی رو در دست میگیره . جك سوئگر فینلی را به بیرون رینگ پرت میكنه و خودش در وسط رینگ شنا میره . داور شروع به شمارش میكنه و فینلی خودش را به رینگ برمیگردونه . جك چند كیك میزنه و میره برای كاور . ناموفقه . جك از حركات كششی استفاده میكنه . حالا در یك جا به جایی فینلی سوئگر را به بیرون رینگ میندازه . حالا فینلی هم به بیرونرینگ میره . سوئگر در بیرون رینگ موفق تره و فینلی را به رینگ برمیگردونه . حالا میره برای كاور . ناموفقه . حالا در یك جا به جایی فینلی بازی رو در دست گرفته . حالا جك سوئگر میره و شلیلی (چوبدستی فینلی) را برمیداره . میخواد كه به فینلی حمله كنه كه داور میبینه و شلیلی را از جك میگیره حالا فینلی رولآپ میكنه . ناموفقه . حالا در یك جا به جایی جك سوئگر پاور بمبش را به فینلی میزنه . میره برای كاور وان...تو...تیری
»» برنده مسابقه : جك سوئگر
ویدیو پكیجی از درگیری های وینس مك مهن با "ای استن كروانكه" پخش میشه .
ویدیو پكیجی از كارهایی كه رندی اورتن در این مدت انجام داده پخش میشه ، مسابقات اكسترین رولز هم چك میشند .
مسابقه سوم : جان سینا برابر تد دی بی آسی
جری لائلر و مایكل كول گزارشگران این مسابقه هستند . موزیك جان سینا پخش میشه و او در میان تشویق طرفداراش وارد رینگ میشه . تد دی بی آسی هم وارد رینگ میشه و مسابقه آغاز میشه . در همان ابتدا هر دو استار روی سر و گردن هم كار میكنند . حالا تد هد لاك میكنه و تماشاچیان سینا را تشویق میكنند . در یك رفت و برگشت سینا بازی رو در دست میگیره و برای كاور هم میره . اما ناموفقه . حالا تد بهتر كار میكنه . باز هم سینا بازی رو در دستش میگیره و باز هم برای كاور اقدام میكنه . باز هم ناموفقه . بازی تقریبا به طور برابر در حال انجام است و هر دو استار دائم برای كاور اقدام میكنند . تد به سمت تماشاچیان نگاه میكنه و فریادی میكشه .ژ(نشان از قدرت بالای خود) . سینا حالا برای ادجاسمنت اقدام میكنه . اما تد از روی دوش سینا فرار میكنه و به بیون رینگ میره . سینا هم به بیرون رینگ میره . اما در بیرون رینگ تد موفق تر نشان میده . پیام های تبلیغاتی . بر میگردیم به شو . تد بازی رو در دست داره . حالا یك رولآپ از سینا . ناموفقه . ضربات متعدد از تد . حالا یك دابل كیك از او . كاملا بازی رو در دستش گرفته . حالا در یك جا به جایی سینا به بازی بر میگرده . نوبت به یو كنت سی می میرسه . سینا اون رو هم میزنه و منتظر تا تد از زمین بلند بشه . باز هم برای ادجاسمنت اقدام میكنه كه تد اون رو به رولآپ تبدیل میكنه. اما تد هم ناموفقه . سینا برای سومین بار قصد داره كه ادجاسمنت به تد بزنه كه اینبار هم تد مقاومت میكنه و از دستانش رو به بند ها قفل میكنه . اما سینا یك كیك محكم به شكم تد وارد میكنه . حالا یك كلوزلاین وحشتناك از تد دی بی آسی . تد میره برای كاور . ناموفقه . هر دو استار بر روی بندها رفتند . كه سینا تد را به روی رینگ میندازه و حالا سینا میره برای سابمشن . اس تی اف را پیاده میكنه و تد خیلی سریع طاقتش تمام میشه و تسلیم میشه .
»» برنده مسابقه : جان سینا
بعد از پخش موزیك سینا در همین جا شو به پایان میرسه .
سوپراستار دبلیو دبلیو ای ، قهرمان سابق ایالات متحده و یكی از پر رنگ ترین سوپراستار های دبلیو دبلیو ای طی پی پی وی های سال های 2006 ، 2007 و 2008 ، كن كندی امروز بیست و نهم می سال 2009 به طور رسمی از دبلیو دبلیو ای مرخص شد. متن زیر برگرفته شده از سایت دبلیو دبلیو ای دات كام میباشد :
World Wrestling Entertainment has come to terms on the release of Raw Superstar Mr. Kennedy (Ken Kennedy) as of today, May 29, 2009. WWE wishes Ken the best in all future endeavors.
دبلیو دبلیو ای بهترین ها رو برای آینده ی كندی آرزومند شد.
دلیل اخراج كندی
همانطور كه اطلاع دارید، كندی كه در راو هفته گذشته به تازگی به رینگ برگشته بود به طور غیر منتظره ای از كمپانی اخراج شد. گویا در مین ایونت راو، رندی اورتن و كندی ضربات شدیدی به یكدیگر وارد می كنند و كندی كه بعد از 10 ماه دوری به میادین برگشته بود، چیزی نمانده بود كه در اولین مسابقه بعد از بازگشتش مچ دستش بشكنه. در عوض كندی هم با ضرباتی غیر متعارف چیزی نمونده بود كه رندی رو بار دیگه از ناحیه كتف مصدوم كنه (رندی قبلا هم از این ناحیه دچار مصدومیت شده بود). در پی این حوادث، كندی و رندی بعد از انجام شوء در بك استیج با هم درگیر میشن كه سرانجام كمپانی تصمیم میگیره تا كندی رو به مرخصی بفرسته. جی آر هم در مورد اخراج كندی اینگونه گفت:"واقعا از اخراج كندی 33 ساله ناراحت شدم. اگر كندی میتونست سلامتی خودش رو حفظ كنه و مصدومیت پشت مصدومیت براش پیش نمیومد،او میتونست به كریر خودش ادامه بده و در آینده ای نزدیك به یك مین ایونتر تبدیل بشه. كندی سوپراستار پر تلاشی بود و سخت بشه مثل او رو پیدا كرد. گاهی اوقات یك شروع تازه برای یك كشتی گیر بسیار مناسب هست و من امیدوارم آینده خوبی در انتظار كندی باشه در هر كجا كه كشتی میگیره." اما سایت اختصاصی كندی اعلام كرده: كنی از نظر بدنی 100% آماده هست و او نسبت به آینده اش در این حرفه خوشبینه.
--------------------------------------------
انتشار عكس های مستهجن از مت استرایكر
در این گزارش آمده كه تعدادی عكس از بدن برهنه ی گزارشگر ای سی دبلیو مت استرایكر بر روی بعضی وبسایت ها منتشر شده. این عكس ها قدیمی بوده و WWE از وجود چنین عكس هایی از مت استرایكر اطلاع داشته(به همین دلیل بوده كه استرایكر از كمپانی اخراج نشده). گویا این عكس ها توسط یكی از دوستان قدیمی مت منتشر شدند اما با این وجود باید شاهد انتقادات شدید از مت استرایكر باشیم.
مصاحبه بابی لشلی
گوشه هایی از این مصاحبه رو با هم میخونیم:
از چه كسانی در WWE متنفر هستی؟
من میدونم در اونجا افرادی بودند كه نمیخواستند منو اونجا ببینند و از نفوذی كه داشتند استفاده كردند و باعث جدایی من شدند ولی من مبارزه كردن رو دوست دارم(منظورش حضور در MMA بوده.)
همكاری با TNA به كجا رسید؟
تی ان ای واقعا میخواد تا با من كار كنه. اونها به من اجازه دادند تا به مسافرت بیام و تمریناتم رو انجام بدم بنابراین ممكنه به زودی كارم رو در تی ان ای شروع كنم.
كدوم یك از سوپراستارهای WWE میتونند در ام ام ای مبارزه كنند؟
خوب، از سوپراستارهای حال حاضر فكر كنم شلتون بنجامین بتونه. اون ورزشكاریه كه توانایی زیادی داره و میتونه هر چیزی رو یاد بگیره. اما در قسمت سبك وزن ها خیلی دوست دارم تا جیمی نوبل رو به عنوان یك مبارز ببینم.
دوست داری براك لزنر ببره یا فرانك میر؟
من ترجیح میدم چیزی نگم. بی شك یكی از بزرگترین مسابقات برای دوستداران خواهد بود. من میدونم كه فرانك كاملا آماده هست. من شخصا باهاش صحبت كردم و میدونم كه براك هم داره به سختی تمرین میكنه. با هر نتیجه ای، طرفدارای یكی از این دو نفر پول خوبی به جیب می زنند.
استراتژیت در برابر باب سپ چگونه خواهد بود؟
من قبلا هم گفتم و باز هم میگم كه از سمت راست او وارد میشم. استراتژی ما اینه. شاید بعضی ها بخواهند از جای دیگه به او نفوذ كنند اما من انگشت به انگشت(قدم به قدم) با اون حركت میكنم و اونو خواهیم دید كه میتونه سر جاش بایسته یا نه.
تغییر نام یكی دیگر از پی پی وی های WWE
كمپانی WWE نام یكی از پی پی وی های خودش رو از آنفورگیون به بریكینگ پوینت تغییر داد. نام UFC 81 كه براك لزنر برای اولین بار در یو اف سی مبارزه میكرد هم بریكینگ پوینت بود. به دلیل اینكه در این پی پی وی قرار بوده تا مسابقات سابمیشن مچ انجام بشن، كمپانی از طرفداران خواسته تا یكی از نامهای زیر رو برای این پی پی وی انتخاب كنند:
Submission Sunday
Total Submission
Submit & Quit
Breaking Point
كه در آخر، بركینگ پوینت بیشترین رای رو میاره و بدین ترتیب نام آنفورگیون كه از سال 1998 به انجام میرسید تغییر پیدا كرد:
WWE Unforgiven >> WWE Breaking Point
اخبار كوتاه از دنیای كشتی حرفه ای
» آفریقای جنوبی پیشنهاد وسوسه انگیزی به فلیر داده تا او در تابستان امسال در توری كه در این كشور هست به رینگ برگرده و كشتی بگیره. فلیر هنوز هیچ پاسخی نسبت به این درخواست نداده. پیش از این هم گفته می شد كه فلیر با توجه به خداحافظی اش در رسلمنیای 24 امكان داره در خارج از امریكا به رینگ برگرده.
» آندرتیكر به دلیل مصدومیتی كه از ناحیه زانو و كمر دجارش شده در فلوریدا حضور داره و در حال استراحت كردن هست و به احتمال زیاد در ماه جولای یا آگوست به مسابقات باز خواهد گشت اما چیزی كه قطعی به نطر میرسه بازگشت آندرتیكر پیش از سامراسلم خواهد بود.
» بازگشت دوباره ریكی استیمبوت و مبارزه او با جریكو در هاس شوء اسمك دان/ای سی دبلیو به تاریخ 7 جولای
» 29 می تولد دو تن از سوپراستاران WWE بود. در این روز برایان كندریك 30 ساله و هورنسواگل 23 ساله شدند.
» در اسمك دان هفته گذشته، ماریس با 157 روز نگهداری از كمربند دیواس ركورد قهرمان قبلی این كمربند یعنی میشل مك كول با 155 روز رو ارتقاء داد.
» ویكتوریا دیوای سابق WWE به لیگ TNA پیوست. ریون سوپراستار سابق تی ان ای به این كمپانی بازگشت. ریون در ابتدای سال 2008 تی ان ای رو ترك كرده بود. همچنین الیجا بورك هم در دارك مچ این هفته ی تی ان ای مسابقه داد اما هنوز هیچ قراردادی رو به ثبت نرسونده.
» میكی رورك در اسمك دان و راب فن دم در بك استیج راو هفته گذشته حضور داشتند.
» راو هفته گذشته كه همزمان با مسابقه بسكتبال به انجام رسید ریتینگ 3.2 رو بدست آورد. جالبه بدونید ریتینگ مسابقه بسكتبال 6.9 بود یعنی بیش از دو برابر ریتینگ راو.
» ریتینگ سوپراستارز به تاریخ 27 می 0.76 بود كه پایینترین ریتینگ از زمان شروع این شوء در سال 2009 محسوب میشه.
نام رویداد: راو
تاریخ برگزاری: 1 ژوئن 2009
محل برگزاری: بیرمنگام ، آلاباما
عكس های راء به تاریخ o2009.06.01(شامل 163 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 12,54
کد:http://www.4shared.com/file/109379457/fba0d98e/BrockWWEinfo_Raw__June_01__2009_Photos.html
پس از پخش اینتروی راو به ورزشگاه میریم و لگسی رو میبینیم كه در وسط رینگ و داخل قفس ایستادند. در همین حین مایكل كول به همه خوشامد میگه. رندی میكروفنی در دست داره و شروع به صحبت میكنه: یكشنبه آینده، من باید از كمربند خودم در یك مسابقه استیل كیج در برابر باتیستا دفاع كنم. اگر من هم مثل شما(خطاب به تماشاگران) فكر كنم باید نگران باشم و طبق معمول میگه: شما مردم، خودتونم نمیدونید كه دارید چی میگید. باتیستا كسی هست كه باید نگران خودش باشه و من كسی هستم كه جمجمه ی باتیستا رو خرد كردم. در مسابقه یكشنبه هیچ قانونی وجود نداره بنابراین هر كاری كه دلم بخواد میتونم انجام بدم. من شرط می بندم كه باتیستا میخواد تا خطای خودش رو جبران كنه و امشب این شانس رو داره. من با ویكی صحبت كردم و باتیستا امشب یك مسابقه استیل كیج خواهد داشت. مشخصه كه باتیستا باید در مقابل چه كسی قرار بگیره و سپس رو به سمت كودی رودز میكنه و میگه یا كودی رودز و سپس رو به دیبیاسی میكنه و میگه یا تد دیبیاسی. اورتن سكه ای در دستش داره و اونو به هوا پرتاب میكنه و بعد از پایین آمدن سكه میگه تبریك میگم كودی. تو میدونی كه باید چه كار كنی. كودی میكروفن رو میگیره و میگه: دقیقا میدونم كه باید چه كار كنم. پدر من در چندتا از بهترین مسابقات استیل كیج در طول تاریخ حضور داشته و این نوع مسابقه در خون من هست. من امشب به باتیستا پیش نمایشی نشون میدم از چیزی كه اورتن قراره روز یكشنبه به سرش بیاره. اورتن میگه خیلی خوبه و بعد راجم مسابقه یكشنبه صحبت میكنه. من امشب به شما عكسی رو نشون میدم كه بهش عادت كردید و به اون نیاز دارید و سپس از قفس بیرون میره و در كنار قفس می ایسته و میگه: اون عكس كسیه كه الان از قفس بیرون اومد و همچنان قهرمان WWE شماست. در این لحظه آهنگ ریك فلیر زده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و در قسمت ورودی می ایسته و چندین بار Whoooooooooooo میگه و تماشاگران هم همزمان با او تكرار می كنند. فلیر شروع به صحبت میكنه: من اومدم اینجا تا به رندی بگم كه امشب قصد دارم باهاش چیكار كنم. اورتن میگه: تو بازنشسته شدی و فلیر در جواب میگه: تو مثل یك چوب پوسیده میمونی. درسته كه من نمیتون در رینگ مسلبقه بدم اما من هنوز همون نیچر بوی هستم. من چند هفته هست كه میام و به تو میگم تا به صورت تك به تك برابر من قرار بگیری و رندی میگه: مثل اینكه تو نمیخوای بفهمی كه بازنشسته شدی و فلیر جواب مبده: من تو رو برای مسابقه دادن چلنج نمیكنم، من تورو دعوت میكنم به یك مبارزه: ریك فلیر در برابر رندی اورتن در یك مبارزه پاركینگ اوت. اورتن با كمی مكث قبول میكنه و فلیر از او میخاد تا همین الان اونجا برن و مبارزشون رو شروع كنند و رندی میگه: امشب شبیه كه تو اونو از یاد نخواهی برد چون توی طول زندگیت همچین شبی رو تجربه نكردی.
كامرشال.
مسابقه اول :: باتیستا در برابر كودی رودز , استیل كیج مچ
از كامرشال بر میگردیم و لیلیان گارسیا اعلام میكنه كه مسابقه اول استیل كیج مچ خواهد بود و بعد كودی رو كه داخل رینگ هست معرفی میكنه. حالا همه منتظر ورود باتیستا هستن. با مكثی نسبتا طولانی آهنگ باتیستا زده میشه و بعد از انجام حركات همیشگی در هنگام ورود و در میان تشویق تماشاگرا باتیستا به داخل رینگ میره. در كیج بسته میشه و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و كودی به سرعت میره تا به بالای قفس بره اما باتیستا اونو به داخل رینگ برمیگردونه و كودی هم میره تا دی دی تی رو اجرا كنه ولی باتیستا بلاك میكنه و كودی پشت سر باتیستا رو محكم به قفس میكوبونه. بعد از چند رفت و برگشت باتیستا مسابقه رو در اختیار میگیره و سر كودی رو میگیره و به روی قفس میكشه و در گوشه رینگ چندین شولدر به كودی میزنه. كودی چند كیك به باتیستا میزنه اما باتیستا مقاومت میكنه و كودی رو به سمت قفس پرت میكنه و كودی به تور كناری قفس برخورد میكنه و در برگشت باتیستا به كودی اسپیر میزنه. رندی رو میبینیم كه داره از قسمت ورودی به سمت رینگ میاد و در كنار قفس می ایسته. باتیستا و رندی همدیگر رو دارن نگاه میكنن و كودی از این فرصت استفاده میكنه و میره كه از بالای قفس خارج بشه اما باتیستا سریع متوجه میشه و اونو به پایین میكشه. كودی رو بلند میكنه و بهش اسپاین باستر رو میزنه و به رندی نگاه میكنه و طنابها رو تكان میده(كاری كه قبل از باتیستا بمب انجام میده). كودی دوباره از فرصت استفاده میكنه و به روی طنابها میره تا از كیج خارج شه اما باتیستا پای اونو میگیره و در گوشه رینگ جفت و جور میكنه تا باتیستا بمب رو اجرا كنه و حالا باتیستا بمب رو میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: باتیستا
بعد از مسابقه باتیستا دوباره به رندی كه بیرون از قفس ایستاده نگاه میكنه و دستش رو به نشانه بردن كمربند به دور كمر خودش میكشه.
در بك استیج ویكی گررو رو میبینیم كه به همراه چاوو حضور دارند. بیگ شو هم حضور داره و میگه من دوست ندارم كه میز پارتنر من باشه. اون حتما میخواد در مورد بردهاش در برابر جان سینا صحبت كنه و من میخوام بدونم كه پارتنر امشب سینا كی هست كه میخواد در مقابل من و دمیز قرار بگیره. ویكی به چاوو اشاره میكنه تا كیفی رو كه اسم تمامی سوپراستارها داخلش هست به او بده و به بیگ شو میگه یكی از اسم هارو بردار و بخون. بیگ شو یكی رو انتخاب میكنه كه اون كسی نیست جز چاوو. شو به چاوو میگه: من امشب میخوام سینا رو مصدوم كنم و مواظب باش كه سر راه من نباشی كه اگه اینطوری بشه مجبور میشم با تو هم همین كار رو بكنم.
كامرشال.
مسابه دوم :: كلی كلی و میكی جیمز در بابر ماریس و بث فینكس(به همراه روزا مندز)
ابتدا كلی كلی و سپس میكی جیمز در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن و سپس بث فینكس به همراه روزا مندز به رینگ میاد. حالا نوبت ماریس هست كه وارد میشه و میكیو میخواد تا مسابقه رو با مریس شروع كنه اما ماریس به بیرون از رینگ میره و مسابقه بین فینكس و جیمز آغاز میشه. میكی ویست لاك میكنه و ساید هدلاك میزنه. دراپ كیك از میكی به روی پای بث و یك لگ دراپ دیگه به روی بدن او و میره برای كاور اما نا موفقه. میكی دستش رو به دور سر بث قلاب میكنه و با كلی كلی تگ میشه. در بدو ورود بث ضربه ای میزنه اما كلی به سمت پاهای فینیكس نزدیك میشه و با زدن رانا میره برای كاور كردن ولی او هم موفق نیست. بث به كلی بك بریكر میزنه و ماریس در گو شه رینگ ژست میگیره. ماریس تگ میشه و به رینگ میاد و چند كیك به كلی میزنه. ماریس ضربه ای با آرنج و سپس كامل كلاچ اشتباه از ماریس و كلی كاور میكنه یك دو اما نه بث به رینگ میاد و كاور رو میشكونه و در اون سمت میكی به روی ترنباكل میره تا از اونجا به روی بث بپره اما فینیكس او رو میگیره و در حالی كه مندز حواس داور رو پرت كرده بر روی اپرون قرار میده و كلی از پست سر بیسبال اسلاید به بث میزنه و وقتی كه بر میگرده ماریس دی دی تی میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: بث فینكس و ماریس
كامرشال.
دبلیو دبلیو ای ریباند پخش میشه كه در اون پرومویی از سوپراستارز هفته گذشته و مسابقه كواونز در برابر هاس و بنجامین پخش میشه كه با دخالت كرایم تایم كولونز به پیروزی رسیدند.
مسابقه سوم :: كارلیتو و پریمو در برابر ویلیام ریگال و مت هاردی
ابتدا تیم كولونز و بعد حریفانشون ویلیام ریگال و مت هاردی وارد میشن. مسابقه بین ریگال و پریمو آغاز میشه. ساید هدلاك از ریگال و پریمو رو به گوشه رینگ میفرسته اما پریمو در اونجا ضربه ای به مت هاردی میزنه. كیك و به دنبال اون ضربه ای با زانو به صورت پریمو از طرف ریگال و بعد با مت تگ میشه. ریگال، پریمو رو نگه میداره اما مت ضربه ای نمیزنه و سپس بك البو رو میزنه و ریگال با تعجب رینگ رو ترك میكنه. دوباره بك البو از مت و با ریگال تگ میشه. كیك و دبل بك البو از ریگال و كلور یك دو ... . ریگال دستش رو به دور سر پریمو قفل میكنه اما پریمو پانچ میزنه و آپركان میكنه اما به دنبال اون ریگال پانچ میزنه و كاور میكنه یك دو ... . هاردی تگ میشه و در گوشه رینگ شولدر میزنه. كیك و ضربه ای به گلوی پریمو میزنه. فیس لاك از مت و ریگال به مت دست میزنه و با او تگ میشه و به پریمو سوپلكس میزنه. هاردی دوباره به رینگ برمیگرده و كاور میكنه یك دو ... . مت لگ دراپ میزنه و دوباره اون رو اجرا میكنه اما بار سوم پریمو جا خالی میده و مت به زمین میخوره و ریگال سریع با او تگ میشه و همزمان با او كارلیتو با پریمو تگ میشه و به رینگ میاد. اسپرینگ بورد دراپ كیك و پشت بند اون لگ دراپ از كارلیتو. كارلیتو این بار اسپرینگ بورد همراه با بك البو رو اجرا میكنه و میره برای شمارش اما مت به رینگ میاد و كاور رو میشكونه. ریگال كارلیتو رو به گوشه رینگ میاره و میخواد جفت و جور كنه تا ریگال سوپلكس رو بزنه اما ناگهان مت بهش پانچ میزنه و كارلیتو با اجرای بك استربر كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: تیم كولونز
بعد از مسابقه ریگال به خاطر این كار مت داره داد و فریاد میكنه و هنگامی كه این دو درگیری لفظی دارند ما میریم برای كامرشال.
به شو بر میگردیم و میبینیم كه فلیر و باتیستا در پاركینگ حضور دارند و فلیر از باتیستا میخواد كه چیزی نگه. فلیر میگه: تو باید از من ممنون باشی چونكه امشب میخوام رندی رو ناكار كنم. امشب خیلی چیزها رو ثابت میكنم. من دوست نداشتم كه بازنشسته بشم بلكه مجبور شدم. من زمان زیادی رو از دست دادم و میخوام امشب یك بار دیگه ریك فلیر واقعی باشم. باتیستا میگه: تو یك مرد واقعی هستی اما كه فلیر صحبتهاش رو قطع میكنه و میگه: اجازه بده، ریك فلیر یك بار دیگه خودش باشه. من میخوام رندی رو مچاله كنم و بهش درس بدم. تو دوست واقعی من هستی و مثل تو رو نمیتونم پیدا كنم اما به عنوان یك دوست میخوام تا دخالت نكنی و من این كا رو به انجام برسونم. باتیستا میگه: من تو رو دوست دارم و مربی خودم میدونم و همیشه هم به این معتقد بودم و سپس همدیگر رو در آغوش میگیرند.
مت هاردی و ویلیام ریگال در دفتر ویكی حضور دارند. مت میگه: ریگال دیشب به ... رفته اما ریگال قبول نمیكنه و ویكی میگه: من به زندگی شخصی كسی كاری ندارم. مت و ریگال از ویكی یك فرصت دیگه میخوان و سپس به ویكی یادآوری میكنن كه امشب باید در برابر سانتینو مارلا قرار بگیره و میتونن كمكش كنن اما ویكی توجهی به حرفاشون نمیكنه و از اونا میخواد كه دفترش رو ترك كنند و مت هم سعی داره تا اتفاقی كه امشب افتاده رو توجیه كنه و ویكی شروع به خندیدن مختص به خودش میكنه.
جان سینا در بك استیج مشغول قدم زدن هست كه پارتنر امشب او یعنی چاوو جلوش رو میگیره. چاوو در حالی كه شوكه به نظر میرسه نگاهی به سینا میكنه و سینا به نشانه اینكه او رو به عنوان پارتنر خودش قبول داره سرش رو تكون میده و چاوو میگه: پیروزی امشبمون رو تضمین می كنم.
آهنگ د میز زده میشه و او به رینگ میاد و میگه امشب حرفایی برای گفتن دارم. این یك دوران طلایی برای WWE به حساب میاد چونكه من در بابر سینا ركورد 6-0 رو دارم. سینا قلب میلیون ها بچه 9 ساله رو تسخیر كرده اما پشت این محبوبیت احترامی نیست. امشب این ركورد 7-0 میشه چونكه من میز هستم.
ویدئویی از راو هفته گذشته و دبل سوپلكس سینا و باتیستا به بیگ شو رو میبینیم.
مسابقه چهارم :: میز و بیگ شو در برابر چاوو گررو و جان سینا
آهنگ بیگ شو زده میشه و او به رینگ میاد و نگاهی به میز میكنه و منتظر ورود سینا میمونه. با نواخته شدن آهنگ چاوو او به داخل رینگ میره و سپس آهنگ سینا زده میشه و در حالی كه بیگ شو از داخل رینگ به او خیره شده به سمت رینگ میدوه. بیگ شو به میز اشاره میكنه كه به بیرون از رینگ بره چون خودش میخواد مسابقه رو شروع كنه. شو و سینا مسابقه رو آغاز می كنند و سینا چند پانچ میزنه اما بیگ شو بلاك میكنه و ساید اسلم میزنه. شو چند پانچ به پشت سینا میزنه و سینا رو از روی زمین بلند میكنه و هدبات میزنه. شو قصد داره تا كامل كلاچ رو اجرا كنه اما سینا جا خالی میده و میره تا اس تی اف رو اجرا كنه اما شو اجازه نمیده و با كیك هایی كه میزنه سینا رو به بیرون از رینگ میندازه. شو قصد داره به بیرون از رینگ بره اما داور بهش اجازه نمیده و در حالی كه داور حواسش نیست میز میره و چند پانچ به سینا میزنه اما بیگ شو به میز میگه كه برگرد سر جات و نمیخواد كاری كنی. سینا در داخل رینگ هست و شو بهش هدبات و آریش ویپ میزنه و میره تا بك اسپلش بزنه اما سینا جا خالی میده. سینا قصد داره تا شو رو بلند كنه اما زورش نمیرسه و شو با تمام وزنش به روی سینا میفته و كاور یك دو ... . شو با زانو ضربه ای میزنه و به سمت طنابها میره تا بیاد و لگ دراپ رو اجرا كنه كه میز ضربه ای به پشت بیگ شو میزنه و باهاش تگ میشه و بیگ شو لگ دراپ رو میزنه و با عصبانیت به میز نگاهی میندازه. داور به شو اشاره میكنه كه باید رینگ رو ترك كنه و میز از سمت دیگه به داخل رینگ میاد و میره برای كاور اما سینا در سماره دو كیكز اوت میكنه. البو و پانچ از میز و در حالی كه سینا در گوشه رینگ هست میز كلوزلاین به همراه كیك رو بهش میزنه و بعد قصد داره چندین پانچ دیگه بزنه كه سینا بلاك میكنه و چندین پانچ متوالی به میز میزنه و شولدر تكل و پشت بند اون توندر بمب رو اجرا میكنه. سینا فایو ناكل شافل رو اجرا میكنه و منتظر میمونه تا میز از جاش بلند شه و حالا میز رو روی دوشش میگیره برای اجرای اتیتیود اجاسمنت كه در این لحظه شو با میز تگ میشه اما داور این صحنه رو نمیبینه. شو به داخل رینگ میاد و قبل از اینكه سینا بتونه اتیتیو اجاسمنت رو اجرا كنه بهش چوكسلم میزنه و داور كه تگ بیگ شو با میز رو ندیده از شو میخواد به بیرون رینگ بره. شو به روی اپرون میره و از میز میخواد كه باهاش تگ شه اما میز این كارو نمیكنه. شو عصبی میشه و میاد به میز یك پانچ محكم میزنه و در اون سمت هم در حالی كه سینا حواسش نیست چاوو باهاش تگ میشه و میره میز رو كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: چاوو گررو و جان سینا
چاوو داره خوشحالی میكنه و وقتی بر میكرده سینا اونو روی دوشش میگیره و اتیتیود اجاسمنت رو اجرا میكنه. سینا و بیگ شو داخل رینگ هستند. سینا به روی ترنباكل میره و شو بهش پانچ میزنه و اونو نقش زمین میكنه و بعد هم كامل كلاچ رو به روی سینا اجرا میكنه (به نشانه سابمیشن مچی كه در اكستریم رولز با هم دارن) و بعد از مدتی اونو رها میكنه و در حالی كه سه سوپراستار دیگه به روی زمین افتادند شو رینگ رو ترك میكنه.
كامرشال.
در بك استیج جوش متیوز رو میبینیم كه به همراه ام وی پی و كوفی كینگستن حضور داره. ام وی پی میگه: كوفی با بدست آوردن این تایتل مچ برای امشب منو تحت تاثیر قرار داد. كوفی میگه: ام وی پی هم با بردی كه هفته پیش در برابر تیم رندی داشت منو تحت تاثیر قرار داده. جوش از هر دو سوال میكنه كه به نظرتون چه كسی راو امشب رو با عنوان قهرمان ایالات متحده ترك میكنه؟ هر دو میگن: من برنده خواهم شد. ام وی پی ادامه میده: كوفی امروز خیلی ... نوشیده و امشب نمیتونه برنده شه. كوفی میگه: ام وی پی نمیتونه در مورد جشنی كه با شری شفرد داشتیم صحبت كنه و ام وی پی در جوابش میگه: من برای تو احترام قائلم اما امشب تو رو شكست میدم.
مسابقه پنجم :: ام وی پی© در برابر كوفی كینگستن , یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ
ابتدا موزیك ورودی كوفی زده میشه و او به داخل رینگ میاد. حالا نوبت ام وی پی هست و او در حالی كه كربند رو به دور كمرش بسته به داخل رینگ میره و حركات همیشگی خودش رو انجام میده. زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و دو استار لاك آپ میكنن و ام وی پی كوفی رو از بالای طنابها به بیرون از پرت میكنه. كوفی به داخل رینگ میاد و با ام وی پی فیس تو فیس میشه و بهش میگه: من كسی هستم كه كار تو رو تموم میكنه و میریم برای كامرشال.
به بازی بر میگردیم در حالی كه ام وی پی كوفی رو لاك كرده. كوفی ام وی پی رو به گوشه رینگ هل میده و در یك رفت و برگشت ام وی پی پانچ میزنه و میره برای كاور كردن یك دو .... ام وی پی دوباره كاور میكنه اما برای دومین بار متوالی كوفی در شماره دو كیكز اوت میكنه. كوفی به روی ترنباكل هست و ام وی پی هم به بالای ترنباكل میره و بهش سوپلكس میزنه و دوباره كاور میكنه یك دو ... . ام وی پی میره برای آپركات اما موفق نیست و كینگستن سانست فلیپ رو اجرا میكنه و كاور یك دو ... . دو سوپراستار چندین بار دیگه همدیگر رو كاور میكنن اما موفق نیستند و با دبل كلوزلاینی كه میزنند هر دو نقش زمین میشن. كوفی دی دی تی میزنه و كاور میكنه اما موفق نیست و حالا قصد داره دراپ كیك بزنه كه ام وی پی بلاك میكنه و حالا قصد داره پلی میكر رو اجرا كنه كه كوفی ریورس میكنه و قصد داره پارادیس كیك بزنه كه اینبار ام وی پی اجازه نمیده و قصد داره رول آپ كنه كه كوفی ریورس میكنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: قهرمان جدید ایالات متحده ، كوفی كینگستن
بعد از مسابقه ام وی پی كمربند رو از داور میگیره و نگاهی به كوفی میندازه و سپس كمربند رو به كوفی میده و رینگ رو ترك میكنه. كوفی در حال خوشحالی كردن هست و ام وی پی به او نگاه میكنه.
در بك استیج تد دیبیاسی رو میبینیم كه داره در مورد پاركینگ فایت امشب با رندی صحبت میكنه. تد میگه: چرا میخوای این كارو انجام بدی؟ این یك رسلینگ مچ نیست بلكه یك مبارزه هست داخل پاركینگ. فلیر از دور خارج شدست و سعی داره به روزهای اوج برگرده. تو ممكنه امشب همه چی رو از دست بدی. اگر مصدوم بشی در مسابقه یكشنبه كمربند رو از دست میدی و رندی میگه: تد، این یك دستگرمی برای مسابقه با باتیستا در اكستریم رولز هست.
مسابقه ششم :: ویكی گررو در برابر سانتینو مارلا
ویكی در حالی كه دو سطل در دست داره كه داخلش زباله هست وارد رینگ میشه و میریم برای كامرشال. ویكی به عنوان میس رسلمنیا داره برای تماشاگرا دست تكون میده كه آهنگ سانتینو زده میشه. سانتینو با حالت تهوع نگاهی به سطل ها میندازه و به رینگ میره و مقابل ویكی وایمیسته. سانتینو یكی از سطل ها رو بر میداره ویكی جیغ بلندی میكشه. سانتینو میخواد تا آشغال هارو به روی ویكی بپاشه كه ریگال و مت هاردی از پشت سر به داخل رینگ میان و سانتینو آشغال های داخل سطل رو به روی اونها میپاشه. ریگال و مت به سمت سانتینو حمله میكنن واونو در گوشه رینگ میزنن و بعد ریگال سانتینو رو نگه میداره و مت ضربه ای با گچ دستش به سانتینو میزنه. ویكی هم در گوشه رینگ وایستاده و داره تماشا میكنه و میخنده. سانتینو به روی زمین افتاده و ریگال و مت رینگ رو ترك میكنن و ویكی اون یكی سطل رو بر میداره و به بالای سر سانتینو میره و محتویات داخل سطل رو به روی صورت و بدن سانتینو خالی میكنه. ویكی پای خودشو روی سینه مارلا میزاره و با صدای بلند میگه من میس آمریكا هستم.
برنده مسابقه: -
ریك فلیر رو میبینیم كه در پاركینگ حضور داره و منتظر رندی اورتن هست.
مایكل كول و جری لاور مسابقات اكستریم رولز رو معرفی میكنن و در حالی كه كیج به پایین رینگ اومده كمی در مورد بازی لستیل كیج بین رندی و باتیستا صحبت می كنند.
رندی اورتن رو میبینیم كه داره به سمت پاركینگ میره و میریم برای كامرشال.
رندی به پاركینگ میره و فلیر رو اونجا نمیبینه. رندی به محوطه پاركینگ نگاهی میكنه و از فلیر میخواد تا شروع كنه. فلیر از پشت یك ماشین بیرون میاد و رندی رو به سمت درب آهنی كه اونجا وجود داره میفرسته و چندین ضربه میزنه و تیشرت رندی رو پاره میكنه و دوباره چند پانچ میزنه. رندی در حالی كه روی زمین هست كیك و سپس ضربه ای به پشت فلیر میزنه اما فلیر با سطل زباله اونو دوباره نقش زمین میكنه. فلیر اورتن رو به سمت میله هایی كه اونجا هست میفرسته و پای خودش رو روی سر رندی میزاره و فشار میاره. اورتن ضربه ای با زانو و بعد آرنج خودش میزنه و فلیر رو به سمت خرت و پرت هایی كه اونجا جمع شده پرت میكنه اما فلیر مقاومت میكنه و رندی رو غلت میده و به روی میزی كه اونجا وجود داره میزاره. فلیر به روی رندی فشار میاره و رندی با كفش خودش ضربه ای به فلیر میزنه. در یك لحظه ما اونها رو نمیبینیم و حالا هر دو نفر در حالی كه ضرباتی به هم میزنن به قسمت ورودی ورزشگاه میان. رندی فلیر رو روی رمپ میندازه و چندین پانچ و كیك بهش میزنه. فلیر با كیكی ضعیف اورتن رو به سمت دیگه هل میده و بعد ضربه ای به سر رندی وارد میكنه و دبل فیش هوك و به دنبال اون چند پانچ رو میزنه. فلیر ضربه زنان رندی رو به سمت رینگ میبره و سپس چند پانچ و كیك و حالا سر رندی رو به پله ها میكوبه. فلیر روكش بالایی میز گزارشگران رو بر میداره و رندی رو به روی اون میزاره. فلیر پانجی به سر رندی میزنه و سپس پای خودش رو بین پاهای رندی قرار میده تا لگ لاك رو اجرا كنه كه ناگهان كودی رودز و تد دیبیاسی به سمت فلیر حمله میكنند و اونو به داخل قفس میبرن. كودی و تد به فلیر دبل سوپلكس میزنن و بلند میشن و كیك و پانچ های متوالی میزنن كه رندی به داخل رینگ میاد و بهشون اشاره میكنه كه فلیر رو ول كنند و در قفس رو ببندند. در این لحظه باتیستا وارد میشه و قصد داره به داخل رینگ بره اما در قفس قفل هست و باتیستا هر كاری میكنه نمیتونه بازش كنه. در داخل رینگ رندی در حال زدن فلیر هست و باتیستا قصد داره از بالای قفس به داخل رینگ بره اما كودی و دیبیاسی اونجا هستند و بهش اجازه نمیدن. در داخل رینگ رندی به فلیر آر كی او میزنه و باتیستا به شدت عصبی میشه و وقتی میبینه نمیتونه كاری كنه پله هارو محكم شوت میكنه. باتیستا از بیرون قفس به رندی نگاه میكنه و میگه هر كاری كه امشب كردی، یكشنبه همین بلا رو سرت میارم. فلیر داره به سختی از جاش بلند میشه كه رندی پانت كیك معروف خودش رو به فلیر میزنه و نگاهی به باتیستا میندازه و راو این هفته در همین جا به پایان میرسه.
عالی بود
ممنون
نام رویداد: ای سی دبلیو
تاریخ برگزاری: 2 ژوئن 2009
محل برگزاری: ممفیس ، تنسی
عكس های ای سی دبلیو به تاریخ o2009.06.02(شامل 72 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4,46
بعد از پخش اینترو ECW به ورزشگاه میریم و گزارشگران به همه خوشامد میگن.کد:http://www.4shared.com/file/109608086/6451154f/BrockWWEinfo_ECW_June_02__2009_Photos.html
مسابقه اول :: ایون بورن در برابر مارك هنری به همراه تونی اطلس
ابتدا ایون بورن و بعد مارك هنری به همراه تونی اطلس وارد میشن و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. دو استار لاك میكنن و هنری، بورن رو روی ترنباكل قرار میده. بورن روی طنابها وایمیسته اما با هنری با كلین بریك اونو روی طنابها سرنگون میكنه. بورن كیك میزنه اما هنری با یك البو اونو به تیر گوشه رینگ میكوبه. بورن میخواد اسلیپر بزنه اما موفق نیست و به زانوی هنری دراپ كیك میزنه اما هنری با بلاك بادی كه میزنه بورن رو گیج میكنه. هنری چندین ضربه به پشت بورن میزنه و با استفاده از میله آهنی گوشه رینگ قفل كششی رو روی بورن اجرا میكنه. چین لاك از هنری و در پشت بدن بورن كار میكنه. هدبات و به دنبال اون كیك از مارك هنری به پشت بورن و داور دست بورن رو بالا میاره و رها میكنه تا در صورتیكه بورن نتونه به مسابقه ادامه بده بازی رو به سود هنری اعلام كنه كه بورن دست خودش رو بالا نگه میداره و بازی ادامه پیدا میكنه. هنری قصد داره اسپلش بزنه كه بورن جا خالی میده و بورن با چند كیك و دراپ كیك هنری رو نقش زمین میكنه و میره برای كاور اما هنری در همون شماره اول بورن رو پرتاب میكنه و كیكز اوت میكنه. بورن به بالای ترنباكل میره تا كراس بادی رو اجرا كنه و میپره اما هنری او رو در آغوش میگیره و به بیرون از رینگ پرت میكنه. بورن از جاش بلند میشه و قصد داره تا دوباره به بالای ترنباكل بره كه تونی اطلس از پای بورن میگیره و بهش اجازه نمیده و در همین لحظه داور دستور میده تا زنگ پایان مسابقه به صدا در بیاد.
برنده مسابقه با قانون دی كیو: ایون بورن
بعد از مسابقه هنری به سمت بورن حمله میكنه كه بورن با كشیدن طنابها هنری رو به بیرون از رینگ میندازه. هنری به اطلس اعتراض میكنه كه چرا نذاشته تا ایون بورن رو شكست بده و اطلس هم میگه قصدش این بوده كه بهش كمك كنه.
پرومویی از مین ایونت هفته گذشته ای سی دبلیو پخش میشه.
كامرشال.
مسابقه دوم :: زاك رایدر در برابر داستین كارویل
دو استار با هم گلاویز میشن و رایدر با زاونی خودش ضربه ای میزنه و بازی رو در اختیار میگیره و سپس شولدر تكل و چند كیك از رایدر رو شاهد هستیم. كارویل رو روی ترنباكل قرار میده و فورآرم میزنه. رایدر به كارویل سیلی میزنه و كارویل با سانست فلیپی كه میزنه جوابشو میده. رایدر چند كیك به دنده های كارویل میزنه و بعد چین لاك میكنه. كارویل لاك رو میشكونه اما رایدر البو و میسل دراپ كیك میزنه و حالا نك بریكر رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: زاك رایدر
گرگوری هلمز در كنار فینلی قرار داره و از فینلی در مورد زمان بازگشتش میپرسه. فینلی میگه: من به این ضرب المثل اعتقاد دارم كه میگه: یك دندان برای دندان و یك چشم برای چشم دیگر
مسابقه سوم :: تامی دریمر در برابر پل برچیل به همراه كتی لی
هر دو استار وارد رینگ میشن و پیش از شروع مسابقه كتی لی به دریمر میگه كه این آخرین مسابقه تو در ای سی دبلیو هست.
ساید هدلاك و شولدر تكل از تامی. دریمر البو دراپ میزنه و ساید هدلاك میكنه. برچیل پانچ میزنه و دریمر و به دنبال اون دریمر چند ضربه میزنه. در حالی كه كتی لی حواس دریمر رو پرت میكنه برچیل به قسمت بیرونی رینگ(اپرون) میره و وقتی دریمر به سمتش میاد اونو به روی طنابها میكوبه و كاور میكنه اما دریمر كیكز اوت میكنه. شولدر و نی دراپ از برچیل و حالا میخواد چین لاك كنه كه دریمر ریورس میكنه و قصد داره سانست فلیپ بزنه كه برچیل البو و ضربه ای به پشت گردن دریمر میزنه. برچیل چین لاك میكنه و به همراه اون بدن دریمر رو كش میده و بعد اونو به میله آهنی گوشه رینگ میكوبه. دریمر ضربه ای به سینه برچیل میزنه اما برچیل مقاومت میكنه و فیس لاك و آیریش ویپ و به دنبال اون كلوزلاین میزنه. دریمر در گوشه رینگ هست و برچیل به سرعت به سمتش میره تا كلوزلاین بزنه اما دریمر با لگ سوئیپ لاك میكنه و حالا هر دو استار به روی زمین افتادند. دریمر پانچ و آیریش ویپ میزنه و بعد بولداگ به همراه رول آپ و كاور میكنه یك دو ... . دریمر دی دی تی میزنه و میخواد كاور كنه اما برچیل در زیر طنابها افتاده. برچیل البو و برین باستر میزنه و كاور یك دو ... . برچیل ، دریمر رو در گوشه رینگ شارژ میكنه اما دریمر خودش رو رها میكنه و دی دی تی میزنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: تامی دریمر
كامرشال.
به ورزشگاه برمیگردیم و میبینیم كه دریمر همچنان در داخل رینگ حضور داره. دریمر میگخك میخوام از این فرصت استفاده كنم و از شما تماشاگران تشكر كنم چون شاید این آخرین بازی من در ای سی دبلیو بوده باشه. من یكشنبه تمام تلاشم رو میكنم و مطمئنم كه این آخرین بازی من در ای سی دبلیو نبوده. در این لحظه سوئگر رو میبینیم كه صحبتهای دریمر رو قطع میكنه و میگه: درمیر آخرین ای سی دبل اورجینال بود و با تمسخر با دریمر خداحافظی میكنه.تنها كسی كه به تو توجه میكنه خودت هستی. خودت میدونی كه اگر نتونی كمربند رو ببری باید خداحافظی كنی واین تنها راه برای باقی موندن تو هست. من یكشنبه در درمی مچ(هاردكور مچ) پیروز میشم تا دیگه تو رو در ای سی دبلیو نبینیم. دریمر میگه: امیدوارم تا حالا فهمیده باشی كه من افتخاراتم رو در معرض خطر قرار ندادم بلكه كریر من در معرض خطر هست. من هیچوقت به افتخاراتی كه در گذشته بدست آوردم فكر نمیكنم. هفته آینده من داخل رینگ ایستادم در حالی كه كمربند ای سی دبلیو روی دوشمه.
مسابقات اكستریم رولز توسط گزارشگران معرفی میشن.
كامرشال.
مسابقه چهارم :: قهرمان ای سی دبلیو كریستین در برابر تایسن كید
ابتدا تایسن كید به همراه ناتالیا و هارت اسمیت وارد میشه و سپس كریستین در حالی كه كمربند ECW رو به دور كمرش بسته به رینگ میاد. مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . کار به گوشه ی رینگ میکشه و داور این دو رو جدا میکنه . کریستین و کید بار دیگه درگیر میشن . کید ویستلاک میکنه ، کریستین با همر لاک جواب میده اما کید به بازی برمیگرده . هدلاک از کید . اسپینینگ هیل کیک از کریستین . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریستین روی بازوی کید کار میکنه اما کید ریورس میکنه و حالا او روی بازوی کریستین کار میکنه . آرم بار از کید . کریستین با چند شولدرتکل به بازی برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ میکشه و کید دراپ کیک میزنه . کید میخواد سر کریستین رو به گوشه ی رینگ بکوبه اما کریستین نمیذاره و در جواب فلپ جک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کید میخواد در گوشه ی رینگ به کریستین حمله کنه اما کریستین بوت و بک البوء میزنه . کید ، کریستین رو به بیرون رینگ پرت میکنه و میره برای کیک اما کریستین نمیذاره . کریستین او رو از رینگ به بیرون میکشه ولی کید به کریستین اسپیر میزنه و کریستین به پله ی بیرون رینگ برخورد میکنه و میریم برای كامرشال.
برمیگردیم و کید چند البوء به پشت کریستین میزنه . سپس سعی داره تا کریستین رو خفه کنه اما کریستین خیلی زود با چند مشت قوی به بازی برمیگرده ولی کید میپل لیف میکنه و با استفاده از قدرتش کریستین رو در این قفل گیر میندازه . کریستین اینساید کردل میکنه ، یک..دو.. . کلوزلاین از کید . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار ادامه پیدا میکنه و در یه رفت و برگشت هر دو استار کلوزلاین میزنن و هر دو روی رینگ میفتن و درد میکشن . حالا بلند میشن ، کریستین مشت میزنه و کید فورآرم میزنه . کریستین با یه دراپ تو هولد حریف رو روی طناب دوم میندازه و روی کمر کید وایمیسه بشکلی که طناب روی گلوی کید فشار میاره . کریستین ، کید رو که رفته بود بالای طناب ها پرت میکنه و خودش میره بالای طناب ها و میسل دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریستین میره برای کیلسوئیچ اما کید نمیذاره . کریستین میره برای تورنادو دی دی تی اما کید باز هم اجازه نمیده . کریستین میره برای سانست فلیپ که کید کونر میکنه ، یک..دو.. . آیریش ویپ و بک کیک از کید . کریستین پاوربامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کید بلند میشه و میره برای یه اسپرینگبورد منوور اما کریستین او رو تو هوا میگیره و پاور اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ کشیده میشه و کریستین جاخالی میده و پاندلم کیک میزنه . کریستین میره بالای طناب ها اما سوئگر سر و کلش پیدا میشه و حواس کریستین رو پرت میکنه . کید از فرصت استفاده میکنه و کریستین رو از بالای طناب ها پرت میکنه پائین . سپس خودش (کید) میره بالای طناب ها و لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کریستین کیک اوت میکنه . سوئگر قصد دخالت در مسابقه رو داره اما دریمر از راه میرسه و او رو میزنه . اسمیت میاد به کمک سوئگر اما دریمر به او و سوئگر کنن بال میزنه . تایسن کید هم حواسش میره طرف درگیری بیرون رینگ و به دریمر کیک میزنه . اما کریستین ، کید رو به گوشه ی رینگ میکوبه و سپس کیلسوئیچ میزنه . کریستین کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، موزیک کریستین نواخته میشه و دریمر میاد داخل رینگ و برای کریستین دست میزنه و پیروزی اش رو بهش تبریک میگه . کریستین و دریمر لحظاتی سر گرفتن کمربند (که کی اون رو تو دستش بگیره) دعوا میکنن اما خیلی زود با هم دست میدن . دریمر بطور ناگهانی به کریسچن دی دی تی میزنه و بعد دریمر کمربند رو در دستش میگیره و اون رو میبوسه .
خواهش مي كنم منو تو تنها كساني هستيم كه اينجا سر ميزنه ......دممون گرمنقل قول:
من هم همیشه چگ می کنم ولی چون فقط خبر ها از یک سایت واحد هست که همیشه هم چک می کنمش خبر جدیدی نمی بینم، کسی هم نظر خاصی نمی ده
ما هم هستیم رضا جان
ولی نقدر wwe وضعیتش اسف ناک شده که...
میکی ناکل دیوای جدید تی ان ای می باشد که با عقد قرار دادی به این کمپانی پیوسته است.لازم به ذکر است که او اموزش های لازم را توسط لان راتن دیده است و قهرمان تورنومنت IWA Queen of the Death Match می باشد
مایکل جکسون و دوان د راک جانسون در پی پی وی ماه یو اف سی حضور داشتند
برای در یافت عکس ها در اینجا کلیک کنید
کمپانی دبلیو دبلیو ئی اعلام کرد که درفت امسال در 4 هفته و در راو بر گزار خواهد شدکد:http://www.2shared.com/file/3352010/e76621ae/The_Rock_In_UFC_Event.html
اسکات استاینر کچ کار کمپانی تی ان ای در مسابقات ایمپکت این هفته مصدوم شد
کمپانی دبلیو دبلیو ئی اعلام کرد که در حال بر نامه ریزی برای ساخت چند هوم ویدئو در مورد سوپر استار های محتلف می باشد و امید وار است بتواند کار تکمیلی انها را تا سال 2009 به پایان برساند
*WCW: The Best of the Clash of the Champions
*The Andre The Giant Story
*Ricky The Dragon Steamboat
*Ted DiBiase: The Million Dollar Man
*Survivor Series: The Complete Anthology
*Batista: The Animal Unleashed
*SmackDown: 10th Anniversary
همچنین این کمپانی در پی ساختن یکی هوم ویدئو برای کودکان میباشد و در همین زمینه از سوپر استار هایی مانند ری مستریو و هوگان و سی ام پانک استفاده خواهد کرد .
نام: Brock Lesnar
اهل: Minneapolis, Minnesota
متولد: 12/07/1977
تاریخ ورود: 2000
قد : 1,93 M
وزن: 135 Kg
قهرمانیها :
2x champion du monde WWE
King of The Ring 2002
Vainqueur dmble 2003
قابل توجه
JEFF_HARDY
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام رویداد: اسمك دان
تاریخ برگزاری: 29 می 2009
محل برگزاری: لس آنجلس ، كالیفرنیا
عكس های این هفته اسمك دان (شامل 142 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 8,79
آهنگ ری میستریو زده میشه و او مثل همیشه با تماشاگران دست میده و به داخل رینگ میره. ری میكروفن رو میگیره و میگه: من امشب صحبتهایی برای گفتن دارم كه میخوام قبل از مسابقه تگ تیمی كه در پیش رو دارم بیان كنم. خیلی خوشحالم كه به كالیفرنیا برگشتم و دوباره همین جمله رو به زبان اسپانیایی تكرار میكنه و تماشاگرا او رو به شدت تشویق میكنن. كمتر از دو هفته دیگه حال من خیلی بهتر از این خواهد شد وقتی كه در اكستریم رولز و در نو هولدز بارد مچ سر جریكو رو میشكونم. بعضیها فكر می كنند كه در نو هولدز بارد مچ من هیچ كاری نمیتونم بكنم و جریكو با هر حركتی میتونه من رو بزنه. من هر كاری میكنم تا جریكو رو برای یكبار و همیشه خفه كنم. من نمیخوام كه جریكو رو امشب خفه كنم چونكه مسابقمون در اكستریم رولز به هم میخوره و من اصلا دوست ندارم كه اینطوری بشه كه ناگهان آهنگ جریكو زده میشه. جریكو به رینگ میره و میكروفنی میگیره و شروع به صحبت میكنه: به هم بخوره؟ فكر نمیكنی این اتفاق وقتی میفته كه من با صندلی بزنم و مغزت رو داغون كنم. این پهلوون بازی های تو صدمات جبران ناپذیری برات خواهد داشت. ری میگه: خفه شو. حرفات هیچ معنی ای نمیده. یادت میاد كه قول داده بودی من نمیتونم بهت 619 بزنم و كمربندم رو حفظ كنم؟ یادته چه صحبتهایی در مورد میكی رورك كردی و آخرش رورك ناك اوتت كرد؟ در این لحظه دوربین چهره رورك رو نشون میده كه در میان جمعیت نشسته. جریكو میگه: ری تو لازم نكرده كه به رورك ابراز محبت كنی و سپس رو به رورك میكنه و میگه: تو عددی نیستی كه من بخوام به صورتت مشت بزنم. تو یك آدم بی ارزش هستی. ری و طرفدارانش تو یك عالم دیگه زندگی می كنند. دنیایی كه تو اون یك مرد خودشو پشت یك ماسك قایم كرده. اگر مرد واقعی باشی هیچ وقت خودت رو پشت ماسك قایم نمیكنی. تو داری چه چیزی رو قایم میكنی. ماسكت رو بردار تا ببینیم پشت اون چی هست و ناگهان به سمت ری حمله میكنه اما ری جاخالی میده و جریكو رو روی طنابها میندازه و میخواد 619 بزنه كه جریكو سریعا رینگ رو ترك میكنه.کد:http://www.4shared.com/file/109830958/81884ec5/BrockWWEinfo_SmackDown_May_29__2009_Photos.html
مسابقه اول :: آر تروث و كالی(به همراه رانجین سینگ) در برابر دالف زیگلر و مایك ناكس
آهنگ آرتروث زده میشه و او به همراه كالی و منیجرش وارد میشن و واتز آپ واتز آپ كنان به داخل رینگ میرن (در این بین كالی هم چند بار واتز آپ میگه). دالف زیگلر و مایك ناكس هم به ترتیب وارد میشن و مسابقه بین آر تروث و زیگلر آغاز میشه. ساید هدلاك و شولدر تكل از تروث. لیپ فراگ و تروث رول آپ میكنه یك دو ... . چند ضربه و آرم بار از تروث و بعد با كالی تگ میشه و در این لحظه زیگلر هم سریع میره و با ناكس تگ میشه. ناكس به رینگ میاد و كالی رو هل میده و كالی یك كشیده بهش میزنه و اونو به سمت طنابها هل میده و بیگ بوت میزنه. تروث تگ میشه و از روی ترنباكل دبل اسلج میزنه. تروث كیك میزنه اما ناكس با كلوزلاین جواب میده و با زیگلر تگ میشه. زیگلر كیك و چند البو دراپ متوالی میزنه و در آخر با زدن البو دراپ پرشی كاور میكنه یك دو ... . زیگلر چین لاك میكنه اما تروث میشكونه و پانچ میزنه. هر دو نفر قصد دارن تا كراس بادی بیزنن كه موفق نیستن و به روی زمین میفتن. هر دو تیم همزمان با هم تگ میشن و ناكس سریع میره تا به كالی اجازه نده به رینگ بیاد كه كالی بهش كلوزلاین میزنه. كالی ناكس رو به روی ترنباكل قرار میده و زیگلر قصد داره دخالت كنه كه كالی از گلوی او میگیره و میخواد كالی بمب بزنه كه ناكس از پشت بهش حمله میكنه و زیگلر به بیرون از رینگ میره و كالی هم به ناكس بك كیك میزنه و بعد چوكسلم میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: كالی و آر تروث
بعد از مسابقه كالی و آر تروث به همراه هم میرقصند.
در بك استیج ملینا رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میره.
كامرشال.
ویدئویی از اسمك دان هفته گذشته پخش میشه.
مسابقه دوم :: قهرمان زنان ملینا در برابر آلیشا فاكس
ابتدا ملینا و سپس فاكس به همراه مك كول وارد میشن.ملینا قصد داره تا ریست لاك كنه اما الیشا موهای او رو میكشه و كلوزلاین میزنه. ملینا سیلی میزنه و بعد چند ضربه و كیك به آلیشا میزنه و آلیشا به بیرون از رینگ میفته و ملینا میره و اونو به داخل رینگ بر میكردونه. مك كول حواس ملینا رو پرت میكنه و الیشا بیسبال اسلاید رو اجرا میكنه. الشا آیریش ویپ و به دنبال اون بك بریكر میزنه و ملینا با كیك جواب میده و بعد فورارم ، كلوزلاین و دراپ كیك میزنه. ملینا با زدن یك كیك قوی كاور میكنه یك دو ... . مك كول به بالای رینگ میره و حواس ملینا پرت میشه و الیشا ملینا رو به سمت ترنباكل هل میده و ملینا كیك میزنه وبا زدن لگ لاریت دراپ كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: ملینا
میشل مك كول كمربند رو میگیره و به رینگ میره. نگاهی به كمربند میندازه و اونو به ملینا میده.
در بك استیج جوش متیوز به همراه جان موریسن حضور دراند. جوش از موریسن در مورد مسابقه امشبش در برابر اوماگا سوال میكنه. موریسن میگه: اوماگا یك آدم احمقه و میخوام اونو شكست بدم. شلتون وارد میشه و به موریسن میگه: اگه امشب اوماگا رو شكست بدی ولی یك كار دیگه داری و در گیری بین ما ناتموم مونده. من قبلا تو رو شكست دادم و باز هم تو و اون هم تیمی تو(چارلی هاس) شكست میدم.
جف هاردی رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میاد.
پرومویی از مسابقه بین اج و جف هاردی در اكستریم رولز پخش میشه.
آهنگ جف هاردی زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران به داخل رینگ میره. جف میگه: بعضی از مردم فكر می كنند كه من به خاطر انتخاب كردن این نوع مسابقه خطرناك كه سلامتی آدم و اینده اش در این شغل رو تهدید میكنه یك دیوانه هستم اما لدر مچ بازی ای هست كه به من آرامش میده. من و اج از اولین كسانی هستیم كه در مسابقات تگ تیم لدر مچ حضور داشتیم اما به مرور زمان كریرمون تغییر كرده. دشمنی بین ما در اكستریم رولز و مسابقه لدر به پایان میرسه. من با بردن كمربند لیاقتم رو ثابت می كنم و اون وقت معلوم میشه كه بردنم اتفاقی نبوده. جف دراه رینگ رو ترك میكنه كه در قسمت ورودی آهنگ اوماگا زده میشه و او در حالی كه طنابی(بند) رو در دست داره به داخل رینگ میره.
مسابقه سوم :: اوماگا در باربر جان موریسن
آهنگ موریسن زده میشه و به رینگ میره. داور به اوماگا میگه كه طناب رو گوشه رینگ بزاره و اجازه بده مسابقه شروع بشه. اوماگا با كمی مكث طناب رو در گوشه رینگ میزاره و مسابقه آغاز میشه. اوماگا البو و آیریش ویپ میزنه اما مورسن جا خالی میده و اوماگا به گوشه رینگ برخورد میكنه و موریسن به بالای ترنباكل میره و چندین پانچ میزنه اما اوماگا اونو به زمین(روی رینگ) میندازه و شولدر تكل میزنه. اوماگا به سمت موریسن حمله میكنه و موریسن طنابها رو میكشه و اوماگا به بیرون از رینگ میفته. موریسن به روی اوماگا كه در بیرون از رینگ هست كراس بادی میزنه و هر دو نفر نقش زمین میشن. موریسن به رینگ میاد و وقتی اوماگا میخواد بره داخل رینگ موریسن بهش كیك میزنه و میخواد سانست فلیپ رو اجرا كنه اما اوماگا اجازه نمیده و میخواد دراپ دان بزنه كه موریسن جاخالی میده و اوماگا محكم به كف رینگ میخوره. موریسن با زدن شینینگ ویزارد كاور میكنه یك دو ... . موریسن كیك میزنه اما اوماگا اونو هل میده و بهش ساموان دراپ میزنه و موریسن چند غلت میخوره و به بیرون از رینگ میفته. كامرشال.
به بازی بر میگردیم در حالی كه اوماگا چین لاك كرده. اوماگا به پشت گردن موریسن هدبات میزنه و موریسن با زانوی خودش چند ضربه میزنه و قفل رو میشكونه. موریسن قصد داره تا سوپلكس بزنه اما هر چقدر تلاش میكنه نمیتونه اوماگا رو بلند كنه. اوماگا تراست كیك میزنه و موریسن به اون سمت از طنابها در بالای رینگ میفته و اوماگا با یك كیك قوی موریسن رو به بیرون از رینگ پرت میكنه... اوماگا لاك میكنه و هدبات میزنه و بعد موریسن رو در اون سمت از طنابها میزاره و موریسن محكم سر اوماگا رو به طنابها میزنه. اوماگا كلوزلاین میزنه و بعد اسنپ مار و نور هولد از اوماگا. موریسن اسپین كیك میزنه و اوماگا تلو تلو میخوره و اوماگا در یك رفت و برگشت یكی كیك به پشت موریسن میزنه. ائماگا هدبات میزنه و دوباره بر میگرده برای نور هولد. موریسن فورارم میزنه و اوماگا جوابشو میده و بعد موریسن دی دی تی میزنه و هر دو به روی زمین میفتن. هر دو نفر از جاشون بلند میشن و اوماگا قصد داره كلوزلاین بزنه كه موریسن جاخالی میده و چند پانچ، فورارم و دروپ سالت میزنه اما اوماگا همچنان روی پاهاش وایساده و به زمین نمیفته. موریسن به زانوی اوماگا دراپ كیك میزنه اما اوماگا ضربه ای به گلوی او میزنه. موریسن اسپرینگ بورد به همراه اسپین كیك میزنه و اوماگا به بیرون از رینگ میفته. موریسن قصد داره تا اوماگا رو به رینگ برگردونه كه اوماگا با طناب ضربه ای به موریسن میزنه و زنگ پایان مسابقه به صدا درمیاد.
برنده مسابقه با قانون دی كیو: جان موریسن
اوماگا با طناب چندین ضربه به پشت موریسن میزنه و اونو به رینگ بر میگردونه و اونو به صورت سروته به روی ترنباكل قرار میده و پاهای موریسن رو به میله آهنی ببنده كه موریسن مقاومت میكنه و اوماگا كیك و هدبات میزنه و در این لحظه سی ام پانك رو میبینیم كه به سرعت به سمت رینگ میاد. سی ام پانك به رینگ میره و با كیف خودش دوبار به اوماگا ضربه میزنه و سپس در گوشه رینگ رانینگ نی میزنه و روی كیف بولداگ میزنه.
تاد گریشام به رینگ میره و از پانك در مورد استراتژی اش در اكستریم رولز سوال میكنه. پانك میگهك من استراتژی خاصی ندارم. من نمیدونم چطور میشه برای اون بازی استراتژی در نظر گرفت. من در تمام مسابقات همیشه راهی پیدا می كنم. من قهرمان سنگین وزن شدم و دوبار برنده مانی این د بنك شدم. خیلیها فكر می كنند كه من نمیتونم اوماگا رو بكشم و به چهار گوشه رینگ دست بزنم. قبول دارم كه اوماگا بزرگتر و قویتر از منه اما اوماگا ، سی ام پانك نیست.
كامرشال.
پرومویی از دخالت كرایم تایم در مسابقه بین كولونز در برابر شلتون بنجامین و چارلی هاس پخش میشه.
مسابقه چهارم :: كرایم تایم در برابر شلتون بنجامین و چارلی هاس
.... وورلد گریتست تگ تیم بازی رو در اختیار میگیرن و مدام به روی جی تی جی كار میكن نو با هم تگ میشن.... هاس با شلتون تگ میشه و به بازی میاد و قصد داره نی دراپ بزنه كه جی تی جی جاخالی میده و بعد كلوزلاین میزنه و هردوتیم همزمان با هم تگ میشن و شاد به رینگ میاد و به شلتون كلوزلاین میزنه و به دنبال اون بك البو. شاد به هاس كه در رینگ هست كیك میزنه و بعد به شلتون پاور اسلم میزنه و با اجرای مانی مانی البو دراپ كاور میكنه اما در شماره دو هاس دخالت میكنه. حتالا هر چهار استار داخل رینگ هستند و جی تی جی به هاس كلوزلاین میزنه و هر دو به بیرون از رینگ میفتن و شاد قصد داره تا STO بزنه اما شلتون بلاك میكنه و با زدن پی درت كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: شلتون بنجامین و چارلی هاس
ویدئویی از مسابقات و درگیری های چند هفته اخیر بین ایو و لیلا رو شاهد هستیم.
كامرشال.
مسابقه پنجم :: ایو تورس در برابر لیلا
در ابتدا لیلا بهتر كار میكنه و چندین بار برای پینفال كردن اقدام میكنه اما موفق نیست... حالا ایو بازی رو در اختیار میگیره و كلوزلاین و دراپ كیك میزنه و با اجرای سانست فلیپ كاور میكنه یك دو ... .لیلا با زانوی خودش ضربه ای به پشت سر ایو میزنه و سپس كراس بادی اما ایو ریورس میكنه و با رول آپ كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: ایو تورس
بعد از مسابقه لیلا قصد داره به سمت ایو حمله كنه اما ایو جاخالی میده و لیلا رو به بیرون از رینگ پرت میكنه.
اج رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میره و در بین راه كریس جریكو رو میبینه. اج میگه: دنبال من بیا و برای مسابقه آماده شو. جریكو میگه: من هفته قبل خیلی خوب كار كردم كه اج صحبتهاش رو قطع میكنه و میگه: من قهرمان هستم و جریكو میگه: من به حرفایی كه دیگران میزنن توجهی نمیكنم. تو باید امشب به همراه من مسابقه بدی چونكه من اونو ترتیب دادم. جریكو اونجا رو ترك میكنه و میریم برای تماشای كامرشال.
پرومویی از هفته گذشته اسمك دان و مسابقه بین اج و جف هاردی پخش میشه.
مسابقه ششم :: اج و كریس جریكو در برابر جف هاردی و ری مستریو
آهنگ اج زده میشه و او به داخل رینگ میره و شروع به صحبت میكنه: اگر جف هاردی رو بخوام در دو كلمه توصیف كنم اینه 'Wasted Opportunities". جف كه همیشه بازنده هست هفته پیش نوع مسابقه بینما در اكستریم رولز رو معرفی كرد كه این مسابقه، مسابقه ایست كه من تو اون پیروز میشم. من در مسابقات لدر همیشه موفق بودم. تفاوتهای زیادی بین من و جف وجود داره و جف فقط بلده برای مردم وراجی كنه ولی من همیشه پیروز بودم. تفاوت زیادی بین مسابقه لدر و مسابقات دیگه وجود داره. ما قبلا رقابتهای تگ تیم و مانی این د بنگ لدر مچ داشتیم ولی این اولین لدر مچی هست كه تك به تك و بر سر كمربند در مقابل هم قرار می گیریم. جف یك بازنده همیشگی بوده و من برنده این رقابت میشم چونكه جف Wastes Opportunities هست ولی به من میگن Ultimate Opportunist. من اكستریم رولز رو با عنوان قهرمان سنگین وزن ترك خواهم كرد.
آهنگ كریس جریكو زده میشه اما اون وارد نمیشه و سپس شاهد پخش آهنگ ری مستریو هستیم. ری مانند همیشه با تماشاگران دست میده و ماسك دوم خودش رو به یكی از طرفداران خردسال خودش میده و در این لحظه یكی از تماشاگران سر ری رو محكم به دیواره ی جلوی تماشاگران میكوبه و به این سمت دیواره میاد و ماسك رو لز روی صورتش بر میداره و بله اون كریس جریكو هست. جریكو چند كیك میزنه و ری رو دوبار به حفاظ جلوی تماشاگران میكوبه و چند پانچ میزنه و سعی داره تا ماسك ری رو از روی صورتش برداره كه جف از سمت ورودی بدون اینكه آهنگش پخش بشه به سرعت به سمت اونها میاد و جریكو به داخل رینگ فرار میكنه. چند ریپلای از این صحنه می بینیم و ری رو به بیرون انتقال میدن و اعلام میشه كه این بازی به صورت هندیكپ مچ انجام خواهد شد. بازی بین جف و جریكو آغاز میشه و جریكو هاردی رو به سمت طنابها میفرسته تا در برگشت بهش دراپ كیك بزنه اما جف با استفاده از طنابها خودش رو نگه میداره و جریكو به زمین میخوره و جف با زدن لگ دراپ كاور میكنه اما موفق نیست. جف ، جریكو رو به گوشه رینگ میبره و گوردباستر درایور میزنه و اج رو میبینیم كه میخواد دخالت كنه و جف با زدن دراپ كبك اونو به روی اپرون میفرسته و حالا با دراپ كیك دیگه اج رو به بیرون از رینگ پرت میكنه. جریكو میخواد از پشت به جف حمله كنه كه جف اونو میزنه و بعد از داخل رینگ به روی اج میپره و هردوی اونها در بیرون از رینگ روی زمین میفتند. جف میخواد به رینگ بركرده كه جریكو بهش اسپرینگ بورد به همراه دراپ كیك میزنه و حواس داور رو پرت میكنه تا اج در بیرون از رینگ چند كیك به جف بزنه. جریكو میره و جف رو به رینگ برمیگردونه و با زدن نی دراپ كاور میكنه یك دو ... . جریكو با زدن بلی بك سوپلكس دوباره كاور میكنه و باز هم موفق نیست. اج تگ میشه و به رینگ میاد و به جف كیك میزنه. اج هدبات میزنه و با زانو روی دنده های جف فشار میاره. با اجرای كراس بادی كاور میكنه یك دو ... . چین لاك و آرم بار از اج و با جریكو تگ میشه. جریكو اسپرینگ بورد اسپلش میزنه و كاور میكنه یك دو ... . جف ، جریكو رو به سمت طنابها میفرسته و چند پانچ میزنه و در گوشه رینگ قصد داره دراپ كیك بزنه كه جریكو جاخالی میده و جف به گوشه رینگ برخورد میكنه و حالا جریكو میره تا لاین سالت رو بزنه كه جف زانوهای خودش رو سپر میكنه و جریكو با شكم به روی زانوی جف فرود میاد و چند غلت میخوره و به گوشه رینگ میفته و اج باهاش تگ میشه و در بدو ورود جف بهش كلوزلاین میزنه. دراپ از جف و با زدن بیسبال اسلاید كاور میكنه یك دو ... . اج به سمت جف حمله میكنه اما جف جاخالی میده و اونو محكم به جریكو میكوبه و جریكو به بیرون از رینگ میفته و جف با رول آپ اج رو كاور میكنه یك دو ... . جریكو از پشت به هاردی حمله میكنه و با اج تیم میشن و جف رو به گوشه رینگ میفرستن اما جف با زدن ویسپر هر دوی اونها رو نقش زمین میكنه. جف به جریكو توئیست آو فیت میزنه و وقتی برمیگرده اج بهش اسپیر میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: اج و كریس جریكو
نام رویداد: سوپراستارز
تاریخ برگزاری: 4 ژوئن 2009
محل برگزاری: بیرمنگام، آلاباما - نشویل، تنسی
عكس های این هفته ی سوپراستارز (شامل 70 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4,68
کد:http://www.4shared.com/file/109987820/e08be00a/BrockWWEinfo_Superstras_June_04__2009_Photos.html
مایكل كول و جری لاور شو رو آغاز می كنند و اعلام می كنند مین ایونت امشب بین جف هاردی و آرتروث در برابر كریس جریكو و دالف زیگلر انجام خواهد شد.
مسابقه اول :: گلداست و هورنسواگل در برابر برایان كندریك و جیمی نوبل
مسابقه در دست تیم كندریك هست و كندریك میخواد تا به هورنسواگل سیلی بزنه اما هورنسواگل با كیك جوابشو میده و در این سمت گلداست قصد داره با هورنی تگ بشه و اونو تشویق میكنه و سرانجام هورنی و گلداست تگ میشن و گلداست به رینگ میره و به روی كندریك اسپلش میزنه و بعد سوپلكس و دوباره با هورنسواگل تگ میشه و هورنسواگل به بالای رینگ میره و به روی كندریك اسپلش میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: گلداست و هورنسواگل (3:40 دقیقه)
كامرشال.
جوش متیوز و مت استرایكر رو میبینیم و حالا كریستین هم به عنوان گزارشگر میهمان به اونها ملحق میشه.
مسابقه دوم: تامی دریمر در برابر دیوید هارت اسمیت(به همراه تایسن كید و ناتالیا)
در خلال گزارش، كریستین در مورد مسابقه ی تریپل ترد مچی كه در پیش رو داره صحبت میكنه كه در یك لحظه دریمر به سمت هارت داینستی شیرجه میره اما اونها جاخالی میدن و دریمر به میله آهنی گوشه رینگ برخورد میكنه و در برگشت لسمیت كلوزلاین میزنه. كامرشال.
به بازی برمیگردیم . در خلال گزارش مت استرایكر میگه كه سوئگر تو رو به تقلب محكوم كرده و كریستین میگه: برای چی؟ رینگ شبیه یك صفحه شطرنج میمونه و من با فكرم به راحتی سوئگر رو شكست دادم. شاید الان بعضیها طرفدار دریمر باشند و نیازی نیست به حرفای من گوش بدن. بازی رو دریمر در اختیار گرفته و حالا شارپ شوتر رو به روی اسمیت اجرا میكنه و كریستین میگه: این فن تگزاسی بود. ناتالیا میاد از كنار رینگ صندلی برمیداره كه كریستین جلوش رو می گیره و داور میره تا به هر دوی اونها تذكر بده و در حالی كه داور حواسش نیست تایسن كید یك كیك قوی به سر دریمر میزنه و اسمیت سریعا كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: دیوید هارت اسمیت(8:45 دقیقه)
بار دیگه مسابقه مین ایونت معرفی میشه.
كامرشال.
پروموی مسابقه اج و جف هاردی پخش میشه و جیم راس و تاد گریشام در مورد اون صحبت می كنند و سپس در مورد دیگر مسابقات هم صحبت می كنند و جی آر میگه: یك معجزه لازم هست كه رندی از داخل قفس جان سالم به در ببره.
مسابقه سوم :: جف هاردی و آرتروث در برابر كریس جریكو و دالف زیگلر
آهنگ كریس جریكو پخش میشه و در حالیكه او به داخل رینگ میره گزارشگران در مورد حمله جریكو به ری در اسمك دان هفته گذشته صحبت می كنند. جریكو شروع به صحبت میكنه: دبلیو دبلیو سوپراستارز دیگه َوئ من به حساب میاد چون من كاملترین سوپراستار هستم. من به عنوان بهترین سوپراستار سال انتخاب شدم اما فرصت بردن كمربند به من داده نشد و به تعریف از خودش ادامه میده و میگه من یك استعداد ناب هستم و دیدید كه هفته قبل چه طوری به ری حمله كردم. كامرشال.
آهنگ دالف زیگلر زده میشه و او به رینگ میاد و با جریكو دست میدن و سپس شاهد ورودی آرتروث هستیم. با نواخته شدن آهنگ جف هاردی تماشاگران به شدت اونو تشویق می كنند و در این حین جی آر میگه كه در اسمك دان این هفته برنامه كاتینگ اج رو خواهیم داشت. هاردی و زیگلر مسابقه رو آغاز می كنند و در ابتدا جف بازی رو در دست میگیره و قصد داره از گوشه رینگ به روی زیگلر بپره كه جریكو اونو میزنه و جف به روی میله گوشه رینگ میفته. زیگلر بازی رو در اختیار می گیره و سپس با جریكو تگ میشه. جریكو لاك میكنه و به روی بدن جف كار میكنه و حالا چند كیك میزنه و جف در یك لحظه با زدن ویسپر وایند جریكو رو به سمت دیگه پرت میكنه و با آرتروپ تگ میشه. در او.ن سمت زیگلر هم برای دخالت به رینگ میاد كه تروث به پشت سرش دراپ كیك میزنه. كامرشال.
جریكو رو میبینیم كه به روی بدن تروث لاك كرده و بهش میگه واتز آپ؟ تماشاگران تروث رو تشویق می كنند و تروث موفق میشه تا لاك رو بشكونه و به جریكو كیك میزنه وسپس به بالای طنابها میره و از ونجا به جریكو كلوزلاین میزنه... جف و زیگلر در اخل رینگ هستند كه جف در یك رفت و برگشت توئیست آو فیت میزنه و سپس به بالی رینگ میره و سوانتان بمب میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: جف هاردی و آرتروث (11:35 دقیقه)
* بازگشت كریس مسترز
كمپانی دبلیو دبلیو ای قرارداد جدیدی رو با كریس موردزكی كه همگان او رو با نام كریس مسترز می شناسند به امضا رسوند. مسترز هفته گذشته ملاقاتی یك ساعته با وینس مكمن در لس آنجلس داشت و دو طرف به مذاكره پرداختند. مسترز در 8 نوامبر 2007 به دلیل زیر پا گذاشتن قوانین و مصرف مواد نیروزا از كمپانی كنار گذاشته شد. گویا كمپانی در این قرارداد چند بند رو اضافه كرده تا مصرف داروهای مسترز رو زیر نظر بگیره. تاریخ دقیق حضور مسترز در رینگ اعلام نشده اما بعضی سایتها اعلام كردند كه به زودی و در آینده ای نه چندان دور میتونیم مسترز رو بار دیگه در شوهای WWE ببینیم.
-------------------------------------------
* درگیری رندی اورتن با یك خبرنگار
در هفته گذشته و در جریان تور هاس شوء دبلیو دبلیو ای در مكزیك، خبرنگاران مصاحبه ای رو با رندی اورتن ترتیب دادند و این مصاحبه داشت به خوبی پیش می رفت كه یكی از خبرنگاران رندی رو به دلیل مصدومیتهای زیادی كه داشته یك آدم شكننده توصیف كرد و با شوخ طبعی چند جمله به زبان اسپانیای میگه و رندی از كوره در میره و عینك این خبرنگار رو از روی صورتش پرت میكنه و با لحنی تند میگه: گوش كن، فكر كردی چون اینجا كشور شماست و این برنامه متعلق به شماست هر اراجیفی میتونی بگی كه مثلا با مزه هستی؟ تو چشام نیگا كن و بگو. چرا صورتت قرمز شده؟ من مطمئنم ... من مطمئنم ... گفتم تو چشام نیگا كن و با صدای بلند فریاد میزنه: گفتم به من نگاه كن. حالا دوباره اون جمله رو تكرار كن. خوشحال میشم دوباره اون جمله رو بگی. یك بار دیگه به من بگو شكننده تا با سر برم تو صورتت و دندوناتو خرد كنم. به من گوش میدی؟ گزارشگر كمی از اونجا دور میشه و میگه اصلا آدم با ادبی نیست. رندی هم در جوابش میگه: جك هاتو ادامه بده پسر ... ادمه بده. بیرون به حسابت میرسم.
* مصاحبه براك لزنر در مورد سوپراستاران WWE
مجله ی ماكسیم در جدیدترین گزارش خود مصاحبه ای رو با براك لزنر سوپراستار سابق WWE و قهرمان حال حاضر یو اف سی ترتیب داده كه گوشه هایی از اون رو با هم میخونیم.
خبرنگار در مورد وضعیت سوپراستارهای كشتی كج در این بیزینس سوال میكنه و براك میگه: در این بیزینس شما شستشوی مغزی میشید. شما در طول سال باید 300 روز به مسافرت برید و مثل این میمونه كه افسار شما رو به دست گرفتند. بعضی از كسانی كه در این بیزینس هستند فكر میكنند كه این تنها گوشه ای از زندگی شونه اما باید بدونند كه اون بخش اعظمی از زندگیشون رو تشكیل میده. شما به نقش میكی رورك در فیلم د رسلر نگاه كنید كه اجازه نداشت جایی بره. در چنین شرایطی شما باید دو برابر افراد معمولی زندگی كنید. واقعا من خسته شده بودم كه بعد از كلی تمرین و مسابقه برای دو روز به خونه میومدم و تو این دو روز رو هم باید خودم رو برای هفته بعد آماده میكردم. در اونجا اجازه هیچ كاری نداشتی و كسی كه باهوش باشه از این بیزینس میره.
*
اخبار كوتاه از دنیای كشتی حرفه ای
» كین برای توسعه و پیشرفت ورزش رسلینگ هفته آینده به هندوستان سفر میكنه و در برنامه های شبكه تلویزیونی تن اسپورت كه برنامه های WWE رو تحت پوشش قرار میده شركت خواهد كرد. او در برنامه سفری خود به شهرهای دهلی و بمبئی سفر خواهد كرد و چندین مصاحبه با رسانه های محلی خواهد داشت. یادآور میشم كه كین از تاریخ یك می و پس از مسابقه چهار نفره (كین، جریكو، جف هاردی و ری مستریو) دیگه در هیچ شویی حضور نداشت.
» طبق قراردادی كه كندی با دبلیو دبلیو ای داشته او نباید به مدت 90 روز پس از ترك كمپانی در جای دیگه ای كشتی بگیره و به همین دلیل اعلام شده كه تی ان ای منتظر هست تا او رو در ماه سپتامبر به خدمت بگیره.
» بیل گلدبرگ در قسمت Documentary هو ویدئوی The Rise & Fall of WCW به صحبت میپردازه.
» بیگ شو از كاراكتر فعلی خودش ناراضی هست و این موضوع رو صریحا در بك استیج راو هفته گذشته به مسئولان اعلام كرد.
» به تازگی وینس مكمن صحبتهایی رو با نویسندگان WWE انجام داده تا نقش سینا رو از فیس به هیل تغییر بدهند. در چند ماه اخیر صحبتهای زیادی در مورد این قضیه شده اما تا كنون نقش سینا تغییری نكرده.
» دبلیو دبلیو ای به دنبال استخدام گزارشگران جدیدی هست و این شرط رو برای اونها قرار داده كه باید حداقل بین 1 تا سه سال سابقه گزارشگری برنامه های ورزشی رو داشته باشند.
» قرارداد شیخ عبدالبشیر استار ایرانی الاصل تی ان ای در تابستان امسال به پایان میرسه و كمپانی تی ان ای در صدد هست تا قرارداد او رو تمدید كنه.
» بوكرتی، اسكات استینر و كوین نش سه عضو از گروه مین ایونت مافیا با شكست در برابر ساموا جو نمیونند كه در پی پی وی اسلمی ورساری حضور داشته باشند و كشتی بگیرند.
م رسی آقا رضانقل قول:
در مسابقات اکستریم رولز
جف تونست تو لدر مچ اج رو ببره کمر بند سنگین وزن رو برد که بعدش سی ام پانک از امتیاز مانی این د بانک استفاده کرد و هاردی رو پین کرد و کمربند رو گرفت
باتیستا اورتون رو پین کرد و کمر بند wwe رو برد
سینا با اس تی اف یو بیگ شو را سابمیت کرد و برد
سانتینا مارلا باز میس رسلمانیا شد
اس ام پانک هم اوماگا رو برد
کمربند ای سی دبلیو هم به دریمر رسید
وقتی پانک به هاردی جی تی اس زد بغض کرده بودم:13:
چقدر این تاپیک بی روح شده :دی :31:
من خبر ها رو دنبال میکنم اما دیگه واقعا این WWE جذابیتی برام نداره!
فقط بازی هایه باتیستا و تیکر رو نگاه میکنم و بازی هایی که توی Hell in a Cell هستند بقیشون اصلا ارزش نگاه کردن نداره!
نام رویداد: اسمك دان
تارخ برگزاری: 5 ژوئن 2009
محل برگزاری: ممفیس ، تنسی
اینتروی دبلیو دبلیو ای و سپس اسمك دان رو شاهد هستیم و به ورزشگاه میریم و گزارشگران جیم راس و تاد گریشام به همه خوشامد میگن و سپس اعلام می كنند كه در مین ایونت امشب مسابقه قهرمان در برابر قهرمان رو خواهیم داشت. قهرمان سنگین وزن یعنی اج باید در برابر قهرمان بین قاره ای ری میستریو قرار بگیره و همچنین امشب سی ام پانك در برابر اوماگا قرار می گیره. آهنگ اج زده میشه و او بدون اینكه كربند رو همراه خودش آورده باشه به داخل رینگ میره و نردبان های زیادی در داخل و بیرون از رینگ چیده شده. اج به آرامی از میان نردبان ها رد میشه و به داخل رینگ میره و نگاهی به نردبانها مندازه. اج به همه برای حضور در برنامه كاتینگ اج خوشامد میگه و اعلام میكنه كه این برنامه در مورد مسابقه لدری هست كه پیش رو داریم و سپس حریف خودش در اكستریم رولز رو معرفی میكنه تا وارد شه. آهنگ No More Words زده میشه و جف هاردی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و یك بار رینگ رو به طور كامل دور میزنه و میكروفن میگیره و به داخل رینگ میره. جف قبل از اینكه شروع به صحبت كنه از یكی از دو نردبانی كه داخل رینگ هست بالا میره و به اج میگه كه اگر میخوای با من صحبت كنی باید به بالی نردبان بیای. من اینجا احساس خوبی دارم و مثل این میمونه كه تو خونه ی خودم نشستم. اج میگه: تو میخوای خودت رو گنده نشون بدی. تو یك آدم جا... هستی كه میخوای خودتو جلوی این گوسفندها(منظورش تماشاگران بوده) محبوب نشون بدی. یكشنبه چندین بار سعی میكنی كه از نردبان بالا بری اما به دلایل مختلفی موفق نخواهی شد و مهم نیست كه چند بار از نردبان بالا میری چونكه اج اونجا خواهد بود و دوباره تو رو به پایین پرت میكنه و یكبار كه جف به پایین میفته، اج از نردبان بالا میره و كمربند رو توی دستاش میگیره. اج از نردبان دیگری كه اونجا هست بالا میره و درست در مقابل جف قرار میگیره. جف میگه: اج هر چی كه دلت میخواد بگو، من توجهی نمیكنم چونكه این یكشنبه میخوام با بردن كمربند یك لحظه ی تاریخی رو رقم بزنم. بنابر این اج، در اكستریم رولز زندگی برای لحظه ها، باعث سقوط نمیشه بلكه موجب رستگاری میشه. اج میگه: خوبه ... خوبه ... جف تو به رستگاری احتاج داری و بعد با كمربند سنگین وزن كه در بالای رینگ آویزون هست چند ضربه به سر جف میزنه و نردبان جف رو هل میده و جف به روی طنابها و سپس بیرون از رینگ میفته و اج كمربند رو میگیره و بالای سرش میبره. چند ریپلای از این صحنه میبینیم و بعد اج در قسمت ورودی باز هم كربند خودش رو در آغوش میگیره.
كامرشال.
مسابقه اول :: شلتون بنجامین در برابر جان موریسن
ابتدا شلتون وارد میشه و سپس نوبت موریسن هست كه تماشاگران هم او رو به خوبی تشویق می كنند. بازی آغاز میشه و هر دو استار گلاویز میشن و به گوشه رینگ میرن و داور اونها رو از هم جدا میكنه. بازی ادامه پیدا میكنه تا جایی كه شلتون، موریسن رو به روی طنابها میفرسته و بهش كیك میزنه. شین بریكر از شلتون و بعد لگ لاك میكنه و موریسن سعی داره تا قفل رو بشكونه اما شلتون اجازه نمیده و با قدرت بیشتری لاك میكنه. بعد از لحظاتی بنجامین رو ساق پای موریسن كار میكنه و موریسن پوست صورت شلتون رو میكشه و كیك میزنه و دو استار از هم جدا میشن. شلتون به سمت موریسن حمله میكنه اما موریسن اونو به روی طنابها میفرسته و به صورت شلتون نی استرایك میزنه و كاور میكنه یك دو ... . موریسن قصد داره تا اسپرنگ بورد كیك بزنه اما شلتو جاخالی میده و بوستون كرب رو میزنه و موریسن ریورس میكنه و كاور یك دو ... اما دوباره شلتون بازی رو در اختیار میگیره و میخواد ساید والك اسلم بزنه كه موریسن اونو تبدیل به دی دی تی میكنه و شلتون به زمین میفته و موریسن با اجرای استار شیپ پین كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: جان موریسن
موریسن به بالای طنابها میره و خوشحالی میكنه.
بار دیگه دو مسابقه مهم امشب معرفی میشن.
جریكو رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میاد.
كامرشال.
ویدئویی از حمله ی هفته گذشته جریكو به ری رو شاهد هستیم.
مسابقه دوم :: كریس جریكو در برابر آر تروث
آهنگ جریكو زده میشه و او به داخل رینگ میرذه و شروع به صحبت میكنه: 48 ساعت دیگه ری دیگه روی صورتش ماسكی نخواهد داشت و ری باید خیلی ترسیده باشه. ری آخر آم دو رو هست و همینطور كه جریكو داره به ری بی احترامی میكنه آهنگ آرتروث زده میشه و مانند همیشه واتز آپ كنان به داخل رینگ میره و میگه: كریس جریكو واتز آپ و میكروفن رو جلوی دهان جریكو میگیره. جریكو نگاهی میكنه و میگروفن رو كنار میزنه و میگه: تو چطور جرات كردی كه صحبتهای منو قطع كنی؟ تو میتونی برای این دروغگوها و آدمای فریبكار( منظور تماشاگران هستند) بخونی(كه در این لحظه تماشگران به شدت او رو هو میكنن) و مثل عروسك های خیمه شب بازی برقصی اما در استیج مربوط به من نمیتونی از این كارا بكنی. تروث چند جمله با قافیه میگه و میریم برای كامرشال.
مسابقه آغاز میشه و جریكو، تروث رو به زمین میزنه و شولدر بلاك میكنه اما ایت قفل چند لحظه بیشتر طول نمیكشه و تروث به سمت جریكو حمله ور میشه و جریكو رینگ رو ترك میكنه و تروث از داخل رینگ به روی جریكو شیرجه میزنه و هر دو در بیرون از رینگ به زمین میفتن. هر دو استار به رینگ میان و تروث به بالای طنابها میره اما جریكو ضربه ای بهش میزنه و با زدن دراپ كیك اونو به بیرون از رینگ پرت میكنه. جریكو، تروث رو به داخل رینگ بر میگردونه و چندین كیك میزنه و به تروث میگه واتز آپ؟ جریكو قصد داره تا هدلاك كنه اما تروث ریورس میكنه و كاور یك دو ... . هر دو از جاشون بلند میشن و تروث كلوزلاین میزنه وبعد كیك از تروث. جریكو بلند میشه و تروث اونو شارژ میكنه اما جریكو بك البو میزنه و تروث به زمین میفته و جریكو میره برای لاین سالت اما آر تروث جا خالی میده و جریكو با شكم به روی رینگ میاد. تروث قصد داره تا كیك قیچی مانندی بزنه اما جریكو جا خالی میده و میره تا والز آو جریكو رو جفت و جور كنه اما تروث ریورس میكنه و با رول آپ كاور میكنه یك دو ... . جریكو بلند میشه و قصد داره تا دوباره والز آو جریكو رو اجرا كنه اما تروث مقاومت میكنه و چند پانچ به سر جریكو میزنه و جریكو اونو به گوشه رینگ پرت میكنه اما تروث روی ترنباكل خودش رو نگه میداره و به روی جریكو شیرجه میزنه اما جریكو اونو تبدیل به كد بریكر میكنه و یك دو سه.
برنده مسابقه: كریس جریكو
جریكو خوشحالی میكنه و به سمت ورودی میره كه ری از پشت سر بهش حمله میكنه و چندین كیك و پانچ متوالی میزنه و چند داور میان و اونها رو از هم جدا میكنن اما در یك لحظه ری برمیگرده و با زدن سیگنچر سیتد سنتون، جریكو رو نقش زمین میكنه.
كامرشال.
پروموی مسابقه ی باتیستا و رندی اورتن در اكستریم رولز رو مشاهده می كنیم.
مسابقه سوم :: سی ام پانك در برابر اوماگا
ابتدا پانك در حالی كه كیف مانی این د بنك رو در دست داره در میان تشویق تماشاگران به رینگ میاد و بعد اوماگا وارد میشه و مانند چند هفته اخیر بندی كه مربوط به مسابقه ساموان استرپ مچ هست رو در دست داره. مسابقه آغاز میشه و در ابتدا پانك به پای اوماگا كیك میزنه و اوماگا اونو هل میده و این حركت چندین بار تكرار میشه تا اینكه اوماگا پانك رو به گوشه رینگ میفرسته و به سمتش حمله میكنه اما پانك جاخالی میده و اوماگا به میله آهنی گوشه رینگ برخورد میكنه و پانك به بالای طنابها میره و فلایینگ كراس بادی رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو ... . كامرشال.
برمیگردیم. پانك هدلاك كرده و اوماگا سعی داره بشكونه. اوماگا خودش رو رها میكنه و پانك چندین كیك پاپی میزنه كه در یكی از اونها اوماگا پای پانك رو میگیره و پانك با پای دیگش یك كیك قوی به پشت سر اوماگا میزنه و اوماگا به بیرون از رینگ میفته. پانك به روی اوماگا میپره اما اوماگا ساموان اسپایك میزنه و پانك رو به داخل رینگ بر میگردونه و كاور یك دو ... . اوماگا با پنجه ی خودش پهلوی پانك رو میگیره و دستش رو لاك میكنه و بعد از مدتی پانك موفق میشه رها شه اما بلافاصله اوماگا كلوزلاین میزنه و پانك رو نقش زمین میكنه. اوماگا پای خودش رو پشت كمنر پانك میزاره و دست و پای اونو میكشه و پانك درد شدیدی رو تحمل میكنه و تماشاگران فریاد سی ام پان سی ام پانك رو سر میدن. پانك البو میزنه و خودش رو رها میكنه اما بلافاصله اوماگا سایدكیك میزنه و دوباره پانك نقش زمین میشه. اوماگا میخواد از روی طنابها به روی پانك فرود باید اما پانك پای خودش رو سپر میكنه و اوماگا با صورت به روی پای پانك فرود میاد و پانك اسپرینگ بورد كلوزلاین میزنه و كاور میكنه یك دو ... . اوماگا از جاش بلند میشه و پانك به صورتش سیلی میزنه و با زدن دراپ كیك دوباره كاور میكنه یك دو ... . پانك كیك میزنه و به روی اوماگا پرش میكنه اما اوماگا اونو تبدیل به سوئینینگ ساید اسلم میكنه و كاور یك دو ... اما نه پانك كیكز اوت میكنه. اوماگا پانك رو به گوشه رینگ میبره و پانك رو به صورت ولو شده اونجا قرار میده و میخواد ساموان ركینگ بل بزنه كه پانك جاخالی میده و اوماگا محكم به ترنباكل میخوره و پانك با زانوی خودش ضربه ای میزنه اما اوماگا اونو هل میده و به سمت دیگه پرت میكنه. اوماگا طنابی رو كه در ابتدای مسابقه آورده بود و به روی ترنباكل گذاشته بود برمیداره اما داور بهش تذكر میده و از اون میخواد طناب رو به بیرون بندازه كه پانك از پشت سر میاد و اوماگا رو به روی دوشش میبره و جی تی اس رو میزنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: سی ام پانك
آهنگ سی ام پانك در حال پخش هست و لحظات مهم مسابقه رو میبینیم و پانك كه در قسمت ورودی حضور داره كیف رو بالای سرش میگیره و خوشحالی میكنه.
بار دیگر مین ایونت امشب بین اج و ری میستریو معرفی میشه.
WWE Did You Know? پخش میشه كه در اون نوشته شده: در جمعه ی گذشته، اسمك دان بیشترین بیننده ی تلویزیونی رو در بین افراد زیر 55 سال برای یك شوء سرگرمی داشته.
مسابقات اكستریم رولز معرفی میشن.
مسابقه چهارم :: ملینا، گیل كیم و ایو تورس در برابر میشل مك كول، آلیشا فاكس و لیلا
جاستین روبرتز در رینگ هست و هال آو فیمر كوكو بی رو معرفی میكنه كه در میان تماشاگران حضور داره و تماشاگران او رو تشویق می كنند.
مسابقه ششم :: قهرمان سنگین وزن اج در برابر قهرمان بین قاره ای ری میستریو
آهنگ ری زده میشه و او به داخل رینگ میاد و با تشویق خوبی از سوی تماشاگران رو به رو میشه. حالا شاهد ورود قهرمان سنگین وزن جهان هستیم كه كمربند رو به دور كمر خودش بسته و به رینگ میره و دستان خودش رو رو به تماشاگران بالا می گیره. زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و در هخمون ابتدا چندین ریورس رو از هر دو نفر شاهد هستیم. حالا اج بك البو میزنه و مستر آو 619 رو به گوشه رینگ میبره و چندین كیك میزنه. ری قصد داره به بازی برگرده اما اج اون رو به بیرون از رینگ پرت میكنه ولی ری روی پاهای خودش وایمیسته و به زمین نمیخوره و وقتی ری میخواد به رینگ برگرده اج با بیسبال اسلاید اونو نقش زمین میكنه و سپس ری رو بلند میكنه و اونو به پله ها میكوبونه اما ری از روی پله ها میپره و وقتی اج به سمتش میاد پله ها رو به پای اج میزنه و اسپرینگ بورد میزنه و میریم برای كامرشال....
ری رو میبینیم كه كاور میكنه یك دو اما موفق نیست. ری، اج رو به گوشه رینگ میبره و ده پانچ پیاپی(تماشاگران پانچ ها رو میشمارند) میزنه و قصد داره آیریش ویپ بزنه كه اج جاخالی میده و ری به میله آهنی گوشه رینگ برخورد میكنه. بیگ بوت از اج و كاور میكنه یك دو ... . اج كمی بازی رو در دست میگیره اما ری با چند پانچ به بازی برمیكرده و به روی ترنباكل میره اما اج اونو به روی دوشش میگیره و میخواد به زمین بكوبه كه ری ریورس میكنه و كاور اما نه حالا اج ریورس میكنه و كاور و این كار به صورت زیبایی چندین بار تكرار میشه. ری قصد داره تا هدسیزرز بزنه اما اج بلاك میكنه و اونو به رینگ میكوبه و خودش هم از فرط خستگی به روی رینگ میفته و كامرشال....
اج رو میبینیم كه به دور بدن ری لاك كرده اما ری لاك رو میشكونه و در یك رفت و برگشت فیس باستر میزنه. ری به روی ترنباكل میره و اج هم به دنبال او و ری با هدبات اج رو به زمین میندازه و در یك رفت و برگشت اج رو به بیرون از رینگ پرت میكنه و از داخل رینگ به ا روی اج شیرجه میزنه و هر دو نقش زمین میشن. داور مشغول شمارش هست تا هر دو به رینگ برگردن كه ری، اج رو به رینگ برمیگردونه و خودش به روی طنابها میره و اسپرینگ بورد همراه با لگ دراپ میزنه و كاور یك دو ... . ری به سمت اج میدوه و كلوزلاین اج رو جاخالی میدخ و با استفاده از طنابها اسپلش میزنه و كاور یك دو ... حالا اج ری رو به گوشه رینگ پرت میكنه اما ری به روی ترنباكل میره و اج هم اونو روی دوشش میگیره و ری اون رو تبدیل به دی دی تی میكنه و كاور یك دو ... . ری دوباره به روی طنابها میره تا اسپرینگ بورد بزنه اما اج بلاك میكنه و حالا شارپ شوتر رو به روی ری به اجرا میزاره و ری خودش رو به طنابها میرسونه و داور اونها رو از هم جدا میكنه. در كنار طنابها اج چند كیك به ری میزنه اما ری موفق میشه كه اج رو به روی طنابها بندازه و میره برای اجرای 619 كه اج كلوزلاین میزنه و در یك رفت و برگشت دوباره اج به روی طنابها میفته و باز هم ری برای 619 اقدام میكنه اما اینبار اج از پاهای ری میگیره و اونو به وسط رینگ میاره كه ری رول آپ میكنه و یك دو اما موفق نیست. هر دواستار از جاشون بلند میشن و ری با كیك قوی كه پشت سر اج میزنه اونو به روی طنابها میفرسته و برای سومین بار برای اجرای 619 اقدام میكنه و این دفعه موفق میشه تا 619 بزنه و حالا میره به روی طنابها تا اسپرینگ بورد بزنه اما اج جاخالی میده و وقتی ری برمیگرده بهش اسپیر میزنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه: قهرمان سنگین وزن، اج
بعد از مسابقه اج نردبانی رو از زیر رینگ میاره و قصد داره با اون ری رو بزنه كه جف(در حالی كه یك صندلی دستش داره) میاد و با صندلی صربه ای به اج میزنه و بعد هم توئیست آو فیت به روی نردبان میزنه. جف نردبان رو در گوشه رینگ قرار میده و به بالای طنابها میره و از اونجا پرش میكنه و از روی نردبان با لگ دراپ به روی اج فرود میاد. جف به روی ترنباكل میره و كمربند سنگین وزن رو بالای سرش میگیره و در همین جا اسمك دان این هفته به پایان میرسه.
---------------------------------
لیست مسابقات Extreme Rules 2009 که بامداد دوشنبه ، هفتم جون 2009 برگزار خواهد شد :
* مسابقه اول ::
WWE Champion Randy Orton vs. Batista (Steel Cage Match)o
BrockWWE
رندی اورتن كه در پی پر ویو قبلی یعنی جاجمن دی توانسته بود با زیركی از عنوان خود دفاع كند ، حال باید به مصاف باتیستا در استیل كیج برود . نوع مسابقه ای كه قرار است بین این دوانجام شود باعث آن خواهد شد كه رندی اورتن كار سختی مقابل باتیستا داشته باشد . در طول هفتگی های سپری شده هم تقریبا همه چیز برابر بوده و هر دو استار به نوعی ضربه های روحی به یكدیگر زدند . شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه دوم ::
World Heavyweight Champion Edge vs. Jeff Hardy (Ladder Match)o
BrockWWE
این مسابقه هم در نوع خود دارای هیجان بالایی است . چرا كه بعضی ها ادج را قدرتمند تر از جف میپندارند و بر این باورند كه ادج براحتی از عنوان خود همانند جاجمن دی دفاع خواهد كرد . اما جف هاردی قبلا نشان داده كه هیچ چیز برای او غیر ممكن نیست و این را در آرماگدن 2008 نیز ثابت كرد . آیا ادج عنوانش را از دست خواهد داد كه باز هم به تعداد قهرمانی های خود بی افزاید ؟! و یا تصمیم بر این گرفته كه حالا حالا ها قهرمان باقی بماند ! . باید دخالت های مت هاردی را هم در این مسابقه احتمال داد . به هر حال هر دو در لدر مچ تجربه ی خوبی را دارند و همین باعث بالا رفتن جذابیت این مسابقه میشود ، شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه سوم ::
John Cena vs. Big Show (Submission Match)o
BrockWWE
یكی از مسابقاتی كه تا كنون بارها شاهد آن بودیم و در اكثریت آنها هم جان سینا برنده ی مسابقه بوده . اما این بار قضیه فرق میكند . سینا باید برای برد روی بیگ شو سابمشن انجام دهد كه كاری بود كه در جاجمن دی هر چقدر سعی كرد موفق نبود . بیگ شو كه بعد از درفت شدنش با راء چیز خاصی را از او ندیدیم خیلی دوست دارد كه این مسابقه را با برد پشت سر بگذارد و شاید او یكی از مدعیان كمربند دابلیو دابلیو ای در روزهای آتی باشد . جان سینا هم طی این چند هفته گذشته ضربه های روحی و جسمی زیادی از سمت بیگ شو و میز متحمل شده و قصد داره كه با برد در این مسابقه به نوعی انتقام بگیره . بیگ شو قاعدتا كار راحت تری نسبت به سینا برای سابمشن كردن داره . شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه چهارم ::
ECW Champion Christian vs. Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (Triple Threat Hardcore Rules Match)o
BrockWWE
یكی از حساس ترین مسابقات این پی پر ویو . هر سه استار برای برد می آیند . كریسچن سعی دارد كه از عنوان خود دفاع كند . تامی دریمر سعد دارد بر قول خود عمل كند ، جك سوئگر هم دوست دارد عنوان از دست داده اش را پس بگیرد . از همه مهم تر كه نوع این مسابقه هاردكور مچ است ، تامی دریمر پر تجربه ترین در میان آنهاست . چرا كه در دهه ی 90 از بزرگترین های ای سی دابلیو بود . كریسچن هم دارای فكر بالایی است و نخواهد گذاشت كه به این راحتی ها عنوانش را از او بگیرند . جك سوئگر هم دارای قدرت بدنی بالاتری نسبت به رقیبان دارد . اما او هیچ تجربه ای در این نوع مسابقه ندارد . به هر حال هر سه شانس برنده شدن را دارا هستند . شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه پنجم ::
Intercontinental Champion Rey Mysterio vs. Chris Jericho (No Holds Barred Match)o
BrockWWE
ری میستریو و كریس جریكو . جریكو كه روزهای بدی رو در طول دوران حرفه ای خودش میگذرونه سعی داره كه كمربندی كه تا كنون هشت بار بدستش آورده باز هم در دستان خود ببینه . در آن طرف هم ری میستریو كه در هفته گذشته مورد حمله ی ناگهانی جریكو ، و در این هفته هم با شكستی كه مقابل ادج داشته وضع روحی مساعدی نداره و سعد داره با برد در این مسابقه اقتدار خود را به جریكو و همچنین در اسمكدان نشان بده . نوع مسابقه نو هولدز بارد مچ است و استفاده از هر وسیله ای آزاد خواهد بود و مسابقه دی كیو نخواهد داشت . با این شرایط خیلی ها برد جریكو را قطعی خواهند دانست ، چرا كه او همیشه در این نوع مسابقات زیرك نشان داده است . اما نمیشه تمام شانس را به جریكو داد . شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه ششم ::
United States Champion Kofi Kingston vs. MVP vs. William Regal vs. Matt Hardy (Fatal Four Way Match)o
BrockWWE
اما این مسابقه . كوفی كینگزتن یك هفته ای است كه قهرمان جدید ینایتد استیت شده . ام وی پی هم مایل به پس گرفتن عنوانش است . ویلیام رگال هم كه یكی ازقدیمی های این رشته به حساب می آید ، دوست دارد كه امسال هم كمربندی را در دستان خود ببیند . مت هاردی هم كه در وضعیت روحی بدی به سر میبرد خوش دارد كه با گرفتن این عنوان كمی بر مشكلاتش غلبه كند . كوفی كینگزتن هم كه در این چند مدت فوق العاده نشان داده نمیتونه به این راحتی ها تسلیم بشه . به هر حال هر چهار استار شانس برنده شدن را دارند ، اما به نظر میرسه در این میان شانس كوفی كینگزتن و ام وی پی از بقیه بیشتر باشد . شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه هفتم ::
CM Punk vs. Umaga (Samoan Strap Match)o
BrockWWE
اوماگا و سی ام پانك . پانك در ماه گذشته چند بار سعی بر این داشت كه با امتیاز مانی این د بنك صاحب كمربند سنگین وزن شود كه در همه ی آنها اوماگا دخالت كرد و نگذاشت این كار عملی شود . این دو در جامن دی هم مقابل یكدیگر قرار گرفته بودند كه در اون مسابقه اوماگا برنده ی نبرد بود . پانك اولین استار تاریخ دابلیو دابلیو ای است كه دو سال پیاپی صاحب مانی این د بنك در رسلمنیا شده و در دورانی كه در دابلیو دابلیو ای حضور داشته توانسته برد های زیادی بدست بیاره . برد او در این مسابقه راه او برای قهرمان شدن را هموار میكنه . ضمن اینكه نوع این مسابقه Samoan Strap Match است و اوماگا كار نسبتا راحت تری به پانك خواهد داشت . شما باید نظر خود در رابطه با نتیجه ی این مسابقه را پیش بینی كنید .
* مسابقه هشتم ::
Miss WrestleMania Vickie Guerrero vs. Santina Marella (Hog Pen Match)o
BrockWWE
این مسابقه هم بین ویكی گوئررو و سانتینا مارلا انجام خواهد شد . سانتینا كه در رسلمنیا عنوان میسیز رسلمنیا را به دست آورده بود در یكی از هفتگی های راء این عنوان را از دست داد و به دست ویكی گوئررو رسید (البته با كمك چاوو و بت فینكس) ، شخصیت سانتینو و سانتینا امسال خیلی طرفدار پیدا كرده و با برگدانده شدن این عنوان به سانتینا شاید باب طبع خیلی ها شود . اما ویكی گوئررو كه جنرال منیجر راء هم است شاید بخواهد همزمان دو عنوان جنرال منیجری و میسیز رسلمنیا را با هم داشته باشد . نوع این مسابقه Hog Pen Match خواهد بود .
-------------------------------------------------------------
نام رویداد: اكستریم رولز
تاریخ برگزاری: 7 ژوئن 2009
محل برگزاری: نیو اورلینز ، لوئیزانا
عكس های اكستریم رولز 2009 (شامل 217 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 16,78
اینتروی دبلیو دبلیو ای و سپس پروموی این پی پی وی رو شاهد هستیم. به ورزشگاه میریم. مایكل كول به همه خوشامد میگه.کد:http://www.4shared.com/file/110585502/b0923d4a/Extreme_Rules_2009_Full_Photos_wwwBrockWWEinfo.html
مسابقه اول :: كوفی كینگستن © در برابر ام وی پی در برابر ویلیام ریگال در برابر مت هاردی , فیتل فور وی مچ (یونایتد استیتس چمپینشیپ)
ابتدا قهرمان یعنی كوفی كینگستن وارد میشه و در حالی كه او به داخل رینگ میره ویدئویی از هفته گذشته راو و برد كوفی بر ام وی پی رو شاهد هستیم. ریگال، مت هاردی و ام وی پی هم به ترتیب وارد میشن. مسابقه آغاز میشه و هر چهار نفر با اهم درگیر میشن. ویلیام ریگال میخواد از روی طنابها به كوفی سوپلكس بزنه و حالا ام وی پی هم میره و ریگال رو از زیر میگیره و به ریگال سوپلكس میزنه و ریگال هم به كوفی و هر سه به روی رینگ میفتن. مت به رینگ میاد و با گچ دستش چند ضربه میزنه و حالا به روی طنابها میره و به ام وی پی لگ دراپ میزنه. بازی ادامه پیدا میكنه تا جایی كه ریگال قصد داره تا كوفی رو به بیرون از رینگ پرت كنه اما كوفی كیك میزنه و حالا با زدن تروبل پارادیس كیك به روی ریگال كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه: كوفی كینگستن
دوربین فضای پاركینگ رو نشون میده و جوش متیوز میره و درب یك اتوبوس رو میزنه و بیگ شو از اون بیرون میاد. جوش از بیگ شو در مورد استراتژیش در سابمیشن مچ امشب سوال میكنه و بیگ شو میگه: تو باید بری از سینا بپرسی استراتژیش چیه و به جوش میگه كه سریعتر از اینجا برو.
دوربین میز گزارشگران اسمك دان رو نشون میده و جیم راس و تاد گریشام اعلام میكنند كه بازی بعدی بین ری و جریكو خواهد بود.
مسابقه دوم :: ری میستریو © در برابر كریس جریكو , نو هولدز بارد مچ (اینتركانتیننتال چمپینشیپ)
آهنگ كریس جریكو زده میشه ولی او به رینگ نمیاد و همه تجب می كنند. صدایی شنیده میشه كه میگه: من این بالا هستم. دوربین چهره ی جریكو رو نشون میده كه در بالای سالن حضور داره. جریكو كه در بین تماشاگرا حضور داره میگهك من بین یك مشت آدم دزد و دورو هستم. به من دست نزنید و در حالیكه داره از بین تماشاگران به سمت رینگ میاد میگه: امشب من ماسك ری رو از روی صورتش برمیدارم و همچنین صاحب كمربند بین قاره ای هم خواهم شد. آهنگ ری زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران به رینگ میاد و گزارشگران در مورد ماسك ری صحبت می كنند كه آیا روی صورت او باقی میمونه یا نه. بازی آغاز میشه و ری تكل میزنه و بازی به بیرون از رینگ كشیده میشه و ری قسمت رویی میز گزارشگران راو رو به سمت جریكو پرت میكنه. جریكو، ری رو به سمت پله ها هل میده اما ری از روی اونها پرش میكنه و وقتی جریكو به سمتش میاد پله ها رو به زانوی جریكو میكوبه. ریریا، جریكو رو به رینگ بر میگردونه و قصد داره از روی طنابها دراپ كیك بزنه ام جریكو جاخالی میده و ری به زمین میخوره و حالا جریكو میره برای اجرای والز آو جریكو اما ری مقاومت میكنه و حالا ری، رول آپ میكنه یك دو ... . جریكو كیك میزنه و قصد داره ماسك ری رو از روی صورتش برداره اما ری مقاومت میكنه و گوشهای از ماسك ری كنار زده میشه و جریكو با زدن بك بریكر كاور میكنه یك دو ... . حالا نوبت ری هست كه 619 رو به پشت سر جریكو میزنه و میره از روی طنابها تا اسپرینگ بورد اسپلش بزنه اما جریكو اونو تبدیل به كدبریكر میكنه و یك دو ... . جریكو به بیرون از رینگ میره و یك صندلی برمیداره اما در برگشت ری دراپ كیك میزنه و صندلی به صورت جریكو میخوره. ری قصد داره با صندلی به روی جریكو بپره اما جریكو جاخالی میده و قصد داره تا والز آو جریكو رو اجرا كنه اما ری صندلی رو بر میداره و چند ضربه به جریكو میزنه و با پای خودش اونو هل میده و به روی طنابها میندازه و میره برای 619 كه جریكو باز هم كنر میكنه و حالا ماسك ری رو میكشه و ماسك ری از روی صورتش برداشته میشه و ری سریع جلوی صورتش رو میگیره و جریكو رول آپ میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه و قهرمان جدید بین قاره ای: كریس جریكو
جریكو كه برای نهمین بار قهرمان این كمربند شده، ماسك ری و كمربند رو بالای سرش میگیره.
در بك استیج متیوز به دنبال باتیستا میره تا با او مصاحبه كنه و سپس شاهد ویدئویی از مبارزه رندی و ریك فلیر در راو هفته گذشته هستیم. متیوز در مورد عكس العمل باتیستا ازش سوال میكنه و باتیستا در جواب میگه: یك مسئله ای بود كه رندی به من كیك زد و منو ماهها از مسابقات دور كرد اما وقتی به مردی كه من دوستش دارم و براش احترام قائلم این كارو كرد قضیه فرق میكنه. من با خودم عهد كردم كه به جزء كمربند WWE ، هم غرور رندی، هم جاه طلبی و هم سلامتیش رو یكجا ازش بگیرم. من تا زمانی كه لگسی رو به طور كامل از بین نبرم آروم نمیشینم.
مسابقه سوم :: سی ام پانك در برابر اوماگا , ساموان استرپ مچ
ابتدا واماگا وارد میشه و بع د از او هم سی ام پانك كه مانند همیشه كیف مانی این د بنك رو دست داره به داخل رینگ میره. داور ابتدا بند رو به دست اوماگا و سپس به دست پانك میبنده و زنگ آغاز مسابقه رو به صدا درمیاره و در همون ابتدا البو از اوماگا و پانك با كیك جواب میده. پانك به دو چراغ دست میزنه اما بعد از اون متوقف میشه. گزارشگران یادآور میشن كه برای برد باید به هر چهار گوشه رینگ دست بزنن. اوماگا طناب رو میكشه و پانك رو به سمت خودش هل میده. هدبات از اوماگا و از روی طنابها دایوینگ هدبات میزنه. اوماگا به بیرون از رینگ میره و اوماگا رو به میله آهنی گوشه رینگ میزنه و بدن او رو میكشه. فیس فرست سوپلكس از اوماگا، اما پانك به روی طنابها میره و اوماگا با اسلاید كیك اونو به بیرون از رینگ پرت میكنه. اوماگ یكی از چراغها رو روشن میكنه و میره برای دومی و باز هم موفق هست و برای سومی تلاش میكنه اما پانك كه در بیرون از رینگ هست طناب رو میكشه و اجازه نمیده. پانك اجازه نمیده و دو چراغ دیگه خاموش میشن. پانك به رینگ میاد و قصد داره تا جی تی اس بزنه اما هیل كیك از اوماگا و به روی بدن پانك فشار میاره و پانك خودش رو به گوشه رینگ میكشونه و لو بلو از پانك با استفاده از طناب و اوماگا غلت میخوره و به بیرون از رینگ میفته و پانك طناب رو میكشه و اوماگا به میله گوشه رینگ میخوره و اوماگا به رینگ بر میگرده. رانینگ نی و بولداگ از اوماگا و موفق میشه به یكی از چراغها دست بزنه. حالا دومی هم همینطور و برای سومی تلاش میكنه اما اومگا از جاش بلند میشه و اسلم میزنه و دو چراغ دیگر خاموش میشن. اوماگ به سمت ترنباكل میره ، اولی رو روشن میكنه، دومی و سومی رو هم همینطور و میره برای چهارمی اما پانك از طنابهای رینگ میگیره و اوماگا رو به این سمت میكشه و اوماگا به سمت پانك حمله میكنه اما پانك او رو به بیرون از رینگ میندازه تا اینكه چراغها خاموش میشن. حالا نوبت پانك هست. اولی ... دومی و سومی رو روشن میكنه و میره برای چهارمی كه اوماگا كه در بیرون از رینگ هست طناب رو میكشه و اجازه نمیده. اوماگا به بالای رینگ میاد و در اون سمت طنابها قرار داره و به بالای طنابها میره اما پانك از جاش بلند میشه و اوماگا رو در بالای طنامیزنه و اونو به زمین میندازه و هر دو روی زمین( داخل رینگ) هستند. ابتدا پانك از جاش بلند میشه و میره سه چراغ رو روشن میكنه و حالا میره برای چهارمی چیزی نمونده كه اون رو هم روشن كنه اما اوماگا طناب رو میكشه و اونو برمیگردونه و قصد داره ساموان اسپایك بزنه اما پانك جاخالی میده و جی تی اس میزنه و به سختی خودش رو به گوشه رینگ میرسونه و به چهارمی هم دست میزنه.
برنده مسابقه: سی ام پانك
حالا نوبت جوش متیوز و مت استرایكر هست كه خودشون رو معرفی كنن و در بك استیج گرگوری هلمز رو میبینیم كه به همراه كریستین حضور داره. هلمز به كریستین میگه كه احتمال داره امشب تامی دریمر از این حرفه بازنشسته بشه و كریستین لبخندی میزنه و میگه: من مطمئنم كه دریمر رو از دست میدیم. امشب بدن دریمر مثل یك شمع میمونه كه خواهد سوخت و بعد دریمر وارد میشه و به كریستین میگه كه شبیه ----- شمع هست و حالا نوبت جك سوئگر هست كه به اونها اضافه میشه ودهان خودش رو باز میكنه اما كریستین و دریمر اونجا رو ترك میكنن.
مسابقه چهارم :: كریستین © در برابر جك سوئگر در بابر تامی دریمر , تریپل ترد هارد،كور مچ(ای سی دبلیو چمپینشیپ)
ابتدا قهرمان ای سی دبلیو كریستین وارد میشه. حالا نوبت تامی دریمر هست كه با تیشرت ECW به رینگ میاد و در آخر هم سوئگر وارد میشه. تونی چیمل كه در رینگ هست ابتدا چلنجرها و سپس قهرمان رو معرفی میكنه و داور كمربند رو بالا میگیره و سپس زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. كریستین و دریمر با هم تیم میشن و به سوئگر حمله میكنن و سوئگر به بیرون از رینگ میره و دریمر به دنبالش نیره اما وقتی میخواد به رینگ برگرده چند كیك دریافت میكنه. كریستین به روی سوئگر كار میكنه اما سوئگر بازی رو در دست میگیره و به كریستین سوپلكس میزنه. سوئگر ، كریستین رو به بیرون از رینگ میندازه و به دریمر هم سوپلكس میزنه. دریمر از زیر رینگ یك سطل زباله كه چندین چوب سنگاپور داخلش هست بر میداره. دریمر چند ضربه با سنگاپور به سوئگر میزنه و كریستین به دریمر كیك میزنه و با سطل ضربه ای رو به دریمر وارد میاره. ابدومینال استرچ از دریمر به روی كریستین و كریستین رینگ رو ترك میكنه و سوئگر در گوشه رینگ به روی دریمر كار میكنه. دریمر با سطل ضربه ای به دریمر میزنه و به بالای طنابها میره اما دریمر سطل رو برمیداره و به طرف سوئگر حمله میكنه و سپس ضربه ای هم با سطل به كریستین میزنه. سوئگر به رینگ برمیگرده. دریمر میره و سطل دیگه ای رو از رینگ میاره و سوئگر رو میزنه و اونو به صورت سروته در گوشه رینگ میزاره و سطل رو در كنار سر سوئگر قرار میده. حالا دریمر قصد داره تا به سمت سوئگر حمله كنه كه كریستین جلوش رو میگیره و چند ضربه میزنه و حالا با دراپ كیك به سطل زباله میزنه كه جلوی صورت سوئگر قرار داره و دوباره میره تا روی دریمر كار كنه. كریستین كاور میكنه یك دو ... . در حالی كه دریمر در بیرون از رینگ هست، سوئگر با عصا ضربه ای به پشت كریستین میزنه و كاور یك دو ... . سوپلكس از سوئگر به روی كریستین و دوباره كاور یك دو ... . ابدومینال استرچ و كریستین رو به بالای سرش میبره و پاور اسلم میزنه و كاور یك دو ... . سوئگر، پوششی كه در گوشه رینگ هست رو میكنه و دریمر از بیرون رینگ با عصا ضربه ای بهش میزنه و كریستین سریع سوئگر رو كاور میكنه یك دو ... اما نه سوئگر كیكز اوت میكنه. دریمر به رینگ میاد و رو به روی سطل میندازه. دریمر قصد داره از روی طنابها لگ دراپ بزنه كه سوئگر جاخاالی میده و دریمر به زمین میخوره و بعد از چند غلت به بیرون از رینگ میره. تماشاگران خواستار آوردن تیبل (میز) به بازی هستند. كریستین از داخل رینگ میخواد به روی سوئگر كه در بیرون از رینگ هست بپره اما سوئگر یك سطل برمیداره و سپر میكنه و كریستین به سطل برخورد میكنه. سوئگر و دریمر به رینگ میان. سوئگر با سطل به دریمر چند ضربه میزنه و اونو به روی طنابها قرار میده و جفت و جور میكنه تا سوپلكس بزنه اما كریستین به زیر سوئگر میره و برای پاور بمب جفت و جور میكنه و به سوئگر پاور بمب میزنه( در همین حال سوئگر هم كه دریمر رو در اختیار داره بهش سوپلكس میزنه) و سوئگر و دریمر به زمین میفتن. كریستین، دریمر رو كاور میكنه یك دو ... . كریستین به بیرون از رینگ میره و یك عصا میاره و قصد داره با اون سوئگر رو بزنه كه سوئگر جاخالی میده و حالا سوئگر قصد داره كریستین رو بزنه اما كریستین میره برای اجرای كیلسوئیچ اما سوئگر كنر میكنه و كریستین رو با صورت به ترنباكل میزنه و كریستین رو بلند میكنه تا پاور اسلم بزنه اما دریمر با عصا صربه ای بهش میزنه و دوباره صربه ای به پشت سوئگر و حالا دی دی تی میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه و قهرمان جدید ای سی دبلیو: تامی دریمر
دریمر در حالی كه به شدت خوشحال هست به میان تماشاگران میره و به همراه اونها خوشحالی میكنه.
در بك استیج چاوو، یك خوك ساختگی رو به دست كرده و ویكی به سبك بوكسور ها بهش ضربه میزنه. ویكی جیغ میكشه و به خوك پانچ میزنه.
مایكل كول رو میبینیم كه داره میخنده و سپس اعلام میكنه كه پی پی وی بعدی د بش هست كه در تاریخ 28 ژوئن در ساكرامنتو انجام خواهد شد.
مسابقه پنجم :: ویكی گررو در برابر سانتینا مارلا , هاگ پن مچ (میسیز رسلمنیا كراون)
جری لاور در قسمت ورودی حضور داره و قوانین مسابقه رو میگهك محفظه ای رو كه بهش هاگ پن میگن رو مشاهده میكنید كه دو قسمت داره
در یك قسمت چند خوك وجود داره و در قسمت دیگه كه پوشیده از لجن هست و دو شركت كننده باید دراینجا با هم مسابقه بدن. هر كدام از شركت كننده ها در محوطه هاگ پن دیگری رو پین كنه برنده مسابقه و میسیز رسلمنیا خواهد شد. لاور ابتدا سانتینا رو معرفی میكنه و او وارد میشه اما نمیخواد به داخل بره و لاور اونو مجبور میكنه كه به داخل محوطه میره. حالا نوبت ویكی هست كه به همراه چاوو گررو وارد میشن. ویكی تاج و كمربند میسیز رسلمنیا رو به تن داره. ویكی میگه: من این مسابقه رو به هندیكپ مچ تبدیل میكنم و چاوو هم در این مسابقه به همراه من حضور داره. چاوو كفش هاشو در میاره و به داخل پن میره و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. ویكی در بیرون از پن حضور داره. سانتینا مقداری لجن به روی چاوو پرت میكنه و چاوو هم كمی لجن به صورت سانتینا میپاشه. بلاك دراپ از سانتینا و چند ضربه میزنه. چند شطل حاوی لجن هم در اونجا وجود داره. چاوو یكی از سطل ها رو بر میداره و به سمت سانتینا پرت میكنه. چاوو قصد داره تا سانتینا رو به موحطه ای كه خوك ها هستند بندازه اما سانتینا مقاومت میكنه و چاوو رو به اونجا پرت میكنه. چاوو به این سمت بر میگرده و سانتینا اونو كاور میكنه یك دو ... . چاوو سر سانتینا رو در گل و لجن فرو میكنه و با ویكی تگ میشه. ویكی وارد میشه و سانتینا یكی از سطل ها رو بر میداره تا به روی ویكی بپاشه كه چاوو به داخل میاد و سطل رو از سانتینا میگیره و میخاود به روی سانتینا بپاشه كه سانتینا جا خالی میده و محتویات سطل به روی صورت و بدن ویكی خالی میشه و سانتینا یك سطل دیگه بر میداره و روی سر چاوو میزاره و محكم اونو میزنه و چاوو نقش زمین میشه. در اون سمت ویكی میخواد به بیرون بره كه سانتینا اونو میگیره و به روی لجنها پرت میكنه و كاور یك دو سه.
برنده مسابقه و میسیز رسلمنیای جدید: سانتینا مارلا
پرومویی از سامراسلم كه در تارخ 23 آگوست انجام خواهد شد پخش میشه.
مایكل كول به جری لاور میخنده كه چطوری تحمل كرده در كنار خوكها وایسته و اعلام میكنن كه مسابقه بعدی بین رندی و باتیستا خواهد بود.
در بك استیج ویكی و چاوو رو میبینیم كه دارن میرن و چاوو از ویكی معذرت میخواد كه باعث شده عنوان میسیز رسلمنیا رو از دست بده. اونها از جلوی چند دی،وا و سوپراستار رد میشن تا اینكه به گلداست و هورنسواگل میرسن. گلداست كمی بو میكشه و میگه بوی چی میاد . هورنسواگل میخنده. ویكی و چاوو میرن تا به دفتر ویكی میرسن و وقتی وارد میشن میبینن كه اج پشت میز نشسته. اج میگه: نگاه كن، فقط دو ماهه كه از من جدا شدی، ببین به چه وضعی افتادی. سرانجام من بدون كمك تو در مقابل جف قرار میگیرم. بهت پیشنهاد میكنم كه یك وكیل خوب برای طلاق بگیری. امشب همه چی تموم میشه. اول به حساب جف میرسم و بعد به این ازدواج لعنتی. ویكی میشینه و گریه میكنه و اج اتاق رو ترك میكنه.
مسابقه ششم :: رندی اورتن © در برابر باتیستا , استیل كیج مچ (دبلیو دبلیو ای چمپینشیپ)
ابتدا قهرمان و سپس چلنجر وارد میشن و لیلیان گارسیا اونها رو معرفی میكنه. در كیج بسته میشه و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. اورتن در همون ابتدا به بالای قفس میره اما باتیستا اونو به داخل كیج بر میگردونه. باتیستا در بالای طنابها، اورتن رو میزنه و اونو به روی رینگ پرت میكنه. باتیستا در گوشه ی رینگ بر روی اورتن كار میكنه اما اورتن سریع از دست باتیستا فرار میكنه و دوباره سعی داره از بالای كیج خارج شه اما باتیستا دوباره اونو به رینگ بر میگردونه و كلوزلاین و بعدش هم سوپلكس میزنه و كاور میكنه یك دو ... . بیگ بوت از باتیستا و سر رندی رو به روی كیج میكشه. اورتن چند كیك به صورت باتیستا میزنه و حالا قصد داره تا از در خارج بشه كه باتیستا اونو میگیره و به وسط رینگ بر میگردونه. باتیستا اسپلش میزنه و در گوشه رینگ میخواد شولدر بزنه كه رندی جاخالی میده و باتیستا رو به كیج میكوبه و در برگشت بك بریكر میزنه. رندی خودش رو به سمت درب كیج میكشونه اما باتیستا اونو بر میگردونه و رندی رو به چند قسمت از كیج میزنه و پاوور اسلم از باتیستا و كاور یك دو ... . در گوشه رینگ اورتن رایت هند میزنه و باتیستا رو به زمین میندازه و به دنبال اون استیف بوت از رندی اما باتیستا با اسپاین باستر جواب میده. حالا میخواد باتیستا بمب بزنه كه اورتن كنر میكنه و دراپ كیك میزنه و باتیستا به دیواره ی كیج میخوره. اورتن میخواد به بالای كیج بره و به اون سمت از كیج هم میره اما قبل از اینكه به روی زمین بپره، باتیستا اون رو به داخ بر میگردونه و به روی شونه ی خودش میزاره و قصد داره تا باتیستا بمب بزنه كه رندی از كیج میگیره و اجازه نمیده. رندی قصد داره تا آر كی او بزنه اما باتیستا كنر میكنه و دوباره برای باتیستا بمب تلاش میكنه و این بار جفت و جور میكنه و باتیستا بمب رو میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه و قهرمان جدید دبلیو دبلیو ای: باتیستا
باتیستا كه برای اولین بار دبلیو دبلیو ای چمپین شده كمربند رو بالا میگیره و مایكل كول میگه: تا وقتی كه باتیستا لگسی رو از هم نپاشه دست بردار نخواهد بود. باتیستا ، كیج رو ترك میكنه و به سمت ورودی میره و رندی كه داخل كیج هست بهش نگاه میكنه. باتیستا بوسه اس به كمربند میزنه و میگه: این مال ریك فلیر هست.
پروموی مسابقه جان سینا و بیگ شو پخش میشه
مسابقه هفتم :: جان سینا در برابر بیگ شو , سابمیشن مچ
پروموی مسابقة وورلد هویویت چمپینشیپ مچ پخش میشه
مسابقه هشتم :: اج © در برابر جف هاردی , لدر مچ (وورلد هویویت چمپینشیپ)
نردبان های زیادی در كنار ینگ چیده شده و كمربند سنگین وزن رو میبینیم كه از بالای رینگ آویزون شده. ابتدا اهنگ اج زده میشه و او به رینگ میاد و حالا نوبت جف هست و جاستین روبرتز كه داخل رینگ هست هر دو نفر رو معرفی میكنه. مین اوینت آغاز میشه و دو استار لاك آپ میكنن و جف در گوشه رینگ به اج كلوزلاین میزنه و سر اج رو دوبار به ترنباكل میزنه. لگ دراپ از جف و میخواد ویسپر بزنه كه اج كنر میكنه و میخواد به جف سوپلكس بزنه كه جف با فیس باستر سوپلكس جوابشو میده و اج به زمین میفته. جف میره و نردبانی رو از كنار رینگ میاره و اج با اسلاید بیسبالی كه میزنه جف رو به بیرون از رینگ پرت میكنه اما جف مقاومت میكنه و از پای اج میگیره و به رینگ برمیگردن و جف نردبان رو از بالای طنابها به داخل رینگ میندازه و نردبان رو زیر كمربند قرار میده تا اونو برداره اما اج سیرع نردبان رو هل میده و میندازه و به جف پانچ میزنه. پای جف در نردبان گیر كرده و اج از این فرصت استفاده میكنه و به بیرون از رینگ میره و نردبان دیگه ای رو میاره و جف به نردبان ضربه میزنه تا اج نتونه از اون بالا بره. اج نردبان رو در گوشه ی رینگ میزاره و جف هم به روی اون و میخواد اسپیر بزنه كه جف جاخالی میده و اج با صورت به نردبان میخوره. جف نردبان رو به روی اج كه در گوشه ی رینگ افتاده میزاره و بهش دراپ كیك میزنه. جف نردبان رو از روی اج برمیداره و به سمت اج حمله میكنه اما اج جاخالی میده و جف به نردبان(در گوشه رینگ) برخورد میكنه. اج سعی داره تا یكی از نردبان ها رو باز كنه اما جف اجازه نمیده و اونو میبنده و اج شارپ شوتر رو به روی جف اجرا میكنه و جف تپ اوت میكنه اما در این مسابقه فقط با برداشتن كمربند میشه پیروز شد. اج، جف رو به بیرون از رینگ میندازه و یكی از نردبان ها رو ست میكنه اما جف به رینگ بر میگرده و به بالای طنابها میره و بادراپ كیك به نردبان میزنه و هر دو نفر به زمین میفتن. جف، یكی از نردبان ها رو بلند میكنه و اج رو بین اون قرار میده و به بیرون از رینگ میره و نردبان دیگه ای كه بلند تر از نردبان های دیگست به داخل رینگ میاره. جف به اج توئیست آو فیت میزنه و شروع به بالا رفتن از نردبان میكنه. جف به بالای نردبان میرسه و كمربند رو گرفته اما نمیتونه اونو جدا كنه و اج اونو به پایین میكشه و جف به كف رینگ میفته و درد میكشه. جف، اج رو به نردبان میزنه و سه پله از نردبان بالا میره و از اونجا ویسپر این د وایند میزنه. حالا میره و یك نردبان دیگه رو به رینگ میاره كه نسبت به بقیه كمی كوتاهتر هست. جف به اج كه در كنار طنابهب هست كلوزلاین میزنه و هر دو به بیرون از رینگ میفتن. بوت تو فیس از اج و نردبانی رو در اپرون ست میكنه و با اشاره هایی كه میكنه باعث میشه تا تماشاگران عكس العمل نشون بدن. اج میخواد سوپلكس بزنه كه جف با بتل اوت جواب میده و سر اج رو روی مانع قرار میده و نردبان رو هم به روی اج میندازه اما اج در یك لحظه هاردی رو به سمت پله ها پرت میكنه و جف ریورس میكنه و اج رو به سمت پله ها میفرسته و اج به اونها میخوره و جف با استفاده از پله هل به سمت اج حملخ میكنه اما اج اونو به روی دیواره ی جالوی تماشاگران میندازه اما هاردی برمیگرده و نكبریكر میزنه. جف تیشرتش رو از تنش در میاره و به میان جمعیت پرت میكنه و اج رو به روی نردبانی كه كه یك سمتش روی رینگ هست و سمت دیگش روی دیواره جلوی تماشاگران قرار میده. هاردی از یكی از نردبان های بیرون از رینگ بالا میره و اج هم از سمت دیگه ی نردبان بالا میره. هر دو در بالای نردبان با هم درگیر میشن و نردبان تعادلش به هم میخوره و هر دو به روی نردبانی كه رو ی دیواره ست شده بود میفتن و نردبان میشكنه. به هرحال هر دو به رینگ بر میگردن. جف به اج پانچ میزنه و اج به داوری كه داخل رینگ هست میخوره و داور به زمین میفته. جف از نردبان بالا میره تا كمربند رو برداره و اج نردبان دیگه ای رو ست میكنه و حالا انگشتان جف كمربند رو لمس میكنه اما اج از روی نردبان دیگه به سمت جف اسپیر میزنه و جف اونو تبدیل به توئیست آو فیت میكنه. تماشاگران جف رو تشویق میكنن واو شروع میكنه از نردبان بالا رفتن و یك كیك هم به صورت اج میزنه. جف به بالای نردبان میره و كمربند رو در دست گرفته اما اج از طرف دیگه ی نردبان بالا اومده و جف رو متوقف میكنه و به پایین میندازه
جف از پای اج میگیره و اونو بین نردبان میندازه و حالا بدن اج اونجا قفل شده. جف از نردبان بالا میره و اج نمیتونه كاری كنه. جف كمربند رو بر میداره و از طناب جدا میكنه و تمام.
برنده مسابقه و قهرمان جدید سنگین وزن جهان: جف هاردی
جیم راس به رینگ میره تا با جف صحبت كنه كه در این لحظه آهنگ سی ام پانك پخش میشه و مستر مانی این د بنك به رینگ میاد. پانك به داور میگه كه میخواد كشینگ مانی این د بنك رو انجام بده و همه متعجب هستند.
مسابقه نهم :: جف هاردی © در برابر سی ام پانك , كشینگ مانی این دبنك (وورلد هویویت چمپینشیپ)
داور اعلام میكنه كه این مسابقه بر سر كمربند سنگین وزن خواهد بود و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. پانك، جف رو بلند میكنه و بهش جی تی اس میزنه و كاور میكنه یك دو اما نه باور كردنی نیست جف كیكز اوت میكنه و حالا جف رول آپ میكنه یك دو ام نه نه این بار سی ام پانك كیكز اوت میكنه. پانك باز ها جف رو روی دوشش بلند میكنه و برای بار دوم جی تی اس رو میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه و قهرمان جدید سنگین وزن: سی ام پانك
سی ام پانك خوشحالی میكنه واین پی پی وی در همین جا به پایان میرسه.
دیروز ، هشتم جون سال 2009 دبلیو دبلیو ای رسما اعلام كرد كه اوماگا سوپراستار برند اسمكدان ، از این كمپانی اخراج شده. متن زیر از دبلیو دبلیو ای دات كام هست :
World Wrestling Entertainment has come to terms on the release of SmackDown Superstar Umaga as of today, June 8, 2009. WWE wishes Umaga the best in all future endeavors.
دبلیو دبلیو ای بهترین ها رو برای آینده ی اوماگا آرزو كرد.
همونطور كه میبینید دبلیو دبلیو ای طی دو هفته دو تا از بهترین سوپراستار های خودش رو راحت از دست داد و این میتونه ضربه ی سنگین و جبران ناپذیری به روند فعالیت هاش داشته باشه. هفته ی پیش همین موفع كندی بین تعجب همگان اخراج شد و این هفته (دیروز) هم ادی فاتو ملقب به اوماگا كه قهرمانی دو دوره كمربند بین قاره ای در دبلیو دبلیو ای رو یدك میكشید و در طول كریرش توسنته بود افرادی همچون جف هاردی ، تریپل اچ ، شان مایكلز ، كین ، كندی ، فلیر ، پانك و... رو شكست بده رو اخراج كردند.
اوماگا آخرین مسابقه ی خودش رو شب اخراجش یعنی شب برگزاری اكستریم رولز در برابر سی ام پانك در یك مسابق ی ساموان استرپ انجام داد كه در مقابل پانك شكست خورد.
دلایل مبنی بر اخراج اوماگا به زودی مطرح خواهد شد و به اطلاع شما میرسونی
ما مطلبی كه قصد دارم مطرح كنم در رابطه با بازگشت چند سوپراستار هست. اول از همه عارض شم كه باتیستا مصدوم شده و در پی پی وی های بش ، نایت آف چمپینز و سامراسلم حضور نداره. پس باتیستا قطعا سه پی پی وی رو از دست داد و قهرمانی دبلیو دبلیو ای رو باید برای مدتی روی شونه های رندی اورتن ببینیم.
از طرفی چند روز پیش دبلیو دبلیو ای تو تبلیغات خودش زده بود كه كین سوپراستار غایب برند اسمكدان قطعا در پی پی وی بش حضور پیدا میكنه و به طور قطع به میادین باز خواهد گشت اما حالا اسم اون به همراه باتیستا از بین لیست سوپراستار های شركت كننده در بش پاك شده. باید دید كه آیا بازگشت كین در بش رقم خواهد خورد و یا این سوپراستار همچنان غایب خواهد بود... كین آخرین مسابقه ی خودش رو در تاریخ اول می در اسمكدان مقابل هاردی ، میستریو و جریكو به انجام رسوند كه مغلوب شد.
دی بش (گریت آمریكن بش سابق) در تاریخ بیست و هشتم جون سال 2009 در شهر ساكرامنتو در ورزشگاه آركو آرینا كه گنجایش تقریبی هفده هزار نفر رو داره برگزار میشه.
اما ، یه لیست تقریبا قطعی از سوپراستار های پی پی وی نایت آف چمپینز منتشر شده.
در برند راء ما نام این سوپراستار های سنگین وزن رو میبینیم :
تریپل اچ (چلنجر در بش)
جان سینا
رندی اورتن (قهرمان)
بیگ شو
این سوپراستار ها به احتمال زیاد در نبرد قهرمانی دبلیو دبلیو ای قرار خواهند گرفت. تا چندی پیش نام باتیستا هم در این بین بود اما حالا اون رو مشاهده نمیكنیم (به دلیل مصدومیتش). در این بین ممكنه رندی اورتن به عنوان قهرمانی به این پی پی وی بره اما مصاف اورتن و تریپل اچ در بش هم شاید بتونه این وضعیت رو تغییر بده (كه البته این مبارزه هنوز قطعی نشده).
همچنین سوپراستار هایی كه بر سر قهرمانی ایالات متحده مبارزه میكنند هم بدین شكل پیش بینی میشن :
كوفی كینگستن (قهرمان)
ام وی پی
مت هاردی
و اما در برند اسمكدان این سوپراستار ها به عنوان نفرات اول برای كسب عنوان قهرمانی در این پی پی وی حضور دارند:
سی ام پانك (قهرمان)
جف هاردی
ادج
همچنین نام قهرمان بین قاره ای یعنی كریس جریكو و سوپراستاری كه جدیدا هویتش بین مردم مشخص شده یعنی ری میستریو نیز در این لیست به چشم میخوره و بدین ترتیب ممكنه یك مسابقه هم بر سر عنوان بین قاره ای بین این دو سوپراستار شاهد باشیم...
نام سوپراستار برند ای سی دبلیو كه تا چندی پیش قهرمانی ای سی دبلیو رو روی شونه هاش داشت در این لیست هست. كریستین نیز ممكنه قبل از نایت آف چمپینز قهرمانی نمادین تامی درمیر رو ازش بگیره و شاید هم درمیر در آخرین مقطع حضور در دبلیو دبلیو ای بخواد یه استوری لاین طولانی مدت رو با عنوان قهرمانی تجربه كنه.
سوپراستار هایی كه در حال حاضر در این لیست حضور دارند عبارت اند از :
تریپل اچ
جان سینا
سی ام پانك
جف هاردی
مت هاردی
ادج
رندی اورتن
كریستین
بیگ شو
كوفی كینگستن
ام وی پی
ری میستریو
كریس جریكو
ملینا
مریس
و... (ذكر نشده)
افرادی كه نامشون از این لیست خارج شده :
باتیستا (به دلیل مصدومیت)
كین
اوماگا (به دلیل اخراج)
این پی پ وی (نایت آف چمپینز) در تاریخ بیست و ششم جولای در شهر فیلادلفیا در ورزشگاه واچوویا سنتر كه گنجایش تقریبی بیست و دو هزار نفر رو داره برگزار میشه و بلیط هاش چند ماهه كه پیش فروش شده.
همینطور لیستی چندی پیش برای سامراسلم 2009 كه در تاریخ بیست و سوم آگوست 2009 برگزار میشه نیز منتشر شد. نكته ی بسیار جنجالی اون لیست حضور نام دو چهره ی آشنا و محبوب یعنی شان مایكلز و آندرتیكر بود كه اكنون میبینیم اسمشون در این لیست نیست. باید دید آیا این دو قبل از سامراسلم به میادین باز خواهند گشت یا خیر. من در ابتدا با دیدن اون لیست اول مطمئن شدم كه شان مایكلز و آندرتیكر هر دو در این پی پی وی حضور دارند اما جدیدا دبلیو دبلیو ای نام اونها رو از این لیست خارج كرده (و یا شاید خواسته برای حامیان جدیدش سورپرایزی ایجاد كنه). به هر حال گذشت زمان گویای همه چیز خواهد بود. لیستی كه برای سامراسلم منتشر شده رو مشاهده میكنید :
تریپل اچ
جان سینا
سی ام پانك
جف هاردی
مت هاردی
ادج
رندی اورتن
كریستین
بیگ شو
كوفی كینگستن
ام وی پی
ری میستریو
كریس جریكو
ملینا
مریس
و ... (ذكر نشده)
افرادی كه نامشون از این لیست خارج شده :
باتیستا (به علت مصدومیت)
شان مایكلز
آندرتیكر
كین
اوماگا (به دلیل اخراج)
رضا جون دستت درد نکنه
واقعا حیف شد که باتیستا مصدوم شد
الان wwe وحشتناکه شان و تیکر و کین و تریپل اچ و باتیستا تو شوهای هفتگی و ppv ها حضور ندارن
استوری ها هم که همش تکراریه الان 3 ساله که تو اون شبی که قهرمان عوض مشه mr mitb میاد و با 2تا فینیشر قهرمان جدید میشه
* جنرال منیجر جدید راو
همونطود كه اطلاع دارید در راو این هفته ویكی گررو از سمت جنرال منیجری راو استعفا داد و سایت WWE.Com هم پروقایل او رو از بین استارهای راو حذف كرده و به قسمت WWE Alumni انتقال داده. با توجه به اینكه ریك فلیر هم با كمپانی قرار داد امضا كرده اما قادر به مسابقه دادن نیست بنابراین پیش بینی میشه كه در راو هفته ی آینده كه به صورت مخصوص و سه ساعته در شارلوت از ایالت كارولینای شمالی برگزار میشه، ریك فلیر به عنوان منیجر جدید راو برگزیده بشه. همچنین تا این لحظه دو مسابقه حساس برای راو هفته ی آینده در نظر گرفته شده:
(Randy Orton vs. Triple H vs. Bigshow vs. John Cena (WWE Championship Match
(Tommy Dreamer vs. Christian (ECW Championship Match
اما مسابقه سوم كه بر سر كمربند سنگین وزن به انجام خواهد رسید تا این لحظه هنوز مشخص نشده.
*
مدت زمان دوری باتیستا از مسابقات
اونطور كه خود WWE.Com اعلام كرده باتیستا باید به مدت 4 ماه از میادین دور باشه اما بعضی سایتها اعلام كردند كه ممكنه این مصدومیت ساختگی بوده و برای پیش بردن استوری لاین مجبور به مصدوم نشون دادن باتیستا شدند و شاید بعد از د بش شاهد بازگشت باتیستا باشیم. یك پیش بینی دیگر هم بازگشت باتیستا در راو هفته ی آینده هست كه كمی بعید به نظر میرسه اما در حال حاضر و در قسمت پروفایل سوپراستاران راو، باتیستا همچنان به عنوان قهرمان WWE حضور داره.
*
صحبتهای بابی لشلی در مورد كندی
بابی لشلی در جدیدترین مصاحبه ای كه با شبكه ی رادیویی بیوستد اوپن داشت صحبت به اخراج كندی رسید و گزارشگر گفت كه به نظرت كندی خیلی خشن كار نمیكنه؟ لشلی در جواب گفت: اگر كسی این حرف رو بزنه فكركنم نیاز داره تا به دنبال حقیقت بره، ما كشتی گیر هستیم، رقاص یا بچه كه نیستیم. اگه تو یك مسابقه كشتی، كسی بیاد و كمی محكم تر به شما ضربله بزنه و گریتون بگیره واقعا مضحك و خنده داره. من ضربات زیادی به صورتم خورده و كیك های سنگینی رو تحمل كردم. كسان زیادی ضربات سنگینی به من زدند اما من گریه نكردم و به جاش گفتم " فلانی بد جوری منو زد و این كتك خوردنها بخشی از این بیزینس هست: والیبال یا تی بال كه نیست. این ضربه ها آدم رو مرد میكنه. من چندین مسابقه با كندی داشتم اما تو مسابقه كم نیاوردم و آخرش بهش گفتم: اوه پسر، بدجور منو كتك زدی. من شیوه ی كاری اونو خیلی دوست دارم. من فكر نكنم كه اون خیلی سفت و خشن باشه. من با پوپراستارهای تاپ زیادی هم كار كردم كه خیلی خشن تر از كندی بودند. حتی بعضی از سربازان با سابقه میگن كه ما كمی خشنتر از شما كار میكنیم. این به بهتر بودن مسابقه كمك میكنه. من اهمیت نمیدم اگر كسی با من سفت و سخت كار كنه چونكه باعث میشه عكس العمل من هم بهتر باشه.
Real name: Hazem Ali
Height: 6'2"
Weight: 230 lbs.
Date of birth: December 20, 1978
Hometown: Chicago, IL
Pro debut: 2004
Trained by: OVW
Photo credit: World Wrestling Entertainment, Inc.
Biography
- In early 2006, WWE signed Osama to a developmental deal.
- On the April 3, 2006 edition of "Raw," Osama debuted as Armando Alejandro Estrada. On Raw, Estrada became the manager of Umaga.
- On the February 19, 2007 edition of "Raw," Estrada was in Umaga's corner when he defeated Jeff Hardy to capture the Intercontinential title.
- Estrada became the ECW General Manager on August 14, 2007.
- Estrada was released by WWE on November 18, 2008.
Real name: Candice Michelle Beckman
Height: 5'7"
Weight: 118 lbs.
Date of birth: September 30, 1978
From: Milwaukee, WI
Pro debut: 2004
Trained by: WWE
Finishing move: Candy Wrapper
Biography
- After losing the 2004 diva search contest to Christy Hemme, Michelle returned to WWE television on "Raw" during the fall.
- In 2005, Michelle appeared in several much talked about godaddy.com television commercials.
- On June 30, 2005, Michelle was traded to the "Smackdown" roster.
- At the 2005 Great American Bash, Michelle served as the special guest referee in the "bra and panties" match between Torrie Wilson and Melina.
- On the August 22, 2005 episode of "Raw," Michelle and Wilson were traded to the brand in exchange for Christy Hemme and Stacy Keibler.
- In November, WWE confirmed that Michelle agreed to pose for the April 2006 edition of Playboy magazine.
- At the November 21, 2005 Raw tapings in Sheffield, England, Michelle defeated Mickie James in her singles debut match.
- On the December 19, 2005 tribute to the troops special of "Raw" taped in Afghanistan, Michelle and Maria defeated Trish Stratus and Ashley in a "Santa's Helpers Divas tag team" match.
- On the February 20, 2005 edition of "Raw," Michelle won a divas battle royal to become the #1 contender to the WWE Women's title.
- Michelle appeared in the April 2006 edition of Playboy.
- At One Night Stand '07, Michelle defeated Melina in a "pudding" match.
- Michelle defeated Melina at Vengeance '07 in Houston, TX to capture WWE's Women's title.
- Michelle successfully defended the Women's title against Melina at the Great American Bash '07.
- At Unforgiven '07, Michelle defeated Beth Phoenix to retain the WWE Women's title.
- She suffered a cracked clavicle on October 22, 2007.
- Michelle was voted the 2007 GERWECK.NET Female of the Year.
- On April 15, 2009, Candice was drafted to the Smackdown roster in the Supplemental draft.
Real name: Carlos Edwin Colón Jr.
Height: 5'10"
Weight: 210 lbs.
Date of birth: February 21, 1979
Hometown: San Juan, Puerto Rico
Pro debut: November 1999
Trained by: Isaac Rosario
Finishing move: Back Stabber
Biography
- On January 29, 2000, Colón defeated Ray González in Carolina, Puerto Rico for the WWC (World Wrestling Council) Universal title.
- Colón regained the WWC Universal title from González on July 16, 2000 in Caguas, Puerto Rico.
- On November 25, 2000, Colón captured the vacate WWC Universal title.
- Colón defeated González on December 1, 2001 to claim his fourth WWC Universal title.
- On March 16, 2002, Carlos and Eddie Colón defeated Thunder and Lightning for the WWC World Tag Team titles.
- On April 13, 2002, Colón defeated Vampiro in Fajardo, Puerto Rico to claim the help up WWC Universal titles.
- Colón and Konnan defeated Thunder and Lightning on May 26, 2002 to capture the WWC World Tag Team titles in Caguas.
- Colón beat Konnan on November 23, 2002 in Las Piedras, Puerto Rico to regain the WWC Universal title.
- On May 31, 2002, Colón defeated Sabu for his seventh WWC Universal title.
- In June 2003, Colón signed a developmental contract with WWE.
- On June 14, 2003, Colón defeated Bronco to claim the held up WWC Universal title.
- On August 21, 2004, Colón defeated his brother Eddie in Caguas.
- In late August 2004, WWE called up Colón to the Smackdown brand.
- At the October 5, 2004 "Smackdown" taping in Boston, MA, Colón debuted as Carlito Caribbean Cool and defeated John Cena for the United States title.
- At Judgment Day '05, Cool defeated The Big Show.
- On the June 20, 2005 edition of "Raw" in Phoenix, AZ, Carlito was drafted to "Raw" by Eric Bischoff, and then pinned Shelton Benjamin for the Intercontinental title.
- At Vengeance '05, Carlito defeated Benjamin in the re-match to retain the IC title.
- On November 5, 2005, Carlito defeatd Shane at WWC's 32nd Anniversary show in Bayamon, Puerto Rico.
- At Backlash '06, Carlito defeated Chris Masters.
- On August 12, 2006 in Bayamon, Carlito did a Cabana with WWC's Victor Jovica, and later defeated Sean Waltman in the show's main event.
- Carlito defeated Scott Hall on July 13, 2007 in San Juan, Puerto Rico in the main event of WWC's 34th Anniversary show.
- Carlito defeated The Sandman in a "Singapore Cane" match at the 2007 Great American Bash.
- On June 25, 2008, Carlito was drafted to the Smackdown roster during the Supplemental draft.
- On September 21, 2008, Carlito and his brother Primo Colón defeated Curt Hawkins and Zach Ryder in Columbus, Ohio to capture the WWE Tag Team titles.
- Before Wrestlemania 25 went live, The Colóns (Carlito and Primo) defeated John Morrison and The Miz in a Lumberjack match to unify the WWE Tag Team Championship and World Tag Team Championship in Houston, TX.
- On April 15, 2009, The Colóns were drafted in the Supplemental draft to the Raw roster.
Real name: Chad Patton
Height: 5’10”
Weight: 170 lbs.
Date of birth: May 5, 1976
Hometown: Moline, IL
Pro debut: 1996
Trained by: Earl Hebner
Real name: Charles D. Haas
Height: 6'2"
Weight: 235 lbs.
Date of birth: March 27, 1972
From: Edmond, OK
Pro debut: 1996
Trained by: "Iron" Mike Sharpe
Finishing move: Haas of Pain
Biography
- On July 22, 1998, the Haas (Charlie and Russ) brothers defeated Zeig and Flash Wheeler to capture the JAPW (Jersey All Pro Wrestling) Tag Team title.
- The Haas brothers defeated The Big Unit on May 21, 1999 to re-capture the JAPW Tag Team title.
- In 2000, the Haas brothers captured the ECWA (East Coast Wrestling Association) Tag Team title.
- On February 12, 2000, the Haas brothers defeated the Kasmireno Brothers, the Thrill Kill Kult and the Hit Squad in a "four way" match to capture the CZW (Combat Zone Wrestling) World Tag Team title in Blackwood, NJ.
- In August 2000, the Haas brothers were offered a WWF try out, and eventually signed to developmental deals.
- The WWF assigned the Haas brothers to Memphis Championship Wrestling (MCW), and later transferred them to Heartland Championship Wrestling in Cincinnati.
- The Haas brothers defeated the Dupps on February 21, 2001 in Jonesboro, AR to capture the MCW Tag Team title.
- On February 24, 2001, the Haas brothers successfully defended the ECWA Tag Team belts against Simon Diamond and Ty Street at the Annual Super 8 Tournament.
- On May 25, 2001, the Haas brothers regained the MCW Tag Team title, this time beating the Island Boys (3 Minute Warning) for the gold.
- The Haas brothers claimed their third MCW Tag Team title on June 1, 2001 in Marmaduke, AR by winning a three way match over the Island Boys and Joey Matthews and Christian York.
- At the fourth Annual Brian Pillman Memorial show in Cincinnati, the Haas brothers defeated Steve Bradley and Constantino.
- On August 30, 2001, the Haas brothers teamed with the Big Show to win a six man tag match over Chris Kanyon, Mark Jindrak and Mike Sanders.
- On December 14, 2001, Thomas Russell "Russ" Haas died in his sleep. The cause of death was heart failure.
- Following the passing of his brother, Charlie was moved to Ohio Valley Wrestling in Louisville. He changed his ring name to R.C. Haas in honor of his departed brother.
- Haas defeated EZ Money on January 8, 2002 in Dayton, OH to capture the HWA Heavyweight title.
- On February 2, 2002, Haas defeated Simon Diamond and Devon Storm at JAPW's Russ Haas Benefit show.
- On August 31, 2002, Haas and Nova downed Doug Basham and Damaja to win the Russ Haas Memorial Tag Team tournament.
- On the December 26, 2002 edition of "Smackdown," Haas arrived with Benjamin in the formation of Team Angle.
- Haas upset Edge on the January 9, 2003 episode of "Smackdown."
- Team Angle defeated Edge and Chris Benoit on the January 30, 2003 edition of "Smackdown" to earn a WWE Tag Team title shot.
- At the February 4, 2003 "Smackdown" taping in Philadelphia, PA, Team Angle defeated Los Guerreros to capture the WWE World Tag Team title.
- At Wrestlemania XIX in Seattle, WA, Team Angle successfully defended the WWE World Tag Team title against Los Guerreros and Chris Benoit and Rhyno in a three way match.
- Team Angle defeated Los Guerreros to retain the WWE World Tag Team title at the 2003 Backlash PPV.
- On the June 12, 2003 edition of "Smackdown," Haas and Benjamin had a falling out with Kurt Angle.
- At the July 1, 2003 "Smackdown" taping in Rochester, NY, Haas and Benjamin defeated Eddy Guerrero and Tajiri to regain the WWE World Tag Team title.
- On July 17, 2003, Haas and Benjamin defeated Rhyno and Chris Benoit in Yokohama, Japan to retain the WWE Tag Team title.
- At Vengeance '03 in Denver, CO, Haas and Benjamin successfully defended the WWE Tag Team title against Rey Mysterio Jr. and Billy Kidman.
- Haas and Benjamin were voted Pro Wrestling Illustrated's Tag Team of the Year for 2003.
- On January 24, 2004, Haas and Kidman were inducted into the ECWA hall of fame in Wilmington, DE.
- At No Way Out '04, Haas and Benjamin defeated the APA.
- Benjamin was "drafted" by Eric Bischoff to join the "Raw" roster on the March 22, 2004 edition of "Raw," splitting up the World's Greatest Tag Team.
- At the April 20, 2004 "Smackdown" taping, Haas and Rico defeated Rikishi and Scotty Too Hotty in Kelowna, BC, Canada, to capture the WWE Tag Team title.
- Haas and Rico defeated Billy Gunn and Hardcore Holly to successfully defend the WWE World Tag Team title at the 2004 Judgment Day PPV.
- At the 2004 No Mercy PPV, Haas, Rico and Miss Jackie defeated the Dudley Boyz and Dawn Marie in a six person tag team match.
- On June 10, 2005, Haas married Jackie Gayda.
- On July 6, 2005, Haas and Gayda were both released by WWE.
- In late 2005, Haas agreed to terms to return to WWE.
- Haas returned to WWE television on the April 17, 2006 edition of "Raw" and defeated his former tag team partner, Shelton Benjamin.
- On April 15, 2009, Haas was drafted to Smackdown during the Supplemental draft.
Real name: Chris Mordetsky
Height: 6'4"
Weight: 257 lbs.
Date of birth: January 8, 1983
Hometown: Santa Monica, CA
Pro debut: 2002
Trained by: UPW
Finishing move: Masterlock
Biography
- Upon signing a WWE developmental deal, Mordetsky became Chris Masters in Ohio Valley Wrestling.
- On March 30, 2004, Masters and Brent Albright defeated Chris Cage and Tank Toland in Louisville, KY to capture the OVW Tag Team title.
- At New Year's Revolution '07, Masters defeated Carlito.
- On the June 11, 2007 edition of "Raw," Masters was drafted to the Smackdown roster.
- Masters was suspended for 60-days in November 2007 for his second wellness policy violation.
- Masters was released by WWE on November 8, 2007.
- As Chris Moore, Masters defeated Ryushi Yanagisawa on December 20, 2007 in Tokyo, Japan.
Real name: Adam Copeland
Weight: 240 lbs.
Date of birth: October 30, 1973
From: Orangeville, Ontario
Resides: Tampa, FL
Pro debut: June 1, 1993
Trained by: Ron Hutchinson,
Sweet Daddy Siki, & Bret Hart
Finishing move: Downward Spiral
Biography
- Copeland trained for a full year at Sully's Gym in Toronto.
- Copeland made his ring debut in a tag match with the El Fuego Kid against Joe E. Legend (was Just Joe in the WWF) and Zakk Wylde on June 1, 1993.
- Copeland (Sexton Hardcastle) and Jay Reso (Christian Cage) formed a tag team called High Impact and later changed to the Suicide Blondz.
- In the summer of 1997, the duo wrestled in the Maritimes for Emile Dupre's Atlantic Grand Prix promotion, and feuded with The Super Models, Rick Martel and The Jackyl (formerly Cyrus in ECW).
- In December 1997, the Suicide Blondz captured the ICW Streetfight Tag Team title.
- On May 3, 1998, in Hamilton, Ontario, Canada, Copeland defeated Christian Cage.
- Edge made his WWF television debut on "Raw" on June 22, 1998 against Jose Estrada Jr.
- Edge was Sable's (Rena Mero) mystery partner at the 1998 Summerslam. Edge and Sable defeated Marc Mero and Jacquelyn.
- Edge and Christian formed the Brood with Gangrel. The Brood eventually joined the Undertaker's Ministry of Darkness.
- The Brood defeated the JOB Squad at the 1998 Rock Bottom in Vancouver when Christian defeated Scorpio.
- After Edge and Christian left the Brood, Gangrel formed the New Brood with the Hardy Boyz.
- On July 24, 1999, Edge defeated Jeff Jarrett for the Intercontinental title at the Sky Dome in Toronto.
- At the United Kingdom only pay-per-view Rebellion '99, Edge and Christian defeated the Holly's and the Acolytes in a three-way dance.
- Edge and Christian defeated the Hardy Boyz at No Way Out 2000 to earn a WWF World Tag Team title shot.
- At Wrestlemania 2000 in Anaheim, CA, Edge and Christian defeated the Dudley Boyz and the Hardy Boyz in a "ladder" match to capture the WWF World Tag Team title.
- Edge and Christian defeated X-Pac and the Road Dogg Jesse James at Backlash.
- At the King of the Ring in Boston, MA, Edge and Christian over came Too Cool, T & A, and the Hardy Boyz in a four team elimination match to regain the WWF World Tag Team title.
- At Summerslam 2000, Edge and Christian successfully defended the WWF World Tag Team title against the Hardy Boyz and Dudley Boyz in a thrilling TLC (Tables, Ladders, and Chairs) match.
- On the September 4, 2000 episode of "Raw," Edge and Christian defeated The Rock and The Undertaker to retain the WWF Tag Team title.
- At No Mercy in Albany, NY, Edge and Christian (under the hoods of Los Conquistadors) defeated the Hardy Boyz for the WWF World Tag Team title.
- Edge and Christian captured their fourth WWF World Tag Team title at Armageddon. The Canadian duo won a four corners tag team championship match over RTC (Bull Buchanan and the Goodfather), the Road Dogg and K-Kwik, and the Dudley Boyz.
- One day after dropping the WWF World Tag Team title to The Rock and The Undertaker on "Raw," Edge and Christian regained the title at the Smackdown tapings on December 19, 2001 in Charlotte, NC. Kurt Angle served as the special guest referee.
- On the March 19, 2001 episode of "Raw," Edge and Christian used outside interference from Rhyno to defeat the Hardy Boyz for the WWF World Tag Team title.
- At Wrestlemania XVII in Houston, TX, Edge and Christian won TLC II over the Hardy Boyz and the Dudley Boyz for their seventh WWF World Tag Team title.
- Edge and Christian defeated Nova and Frankie Kazarian on April 25, 2001 at an UPW (Ultimate Pro Wrestling) show in Santa Ana, CA.
- At Insurrextion in London, England, Edge and Christian won a four team elimination match over the Hardy Boyz, the Dudley Boyz, and X-Factor.
- Edge defeated Rhyno in the semi-finals, and Angle in the finals to become the 2001 King of the Ring.
- At Invasion, Edge and Christian defeated Lance Storm and Mike Awesome.
- At Summerslam '01, Edge pinned Storm for the Intercontinental title in San Jose, CA.
- Edge defeated Christian in a ladder match to regain the IC title at the No Mercy PPV in St. Louis, MO.
- At the Rebellion '01 PPV in Manchester, England, Edge again defeated Christian.
- On the November 12, 2001 episode of "Raw" in Boston, MA, Edge pinned Angle to capture the WCW United States title.
- At the 2001 Survivor Series in Greensboro, NC, Edge defeated Test in an Intercontinental/U.S. title unification match.
- Edge defeated William Regal at the Vengeance PPV in San Diego, CA to successfully defend the Intercontinental title.
- At Wrestlemania X-8, Edge pinned Booker T.
- At Judgment Day '02 in Nashville, TN, Edge defeated Angle in a hair v. hair match.
- At the July 2, 2002 "Smackdown" taping in Boston, MA, Edge and Hulk Hogan defeated Billy Gunn and Chuck Palumbo to capture the WWE World Tag Team title.
- Edge defeated Eddy Guerrero at the 2002 Summerslam.
- At the November 5, 2002 "Smackdown" taping in Manchester, NH, Edge and Rey Mysterio Jr. defeated Chris Benoit and Angle to capture the WWE Tag Team title.
- On March 10, 2003, Edge under went successful neck surgery in San Antonio, TX.
- Edge returned to WWE television on the March 22, 2004 edition of "Raw," after being drafted by Eric Bischoff to join "Raw."
- At Backlash '04, Edge defeated Kane.
- On the April 19, 2004 edition of "Raw" in Calgary, Alberta, Canada, Edge and Chris Benoit defeated Dave Batista and Ric Flair to claim the World Tag Team title.
- At Vengeance '04 in Hartford, CT, Edge pinned Randy Orton to capture the Intercontinental title.
- At Summerslam '04, Edge defeated Chris Jericho and Batista to successfully retain the Intercontinental title.
- On the September 6, 2004 edition of "Raw, Edge was stripped of the IC title by Eric Bischoff due to injury.
- At the 2005 Royal Rumble, Edge pinned Shawn Michaels.
- Edge won the "Money in the Bank" ladder match at Wrestlemania 21, overcoming Shelton Benjamin, Chris Benoit, Chris Jericho, Christian and Kane to gain the victory.
- At Backlash '05, Edge defeated Chris Benoit in a "last man standing" match.
- Edge defeated Matt Hardy at the 2005 Summerslam when the referee stop the match due to blood.
- Despite losing to Ric Flair via DQ at New Year's Revolution '06 in Albany, NY, Edge cashed in his money in the bank title shot after Cena had survived the elimination chamber match. In under two minutes, Edge pinned Cena to capture the WWE title.
- At Wrestlemania 22, Edge defeated Mick Foley in a "hardcore" match.
- At One Night Stand '06, Edge, Foley and Lita defeated Tommy Dreamer, Terry Funk and Beulah.
- Edge defeated Rob Van Dam and Cena in a triple threat no-DQ match on the July 3, 2006 edition of "Raw" in Philadelphia, PA to regain the WWE title.
- Edge defeated Cena at the 2006 Summerslam PPV to retain the WWE championship.
- At Cyber Sunday '06, Edge and Randy Orton defeated DX (Triple H and Shawn Michaels). Eric Bischoff served as the special guest referee.
- At the November 13, 2006 Raw/ECW tapings in Manchester, England, Edge and Randy Orton defeated Roddy Piper and Ric Flair to capture the World Tag Team titles.
- Edge defeated Mr. Kennedy on the May 7, 2007 edition of "Raw" and captured Mr. Kennedy's Money in the Bank briefcase.
- At the May 8, 2007 Smackdown taping in Pittsburgh, PA, Edge cashed in on his money in the bank title shot during The Undertaker-Batista cage match, and captured the World Heavyweight title.
- Edge defeated Batista at Judgment Day '07 to retain the World Heavyweight title.
- At One Night Stand '07, Edge defeated Batista in a steel cage match to remain World Heavyweight champion.
- Edge returned from an injury at the 2007 Survivor Series, and attacked The Undertaker during the Hell in the Cell match involving the "dead man" and Batista.
- Edge defeated Batista and The Undertaker at Armageddon '07 in Pittsburgh, PA, to regain the World Heavyweight title.
- At Royal Rumble '08, Edge defeated Rey Mysterio to remain World Heavyweight champion.
- Edge successfully defended the World title against an injured Rey Mysterio Jr. at No Way Out '08.
- Edge defeated The Undertaker at One Night Stand '08 in San Diego, CA in a TLC match to capture the vacant World Heavyweight title, and end the career of the "Dead man."
- At Night of Champions in Dallas, TX, Edge defeated Batista, thanks to a belt shot to the head, to remain World Heavyweight champion.
- At the 2008 Survivor Series, Smackdown General Manager Vickie Guerrero added the returning Edge to the Triple H vs. Vladimir Kozlov WWE title match in Boston, MA, and speared Hunter to win the WWE championship.
- Edge defeated Jeff Hardy to regain the WWE championship at the 2009 Royal Rumble in Detroit, MI. In the end, Matt Hardy turned against his brother.
- At No Way Out '09, Edge lost the WWE title in the Smackdown elimination chamber. Later in the night, he attacked Kofi Kingston and steal his spot in the Raw elimination chamber match. Edge out lasted John Cena, Rey Mysterio, Chris Jericho, Mike Knox and Kane to win the World Heavyweight title.
- At Backlash '09 in Providence, RI, Edge defeated John Cena in a "last man standing" match to capture the World Heavyweight title.
- Edge defeated Jeff Hardy at Judgment Day '09 to retain the World Heavyweight championship.
Real name: Nick Dinsmore
Height: 6'0"
Weight: 226 lbs.
Date of birth: December 17, 1975
From: Jeffersonville, IN
Pro debut: 1997
Trained by: Danny Davis
Finishing move: German Suplex
Biography
- On May 28, 1997, Dinsmore and Flash Flanagan appeared to claim the USWA (United States Wrestling Association) Tag Team title. However, commissioner Elliot Pollock held up the belts.
- The Lords of the Rings, Dinsmore and Rob Conway, won the OVW (Ohio Valley Wrestling) Tag Team title tournament on March 18, 1998 in Jeffersonville, IN.
- On April 4, 1998, the Lords of the Ring captured the MCW North American Tag Team title.
- On April 29, 1998, Dinsmore defeated Trailer Park Trash at the first annual Brian Pillman Memorial show.
- Dinsmore and Conway defeated Rip Rogers and Dave the Rave on May 13, 1998 to regain the OVW Tag Team title.
- Four nights later, Dinsmore and Conway dropped the OVW Tag Team title to Rip Rogers and Dave the Rave, but later on the same card, the duo regained the belts for their third reign.
- Dinsmore beat Rip Rogers on June 3, 1998 in Jeffersonville, IN to capture the OVW Heavyweight title.
- On September 27, 1998, Dinsmore and Conway won a tournament to claim the vacate OVW Tag Team title in Jeffersonville, IN.
- On November 24, 1998, Dinsmore and Conway defeated Guido Andretti and Vito in Louisville, KY for their fifth OVW Tag Team title.
- The Lords of the Ring beat David C. and Damaja on January 27, 1999 to regain the OVW Tag Team title.
- Dinsmore briefly held the OVW title on February 8, 1999, but he relinquished the belt after learning about outside interference.
- Dinsmore beat Rod Steele on April 18, 1999 in Jeffersonville, IN to regain the OVW title.
- Dinsmore downed tag team partner Conway on May 7, 1999 in New Albany, IN to regain the OVW title.
- At the 52th NWA Anniversary show on May 14, 2000, Dinsmore and Damaja beat Conway and Flash Flanagan.
- Dinsmore defeated Damaja in Jeffersonville, IN on May 24, 2000 to claim his fourth OVW title.
- On June 23, 2000, Dinsmore successfully defended the OVW title against Al Snow.
- Dinsmore pinned Flash on August 4, 2000 in Louisville, KY to regain the OVW title.
- Dinsmore beat Conway on October 25, 2000 to capture the OVW title for the sixth time.
- At the 2001 Brian Pillman Memorial Show on August 9, 2001 in Cincinnati, OH, Dinsmore defeated Race Steele to win the HWA (Heartland Wrestling Association) title.
- On December 12, 2001, Dinsmore and Conway downed Derrick King and Jason Lee to claim their seventh OVW Tag Team title.
- On May 17, 2002 in Louisville, KY, Dinsmore and Conway defeated Doug Basham and Damaja to capture the OVW Tag Team title.
- Dinsmore and Conway defeated Trailer Park Trash and Flash on June 14, 2002 to claim their ninth OVW Tag Team title.
- During the summer of 2002, Dinsmore competed in matches that were featured on WWE's "Velocity" program.
- On February 19, 2003, Dinsmore defeated Damaja and Basham in a triple threat match in Louisville, KY to gain his seventh OVW title.
- On July 16, 2003, Dinsmore and Matt Morgan defeated La Resistance.
- Dinsmore defeated Johnny Jeter on January 7, 2004 in Louisville to claim the vacant OVW title.
- In March 2004, WWE called up Dinsmore to the "Raw" roster and renamed him Eugene Dinsmore, the "nephew" of Eric Bischoff.
- At Badd Blood '04, Eugene defeated Jonathan Coachman.
- At Taboo Tuesday, Eugene defeated Eric Bischoff, and afterwards, shaved his "uncle's" hair.
- On the November 15, 2004 edition of "Raw" in Indianapolis, IN, Eugene and William Regal defeated La Resistance to capture the World Tag Team title.
- At New Year's Revolution, Eugene and Regal successfully defended the World Tag Team title against Christian and Tyson Tomko. In the match, Eugene suffered a ruptured patella tendon.
- On the July 25, 2005 episode of "Raw," Eugene defeated Kurt Angle in his 3 minute Invitational challenge.
- At Taboo Tuesday '05, Eugene teamed with Jimmy Snuka to defeated Tyson Tomko and Rob Conway.
- Eugene was drafted to the Smackdown roster during the June 17, 2007 supplemental draft.
- WWE released Eugene on September 1, 2007.
Real name: Eugene Alan Snisky
Weight: 300 lbs.
Date of birth: January 14, 1970
From: Nesquehoning, PA
Pro debut: 1997
Trained by: A.J. Petrucci
Finishing move: Pump-handle slam
Biography
- On October 12, 2001, the Twin Tackles (Snitsky and Rob Harper) defeated Bob and Weave (subbing for Neil) to claim the WXW World Tag Team titles in McKeesport, PA.
- The next night in Hazleton, PA, commissioner Lotto Money ruled that Weave wasn't a tag team champion, so the pinful didn't change the titles. On the same night, the Twin Tackles defeated Bob and Neil to officially become WXW Tag Team champions.
- On October 19, 2003 in Sciota, PA, Snitsky won a "last man standing" match to capture the WXW title.
- In the spring of 2004, Snitsky signed a WWE developmental contract.
- After wrestling as "Mean" Gene Mondo in Ohio Valley Wrestling, Snitsky debuted on WWE television in September 2004.
- At Taboo Tuesday, Snitsky defeated Kane in a "chain" match.
- On February 6, 2007, Snitsky debuted on ECW by attacking Bobby Lashley.
- On the June 11, 2007 edition of Raw, Snitsky was drafted to the Raw roster.
Real name: Jim Duggan
Height: 6'3"
Weight: 280 lbs.
Date of birth: January 14, 1954
From: Glenn Falls, NY
Pro debut: 1979
Trained by: Fritz Von Erich
Finishing move: Running Clothesline Tackle
Biography
- In 1978, Duggan was trained to wrestle at the sportatorium in Dallas, TX.
- After stints with the WWWF and Georgia Championship Wrestling, Duggan moved onto Bill Watts' Mid South Wrestling promotion in 1981.
- On July 7, 1982, Duggan beat King Cobra.
- Duggan pinned Mike Sharpe on October 13, 1982, for the Louisiana Heavyweight title. The title was eventually abandoned.
- On July 16, 1983, Duggan defeated Ted DiBiase at the Superdome in New Orleans, LA in a "lights out" match.
- Magnum T.A. and Duggan captured the Mid-South Tag Team title from DiBiase and Mr. Olympia on July 24, 1983.
- Duggan pinned Krusher Kruschev in a "roulette coal miner's glove" match before 23,000 fans in New Orleans.
- On March 16, 1986, Duggan defeated Buzz Sawyer for Dick Slater’s North American title in Oklahoma City, OK. A few months later the title became the UWF title.
- Duggan and Terry Taylor defeated Bill Irwin and Bad Leroy Brown for the UWF Tag Team title on December 27, 1986.
- In January 1987, Duggan signed with the World Wrestling Federation.
- At the 1987 Survivor Series, Randy Savage, Ricky Steamboat, Jake Roberts, Duggan, and Brutus Beefcake beat The Honky Tonk Man, Danny Davis, Harley Race, Hercules, and Ron Bass.
- Duggan won the 1988 Royal Rumble in Hamilton, Ontario, Canada.
- In April 1988, Duggan defeated Hercules on an episode of NBC’s "Saturday Night’s Main Event."
- At the 1989 Royal Rumble, the Hart Foundation and Duggan beat Dino Bravo, Jacques and Raymond Rougeau in a best of three falls match.
- Demolition and Duggan beat the late Andre the Giant, Akeem, and Big Boss Man at Summerslam ’89.
- Duggan pinned the Big Bossman at the 1990 Royal Rumble in Orlando, FL.
- At the 1990 Summerslam, Duggan and Nikolia Volkoff defeated The Orient Express.
- At the 1990 Survivor Series in Hartford, Hulk Hogan, Duggan, Big Boss Man, and Tugboat (The Hulkamaniacs) beat Earthquake, Haku, Dino Bravo, and The Barbarian (The Natural Disasters).
- Hacksaw defeated Dino Bravo at Wrestlemania VI.
- At the 1991 Survivor Series, Sgt. Slaughter, Duggan, Kerry Von Erich, and Tito Santana beat Col. Mustafa, The Berzerker, Skinner, and Hercules.
- Sgt. Slaughter and Duggan beat The Beverly Brothers on the February 8, 1992 edition of "Saturday Night’s Main Event."
- On April 5, 1992, the Big Boss Man, Virgil, Sgt. Slaughter, and Duggan beat The Nasty Boys, the Repo Man, and The Mountie at Wrestlemania VIII.
- Duggan left the WWF in 1994 and signed with WCW.
- Duggan pinned Steve Austin in 35 seconds to win the United States title at Fall Brawl ’94 in Roanoke, VA.
- At SuperBrawl V on February 19, 1995, Duggan pinned Bunkhouse Buck.
- VK Wallstreet and Duggan beat Steven Regal and David Taylor at the 1996 Slamboree.
- In the summer of 1998, Duggan was diagnosed with kidney cancer.
- The Revolution beat Duggan, Kevin Sullivan, Mike Rotunda, and Rick Steiner when the Varsity Club turned against Hacksaw at Starrcade ’99.
- Duggan found the deserted Television title belt in the trash can on a February 2000 episode of WCW Saturday Night. He defended the title until it was declared vacant on April 10th.
- Following a short absence from television, Duggan returned to "Nitro" on June 26, 2000 to square off with Goldberg. Duggan’s wife Debra was seen on television before and after the match.
- On the September 11, 2000 episode of "Nitro," Duggan "retired" and passed on his pattened American flag to General Rection.
- At Fall Brawl 2000, Duggan turned against General Rection, allowing Lance Storm to defeated him and retain the United States title and possession of Major Gunns.
- At the Sin PPV, Team Canada (Storm, Elix Skipper, and Mike Awesome) defeated the Filthy Animals (Kidman, Mysterio, and Konnan) in a "penalty box" match. Duggan served as the guest referee.
- On December 30, 2001 at the Molson Centre in Montreal, Duggan defeated Serge Rolland for Jacques Rougeau's Lutte International 2000 promotion.
- Duggan defeated Kamala on June 22, 2002 in Atlantic City, NJ.
- On March 12, 2003, Duggan defeated Mike Sanders on a NWA TNA PPV.
- On August 31, 2004, Duggan won a tournament in Tokyo, Japan (being managed by his wife as "Diamond Debra") to claim the IWA Japan title.
- Duggan showed up on the June 5, 2006 edition of "Raw" as Eugene's tutor.
Real name: Jack Doan
Height: 5’8”
Weight: 165 lbs.
Date of birth: 1972
Hometown: Richmond, VA
Pro debut: October 1991
Trained by: Earl Hebner
Real name: Jeffrey Nero Hardy
Height: 6'1"
Weight: 212 lbs.
Dates of birth: August 31, 1977
Hometown: Cameron, NC
Pro debut: 1993
Trained by: Dory Funk Jr.
Finishing move: Swanton Bomb
Biography
- Willow the Whisp (Jeff) defeated High Voltage (Matt) on March 25, 1995 in Robbins, NC for the NFWA title.
- On August 2, 1997, the Willow beat Jason Ahmdt (Abs) to become the first Omega (Organization of Modern Extreme Grappling Arts) New Frontier champion.
- Willow the Whisp captured the NEW Junior title in September 1997.
- The Willow defeated Surge for the NDW Light Heavyweight title on February 28, 1998 in Burlington, NC.
- The Hardy Boyz captured the NWA 2000 tag team title on March 7, 1998 in Hope Mills, NC, defeating C.W. and Pat Anderson.
- On June 14, 1998, the Willow defeated Ikuto Hidaka in Iwate, Japan for the UWA Middleweight title.
- The Hardy Boyz defeated Mike Maverick and Kid Vicious on July 24, 1998 in Sanford, NC for the Omega Tag Team titles.
- In the summer of 1998, the Hardy's were invited to the "Funkin' Dojo" camp by the WWF, where they trained under wrestling legend Dory Funk, Jr.
- The Hardy Boyz upset Mens Teioh and Sho Funaki on their "Sunday Night Heat" debut on September 27, 1998.
- Former Freebird Michael P.S. Hayes became the Hardy Boyz manager.
- With Hayes in their corner, Matt and Jeff defeated the Acolytes on June 29, 1999, for the WWF World Tag Team titles in Fayetteville, NC.
- After leaving Hayes, Matt and Jeff joined Gangrel in the New Brood, which started the outstanding rivalry with Edge and Christian.
- At the 1999 King of the Ring, Matt and Jeff defeated Edge and Christian to earn a WWF World Tag Team title match.
- The Hardy's interfered in the New Age Outlaws vs. Edge and Christian WWF World Tag Team title match at Unforgiven, allowing the Outlaws to retain the titles.
- Matt and Jeff won the Terri Invitational Tournament over Edge and Christian in a breathtaking ladder match at the 1999 No Mercy PPV. As a result, the Hardy Boyz won $100,000 and the managerial services of the seductive Terri.
- The next night on "Raw," the Hardy's, Edge, and Christian received a standing ovation from the Columbus, OH crowd.
- On December 15, 1999, the Hardy Boyz defeated Ricky Banderas and Ricky Santana in Puerto Rico for the IWA.
- Jeff defeated Al Snow in a steel cage match on the first "Raw" of the year 2000.
- On the January 10, 2000 episode of "Raw Is War," the Hardy's defeated Steve Blackman and the undefeated Kurt Angle.
- The Hardy's defeated the Dudley Boyz at the 2000 Royal Rumble in a table's match.
- Terri turned against the Hardy Boyz at the 2000 No Way Out PPV.
- Lita, who had recently left Essa Rios, became Matt and Jeff's new manager.
- At Fully Loaded 2000, the Hardy Boyz and Lita defeated T & A (Test and Albert) and Trish Stratus in a six person tag match.
- The Hardy Boyz defeated Edge and Christian at Unforgiven '00 in a cage match to regain the WWF World Tag Team titles.
- The next night on "Raw," the Hardy Boyz successfully defended the WWF World Tag Team titles against Edge and Christian in a ladder match.
- After dropping the WWF World Tag Team title to Edge and Christian (dressed under the hoods of Los Conquistadors) at No Mercy, the Hardy Boyz regained the belts the next night on "Raw" dressed as Los Conquistadors.
- At Survivor Series 2000, the Hardy Boyz and Dudley Boyz defeated Edge, Christian, the Goodfather and Bull Buchanan in a Survivor Series elimination match. Jeff was the sole survivor.
- The Hardy Boyz captured the WWF World Tag Team title from the Dudley Boyz on the March 5, 2001 edition of "Raw" in Washington, D.C.
- At the April 10, 2001 "Smackdown" taping in Philadelphia, PA, Jeff beat Triple H for the Intercontinental title.
- At the June 5, 2001 "Smackdown" taping in Grand Forks, ND, Jeff pinned Jerry Lynn for the WWF Light Heavyweight title.
- Jeff successfully retained the WWF Light Heavyweight title at the 2001 King of the Ring, by defeating X-Pac.
- At the July 10, 2001 "Smackdown" tapings in Birmingham, AL, Jeff defeated Mike Awesome for the WWF Hardcore title.
- On the August 13, 2001 episode of "Raw" in Chicago, IL, Jeff interfered in a Rob Van Dam-Kurt Angle WWF Hardcore title match, and ended up the champion.
- Jeff and Matt defeated Booker T and Test on the October 8, 2001 edition of "Raw" in Indianapolis, IN for the WCW World Tag Team titles.
- The Hardy's successfully defended the WCW World Tag Team title against the Hurricane and Lance Storm at No Mercy '01.
- On the November 12, 2001 edition of "Raw" in Boston, IL, the Hardy Boyz defeated Booker T and Test for the WWF World Tag Team titles.
- At the Vengeance PPV in San Diego, Jeff defeated Matt. (Lita served as the special guest referee for the match).
- At Insurrextion '02 in London, England, the Hardy Boyz defeated Brock Lesnar and Sean Stasiak.
- On the July 8, 2002 episode of "Raw" in Philadelphia, PA, Hardy defeated William Regal to capture the European title.
- At Vengeance '02, Hardy successfully defended the European title against Regal.
- At Survivor Series '02, Hardy, Bubba Ray and Spike Dudley defeated 3 Minute Warning and Rico in a table's elimination match.
- Hardy and WWE officially parted ways on April 22, 2003.
- On July 19, 2003, Hardy won a three-way match over Joey Matthews and Krazy K in Elizabeth, NJ.
- On October 10, 2003 in Newark, CA, Hardy defeated Wild Storm at Big Time Wrestling's (BTW) 7th Anniversary Show.
- During the summer of 2004, Hardy signed a TNA contract.
- Hardy, Randy Savage and AJ Styles defeated Jeff Jarrett, Kevin Nash and Scott Hall at the Turning Point PPV.
- At Final Resolution, Hardy defeated Scott Hall.
- At Destination X, Hardy beat Abyss in a "falls count anywhere" match.
- Hardy defeated Raven in a "tables" match at the 2005 Lockdown PPV.
- In August 2006, Hardy resigned with WWE, and returned to "Raw" on August 21, 2006.
- On the October 2, 2006 edition of "Raw" in Topeka, KS, Hardy defeated Johnny Nitro to regain the Intercontinental title.
- At Cyber Sunday '06, Hardy defeated Carlito to retain the Intercontinental title.
- After dropping the IC title to Nitro on "Raw," Hardy regained the title at the November 13, 2006 Raw/ECW tapings in Manchester, England.
- At Survivor Series '06, Team DX (DX, CM Punk, and the Hardy Boyz) defeated Randy Orton, Edge, Gregory Helms, Johnny Nitro and Mike Knox.
- At ECW's December to Dismember, the Hardy Boyz defeated MNM.
- Hardy defeated Johnny Nitro at New Year's Revolution '07 in a steel cage match to retain the Intercontinental title.
- At the Royal Rumble '07, the Hardy Boyz once against defeated MNM.
- At No Way Out '07, Chris Benoit and the Hardy Boyz defeated MVP and MNM.
- The Hardy Boyz eliminated Trevor Murdoch and Lance Cade in a tag team battle royal on the April 2, 2007 edition of "Raw" in Dayton, OH to capture the World Tag Team titles.
- At Backlash '07, The Hardy Boyz defeated Murdoch and Cade to retain the World Tag Team titles.
- At Judgment Day '07, The Hardy Boyz again defeated Murdoch and Cade to remain World Tag Team champions.
- At One Night Stand '07, The Hardy Boyz defeated Shelton Benjamin and Charlie Haas to retain the World Tag Team titles in a "ladder" match.
- Following a 30-day suspension, Hardy returned to Raw and defeated Umaga to regain the IC title on September 2, 2007 in Columbus, OH.
- At Survivor Series '07, Hardy and Triple H were the survivors in an elimination match (teaming with Rey Mysterio and Kane) against Umaga, Mr. Kennedy, MVP, Finlay and Big Daddy V.
- Hardy defeated Carlito during the 15th anniversary Raw special on December 10, 2007, in a "ladder match," to retain the IC championship.
- Hardy defeated Triple H in a #1 Contendership Match at Armageddon '07 to earn a shot at the WWE Title at the Royal Rumble.
- Hardy was voted the 2007 GERWECK.NET Wrestler of the Year.
- Hardy was given a 60-day suspension as a result of a second violation of WWE's wellness program on March 11, 2008.
- At Judgment Day '08, Hardy defeated MVP.
- At One Night Stand '08, Hardy defeated Umaga in a "falls count anywhere" match.
- As a result of Finlay and Hornswoggle defeating Carlito and Santino Marella on Raw, Hardy was drafted to the Smackdown roster on June 23, 2008.
- Hardy defeated Triple H and Edge at Armageddon '08 in Buffalo, NY, to capture the WWE title.
- At Backlash '09, Hardy beat his brother Matt in an "I Quit" match.
- At Extreme Rules '09, Hardy defeated Edge in a ladder match to briefly win the World Heavywight title. After the match, Hardy lost the title to CM Punk, who cashed in his Money in the Bank briefcase.
Real name: Jerry Lawler
Height: 6'0"
Weight: 236 lbs.
Date of birth: November 29, 1949
Hometown: Memphis, TN
Pro debut: 1970
Trained by: Jackie Fargo
Finishing move: Pile Driver
Biography
- Lawler won a battle royal in September 1971 to be recognized as the Tri-State Champion.
- On March 28, 1973, Lawler and Jim White, managed by Sam Bass, defeated Jackie Fargo in a handicap match to win the Southern tag team title. The Lawler-White combo captured four tag team titles together.
- Lawler also captured the NWA Southern tag team title with partners Tojo Yamamoto (twice), Stan Frazier, Bill Dundee, Jose LeDuc, Austin Idol, Giant Hillbilly Elmer, and Big Bubba (Tugboat).
- Between 1974-1987, Lawler captured an astonishing forty-two NWA Southern titles. The title was unified on December 7, 1987. Lawler defeated Jerry Jarrett and Manny Fernandez for the newly created USWA (United States Wrestling Association) title.
- Lawler won the USWA title twenty seven times between 1988 and 1997.
- On May 4, 1974, Lawler and Steve Kovac claimed the United States Junior tag team title.
- Lawler and Fargo captured the United States tag team title on November 19, 1975, in Nashville, TN.
- Lawler relieved Billy Graham of the CWA World title on November 12, 1979 in Memphis, TN.
- In 1980, "The King" suffered a broken leg and missed several months of action.
- On April 5, 1982, "The King" squared off with the late comedic actor Andy Kaufman. Lawler delivered two pile drivers, leaving the actor in the hospital.
- On July 29, 1982, Lawler and Kaufman had their infamous incident on the "Late Show with David Letterman."
- Between 1983-86, Lawler defeated Austin Idol, Ken Patera, and Dundee for AWA International titles.
- "The King" pinned Randy Savage on April 12, 1984 for the NWA Mid-America title.
- The King took a rare Japanese tour in the fall of 1985.
- Lawler defeated Lars Anderson for the Polynesian Pacific title on January 25, 1986 in Singapore.
- In October 1987, Lawler and Dundee captured two AWA World Tag Team title.
- On May 9, 1988, "The King" defeated Curt Hennig in Memphis for the AWA title.
- Lawler pinned Kerry Von Erich on December 13, 1988 to unify the AWA and World Class titles.
- "The King" and Jeff Jarrett captured five USWA Tag Team titles.
- Lawler pinned Kerry Von Erich on December 15, 1989, for the USWA Texas title in Dallas, TX.
- In 1993, Lawler joined the WWF.
- At the 1994 Survivor Series in San Antonio, Lawler, Sleezy, Queasy, and Cheesy defeated Dink, Doink, Pink, and Wink.
- "The King" defeated Bret Hart at the May 1995 "In Your House."
- On January 28, 1995, Lawler defeated the Dirty White Boy for the Smoky Mountain Wrestling (SMW) title in Knoxville, TN.
- Lawler interfered in the Hart-Isaac Yankem (Kane) match at the 1995 Summerslam.
- At Summerslam ’96, Lawler defeated Jake "The Snake" Roberts in Cleveland, OH.
- Lawler debated ECW owner Paul Heyman on March 10, 1997, during an episode of "Raw."
- "The King," and long time partner Bill Dundee, captured the Power Pro Wrestling tag team title from Kid Wikkid and Derrick King on April 17, 1999.
- On the August 7, 2000 episode of "Raw" in Madison Square Garden, Lawler defended Jim Ross's honor by clobbering an out of control Tazz. The two had a pull apart the following night at the Smackdown! television taping.
- At Summerslam 2000 in Raleigh, NC, Lawler, with the assistance of his broadcast cohort Jim Ross, defeated Tazz.
- On September 29, 2000, Lawler married Stacy Carter (The Kat) in Las Vegas, NV.
- On February 27, 2001, the WWF web site announced that The Kat had been released by the WWF. It was also announced Lawler had left in the company in protest.
- In October 2001, Lawler embarked on a tour of Australia with such superstars as Jeff Jarrett, Konnan, and Bret Hart.
- On November 2, 2001, Lawler defeated The Bruiser in Chestertown, MD to capture the MCW (Maryland Championship Wrestling) title.
- Lawler returned to the WWF as a color commentator on the November 19, 2001 edition of "Raw" in Charlotte, NC.
- On May 1, 2002, Lawler and Trish Stratus defeated Mr. Perfect and Molly Holly in Cologne, Germany.
- On June 1, 2002, Lawler defeated "The American Dream" Dusty Rhodes in Nashville, TN.
- On the December 23, 2002 edition of "Raw," "The King" teamed with Jim Ross to defeat Lance Storm and William Regal, thanks to some outside interference from the Dudley Boyz.
- Lawler defeated Terry Funk on April 12, 2003 in Woodbridge, NJ in a blood bath.
- On November 8, 2003 in Secaucus, NJ, Lawler defeated Al Snow to capture the JAP (Jersey All Pro Wrestling) title.
- At the "Birthday Bash for Jerry Lawler" in Memphis on November 29, 2003, "The King" and son Brian Lawler defeated Dutch Mantel and Doug Gilbert.
- At New Year's Revolution '06, Lawler defeated Gregory Helms.
- Lawler was inducted into the WWE Hall of Fame by William Shatner on March 31, 2007 in Detroit, MI.
- On September 1, 2008, Lawler was inducted into the GERWECK.NET Hall of Fame.