اسم من ARASHنقل قول:
اسمتو بگو لطفا ....... :10:
Printable View
اسم من ARASHنقل قول:
اسمتو بگو لطفا ....... :10:
سلام واسه انلاین بازی کردن این بازیا اینترنت چه سرعتی لازمه ؟
سلـامنقل قول:
سرعت اینتــرنت زیاد مهــم نیست ولی اگه 128 به بالـا باشـه بهتره . مهمتر اینه که پینــگ پایینی داشــته باشید .
راستی منم انلـاین میزنم اکثر مواقع هستــم اسمم هم تو بازی InZa هست :20:.
من Mjorh :46:نقل قول:
سلام دوست عزیز مرسی از جوابت :10:نقل قول:
این پینگ پایین که گفتی یعنی چه ؟
من فوتبال زیاد بازی میکنم دوست دارم انلاین هم بازی کنم اگه میشه از اولش بگو واسه انلاین بازی کردن چه کارهایی باید انجام بدم :5:
نقل قول:
سلام دوست عزیز مرسی از جوابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ پایین که گفتی یعنی چه ؟
نقل قول:
پینگ به زمان رفت و برگشت داده ها در ثانیه گفته میشود
به این تاپیــک برو برای اموزش مولتی پلیر Cod 8نقل قول:
من فوتبال زیاد بازی میکنم دوست دارم انلاین هم بازی کنم اگه میشه از اولش بگو واسه انلاین بازی کردن چه کارهایی باید انجام بدم :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فوتبــال اطلاعی ندارم تو تاپیــک خودش مطرح کنید زودتــر به جواب میرسید :46:
دوستان منم انلاین میزنم و اسمم Black Swan هستش.
دوستم aha2012 تو همین فروم با اسم sub-zero آنلاین میزنه .
:8:
یکی به ما هم یاد بده بیایم.
من توی کدوم سرور بیام تا با هم بزنیم؟؟؟؟؟؟؟
من اولین بارمه اسمم همون نام کاربری خودم هستش.لطفا به من کمک کنید بیام تا با هم بازی کنیم.
کسی نسخه فارسی این بازی رو نصب کرده ؟ چه جوریه باحاله ؟
سوال منم هست...نقل قول:
کیفیت دوبله چه جوریه...
یادش بخیر نوین پندار یه زمانی بازیها رو دوبله میکرد اونم با چه صداهایی...
سلام به همه دوستان
واقعا برای من عجیبه که این بازی رو تو صفحه دوم این انجمن باید پیدا کرد ؟؟؟ دلیلش چیه؟؟/
من چندتا سوال دارم خواهشا اساتید امر مشکل این بنده گنه کار حقیر رو حل و فصل کنند
1.اول از اولین مورد بازی شروع میکنیم .ما تو بازی سه مد(حالت ...)داریم .میشه دقیقا بگید اینا چی هستند و تفاوتشون (مخصوصا اولی و دومی از سمت چپ)چیه؟
اگه میشه یه توضیح جامع بدین.
مثلا حالت اولی سمت راست که مربوط میشه به انلاین حالتی مثل کانتر داره؟اصلا میشه بدون اینترنت و تحت شبکه بازی کرد؟
اما سوال مهمتر اینه که من همش حالت وسطی بازی میکنم ولی همش رو 51.3 هست.چرا کم و زیاد نمیشه؟
-----------------------------------------------
2.من سه تا عکس از تنظیمات بازی گرفتم و اینجا میزارم.هدف من اینه که برای بهتر اجرا شدن بازی و در نهایت حالت گرافیکی(البته همین الان هم فک کنم در نهایت حالت باشه) چه تغییری در این تنظیمات بدم؟
من با لپتاپ بازی میکنم که کانفیگش اینه؟
lenovo y560-core i5 2.4- 4gb ram - ati 5730
---------------------------------------------
3.همونطور که قبلا گفتم من تو حالت campaign بازی میکنم.الان تو مرحله 6 یا 7 یا 8 هستم دقیقا به یه نقطه ای که میرسم یه ارور میده و با تایید اون بازی برمیگرده به اول.(مثل وقتی که کشته میشی و بازی میاد دقیقا به همون نقطه ای که قبلا ثبت کرده بودی)
باید چیکار کنم؟
تو عکس های پایینی هم ارور گذاشتم و هم عکس هایی برای درک بهتر کدام مرحله از بازی و هم چنین نقطه ای که بهم ارور میده.
پیشاپیش متشکرم بابت پاسخهاتون.
سلامنقل قول:
برای سوال آخرتون:
The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch.
از داخل خیابون حرکت کنید این ارور رو میده بهتون ، باید از داخل ساختمون بریدنقل قول:
3.همونطور که قبلا گفتم من تو حالت campaign بازی میکنم.الان تو مرحله 6 یا 7 یا 8 هستم دقیقا به یه نقطه ای که میرسم یه ارور میده و با تایید اون بازی برمیگرده به اول.(مثل وقتی که کشته میشی و بازی میاد دقیقا به همون نقطه ای که قبلا ثبت کرده بودی)
باید چیکار کنم؟
تو عکس های پایینی هم ارور گذاشتم و هم عکس هایی برای درک بهتر کدام مرحله از بازی و هم چنین نقطه ای که بهم ارور میده.
برای سوال 1:
گزینه ی سمت راست برای آنلاین بازی کردنتونه.
گزینه ی وسط برای بازی معمولی و مرحله ای هستش.
گزینه ی سمت چپ هم همون مرحله های بازی آنلاین رو داره ولی یه چیزی تو مایه های کانتر هستش و با کامپیوتر بازی می کنی.
سوالات مربوط به شبکه رو داخل تایپیک بازی توی انجمن شبکه بپرس.
51.3 درصد هم میزان درصدیه که بازی رو طی کردی. برای 100 درصد باید روی تمام سختی ها (hard و regular و اینا) بازی رو بری.
تنظیماتم فکر کنم optimal video & audio رو بزنی خودش بهترین تنظیماتو برات انتخاب کنه.
فک نکنم این درصد طی کردن بازی باشه اخه من الان خیلی وقته که رو همین 51.3 مونده (چند مرحله جلوتر رفتم ولی باز درصد همونه)؟نقل قول:
ربطی به مراحل نداره. درصد کامل شدن بازیه. اگه مثلا regular رو کامل هم کرده باشید بازم 100 نمیشه. باید همه (فک کنم همه) درجه سختی هارو برین. در ضمن لپ تاب ها رو هم باید پیدا کنید!!!
وقتی که بازی رو رو درجه سختی Veteran تموم کردید و تمام 46 Intel Item هارو پیدا کردید بازی 100.3 % میشه:دی
کسی لینکی برای دانلود سیو 100 درصد بازی داره ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه می خواستم نحوه ی انلاین بازی کردن ( کال اف دیوتی mw3) برای ایکس باکس رو توضیح بدید ممنون میشم
درخواست معرفی بازی در همین سبک
من این بازی رو کردم و خیلی خوب بود گرافیک عالی داشت گاهی واقعا فکر میکردم خوم در محیط بازی هستم.
میخواستم بدونم چه بازی های دیگه ای در همین سبک هستن یچیزی مثل مکس پین یاشه گرافیک خوب داشته باشه
هم واقعی باشه هم قشنگ و به یاد ماندنی بچگانه نباشه
1گرافیک
4گیگ رم و سی پی یو i7
CoD های دیگه رو هم بازی کن اگه بازی نکردی تا حالا.نقل قول:
Battlefield
سری بازی های Ghost Recon
سری بازی های Medal of Honor
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم ماکارو رو بکشم با هلی کوپتر فرار میکنه چیکار کنم؟
بیشتر تلاش کن!نقل قول:
چطوری باید برم آخه؟من 2 دقیقه مونده میرسم به اونجایی که ساختمون خراب میشه یوری میگه برو بعد میام بالا همینکه میرسم بالا ماکارو سوار هلی کوپتر میشه میره بعد اصلا اسلحه ندارم اون بالا بگین چطوریه ممنون
با سلام ...
من دنبال کرک Skidrow برای این بازی میگردم اگه کسی لینکش رو داره بذاره !!!!
من قبلا از کرک Reloadedاستفاده میکردم ولی الان دیگه کار نمیکنه میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟:41:
مهم نیست. باید برسی سر سکو بعد بپری. cpt price و دست کم نگیر. با چاقو دخل خلبانو میاره!!!نقل قول:
سلام من این بازی رو نصب کردم..
همون اول های بازی احساس کردم نور بازی خیلی کم هست....توی تنظیمات هم وقتی نور رو میبرم بالا..گرافیک بازی به شدت میاد پایین..
چرا بازی اینقدر تاریک هست ؟ واسه همه اینجوریه ؟ گرافیک نور آفتاب چرا اینقدر پایینه ؟ خیلی مصنوعیه .!! من توی MW2 به نظرم گرافیک و نور ..خصوصا نور آفتاب این جوری نبود..این در صورتی هست که من با بالاترین تنظیمات بازی میکنم..
منم اول این مشکلو داشتم ولی وقتی تنظیمات گرافیک بازی رو بالا بردم یکم درست شد اما فکر نمیکنم مشکل از گرافیک باشه شاید خودشون این طورینقل قول:
ساختن که محیط بازی حال و هوای یه جنگ واقعی رو داشته باشه ..
از کرکی که تو پست بالا گفته بودم خبری نشد !!!!:19::19::19:
کسی نیست؟:19:نقل قول:
دوستانی که پایه آنلاین بازی کردن هستن اعلام موجودیت کنن
میخوام چند نفر آدم پایه پیدا کنم
کرک و ایناشم خواستید براتون میذارم
رو من حساب کن.نقل قول:
کرکش هم بذار
سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم فقط موندم فرق بین حالتای special ops و حالت campaign چیه؟ مرسی
سلام
کسی تونسته با گیم پد بازی کنه ؟
ممنون
با سلام
آقایون و خانوما یکی به من کمک کنه
دقیقا نمیدونم کدوم مرحله هست ولی اوایل بازی بعد از اینکه یه نبرد هوایی با هلیکوپتر داریم، همین که می خواد مرحله بعد LOAD بشه، یهو از بازی میاد بیرون
مشکل گرافیکیه؟؟ گرافیک کامپیوترم خوبه
یکی کمک کنه لطفا
سلامنقل قول:
آخرین کرکو بگیر ببین درست میشه
از سایت زیر:
محتوای مخفی: .
campaign قسمت داستانی بازی هستنقل قول:
در special ops یه سری ماموریتخاص رو باید طی زمانی خاص روی درجه سختی خاص انجام بدی! ربطی به داستان بازی نداره یه جوریایی مثل زامبی میمونه که تری ارک میذاره رو بازیاش:n16: