من مارک DVD هایی که خریدم Verbantim بودنقل قول:
حالا جطوره ؟ لذت داره ؟!
Printable View
من مارک DVD هایی که خریدم Verbantim بودنقل قول:
حالا جطوره ؟ لذت داره ؟!
خوب الان این میگه نمی تونی تنها نصبش کنی چون بخشی از یه برنامه دیگس که نصب نشدهنقل قول:
hp assistant رو نصب کن
سلام
کول پد خوبه ولی مثل اینکه برای این مدل ها خیلی خوب جواب نداده و خود لپ تاپ بهتر خنک کردهنقل قول:
در کل فن دارش بهتر خنک میک نه ولی گرد و خاک هم میفرسته داخل لپ تاپ + مصرف باتری
بدون فنش نه برق می خواهد نه گرد و خاک میده ولی خنک هم نمی کنه :31: البته همون فن دار هاشم برای این سری زیاد خوب جواب نداده
اگه منظورتون از 1000 پست امضای من هست من بعد از اینکه پست هام زیاد شده بوددیگه تصمیم گرفتم بیشتر داخل سایت خودم فعالیت کنم تا پی 30 ورلد چند وقتی هم اصلا فعالیتی نداشتم اینجا ولی الان کمی دارم
:11:
اونم آخرین ورژنش نصبه !!نقل قول:
دوست عزیز ۶۰۸۰ هاردش ۵۴۰۰ هست نه ۷۲۰۰نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات غلط ندیم لطفا به هم دیگه اگه نمیدونیم شما وقتی باتریت فول شارژ میشه کلا باتریت از مدار خارج میشه انگار باتریرو درآورده باشی واسه هیمن دیگه ۱% شارژش کم نمیشه که بخواد دوباره شروع به شارژ کردن کنه...نقل قول:
دوست عزیز دوباره اینجا هم میگم غلط راهنمایی نکنید این مطلبی که شما میفرمائید مروت به باطریهای ۳ یا ۴ نسل پیش میشه نه الان فراموش نکنید که ما تو ساله ۲۰۱۲ هستیم احتیاج نیست مثل سال ۱۹۹۹ باطریو در بیارین از دستگاه ! وقتی باطری شارژ کامل بشه خود به خود از مادر خارج میشه و برق مستقیم بدون دخالت باتری به دستگاه منتقل میشه و باطری تا زمانی که دستگاه به حالت ۱۰۰% به برق هستش استفاده نمیشه ازش حتا به اندازهٔ ۱% کلا از مادر خارج میشه !نقل قول:
۶۰۸۰ فقط هاردش با در ۵۴۰۰ هستش و ۷۵۰ هستش هر چیزی به غیر از این دستکاری شده و نخرید !نقل قول:
نباید به شما سیدی یا دیویدی میدادن برای ویندوز این ویندوز نصب شده رو دستگاه شما و شما با گرفتن بکاپ همون ۴ تا دیویدی این ویندوز رو درین برای همیشه اگه از اصل بودن ویندوز تون مطمئن نیستین برین تو سایتِ مایکروسافت جنیون ادونتج رو بگیرین که چک بکنه ببین ویندوستون اصل هست یا نه اگه اصل باشه تو اطلاعات ویندوز همونجا که سیستم اینفورمیشنِ کامپیوترتونو نوشته پائین نوشته : Windows is Activatedنقل قول:
خیر سری ۶۱۰۰ مشکله چیپست سندی بریج ندراننقل قول:
!!!نقل قول:
ارور که میگه در حد انتظار نصب نشده!
یه بار دیگه نصبش کن شاید درست شه
قیمت امروز 6080- 6070 و 6090 یا 6190 چنده؟
به نظرتون یه 6070 بگیرم و یک رم 4 دیگه روش بزارم؟ یا یه 6090؟ البته با رم 6080 هم برای الان به مشکل زیادی نمی خورم ولی مطمئنا باید بزودی رم 2 شو کنار بزارم. الان یه هارد SSD SATA3 هم دارم که می خوام لپ تاپ جای دو هارد داشته باشه.
به نظرتون این مدلها تو ایران هست اگه زیر 1500 باشه اینها رو میگیرم!
ASUS N45SFIntel® Core™ i7 2670QM/2630QM ProcessorIntel® HM65 Express ChipsetMemoryDDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAMDisplay14.0" 16:9 HD (1366x768) LED BacklightGraphicNVIDIA® GeForce® GT 555M with 1GB/2GB DDR3 VRAM2.4 kg (with 6 cell battery)
ِDell M14x LaptopIntel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backligh8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1600MHz3.0GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using NVIDIA Optimus™ technolog6.45 lbs (2.9 kg)م کارت گرافیک GT 555 از 6770m سرتره .
بله میگه یه مشکلی توی نصیش بوجود داره و اون طوری که باید نصب نشدنقل قول:
بازم کردم نشد !قاطی کردم دیگه
توی سایت نتبوک چک توی رنکینگها 555 دو پله از 6770 بالاترهنقل قول:
[HTML]http://www.n o t e b o o k c h e c k .net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-
List.844.0.html[/HTML]
555 توی رنکینگ 64 ام هست
به نظر من به 3 گیگ یا 1 گیگ شیر کردنش نگاه نکن بخ خود کارت گرافیک نگاه کن
اره اونها رو چک کردم ، یه نظرم بخاطر physx دیگه مطمئنن بالاتر حساب میشه.نقل قول:
ولی هیچ اطلاعی از قیمتهاش ندارم خیلی اختلاف هم رو سرعت ندارن و حتی برخی جاها بدون physx که بنچمارک گرفتن 6770m رو انتخاب کردن پس اگه بیشتر از 250 تا اختلاف قیمت باشه اصلا به صرفه نیست.البته m14x خیلی مد نظرم نیست ولی تنها گزینه تو دل هست که با این کانفینگ و وزن زیر 3 کیلو هست.
انتخابم رو بر اساس قیمت میکنم فقط یک سوال قدیمی .با لپ تابتون crysis 2 رو بازی کردید؟ کم نمیاره رو 2-3 ساعت؟ ( منظورم داغ شدن و خاموش شدنش اتوماتیکشه)
سلام دوستان
ازتون ممنونم که با صبر و حوصله به سوال هام جواب میدید :11:
دوستان من دو سه روزی میشه وقتی لپ تاپو روشن میکنم، همون اولش یه پیغامی میده میگه Enter رو بزن تا ویندوز بالا بیاد و اگه نزنم لپ تاپ خاموش میشه و دوباره باس روشنش کنم و همون آش و همون کاسه!!!
این طبیعیه؟؟؟ اصلاً چی هست؟؟؟ چه باید بکنم؟؟؟
نقل قول:
متن پيغامي كه ميده چيه؟
اين پيغام شمارش گر معكوس داره؟
من تا حالا همچين چيزي بر نخوردم
شما متن پيغامشو بنويس
شما وقتي كه 100 شد يا از باتري استفاده كن يا باتري رو دربيار و برق مستقيم استفاده كننقل قول:
در كل وجود همزمان باتري و برق باعث كاهش عمر باتريميشه
حتي در موردي كه نياز دارين باتريتون رو شارژ كنين بهتره كه لپ تاپ خاموش باشه تا دشارژي صورت نگيره و فقط شارژ بشه اما وقت ي شما لپ تاپ رو در حالتي كه دارين ازش استفاده ميكنين شارژ كنين هم داره شارژ ميشه هم داره دشارژ ميشه كلا اين دوتا با هم وقتي اتفاق بيفتن براي طول عمر باتري مضره
باتريتون هم بذارين به 10 درصد برسه بعد شارژ كنين
نقل قول:
دوست عزيز بهتره يه خورده در مورد حرفاتون فكر كنيد
من 7200 هستش
نيازي هم نيست كه به شما ثابت كنم
اگه اينترنت پرسرعت دارين بهتره در حد چند دقيقه يه گشتي توي اينترنت بزنيد خوهيد ديد كه هم 5400 هست و هم 7200
در ضمن لپ تاپ ها در يه كانفيگ خاص قرار ميگيرن اما جزئيات اونا رو خود شركت ها عوض ميكنن.
و حرف شما ميني بر اين كه دست كاري شدن كامل رد ميشه
آره شمارش معکوس داره، یه زمان چند ثانیه ای میده اگه اینترو نزنم خاموش میشه!نقل قول:
دفعه بعد که روشن کردم میگم چه پیغامی میده.
راستی من ظهر که داشتم یکی از بازی های خود HP رو انجام میدادم با کول پد، نیگا کردم دیدم دما 55 درجه است، اما الان یه ساعتی بدون کول پد همون بازی رو انجام دادم دیدم دما رسیده به 96 درجه!!!:18:
دوست عزيز يه لطفي بكن شما...:42:نقل قول:
اونم اينه كه انواع باتري ها رو براي من توضيح بده تا من بدونم اين چيزي كه من نوشتم براي باتري هاي 4 نسل پيشه
چون من لپ تاپم از جديدترين لپ تاپ هاي شركت اچ پي هستش اما نميدونم چرا از باتر يهاي 4نسل پيش براش استفاده شده(واقعا خنده داره)
يه كم مطالعه براي سلامت خوبه:38::38::33:
درضمن دوست عزيز بهتره يه نگاه به تقويم بندازي
چون الان august/ 2011/ 20هستيم
شما فكر كنم مثل اصحاب كهف بودي حالا كه از خواب بيدار شدي ديگه فكر كردي خيلي خواب بودي يه هو رفتي قرن 30:37:
دوست عزيز حتي اگه قبول كنيم كه كول پد براي كاهش دما مناسب باشهنقل قول:
اما نميتونه كاهش دمايي در حد 41 درجه داشته باشه :28:
مگه ميشه از 96 به 55 برسه!!!!!!!!!:32:
شما بايد شرايط كاملا يكسان رو در نظربگيريد
وتوي آمار شما قطعا شرايط يكسان نبوده
دوستمون بالا گفتن من كول مستر(از بهترين ماركها كه rpm فنش واقعا بالاست) خريدم و تاثيري نداشته
يا نوشتن كه بدونه فنش يك درجه خنك كرده
نهايت تاثير كول پد تا 15 درجه هست كه اونم به عقيده من نميشه چه برسه به 41 درجه
شما حتما در شرايط يكسان حساب كنيد
دوستان من پس فردا ان شا الله می خوام 6080 رو بخرم.
اول قرار بود از یاس لپ تاپ بخرم که متاسفانه تموم کرده . . .
الان واقعا با این وضع که خیلی از لپ تاپ ها مورد دار در میاد واقعا موندم از کجا بخرم . . .
نمی دونم با این وضع گارانتی تو ایران ارزش داره با گارانتیش رو بخرم؟ (الان 6080 حدود 1.160 پولش هست، با گارانتی مهتاب قیمتش حدود 1.240 و با گارانتی هماهنگ قیمتش حدود 1.280 هست)
راستی هنگام خریدن به چه مواردی دقت کنم؟
عذر می خوام من اشتباهاً نوشتم 55، دماش 65 بودش، الان هم که دوباره با کول پد رفتم بازی کردم دما تا 66 بالا، اما شما مطمئن باشید که شرایطشون یکسان بود، دقیقاً یه بازی رو انجام دادم بدون اتصال به اینترنت و هیچ چیز دیگه ای هم به جز اون بازی اجرا نکرده بودم.نقل قول:
الان ساعت 11:50 دقیقه است، من میرم تا 12:30 با کول پد بازی میکنمو از نرم افزاری که دمارو نشون میده عکس می گیرم، بعدش دوباره میرم بازی میکنم تا 40 دقیقه ی بعدش این بار بدون کول پد و باز هم از نرم افزار عکس می گیرمو بهتون نشون میدم.:46:
نقل قول:
دوست عزيز با گارانتي هماهنك بگير
آخه يكسال هم برات بيمه ميكنه(بيمه استثناء هاي گارانتي)توسط بيمه ايران
گارانتي هماهنگ خيلي معتبرتره
به هنگام خريد
حتما شماره سريال روي كارتون و دستگاه(كه زير باتري ثبت شده) و كارت گارانتي و بيمه رو باهم چك كن
سيستم رو همون جا روشن كن و ازز سالم بودن در وحله اول باخبر باش
مطمئن شو كه سيستم براي بار اوله كه روشن ميشه چون بار اول يه سري تنظيمات ازت ميخواد به هنگام روشن شدن اما دفعات بعدي هيچگونه تنضيماتي رو نميخواد
بلوتوث .موس پد .ميكروفن .دوربين .بلندگو رو حتما تست كن
حتما صفحه نمايش رو در يه زاويه كم نور نگاه كن ببين تمام پيكسل هاي اون سالمند يا نه(وقتي روشنه بايد همه پيكسل ها روشن و وقتي خاموشه بايد همه خاموش باشن)
بعد پولو بده و بخرش
دوست عزیز مقایسه این دو کارت رو در لینک زیر ببیننقل قول:
به نظر من خیلی به هم نزدیک هستن
اعداد نوشته شده نشان دهنده تعداد فریم در ثانیه است که در 4 کیفیت low-medium-high-ultra در بازیها گرفته شده است.تا 25 فریم در ثانیه قابل قبول خواهد بود
موفق باشید
کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
سلام مجدد به دوستان
یه سوال دارم انم اینکه میشه روی (6080 یا 6090 یا 6177 یا مثل اینها) هم زمان ssd و hdd داشت باشیم(تاکیید:باهم)
سوال دوم شرمنده روم به دیوار این کلید تشکر که میگن کجاست من گشتم ندیدم تا العان هم
شرمنده دوستانی که جواب دادند و من نتونستم جواب بدم هستم
این عکس اول، از کول پد استفاده کردم، شد 62
[HTML]http://up.-------------.com/images/jhvxe2qsmn8sjxe7i13.png[/HTML]
نرم افزارو نصفه گرفتم که شما ساعتو هم بتونید ببینید!
حالا میرم ادامه ی بازی رو انجام میدمو ( بدون کول پد ) و 1:15 بر میگردم دوباره عکسو نشونتون میدم.
دوست عزيز اين عكس مربوط به پست شما ميشهنقل قول:
هركس براي پست خودش دكمه تشكر نداره اما باري پست ديگران اون فعاله و جاش اين گوشه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودتون يه نگاه به پستتون بندازيد تشكر نداره اما ديگري كه ببينه داره
من هم براي پست خودم تشكر ندارم اما ديگران براي پست من تشكر رو دارن
تازه بايد تعداد پست هاي شما حداقل 10 تا باشه تا تشكر فعال شه
ببخشید لپ تاپ 6080 با گارانتی هماهنگ رو از کجا بخرم؟
داخل پاساژ پارسیان لپ تاپ با این گارانتی می فروشن؟
با نمايندگي هاي فروشش تماس بگير از اونا بخرنقل قول:
اين سايتشه
شمار تماسشم اونجا نوشته
[HTML]www.hamahangit,com[/HTML]
دوباره سلام
اینم عکس دوم
[HTML]http://up.-------------.com/images/q0ov004nbcbwjsap4gd.png[/HTML]
قضاوت با خودتون.
البته اگه منظورتون دمای هسته های CPU باشه حق با شماست و فقط یکی دو درجه اختلاف دارن، اما من منظورم اون آبیه تو task bar هستش.
من برم که حسابی از 90 موندم! :31:
نقل قول:
این عکس اول، از کول پد استفاده کردم، شد 62
[HTML]http://up.-------------.com/images/jhvxe2qsmn8sjxe7i13.png[/HTML]
نرم افزارو نصفه گرفتم که شما ساعتو هم بتونید ببینید!
حالا میرم ادامه ی بازی رو انجام میدمو ( بدون کول پد ) و 1:15 بر میگردم دوباره عکسو نشونتون میدم.
دوست عزيز اين چه لينكي نه آدرسش صحيحه نه عكسي رو به نمايش ميذاره؟؟
خودمم نمیدونم چرا اینطوری شده!!! :18:نقل قول:
حیف اون یک ساعت و نیم وقتی که گذاشتم!!! از 90 هم موندم! :41:
به هر حال اختلاف دمای هسته های CPU یکی دو درجه بیشتر نبود اما اختلاف دمای Ambient همونی بود که خدمتتون عرض کردم.
آقا Error که موقع روشن کردن لپ تاپ میده اینه:
the system has detected that a cooling fan is not operating correctly
یعنی فن ها مشکل دارن؟؟؟
بعدش هم یه سری توضیحات میده که ممکنه سیستمت یهویی شات دان بشه یا اینکه به سیستم آسیب هایی وارد بشه.
چیکار کنم؟؟؟ :23:
سلام دوستان
حالا چطور میشه سرعت افزایش wear level باطری رو کاهش داد؟
دوست عزيز ممنون از راهنمايي كامل و جامعتنقل قول:
در مورد اين دو تكنولوژي ATI radeon خبر نداشتم ممنون كه راهنماييم كردي
آره در مورد فيزيكس ميدونستم كه افت فريم خواهم داشت
من خيلي از كارهامو تو خونه و با پي سي انجام ميدم اما گاهي اوقات كه پروژه بگيرم احتياجم ميشه كه لپ تاپ همراهم باشه تا مثلا تو دانشگاه باهاش كار كم يا وقتي كه پروژم رو ميبرم شركت مشتري همونجا هر تغييري خواست اعمال كنم و ... كه احتمالا خودت مطلع هستي
پس بنظرت فتوشاپ تكنولوژي رادئون رو هم پشتيباني ميكنه؟ از نظر صفحه نمايش به مشكل برميخورم اگه بخوام باهاش زياد كار طراحي و ... كنم؟
پيشاپيش از راهنماييت ممنونم:20:
دوست عزيز ممنون از راهنماييتنقل قول:
بله PhisX به شدت افت فريم مياره
سوال تكنولوژي CUDA بود براي فتوشاپ كه اين دوستمون توضيح دادن. بازم از راهنمايي و كمكت ممنونم. پس با اين حساب كار با فتوشاپ ( كه خيلي نيازمه ) با تكنولوژي Stream حله ديگه؟
آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
نظرتون چيه؟
هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
6090 : 000 550 1
6177 : 000 370 1
فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
ديگه فرقي با 6090 نداره
خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟
---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------
آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
نظرتون چيه؟
هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
6090 : 000 550 1
6177 : 000 370 1
فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
ديگه فرقي با 6090 نداره
خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟
نقل قول:من اخر نتونستم نصب کنم به HP هم ایمیل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتمنقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
میگم وقتی توی حالت عادی با لپ تاپ کار میکردم دما روی 40-50 بود ولی الان تقریبا از 60 به بالا هست و چند روزیه بیشتر شده نمیدونم چرا دلیلش چیه؟
برنامه خاصی هم نصب نکردم
سلام دوستان
من امروز رفتم یه 6177 برداشتم قراره فردا ببرم رمش رو از 4گیگ به 8گیگ ارتقا بدم
الان لپ تاپ من 40 شارژ داره، الان نمیدونم چی کار کنم، 12ساعت بذارم شارژ بشه یا باتریش خالیشه (لطفا کمک کنید)
ضمنا پارتیشن بندی هم شده بود، حالا من میخواستم سایز پارتیشن ها رو تغییر بدم به نظر شما با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم؟