سلام
دوستان محافظ خوب برای تلویزیون چی بگیرم ؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان محافظ خوب برای تلویزیون چی بگیرم ؟
ممنون
نقل قول:
نه منم که کاری به جدید و قدیم ندارم من میگم این گیرنده هارو کسی که tvیش قابلیت دیجیتال داره که نمیگیره اصولا اونا میگیرن که tvهاشون گیرنده ی یدیجیتال نیاز داره
سلام به همگي و با تبريك پيشاپيش نوروز،
من به تازگي يه تلويزيون 55LW5700 خريدم و اوم رو از طريق كابل LAN به يه مودم WiFi متصل كردم. حالا ميخوام كه لپ تاپم رو از طريق وايرلس به TV وصل كنم. ميشه برام مراحل كار رو توضيح بديد.
با تشكر.
نقل قول:
رفیق مراحل کارواضحه شما دفترچه ی رهنمای tv رو باز می کنی و از اونجا به قسمت اتصال با سیم tv رو یه نیگا بندازی حله هم نرم افزارش رو نوشته هم به طور کامل شرح داده.
واسه همین میگن همیشه دفترچه ی راهنمای هر چیزی رو میخرین بخونین.:10::10:
اگه الان دفترچه ی سینمای خانگیمون و بلوری و tv رو امتحان بگیرن پایین 19 نمیشم.{1 نمره میدونم کم میشه به خاطر تقلب}
سلامنقل قول:
گزینه اول از سمت راست 2dto3d این گزینه فیلم معمولی دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل (نه چندان مطلوبه)
گزینه های بعدی برای اجرای فیلم سه بعدی هست که شما وقتی فیلم رو از روی بلوری ران میکنید همون اول به چه صورت نمایش داده میشه مثلا اگه دو تا تصویر کنار هم میبینید برای نمایش اون فیلم به صورت 3 بعدی این گزینرو تو منو انتخاب کنید یا اگه بالا پایین هم هست اون گزینرو و....
سال نو شما هم مبارک و تلوزیونتون هم مبارکنقل قول:
فقط یه سوال دارم ازت دوسته من
مطمئنی 57000 سایز 55 اینچ خریدی؟
فقط 42 و 47 داره این مدل؟
جدید اومده تو بازار 55 اینچش؟!
قوانین انجمن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در صورت مشاهده تخلف از سوی یک کاربر، از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید و به هیچ وجه با کاربر خاطی وارد بحث و جدال نشوید. در صورت مشاهده با هر دو کاربر به طور یکسان برخورد خواهد شد.
سلام به همگی دوستان
چند تا سوال داشتم
1-من یه lw57000 دارم 47 اینچ میخواستم اپدیت کنم خواستم ببینم میشه اول فایلشو دانلود کرد بعد از طریق فلش اپدیت کرد یا حتما باید با تی وی به اینترنت وصل شد بعدش اگه میشه فایلشو از کجا میشه دانلود کرد
2-این که میگن رزولیشن تصاویر سه بعدی فول اچ دی تو پسیو نصف میشه 1920*540 راسته یا فول اچ دیه
ئظا بالاخره نصب کردی یا نه بابا این مدل دیگه کلا منسوخ شد بده یه سری 2012 بگیر:31:
سلام
دوستان یکی بگه چطور میشه میزان کارکرد lw98000را فهمید؟
سلام
چقدر خوب می شد یک تایپیک مخصوص lw98000 داشته باشیم
سلام
چرا 98000 توی سایت ال جی ایران نیست؟
ممنون ولی متاسفانه نیست.وقتی سرچ هم میکنم نمیاد:نقل قول:
کد:http://www.lg.com/ir/common/search/controller.jsp?D=LW&search_businessType=0&No=0&sid=1361515D6BF7&Ntt=LW&Ntk=All&Dx=mode+matchallpartial&Ntx=mode+matchallpartial&N=8110&Nty=1&srchLocalCode=ir
با سلام من رو لبتابم با موبایل اینترنت دارم که کارت شبکه وایرلس هم نصبه به چه صورت میتونم تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم؟
هست اینم آدرسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من منظورم این سایته:
lg.com/ir
توی گلدیران سرچ کردم بود.کسی نظری در مورد پیدا کردن میزان کارکرد توی این مدل نداره؟
ممکنه یه توضیحی در مورد هدایا بگید که کدومش توی بسته بندیه و کدوم رو بعدا میدن؟
ممنون:11:
نقل قول:
آقا شما واسه میزان کارکرد میری توی آخرین منوی تنظیمات قسمت اطلاعات محصول اونجا کارکرد tv و اسمش و شماره سریال و همه ی اینارو نوشته.
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
نقل قول:
نمیشه چون کارت شبکه ی لپ تاب نمیتونه به عنوان روتر کار کنه.
اینو هم جواب بدید ممنون میشم:11:نقل قول:
؟نقل قول:
اگه 98000 منسوخ شده پس 57000 رو باید بندازیش سطل آشغال!
2ماه نیست اومده تو بازار
این 2012 ها ام که فعلا من دیدم
در حد 57000 هم نیستن چه برسه به98000
حالا از کجا میدونی من نصب نکردم
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
هورررا بالاخره نصب كرد هورررا هورررا:7::thumbsup::thumbsup::40:نقل قول:
باورم نمي شه:46::laughing::26:
بدور از شوخي. مباركتون باشه:10:
نقل قول:
حالا چرا میخوای بزنینمون محمد رضا.:37::37::37::47::47:
به سلامتی مبارک باشه.بابا جنبه هم نداریا........
من عشق pc هستم و اینم با هیچی عوض نمی کنم سالیانه ارتقاء میدم از 300 تا tv یو لپ تاب و تبلت عوضش نمی کنم.
ولی 98000 هم زیاد مدل بالا نیستا یه کنتراست داره که 2 میلیون بالا تر از 98000 هست و هرتز tv بقیش با 57000 یکیه با یک سری چیز های اضافه مثل وای فای داخلی و این پخش دو تا تصویر 3 بعدی جدا که البته خیلی crosstalk داره.
57000 هم زیاد بد نیستا
شما وضعت خوبه خرج این چیزا می کنی ما خرج باشگاه و موتورمون می کنیم من با پول متورم میتونستم دو تا 98000 بگیرم
تازه 57000 با این که edge led هست از 98000 که full led هست نازک تره اندازه ی 98000 اندازه ی lcd هست.تازه smart هم نیست
دوستان این مدل 57000 آیا ایمیج بلوری از طریق یو اس بی تلویزیون پخش میکنه؟
چی میگی مهدی جان واسه خودت؟نقل قول:
داداش من کاری به این حرفا ندارم
در حال حاضر 98000 بالاترین مدل محسوب میشه و جالبه که میبینم میگی اسمارت نیست؟
به شوخی گفتی دیگه؟!:d
داداش مثله اینکه نمیدونی full led ها خیلی کلفتر از edge led ها هستن
و 98000 چون نانو هست اینقدر باریکه وگرنه کلفتر بود
بگذریم داداش حالا هر پخی هست برام مهم نیست
ما که ادعای مایه داری نداریم ولی شما راحت باش هر جور دوست داری فکر کن
خوشحالم که ورزش کاری
خواستی چندتا عکس مسابقاتم رو برات بذارم ببینی :)
در هر حال من همه دوستانی که اینجا پیدا کردم بالاخص شما رو دوست دارم
بهتره این بحث رو تموم کنیم چون هم ربطی به این تاپیک نداره و هم موجب کدورت میشه؛)
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام
من led 42 57000
خریدم 1550000
+ یک سینما 738lh-hts به قیمت 290
نمی دونم چرا ارزون می داد ؟
نمایندگیش تو شهرمون می داد 1700000:46:
از طرف پرسیدم گفت ما از عمده فروش می خریم اونم با تخفیف بالا از ال جی به صورت عمده خریده :18:
می ترسم نمایشگاهی باشه ؟! چه جوری میشه فهمید ؟:19:
امشب یا فردا هم برای نصبش میان تا هم نصب کنند و هم برای جایزه اقدام کنند .
اگر نظری دارید بدید .
الان قیمت 738lh-hts چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنده ؟
یک سوال دیگه این که من بلوری پلیر بر نداشتم . ایا با کول دیسک یا ریختن روی دی وی دی می شه سه بعدیش رو استفاده کرد .
ممنون میشم سریعتر جواب بدید .
روی فلش سه بعدی بریز وصل کن به تی وی نیگاه کن البته فایل هاش خیلی سنگین هستن!
2 دقیقه سه بعدی دانلود کردم 350 مگابایت!!
پس این چیزهایی که میهن دانلود می زاره چیه مثلا مستند 3 بعدی با حجم حدود یکی دو گیگ ؟نقل قول:
اون ها 3 بعدی آناگلیف هستن به درد شوما نمیخوره که
اونا واسه کسایی هست که پول ندارن مجبورن با عینک مقوایی نگاه کنن :دی
شوما رفتی 2 میلیون تی وی خریدی باید با عینک شیشه ای نگاه کنی :دی
یه سوال دیگه مطمئنید که با 57000 میشه با فلش 3d دید ؟ فرمتش ساپورت میشه ؟و اینکه این مستند های میهن دانلود که برای مقواییه نمیشه رو تی وی با عینک شیشه ای دید؟:31:
نقل قول:والا خودمون 57000 نداریم که امتحان کنم آخهنقل قول:
خونمون pw3500 داریم امتحان کردم از روی فلش خوند
فرمتش MKV هست و مشکلی نداره ال جی MKV رو میخونه اگر میخوای این فایل رو دان کن امتحان کن ناقابل هست 2 دقیقه هست و 350 مگابایت هم وزنشه
من امتحان کردم و تی وی ما خوند ، ساید بای ساید هست
برای دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کن
نقل قول:
:31::31::31::31::11::11::11::11::11::11:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نقل قول:
عزیزه من آناگلیف چیه؟
اینا همه sbs هستند با بیت ریت پایین تر.
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
نقل قول:
شما دانلود کن میشه دید.
فقط حواست باشه کنار 3dیش یه sbs زده بشاه ون فقط اینایی که با این اسم توی میهن دانلود هستن 3d هستند.
با فلش میشه با هر چیزی که بتونی به tv وصل کنی و فرمتش رو tv ساپورت کنه میشه.
شما قتی tv رو برات نصب کردند بشین دفترچه راهنمای tv و سینمای خانگی رو چند بار بخون همهخ چیز دستگیرت میشه:11:
باو من دیشب سایتشون رو باز کرده بودم دیدم یه مستند حیوانات گذاشته بودن زیرش هم نوشته بودن آناگلیف:2:نقل قول:
من هم گفتم آناگلیف:27:
حالا اگر ساید بای ساید هم میگذارن ، خدا پدرشون رو بیامرزه:8:
الان لینک میدم.
دمت گرم راستی خیلی آواتارت باحاله من به شخصه از این جاستین بدم میاد.
فقط pitbull
[QUOTE=oOomid.M;6908043]والا خودمون 57000 نداریم که امتحان کنم آخه
خونمون pw3500 داریم امتحان کردم از روی فلش خوند
فرمتش MKV هست و مشکلی نداره ال جی MKV رو میخونه اگر میخوای این فایل رو دان کن امتحان کن ناقابل هست 2 دقیقه هست و 350 مگابایت هم وزنشه
من امتحان کردم و تی وی ما خوند ، ساید بای ساید هست
سلام، آقا ازین pw3500 راضی این؟
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
دوستان این سایتم sbs زیاد داره، من با لپ تاپ میبینم، کیفیتش تو لپ تاپ خوبه.
فقط کافیه توی قسمت سرچ میهن دانلود sbs رو وارد کنی تا فیلم های sbs بیاد
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز ایمیج رو پخش نمیکنه
ایول منم از جاستین بدم میاد ، یه الف بچه:2: دوست دخترش از خودش بزرگتره:2:نقل قول:
[QUOTE=parham511;6908392]سلام دوست مننقل قول:
آره میتونم بگم راضی ام ،
البته چون عینکش رو ندارم تا حالا باهاش سه بعدی ندیدم که بخوام در مورد سه بعدیش نظری بدم
مال من 50 اینچ هست ، دامادمون یه 46 اینچ LED سامسونگ داره ، اینو به جرات میگم کیفیتش یه سروگردن از اون بالاتره
تازه صداش خیلی قوی تر از اون هست .. صداش تو خونه موقع فیلم دیدن بین 15 تا 20 میزارم و تا 100 هست
اصلا احتیاجی ندارم که بخوام باند اضافی وصل کنم.. فلشم که وصل میکنم اکثر چیزارو میخونه m2ts هم آخرشو میکنم MKV میخونه..
فقط بدی ای که داره از نظر من وقتی با فلش میخوام فیلم نگاه کنم اگر خود فیلم مادرزادی 16:9 باشه تمام صفحه پخش میکنه ولی اگر 4:3 باشه تصویر رو فول نمیکنه و از بقل هاش 10 سانت خالی میمونه واسه همین مجبورم اینطور فیلم ها رو با سینما نگاه بکنم.
هر سوالی داشتی بپرس
سلام
98000تصویر در تصویر داره؟چطور میشه فعالش کرد؟
ممنون:11:
دوستان سلام یه سوال دارم
پنل ال ای دی های lg از نوع ips هستش دزسته؟ مثلا همین مدلlw5700
نقل قول:
فکر نکنم tv های جدید اینطور باشه شاید این داره محمد رضا میتونه جوابت رو بده
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
نقل قول:
بله ips هست.57000 رو میگم.
ولی همه ی led ها نه فقط برخی مدل ها که اکثرشون 3d هستند