چجوری میتونیم خودمون یک فایل دامپ رو بررسی کنیم ؟؟؟؟
چجوری میتونیم خودمون یک فایل دامپ رو بررسی کنیم ؟؟؟؟
باسلام من1ماه پیش یه کیس جمع کردم ولی خودم اسمبلش کردم بعد از 4 روز ویندوز شروع کرد به بلو پیج دادن و هر کاری می کردم علت بلو پیج و بفهمم نمی تونستم رم و هاردو گرافیک و تست کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتن خوب شک کردم به مادربورد اونم به اسلاتای رمش، اون ها رو هم تست کردم باز سالم بود و علت بلو اسکرین نبودش....
آقا این بلو اسکرین داشت منو دیونه میکرد ، جانم به لبم رسیده بود که امروز کیسو بردم پایتخت برا پیدا کردن بلو اسکرین ولی اونجا هم کسی نتونست علت بلو اسکرین و بفهمه همه گیج شده بودیم که چه کنیم آخر سر رفتم پیش یه بنده خداییبدون اینکه کیس و ببینه گفت مادربورد و باز کن از کیس بیار بیرون بذار کار کنه شاید مادر بورد جاییش اتصالی داشته باشه، ما رفتیم این کار و بکنیم که برق از 3 فازمون پرید :n28: دیدیم که یکی از پایه های اتصال مادربورد به کیس به جای اینکه سر جاش باشه تا به مادر بورد پیچ بشه زیر خود مادربورد قرار گرفته و باعث ایجاد اتصالی در مادر بورد شده ، خدارو شکر مادر بوردم نسوخت ولی یه توصیه به دیگران بلو پیج و جدی بگیرید چون این صفحه از صدمه زدن به سخت افزار جلوگیری میکنه (اگر نبود مادربوردم سوخته بود) و در آخر اینکه بذارید متخصص اسمبل کنه
اینم صفحه بلو پیج برای تجربه دیگران:
Filename Address In Stack From Address To Address Size Time Stamp Time String Product Name File Description File Version Company Full Path hal.dll hal.dll+2d93d fffff800`40548000 fffff800`405b4000 0x0006c000 0x5010abe8 7/25/2012 6:31:04 PM ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+159c09 fffff800`3fe00000 fffff800`40548000 0x00748000 0x5010ac4b 7/25/2012 6:32:43 PM
درود
گزارش سیستم با نرم افزار general reporter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HP4540S
Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
ram6
AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB
هارد 750
ویندوز8 ؛ 64 بیت
فایل های دامپ پیوست نشدند خودتون دستی به مسیر C:\Windows\MiniDump برید و فایل های دامپ رو استخراج و آپلود کنید.
امروز سه بار دیدم
راه ساده استفاده از نرم افزار BlueScreenView هست که اطلاعاتی کلی در مورد ارور و سرویس درگیر میده اما بهترین راه استفاده از Windows WDK و برنامه WinDbg هست این برنامه فایل دامپ رو بررسی می کنه و شما می تونید درایور ها و آخرین فعالیت های رم در لحظه وقوع BSOD رو ببینید و این برنامه ارور اصلی رو به شما میده و برنامه و سرویس درگیر رو هم میده.نقل قول:
شما با بررسی شماره ارور در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حتی گوگل کردن می تونید به نتایج خوبی برسید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم راه حل های خوبی داره.
علاوه بر اون با دسترسی به اطلاعات اضافی مثل درایورهای نصب شده و تاریخ درایور و سخت افزار مورد استفاده و برنامه های استفاده شده در سیستم مثلا انواع آنتی ویروس و یا مشکلات ویروسی بودن دستگاه و ... می تونید بهتر در مورد مشکل نظر بدید. در آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اطلاعات خوبی دارند.
و اما مشکل شما :نقل قول:
محتوای مخفی: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50)
دلایل عمده : سخت افزار معیوب به خصوص انواع حافظه ها نه لزوما RAM , مشکل سرویس های ویندوز ، آنتی ویروس، درایور ها،خرابی NTFS، بایوس[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بررسی دقیقتر احتیاج به اطلاعات بیشتر (فایل دامپ بیشتر) داریم چون هم می تونه مشکل درایور باشه هم مشکل سخت افزاری پیشنهاد می کنم علاوه بر استفاده از برنامه پست اول یک ریپورت هم بابدید.
راه حل های کلی که می تونم بگم :
- اجرای دستور : Chkdsk /f /r
- آپدیت درایورها
- آپدیت کردن بایوس
- بررسی قطعات سخت افزاری
- بررسی سرویس های ویندوز
- از کار انداختن آنتی ویروس
بفرماییدنقل قول:
بفرماییدنقل قول:
این ها هم با debug کردن memory.dmp به دست اومد
محتوای مخفی: memory
مدل لپ تاپ من VAIO VPC-CE2JGX هست و تقریبا هیچ گزینه ای برای تنظیم کردن نداره:n04: فقط میشه ساعت و تاریخ رو تنظیم کرد، برای سیستم یا ستاپ رمز گذاشت و آخرین گزینه ای که میشه تنظیم کرد Intel CPU Virtualation هست (اگه اسمش درست یادم مونده باشه) :n02:نقل قول:
در نهایت بجای winXP sp2 تصمیم گرفتم sp3 رو نصب کنم و با اینکار مشکل حل شد.
در هر صورت از راهنمایی شما ممنونم.
سلام
من هم خطای صفحه آبی رو دارم
لپ تاپمacer 4741 g
core i5
ram 4
hdd 640
graphic 1
فایل Minidump:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید
eamonm.sysنقل قول:
مشکل شما به احتمال زیاد از ESET هست برنامه رو پاک کنید و به نظر من احتمال ویروسی بودن سیستمتون هم هست با MalwareByte یک اسکن کنید.
نقل قول:محتوای مخفی: F4
ارور شما : CRITICAL_OBJECT_TERMINATION
مشکل : یکی از پروسس های مورد نیاز ویندوز بسته شده و بدون اون ویندوز قادر به ادامه نیست این پروسس csrss.exe هست.
مشکل می تونه از ویروسی شدن دستگاه باشه من آنتی ویروسی توی سیستم شما ندیدم علاوه بر اون vmware شما قدیمی هست و می تونه مشکل از اون باشه در مرحله اول پیشنهاد می کنم ویندوز رو به تاریخی قبل از 3 دسامبر که مشکل شروع شده بر گردونید با استفاده از Windows restore و در صورتی که مشکل حل نشد حتما با یک آنتی ویروس سازگار و بروز سیستم رو اسکن کنید.
ممنون از پاسختوننقل قول:
من نود 32 نصب می کنم و لی کدهاشو نمیتونم پیدا کنم بعد از یه مدت غیرفعال میشه
یه آنتی ویروس که کدهاش در دسترس باشه معرفی میکنید
ممنون
سلام من ویندوز 7 نسخه 32 بیتی اینترپرایز نصب کردم و واسه نصب درایورها از نرم افزار درایور پک (Auto Driver ) استفاده کردم ولی بعد از نصب و ریبوت کردن سیستم، سیستم وقتی بالا میاد خطای صفحه آبی میده و سیستم ریستارت میشهنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید خیلی اطلاعات دارم توش نمیتونم ویندوز رو عوض کنم
متشکرم:n28::n28::n28:
سلام من ویندوز 7 نسخه 32 بیتی اینترپرایز نصب کردم و واسه نصب درایورها از نرم افزار درایور پک (Auto Driver ) استفاده کردم ولی بعد از نصب و ریبوت کردن سیستم، سیستم وقتی بالا میاد خطای صفحه آبی میده و سیستم ریستارت میشه
لطفا راهنمایی کنید خیلی اطلاعات دارم توش نمیتونم ویندوز رو عوض کنم
متشکرم:n28::n28::n28:
سلام و خسته نباشین
اگه لطف کنین و بگین چجوری یا به چه نرم افزاری میشه irq ها رو دید و متوجه شد که مشکل از اونا ست یا نه
و با چه نرم افزاری میشه irq ها رو تغییر داد ممنون میشم
با سلام
اگه میتونی از سایت سازنده لپ تاپت بایوس ساز گار با ویندوز 8 ، 64 بیتی را دانلود کن و بایوس لپ تاپ و آپدیت کن اگر این کارو کردی باز ارور داد ویندوزو عوض کن و هیچ آنتی ویروسی روی ویندوز نصب نکن شاید این مشکل از خود آنتی ویروس باشه که بعضی از فایل های اساسی ویندوزو خراب کرده باشه
نقل قول:
با سلام
اگه میتونی از سایت سازنده لپ تاپت بایوس ساز گار با ویندوز 8 ، 64 بیتی را دانلود کن و بایوس لپ تاپ و آپدیت کن اگر این کارو کردی باز ارور داد ویندوزو عوض کن و هیچ آنتی ویروسی روی ویندوز نصب نکن شاید این مشکل از خود آنتی ویروس باشه که بعضی از فایل های اساسی ویندوزو خراب کرده باشه
قدم اول :قبل از لود ویندوز F8 رو بزنید و وارد گزینه Safemode بشید (اگر بالا بیاد البته!)نقل قول:
در صورتی که ویندوز با SafeMode بالا نیومد با دی وی دی 7 بوت کنید و ببینید Restore Point ای قبل از نصب نرم افزار هست یا نه اگر بود برگردونید!
این رو هم اضافه کنم که نگران فایل ها نباشید می تونید با هر بوتی مثل Live Boot یا Linux Live یا Mini XP یا ... فایل هاتون رو بکاپ بگیرید.
سلامنقل قول:
IRQ ِها رو می تونید توی System Information ببینید کافیه همین عبارت رو در Start تایپ کنید.
در ضمن متوجه منظورتون از تغییرشون نشدم!
اینم اضافه کنم توی لیست درایورهاتون 3 تا درایور قدیمی هست که ممکنه مشکل از اونا باشه :
کد:es56hpi 93cd6000 93d79020 Fri Dec 21 12:51:29 2001 (3c2384b1) 000b0708 es56hpi.sys
ABIT_IO a4422000 a4423200 Thu Dec 08 00:53:04 2005 (4397d850) 0000a422 ABIT-IO.sys
secdrv a44db000 a44e5000 Wed Sep 13 08:18:32 2006 (45080528) 0000ee69 secdrv.SYS
برنامه AbitEQ رو پاک کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه در ضمن درایور مودم هم قدیمی هست اونم جدا کنید ببینید حل میشه یا نه!
اگر یک گزارش کاملتر هم از سیستم بدید شاید کمک بکنه.
سلام :n03:
من حدودا 3-4 ماه پیش bsod داشتم که دوستان گفتن ماله رم لبتابته. منم با کلی اکراه قبول کردم و مشکل حل شد.
دیروز یه دفعه ای bsod اومد. منم به هوای دفعه ی قبلی رم رو در اوردم و دوباره جا زدم ولی امروز باز bsod اومد.
مشکل کجاست؟؟
مشکلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم، مساله اینه که چون ویندوز تازه نصب شده و اصلا وارد نمیشه اون برنامه هارو نمیتونم نصب کنم، وارد Safe mode هم نمیشه و میگه باید مرحله آخر نصب انجام بشه، از بوت ویندوز و از طریق Repair تونستم فایل اکسپلورر رو باز کنم و رفتم تو پوشه ویندوز اما فایل یا پوشه minidump وجود نداشت، اما فایل MEMORY.dmp بود که حدود 400 مگ حجمش بود، دستور CHKDSK /R رو که چند دفعه تو این تاپیک دیدم اجرا کردم فرقی نکرد، طبق توضیحاتی که تو این تاپیک خوندم به نظر خودم چون ویندوز و درایورهای قبلیم پاک نشده و دوباره ویندوز رو روی همون نصب کردم باعث این مشکل شده، البته چندباری با این صفحه آبی روبرو شده بودم که احتمالا واسه overclock کردن cpu بود اما از وقتی سیستم روی اورکلاک Stable شد دیگه صفحه آبی رو ندیدم حالا نمیدونم ربطی به این داره یا نه، بایوس هم به آخرین ورژن آپدیته و set default هم کردم، خواهشا راهنمایی کنید این چیزایی بود که به فکرم رسید اگه اطلاعات دیگه ای لازمه بگید که بگم، مرسی
نقل قول:
مشکل شما از memory_corruption هست و باید حتما یک تست مموری با برنامه زیر کنید ممکنه طول هم بکشه ولی حتما بزارید حداقل 7 Step بره جلو و ریست نکنید.
یک فلش به کامپیوتر وصل کنید و فورمت کنید بزارید برنامه بالا روش فایلهای بوت رو بریزه ویندوز رو ریست و با فلش بوت کنید.
متاسفانه تا دسترسی به فایل دامپ نباشه نمی شه گفت دقیقا مشکل از کدوم درایور مشکل داره تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که اول از همه دستور زیر رو توی محیط CMD و Repair ویندوز اجرا کنید ببینید چیزی پیدا می کنه ؟نقل قول:
sfc /scannow
و در مرحله بعد باید یک ویندوز دیگه در کنار این ویندوز روی یک درایو دیگه نصب کنید و از داخل اون بهتون بگم خودتون فایل MEMORY.dmp رو دیباگ کنید چون آپلود 400 مگ عقلانی نیست.
دستور رو وارد کردم این پیغام رو میده:نقل قول:
there is a system repair pending which requires reboot to complete. restart windows and run sfc again.
چند بار ریستارت کردم بازم همین پیغام رو میده، چه کنم یه ویندوز دیگه نصب کنم؟
دستور رو به این صورت وارد کنید :نقل قول:
sfc /scannow /offbootdir=f:\ /offwindir=f:\windows
به جای F هم درایوی که ویندوزتون نصب هست رو بریزید.
این پیغام رو میده:نقل قول:
windows resource protection could not start the repair service
باید فایل x:\windows\winsxs\pending.xml رو یا رینیم کنید یا پاک کنید با دستورات DOS آشنایی دارید که؟
لطفا بقیه بحث رو داخل پروفایل من ادامه بدید که تاپیک منحرف نشه
دیشب سیستم من یهو Dump کرد یعنی Blue Screen اومد و سیستم ریست شد. بعد از بالا آمدن ویندوز پیغام داد که سیستم برای Repair باید ریست شود. سیستم رو ریست کردم اما پیغام Repair دوباره اومد. در ضمن بعد از هر ریست تنظیمات سیستم برمیگرده به حالت قبل از Dump یعنی اگر فایلی را تغییر بدم بعد از ریست دوباره به حالت قبل برمیگرده. بعضیا میگن مشکل از کومودوست که سیستم را فریز میکنه. حالا من چکار کنم ؟
با safemode بالا بیاید و طبق پست اول تاپیک عمل کنید.نقل قول:
نقل قول:
از این که راهنمایی کردین ممنونم.
خب من کار تست رم را طی سه مرحله انجام دادم.(لبتابم دوتا رم 4گیگ داره)
اول. هر دوتا با هم وصل بود که شکل زبر سه سوته اوم. منم از قرمزیش فهمیدم اروره.(البته خوده برنامه داشت ارور هارم شمارش میکرد)
دوم. با یه رم اجرا کردم. تا 8 ساعت داشت تست می کرد،البته تا استپ 8 رفت. دیگه خسته شدم و کنسل کردم.مثله اینکه ارور نداشت
سوم . اون رم دوم رو به صورت تکی وصل کردم مه باز ارور داد.
مثله اینکه رم خراب همینه.
حالا بیبینم باز BSOD میاد یا نه.
راهنمایی ، نظری دارین در خدمتم
رم قیمت چندانی نداره فقط قبل از اینکه رم بخرید مطمئن شید مشکل از اسلات نباشه به اینصورت که این تست رو با رم سالم روی دوتا اسلات انجام بدید.
داداش بچه مایه داریا:n02:نقل قول:
زنگ زدم نمایندگی ،قیمت یه رم 4 رو بسته به مدلش گفت از 100 به بالاست.
اگه همین چهار کار کنه و اذیت نکنه بسمه.
احتمالا مشکل از رمه. چون رم خراب رو به همون سوکت رم سالمه زدم ، ارور داد.
اون قرمز ها ارور بود ،نه ؟؟ یعنی رم سوخته ؟؟ قابل تعمییر نیست ؟؟
رمم elixir هستش. نمایندگی نداره ؟؟
آره خوب مایه دارم چه جورم :دی
من نسبت به سایر قطعات گفتم ارزونه نسبت به نون بربری گرون تره خوب!
بله Failing Address هستند
متاسفانه معمولا رم قابل تعمیر نیست یا حداقل از لحاظ هزینه نمی صرفه.
اگر با 4 مشکلی ندارید با همون کار کنید ولی خوب خرید هم یک گزینه هست!
دوستان کسی راهنمایی نمی کنه؟
نقل قول:
1- دو تا برنامه ناسازگار دارید : Comodo و MediaTek Mobile Broadband که بهتره اول اینها را Uninstall کنید.نقل قول:
2- مشکل می تونه از درایور باشه یا حتی از مشکل سخت افزاری.
3- اگر اقدام به Overclock CPU کردید این می تونه یک علت باشه.
4- چند مورد درایور قدیمی هستند که بهتره آپدیت بشند :
5- برای راهنمایی بهتر به شما احتیاج به اطلاعات کاملتری هست پست اول (بخش نرم افزارش) رو مطالعه کنید و یک گزارش کامل اینجا قرار بدید.کد:Wed Apr 16 03:39:08 2008 (4805bb2c) 0000d887 wdcsam64.sys
Sat Jul 26 08:29:37 2008 (488b26c1) 00011908 OpenHardwareMonitor.sys
محتوای مخفی: DEBUG
دوست عزیز همونطور که در پست اول گفته شده با یک فایل DUMP نمیشه قطعی نظر داد پس فایل های بیشتری همراه با گزارش برنامه بزارید!نقل قول:
بررسی این یک فایل شما : (قسمت های پررنگ بیشتر احتمال دارند!)
دلایل عمده : فضای کم دیسک، مشکلات درایور، مشکل کارت گرافیک،بایوس، مشکل عدم سازگاری سخت افزار با یکدیگر، سرویس های مشکل دار،برنامه های ریموت کنترل و حافظهراه حل ها :
- کمی هاردتون و درایو ها رو به خصوص درایو ویندوز رو خلوت کنید و فضای خالی بیشتری ایجاد کنید.
- آخرین آپدیت های ویندوز و سرویس پک ها رو بگیرید.
- درایور هاتون رو آپدیت کنید.
- اگر بعد از نصب برنامه ای این مشکل شروع شد برنامه مربوطه رو پاک کنید.
- بایوس رو آپدیت کنید و هرگونه تنظیمات حافظه از جمله caching or shadowing رو در بایوس خاموش کنید.
درایورهای زیر باید آپدیت بشند :
[COLOR=#000000]کد:Tue Jul 16 10:23:14 2002 (3d343a62) 000104d2 wanatw4.sys
Wed Mar 16 01:23:52 2005 (4237d0f8) 00009e89 BIOS.sys
Mon Jun 16 01:43:16 2008 (48560b84) 0000aaa0 BS_I2cIo.sys
محتوای مخفی: DEBUG
سلام این لپ تاپ Sony VAIO VPCSA 33 GS که پیغام BSOD با گزارش IGDKMD64.sys را تقریباً هر 10 دقیقه یک بار می دهد فایل نرم افزار General reportero می توانیم تو این این لینک پیدا کنید
سایت : ایران بلاگ
با تشکر از شما