نقل قول:
عزیز جان منظورت نگرفتم.کدوم فایل اپدیت؟
Printable View
نقل قول:
عزیز جان منظورت نگرفتم.کدوم فایل اپدیت؟
همونطوری که امیرجان گفت اون مطلب از سایت دانلودها کپی شده و آپدیت همراه بازی اونا بودهنقل قول:
شما به هیچ وجه نزار بازی به نت متصل بشه حتی یک لحظه
سریال نامبر هم که هست
آپدیت صفحه قبل هم برای من جواب داد صبرکن ببین اگر برای بقیه هم کار کرد و تایید کردن اونو دانلود کن
دیشب خواستم سیو کنم یهو بازی Crash کرد الان سیو رو باز نمی کنه
من چقدر بدشانسم. لول 35 بودیما
توصیه : از سیو خودتون هر روز بک آپ بگیرین
دوستان این آپدیت مشکلی برای اکتیو به وجود نمیاره چون توی صفحات قبل بچه ها گفته بودن که با نصب آپدیت ازشون کد اکتیو خاسته بوده که بعد از پاک کردن آپدیت مشکل حل شده؟
قضیه چیه؟ چون کرک نداریم مجبوریم خیلی با احتیاط عمل کنیم :31:
من با اون پچ به1.1.3 ارتقا دادم.کابل لن قطع کردم از پشت مودم رفتم کد خواست سریال نامبر زدم.گفت اکتیو شد.وارد بازی شدم 10 دقیقه بازی کردم استاپ که زدم دوباره منو اکتیو کد امدودیگه واقعا داره میره رو اعصاب:sq_6:نقل قول:
من آپدیت رو نصب کردم. تغییرات خیلی کمی داشته اما خوب بوده. فریم ریت بازی اومده بالاتر.
در ضمن از من کد نخواست و البته من دسترسی بازی رو از اینترنت قطع کردم
اقا من اصلا مدم خاموش کردم بازم کد می خواد.ازین بالاتر؟
شما کاملا بازیت رو پاک کننقل قول:
بعد از پاک کردن برو توی Program Files ببین شاید پوشه و چند فایل از بازی باقی مونده باشه اگر بود اونا رو هم پاک کن
بعد بازی رو بریز و از سریال نامبرها استفاده کن
بعد از دادن سریال نامبر اون آپدیتی که دادم رو بریز
داداش شانسی که نیست چون اکثرا داریم از یک نسخه استفاده میکنیم پس برای همه باید جواب بده
کابل لن و این کارا هم لازم نیست فقط وقتی میخوایی بازی رو ران کنی حواست باشه که به نت وصل نباشی همین
ویرایش : JIGSA جان از منم سریال نخواست
کلا آپدیت بی آزاری بود:31:
میدونم اینجا جاش نیست ولی اسکیدرو بازی Farming Simulator 2013 رو کرک کرده و الان میتونین دانلودش کنین و لذت ببرین
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کدوم آپدیت؟ منظورت همون Patch 1.1.3 رو میگی؟ وقتی میرم از فایروال غیرفعالش کنم کلا فایروالم اررور میده! میشه کامل توضیح بدی؟نقل قول:
من امروز صبح با کلی ذوق و شوق ویندوز 8 نصبیدم به امید اینکه تو اجرای بازی فریم بهتری بگیرم ولی در کمال ناباوری و ناداوری دیدم هیچ فرقی نکرد دیگه فهمیدم مشکل از سیستم بید .:sq_3:نقل قول:
یکی بگه کارت گرافیک چی بگیرم واسه اجرای بازیا خوب باشه ؟ تو مایه های 100 تا 170 کارت گرافیکم الان gigabyte nvidia gforce 220 gt هست 1gb .
والا ماله من Geeforce 520 هستش و کاملا هم راضیم اما چون بازی رم 2گیگ میخوادو ماله من 1 هستش یکم نمیتونم بزارمش تو Ultra اما من گرافیکو تو اون مایه ها خریدم البته نمیدونم الان چنده...نقل قول:
اگه میخوای بگیری geforce 9500gt بگیر
رو دستش گرافیک ندیدم
لامصب هر چی نصب میکنی روون و راحت اجرا میکنه:27:
به نظر من zotac gefoc gt440 بگیر گرافیک 2 با سرعت بالا من که هرچی میریزم میاره بالا
geforce 9500gt ?!!!
با این بودجه هم الان شاید بتونن کارت خودشون یا نهایتا یک کارتی بخرن که 20 درصد از کارت الانشون قویتر باشه
بیتش هم مهم نیست برید بنچمارک کارتی رو که میخوایید بخرید ببینید یا به بخش خرید همین فروم برید
نقل قول:
آقا حامد به نظرمن هرچی بگیری گرفتی فقط دقت داشته باش که بیتش( bit) از 128 بالا باشه نظر شخصی من geforce gt 450 bit 256 من همین گرافیک وداشتم یه چیزی که لنگه نداره
الان گرفتن کارت گرافیک توصیه نمیشه !نقل قول:
حالا شما اینجا یه سر بزنید تا تخصصی تر بحث شه :
این کارت گرافیک اصن برا گیم نی! معماریش برای Media هسش نه گیم ،متاسفانه الان این کارت رو فروشنده ها میندازن ب آدم و با 2گیگ بودن گول میزنن !نقل قول:
Geeforce 520
از رده خارج شده و اصن توصیه نمیشه !نقل قول:
اگه میخوای بگیری geforce 9500gt بگیر
داخل تظیمات بازی توی انتخاب نوع تعویض دنده یه حالته به اسم H-Shifter اگه میشه یکی بگه این توی این حالت چطور باید دنده رو تعویض کنی؟
اقایون اینجا تاپیک یورو تراکـــــــه یا مشاوره خریـــــــد کارت گرافیــــــک !!!
مــــــــا که آخر نفهمیــدیم چجوری باید اکـــتـــیـــــوش کنیــــــــــم !
اگـــــــــر شمـا میدونیـــــــــد مـــــــــا رو هم یاری کنــــــــــید .
منم کارت گرافیک میخوام که خوب باشه
یعنی عالی باشه
2 گیگ هم باشه
سر بازی ها اصلا کم نیاره
قیمتشم از 200 بیشتر نباشه(حالا اگرم بود بگید یجوری جورش میکنم):31:
گرافیک خودمم zotac geforce 9500gt 1gb
چقدر خریدار داره؟
از ماست که بر ماست یکی نیست بگه آخه بچه ی آدم مریض بودی ؟ رفتم آپدیت 1.1.3 رو نصب کردم فاتحه بازی رو خوندم حالا دیگه سریال قبول نمیکنه تا قبلش اصلا مشکل اکتیو نداشتم .این کد صفحه ی قبل رو امتحان کنم ببینم چی میشه .
از همه دوستان هم بخاطر راهنمایی در مورد کارت گرافیک ممنون .
منم همین پچ ونصب کردم از منم اکتیو خواست بازی رو پاک کردم ودوباره نصب کردمنقل قول:
یه جوری فعلا بااین کد ها سر کنید فکرکنم دوم نوامبر میخوان کرک اصلی بازی رو بدن
من به انداختن ننداختنش کاری ندارم از وقتی خریدم از نظر گرافیک تو هر مقطعی مشکلی نداشتم اینم که بازیو نمیتونم رو Ultra بزارم از کم بودنه رم که 1گیگه هستش... منکه از هر بازی که کردم کاملا راضیم... ببینم آقای Mjorh شما از کارته 520 استفاده کردی؟!نقل قول:
عجیب و غریب:
بازی در روز اول بیش از 19 هزار نسخه فروخت
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این میزان فروش تنها تا 20 اکتبر میباشد و اکنون خود وبلاگ بازی عنوان کرده که این عنوان در صدر فروش در المان قرار دارد
در ضمن گفته شده با یک شرکت برای لایسنس به توافق رسیده امیدوارم شرکت جدیدی باشد چون شرکتهایی که لایسنس نبودند با مد 20 مگی کاملا درست شدند
بچه ها مد نیست یک کم رانندگی ماشین های دیگه را بهتر کنه؟ یعنی هوش مصنوعی قویتری تیست؟
اینها دارند روی اعصاب من راه می روند.
توی قبلی حداقل به راهنما اعتنایی می کردن.
تو را خدا یک فکری کنید.
من هیچ مشکلی با هیچ جای دیگه بازی ندارم و بنظرم عالیه.
اما این خنگی راننده ها دیوونه ام می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم همینطور
اون پست رو هم ویرایش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب رکبی خوردیما
خدااااااااااااااااااااااا اا
بچه ها ماله من حل شد بگین چجوری؟ اول این راهیکه MahdiX زحمت کشید رو انجام دادم به این صورت:
شما کاملا بازیت رو پاک کن
بعد از پاک کردن برو توی Program Files ببین شاید پوشه و چند فایل از بازی باقی مونده باشه اگر بود اونا رو هم پاک کن
بعد بازی رو بریز و از سریال نامبرها استفاده کن
بعد از دادن سریال نامبر اون آپدیتی که دادم رو بریز
داداش شانسی که نیست چون اکثرا داریم از یک نسخه استفاده میکنیم پس برای همه باید جواب بده
کابل لن و این کارا هم لازم نیست فقط وقتی میخوایی بازی رو ران کنی حواست باشه که به نت وصل نباشی همین
ویرایش : JIGSA جان از منم سریال نخواست...
البته اینم اضافه کنم که شما تو پوشه My Documents پوشه ای به اسم Euro Truck Simulator 2 رو هم دارین که از پروفایلتون تو یجایه دیگه سیوش کنین و اونو بعده پاک کردنه بازی پاک کنین...
و از کجا بدونیم که کارسازه؟ وقتی شما اون مراحلو انجام دادین چون بازیتون پروفایل نداشت fبهتون میگه که پروفایل بسازین اما شما اینکارو نکنین و از بازی دربیاین و برگردین همون پروفایل قبلیتونو برگردونین تو پوشه...
ازتون سوال میپرسه آیا میخواین این بازی اوتوماتیک آپدیت بشه؟ دوتا گزینه هست: Allow و Disable ... شما Disable رو بزنین که معنیش غیر فعاله... به همین راحتی
دوستان به نظر شما ویندوز 8 32بیتی رو بریزم یا 64 بیتی تا بازی روون بگیره؟
دوستمون scania112 (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) درست میگن به نت وصل نشین حله:sq_8:
دوستان برای حل مشکل اکتیو دوستان سررشته دار یک نگاهی به پروفایل بندازند من دو تا پروفایل دارم یکی لول 5 یکی لول 40 تو اون لول پنجی مشکل اکتیو دارم تو اون یکی نه.
دوستان کسی راه حلی برای این موضوع نداره؟نقل قول:
داش این پچ رو نصب نکینید به محضی که نصب میکنید یه بار میبرید بعدش دردسر آغاز میشه!!!!!اکتیو کد:sq_3:نقل قول:
آقایون نصب نکنید.:sq_19:
سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن فعلا با احتیاط با هاش رفتار کنید:sq_25:
آره خدایی راننده های خیلی گاوی داره!!یه دفعه راهنما میزنه میاد تو دل ماشین من!!!نقل قول:
تا وسط خیابون میری میاد میکوبه وسط ماشینت انگار بعضی هاشون طوری طراحی شدن که باید رد بشن مهم هم نیست تو باشی یا نه!
من فقط جریمه میشم ب خاطر سرعت ! این Mod یی ک تو سری قبلی بود ک جریمه رو حذف میکرد اینجا هس ؟
داش از من میشنوی یه کارت گرافیکی بگیر که برند معتبری داشته باشه من الان خودم یه کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 240 OCنقل قول:
RAM 4 gb
CPU AMD X2 240
بازی رو ultra به راحتی و بدن حتی یه خطا فریم انجام میده.
BATMAN arkham city رو به راحتی روون جواب داد تا الانم که همهی بازی هارو نصب کردم آخ نگفته :sq_24:
بحث کارت گرافیک. تموم کنید لطفا ! (این آخرین پستم راجب این موضوع)نقل قول:
من به انداختن ننداختنش کاری ندارم از وقتی خریدم از نظر گرافیک تو هر مقطعی مشکلی نداشتم اینم که بازیو نمیتونم رو Ultra بزارم از کم بودنه رم که 1گیگه هستش... منکه از هر بازی که کردم کاملا راضیم... ببینم آقای Mjorh شما از کارته 520 استفاده کردی؟!
+
من با شما و کارتتون ک پدرکشتگی ندارم، حقیقتو میگم
بفرما :
+
نظر کاربر سایت (شاید خارجیارو قبول داشته باشید!)
it's not a good gaming card. the gt520 makes a better HTPC card
+
+
اینم واسه خاطر جمعیتون : (اگه بحثی بود تو پروفایل )
شاید نه... حتما خارجیارو قبول دارم... مرسی از اطلاعاتتون
کسی نمیدونه؟نقل قول:
داخل تظیمات بازی توی انتخاب نوع تعویض دنده یه حالته به اسم H-Shifter اگه میشه یکی بگه توی این حالت چطور باید دنده رو تعویض کرد؟
نقل قول:
بفرمایید این کار رو انجام بدبد دیگه کنترل سرعت ها شمارو جریمه نمی کنند
تو قسمت سیو ها
profile / Euro Truck Simulator 2
config.cfg رو با نوت پد notepad باز کن پلیس رو از 1 به 0 تغیر بده
uset g_police "1"
---------------------
uset g_police "0"
این تست شده:sq_25:
بهترین ماشین واسه خرید چیه و نمایشگاهش کجاست؟