سلام هنگام ورود به ویندوز پیغام خطا دارم و با برنامه Repair خطاها را پیدا کردم اما برنامه برای رفع خطا درخوست رجیستری می کنه نمی دونم چکار کنم ؟شما کمکم می کنید؟
Printable View
سلام هنگام ورود به ویندوز پیغام خطا دارم و با برنامه Repair خطاها را پیدا کردم اما برنامه برای رفع خطا درخوست رجیستری می کنه نمی دونم چکار کنم ؟شما کمکم می کنید؟
از همین ایرانی ها هم بخری خوبه ... من محصول شرکت " سرزمین " رو باهاش کار کردم جواب داد ....نقل قول:
ترس و نگرانی هم نداره
نقل قول:
سلام. ممنون از جوابتون....
ولی یه کم زیادی ترسوندیم.:13::13:
مشکل اون جریان برق رو همه لبتاپهایی که بدنشون استیله وجود داره و ایرادی نیست. رو چندتا hp و dell امتحان کردم ( دل که LCD ش ادمو می گیره)
در مورد تاچ هم کم مونده بود ببرم ناقصش کنن. با Hp مکاتبه کردم مشکل فقط از ورژن برنامه quick launch butons هستش که آخرین نسخش این مشکل رو برطرف می کنه. الان دارم دان می کنم.
اینا رو گفتم تا اگه یکی مثه من مشکلی داشت، سکته نزنه... :31:
به هر حا ممنون. یا حق
بعد میشه بگی چطوری بوده که نوت بوک دوستم کل اطلاعاتش پاک شده بوده که من اون کارو نکنم و بگی که اگه یه ویندوز ویستای معمولی نسب کردم بعدا میشه این ریکاوری رو دوباره نسب کنم یا نهنقل قول:
به هر حال همیشه احتمال داره این مشکلات پیش بیاد ....نقل قول:
بعد میشه بگی چطوری بوده که نوت بوک دوستم کل اطلاعاتش پاک شده بوده که من اون کارو نکنم و بگی که اگه یه ویندوز ویستای معمولی نسب کردم بعدا میشه این ریکاوری رو دوباره نسب کنم یا نه
احتمال اینم که مشکل از ریکاوری قبلی باشه بیشتر از ویندوز جدیده ...
نقل قول:
سلام
کسی مشکل این لپ تاپ من رو نمی دونه؟
نقل قول:
ولی برای اینکه برق نگیرتت دو شاخه رو بر عکس به برق وصل کن
اینو یادم رفته بود بگم:31:
لحیمه ؟ نمیدونم شایدنقل قول:
سلام
کسی مشکل این لپ تاپ من رو نمی دونه؟
برو اولین خدمات کامپیوتری باطری رو واست عوض کنند ...
مگه میشه
اون وقت برای در آوردن از مادرش باید لحیمو بشکونه
خوب بعد چه طوری درستش کنه
بعدشم افتاده زمین
باتری لحیم شده مگه با یه بار خوردن زمین عیب پیدا می کنه؟
باتری ممکنه ایراد پیدا کنه ...نقل قول:
مگه میشه
اون وقت برای در آوردن از مادرش باید لحیمو بشکونه
خوب بعد چه طوری درستش کنه
بعدشم افتاده زمین
باتری لحیم شده مگه با یه بار خوردن زمین عیب پیدا می کنه؟
ببرش یه تعمیراتی معتبر ... اونا برات ردیفش میکنن ... نگران نباش
سلام یه vaio cs230j دارم وقتی پارتیشن بندیش میکردم درایو d رو که میساختم حواسم نبود primary ساختم الته با paragon از ویستا...... مشکلی نبود xp هم نصب کردم از xp باز یه پارتیشن دیگه که e بشه نصب کردم البته این بار logical بعد اومدم ادامه بدم paragon ایراد گرفت منم رفتم درایو e رو delete کردم رستارت که شد............حالا نه xp نه vista هیچ کدوم بوت نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا تو logo گیر میکنه جفتشون...... میرم واسه repair vista بازم همون جوری گیر میکنه خواستم recovery برگردونم یازم همون جا گیر میکنه با بوت xp هم نمیاد os portable استفاده کردم بازم نمیاد........................در مجموع سیستمم boot نمیشه چه کار کنم؟
سلام...
ببخشید یه سوال در مورد اینکه ایا اپ تاب dell مدل c640 وایرلس داره یا وصل میشه..به چه نحو...اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن ممنون میشم....
ممنونم..
سلام یه vaio cs230j دارم وقتی پارتیشن بندیش میکردم درایو d رو که میساختم حواسم نبود primary ساختم الته با paragon از ویستا...... مشکلی نبود xp هم نصب کردم از xp باز یه پارتیشن دیگه که e بشه نصب کردم البته این بار logical بعد اومدم ادامه بدم paragon ایراد گرفت منم رفتم درایو e رو delete کردم رستارت که شد............حالا نه xp نه vista هیچ کدوم بوت نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا تو logo گیر میکنه جفتشون...... میرم واسه repair vista بازم همون جوری گیر میکنه خواستم recovery برگردونم یازم همون جا گیر میکنه با بوت xp هم نمیاد os portable استفاده کردم بازم نمیاد........................در مجموع سیستمم boot نمیشه چه کار کنم؟
نقل قول:
یه بار من یه همچین مشکلی داشتم فقط با تفاوت اینکه موقع ظاهر شدن لوگو یه دفعه ریست می شد.
بعد فهمیدم مشکل از تنظیمات بایوسه که حالت هارد از ata به ahci برگشته.برگردوندمش به حالت ata درست شد!!!!
شما هم یه چکی بزن شاید درست شد:13:
یه نگاه بنداز به همون چراغهای روشن و هارد .....نقل قول:
اگه چراغی زیرش نوشته بود wi-fi که داری!
اگه نداشتم برو بخر.
یه دستگاه کوچولوهه شبیه بلوتوث که به یو اس بی وصل می شه
ولی مثل اینکه نداره باید یه دونه بخری
نه بابا بایوس این عتیقه (VGN-cs230) اصلا همچین چیزی نداره شما میتونید بگین چه جوری میتونم FixMBR کنم دستوراتشو بلد نیستمنقل قول:
سلام دوستان
لپتاپ dell inspiron 6400 میکروفون داخلی داره؟
نمیتونم هیچ صدایی رو ضبط کنم... از صبح دارم سرچ میکنم یه جا نوشته میکروفون داره یه جا نوشته نداره! گیج شدم...
پیشاپیش ممنون از جوابتون
:11:
سلام
وقتی لپ تاپ رو به برق وصل میکنم، باتریش شارژ نمیشه.البته با برق کار میکنه.ولی باتریه شارژ نمیشه.
مدل لپ تاپم اینه:Dell inspiron 1520.
مشکل چیه؟
مرسی
باتری رو در بیار دوباره بزن ....نقل قول:
سلام
وقتی لپ تاپ رو به برق وصل میکنم، باتریش شارژ نمیشه.البته با برق کار میکنه.ولی باتریه شارژ نمیشه.
مدل لپ تاپم اینه:dell inspiron 1520.
مشکل چیه؟
مرسی
مطمئن شو شارژکامل نباشه ....
مطمئن شو قسمت های فلزی جرم نگرفته ....
مطمئن شو درست جا میزنی ....
اگه میتونی رو یه لب تاپ دیگه امتحانش کن ....
اگه جواب نداد ببر نمایندگی
همه این کارها رو کردم.ولی نشد.قبلا هم یه مشکل مشابه این رو داشتم.ولی با در آوردن و جا زدن باتری حل شد.رو یه لب تاپ دیگه شارژر رو امتحان کنم؟!گفتم که جریان برق (ac) وارد سیستم میشه!نمایندگی هم فعلا نمیتونم ببرم:41:نقل قول:
راه دیگه ای نیست؟؟!!:37:
اره باتری رو بذار رو یه لب تاپ دیگه ببین جواب میده ....نقل قول:
همه این کارها رو کردم.ولی نشد.قبلا هم یه مشکل مشابه این رو داشتم.ولی با در آوردن و جا زدن باتری حل شد.رو یه لب تاپ دیگه شارژر رو امتحان کنم؟!گفتم که جریان برق (ac) وارد سیستم میشه!نمایندگی هم فعلا نمیتونم ببرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دیگه ای نیست؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ببر نمایندگی به حرف اینو اونم گوش نده
Vaio cs230j موقع برگردوندن recovery در 46% ارور 302 بعد از ok کردن ارور 303 میده......... مشکل از کجاست؟
یا سکتور بوتت پریده.نقل قول:
یا
شاید هاردت کرش کرده باشه!!!
راستی ویندوزات از روی سیف مد هم اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان ویندوزی وجود نداره ببینم اگه من بتونم xp نصب کنم یعنی هارد سالمه؟نقل قول:
سلام دوستان از آنجایی که من نتونستم سرچ کنم چون همش ارور میداد پس مجبور شدم سوالم را بدون جستجو بپرسم<اگه در تاپیک جایی قبلا راهنمایی شده من را راهنمایی کنید و ببخشید
سوال
دوستان من یه لپ تاپ مدل DELL 600 دارم که موقعی که روشنش میکنم بعد از تقربیا یک دقیقه کمتر یا بیشتر ریسیت میشه
بعد از چند بار ریسیت به کلی خاموش میشه
من سیستم را سرویس کردم و RAM را عوض کردم ولی فایده ای نداشت خمیر CPU را عوض کردم جواب نداد فن CPU و Head Sink را عوض کردم دوباره جواب نگرفتم گفتم شاید ویروس گرفته هارد را فرمت کردم و کلیه پارتیشن هاش رو حذف کردم ولی دوباره هیچ تغیری نکرد کل هارد را در آوردم باز هم جواب نگرفتم
اگه راهی داره من رو راهنمایی کنید.متشکرم
نقل قول:
هيچكي چيزي نميدونه؟
این مدل رو دقیق ندیدم که بگم ....نقل قول:
هيچكي چيزي نميدونه؟
ولی ممکنه کلا نداشته باشه و یه مودم اکسترنال بهش وصل بشه ... با یو اس پی ....
خیلی لب تاپ ها اینجورین
سلام.من لب تابم دل1500.دادم بیرون تعمیر کنن.تو قسمت منیج, دیسک درایور, نوشتهtoshiba MK1646GSX این چطوریه .دل وتوشیبا.امکان داره عوضش کرده باشن
معمولا تو چه قسمتی ریست میشه؟(مثلا هنگام ظاهر شدن لوگوی ویندوز یا لوگوی dell یا.....)نقل قول:
هر سری یه جا, جای خاصی این عمل انجام نمیشهنقل قول:
فکر کنم نمیتونه حرارت را خوب بده بیرون چون وقتی خمیر جدید میزنم مدت بیشتری نسبت به قبلش میمونه ولی .... چگونه میتونم حلش کنم؟
درود. ممنون میشم راهنمایی کنید!
دوســــان من به مشکلی برخوردم که ازین قراره: آمدیم یه fresh copy ویستا روی 1530 بنصبیم که پس از بوت با dvd اریجینال ویستا در صفحه انتخاب درایور ، C رو فرمت کردم و حالا که درایو c رو انتخاب میکنم و next رو میزنم با پیغام
windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation
مواجه میشم...بقیه درایوها هم همینطور.
لازم به ذکره که قبلا با acronis disk director پارتیشن بندی کردم و در پنجره انتخاب درایو فقط پارتیشن ریکاوری primary هس و بقیه همه logical!
در cmd هم disklist اینو نشون میده: disk 0 online 298 GB
اگه قبل ریست شدن بوق بوق می کنه معلومه که cpu داغ می کنهنقل قول:
اورکلاکینگ یا یه همچین کارایی نکردیش!!(مثلا دستکاری ولتاژ سی پی یو یا هر قطعه دیگه)
یه بار بایوست رو به حالت تنظیم کارخونه برگردون ببین درست نمیشه
اگه نشد ....
ممکنه جایی از سیستم(مثلا مادر بورد) مشکل داشته باشه
در هر صورت یه نمایندگیی یا تعمیرگاهی جایی باید ببرش
موفق باشی
قبلا چه ویندوزی داشتی؟نقل قول:
فکر کنم به خاطر همین logical بودنشه
به هر حال شما این مشکل رو اینجا مطرح کن. انشالله به جواب می رسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل داشته شاید باید عوضش می کردننقل قول:
اما شایدم روش بوده
چون از دل بعید نیست که از برندای مختلف برای لپ تاپش استفاده کرده باشه
بعدم شما باید از ظاهر دیسک درایو (بدنه بیرونی) بفهمی که عوض شده یا نه.
سلام
لپ تاپم روشن بود.درش رو بستم.حالا چراغ پاورش روشنه اما صفحه lcd سیاهه دیگه نه روشن میشه نه خاموش میشه نه اتفاقی میافته.باید چه کارش کنم؟:44::sad:
لپ تاپم dell 1510 هست.
احتمالا گذاشته بودی با بستن لید اسلیپ بشهنقل قول:
سلام
لپ تاپم روشن بود.درش رو بستم.حالا چراغ پاورش روشنه اما صفحه lcd سیاهه دیگه نه روشن میشه نه خاموش میشه نه اتفاقی میافته.باید چه کارش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sad:
لپ تاپم dell 1510 هست.
دکمه ی پاور رو فشار بده و چند ثانیه نگه دار خاموش میشه
این کار هم جواب نداد.نقل قول:
برق و باتری رو جدا کردم بعد روشن کردم درست شد.
اما چرا اینجوری شد؟تنظیم خاصی داره که با بستن در لپ تاپ این حالت پیش نیاد؟
ویندوزم ویستا هست .
با تشکر.
خوب باید جواب میداده ... عجیبه ....نقل قول:
این کار هم جواب نداد.
برق و باتری رو جدا کردم بعد روشن کردم درست شد.
اما چرا اینجوری شد؟تنظیم خاصی داره که با بستن در لپ تاپ این حالت پیش نیاد؟
ویندوزم ویستا هست .
انی وی ...
اره تنظیم داره ... برو تو همون قسمتی که اسکرین سیور رو تنظم میکنی ... اون پایین نوشته chang power setting ...از نوار بغل دسترسی خواهی داشت ....
تازگیها یه لپ تاپ dell vostro 1310a خریدم.
وقتی که دکمه روشن کردن bluetooth و wlan رو میزنم چراغ بلوتوث رو صفحه روشن میشه ولی چراغ وایرلس لن روشن نمیشه.
از دوستان پرسیدم میگن اون باید همیشه روشن باشه.
در ضمن یک بار هم reset factory کردم روشن شد ولی بعد از اولین ریستارت دوباره خاموش شد.
اگه راهنمایی کنید چکار کنم ممنون میشم.
خوب حالا میشه بگید از این جا چی رو باید تغییر بدم؟نقل قول:
با تشکر