دقیقا همون لحظه که میگه Space بزن، باید بزنی و هی پشت سر هم تند تند بزنی تا از قطار بره بالا و بره رو سقف.نقل قول:
Printable View
دقیقا همون لحظه که میگه Space بزن، باید بزنی و هی پشت سر هم تند تند بزنی تا از قطار بره بالا و بره رو سقف.نقل قول:
دوستان این آمریکاییها از همین الان این بازی هارو میدن که مغز و ذهن مارو گمراه کنن !!!
راستی من این بازی رو بدون اینکه از کسی کمک بگیرم تموم کردم ..... :31:
:18:گیلان!!!
مگه بازی توی گیلان هم میاد؟؟؟؟
کسائی که بازی کردن که حرفی از گیلان نزدن! فقط تهران بود که!
احتمالاً توی گیلان سربازای وطن فحش های گیلکی میدن:31:
سلام دوست عزیز میشه این آدرس اینترنتی را به ما هم بدی، مرسینقل قول:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
[/COLOR]البته میزنه گیلاد نه گیلان... که ختنده داره...:41::41::41::31::31::31::31:نقل قول:
و نمیدونن که گیلان شهر یا روستا نیست و یه استان هستش...
برادران بسیجی دوستان بیاید یه بتلفیلد۴ بزنیم حمله کنیم به کاخ سفید !!! :27::31:
نقل قول:
آره البته بازی رو که ایرانی ها بسازن به تارزان هم بدی میگه عجب چیز مزخرفیه :31:
تارزن دیگه کیه !!!!نقل قول:
مهم اینه که خودمون خوشمون بیاد و آخرش به هدفمون برسیم :31::18::31::31::27::31:
پس بد نیست یه نگاهی به این تاپیک بندازی تریلر بازی رو هم بگیر...نقل قول:
آره البته بازی رو که ایرانی ها بسازن به تارزان هم بدی میگه عجب چیز مزخرفیه
به نظرم این بازی میتونه خیلی خوب ظاهر بشه....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526220
بازی رو امروز دانلودش تموم شد
با رم 4 و گرافیک 1 جواب نداد :2: واقعا بازی مزخرفیه ...
4 ساعت سر اپدیت کردن درایو گرافیک سرکارم گذاشت هیچ تغییری هم نکرد .
کلا بازی های EA : :2::2::2::2::2::2::2:
فقط COD
میدونم احساست چیه من همین چند روز پیش dirt 3 رو نصب کردم بعد یکم بازی کردن کلا بازی رو اومدم بیرون..نقل قول:
بازی رو امروز دانلودش تموم شد
با رم 4 و گرافیک 1 جواب نداد واقعا بازی مزخرفیه ...
4 ساعت سر اپدیت کردن درایو گرافیک سرکارم گذاشت هیچ تغییری هم نکرد .
کلا بازی های EA :
گفتم این چه بازیه افتضاجیه یعنی تو اون لحظه حالم ازش بهم میخورد ولی امروز دیروز دوباره بازیش کردم واقعا ازش خوشم وامد..
البته دوست داشتن یا نداشتن یک بازی کاملا سلیقه ایه ولی از لحاظ فنی این بازی یکی از بهترین بازی هاست...
این دوستمون اشتباه نوشته. توی بازی Gilad نوشته شده. که البته شمال ایران و مشترک با آذربایجان هست.نقل قول:
با این حال با حالت تیکه تیکه ای یی که اورد میتونم این رو بگم :
- هوش مصنوعی حریف = هویج (حالت نورمال) :27:
- هر کی میکشتم بعد 4 ثانیه ناپدید میشد . :27:
- موقع کشتن هم نمیدونم چی بود از یارو میزد بیرون !! هر چی بود خون نبود چون خیلی مصنوعی بود:31:
- گرافیکش با سایر بازی هایی که تا حالا انجام داده بودم فرق داشت . میتونم بگم خوب بود ولی فکر کنم واسه ULTRA باید ابر کامپیوتر داشته باشی !!! :13:
- تا اون ساختمون "فندق" تیکه تیکه رفتم . تا اونجاش جذابیتی نداشت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ولی با این حال هیچ وقت از بازی های EA به غیر از FIFA راضی نبودم :5:
اینا نظر من بود . پشت سرش مثله دفه قبل 3-4 صفحه باهام کلکل نکنید !!
چند تا نکته هم من اضافه کنم
1- هوش مصنوعیش خوب بود ولی تو گارد گرفتن ها
2- تعداد دشمناش زیاد بود معلوم نبود از کجا میاند
3- اصلا به تفنگهاش نرسیده بودند یعنی یه مسلسل سبک با یه تیربار فرقی نمی کرد
4- بازی مراحلش کم بود من یک روزه تمومش کردم normal
5- اونقدر هم که می گفتند گرافیک بالا نمی خواست من با 6870 تو رزولیشن 1080 باتنظیمات ultra بدون مشکل بازی کردم
6- صوتی هم تو ساخت و شبیه سازی تهران زیاد داده بودند ( پلاک بر عکس- تکست های جدا جدا )
70 تخریب پذیریش هم قوی نبود فقط بعضی جاهای مخصوص که از قبل تعیین شده بود خراب میشد
منم تمومش کردم ارزش بازی کردنو داشت ولی یک چیزیش بد حالمو گرفت اونم غیب شدن مرده ها بود
من دیروز دو تا پست تو این تایپیک گزاشتم که بیخودی پاک شد
دلیلش هم اینه که تحمل شنیدن حقایق و نظرات مخالف خودمون رو نداریم
یه لینک جالب در مورد بازی دیدم گفتم بزارم که بعضی ها یاد بگیرن نظر یک انسان رو تا جایی که توش توهینی به کسی نشده نباید حذف کرد.
حتما نظرهای زیر لینک رو ببینین
تحریم خودجوش بازی Battlefield ۳ توسط ایرانیان!
بازی«میدان نبرد» (Battlefield) که شهر تهران را صحنه نبرد میان ایران و آمریکا ساخته بود با تحریم خودجوش ایرانیان مواجه شد.
شرکت الکترونیک آرتس (Electronic Arts) در جدیدترین شماره از سری بازیهای «میدان نبرد» (Battlefield) کشور ایران و شهر تهران را تبدیل به صحنه جنگ کرده است و مردم ایران که از ساخت این بازی خشمگینند، در اقدامی خودجوش به تحریم این بازی روی آورده اند.
در این بازی نیروهای آمریکایی که همیشه نقش حامیان صلح و ثبات و حقوق بشر را در فیلمها و بازیها دارند، این بار به خود جرات داده و به جنگ با مردم ایران روی آوردهاند. این بازی یک بازی تیراندازی اول شخص است و اگر یک ایرانی این بازی را انجام دهد، معنی آن این است که در فضای مجازی اسلحه به دست گرفته و به همراه آمریکایی ها علیه میهن خود و برادران هموطنش می جنگد!
میدان نبرد 3(Battlefield 3) در سایت های خارجی عرضه شده است و معمولاً متعاقباً انتظار می رفت این بازی در فروشگاه ها و سایت های داخلی بازی عرضه شود. امّا نکته جالب ماجرا این است که هیچکدام از این فروشگاه ها این بازی را عرضه نکرده است.
ابتدا از یکی فروشگاه ها شنیدیم که خرید و فروش این بازی مجازات 3 ماه زندان دارد(!) که بیشتر به شایعه میمانست. فروشگاه دیگری که به فروش بازی می پرداخت دلیل عرضه نکردن این بازی را عِرق ملّی بیان کرد صحبت های متصدی آن فروشگاه به نوعی جالب بود. او اینگونه بیان کرد: «با حکومت و مسئولین کاری ندارم، حمله به ایران غیر قابل قبول است.»
سایت دیگری هم که به نوعی پخش کننده ی اصلی بازی ها محسوب میشود، در قسمت نخست سایتِ خود نوشت، "B.A.T.T.L.E.F.I.E.L.D.3 را عرضه نخواهد کرد ، لطفا سوال نفرمایید" و در ادامه لیست فروشگاه هایی که این بازی را عرضه نخواهند کرد به انضمام جمله "شما هم به ما بپیوندید" آورده است.
این کارِ سایت ها و فروشگاه های عرضه بازی در تحریم این بازی قابل تقدیر است باشد که مجلات این حوزه هم از نقد این بازی خودداری کنند.
منبع :
[HTML]http://www.khabaronline.ir/detail/179794/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A 7%DB%8C-/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA[/HTML]
شما تا ساختمون فندق رفتی بعد این جوری نظر میدی؟؟ :18:نقل قول:
بازی از وسطش اوج میگیره... شما که همون اول بازی هستی...
لااقل بازی رو تموم کنید بعد نظر بدید!
ممنون!
پیروز باشید!
دوستان اینقدر به بازی گیر ندین این بازی برای مولتی پلیر ساخته شده. اصلا هوش مصنوعیش صفر. داخل مولتی هوش مصنوعی لازم نداری. تحریم ؟؟؟؟ :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
یکی نیست به اینا بگه مگه بازی اورجینال میاوردین که بخواین تحریم کنین؟ حتما ea هم به خاطر همین تحریم یه ورشکستگیه 10-20 ساله بهش بخوره. بابا این حرفا رو بیخیال شین. چه طراحی کردن نامردا. از واقعیت قشنگ تر شده برج میلاد :دی
زندانش الکیه ولی جریمه نقدی داره. اما اینم الکیه. جدا از این وقتی ایران 99% بازی های تولیدیش کشتن آمریکایی هاس توقع همچین چیزی دور از انتظار نیست. راستی می خواین روز جمعه بعد از نماز جمعه هم یه راهپیمایی باشکوه راه بندازیم ؟؟؟ :10: :27:
یه مورد مسخره دیگه هم که باید بگم اینه:
روی صندوق صدقات نوشته هدیه ای برای نیازمندان
ولی اینجا نوشتن هدیه ای برای سالمندان:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گرافیک 1 داریم تا 1 عزیز.
پست قبلیم رو هم میخوندید بد نبود :46:نقل قول:
خوبه خط اخر همین هم نوشته بودم ...
من با cod مقایسه کردم . چون اون از همون لحظه اولش هیجانیه :دی
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
نقل قول:
Minimum requirements for Battlefield 3
- Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
- RAM: 2GB
- Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
- Graphics card memory: 512 MB
- Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
- Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
- RAM: 4GB
- Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
- Graphics card memory: 1 GB
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
شروع بحث های تکرارینقل قول:
Minimum requirements for Battlefield 3
- Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
- RAM: 2GB
- Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
- Graphics card memory: 512 MB
کسی لینک خرید پستیشو نداره ؟
خوبه گفتم حوصله کلکل ندارم باز ادامه بدیدنقل قول:
عزیز نشستم 15 گیگ دانلود کردم اونوقت انتظار داری قبلش سیستمم رو با این چک نکرده باشم ؟؟؟!!!
سنباد کشون توش نداره؟
خب چرا ناراحت میشی . عوضش شاید یه چیزی یاد گرفتی. این سایت رو چک کن :
بازی رو انتخاب می کنی و سیستمت رو چک می کنه و میگه که در چه حد می تونی اجراش کنی. فقظ برای استفاده ازش باید جاوا یا activex داشته باشی.کد:http://www.systemrequirementslab.com/cyri
نه عزیز بخاطر شما نیست . شاید بخاطر فشار کاریه که یکم کم حوصله شدم . الان از بس که نخوابیدم چشام شده این : :18:نقل قول:
اون سایت رو قبلا رفته بودم کار نکرد . ولی اخرش همین سیستمی لازمه که تو صفحه بک نوشته شده دیگه :20:
بازی فقط سری های COD حتی داستان و هوش مصنوعی به کار رفته در Black Ops به نظر من از Battlefield بهتر بود
به نظر من هدف اصلی این بازی فقط نشان دادن قدرت گرافیکی و صدا بوده و اینکه حضور آمریکا در ایران نشون بدن . تروریست و عرب نشان دادن ایرانی ها به نسل جوان در جهان. برای سازندگان این بازی داشتن داستان خوب و جدید، استفاده از هوش مصنوعی و ... مهم نبوده. هدف تخریب ایران بوده
این بازی در مقایسه با بازی های هم رده خود، ضعف های زیادی داشت. مثل حذف شدن اجساد از روی زمین، یکسان بودن قدرت تخریب اکثر اسلحه های استفاده شده، تخریب شدن یک دیوار بتنی با یک تیر ولی شکسته شیشه ماشین ها با 2 یا 3 تیر، ملزم نبودن شما در انجام عملیات و کارهای گروهی ( در اکثر بازی ها، مشارکت شما در بازی خیلی بیشتر از میزان مشارکت در این بازی بود) در بازی های سری COD اگه شما به درستی از هم تیمی های خود محافظت نکنید، ممکن است باعث کشته شدن آنها بشوید، ولی در این بازی چندین بار من صبر کردم تا دوستانم حرکت کنند و راه باز کنن بعد من برم جلو و هیچ آسیبی هم به دوستانم وارد نشده بود
عزیز دلمی. ببین مولتی پلیر این بازی شاخترین مولتی پلیر cod که روی MW2 بود رو ترکونده. سری قبل بازی بهترین مولتی پلیر سبک شوتر تاریخ رو داشت. من نمیگم سرچ کنی همه جا نوشته. تو این نسخه هم تجهیزات هوایی اضافه شده وای دیگه نگو. چند تا ویدئو ازش ببین. از مولتیش. بعد قضاوت کن.نقل قول:
مقایسم خیلی افتضاحه ولی مثلا با کانتر مقایسش کن. تحت شبکه غولیه واسه خودش اما ... .
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
ولی جدا از اینا اگه روی مولتی map تهران رو انتخاب کنی یه حال دیگه داره. دیگه اون توهینی که میگین رو هم نداره توش :دی
اقا من اونجا كه بانك شهريه و ايرانيا ز بالاي ساختمون تير ميزنن گير كردم.چكا كنم؟
سلام
من می خوام این بازی رو بخرم
می خوام بدونم با این سیتم می تونم بازی رو اجرا کنم .
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
ATI Radeon HD 4670
2.00 GB RAM
MIN : BIOSTAR Group TP43 HP
با تشکر
برای منم همینطور بود.کلا باگ زیاد داشت.میخواستم یکی رو بکشم یکدفعه از تو دیوار فرار میکرد.هم تیمیم از دیوار در میومد.پای ملت تو زمین بود.وحشتناک نبود ولی برای بازی با اینهمه تبلیغ و هایپ بد بود.بازی چندین بار بدون دلیل سخت افزاری فریز شد که احتمالا به کرکش برگرده ولی خیلی از گیمرها رو حداقل اینجا به شکلهای مختلف اذیت کرد.نقل قول:
گرافیکشم هرچند خوب بود ولی به نظر من قدرت یک موتور قوی اجرای با گرافیک بالا با حداقل منابعه،به نظر من این بازی به خاطر نور پردازیش بیشتر از اونچه بود نظرها رو به خودش جلب کرد وگرنه قبل از این بازی های با گرافیک بهتر با نیاز سخت افزاری کمتر هم بودند.
از نظر من گیم پلی خیلی خوب و متنوعی داشت وبین FPS ها بعد کال سرامده، ولی MW(و حتی شاید BO) به نظر من به شکل محسوسی بهتره؛و دلیلشهم سرعت بالاترش هست.شاید منطقی نباشه ولی من با اینکه هنوز MW3 عرضه نشده مطمئنم جذاب تر از بتل3 خواهد بود.
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
اجرا که میشه ولی نه خیلی خوب.نقل قول:
اگه اورش بکنی بهتر هم میشه.
نسخه اصلی PS3 تو بازار تهران همین امروز حدود 180 معامله میشد.نقل قول:
تو قسمت مولتی یه مپ هست به اسم "کانال نوشهر" که در بندر نوشهر اتفاق میوفته.نقل قول:
همینطور در ساحل کاسپین
کوهپایه های البرز و قله دماوند
در جزیره خارک
و ...
شاید منظورشون اون بوده.
دوستان توجه کنن که اگه بازی براشون روون نیست حتی در حالت Low حتما ویندوزشون رو آپدیت کنن، احتمال 95 درصد درست میشه.
موفق باشید.
این هم یه خبر خوب
Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911
=====================================
Notes
~~~~~
Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA.
This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on
legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play
online.
Release name: Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911NotesRazor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EAThis release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on
legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play
onlineInstall Notes1. Unpack
2. Copy bf3.exe to your install folder
3. Have funRazor 1911 GreetingsEA Trojan - It's in the game...ehm...It was in the game
Size : 38MB
دانلود
به نقل از سایت اسکیدروکد:http://www.fileserve.com/file/vNNvaPx/Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal.rar
سلام به همه
دوستان با این سیستم میشه بازی رو انجام داد چون من با بازی PES 2012 هم مشکل داشتم و از رو بازی بیرون میومد
CPU: Core i7 2.93 GHz
Ram: 8 GB DDR3
VGA: GT 540M 2048 MB
با تشکر
این یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی میشه آنلاین زد ؟؟؟
بعدشم اگه کرک به درد بخور هست یه جا دیگه آپش کنید ! چون چیلتزه !
ممنون
اينا فقط تو مولتيه؟توضيح ميدين؟نقل قول: