کیفش تو بازار هست محافظ ژله ایش هم هست اما هنوز کمی گرون . :46: من تو سایتم دیدم اما کمی بالا بود .نقل قول:
Printable View
کیفش تو بازار هست محافظ ژله ایش هم هست اما هنوز کمی گرون . :46: من تو سایتم دیدم اما کمی بالا بود .نقل قول:
یعنی میگین آرک رو رد کنم اس بخرم :دی ؟؟
بهراد جان خوب شد اومدیی فیلمای که گذاشتم رو نیگا کن نظرت و بگونقل قول:
من که زنگ زدم بگم بفرسته اما سفیدش بود :31::31:
سرعتش جالبناکههه :31:
یه چیزی!! مگه با doom kernel نمیشه تا 1.8 گیگاهرتز stable اورکلاک کرد؟ اگه اشتباه نکنم نوع سی پی یو آرک و آرک اس متفاوته وگرنه دلیلی واسه تولید آرک اس نیست!
برای آرک : 1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255 Snapdragonنقل قول:
برای آرک اس : 1.4 GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255T Snapdragon
یک دونه t اضافه شده فقط !! :20:
بهراد بچه شدی؟:31: عین این می مونه که روآ رو بفروشی روآی سال بخری :31:نقل قول:
به نظر من تنها دلیل خرید آرک اس می تونه رنگ سفیدش باشه(البته واسه بعضیها):46:
پ.ن:خبری از این دو هسته ای اس ای ندارین؟
خوبه اینم شب میبینمشنقل قول:
یعنی همه این موارد را بصورت آفلاین نشون میداد ؟ :18:نقل قول:
yes sure :31:نقل قول:
نه بابا کی گفته اینا تفاوت زیادی ندارند
بلکه برای کسانی که از این پس میخواهند آرک بخرند خرید آرک اس توصیه میشه
رنگ سفید هم به این گوشیها خوب میاد
فعلا که خیلی کاذبه این گوشی نهایتش باید 20-30 تومن از آرک معمولی گرون تر باشهنقل قول:
خبر داغ در حد سوختن گوشتون arc s وارد بازار ایران شد.
قیمت 620 هزار تومان
البته رنگ بندیاش همشون واقعاً با حاله . من رنگاشو میزارم هر کس نظرشو بگه ببینیم کدومشه پر طرفدار تره
من خود مشکی شیشه ای رو دوست دارم :5:
:8:
از همه باحال تر همون مشکی با سفید هست
چه زود وارد بازار ايران شد !! عجيبه !
زیاد هم عجیب نیستنقل قول:
واقعا این قیمت هست؟نقل قول:
من رشت هستم اما هرچی طرفای لاکانی و بیستون رو گشتم این گوشی نبود از فروشنده پرسیدم اصلا نمیدونست چی هشت :27:
یکی گفت از علاءالدین خریده وسرش کلاه گذاشتن من اگه بیام تهران بخرم کدوم مغازه برم که اصلشو بهم بفروشه؟
یکی جعبه شو گذاشته بود که سبز رنگ بود ولی تو این تاپیک دیدم که گفتین قرمز باید باشه!:18:
خیلی خوشگله ولی فرق زیادی از لحاظ ظاهر با arc نداره نه؟
بجز تعدد رنگ که منم میگم مشکی ولی میخواستم نقره ای بخرم حالا باید از نزدیک ببینم دیگه :5:
لطفن یه بررسی برای arc و arc s بذارید 2آتون می کنم:11:
آخه همين چند وقت پيش بود كه معرفي شد . گفتم لابد تا زمستون وارد ايران مي شه ( چون ايران كمي از لحاظ تكنولوژي عقب هست ! )نقل قول:
ولي 100 تومن واسه 0/4 سي پي يو بيشتر خيلي زياده !!
از دوستان كسي هست كه رفته باشه جنگي گرفته باشه ؟؟ :D
دوستان ميشه يه قيمت كف بازار بدين فول پك؟
ممنون
معمولا این چنین گوشیهایی زود میاندنقل قول:
و زود هم افت قیمت میکنند
مثلا گالاکسی اس پلاس که الان از گالاکسی اس هم ارزونتره یعنی 500 تومنه
آرک اس هم فوری هم قیمت آرک میشه
البته کمی (مثلا 30) هم گرونتر باشه عادیه
من عاشق سفیدش شدم :دی وگرنه با آرک که فرقی نداره !
دووم کرنل تا 1.9 اورکلاک میشه ! ولی من که دست نزدم :دی همینجوری فعلاً راضیم :دی
امروز حدود 5 گیگ اطلاعات از گوشی ریختم روو فلش :دی بزودی علاوه بر مقایسه دوربینها یه چندتا فیلم هم از وصل کردن فلش براتون میذارم :دی
اولاً گفتیم جعبه سبز و آبی قرمزو شما از کجا دید ی:31:نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه دوستان از خودشون قیمت نمیگن که ! بله هست ولی یکم فک لازم داره با روی زیاد :31:
و سوم اینکه چرا سرتونرو کلاه بزاران ! ما که همه چیزشو دیگه گفتیم ! کامل پستای قبلی بخونی 100% اندرستند میشی :31:
تنها تفاوتش با arc s cpu 1.4 همین
پستای فبلی بخونی هم بررسسی هست هم فیلم هم عکس !
بررسی هم نمیخواد البته اگه cpu بیشتر میخوای یا رنگی که تو رنگ بندی آرک اس هست آرک اس بگیر . در غیر این صورت آرک . البته برای آرک اس باید صبر کنی فعلاً تو تهران نیست قیمتش هم الکی بالاست .
و در آخر کل سولاتوت یک جا می پرسیدی راحتر نبودی ! :31:
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
سوالی که پیش میاد اینکه اگه اور کلاک کنیم مصرف باطری چطور میشه ؟!نقل قول:
usb on the go میزاری لطف میکنی یک تست کیبورد یا موسم بکنی ! فیلمش نبود تو نت :31:
برای شارژ دفعات بعدی بازم صبر کنم تا باتری کامل خالی شه ؟ اگه نه حدودا رو چه درصدی بگذارمش تو شارژ ؟
حدود هفته ای یک بار سعی کنید کامل باتری خالی شه بعد شارژ کنید که گوشی ولتاژ تازه به باتریش برسه:11:نقل قول:
اگه این امکان برام بود که در هر دفعه باتری را کامل خالی کنم . این کار را بکنم ؟ یا همان هفته ای یک بار بهتره ؟نقل قول:
دفعات بعدی هروقت عشقت کشید بزن شارژنقل قول:
و هر وقت خواستی در بیار
گوشیهای سونی اریکسون همین هستند و خراب نمیشند
ولی برای احتیاط بهتره وقتی گذاشتی شارژ تا فول شارژ نشده درش نیار
به عبارتی شبها بهترین زمان برای شارژ هست
تا صبح هم برقشو قطع نکنی موردی نداره
نه این کار اشتباههنقل قول:
اینکار لازمه ولی نه هفته ای یکبار
1 ماه یه بار و حتی 2 ماه و بیشتر بهتره
چرا حالا اشتباه؟
چون هفته ای یکبار نیاز نیستنقل قول:
ممکنه اینکار به باطری ضرر برسونه
همون یکی دو ماه یه بار خوبه
قرمز جعبه اش نبوده احتمالن هلوگرامش بوده .نقل قول:
ممنون از توضیحاتون :11: چون پستهام بعد تایید نمایش داده می شد و من داشتم صفحه به صفحه می خوندم جداگانه پست گذاشتم ببخشین :11:
حالا 2 سوال دارم:
1. آیا از اونجاییکه باتریهاشون یکی هست arc s برای cpu ش باتری کم نمیاره؟
2. آیا میشه این کارت که میگین 8 گیگ هست رو تا 32 یا بیشتر افزایش داد؟
چطوری میشه این شارژ شدن گوشی موقع اتصال به usb را غیر فعال کرد ؟
چون ممکنه خیلی به usb وصل نباشه و به قول دوستمون تا شارژ کامل این ارتباط برقرار نباشه . این مورد به باتری آسیب میرسونه ؟
بله اون لیبل قرمز برای گارنتی اصلی محسوب میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- باطری آرک اس طبق گفتهای خوده سایت سونی و دیگر سایتا نه تنها کم نمیاره بلکه 45 تا 30 دقیقه تو مکالمه بیشتر دووم میاره .
2-بله تا 32 Gb تایید شده شاید در آِینده تا 64 gb هم ارتقا پیدا کنه الانم شاید بشه .
ایم مقایسه آرک و آرک اس رو نگاه کنید بیشتر سوالاتتونو جواب میده .
:10:
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4134&idPhone2=3619
سلام
دوستان یه ارک 3 ماه کار کرده تمیز سیاه رنگ ( به غیر از 1. شکستگی بالای دکمه پاور 2. رنگ پریدگی خیلی جزئی قسمت پایین پنل پشتی جایی که ناخن میزارن تا پنل رو باز کنن )
رو چند بخرم خوبه ؟
با تشکر
اقا من یه مشکل دارم اخرین نسخه فلش پلیر رو دانلود کردم نسخه 10.3 ولی سایت chesscube.com/play که میرم میزنه باید فلش داشته باشی هم تو uc browser امتحان کردم هم تو opera mini 6
سلامنقل قول:
از نظر من نخر عزیز جون
این که گفتی ظاهریه ممکنه نرم افزاری هم مشکلی داشته باشه
ممنونم از توضیحتون و مقایسه هم دیدم جواب بقیه ی سوالاتم رو هم گرفتم فقط من فردا قراره بیام تهران اگه میشه آدرس علاءالدین رو می خواستم و طبقه های 5و6 که میگن بهتره اگه لطف کنین و اسم فروشگاه رو هم بگین ممنون البته اگه تبلیغش نشه. میدونم هنوز arc s قطعی تو تهران نیست اما خواستم قیمت هارو ببینم چجوریاست؟نقل قول:
خواستم شخصی بهتون pm بدم اما هنوز فعال نیستم تا بتونم. شرمنده :11:
اگه گوشی خودش ایرادی نداره این شکستگی و خش موردی نداره میشه کنار اومدنقل قول:
البته پول ازش کم میکنی
شما یک مارکت نصب کنین مثل بلک و ....نقل قول:
بعد از اونجا دانلود و نصب کنین
خواهش . بهترین راه برای علائدین اینه سوار مترو بشید حالا از هر مسیری بیاید ایستگاه حسن آباد خیابان حافظ شمالی رو برید بالا بعد میرسید به پل ماشین رو حافظ از پیاده رو ادامه بدید میبینید . تقاطع جمهوری و حافظ .نقل قول:
طبقه ای 5 و 6 هم مغازه زیاده نیاز به گفتن نیست هر کدوم فول پک رو بهت ارزون تر میداد بگیر فقط حتماً شرط کن فول پک باشه و دقت کن پلمپ باشه . قیمت آرک اس رو از یک جا من دیدم که 620 هست و هنوزم همونه یکی 2 ماه طول میکشه تا اون روند بشه . :10:
اگه نخواستید برید تهران تو انزلی آرک موجوده (پیدا میشه)نقل قول:
570 :11:
نمونه فیلم برداری آرک
توش فراری داره :31:
از کیفیتش لذت بردم ( این نظر کاملاً شخصیه )کد:http://www.youtube.com/watch?v=5gej30agqbY
بنچ مارک آرک و آرک اس
خودم کامل ندیدم هنوزکد:http://www.youtube.com/watch?v=C5nYAYX2BDA
اینم یک برنامه حفظ انرژی یا power saving امیدوارم به کار بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.megaupload.com/?d=S059LDUL
اینم نمونه عکس پاناراما آرک :20:
کد:http://www.se-first.com/images/stories/3d_sweep_samples/reactor_5_outside_view_2d.JPG
کد:http://www.se-first.com/images/stories/3d_sweep_samples/reactor_5_building_view_2d.JPG
لطفا عکسها رو ریسایز کنید یا فقط لینکشو بذارید .. یکی دو صفحه قبل هم عکس آرک اس گذاشتید صفحه سنگین شده
ممنون
داداش چيه اين آخههههههههه!
لينكش رو بذار بابا!
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
داداش چيه اين آخههههههههه!
لينكش رو بذار بابا!
من الان مدل Arc S با پردازنده اوورکلاک شده به 1.4 گیگاهرتز رو دارم
سرعت گوشی در تستهایی که گرفتم به مراتب بهتر شده و نسبت به آرک معمولی، عملکرد بهتری داره
حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره! (البته باید در نمایشگر سه بعدی عکسش رو دید)