داداش من خوابم اینطوریه که مثلا 12 میخوابم تا 8 شب
برای رفتن به باشگاه دو حالت دارم اول اینکه قبل از خواب یعنی ساعت 8تا 10 برم باشگاه دم اینکه بعد از خواب یعنی 10شب تا 12 برم
به نظرت کدومش بهتر و موثر تر هستش ؟
Printable View
داداش من خوابم اینطوریه که مثلا 12 میخوابم تا 8 شب
برای رفتن به باشگاه دو حالت دارم اول اینکه قبل از خواب یعنی ساعت 8تا 10 برم باشگاه دم اینکه بعد از خواب یعنی 10شب تا 12 برم
به نظرت کدومش بهتر و موثر تر هستش ؟
قبل از خواب برو. البته بعد از خواب اگر دو ساعت از بیدار شدنت بگذره میتونی بری
سلام.
دوستان قرص مولتی ویتامین رو چه زمان هایی باید مصرف کرد + قواعد خاصی داره خوردنش؟
قرص مکمل کاهش وزن کسی ونوستات استفاده کرده ؟ تاثیر داشته ؟
مرسی !
:n16:
سلام
برای بدنسازی در خانه بدون نیاز به هیچ وسیله ای به این سایت سر بزنید ( و سایتهایی که سمت چپ لینکشونو گذاشته )
hundredpushups.com
البته بیشتر آمادگی جسمانی هست تا بدنسازی
موفق باشید
قرص مولتی ویتامین ها اگر در رژیم غذایی هستید همراه مفصل ترین وعده ی غذایی که مصرف بشه. حداکثر روزی یک عدد
کپسولهای ارلیستات هم مکمل نیست ، داروئه
خیلی ساده عمل میکنه به این صورت که نمیذاری چربی هایی که میخوری جذب بشه و به مرور زمان باعث کاهش چربی های بدن میشه
بارها جزو بهترین داروهای لاغر کننده از نظر تاثیر و عوارض قرار گرفته در جهان
طبق یه برنامه 4 روز در هفته پیش میرم
به نظرتون 2روزی که وقتم خالیه دوره ای با بیشتر دستگاه ها کار نکنم ؟
--------------
توی اینترنت برنامه ریخته با یه سرچ گوگل میشه هزارتا پیدا کرد
مشکل من اینه که نمیدونم کدومش به درد میخوره الان یک ماهه دارم از برنامه خود باشگاه استفاده میکنم و بعد از دو هفته تغییری حس نکردم
البته بیشتر برام پاور مهمه و نه افزایش حجم
وزنم 60 قد 170
یه خوبشو اگه کسی وارده معرفه کنه بهم
نه خیر روزهای استراحت هم جزو برنامه بدنسازی هستند باید استراحت کنید
سلام.
من واسه چربی سوزی 20 دقیقه تردمیل و 20 دقیقه دوچرخه میزدم با حرکات دست و یکمی حرکات پا !
اما امروز از مربی باشگاه شنیدم که میگفت تردمیل و دوچرخه رو واسه چربی سوزی آخر تمرینات باید انجام داد. این درسته؟؟
کدوم مورد صحیح هست؟ مگه نباید اول بدن گرم بشه بعد وزنه زد؟؟؟
سلام دوستان
دوتا سوال
۱.بدن سازی توی سن پایین مشکلی ایجاد نمیکنه? من ۱۷ سالمه
۲.چند ماه بگذره متوجه تغییر بدن میشیم (تغییر قابل توجه ) قد من ۱۷۰ وزنم ۵۸
با تشکر
1- اصلا مشکلی پیش نمیاد. فقط برای شروع نباید سنگین کار کنیدنقل قول:
2- در یک سال اول تغییرات در بدن بصورت هفتگی قابل احساس هستش و سرعت پیشرفت و تغییر زیاده
سلام
دوستان من تو این چند ماهی که بدنسازی رو شروع کردم خیلی برام سوال پیش اومده از اصول بدنسازی.و از چندین نفر هم که به ظاهر همشون حرفه ای هم بودن پرسیدم ولی دریغ از یه جواب مشابه...هر کی یه چیز می گفت.حالا اومدم اینجا بپرسم که بلکه از این سردرگمی در بیایم!
اینم بگم که چون در حال حاضر لاغرم هدفم افزایش وزن و حجم عضله هست
سوال اولم در مورد تعداد روز های تمرین...هم بهم گفتن 6 روز در هفته کار کن.چون بتونی 2بار در هفته رو یه عضله کار کنی و سرعت رشدش رو ببری بالا...و هم گفتن 3یا 4روز در هفته کافیه.
بعد در مورد تعداد ست ها و تکرار ها...تکرار زیاد تو هر ست با وزنه سبک یا تکرار کم با سنگین کردن وزنه
و در مورد مکمل که گفتن بدون مکمل رشد لازمو نمیکنی و هم گفتن برا مصرف مکمل زوده
راهنمایی کنین لطفا :n16:
درباره روزهای هفته سه یا چهار جلسه بسه
حرکات با وزنه سنگین انجام بشه البته از تعداد ها کم نکن. تعداد ها از 12 تا بیشتر نباشه
مکمل خوبه ولی اگر تغذیه خیلی عالی باشه بدون مکمل هم رشد میکنی
من تازه شروع کردم به بدنسازی در نتیجه خودم حس می کنم عضلاتم ضعیفه ولی تو هیچ حرکتی به اندازه پرس سینه و بالا سینه مشکل ندارم
به طوری که مثلا به جای 12 تا 6-7 تا بیشتر نمی تونم برم بیشتر از اون دیگه اصلا نمیتونم
حالا یه سوال دارم اگه من عضلات جلو بازو و پشت بازو رو تقویت کنم این مشکل برطرف می شه؟
شما با وزنه سبک بزن. خالی بزن تا بتونی بزنی
تکرارهات توی این دوتا حرکت استثنائا بین 10 تا 6 باشه. مثلا 10 و 8 و 6. تا وقتی که مشکل رفع بشه
از اساتید کسی هست که بتونه یه گینر یا مکمل که صد درصد جواب بده برای وزن گرفتن معرفی کنه؟ قیمتش تا 200 تومن هم مشکلی نیست ولی جواب بده..چون من ورزش با رژیم غذایی رو امتحان کردم ولی خیلی سخت وزن میگیرم.. یعنی تو 2 ماه از 63 رسیدم به 65 که خیلی کمه برام..
خودم محصولات شرکت کارن رو پیدا کردم ولی خیلی جواب نمیده..
و یه چیز دیگه من الان کار سنگین انجام میدم حدود یه ماه اگه یه ماه هم برم بدنسازی کافیه برای مصرف کراتین؟؟؟
کلا چطوری میتونم هیکلم رو ردیف کنم ( فیتنس نه بدنسازی حرفه ای) چون استخون بندی ریز دارم برا همین خیلی لاغر نشون میدم
مرسی
در کل به نظر من چاق شدن خیلی راحت تر از لاغر شدن هستش..............نقل قول:
شما میتونید با تمرین مناسب + رژیم غذایی مناسب + مکمل خوب و مرغوب خیلی زودتر به هدفتون برسید...............
به نظر من داشتن کار سنگین دلیل نمیشه که شما از روز اول که میرید باشگاه مکمل بخورید،شاید خیلی از مربی ها برای سود اقتصادی بیشتر به شما بگن که این کار ایرادی نداره،اما مطمئن باشید مضراتش برای بدنتون در بلند مدت میاد سراغتون..............
بین 4 ماه تا 6 ماه باید بدون مکمل وبه اصطلاح خشک کار کنید و بعد مکمل استفاده کنید................
از نظر بنده بهترین گینر موجود در بازار محصولات اوپتیموم هستش که توی تهران هم نمایندگی داره و میشه تهیه شون کرد،حالا توی شهر شما رو نمیدونم...............
سعی کنید از فرد مطمئن تهیه کنید./
دوستان پرس تخت هالتر اناتومی خاصی رو میطلبه ؟
من موقع این حرکت ارنج سمت چپم صدا میده و بهم گفتن سبک تر کار کنم اینجوری ممکنه به تاندون دستم اسیب برسه
( قدم 175 وزنم 63 / پرس تخت رو 30 کار میکردم . تقریبا 1 ساله تمرین میکنم
هم این هم جلو بازو هالتر
مرسی
دوستان من 20 سالمه قدم 175 وزنم 50
برای افزایش وزن بدنسازی تاثیر زیاد داره؟
می شه بدون مکمل هم بدن سازی موثر کرد؟چون حقیقتا از مکمل ها می ترسم
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
من قدم 78 هست و وزنم 82
.ولی صورتم نسبت به بدنم بزرگ و تپل هست.شاید به خاطر سابقه مصرف زیاد الکلی که داشتم دلیلش هست.یا ژنتیک
سوالم اینجاست که به نظرتون اگر من وزنم را تا 75 پایین بیارم.
امکانش هست که صورتم لاغر بشه.
چه ورزش ها یا قرص هایی پیشنهاد میدید برای لاغر شدن صورت؟؟
من پارسال که بدنسازی رو شروع کردم وزنم 51 بود . بدون مکمل اوردم خودمو تا 63نقل قول:
میشه به شرطی که وعده های غذاییتو زیاد کنی
می شه راهنماییم کنی چه برنامه استفاده کنمنقل قول:
چند روز می رفتی و چه چیز هایی خوردی؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
من 3 روز تو هفته میرفتم یه روز در میوننقل قول:
تا جایی که میتونی بعد باشگاه غذا بخور تا دم بدنت نخوابه . غذاهایی مثل سیب زمینی ابپز + تخم مرغ ابپز ( البته زردشون زیاد نخور ضرر داره ) + ماکارونی + گوشت و....
البته من خودم دقیق دقیق رعایت نمیکردم هر غذایی میرسید دستم میخوردم:n02:
در ماه به طور میانگین 1 کیلو بالا میرفتم . ولی 1-2 ماه اول طول میکشه تا وزنت شروع به بالا رفتن کنه
موقع تمرین هم جلسات ابتدایی اگه خیلی خسته شدی به خودت زیاد فشار نیار چون میشه تحلیل عضلانی و باعث میشه وزن کم کنی
ولی در کل بدن سازی باعث افزایش اشتها میشه
سلام
بین ال-ارژنین جالینوس و کارن کدوم رو موثر تر میدونید؟
جالینوس یکم مشکوکه رو قوطیش نه ادرسی نه شماره تلفن شرکتی نه مشاور تغذیه ای هـــیچی نیس!!!
بنظرتون جالینوس رو مصرف نکنم؟
معمولا این صدا ها مشکلی ایجاد نمیکنهنقل قول:
تمرین عادی بکن اگر درد گرفت سبک بزن
بعد از مدتی صدا رفع میشه
آرنج رو تا ته باز نکن در بالا اوردن وزنه
معمولا افرادی که رژیم میگرن صورتشون اول لاغر میشهنقل قول:
الکل مصرف نکنید
شما با تغذیه هم میتونی. هرچی بیشتر غذا های پروتئین دار مصرف کنی بهتره مثلا شیر و تخم مرغنقل قول:
تغذیه عالی باید باشه. هرچی بیشتر تغذیه بکنید بیشتر رشد میکنید
جالینوس هم خوبه به شرطی که واقعا جالینوس تولید کرده باشه و دست ساز نباشهنقل قول:
از داروخونه های معتبر تهیه کنید
سلام
دوستان برای افزایش حجم، بهتره قبل از تمرین معده رو پُر کرد یا بعد از تمرین؟؟
قبل تمرین بهتره یک عدد سیب زمینی آب پز بخوری
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
سلام به دوستان اهل فن
میخواستم بپرسم با در نظر گرفتن تمام شرایط بهترین گینر موجود کدوم هستش ؟ (قیمت هم مهم نیست!)
گینری مثل پرو کمپلکس نتیجه بهتری میده یا مثلا گینری مثل توئین لب ؟!
در کنار گینر چه کراتینی توصیه میشه ؟!
تو گینرها فکر کنم اینا خوب باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراتین هم فکر کنم شرکت "سایتک" و "ماسل تک " خوب باشه
سلام
کسی که تقریبا لاغره و بدنش در دریافت ویتامین ها و ... از غذاها مشکل داره (احتمالا مشکلی هورمونی) آیا با بدنسازی ممکنه بتونه وزنش رو بالا ببره؟
خود تمرین با وزنه تغییرات هورمونی مثبت در بدن رقم میزنه و خیلی از مشکلات رو حل میکنه. افزایش وزن هم اگر مشکل تیروئید نباشه ممکنهنقل قول:
سلام خدمت دوستان گلم
اقا من خیلی لاغرم 2 روزیه می رم باشگاه
بچه ها باشگاه می گن تمرین برای تو فایده نداره حتما باید مکمل مصرف کنی
من بهوخاطر اثراتی که داره دوست ندارم مصرف کنم
ایا راست می گن8
با تمرین چقد بعد نتیجه می گیره؟
رفقا موقع هالتر زدن بعد از گرم کردن با میله خالی از سبک به سنگین بهتره یا از سنگین به سبک ؟یا فرق زیادی نداره ؟
بدون مکمل و با غذا هم نتایج خیلی خوبی میشه گرفت. گوش نده به حرف اینهانقل قول:
شما غذا فراوون بخور
مکمل مال ورزش حرفه ای و قهرمانی هستش
هر دو روش رو استفاده میکنن. شما از سبک به سنگین برو و هر دفعه تعدادت رو کم کننقل قول:
سلام، فکر کنم این مطلب کمکت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
همه ی مکمل های پروتئینی باعث جوش زدن میشن؟
راهی هس که بشه جلوی جوش زدن رو گرفت؟
سلام . پوستِ بدن حرف میزنه و خبر میده از حالتِ دستگاهای مختلف بدن . این جوشها اگر قرمز باشه و برجسته , حاکی از اختلال در کار غده های بدن خصوصاً تیروئید .. اختلال تیروئید خطرناکه و میتونه باعث چاقی سریع یا لاغری سریع یا تدریجی و یا پوکی استخوان یا صدمه دیدن قلب بشه . این مکملها رو اگر مصرف کردین و جوش زدین , یا باید قطع کنین یا کم وگرنه ضرر میکنید .نقل قول:
معمولا کربوهیدراتها بیشتر باعث جوش میشن
البته اکثر موارد به کبد مربوط میشه
حجامت میتونه مشکل رو تا حدود زیادی رفع کنه (تجربه شده)
سلامنقل قول:
والا من ویتامین E خارجیشو هم میخورم کمی باعث جوش زدن میشه .. گردو هم بخورم که دیگه صورت و بدنم پر از جوش میشه .. کلا هرچی که طبعش گرمه بخورم جوش میزنم از جمله همین مکمل های پروتئینی ... حالا موندم جوش زدن من طبیعیه یا غیرطبیعی.
پروتئین وی البومین مصرف میکنمنقل قول:
اگه جاش نمی موند حتما انجام میدادم.
سلام . این خصلتها ( طبع گرم و سرد و غیره ( غیر طبیعی نیست فقط هر فردی باید خودش رو بسناسه تا پرهیزهای لازم رو انجام بده . شما طبعتون گرمه و باید از چربی و موادِ قندیِ بیش از حد دوری ( پرهیز ) کنید . کلمه ی پرهیزگاری یا همون تقوی یعنی دوری کردن از هر چیزی که به جسم و جان و روانِ انسان صدمه میزنه .نقل قول:
حرکت فیله کمر باعث قوس پیدا کردن کمر نمیشه ؟