سلام
دوستان چه طوری میشه فهمید یه ایمیل کی ساخته شده ؟
Printable View
سلام
این ارور رو میده مرتب:n03::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جایی که نو پیست قبلی گفته بود پسورد مخاد معطل نکنید و پسوردو بزنید.تشخیص داده که از دو اکانت استفاده شده.کش مرورگرو یه دفه حذف کنید.
با جیمیل کانکت تب جدید لاگین یاهو از طریق گوگل .وارد کردن پسورد جیمیل و پر کردن مشخصات ایمیل جدید.
خیلی راحته :)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
کش و کوکی ها و هیستوری و همه چیزا رو پاک کردم بازم همین ارور رو میده:n03::n28:نقل قول:
سلام چطوری میشه با یک سیستم از 2تا ایمیل استفاده کرد طوری که هیچکدومشون دی اکتیو نشن؟
شاید رو جیمیل که وارد میکنید یبار ایدی یاه. ساخته اید؟!! من همین الان تست کردم و به درستی ساخته شد.نقل قول:
شما نیاید با ایمیل یاهو انلاین باشید نه مسنجر نه وب.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
من الان از ۳ تا استفاده میکنم و داکتیو نمیشن" منظورتون ؟همزمان یعنی با دو مرورگر؟اصلا داکتیو نمیشه.نقل قول:
متوجه منظور نشدم
نه اصلا نساختم روش ایدی یاهونقل قول:
کلا اصلا نه ایمل یاهو دارم نه مسنجر با چندتا مروگر دیگه هم تست کردم همین ارور رو داد:n03:
آره منظورم همونه! اگه با یه ایدی تو مسنجر باشیم، با یکی دیگه تو سایت چی؟
کلا چه زمانی ایدی دی اکتیو میشه؟
اشکال نداره با هر مرورگر تو یک ایدی باشید.اشکال نداره .چون رابط مسنجر و میل یک پلاگین هست و شناسایی ایدی توسط یاهو سرور که درصورت باز کردن سایت با لوگ اوت شدن و ایدی جدید لاگین شدن باز هم مسنجر س جاش انلاینه.نقل قول:
زمانی داکتیو میشه که مدت زیادی استفادش نکنید .البته یه نوع داکتیو هست بنام تمپروری یا مدت کوتاه چون پسوردو اشتب بزنید یا چندین ایپی رو تو یک ساعت تعویض کنید..
موفق باشید.:)
سلامنقل قول:
وقتی وارد ایمیلتون هستید رو پروفایل کلیک کنید و در پایین صفحه رو نکست کلیک کنید صفحه دوم پروفایل نوشته تاریخ پیوست به یاهو.
اما برا ایمیل بقیه مگر اینکه پروفایلشون پابلیک باشه
اگه کسی الایز بسازه تو پروفایل یاهوی خودش یه روش بلدم میتونم تاریخ پروفایلو پیوست ماقبل تاریخ خود یاهو کنم.;)الایز حساب نیست.
اصلا تو تصویر اون قسمت که پسورد جیمیل مخاد شما با زدن پسورد باید وارد صفحه مشخصات ایمیل یاهو بشید.کاش یکی دیگه از دوستان تست میکردند.من دوتا ساختم از عصر:oنقل قول:
والا پسورد میزنم همون ارور میدهنقل قول:
روش دیگه ای نیست بره ساختن؟:n03:
سلام بر دوستان، لطفا راهنماییم کنید.
من وقتی میرم داخل ایمیلم، به صورت متنی باز میشه هیچ عکس و سی اس اسی رو لود نمیکنه.داخل فیس بوک هم میرم همینطوره.
ایمیلم واسم خیلی مهمه..اینطوری نمیتونم باهاش کار کنم...
من فک میکردم چون از فیلتر شکن استفاده میکنم اینطور شده، اما الان از فیلتر شکن هم استفاده نمیکنم.
مرورگرم رو هم عوض کردم ولی باز همینطوره..
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون:n16:
برای باز یابی آی دی فراموش شده alternate email
وارد کردم تا لیست آیدی های دیگم ارسال بشه اما پیامی مبنی بر
Please contact Customer Care to retrieve your Yahoo! ID
ارسال کردن دلیلش چیه ؟
چرا کسی تو این انجمن جواب منو نمیده؟؟:(
نقل قول:سلامنقل قول:
دوست عزیز منم مدت طولانی این مشکل رو با یکی از ایدی های یاهو داشتم که البته بعد از عوض کردن مرور گر و آی پی مشکلم حل شد.
شما کوکی های مرورگرها رو کامل پاک کنید و از یه فیل*تر شکن دیگه استفاده کنید (برای تغییر ای پی) و دوباره امتحان کنید ببینین درست میشه یا نه.
برا کم کردن اسپم (هرزنامه) چه کار هایی میشه کرد؟ اصلا موثر ست هیچ کاری؟
چطوری میشه یه آدرسی که اخبار سایتش رو میده و اطلاع رسانی میکنه (مثله فیس بوک) یا اسپم میده رو مسدود کرد؟
نقل قول:
باید با Customer Care تماس بگیرین این لینک :
یاکد:
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/postmaster/forms_index.html
کد:
https://io.help.yahoo.com/contact/index?page=contact&locale=en_US&y=PROD_MAIL_ML
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخ، احتمالا حق با شماست.
حتما این کار رو انجام میدم..
باز هم تشکر:n16:
سلام
lمن ایدی یکی از دوستان رو میخوام بدونم
نه ایدی خودم رو
سایتی چیزی نیست این اطلاعات رو بده ؟
سلام.تعداد صفحات زیاد بود شرمنده نتونستم بخونم.مشکل من اینه که می خوام پرسش های امنیتی ایمیلمو تغییر بدم ولی بلد نیستم.اگه دوستان لطف کنن و کمک کنن ممنون می شم
سلام، بعد وارد شدن به صفحه اصلی سایت برو بعد بیا رو اسمت اونجایی که نوشته Hi, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اون بمون بعد برو تو Account infoنقل قول:
و Update password-reset info رو بزن.
والا رفتم.ولی اونجایی که نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی می زنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی چند دقیقه هم وایمیسم ولی چیزی نمی شه. کمک کنین لطفانقل قول:
این پست توضیح داده شدهنقل قول:
نقل قول:
تنها کار فقط بلاک کردن ادرس هست یا تنظیمات اسپم به این صورت باشه که فولدر اسپم هر هفته خالی بشه:
سلامNo MX or A records for ....
به یه آدرسی ایمیل ارسال میکنم بعد بطور اتوماتیک یه نامه حاوی متن زیر میاد که اشاره داره ایمیل تحویل داده نشد ... دلیل؟
Failure Notice
Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.
--- Below this line is a copy of the message.
Received: from [212.82.98.48] by nm31.bullet.mail.ir2.yahoo.com with NNFMP; 10 Feb 2014 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 -0000
Received: from [212.82.98.87] by tm1.bullet.mail.ir2.yahoo.com with NNFMP; 10 Feb 2014 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 -0000
Received: from [127.0.0.1] by omp1024.mail.ir2.yahoo.com with NNFMP; 10 Feb 2014 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 -0000
X-Yahoo-Newman-Property: ymail-3
X-Yahoo-Newman-Id: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Received: (qmail 54493 invoked by uid 60001); 10 Feb 2014 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 -0000
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1392029216; bh=h7ac5kFdZS+4h3K3rfm91KzYFmusMImeBAyC2eUx/4U=; h=X-YMail-OSG:Received:X-Rocket-MIMEInfo:X-Mailer:Message-ID:Date:From:Reply-To:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=UTp8jt51lQOZvRQ9tm5RACzml9SulIp0SN5sJqA1rBlpqf8h XTkRMrmC+KTSi4DpzvL8zXISYo/K2KumwCD2fjwRsGpYzYIp9oZblbe2ssZrpeuqcYurV/J9g3WEFsrkkEGzUMhTlAt047lJQ0HSMzxCfxvkUP88u86w/rZUtqE=
DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
s=s1024; d=yahoo.com;
h=X-YMail-OSG:Received:X-Rocket-MIMEInfo:X-Mailer:Message-ID:Date:From:Reply-To:Subject:To:MIME-Version:Content-Type;Failure Notice
سلامی مجدد
با تشکر مجدد از شما
ولی باز هم با انجام این کارها درست نشد.
راه دیگه ای به نظرتون میرسه..ممنون میشم:n30:
سلام بر شما
این پیام به خاطر اینه که احتمالا ایمیل وارد شده با فرمت صحیح نیست ای همچین ایمیلی وجود نداره.
به هر حال این یعنی اینکه ایمیل به طرف مقابل نرسیده..
بهروز باشید
ایمیل یاهو الان پیغام میده :
Sorry, we are over capacity.
Please wait a moment and try again.
برای شما هم همینطوره؟
فوری............. کمک کنید
من یک اکانت یاهو حدود 3 ماه پیش با یک شماره موبایل موقت از همین سایتهای sms موقت ساختم متاسفانه امروز هنگام وارد شدن به ایمیلم با این پیام که در عکس مشاهده میکنید مواجه شدم به او سایتی هم که sms موقت داشت برای دریافت کد رفتم اما خبری از اون شماره ای که موقع ثبت نام وارد کردم نبود.
البته اینم بگم باهاش میشه وارد یاهو مسنجر شد یعنی دی اکتیو نشده فقط برای ورود میگه باید کد sms را از اون شماره را وارد کنم.
حالا به نظر شما باید چ کار کنم آیا راهی وجود داره؟
سلام.دوستان یکی مشکل منم حل کنه .برا تغییر دادن سوال و جواب های یاهو به اکانتم رفتم و همه کار ها رو انجام دادم و چیز شکن هم فعال کردم تا بتونم سوال ها و جواب ها رو تغییر بدم. ولی وقتی تغییر می دم و دکمه done رو می زنم پیغام تایید میاد که می گه با موفقیت سوال ها و جواب ها تغییر کرد. وقتی هم می خوام امتحانش کنم که ببینم تغییر کرده یا نه می رم تو قسمت فراموش کردن پسورد و جواب های قبلی رو می زنم با کمال تعجب می بینم کار می کنه در حالی که جواب های جدید زده بودم :n04: اکثر دوستان ماشاالله ایمیل دارن می تونید یه بار امتحان کنید ببینید مال شما هم عوض می شه یانه.لطفا کمککککککککک
میخوام به حدود 30 40 نفر از دوستام یه ایمیل بدم ولی نمیخوام ایمیلهای دوستام توی ایمیل بره . یعنی نمیخوام دریافت کننده های ایمیل ، ایمیل های همدیگرو توی ایمیل ببینن که این ایمیل به چه کسایی فرستاده شده .. کجا باید این گزینه رو فعال کنم ؟ :n27:
چطور میتونم همه ایمیلهام رو تو inbox یه جا حذف کنم؟
سلام
با گوشی P1 و خط همراه اول ، وقتی وارد ایمیل یاهو میشیم گزینه ی Attach کردن فایل موجود نیست . چطوری میشه با این گوشی و خط همراه اول ، فایل ضمیمه ایمیل فرستاد ؟
با یه ISP دیگه تست کنید ببینین بازم مشکل وجود داره اگر بازم مشکل وجود داشت و با فیت*ر شکن هم حل نشد مشکل از مرورگرتون هست . از مرورگرهای دیگه استفاده کنید.نقل قول:
نقل قول:
شما از device استفاده کردین که برای یاهو ناشناس بوده یعنی ای پی خودتون رو تغییر دادین برای همین ازتون تقاضای فرستادن مجدد کد رو کرده.
یک بار با ای پی که همیشه وارد ایمیل میشدین امتحان کنید یا با گوشی و با نت همیشگی خودتون (ای پی که همیشه با اون ایمیل رو چک میکردین) وارد ایمیل بشین.
نقل قول:
شما ادرس های ایمیل رو باید در قسمت BCC بنویسید ( پایین فیلد To)
نقل قول:
اگر ایمیلتون تغییر کرده و با تم جدید هست میتونید تیک قسمتی که تو عکس مشخص شده رو بزنید همه ایمیل های inbox انتخاب میشن و همه رو حذف کنید
ولی اگر ایمیلتون تم جدید نداره نمیتونید باید تو هر صفحه تیک مربوط به گزینه مشخص شده رو بزنید و هر صفحه رو جداگانه پاک کنید.
با گوگل کروم نمیتونم وارد ایمیل یاهو بشم چکار باید کرد؟
سلامنقل قول:
بهتر هست سوالات مرتبط با گوشی و اپراتورها رو این انجمن بپرسید :
مسائل مرتبط با مرورگرها رو این تاپیک بپرسید :نقل قول: