شما از اون ریو دل پری داری، کدوم مدلشو گرفتی ؟نقل قول:
:27::31::27:نقل قول:
Printable View
شما از اون ریو دل پری داری، کدوم مدلشو گرفتی ؟نقل قول:
:27::31::27:نقل قول:
عکس اولی 1 میلیون خودمه بقیه عکسها رو موقعی که دنبال تقلبی و اصلی این عطر بودم پیدا کردم که دقیقا با مال خودم برابری میکنهنقل قول:
دوست عزیز قابل شما رو نداره راستش من تو پست اولم توضیح دادم که به صورت کاملا تصادفی میون 20-30 تا عطر تقلبی این رو پیدا کردم و از قیمت اصلی هم مطلع بودمنقل قول:
شما بهتره سعی کنید راهای شناختن جنس فیک از اورجینال رو بدونید برای هر عطری هم راههای مختلفی وجود داره
من الان راه شناخت 1 میلیون رو معرفی کردم آکوا بولگاری هم نشانه های دیگری داره همچنین کارهای دیگه
بعد از شناخت این راهها میتونید راحت خرید کنید
موفق باشید
جناب 30vil یعنی خود شما قبول داری که این قیمتش 85000 تومن در مغازه هاست؟نقل قول:
پس مگر مرض دارن جنس 20000 تومنی را 80000 تومن به ملت می فروشند؟
در سایتی ان ادکلن را عطر میلیونرها تبلیغ کرده بود با قیمت 80000 یا 100000 تومن درست یادم نیست پس چطوریارو به شما 15000 تومن این عطر گرونقیمت را فروخته است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11::11::11::11:
دوست عزیز بله من گفتم که از قیمت این عطر اطلاع داشتم به خاطر همین هم اینجا پست زدم و گفتم که این عطر رو از میان 30 تا عطر کشف کردم:46:نقل قول:
من اینو از یه دست فروش خریدم نه مغازه شما میگی مغازه خرید از مغازه با دست فروش فرق داره
شما دیدی که دست فروشی عطر 90 تومانی داشته باشه؟ اون فرد اصلا شناختی از عطرها نداشت از جایی اورده بود
دلیل فروش به اون قیمت این بود که اصلا شناختی از این ادکلن معروف نداشت
تاپیکی که دوستمون 30vil عکسها رو ازش برداشته
کد:http://www.basenotes.net/threads/285614-Fake-Paco-Rabanne-1-million-100ml-3.4FL-OZ-*Lots-of-pics-included-quot
باز اینجا سوته کور شد.بابا هر چی تو ذهنتون میاد بگید.نخوابه تاپیک.به امیده این تاپیک میام اینجا.والا........:27:
دیشب فهمیدم کلون MAN هم از اون ادکلانیه که دخترا خوششون میاد:31:
این کلوین چه کرده!دمش گرم:40:
اینو میگی دیگه؟نقل قول:
دیروز داشتم 7:30 صبح تو خیابان میرفتم یک بوی خوبی به مشامم خورد کمی آشنا بود. یکی جلوم بود. گفتم سلام ببخشید این عطری که زدید اسمش چیه؟ گفت اسپری نیوا است! گفتم مرسی بوش خوبه :31:کد:http://www.basenotes.net/ID26128416.html
از این axe instinct خیلی خوشم اومده. بوی متمایل به شیرین کرم کاراملی شاید، که واقعا برام دوست داشتنیه. البته خیلی ملایم استفاده میکنم که زننده نشه. ضمن اینکه اصلا به درد زیر بغل نمیخوره. چون حفاظت ایجاد نمیکنه.
امروز یکبار دیگه فارنهایت 32 رو تست کردم. نه اصلا خوشم نمیاد. شیرینیش تهوع اوره. همانطور که از دیور dune خوشم نمیاد
پدر جان گیریم دختر از قیافه و ادکلنم خوشش بیاد با بی پولیم چجوری میخواد کنار بیاد !نقل قول:
موش تو اتاقم زخم معده گرفته!
پشه از گرسنگی مرده!
تا 2 -3 روز دیگه خودمم از دنیا میرم!
حلالم کن!:11:
کلوین ت گفتی 15 میله نه؟ چطوره بو ؟نقل قول:
من یه شنل بلو 10 میل اشانتون دیدم :27: قیمت نگرفتم ولی احتمالا بگیرمش
دیروز میخواستم 4 میل caron pour un homme رو بگیرم 6500 می گفت. نگرفتم.نقل قول:
آره خودشه.نقل قول:
نیوآ هم خوبه مخصوا این جدیدش.
داداش بعضی وقتا یه چیزایی از نونه شب واجب تره و بیشتر به آدم حال میده.مثله اینترنت-موزیک-ادکلننقل قول:
یادمه اون موقع که آرامیس لایف رو گرفتم اصلا نمیخواستم همچین چیزی بگیرم.ولی خودمو تکوندم که اونو
گرفتم.ولی تا خونه تو فضا بودم.به نظرم روحه ادم شاد باشه بسه.نهایتش مگه از بدنمون چه لذتی میبریم که
هی بریزیم تو شکم؟:31:
آره 15 میله.خیلی خوبه.فقط کاش 100 اش رو گرفته بودم چون 40 تومن بود.بیخودی 15 تومن رفت تو پاچه.نقل قول:
شنل هم اگه اصل باشه خوبه.فارنهایت یادمه 7 میل داشت خیلی باحال بود.
بوش شیرینه بود دیگه؟نقل قول:
اصلیش هم 40 تومنه.اگه خوشت میاد اصلیشو بگیر.(150 میل یا 200 یادم نیست)
من امروز صبح یه مغازه عطرفروشی رفتم بعضی از کارای کرید رو تست می داد :21:
گرین آیریش رو تست گرفتم از اون بوهایی هست که من عاشقشم کلی حال داد و هنوزم داره
حال می ده، فقط یه مساله ای هست اگه کول واتر دیویدوف رو با بوی گیاهایی که تو گیم
هست ترکیب کنین من می گم نزدیک به 95 درصد میشه همین؛ چیزه جدیدی واسه من نبود
قیمت گفت 156 البته جای تخفیف داشت به نظرم شیشه اش هم بزرگ بود
ولی مشکله $$$$ ی داره خیلی گرونه
الان اون چاره گیم و 100 میل زده 63.5
کول واتر معمولی 125 میل زده 51 ولی موندگاری این کرید ه از اونا بیشتره
یکی دیگه هم بو کردم ازش هر چی سعی کردم بفهمم چه بویی می ده نشد
اصلا بو نمی داد فک کنم ، خود فروشنده که می گفت خیلی بوی ملایمی داره
ولی به نظرم اصلا بو نداشت...
اره خیلیها میگن بوی گرین ایریش شبیه کول واتره منتها طبیعی تر. اون دومی اگر بو نمیداده پس اب توش بوده.نقل قول:
2 مورد he wood و 1 میلیون که تست کردم اصلا بو نداشتن. مشخصه که فروشنده توش اب کرده بود.
quorum گرفتی؟
اینم از اوناست که فکر میکنی داری کاغذ بو میکنی.تعطیل تعطیل:27:فکر کنم اینا از اوناست که بدرده شیشهکد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=293
پاک کردن میخوره.
گیم مونگاریش کم هم نبود.از کول واتر که بیشتر بود.
کول واتر اینجا 35-45 تومنه.گیم هم همین قدر بود.
شیرینی من حس نمیکنم. تلخ ملایمه. 25 میل دیدم 500 میل هم دیدم.ولی خب بودجه نیست فعلا :20:نقل قول:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
قیمتش که خوبه. aqua quorum رو هم امتحان کن. اینم دوست دارم بگیرم.نقل قول:
کم لطفی می کنید استاد. کلاس کرید ایریش تویید کجا کلاس کول واتر کجا؟ البته درست می گید که شباهت دارند با هم. ولی کسی که از عطر سر رشته داره تفاوت زیادی بین این دو تشخیص میده. به هر حال من که این جوری متوجه شدن و نظر شخصیم اینه، البته به نظر شما و دوستان دیگر هم احترام میذارم.نقل قول:
این جنگ بین cw و git خیلی گسترده است . من خودم از بوی cw چندان خوشم نمیاد. بنظرم مصنوعیه. ولی از اون ور غول عطرشناس دنیا یعنی لوکا تورین به cw نمره 5 داده و به git نمره 4نقل قول:
سلام دوستان عطر خوبی و خوش بویی الان کدوم عطره درسته که همه عطرا خوبن اما یه عطری میخوام که خوش بو و خیلی خوب باشه ممنون میشم راستی قابل تهیه هم باشه همه جا! مرسی:11:
شبیهه اما تر و تازه تره (نمیشه گفت طبیعی)... quorum رو نه هنوز .من هفته بعد یا بعد ترش یک عطر واسه خودم می خوام بگیرم اونمنقل قول:
می تستم با اونایی که علی جان گفت؛ برای خودم نمی خواستم اینارو... ولی یادمه می گفتی کم یابه ها؟...
بابا استاد کجا بود... تو این زمینه که اصلا این جوری نیست... نه درست می گین اتفاقانقل قول:
هم از نظر کلاس باهاتون موافقم هم بو.... گفتم اگه با اون یکی گیم یه کمی با هم
باشن بوی شبیه به اون نوع کرید می دن... حقیقتش من هم اگه قیمتش تا 90 اینا
بود خودمم هم بین اونا این کرید رو انتخاب می کردم :11:
آره. موندگاری گیم خوبه... من کهازش راضیمنقل قول:
قیمت هم آره من اسفند همین سالی که
گذشت 6-35 خریدم 100 میلو، یه چیزی تو
مایه های سی کی وان دوسش دارم. آخه
خاطرات خوبی رو هم برام زنده می کنه :20:
اره کمیابه اینجا. من از perfumeshopping گرفتم. که فکر نمیکردم اینجا پیدا بشه. تو مغازه ها فقط یکجا دیدم.نقل قول:
jovan musk رو هم امتحان کن.
من که بعید میدونم از جوان ماسک خوشش بیاد ولی بازم تست کن:31:نقل قول:
والا دقیقا یادم نیست که شیرین بود کارون یا نه ولی انگار بویه مشک میداد.حالا نمیدونم اشتباه گرفتم یا نه؟چون
اون روز زیاد تست زدم.
جوان ماسک رو برای سنگین بودنش پیشنهاد دادم که برای کسی میخواست. هنوزم تو پاییز به سختی ازش استفاده میکنم.نفس تنگی بهم دست بده اگر کمی زیاد بزنم. caron تلخه . lavender یا اسطوخودسه و نمیدونم این گیاه اصلا بوش چطوره البته بیس نوتش هم نوشته مشک دارهنقل قول:
به نظره من جوان ماسک یا بیژن بیژن مثله ادکنایه قدیمه زنونه میمونن.مثله هاوایی-هاواک-چارلی-اون موقعنقل قول:
نمیدونم داستان چجور بوده ولی از این چیزا خیلی خوششون میامده.دوسته خودم عاشقه جوان ماسک(پسره
ها:31:)
ولی خودم کاره سنگین مردونه رو مثله درک -وان من شو-یا همین کارن-یا اون فوتو-یا اپن یا آزارو میدونم.
البته اون که شما هم به امین معرفی کردی فکر کنم همین جور باشه.یا لومانی
خوب دیروز یه سری سمپل از آمریکا رسید دستم...درست و حسابی همشون رو تست نکردم هنوز ولی کرید آیریش تویید رو تست کردم و فوق العاده باید بگم شبیه فلوریس jf هستش...و البته شبیه کول واتر ولی کول واتر همون اولش یه بوی الکلی ای داره و کمی که میمونه بوش خوب میشه ولی فلوریس و کرید خیلی بهتر هستند و از همون اول بوشون عالی هست و حتی شاید فلوریس کمی بهتر باشه(از نظر من)..ولی فکر میکنم ماندگاری کرید بیشتر باشه...
در ضمن کرید های ایران فکر نکنم بو و کیفیتشون به پای کرید هایی که کرید بوتیک میفروشه باشه..اونها هم 280 دلار قیمت دارند و کرید بوتیک هم فقط پاریس و دبی و نیویورک هستش...خود سایت کرید تنها محصولات این سه فروشگاه و یه سری فروشگاههای دیگه مثل نیمان مارکوس رو تایید کرده..
از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
تام فورد گری ویتیور رو خیلی ازش انتظار داشتم ولی خیلی بهم حال نداد..همین طور دیور ساویج..
آمن ماگلر هم اصلا خوشم نیمد...بوش شیرین و ونیلی هست ولی از نوع بدش...
باز هم برای اطمینان یه سمپل تغ هرمس سفارش داده بودم که بتونم با محصولات تو ایران مطابقت بدم...
دیزینگ ارتیسان هم ناامیدم کرد...
راستی امشب هم رفتم و عطرهای امپر و اجمل رو اکثرا تست کردم..کوبیسم بوی خوبی داشت و کمیستری هم بوش جالب بود...ممورایز زنونه هم عالی بود....کلی هم از این مینی های 5 میلی داشت و دو تاش رو خریدم...
سکرت باندراس هم که میگفتن شبیه وان ملیونه تست کردم و تقریبا درست میگن ولی کمی بوش ملایم تره....
اره one man show رو هم باید می گفتم. ولی ماندگاریش برای من جالب نیست. درک ماندگاریش چطوره ؟ گفتی خریدی ؟نقل قول:
آرزو به دل موندیم این کرید رو تست بزنیم محصولاتش رو:31:تهران هم ندیدم جاهایی که رفتم.نقل قول:
این همه از تام فورد تعریف میکنن من که دو نمونشو تست کردم خوشم نیامده(بلک ارکید -اکسترم)ولی شاید
اون شیشه بی رنگه خوب باشه.
سکرت دو مدل داره فکر کنم.من اون سفیدش رو بو کردم.خوشم نیامد.
تو امپر فقط کوبیسم و مموریز بوشون خوبه.(نظره شخصی)
کمیستری بوش خیلی تنده ولی شاید بشه گفت بدک نیست.ولی هم گیج میکنه و هم لک میندازه.
مموریز زنونه هم باید تست کنم.ولی اگه مردونش رو تست کردی فکر کنم اولین ادکلنی که یادت بیاد دیور هوم
اسپرت باشه.ولی خب فقط نته اول.
نه والا نیست تو اینجا.به ریسکش نمیارزه بگیرم چون زیاد از کارهایه کلاسیک خوشم نمیاد.ولی شایدم بیاد از این یکی.کاش همگی نزدیکه هم بودیم.نقل قول:
راستی امین جان اکو دیویدوف رو تست کردی؟اگه از گیم خوشت میاد باید اینم دوست داشته باشی.
..............................
دوستانی که از بویه افتر شیو نیوآ خوششون میاد اینم هم تست کنن.
بویه مردونه ی باحالی داره.کد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=1298
من نمیدونم چرا دوستان کم لطفی میکنن و با وجود اینکه من دیروز روشنگری کردم و عمدا از یکی از دوستانمون در همین تاپیک قیمت ادکلن one milion مردونه را چندین بار پرسیدم . دوستمون گفت : 15000 تومن خریدمش!!!!!!!!!! منم چندین بار گفتم چطوریه که مغازه ها این عطر را 100000 تومن میفروشند.تمام هدفم این بود که به همه اساتید خودم در این فروم بگم که بابا دور این perfumeshoping,,و...............,,,,,,,,,,,,,,, رو خط بکشیدنقل قول:
مگه نمیبینید 10 برابر دارن باهاتون حساب میکنن بازم ازشون با خریدتون حمایت میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه پولتون رو از جوی آب پیدا کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!
یا شاید هم پولتون از پارو بالا میره که ادکلن 80% الکلی را 70000 تومان به بالا از این سایتای اینترنتی میخرید و آخرشم با کلی منت گذاشتن سرتون 20000 تومنم پول پیک ازتون می خوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودتون میدونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از من حقیر فقط گفتن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:
1 میلیون همه جا قیمتش حدود 70 دلاره. تا قبل از گرانی ها هم قیمت دلاریش می شد عطرها رو تهیه کرد. 30vil هم توضیح داد که از دستفروشی گرفته که همه جنسهاش تقلبیه .منتها از شانسش یک اورجینال توش پیدا شده و اون فروشنده هم شناخت نداشته که اصله . کجا میتونی 15 تومن پیدا کنی؟ غیر ممکنه.نقل قول:
در سایت fragrantica فقط یک مدل از axe موجود است و اونم instinct است. خیلی ازش خوشم اومده .هرچند که بیشتر کاربرها بهش حمله کرده اند .بوی نسبتا fresh داره و کمی حس شادابی و سرخوشی به ادم میده و توش لطافتی داره که توی عطرهام یافت نمیشن. سازنده اش هم خانم Ann Gottlieb است که سازنده عطرهای مثل chic carolina herrea که عطر محبوب ارسنال خدابیامرز (برگرد حالا ،نمیشه؟) بود یا همین ck men که علی سایبر بهش اشاره کرد یا covet sara parker که mhek برای فروش گذاشته بود. یکی دوتا دیگه axe هم کار این خانمه
کد:http://www.fragrantica.com/perfume/Axe/Axe-Instinct-6553.html
کد:http://www.fragrantica.com/noses/Ann_Gottlieb.html
همشون که بی کیفیت نیستن من خودم سه جا عطرفروش خیلی کار درست می شناسم که اتقاقانقل قول:
محصولاتشون رو از همون دبی این جا می یارن وگرنه خودشون که محصولات
کرید رو تولید نمی کنن. سفارش هم می گیرن (حالا ق اچ اق شاید بیارن)
این که بگیم ایران فلانه خوب نیست... اتفاقا به خاطر نزدیک بودن به همون دبی
که گفتی خیلی از کارا زودتر از خیلی از جاهای دنیا می یان این جا، فقط مسلمه که
با آمریکا نمی شه مقایسه کرد... اون کارای فیک که می بینی زیاده خوب همه جا هست
حالا تو کشورایی که محصولات غیر قانونی زیاد وارد میشه دیگه بیشتر هست...
پرفیوم شاپینگ درست میگید گرون میده.خودمون هم میدونیم.ولی همون فرستادنش بیشتر از این حرفا برایهنقل قول:
آدم میفته.
مخصوصا تو ادکنایه عربی مثله سپیل یا اجمل یا امپر خیلی بالا زده قیمت رو .ولی بقیه ادکلاناش تقریبا با جاهایه
دیگه یکیه.تازه حملش هم هست.
همون طور که هایک هم گفت این بنده خدا شانسی پیدا کرده اینو وگرنه این قیمتا نیست.
به دوستمون جناب Hike که انقد ادکلنای قدیمی و شدیدا تلخ مردونه مثل بیژن دوست داره پیشنهاد میدم دل رو به دریا بزنه و حتما و بدون هیچ گونه اتلاف وقت بره و این ادکن رو تست بزنه و بعد بگه که یعنی از این بو تلخ تر و وحشتناک مردونه تر یعنی میشه اصلا تو دنیا وجود داشته باشه؟؟؟
این ادکلن چیزی نیست جز:
Bogart Pour Homme
البته تاکید میکنم Bogart نه اون Bougart Pour homme که همه جا هست..
این Bogart جعبه و شیشه اش این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما به اون شکل خودنویس روش توجه کنید
در ضمن خیلی هم کم گیر میاد اما اگه خواستی گیر بیاری یه مغازه ای تو اون پاساژ روبروی پارک پرواز شهرک غرب داره...همون پاساژ که کنار فروشگاه شهروند روبروی پارک پروازه
سلام عزیزم.سمپل ها رو از کجا سفارش میدی و چطوری؟ چند میل هستند معمولا؟ منم میخوام. اگه دوست داشتی میتونی تو پیغام خصوصی بگی.ممنوننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز یه چیزی تو دنیا داریم به اسم منطق که به انسان میگه که بالاخره یه جنسی رو هزاران مغازه در سراسر جهان دارن با قیمت 70 دلار به بالا دارن میفروشن و یکی میاد همون جنسو میگه 15 دلار به انسان گوشزد میکنه که بی برو برگرد یه جای کار ایراد داره و واقعا هم داره....
اولا برای این که بهت ثابت بشه ادکلن 15 تومنی که خریدی با وجود همه اون مشخصات تقلبیه بهترین و قابل اثبات ترین راه اینه که حداقل 1 ماه به طور مرتب استفاده کنی و بعد خودت خواهی دید که بر سر مخاط بینیت چه بلایی خواهد اومد...بعد از اون برو و یه کار شناخته شده شرکتی حتی مثلا کارای اجمل و یا رصاصی رو امتحان کن حتی اونا هم با وجود قیمت ارزونشون هیچ بلایی سر بینی شما نمیارن که این جنسای تقلبی میارن...منی که اینارو دارم به شما میگم تجربه شخصی خودمم بوده ها..من هم مثل شما 1 سال پیش سادگی کردم و رفتم 3 تا ادکلن تقلبی با بویی دقیقا عین اصل خریدم اما 1 ماه چنان بلایی سر بینیم اومد که هر 3 تا رو بردم بخشیدم به دوستان و کاملا هم رایگان و با طیب خاطر دادم...چون فکر سلامت خودم بودم نه این که 2 ساعت یه ذره بوی خوب بدم...
در ضمن اگه انگلیسیت خوبه بد نیست نگاهی به این لینک بندازی و بخونی که اولا تو خود ناف آمریکا هم عطر فروش تقلبی به وفور ریخته و دوم این که اید باورش سخت باشه اما تو این مطلب نوشته که در عطرای تقلبی اد رار استفاده شده.
یه راه دیگه هم برای این که بفهمی عطرت تقلبیه اینه که شیشه عطرتو ببر یه مغازه درست حسابی و بعد بذار کنار شیشه عطر 80 تومنی همون مغازه وبعد خواهی دید که روی شیشه عطر 15 تومنی چقدر نا همواری و خط خوط و خراش داره که روی شیشه اون 80 تومنیه یه کدومشو پیدا نمیکنی..
از این به بعد حتما توجه داشته باش که بارکد و جعبه با چاپ تمیز و سلفون و کد زیر شیشه و حتی اون لیزری به اصلاح مخفی اینا همه چیزایی هستن که درست کردنشو کار یه دستگاه چاپه و در عرض 5 دقیقه میشه درستشون کرد....من خودم از مدتها پیش فهمیدم که در بازار عطر خیلی باید حواست جمع باشه.
اینم لینک همون مطلبی که توش نوشته توی ادکلنای تقلبی ادرار داره:
کد:http://abcnews.go.com/GMA/ConsumerNews/counterfeit-perfumes/story?id=9670448
نقل قول:
مرام کشم کردی هایک جون...به خاطر تو هم که شده برگشتم....البته من در جریان همه مباحث تا الان بودم فقط رو نکرده بودم:31:
راستی تو این مدتم رفتم یه فراری مشکی خریدم که مثل چهارپایان از خریدنش پشیمونم...فکر نمیکردم انقد بدم بیاد ازش...اما هر موقع بوش به مشامم میخوره احساس میکنم فرآورده های نفتی مثل وازلین درش به کار رفته
نقل قول:
نه عزیزم شانسی پیدا نکرده....میخوای بدونی چرا؟؟؟ چون دقیقا همین کار رو برو دو روز بعد بساط عطر تقلبی فروش های راسته چهار راه ولیعصر رو نگاه بنداز ببین که همون جنس مثلا شانسی!!! رو 3 تا دونه دیگه ازش آورده...آقا به ضرص قاطع میگم که تقلبیه و فقط ظاهرش همه چیزو رعایت کرده....برو یه نگاه خب به جنسای تقلبی فروشا بنداز و ببین که این برادران تقلبی فروش چه پیشرفتی کردند دیگه...
بچها این ادکلن های 212 چجورین؟چجوری اصلشو تشخیص بدیم
سلام! خوشحالم برگشتی چنده قیمتش؟ تست نکرده خریدی؟ ولی از شیشه و جعبه اش خوشم میاد. به قول یکینقل قول:
Synthetic, metallic, sweet, cheap, irritating.