آقا یکی جواب سوال ما رو هم بده!
Printable View
آقا یکی جواب سوال ما رو هم بده!
تمدید رو راحت انجام میدن وبرای این کار 2روش وجود داره:نقل قول:
1-پارتی توی حوزه نظام وظیفه داشته باشی.
2-دلیل موجه برای تمدید داشته باشی ومثل کنکور و.....
+
یه راه دیگه داره که اصلا نری!! اما 3ماه اضافه میخوری ودوباره برات برگه اعزام میفرستن درخونتون...
نقل قول:
ممنون.
من امریه ای که میخوام بگیرم، برای ماه شهریور ظرفیت پذیرش داره! این رو به نظرتون قبول میکنند؟
بعد روز خاصی باید برم؟ (یک سری میگفتن دوشنبه ها، دیدار مردمی)
:11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام به همه اساتید :31:
دوستان من مرداد فارغ التحصیل میشم میخواستم بدونم چطور میتونم امریه بگیرم؟ جایی که مدنظرم هست برم واسه امریه،آشنا دارم.
اینجا کسی از ارومیه برای سپاه پذیرش گرفته؟ برگ سبز ضروریه؟
اولی : رو نمی دونم :31:نقل قول:
دومی : برای پذیرش سپاه باید کفایتی باشی ، کپی و اصل کفایت + برگه سبز ، من تو محل خدمتم از این کارا هم میکنم (چون توی کارگزینی هستم) :5: همینا هم که گفتم نیازه (تو تهران)
مشکل بار مالی طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی حل شد !
بر اساس این مصوبه، اعضای هیات علمی، آموزشی و پژوهشی شاغل در دانشگاهها با اطلاع مدیریت دانشگاه برای دارا بودن سهام یا سهمالشرکه و عضویت در هیات مدیره شرکتهای پژوهشی و مهندسین مشاور، مشمول قانون منع مداخله وزرا، نمایندگان و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری نیستند.
نمایندگان مجلس همچنین با تصویب بند ۲۳ لایحه بودجه دولت را موظف کردند بابت حقوق، رد دیون و مطالبات ایثارگران و خانواده معظم شهدا و کارکنان اعم از شاغل یا بازنشسته و اجرای “لایحه جامع خدماترسانی به ایثارگران” و “طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی” و “قانون تفسیر ماده ۱۳ حمایت از آزادگان” و کلیه احکام مربوط به ایثارگران و خانواده آنها در قانون پنج ساله پنجم توسعه از محل واگذاری سهام شرکتهای دولتی یا واگذاری آن یا اموال یا از محل وجوه حاصل از فروش آنها یا از محل صرفهجویی حین اجرای بودجه اقدام کند.
دوست عزیز میشه قضیه کفایتی بودن و پذیرش سپاه رو کمی تشریح کنی؟نقل قول:
برگ کفایت ، برگه ای هست مثل برگ سبز آموزش که البته از طرف بسیج صادر میشه و با داشتن اون نیازی به گذراندن دوره آموزشی ندارین !نقل قول:
پذیرش سپاه هم به این صورت هست که شما تو یکی از پادگان های سپاه شهرتون درخواست میدین که خدمتتون رو اونجا بگذرونین ...
اما شما امریه بگیرین بهتره !
دادا ممنون از جوابت.
امریه چطور میتونم بگیرم؟مرداد لیسانسمو میگیرم.
نقل قول:همینه ، فقط قبل رفتن به آموزش بسیج (کفایت) باید بسیج فعال داشته باشیدنقل قول:
بعد از اینکه درستون تموم شد ، میرین جایی که میخواین امریه بگیرین و ازشون موافقت بگیرین ( البته شفاهی !)نقل قول:
بعدش هم مدارکتون رو ارسال کنید و منتظر برگ سبزتون بشین !
برگ سبزتون که اومد همراه با بقیه مدارکتون میبرینش همون اداره که میخواین امریه بگیرین و بقیه مراحل ! :10:
ببخشید توی برگه سبز چیا مینویسه؟ فقط تاریخ اعزام میزنه؟
قبول میکنن اما شرایطش رو نمیدونم.نقل قول:
روز؟
بستگی به شهر مورد نظر داره.ما توی اهواز به غیرازایام اعزام باقی روزها میتونی بیای وکارت رو انجام بدی.
تاریخ اعزام و اطلاعات شخصینقل قول:
کد محل آموزش یک ماه قبل از اعزام میاد !
سه ماه اضافه صنوات میخورهنقل قول:
البته الان یه قانون اومده اگه فرمانده گروهانت از سرباز راضی باشه 45 روز از اضاضو میبخشن
دوستان من اسمم رو واسه آموزش تکمیلی بسیج نوشتم الان این آموزشه چقدر طول میکشه؟
بعد چون من بسیج فعال هم دارم به نظرتون چقدر کسری بهم میخوره در ضمن لیسانس هم هستم؟
ممنون
بازم ممنون که جواب دادین.نقل قول:
یه سوال دیگه من تابستون که درسم تموم بشه چقدر وقت دارم برم خدمت؟ شنیده بودم که حداکثر تا 6 ماه بعد از تموم شدن درس باید برم خدمت.
میخوام ارشد بدم که 29بهمن ماهه. تا اون موقع میتونم نرم؟ منظورم اینه که تا کی میتونم نرم و اضافه هم نخورم؟
احتمال زیاد 90/5/31 تاریخ فراغت از تحصیل بزنن برام.
قبلا45روزه بود.40روز تئوری و5روز عملی(پادگان)اما الان 15روزه شد+3روز عملی درپادگان.نقل قول:
چقدر فعال داری؟
+
کفایتی 4ماه کسر داره.
ممنوننقل قول:
والا فکرکنم يه ۴،۵ سالي داشته باشم
يعني الان اين آموزشه ۱۸ روز شده؟
آره18 روزه اما بعضی حوزه های بسیج اون رو 15 روزه تمام میکنن.نقل قول:
وبرای هرسال فعالی بسیج پیوسته45روز کسر در نظر میگیرن.
یعنی شما4ماه تکمیلی(بشرطی که خدمتت توی سپاه باشه)+6ماه کسری برای 4سال فعالی=10ماه کسر خدمت
پ ن:ممکنه یه ماه این ور اون ور شه.
سلام دوستان عزیز
از دوستانی که امریه گرفتن یا راجع به امریه گرفتن اطلاعی دارند، خواهش میکنم یکم راهنماییم کنند
من فارغ التحصیل بهمن 89 رشته مهندسی عمران-نقشه برداری از دانشگاه دولتی تفرش
می خواستم امریه از قرارگاه خاتم الانبیاء بگیرم ، اما هیچی از شرایطش و اینکه از کجا باید شروع کنم و اینکه چه مدرکی میخواد.و...؟؟؟؟؟؟
عضو بسیج عادی هستم ، خانواده ایثارگر هم هستیم...
ممنون میشم کمک کنید
سلام شما که نوشتید تکمیلی 18 روزه است منظورتون همون برگ سبز هست دیگه؟ که نمی خواد بری آموزشی؟نقل قول:
بله منظورشون همونهنقل قول:
شما 6 ماه وقت داری که مدارک رو ارسال کنی !نقل قول:
ولی اگه مدارکت رو ارسال کنی و برگ سبزت بیاد و نری ، غیبت میخوری !
دوستان یکی یه کمک بکنه، کارم خیلی فوریه.
از هر کی هم که میپرسم اطلاع درست حسابی نداره! ممنون میشم
(((سلام دوستان عزیز
از دوستانی که امریه گرفتن یا راجع به امریه گرفتن اطلاعی دارند، خواهش میکنم یکم راهنماییم کنند
من فارغ التحصیل بهمن 89 رشته مهندسی عمران-نقشه برداری از دانشگاه دولتی تفرش
می خواستم امریه از قرارگاه خاتم الانبیاء بگیرم ، اما هیچی از شرایطش و اینکه از کجا باید شروع کنم و اینکه چه مدرکی میخواد.و...؟؟؟؟؟؟
عضو بسیج عادی هستم ، خانواده ایثارگر هم هستیم...
ممنون میشم کمک کنید )))
حداكثر ِ كسري بسيجي كه يه شخص ميتونه بگيره 6 ماه هستش. بيشتر از اون ديگه نميدن.
دوست عزیز کلاً برای امریه اولین شرط داشتن پارتیه، اگه پارتی نداری، باید اوضاع معدلت خوب باشه، بسیجی فعال باشی و از اینجور چیزا.نقل قول:
ولی اگر پارتی داشته باشی هیچ شرط خاصی لازم نیست. اما با شرایط شما احتمال اینکه بتونی امریه بگیری کم نیست.
شما باید مراجعه کنید به خود قرارگاه، ببینید اصلاً پذیرش امریه برای اون ماهی که شما اعزام هستید دارند یا نه، اگر دارند و نظر مثبت نسبت به جذب شما هم هست، برگ اعزامت رو میدی به اونها (حداقل دو ماه قبل از اعزام) و کارهای اداریش رو خودشون انجام میدن.
اگر مثلاً بگن میتونیم برای یه دوره بعد از تاریخ اعزام شما رو پذیرش کنیم، شما تشریف میبرید نظام وظیفه، یک دوره تاریخ اعزامتون رو تمدید میکنید، با برگ سبز جدید میرید و امریه میشید.
من یک حکم مسولیت +2 سال بسیج فعال +یک برگ سبز(اموزش تکمیلی)دارم الان به من چند ماه کسری می خوره
باتشکر:11:
شما برگه گواهی شهادت از بسیج هم داشته باشی حداکثر 6 ماه کسری میگیری.نقل قول:
مرسی دوست عزیز
ممنون
پارتی هم تا حدودی دارم اما...
..
.
من نمیدونم چیکار باید بکنم؟!@!
به کی؟ چی؟ باید بگم؟؟؟
هم تو سپاه، هم تو جای دیگه پارتی دارم.. اما یکم شیش و هشت میزنن!! (نمیدونن امریه چی هست و چیکار کنند)
از دوستان اگه باز کسی راجع به امریه اطلاعی داره ممنون میشم بگه.... یا اگه خودش امریه بوده یا هست
دوستان شنیدم سپاه ظرفیتش با سرباز معلم برای تابستون پر شده و احتمالا اعزامیای تیر نیروی انتظامی یا ارتش میفتن!
چیزی شنیدین در این مورد؟
هههههههههههههههههههههههه ایول خیلی باحال بود :10:نقل قول:
هنوز محل خدمت من ابلاغیه ای نیومده اما فکر کنم با کفایت بشه 8 ماه
نقل قول:
امریه مثلا سرباز سپاه شدن رو میگی ؟؟
برادر شما پا میشی میری مثلاً قرارگاه خاتم الانبیا، میگی پذیرش امریه دارین یا نه. اگه گفتن داریم، شرایطش رو بهت میگن. نهایت اگه واجد شرایط بودی (پارتی و بسیجی و اینا) برگ اعزامت رو میگیرن و بقیه کارها رو خودشون انجام میدن. بعد که برگه سفیدت میاد در خونه، تو برگه ات نوشته امریه فلان جا (فکر کنم)نقل قول:
من امریه سازمان فنی مهندسی شهرداری شدم، والا همین کل داستان بود! منتها اعزامم یک شهریوره.
مرسی ممنونم
پس یعنی شما هم واسه کاراتون رفتید شهرداری و گفتید امریه میخواید یا نه؟؟؟
بله، یک مقدار برید اونجا پرس و جو کنید، خودشون راهنمایی میکنند.
من نیرو دریایی ارتش ( کوهک ) هستم.
میخواستم ببنیم کسی آماری از بیمارستان گلستان داره؟ جای خوبی هست واسه خدمت؟ بخش اداریش یا هرجای دیگه ای.
ماشالله به هرکی میگی بچه تهرانی قبول نمیکنه آدمو . میگن بچه تهرانی ها دنبال مرخصی هستن.
خوب وقتی تو شهر خودتی مرخصی هم دوست داری بری که مجبور نشی مثل من امروز رو نهست کنی!!!!!!:41:
کسی این خبر رو شنیده؟ میگن ارتش قراره 5 شنبه ها رو هم تعطیل کنه؟؟؟ ساعت کاری بشه تا 6؟
کسایی که امروز میدون سپاه بودن بگن چجوری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟