مهم ترین نکته یادتون رفته دوست عزیزنقل قول:
دیوایس رسمی گوگل و پشتیبانی خوب کوکرها از این گوشی,چون تو دنبای اندروید بعد سخت افزار مهم ترین نکته هست که آپدیت های بعدی دریافت خواهد کرد یا خیر
Printable View
مهم ترین نکته یادتون رفته دوست عزیزنقل قول:
دیوایس رسمی گوگل و پشتیبانی خوب کوکرها از این گوشی,چون تو دنبای اندروید بعد سخت افزار مهم ترین نکته هست که آپدیت های بعدی دریافت خواهد کرد یا خیر
سلام..نقل قول:
تایید میشه..
مطمئن خیلی ها بین اپتیموس 4 ایکس و گالگسی نکسوس میان نکسوس رو انتخاب میکنند...دلیلشم مشخصه..
به نظر خودتون سخت افزار قوی با ساپورت قوی بهتره یا سخت افزار قویتر بدون ساپورت؟؟؟؟
همه چیز سخت افزار نیست...
حتی گوشی های تک هسته ای هم بازی هایHD رو میتونند اجرا کنند..
بابا اسفالت 7 روی XPERIA MINI هم راحت اجرا شد:sq_2:
MastWanted روی Galaxy S هم راحت اجرا شد:sq_2:
Maxpayne روی ONE V راحت اجرا شد:sq_2:
Dead Trigger با اون گرافیک خفنش روی x10 و HD2 با اندروید پورت شده روی High اجرا شد:sq_2:
الان ببینید اس3 و.. تازه 4.1.1 گرفتند برای 4.1.2 دارند برنامه ریزی میشند..
گالکسی نکسوس 4.2 رو گرفته:دی
از نظر Developer ها هم الان سری به بخش رامها در xda بزنید تاپیک لیست رامها, رام جیلی بین رو بشمارید.. بیشتر از 50 کاستوم رام جیلی بین برای این گوشی ریلیز شده!!!!!مگه چند ماه از ریلیز جیلی بین گذشته؟:دی
فکر نمیکنم ساپورت Developer ها هم چیزی کمی باشه ..
بازم ازطرفی.. نمایشگر SUPER AMOLED HD سامسونگ که دیگه طلبش کم نیست..
به نظر من ایرادی که میشه ازش گرفت باطریشه نسبت به رقیباش متوسط هست..
داداش میتونی اس 3 دسته دوم بگیری..نقل قول:
ولی میدونی همین دیروز اس 3 داداش من از دست شاید از فاصله کمتر از 1 متر افتاد نمایشگرش شکست...
بله.. سامسونگ فکر کنم داخل ساخت اس 3 از افتابه استفاده کرده..
داداش one x بگیری نسبت به اس 3 به نظر من بهتره.. همین کیفیت بدنش خودش می ارزه.. دسته دومش میتونی در حد بگیری..
قیمتا کاهش داشتند..
TIOMAP چرا نمیخوای؟ مگه چشه؟؟؟
One S بدجوری چشمم رو گرفت ، خیلی خوش دست و زیبا بود ، اگه دوستان بحث باتری و مشکلات باتری اش رو شایعه میدونن میخرمش
Ion و کلا اکسپریا ها رو هم به صفحه نمایشش و زاویه دید و کیفیت رنگش ایراد میگیرن
TI OMAP بخوام بگیرم گزینه های بهتری هم هست که قیمت معقول تری داره
صفحه نمایشش چه ایرادی داره؟ از این حرفها زیاده ، هرکی یه جی میگه:sq_6:نقل قول:
Ion و کلا اکسپریا ها رو هم به صفحه نمایشش و زاویه دید و کیفیت رنگش ایراد میگیرن
ONE S گوشی خوبیه..نقل قول:
کلا اچ تی سی یکم باطریش ضعیفه.. ولی میگن داخل اپدیت ها ONE X خیلی بهبود باطری داشته مطمئن شامل ONE S هم شده.همینطور گوشی خیلی شیکی به نظر من...
در ضمن داداشم فکر کنم دیدت نسبت به TIOMAP یکم بده.. اخه دقت کن چیپست های گرافیکش خیلی معروفه.. امازون داخل هردو تبلت جدیدشم از همین TIOMAP 4 استفاده کرد..
گوشی های اپل رو ببینی چیپستهاشون ساخت TIOMAP و سری Power-VRSGX هست.. چیپستMedfield اینتل که برای موبایل ها بهینه شده هم در کنار پردازنده ATOM از پردازنه های گرافیکی همین شرکت استفاده کرده..
در ضمن داداشم TIOMAP 4 اواخر 2011ریلیز شده ولی Snapdragon S3 اواسط 2010... یعنی TIOMAP 4 کلا از Soc و معماری جدیدتری برخورداری...به عبارتی گوشی هایی مثل Galaxy Nexus .Razer Maxx و... چیپست و Soc نسبت به xperia ION. S و.. دسته کم 1 سال جدیدتره:دی..
برای اطلاعات بیشتر میتونید به ویکیپدیا مراجعه کنید.
کیفیت نمایشگرشون خیلی عالیه.. به خصوص رنگها رو بسیار طبیعی نشون میدند.. فقط زاویه دید ضعیف هستند.نقل قول:
من خودم xperia S داشتم..تجربه شخصیم رو گفتم.
بحث معماری و سابقه استفاده از چیپ ست های TI OMAP نیست ، دید من هم نسبت بهش منفی نیست که ندید بگیریم ، بحث قیمت گلکسی نکسس هست که معقول نیست با این چیپست
دوستان الان 4x hd رو کلا رد میکنن ؟ غیر از این موارد چه گزینه های دیگه ای هم هست ؟
One S چه برتری نسبت به نکسس داره؟!
صفحه نمایش ضعیف تر و ساپورت به شدت ضعیف تر.
چه برتری هایی داره؟! شاید ۵٪ از نظر سخت افزاری قوی تر باشه !
تنها گوشیه که با این قیمتا ارزش خرید داره !
داداشم خب چیپستش که نسبت به XPERIA SL یا ION که هم قمیتش هستند جدیدتر و بهتره که..نقل قول:
حالا بگذریم..
4X رو شخصا میپسندم به خصوص ظاهر و کیفیت ساختش عالیه.. سخت افزارشم که دیگه مشخصه. مشابه ONE X . Nexus 7 و...
فقط باید قید کاستوم رام و کرنل بزنید...الان 4.0.4 هست مطمئن به 4.1.1 یا بالاتر اپدیت میشه...
داداش پارسا الان متسفانه این سخت افزار مد شده..نقل قول:
همین الان در بخش اخبار موبایلستان خوندم سامسونگ میخواد اس 4 رو با پردازنده 8هسته ای بده بیرون..
فقط سخت افزار مطرح نیست.. بلکه ساپورت هم خیلی مهمه این وسط..بازم میگم.. سخت افزار قوی با ساپورت قوی بهتره از سخت افزار قویتر بدون ساپورت هست..
به نظر من الان هامون پردازنده دو هسته ای هم برای موبایل یکم زیاده...
گوشی های تک هسته ای مثل Galaxy S که سال 2010 امدن هم میتونند هنوز MastWanted و.. رو راحت اجرا کنند..میگم که اسفالت 7 روی XPERIA MINI هم اجرا شد...
الان این 4x از نظر ساپورت و باگ هایی که احتمالا داره و کلا ایرادات چگونه میبینین ؟
از نظر قیمت نسبت به همه گزینه ها بهتر هست
ضعف دوربین اش رو میدونم + یکسری ایرادات
One S های تو بازار اکثرا S3 هستن اگه با چیپ S4 پیدا کنید باز بهتره ولی مشکل بزرگی که داره همون HD نبودن صفحه نمایششه...نقل قول:
گوشی ion که سفارش داده بودم دوشنبه ( بعداز تعطیلات) دستم میاد و همانطور که میدونید سیستم عاملش آندروئید 2.3 هستش به نطر شما بلافاصله به ورزن جدید (الان جدیدترینش واسه ion چیه؟) آپدیتش کنم یا نه؟
چه تغییراتی به وجود میاد؟ظاهرش خیلی عوض میشه؟از همه مهم تر سرعتش بیشتر میشه یا کندتر؟
قبل از آپدیت میشه بک آپ گرفت تا دو باره به ورزن قبلی برگردونیم؟
دوستان به این نتیجه رسیدم که بودجه رو افزایش بدم و s3 بخرم
واقعا از این گوشی نمیشه گذشت
فکر میکنید از 1500 ارزونتر بشه؟
پیشاپیش مبارک باشهنقل قول:
اگه با گارانتی باشه حتما نسخه اندرویدی که داره 4.0.4 هست ولی اگه بدون گارانتی باشه احتمالش بیشتره که نسخه 2.3 باشه
اصلا نیازی به بک اپ نیست به محض گرفتید می تونید از طریق وای فای یا نرم افزار اختصاصی سونی که داخل خوده گوشی هست رو پی سی نصب کنید و اپدیت کنید
ممنون دوست عزیز
اولین باریه که آندروئید میگیرم قیلا همش سیمبین داشتم
از طریق وای فای گوشی آپدیت خواهم کرد و در ضمن بدون گارانتی هستش
فرق 2.3 با 4.0.4 چیه؟میشه تغییراتی رو که ایجاد میشه به طور کلی بفرمائید؟سرعت بیشتر میشه؟یا کندتر؟اگه کند تربشه و این کندشدن محسوس باشه آپدیت نمیکنم چون من زیاد تو نخ نرم افزار نیستم نهایت چند تا نرم افزار ضروری که تو اکثر گوشی ها هست
اگه کیفیت عکسبرداری بهتر بشه که خیلی عالیه
خواهش می کنمنقل قول:
اندروید 4 خیلی بهتره هم از نظر گرافیکی و امکانات و هم نظر ساپورت بهتر سخت افزار تو 2.3 خیلی با گوشی های دو هسته ایی سازگار نیست منظورم اینه که از تمام منابع دو هسته به طور کامل بهره نمیبره و پیشنهاد میشه نسخه 4.0.4 نصب کنید هم از نظر امکانات و هم از نظر باگ های رفع شده گوشی,کند تر نمیشه بلکه کاملا روان تر میشه نسبت به نسخه 2.3,در مورد کیفیت عکس دقیق نمی تونم بگم چون این گوشی ندارم ولی تو یه سایت خارجی دیدم گفته بودن کیفیت عکس و فیلم کمی بهتر شده از نسخه 2.3
سلام
گوشی من سونی اریکسون لایو هست. اول 2.3 بود که آپدیت شده به 4.0.4
کمی لگ میزنه؛ یعنی در اجرای فرمان کمی کندتر شده.
کیفیت دوربین هم بهتر نشده. بعضیها میگن بدتر هم میشه. من خودم زیاد متوجه نشدم.
بنظر من آندروید 4 برای گوشیهای با رم کمتر از 512 خوب نیست.
وقتی آپدیت جدید میاد شرکت های سازنده باید مشخص کنن کدوم گوشی ها ظرفیت ورژن جدید و دارن و واسه گوشی هایی که قابلیت و سخت افزار لازم و ندارن نزارن خب
فردا پس فردا یه ورزن میاد گوشی های دو هسته ای هم جواب نمبدن اونوقت آپدیت میکنی و بعد پشیمون میشی که چه اشتباهی کردم:sq_11:
بله درسته ولی فعلا همین رم یک گیگ کار راه اندازه ولی در آینده نزدیک نیاز به 2 گیگ هست نکسوس 4 گوگل ببینید رم دو داره این نشون میده که تو ورژن های بعدی اندروید حتما به رم دو نیاز پیدا میشهنقل قول:
البته اینم بگم که افزایش رم واسه عملکرد بهتر وگر نه همین یک واسه اندروید زیاده
اونوقته که دوباره باید کلی پول بدیم و یدونه خوشکلشو با رم 4 گیگ بگیریم و این داستان ادامه دارد ...:sq_2:
سیستم عامل وقتی متن باز باشه همینه مثل وین فون و سیمبین خدا بیامرز و ای او اس نیست که یه ورژن بخوره بعد یه سال یه ورژن دیگه می خورهنقل قول:
بله تایید میشه:دی
البته دقت کنید با خرید این گوشی کمک بزرگی به صنعت پیچ های ایران میکنید چون پیچاش 100 درصد وطنی ــه
گوشی Galaxy S duos 7562 گزینه Quiet ring op pickup نداره ؟
می خواستم بدونم ، موقع زنگ زدن گزینه ای نداره که بشه با جابجا کردن صدای زنگ اون کم بشه !؟
نداشته باشه هم با نرم افزار قابل حله.
گوشی Galaxy S duos 7562 گزینه Quiet ring op pickup نداره ؟
می خواستم بدونم ، موقع زنگ زدن گزینه ای نداره که بشه با جابجا کردن صدای زنگ اون کم بشه مثل htc یا iphone !؟
سلام
بنظر شما الان که ارز مبادلی برای گوشی ها تصویب شده خوبه برای خرید اقدام کرد یا باید صبر کرد؟؟؟
(الان قیمت بعضی از گوشی ها بجا ی اینکه بیاد پایین رفته بالا:sq_10: )
سلام بچه ها با 600 چوب چی میشه خرید ؟
سامسونگ نباشه
اندروید بالای 2.2 باشه
کیفیت اسکرینش خوب باشه و بزرگ
dual core هم باشه بد نیست
مرسی
سلام.سونی ایکسپریا u بگیر.cpu دو هسته ایی.اندروید 2.3.7 هست تازه تا اوایل 2013 اندورید 4.1 هم واسش میاد.البته الان رام رسمی 4.0.4 واسش اومده.دوربینش 5 مگاپیکسل هست.فیلمبرداری hd داره.صفحه نمایشش حرف نداره یعنی فوق العادست. 3.5 اینچ هم هست.خیلی هم گوشیه قشنگی هست و کلا خوش دسته.عکسش رو تو نت میتونی سرچ کنی.قیمتش الان که دارم تایپ میکنم:31: 580.000 تومن هست.نقل قول:
من خودم این گوشی رو دارم اگه سئوالی در موردش داری در خدمتم
سلام
از گوشی xperia miro خوشم اومده
ولی میخوام بدونم با اندروید 4 و cpu 800 هنگ ممکنه زیاد داشته باشه؟
من اصلا اهل برنامه و بازی و اینا نیستم
لطفا زودی راهنماییم کنید تا گرون تر نشده!!
چرا هنگ کنه؟ اگر بنا به هنگ کردن بود که اندروئید 4 نمی ذاشتن روشنقل قول:
دقیقا ۲ روز پیش دستم بود. نسبت به قیمتش اصلا نمیارزه. خیلی انتخاب های مناسب تری هست. به شدت کنده و لگ داره.نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز،یه سوال داشتم حافظه 8 گیگ برای گوشی اندرویدی کم نیست،آخه شنیدم فقط رو دو گیگش میشه برنامه نصب کرد و دو گیگم همنیجوری نیست،کلا شش گیگه یعنی ؟
این جواب میده برا نصب برنامه ها ؟
از فروشنده ها پرسیدم میگفتن مشکلی نداره
دوست داشتم از افرادی که تجربه کار با گوشی رو داشتن هم بپرسم
میشه راهنماییم کنید تو همین رنج قیمت چه انتخاب های دیگه ای میتونم داشته باشم؟
ایرادش فقط کندیش بود؟نقل قول:
شاید شما برنامه زیاد نصب کرده بودید روش
گوشی یه مشکل نرم افزاری داشت و رفیقم داد دستم و وایپش کردم. :) در نتیجه خیر. :)نقل قول:
A5 800MHz واقعا انتظار چندانی ازش نمیره.
مفت گرونه.
سلام.من چندصفحرو خوندم. ولی ندیدم کسی یه اشکال این گوشیرو بیان کنه! همه همینجوری رو هوا می گفتن نخرین!!
کسایی که میخوان این گوشیو بخرن بگردن تو سایتا و فرومهای درست و حسابی مشخصات و نقدهای دقیق این گوشیرو پیدا کنن نه اینکه با حرفای خاله زنکی دو سه نفر کلا از خرید پشیمون بشن!
و کسایی که تو این فروم مثلا راهنمایی می کردن! میشه بگین چرا نباید بخرن!؟ اگه یه مارک مثل هواوی چینی که دی جی کالا داره میفروشه روش بود احتمالا یه جنس خوب و عالی از آب در میومد چون ساخت ایران نیست! واقعا برای خودمون متاسفم با این فرهنگ عقب مونده مصرف گرا...
حداقل چنتا ایراد ازش میگرفتین آدم دلش نمیسوخت! تو یه سایتی از گوشی اسکای اونقدر ببد و بیراه گفتن که من گفتم تا گوشیو باز میکنی حتما منفجر میشه! ولی تو آپارات کلیپ بررسیشو دیدم آندروید4 بود با پردازنده 1 گیگ و گرافیک power vr و بازی اچ دی هم اجرا کرد مثل هلو و بعد بنچمارک گرفت از گالکسی اس پلوس بالاتر و با اچ تی سی دیزایر اچ دی برابر بود! ولی از نظر کاربرای اون سایت مثل اینجا چون گوشی ایرانی چینی بود کلا نباید هیچکس اونو میخرید. در حالیکه الان کپی های چینی تو بازار پره و همه میخرن و بدون نق و نوق استفاده می کنن!!
اگه نقد می کنین بدون غرض و درست انتقاد کنین.مشکلاتشو بگین.محاسنشو بگین.نه اینکه چون چینی ایرانیه نباید بخرن و از این مزخرفات.همه اون چیزایی که گفتین ذره ای ارزش نداره برای کسایی که میخوان این گوشیرو بخرن
سلام
نظرتون در مورد جی ال ایکس اسکای و اسنووی چیه؟
لطفا نظر احساسی و خاله زنکی ندیدن که چون ایرانی و چینیه ارزش خرید نداره و از این حرفا!
من یه اطلاعاتی در مورد تواناییهای فنی و اشکالات عمومی این گوشیا میخوام
ایراد بزرگش نداشتن پشتیبانی قویهنقل قول:
یه تعداد محدودی تولید می کنن و میرن سراغ مدل بعدی و کلا پشتیبانی تعطیل می شه
2-گول زدن مردم یه اسم ((ایرانی بودن واقعی))
توی تبلیغاشون گوش همه رو کر کردن اونقدر گفتن ایرانیه در صورتی که 100 در 100 چینیه !
دوست عزیز می شه یه مدل گوشی کپی چینی بخری که بدون نق و نوق کار کنه از دم همه یه سال مهمونتن
دوست خودم داشت اولش کلی طریف می کردش ازش بعد یه سال مشکلات عجیب غریب براش پیش اومد گوشی انداخت گوشه خونه