برای انگلیسی شدن فالهای زبان رو جز زبان انگلیسی حذف کنید
از ادرس
Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Localization
مشکل روون بوت هم بازی بسیار روون اجرا میشه به یو تیوب یه نگاهی بندازید!! حتی با گرافیک انبورد
Printable View
برای انگلیسی شدن فالهای زبان رو جز زبان انگلیسی حذف کنید
از ادرس
Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Localization
مشکل روون بوت هم بازی بسیار روون اجرا میشه به یو تیوب یه نگاهی بندازید!! حتی با گرافیک انبورد
این فردی کروگر اینجا چکار می کنه :D
Babality این کروگر باحاله
این بازی رو بازسازی کردند خیلی خوب شد داستانش تلفیقی از فیلمش و سریالش هست
سریالش که خیلی خوب بود یادش یخیر جزو معدود سریالهایی بود که انتهاش شخصیت منفی پیروز میشد و شخصیت مثبت را از بین میبرد
:n01:
کارگردانش هم ایرانی بود
واقعا به ایرانی بودن افتخار میکنیم
البته ایشون فوت کردند خدا رحمتش کنه روحش شاد :n27:
استیج ها برای جاهایی که میشه حرکت زد توش :دی مثل جنگل، The Pit، اون جایی که اسید دارهنقل قول:
بازی دو نفره رو نمیدونم اما زدنش کاری نداره، باید تو فاصله ی جامپ بزنی، که تقریبا یه خورده باید دور واستی اگه بازم پیدا نکردی توی آموزش Fatality ها یکی رو پیدا کن که فاصله ی اونم جامپ باشه قشنگ کادر فاصله رو میندازه برات، نه واقعا هم سخت نیست، سریع زدنش هم زیاد مهم نیست درست زدنش مهمه.
اوهوم خیلی هم تر و فرزه ناکس :دی Fatality دومش هم خیلی حال میده :دینقل قول:
آخ آخ، یعنی بعضی از این Babylity ها کِره خندست، برای "کِنشی" رو دیدم دو ساعت خندیدم خندایی، خیلی باحال بود
امیدوارم از این بازی زیبا به همراه باس هاش لذت کافی رو ببرین :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستا قضیه ی این Fatality ها کسی میدونه چیه؟ بعضی شخصیت ها 3تا؟ همه دارن باید کاره خاصی بکنی تا آزاد بشه یا فقط بعضی ها دارن؟ ماله من فقط اسکورپیون و رپتایل سه تا Fatality دارن
اوه اوه، ایول باو، تنها مشکلش همین بود که اینم حل شد، فقط حیف که این غول تشن ها Fatality ندارننقل قول:
زمانی که گفته میشه در فاصله Jump یعنی تقریبا باید به اندازه نصف کادر از حریف فاصله داشته باشینقل قول:
دوستان این Babality و Stage fatalityها زدنشون چطوره؟ واقعا سخته من هر چی رو زمین میزنم حرکت رو نمیزنه البته تو babality گفته jump کسی میتونه بگه چطوری مسشه انجامشون داد؟
Sweep و Varies به معنی اینه که به حریف نزدیک باشید یعنی تقریبا چسبیده به حریف
برای Bability معمولا فاصله Jump باید باشه
Stage هم فقط تو زمین حاصی قابل اجراست وقتی میخواید حریف رو انتخاب کنید میتونید زمین رو هم انتخاب کنید (فقط زمین هایی که پایینشون عکس یه کله اسکلت قرمزه میشه توشون Stage رو اجرا کرد)
برای اجرای Stage هم تا اونجا که تست کردم باید به حریف چسبیده باشید.
من هنوز بروتالیتی و فرندشیپ و انیمالیتی که تو نسخه های سگا بود رو تو این بازی ندیدم (همچنین endurance mode )
کسی چک کرده؟
موقعی که میخواین دو نفره بازی کنید ، وقتی هر دو نفر مبارز هارو انتخاب می کنن قبل از اینکه وارد بازی بشه طبق روال سری های کلاسیک کامبت یک سری 6 تایی رمز هست که میتونید بزنید (هر نفر 3 تاش رو باید بزنه)
که یه سری قابلیت ه به بازی اضافه می کنه مثلا زمان فینیش رو بیشتر می کنه و فرصت بهتری دارین تا روی حریف فن اجرا کنید و.....
محتوای مخفی: Code
raso666 ازین راه استفاده کن ببین درست میشه یا نه
نقل قول:
سلام به همه طرفداران این بازی
خوشبختانه مشکل اهسته بودن رو تونستم برطرف کنم.
باید رزولوشن رو بیارین پایین اما مشکل اینه که کمتر از ۱۲۸۰×۷۶۰ نمیشه پس برید به سیو های بازی در:
C:User:PC Name:AppData:Roaming:MKKE
در این قسمت روی Option کلید کنید رزولوشن بازی رو اون جا نوشته اون را به:
۱۰۲۴×۷۶۸ تغییر دهید و سیو کنید حالا وارد بازی شوید ولذت ببرید از بازی
در بینندگان تقاضا دارم این مطلب را در جاهای دیگه نیز گسترش دهید
MR.47
آقا مرسی فقط برای برگردوندن اون کاراکترا که حذف شد راهی نیست؟؟؟نقل قول:
یعنی هم goro و kintaro و shao kahn باشن هم kenshi و rain و freddy ....
فک نمیکنم داشته باشهنقل قول:
حذف نشدن داداش اون دکمه ی سمت چپ لامصب رو بزنی میره اونور، همه هستن :دینقل قول:
ماله من که همینطوری هست اصلانقل قول:
[Video]
resolution = {1024, 768}
ببخشید دوستان این فایل رو کدوم قسمت بریزیم؟نقل قول:
جایگزین 2 پوشه فعلی بکنیم یا اینکه بگذاریم هر 2 با هم وجود داشته باشن؟
جفت پوشه هارو کپی کن تو فولدر DiscContentPC فایلها جایگزین میشه، همیننقل قول:
مشکل کندیش رو با تغییر رزولیشن حل کردم الان چجوری می تونم تمام صفحه اش کنم؟
قسمت option بازی فول اسکرین on بزن یا alt+enter بزن :n25:نقل قول:
سلام
من بازی میکنم یک جاهایی سرعت معمولیه یک جاهایی کند میشه یک جاهایی سرعت 2بلست:n04:
چیکار کنم رزولیشنو کم کردم 1280*720 همیچی هم offe
لازم به ذکره مثلا یک مرحله سرعت کمه اگه مثلا خارج شم دوباره بیام تو بازی سرعت خوبه اما بعد چند دقیقه میشه Slow motion :n21:
مشکل چیه از از pc زغالیه که همون محله ها رو رون اجرا میکنه اما میگم بعد چند دقیقه یا مثلا رد کردن 1-2 مرحله اینطوری میشه
پچ مچ نمیآد :n14:
---------------------
راستی قضیه ء این لباسا چیه من نسخه FLT رو گرفتم 8.8 گیگ فکر کنم
تو قسمت انتخاب ها استارت رو میزنم لباسا رو میده mk1 mk2 mk3 و فکر کنم 2 تا دیگه امروز گرفتم خوب دقت نکردم اما حالا...
این لباسا رو که تو چند تا پست قبل گذاشتن دانلود کنم هموناست یا کاستوم دیگه ای(اضاف میشه)؟؟؟
مشکل اروم شدن خیلیای دیگه دارن از جمله مننقل قول:
مشکل از سیستم اصلا نیست چون با سیستمای خیلی قوی هم مشکل داشتن
واسه همین مشکل هم فعلا بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار:n22:
نه دیگه این همه هم شوت نیستم:n02: منظورم اینه بالا و پاین صفحه سیاه هستنقل قول:
من وقتی رزولیشن میارم پایین میرم به بازی رزولیشن همون 1280*760هست و کمتر نمیشه:n27: صفحه اپشن تغییر دادم و سیو کردم ولی تغییر نکرد :n23:نقل قول:
بابا چقدر کمبو...:n04:
1 ساعت فقط با تمرین وقت گذروندم
راستی چرا گوشه سمت چپ و راست پایین توی قسمت انتخاب کاراکتر "سایبر ساب زیرو" هستش و فقط سمت چپیه سلکت میشه . روی اون سمت چپیه هم که بری کاراکترهای جدیدی میاد . قضیه این چیه دقیقا ؟
دیگه اول باید کمی شانسی کمبو ها رو بزنی تا دستت بیاد و خود به خود که زیاد بازی کنی یاد میگیری . tekken x SF نسبت به این خیلی کمتر کمبو داشت که سریع یاد میگرفتی ولی این خیلی طول میکشه . ولی خیلی سیستمشون شبیه همه و واسه همین من یکی سریع اشنا شدم با بازی .نقل قول:
جواب ها بولد میباشید :دینقل قول:
اخه اکثر حرکتهای خاص که شبیه همه . همون جواد ها :n02: مثل پایین جلو X یا پایین عقب A و ... . کمبوها رو هم به نظرم شانسی بزنی و یاد بگیری بهتر تو دستت میاد . البته اگه وقت بزاری روش بهتر اینه که هر کدوم رو از روی همون move list یاد بگیری . من فقط بیشتر واسه فیتالیتی ها لیست حرکتها رو نگاه میکنم .نقل قول:
سلام قضیه این E و علامت رعد و برق چیه؟ بعضی اوقات پر میشه؟باید چکار کرد؟ من یه بار دیدم نوشته x و E و رعد وبرق را با هم بزن زدم یه حرکت خیلی توپ انجام داد ولی شانسی بود حالا این E و علامت رعد وبرق کدوم دکمه ها هستند و چکار میکنند؟
سلام
بچه ها سیوهای بازی کجان ؟
اینا دکمه نیستن سه حالت هستن که اون خط پایین که پر میشه تو هر حالتی قرار میگیره . وقتی یه خونه پر میشه نوشته E . یعنی میتونی یه special move رو به صورت قدرتی تر بزنی و یک خونه از اون خطت خالی میشه . وقتی به رعد و برق میرسه میتونی break بزنی . break جوریه که وقتی طرف داره روت کمبو میزنی تند تند جلو + دفاع رو بزن تا کمبوی حریف رو میشکنه و در عوض یه حرکت خفن روی حریف میره و این کار دو خونه از اون خطت رو خالی میکنه . وقتی هم سه تا پره و X نشون میده میتونی با مصرف اون سه تا حرکت x-ray رو بزنی که یه حرکت خیلی خفن میره و تقریبا یک سوم از خون حریف کم میشه .نقل قول:
مهم ترین کمبو ها کدومن؟
کدومارو یاد بگیرم؟
همشون مهمن :دینقل قول:
آخه با کدوم شخصیت؟
کل تاپیک دریغ از یه اسکرین شات !!!!!
سلام اول میخواستم از Gregar عزیز به خاطر جواب مفیدش اینجا تشکر کنم :n12:چون دکمه تشکر نیست .:n13:
بعدشم هم یه مشکل برام پیش اومده که وقتی بازی را نصب کردم رفتم داخل بازی و چند دست هم بازی کردم ولی وقتی اومدم از بازی بیرون دیگه اصلا نمیتونم برم داخل بازی یعنی رو ایکون دبل کلیک میکنم آیکون بازی هم میاد ولی داخل بازی نمیره. رفتم مشکل یابی ویندوز رو زدم دیدم میگه ورژن direct3D اشتباه است ویندوز 8 دارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟:n01:
نیازی به تند تند زدن نیست داوش، همون دفاع و جلو رو نگه داری بریک میکنه :دینقل قول:
مگه کمبوی مهم هم داریم؟ :| اکثر کمبو ها سه ضرب هستن، هر چی بیشتر بهتر ولی شما ببین کدوم رو میتونی راحت پیاده کنی. البته تعداد ضربات مهم نیست اصل کار دمیج روی حریفه :دینقل قول:
چرا نیست؟ |: سمت راست پایین هر پست رو اگه نگاه کنی نوشته "تشکر از کاربر" روش که کلیک کنی میشه تشکر :دینقل قول:
بازی رو از فولدر خوده بازی هم اجرا کردی نیمد؟ یا از شرتکات روی دسکتاپ؟
یعنی با نگه داشتن هم بریک میزنه ؟ والا تو اموزشش که نوشت tap کن این دکمه ها رو .نقل قول:
+
ایشون کاربر تازه واردن تشکر واسشون فعال نیست .
دو تا سوال داشتم
هیچ جای بازی قسمتی نیست که بشه یه کاراکتر برا CPU انتخاب کرد و باهاش مبارزه کرد؟
Training رو نمیخوام چون جون ها دوباره پر میشن
و این که زمین قسمت Fatality Training رو نمیشه عوض کرد؟
Stage Fatality ها رو نمیشه تمرین کرد این جوری!
اوهوم، امتحون کننقل قول:
آره بعدا دیدم دوتا پست داشته :دی
این قسمت داستانیش رو رفتم خیلی باحاله
شایوکانگو گیر کردم عین خر میزنه لیو کانگمو :n02:
حالا نه که سرعت بازی هم درسته ! یکی کنده یک کانفیگم دوبلست سرعت:n04:
اینم که از 5 تا آپارگاد 1کیش به نامرد میگیره:n02:
از تبر مبرم نمیشه فلار کرد میشینم میخوره تو ملاجم سرم گیج میره ...:n02:
خلاصه .......
ترینر سالم میخوام یک 13 کاره گرفتم کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد ببخشید:n02:
شما بیا این فایلو پاک کننقل قول:
C:\Users\YourName\AppData\Roaming\MKKE\Options.ini
بنده هم مشکل مشابه شما داشتم و ویندوز 8 اینطوری حل شد.
رفقا یه سوال !
وقتی که لباس دوم کاراکترها رو آزاد میکنم چطوری میکتونم تو بازی ازشون استفاده کنم ؟
بله از فولدر خود بازی هم نمیاد جالبه که بعد از این مشکل بازی hitman هم دیگه نمیاد خودم فکر میکردم مشکل از directx باشه ولی اونم رو هم دوباره نصب کردم ولی نیومدنقل قول:
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون:n12::n02: مشکل حل شد.:n16:
سلام
توی قسمت انتخاب کاراکترها دکمه ی استارت یا همون شماره 2 را بزنید.
با تشکر