پست شماره 2034 رو دریابید !
اینم یه PDF، که شاید به کار دوستان بیاد
http://personalfirewall.comodo.com/Comodo_Internet_Security_User_Guide.pdf
Printable View
پست شماره 2034 رو دریابید !
اینم یه PDF، که شاید به کار دوستان بیاد
http://personalfirewall.comodo.com/Comodo_Internet_Security_User_Guide.pdf
جواب سوال اولی رو نمیدونم . ولی برا یوزهای شبکه ip ادرس اون جایی که میخوای ازش دانلود کنه مثلا کامپیوتر خودت رو توی این قسمتی که تو عکس گذاشتم ، add کن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گشتم پیدا نکردم. فایروال کمودو قسمتی که به صورت آماری و نموداری ترافیک آنی شبکه رو نشون بده نداره؟
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
جای سواله برام که چرا دوستان در کنار کمودو علاقه دارند از دیتابیس یا نرم افزار آنتی ویروس یا سکیوریتی های دیگر بصورت غیر ریزیدنت در حافظه استفاده کنند؟ (منظورم DNS نبود) ؟
مگه کمودو به تنهایی مثل سایر سویت ها قدرت و امنیت کافی رو نداره براشون؟
شنفتیم که کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی چه نیازی به این کار به ظاهر بیهوده وجود داره؟ خوب اگه به امنیت کمودو در ماژولهای امنیتیش شک دارید چرا استفاده می کنید ازش؟ برا منم جای سوال شد! که واقعا کمودو کمو کسری داره منم برم سراغ برنامه های قویتر یا برتر سال
منم تو فایروالش نمودار آماری ندیدم ولی ترافیکو به صورت غیر نموداری تو active connections نشون میده .نقل قول:
آنتی ویروسش که خیلی کسری داره . من خودم برا کسانی که نابلد هستن اصلا کمودو توصیه نمیکنم . ولی فایروال و سندباکسش عالیه . کمودو به درد کاربرای متوسط و سطح بال میخوره . منظورم از متوسط کسی هست که با تنظیمات اصلی (نه جزئی) فایروال و آنتی ویروسها به طور کلی آشنایی داشته باشه و مثلا کنار کمودو از malwarebytes و محصولات مشابه استفاده بتونه بکنه تا ضعفهای دیتابیس کمودو رو کاهش بده . البته سیستم cloud scannig هم داره ولی نمیدونم چرا بعضی از ویروسها رو نمیشناسه . یا اگر بشناسه قدرت پاکسازی و حذف کردن اثرات اونها رو نداره . که این عامل آخری باعث شده از سایتهای تست محصولات امنیتی معروف تاییدیه نتونه بگیره . در ضمنن هوش مصنوعی آنتی ویروسش رو اگه بالا ببری خیلی درصد خطاش میره بالا . شما برا امتحان heuristics رو بذار رو high متوجه میشه چقدر خطا داره . ولی در مورد فایروالش من در حد اطلاعات خودم هر جور تستش کردم مثل تست تو سایتنسبت به فایروال outpost بهتر جواب داد . حجم آپدیت دیتابیسش هم نسبتا زیاده که اینترنت سریعی رو می طلبه .کد:www.pcflank.com
کلا کمودو به خاطر فایروال قدرتمند و مجانی بودن و کامل بودن سوییتش محبوب شده .
دلسرد و مایوس کنندس! انگار کاسپراسکاری رقیب نداره! ولی منابع بیشتری رو اشغال میکنه! تو سایت آوی کامپرتیو هم که فکر کنم اف سکیور محصول برتر شناخته شده بود
چه ربطی به کسپراسکای داره . شما یه اینترنت سکوریتی مجانی رو داری با یه مصول حدود 50 هزار تومانی مقایسه میکنی ؟ هر موقع کسپر محصول مجانی داد بیا مقایسه کن . تجربه ی شخصی من از کسپر اینه که چه اصلش چه کرک شدش مفت نمی ارزه . NOD32 هم همینطور . در ضمن از نظر فایروال کسپر به گرد کمودو هم نمیرسه .:angry:نقل قول:
نظرتو بزار بنداز تو صندوق پیشنهادات!:31:نقل قول:
اکثر سایت های مقایسه نرم افزارهای امنیتی دارند از کسپر و رقباش میگن شما با این حرف نسنجدیت داری همه متخصصانشو زیر سوال می بری!
محصول رایگان! چه ربطی داره خوب باید بگم که کرک نه! ولی دادن شماره سریال همیشه کارساز بوده در ضمن امنیت سیستمم مهمه حالا پولی یا مجانی! تا حالا که سریال کار کرده! در ضمن تریال فول فانکشن 30 روزه برای همه کافیه! من نمیگم کمودو بده اصلا. چون دارم خودم ازش استفاده می کنم ولی گهگاهی حرفهایی شنیده میشه در رابطه با اون! یه مورد اینکه بدلیل عدم رعایت بعضی اصول تو بعضی سایت های مقایسه ای بهش تصدیق حضور ندادن.
همیشه پولی بودن خوب نیست همیشه رایگان بودن هم خوب نیست
این محصول آمریکاییه یکم جای بحث داره امکان داره با آی پی های ایران سر ناسازگاری بزاره! ولی کسپر روسی هستش و مشکلی با ما نداره (اینا نظریه هستند نه قائده که جای بحث دارد).
بازم میگم من خودم کاربر کمودو هستم و دارم همچنان ازش بهره می برم ولی بحث چیز دیگس. بحث ایجاد امنیت کلی هستش نه اینکه یکی بیاد بگه من کمودو رو با آویرا یا فلان چیز میخوام استفاده کنم! سویت امنیتی خود به تنهایی باید امنیت سیستم رو برقرار کنه.! گاهگاهی دیده شده که کمودو یه ویروس مثل اتوران رو شناسایی نکرده ولی ناد پیداش کرده من خودم شاهدم. در ضمن مشاهده شده که تو پاک سازی ناتوان بوده در حالی که سایر سویت ها این کار رو انجام دادن! شاید دو تا آنتی ویروس و سویت امنیتی استفاده کردین شما و دارین با هم مقایسه می کنین ولی اینجا اکثر سویت های امنیتی نصب هستند و در حال تست! من تو خونه دارم از کمودو استفاده می کنم و بدان حد نقص ازش ندیدم و با علم بر اینکه میدونم دانش بشری مطلق نیست و همه ی سویت ها در حد عالی نیستند و یا اینکه ممکنه سویتی فایلی رو ویروس شناسایی کنه و سویت دیگری نه ولی از اینرو یک انسان عالم و عاقل در پی بهترینه. اینهمه سایت های مقایسه ای مشهور تو اینترنت که دروغ نمی گن. مازاد بر اینکه خودمون هم در حال تست هستیم
با تشکر
در ضمن شما خواهشا خودتو کنترل کن و به قوانین این فاروم دقت داشته باش و زیاد هم حرص نخور. اینجا فاروم هستش محل تبادل نظر. محل ارائه نظرات و تجربیات!
شما که میفرمایید از کسپر خوبی ندیدید به خود شما مربوطه و نظرتون هم محترم!
الان من رو لپ تاپم کومودو دارم و رو یه LAN هم کاسپر 30 روزه دارم، من هم انتظار بیشتری از کومودو داشتم !
نقل قول:نقل قول:
عزیز همین کارای شما باعث بحث میشه تویه تاپیک!!
اخه اینجا تاپیک کمودو هست شما برای چی از کسپر بد میگی؟
بحث رو کوتاه میکنم
فقط اینجا رو ببین:به صورت کاملا عام هست تویه همشون کسپر جزو برترین هاستکد:http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&site=&source=hp&q=avtest&aq=f&aqi=g-sx1g1g-sx5g2&aql=&oq=&bav=on.1,or.&fp=3f40f95b1b9c7c0d
از سلف دفنس کمودو هم بخونیم:یکی از کاربرای کمودو گفته که با مالور بایت اسکن کرده تعدادی از فایل های کمودو پاک شدن! بدون دریافت هیچ پیامی از جانب کمودو!کد:http://forums.comodo.com/wishlist-cis/comodo-selfdefense-t67681.0.html
خودش هم اومده مقداری از فایل ها رو به صورت دستی پاک کرده! بازم چیزی نشده!
خب عزیز شاید سند باکس و hips و خیلی مزیت ها رو داشته باشه و ویروس نتونه از لایه هاش رد شه
ولی همین که سلف دفنس مناسبی نداره برای هر هـکری موضوع خیلی مهمیه وقتی یه کاربر عادی میتونه به صورت دستی فایل هاش رو پاک کنه دیگه هکره رو که خدا میدونه
شاید یکی از دلایلی که در تست ها شرکت نمیکنه همین عامل سلف دفنس باشه!
در کل این نظرا رو بی طرفانه گفتم خودم هم از کمودو استفاده کردم از کسپر هم همینطور کلا حفاظت از خود انتی ویروس خیلی مهمه به عنوان مثال شما به هیچ عنوان نمیتونید کرکی رو بدون خاموش کردن سلف دفنس کسپر بهش بخورونید!!
ولی خیلی از انتی ویروس ها مثله نود 32 در خیلی از مواقع حتی کرک خودش رو هم ویروس نمیشناسه.
و کلا اگر در اینترنت سرچ کنیم سایت هایی میبینیم که سروپای کمودو رو طلا گرفتن و خیلی هاشون هم از بدی هاش گفتن در کل نظر شخصی خیلی مهمه.
و سوال اخر از شما
انتی ویروس چینی کینگ سافت به خودش جسارت شرکت در تست های معتبر انتی ویروس ها رو میده ولی کمودو نه! چرا؟
من با حرف شما کاملا موافقم ولی اول باید این تذکر را به کسی داد که در تاپیک کمودو از کسپر دفاع می کندنقل قول:
عزیز همین کارای شما باعث بحث میشه تویه تاپیک!!
اخه اینجا تاپیک کمودو هست شما برای چی از کسپر بد میگی؟
دوست عزیز اگر مقایسه ای داری در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها بیان کنید و اگر تعریف و تمجید از کسپر یا هر سوئیت دیگری دارید در تاپیک خودش بیان کنید,طبق گفته ی مدیران این پست بی ربط باید حذف شودنقل قول:
دلسرد و مایوس کنندس! انگار کاسپراسکاری رقیب نداره! ولی منابع بیشتری رو اشغال میکنه! تو سایت آوی کامپرتیو هم که فکر کنم اف سکیور محصول برتر شناخته شده بود
این بحثا تمامش قبلن شده دیگه تمومش کنین بهتره
من دقیقا متوجه نشدم منظورت من بودم یا کس دیگه! ولی عارضم خدمتتون که این تاپیک محل مقایسه آنتی ویروس ها و فایروال ها یا قابلیت های اونا نیست! بله... ولی بحث سر یه چیز دیگس! اینکه چون تاپیک تاپیک خاص کمودو هستش و منم به نوبت خودم از کاربران قدیمی کمودو هستم دارم ایرادات و اشکالات عمدشو به مرحله بحث میزاریم! کمودو رو اومدیم در بعضی قسمتهایی که ضعیف عمل کرده با سویت های دیگری مقایسه کردیم. خوب این طبیعیه مقایسه کردن و انتخاب بهترین! آنتی ویروس رو باید با آنتی ویروس مقایسه کرد نه با برنامه رایت سی دی!نقل قول:
اینجا تاپیک کمودو هستش نه تعریف و تمجدید از کسپر یا ناد32 یا هر برنامه دیگه به غیر موضوع تاپیک! ولی انجام این مقایسه ها در بخشهایی که نرم افزار ضعف داره باید انجام بشه
- من موافقم بحث های که فقط به کمودو مربوطه اینجا مطرح شه اما طبق تجربه همیشه این کار در آخر باعث بی نظمی و تخلف میشه.نقل قول:
اینجا تاپیک کمودو هستش نه تعریف و تمجدید از کسپر یا ناد32 یا هر برنامه دیگه به غیر موضوع تاپیک! ولی انجام این مقایسه ها در بخشهایی که نرم افزار ضعف داره باید انجام بشه
لطفا در تاپیک های مقایسه مطرح کنید.
موفق باشید
با سلام
برای اینکه کمی حال و هوا عوض بشه!! این پست رو میدم.
عیبش گفتی هنرش نیز بگوی
با اجازه از دوست عزیزم جناب wordship ؛؛اول اینو ببینیم:
خوب اون بخشی رو که من مشخص کردم توی عکس نشون میده که کومودو خوب عمل کرده.:10:
اینارو حتما ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5872915&postcount=2452
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5877507&postcount=2502
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5884086&postcount=2542
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5873019&postcount=2455
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5885873&postcount=2557
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5885875&postcount=2558
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5876948&postcount=2499
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5874035&postcount=2472
و این نظر بنده هم است:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5883875&postcount=2538
==================کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5849881&postcount=2285
==================
ویرایش:
البته ذکر این نکته رو لازم میدانم:
بنده اصلا و ابدا نصبت به کسپر موضع منفی ندارم و این هم اثبات حرفم که یکی از دوستان انتقادی نصبت به کسپر داشت و اولین کسی که موضع گرفت بنده بودم:(هفت روز پیش و ویراش هم نشده)
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5871432&postcount=2441
سلامنقل قول:
مشخصه پستم رو اصلا نخوندی.
برو لینکی که دادم و ترجمش کن و بخون خیلی سوالای خوبی پرسیده.
خب منم توی تاپیک ویروس دیدم شما همه تنظمات high کمودو رو دارید و دوستان با تنظمیات پیشفرض و فقط یه اسکن ساده ازکنار کسپر رد میشن که اینو گفتم
در ضمن اینجا تاپیک کمودو هست منم به سلف دفنسش اشاره کردم
یک مشکل هست....
آنتی قدرتمندی مثل MBAM میتونه فایلهای کومودو رو ناقص کنه...
اکثر کاربران در سراسر جهان از این ابزارهای تکمیلی در کنار سویتشان استفاده میکنند
دوستان این تاپیک روکه دوستان گذاشتن ببینند از فروم کومودو بدون این که بحثی یا مساله ای داشته باشه قفل شده برای بررسی های بیشتر..... (رفع نقص در حقیقت میگفتن شکیلتر بود)
I will lock this topic pending investigation because I could not reproduce
------------------------
اگه کسی از کومودو یا هر چیز دیگه انتقادی داره چرا با مقایسه اینکارو میکنه؟که باعث ناراحتی بشه؟ انتقاد یا تذکر از طریق مقایسه در همه ضمینه ها ناراحت کننده و بجای رشد باعث منفی گرایی میشه..
البته حالتی هم هست که پیدا کردن بهترین مد نظره..اما شرایطی مورد نیازه که لااقل توی این تاپیک نیست...توی همون تاپیک فروم رسمی کومودو ببینید چقدر منطقی بحث انجام شده...کسی این ایراد رو گرفته ...نیامده بگه دیدید نورتون محافظت از فایل میکنه شما نمیکنید...حرفش رو کلی زده...اسم خاصی نبرده
خوب فقط به محصول مورد نظر بپردازید...چرا میگید کسپر رقیب نداره..کسپر خودش نقص زیاد داره..مهمتر ازهمه سنگینه....چرا انقدر بی طرفی سخته؟ چرا این موضوع که هر سال یک آنتی جلوست و برآیند سالها هم چند آنتی قدرتمند رو نشون میده انقدر بغرنج شده...
دوستان مشکل سلف دفنس رو تمام کاربران کومودو قبول دارن ، چیز مهمی هم هست و نمیشه از کنارش گذشت
ولی مساله ای که هست اینه که خود یوزر نمیاد فایلای آنتی ویروسشو دستی پاک کنه ااگرم مخربی بخواد این کارو بکنه کومودو حتی اگه با تنظیمات پیشفرض هم باشه سوال میپرسه و تا خود کاربر اجازه نده نمیزاره مخرب کارشو انجام بده (به نوعی همه چیز دست خود فرده) پس تا خود کاربر اشتباهن پیغامی رو allow نکنه هیچ اتفاقی برای سیستم (که فایلای کومودوهم جزوشه) نمیوفته
نقل قول:
سلام
خب لازم شد خودم یه قسمت دیگه ازمتنش رو ترجمه کنم
خب اگر بچه ها یا هر کس دیگه ای اقدام به پاک کردن فایل ها کنه چی؟(البته بچه های اونجا رو ا اینجا مقایسه نکنیم بهتره چون اینجا کسی از مرد بالغ هم توقعی نداره در زمینه کامپیوتر)نقل قول:
If children or someone go on your pc and try delete some files of your av , what do you
اگر شما برنامه ای رو به عنوان برنامه سالم در لیست سفید قرار بدید در صورتی که برنامه مخرب بود و تشخیص شما اشتباه و برنامه به سوییت کمودو حمله کرد چی؟؟نقل قول:
If you have a program and you think it is useful program and make it whitelist ,
but after install that program attack to your anti-virus , what do you ?
(شاید بگید اول میدیم ویروس توتال تا چک شه و... ولی بهتره خودمون رو گول نزنیم)
و اینجا هم نمونه هایی مثله کسپرسکی اواست و.. مثال زدن گفتن نمیشه قبل از خاموش کردن سلف دفنس اقدام به پاکسازی فایل هاشون کرد و..نقل قول:
Like kaspersky , avast & many Anti-Virus vendors that they don't allow to delete their files (Only you can delete files of them if you disable self-defense)
سلام دوست عزیزنقل قول:
یک سوال : از کجا مشخصه بنده اصلا پست شما رو نخوندم؟؟
من که توی پستم واضح نوشتم عیبش گفتی هنرش نیز بگوی
پس پستتون رو خوندم . . .
ضمن اینکه این بحثها قبلا مفصل شده و چیز جدیدی شما برای ارایه عرضه نکردید!!
--------------------------------------------------
درسته؛ ولی مگر بنده گفتم چرا اینکارو کردید؟نقل قول:
در ضمن اینجا تاپیک کمودو هست منم به سلف دفنسش اشاره کردم
بنده چون فعلا از کومودو استفاده میکنم، بنابراین خوشحال هم میشوم اگر دوستی اینجا مشکلات کومودو را مطرح
کند.:11:
-------------------------------------------------------
خوب اینجا شما دارید الان ضعف رو نشون میدید یا تهدید را؟؟نقل قول:
خب اگر بچه ها یا هر کس دیگه ای اقدام به پاک کردن فایل ها کنه چی؟(البته بچه های اونجا رو ا اینجا مقایسه نکنیم بهتره چون اینجا کسی از مرد بالغ هم توقعی نداره در زمینه کامپیوتر)
اگر شما برنامه ای رو به عنوان برنامه سالم در لیست سفید قرار بدید در صورتی که برنامه مخرب بود و تشخیص شما اشتباه و برنامه به سوییت کمودو حمله کرد چی؟؟
(شاید بگید اول میدیم ویروس توتال تا چک شه و... ولی بهتره خودمون رو گول نزنیم)
اگر ضعف را که قبلا مشخص شده بود
و اگر تهدید را: همه اینها در یک کلمه خلاصه میشود: کاربر
=============================================
=============================================
نظر بنده در مورد کومودو اینترنت سکوریتی
بنده چند ماهی است که کومودو را نصب کردم و سعی کردم در موردش فکر کنم و بیشتر و بیشتر با آن آشنا شوم...
و این موارد را مهم میبینم:
در مورد نقاط قوتش حرفی نمیزنم . . . . .
ولی نقاط ضعف:
دو مورد تا اینجا ذهن بنده رو مشغول کرده بود:
1- ضعف سلف دیفنس
2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال
=====
1- ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.
2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال یعنی سیستم تشخیص نفوذ:
خوب اول اینو بگم که ما دو نوع ارتباط داریم: Outbound و Inbound
حملات Outbound:
خوب کومودو 100 درصد حملات را دفع میکند طبق تست سایت matousec که بر مبنای تست قدرت Outbound فایروالها است.
ضمنا من هم همیشه وقتی Comodo Leak Test رو تست میکنم کل امتیاز ، یعنی 340 را بدست میاورم
میدونید چرا کومودو در تست قدرت Outbound عالی نتیجه میگیره؟ بله درست حدس زدید: به خاطر سندباکس و HIPS قدرتمند. . . .
حملات Inbound یعنی حملات خارجی:
در زمینه تست قدرت Inbound فایروالها ، سایت معتبری وجود نداره. . .
سوال؟ آیا کومودو در این ضمینه بی دفاع است؟ خیر
چون به خوبی پورتها را Stealth میکند و ضمنا در فایروال بخشی وجود دارد که کلا همه درخواستهای
Inbound را اوتو بلاک میکند.(البته شما میتونید طوری تنظیم کنید که در خواستهای Inbound را از شما سوال بپرسه و یا اینکه نه ؛خود فایروال اوتوبلاک کنه)
نکته : در زمینه حملات پیچیده Inbound ، و حملات هکرهای حرفه ای تنها فایروال های سخت افزاری هستند که قادر به محافظت کامل سیستم هستند.
سلامنقل قول:
امبدوارم خوب و سرحال باشید
دوست عزیز من از ضعف سلف دفنس کمودو گفتم
که خودتون نیز تاییدش کردین.نقل قول:
ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.
خب دقیقا منم با شما موافقم ولی اومدیم و کاربر یه کاربر معمولی! بود! و ندونست باید چیکار کنه خارج از محدوده پی سی که همه اموزش هاش رو اقا مهران گزاشتن و شاید کاربران اینجا مشکلی نداشته باشننقل قول:
و اگر تهدید را: همه اینها در یک کلمه خلاصه میشود: کاربر
اومدیم و کاربر مثله همون کاربری که لینک دادم یه مکمل برای انتی ویروسش نصب کرده بود مثله مالور بایت و اسکن کرد و اونم فایل های کمودو رو پاک کرد! اونوقت چی؟ اگر گاردش فعال باشه که به صورت ریل تایم و اگر هم نباشه که یه اسکن میکنی و متوجه نمیشی چی هست و پاک میشه
...........
خب اینجا بحث من فقط سلف دفنس بود نه فایروال و hips و نه... هر چیزه دیگه ای.
خب همون فایروال هم که خودتون میگیدnids نداره و همونطور هم که گفتید
و تست های ماتوسکنقل قول:
در زمینه تست قدرت Inbound فایروالها ، سایت معتبری وجود نداره. . .
در اصل فقط یه تست هستنقل قول:
خوب کومودو 100 درصد حملات را دفع میکند طبق تست سایت matousec که بر مبنای تست قدرت Outbound فایروالها است.
نه تست کلی!
در واقع در همون تاپیک تست ویروس ها هم شما تنظیماتhigh کمودو رو انتخاب کردین و مخرب رو اجرا کردید در صورتی که خیلی از انتی ویروس ها هم این قابلیت رو دارن!
در واقع اینچنین حالتی برای کسپر
خب باز هم از این بحث هم میگذریم همون طور که خودتون دیدید کمودو از دیتا بیس قوی برخوردار نیست!! و مخرب ها رو در صورت اجرا میشناسه البته درسته تا مخرب اجرا نشه نمیتونه کاری کنه! ولی بعضی وقت ها هم ما مخربی رو اجرا میکنیم مثلا وقتی که سوییت خاموشه که ممکنه به سوییت امنیتی ما ضربه بزنه بازم میرسیم سر بحث سلف دفنس! که از اونم به مقدار کافی برخوردار نیست و..
خلاصه حرف برای گفتن زیاده اما تعصبات ما ایرانی ها این اجازه رو به ما نمیده که بخوایم حرفی رو قبول کنیم
اصلا از همه اینا که بگذریم چرا اینترنت سکیوریتی کمودو تویه یه تست معتبر شرکت نمیکنه؟ لطفا بازم نگید کاربر مهمه که خیلی تکراری هست مگر کسپر کاربر حرفه ای نداره؟ مگر نود 32 کاربر نداره؟ مگر....
خب کمودو هم داره با این تفاوت که انتی ویروس چینی کینگ سافت به خودش اجازه شرکت در معتبر ترین تست ها رو میده و معمولا هم رتبش رو بهتر میکنه این تست ها باعث میشه که سوییت های امنیتی ریوه نقاط ضعفشون بیشتر کار کنن ولی کمودو نه..
امیدوارم دوستان حرف من رو به عنوان یه حرف منطقی در نظر بگیرند نه بحث چون من خودمم کمودو استفاده کردم ولی همون روز هم پاکش کردم !
با سلام من فایل 73 مگی آپدیت که ئر لینک مستقیم آموزش بود رو دانلود کردم و طبق آموزش جایگزین کردم ....اما همچنان وقتی میزنم آپدیت میخواد 86 مگ دانلود کنه....باید چه کار کنم؟
ورژنش هم 5.3
virus signature :6317 هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوشحالم از اینکه اینجا داریم در کمال احترام بحث میکنیم و همین باعث میشه بحث منحرف نشه.:11:
بله من تایید میکنم . . .
ولی اینو هم قبلن گفتم که بحث ضعف یک مورد است و بحث تحدید یک مورد دیگر. . .
خوب شما میفرمایید که اگه کاربر معمولی و ناوارد باشه؟
اونوقت من میگم:
1- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.
2- شما فرض کنید هر آنتی ویروس دیگری را روی سیستم یک کاربر ناوارد نصب کنیم وقتی پیامی از طرف آنتی ویروس دید ندونه چیکار کنه . اونوقت آیا برایش مشکل ساز نمیشود.آیا دچار آلودگی نمیشه؟؟ آیا . . .
در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه.نقل قول:
در اصل فقط یه تست هست
نه تست کلی!
بله تنظیمات کومودوی من پیش فرض نیست و ضمنن 99 درصد تنظیمات مهران است.نقل قول:
در واقع در همون تاپیک تست ویروس ها هم شما تنظیماتhigh کمودو رو انتخاب کردین و مخرب رو اجرا کردید در صورتی که خیلی از انتی ویروس ها هم این قابلیت رو دارن!
در واقع اینچنین حالتی برای کسپر
چرا شما اسم کسپر رو اینجا میاورید؟؟ مگه من ایرادی به کسپر گرفتم؟ من که عرض کردم کسپر یکی از بهترینهاست
مخصوصا با تنظیمات بهینه شده.
من نظرم در مورد دیتابیس کومودو نه عالیه و نه ضعیف بلکه: متوسط( کاملا شخصی)نقل قول:
همون طور که خودتون دیدید کمودو از دیتا بیس قوی برخوردار نیست!! و مخرب ها رو در صورت اجرا میشناسه البته درسته تا مخرب اجرا نشه نمیتونه کاری کنه!
ضمنن به امضام توجه کنید. دیتابیس دیگه برای من مرده.
واقعا شما گاهی مخرب را اجرا میکنید در صورتی که کل سویت را دیسیبل میکنید؟؟:18:نقل قول:
ولی بعضی وقت ها هم ما مخربی رو اجرا میکنیم مثلا وقتی که سوییت خاموشه که ممکنه به سوییت امنیتی ما ضربه بزنه بازم میرسیم سر بحث سلف دفنس! که از اونم به مقدار کافی برخوردار نیست و..
شدیدا توصیه میکنم به کاربرانی که این پست رو میخونند که هیچوقت این کارو نکنند.:41:
لطفا به قوم ایرانی تهمت نزنیدنقل قول:
خلاصه حرف برای گفتن زیاده اما تعصبات ما ایرانی ها این اجازه رو به ما نمیده که بخوایم حرفی رو قبول کنیم
بنده هیچ تعصبی نصبت به هیچ چیزی ندارم. . . .
اینکه چرا شرکت نمیکنه رو برو از خودشون بپرس. . .نقل قول:
اصلا از همه اینا که بگذریم چرا اینترنت سکیوریتی کمودو تویه یه تست معتبر شرکت نمیکنه؟
من خودمم کمودو استفاده کردم ولی همون روز هم پاکش کردم !
چرا همون روز اول پاکش کردید.؟
البته نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه طبق افکارش تصمیم بگیره ولی شما که همون روز اول پاکش کردید.بنابراین با اون خوب آشنا نیستید و نمیتونید ازش انتقاد کنید.
ولی من کومودو رو نصب کردم و هنوز پاکش نکردم و هنوز دارم در موردش برسی میکنم. . . تا اینجا هم بدی ازش ندیدم.رایگان هم که هست.
موفق باشید:11:
نکته ای که هست نه من نه باقی دوستان نمیگیم که کومودو مشکل نداره در حال حاضر هم دو مشکل عمده داره که همون سلف دفنس و nids ه (اگه بعدن اضافه نشه بهشون)در مورد سلف دفنس که قراره تو ورژن 6 اضافه بشه و همون طور هم که jadda ی عزیز گفتن فقط با اشتباه کاربر خطرساز میشه
nids هم که من هرچی پیگیری کردم آخرش نفهمیدم چی شد :31: برا همین تو این یه مورد نظر نمیدم
--------
ولی مشکل ضعف دیتابیس و شرکت نکردن تو تستها اینا تو امنیت سیستم تاثیری ندارن(تو کومودو ، کسپر و نرم افزارهایی که هیپس و سندباکس دارن)
شرکت تو تستهارو واقعن هیچ دلیل منطقی نمیشه واسش آورد:41:
اما دیتابیس رو با توجه به سن آنتی ویروس کومودو از نظر من نباید ازش انتظار زیادی داشت و اونو با آنتی ویروسایی که سابقشون بعضن دوبرابر کومودوه مقایسه کرد
-----------
ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم ، کل ایناییم که گفتم نظرواطلاعات شخصی منه و اگه تو هرکدوم اشتباه و غلطی وجود داره اساتید منو راهنمایی کنن:11:
به منم جواب بدين
درودنقل قول:
من هم خوشحال میشم که در کمال احترام بحث ادامه پیدا کنه بدونه طعنه ها و..
:دی بابا بچه امریکا نیستم که البته این مسئله هم روز به روز بهتر میشهنقل قول:
لطفا به قوم ایرانی تهمت نزنید
راستش زیاد با اینترفیسش سازگاری نداشتم که البته بد هم نبود الان هم دارمش و باز هم بعدا نصب میکنمنقل قول:
چرا همون روز اول پاکش کردید.؟
نه خاموش بلکه حالتstop وبعضی وقت ها هم اره سلف دفنس بدی نداره که بترسم خراب شه ولی هیچ وقت گزینه سلف دفنسش رو خاموش نمیکنم و کرکش م نمیکنم کی و سریالنقل قول:
واقعا شما گاهی مخرب را اجرا میکنید در صورتی که کل سویت را دیسیبل میکنید؟؟
این تنظیمات رو اگر رویه نود 32 هم پیاده کنیم که عالی میشه:دینقل قول:
بله تنظیمات کومودوی من پیش فرض نیست و ضمنن 99 درصد تنظیمات مهران است.
موافقمنقل قول:
- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.
ولی طول میکشه حداقل چند روز اخه همه پیغام ها رو نزاشته که همون روز اول بده من :11:
و شاید من بخوام یه تستی با تنظیمات پیشفرض انجام بدم البته لایه های زیادی داره که اگر مخرب بتونه از همش رد شه میرسه به سلف دفنس که اگر به اشتباه لیست سفید کنیم ممکنه
تست کردم تا حالانقل قول:
در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه
این ماله خود سایت کمودو هست و 100000 درصد مشخصه که در مقابل این تست ها کاملا اگاهانه عمل میکنه
البته خیلی از سوییت های دیگه هم رتبه خوبی اوردن
میدونم این حرف رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم اسم نمیارم :11:نقل قول:
ضمنن به امضام توجه کنید. دیتابیس دیگه برای من مرده.
خب چه ضرری داره؟ منم برتریش رو نشون ندادم گفتم به عنوان مثال hips کسپر رو این طوری تنظیم کنیمنقل قول:
چرا شما اسم کسپر رو اینجا میاورید؟؟ مگه من ایرادی به کسپر گرفتم؟ من که عرض کردم کسپر یکی از بهترینهاست
مخصوصا با تنظیمات بهینه شده.
:11:
سلامنقل قول:
نمیدونم چی رو دانلود کردی ولی دیتابیس کومودو الان 137 مگه و با اون 73 مگی که تو میگی زمین تا آسمون فاصله داره
آموزش آپدیت آفلاین و لینک دانلود دیتابیس تو این پست هست
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8[/PHP]
هدف من از این پست که البته هیچ بی احترامی نکردم عیبی هم نگرفتم (عیبش گفتی هنرش نیز بگوی)
کدوم عیب؟
سلف دفنسش رو بخواید بگید که اونجا مطرح نکردم
من فقط منظورم این بود که appکسپر رو تنظیم کنن و به قول شما فقط دیتا بیس رو محک نزنن با کیلیک راست و اسکن!!
و مثله کاربران کمودو اگر به سوییت امنیتیشان اعتماد دارن فایل مخرب رو اجرا کنن و اونوقت نتیحه رو بزارن
که دوست عزیزمون پاسارگاد این کارو کردن و فقط با تنظیم hips مخرب هارو اجرا کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد!
اینم بگم
چه فایده که 10 تا سوییت امنیتی داشته باشیم ولی بلد نباشیم حتی با یکیش هم کار کنیم و با یه اسکن ساده بگیم از فلان سوییت نا امید شدم؟؟
با عرض سلام مجدد خدمت دوست عزیزم جناب wordship:10:
بابت این سخن شما یک گل تقدیمی من به شما ناقابل است :11:نقل قول:
خوب بریم سراغ صحبت بین خودمون:
حالا شما به این سوال من پاسخ بده؟نقل قول:
این تنظیمات رو اگر رویه نود 32 هم پیاده کنیم که عالی میشه
آیا همه سوییت های امنیتی با تنظیمات بهینه شده ، با هم در یک سطح هستند؟
اسمی از برخی سویتهای امنیتی نمیارم تا کسی دلخور نشه.
در مورد جمله اول شما:نقل قول:
ولی طول میکشه حداقل چند روز اخه همه پیغام ها رو نزاشته که همون روز اول بده من
و شاید من بخوام یه تستی با تنظیمات پیشفرض انجام بدم
به نظرم اگر کاربری حداقل آشنایی با دنیای آنتی ویروسها و برخی سویتهای امنیتی داشته باشه اونوقت با کلیات آشناست و هم با یک سوییت جدید کمتریت مشکل رو داره و هم اینکه سرع اونو یاد میگیره.
در مورد جمله دوم:
کومودو تنظیمات پیش فرض مناسبی دارد(نسبت به برخی سویتهای دیگر)
در کل فایروال کومودو در قسمت حملات Outbound اول است.نقل قول:
تست کردم تا حالا
این ماله خود سایت کمودو هست و 100000 درصد مشخصه که در مقابل این تست ها کاملا اگاهانه عمل میکنه
البته خیلی از سوییت های دیگه هم رتبه خوبی اوردن
ضمنن تستهای سایت matousec از چندین مرحله تشکیل میشه و برای همین قدرت فایروالها رو با درصد نشون میده.
و برای همین به یکی نمره %100 و به یکی %97 درصد و به یکی %80 و .. رو میده.
خوب دوست عزیز اول بنده اینو امضام کردم بعد اون کاربر مورد نظر اونو مطرح کرد تو تاپیک کومودو. ولی متاسفانه الاننقل قول:
میدونم این حرف رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم اسم نمیارم
خوش نیست تا شهادت بده.
درسته ولی زمانی معنی پیدا میکنه که بنده ادعا کنم فقط کومودو میتونه این نتایج رو بدست بیاره.آیا شما چنین نظری از بنده دیدید.(لطفا آدرس بدبنقل قول:
خب چه ضرری داره؟ منم برتریش رو نشون ندادم گفتم به عنوان مثال hips کسپر رو این طوری تنظیم کنیم
[/QUOTE]هدف من از این پست که البته هیچ بی احترامی نکردم عیبی هم نگرفتم (عیبش گفتی هنرش نیز بگوی)
کدوم عیب؟[/QUOTE]
آخه چند وقت بود فقط انتقاد مشاهده میکردیم . . .
من منظورم از پستی بود که توی این تاپیک دادید.
عیبش رو شما فرمودید. هنرش رو من.:10:
درود بر شما و جناب پاسارگاد عزیز :11:نقل قول:
من فقط منظورم این بود که appکسپر رو تنظیم کنن و به قول شما فقط دیتا بیس رو محک نزنن با کیلیک راست و اسکن!!
و مثله کاربران کمودو اگر به سوییت امنیتیشان اعتماد دارن فایل مخرب رو اجرا کنن و اونوقت نتیحه رو بزارن
که دوست عزیزمون پاسارگاد این کارو کردن و فقط با تنظیم hips مخرب هارو اجرا کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد!
جانا سخن از زبان ما میگویی.:11:نقل قول:
چه فایده که 10 تا سوییت امنیتی داشته باشیم ولی بلد نباشیم حتی با یکیش هم کار کنیم و با یه اسکن ساده بگیم از فلان سوییت نا امید شدم؟؟
با سلام به همگی منم دیشب کومودویی شدم و بهترین تنظیمات رو از پست 1 اجرا کردم اما نمیدونم چرا این دو تا گزینه توی عکس های آموزش بهترین تنظیمات نبود کسی میتونه بگه اینا چه کار میکنن و توصیتون چیه فعال کنیم یا نه:
این دوتا تو ورژنای جدیدتر اضافه شدننقل قول:
اولی میگه که اگه فایلی ناشناس بود رو برا کومودو ارسال کن که برا اینترنت ایران خوب نیست
در مورد کاربرد دومی هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم:31:
دومی هم اسکن روتکیت ها هست که تشخیصشون معمولا به دیل پروسه های پنهان و... غیره سخت هستنقل قول:
و توصیتون در باره گزینه دومی چیه؟ تیکشو بزنیم یا نه؟نقل قول:
انتخابش ضرری نداره ولی به هلپ خود نرم افزار هم مراجعه کن!
دوستان اینکه توی بخش دانلود ویروس ها مثلا یه پک میزارن که 10 تا ویروس توشه بعدش بع لایه دوم که میرسم راست کلیک میکنم و با کومودو اسکن میکنمش مثلا 5 تاش رو میشناسه اما برای اینکه 5 تای دیگه رو بشناسونم بهشون باید چه کار کنم؟؟؟
با سلام
برای فرستادن مخربی که کومودو نمیشناسه دو راه هست
روش اول از طریق برنامه کومودو هست در بخش آنتی ویروس و قسمت Submit Files
روش دوم شما میتونید برید به آدرس زیر و فایل رو براشون بفرستی .مراحلش هم خیلی ساده است:
کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/submit.php
نکته: فقط یادتون باشه Malware/Suspicious رو انتخاب کنید.
شما هر دوتا لایه رو اکسترکت کن بعد اسکن کن هر کدومو که نشناخت به روشی که jadda گفتن میتونی ارسال کنی برای کومودونقل قول:
1- چرا فایل combofix که توی همین انجمن هست توسط کمودو ویروس شناخته میشه و سریع پاک میشه
2- تمام نرم افزار های لرد چون امضایدیجیتال ندارندبه مشکل بر میخورند حتی با اینکه به عنوان یک فایل سالم تعریف میکنم..ممنون راهنمایی کنید برای حل این دو.مشکل
3- بعد من الان این انتی ویروس رو برای یکی از دوستام می خوام برم نصب کنم همراه با آپدیت های همین امروز خودم..دقیقا چه فایلهایی رو باید از سیستمم کپی کنم برای اون و توی چه قسمتیش..ممنون
1- چون نمیدونم چیه اطلاع ندارم ولی برا اطمینان با ویروس توتال اسکنش کن اگرم میخوای بفرستش به کسپرنقل قول:
2- شما وقتی که میای یکی از نرم افزار هار و نصب کنی سندباکس رو دیزیبل کن (کلن از نرم افزارهای این مجموعه ها استفاده نکنی بهتره)
3-
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8[/PHP]
سلام
کسی اطلاع داره ورژن جدید با قبلی چه فرقی میکنه؟