وقتی نامحدود گرفتی عمق فاجعه رو درک میکنی:19:نقل قول:
الان محدودی 5 برابر بلکم بیشتر برات بستن
Printable View
وقتی نامحدود گرفتی عمق فاجعه رو درک میکنی:19:نقل قول:
الان محدودی 5 برابر بلکم بیشتر برات بستن
سلام بر شما ، ورودتون رو به انجمن تبریک میگم :11:نقل قول:
در مورد حسابگر من با دوستان سعید و smohsen کاملا موافقم ، من خودم یه مدت زیاد از حسابگر داشتم ، روز و شب قطعی و کیفیت پایین اینقدر اعصابم خرد شد :19: که فقط به دنبال فرار از این شرکت بودم که رفتم صبانت ، صبانت از حسابگر خیلی بهتر بود و بعد از اون اومدم مخابرات
با اینکه مخابرات سرعت زیادی نداره اما در مقابل بقیه شرکتها سالاره :31:
در مورد حجمی هم که باید یه چشمت به سایت باشه یه چشمت به حجم :2: و تازه کی برای دانلود شبا بیدار شه یه چشمی تو خواب و بیداری دانلود کنی
از همه لحاظ مخابرات در مقابل شرکتهای بی درو پیکر به همه توصیه میشه وسلام:20:
همانطور که دوستان گفتن مخابرات از همه بهتره من 1مگ مخابرات دارم
اینم تست سرعت دانلود
کد:http://20upload.ir/index.php/files/get/MKG-LtWqUV/video-2012-02-15-004110.wmv
برای مقایسه بین مخابرات و حسابگر باید دو نفر از یک جا تست کنند نه هر کس برا خودش
دوستان یکی که از مخابرات اشتراک داره بیاد از سایت pingtest.net یه تست بگیره اینجا بذاره ببینیم سرعت مخابرات بهتره یا حسابگر
این تست سرعت حسابگر با سرور نابلوس است که من گرفتم شما هم با این سرور تست کنید ببینیم اگه مخابرات پینگش بهتره که سریع کوچ رو شروع کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور نابلوس از بین سرورهای قسمتی که ستاره سبز داره پیدا میشه
256 نامحدود مرکز مخابرات ظفر 10:30 صبح
سـلام بـه هـمشهری هـای عـزیزم.
دوسـتان ایـنترنت کـسی [مـخابرات] دیـشب قـطع نـشده بـود ؟؟!.
بـرای مـن از سـاعت 7 شـب تـا الان قـطع شـده بـود !.
الـبته چـراغ ADSL و Int روشـن مـیشد امـا هـرچقدر پـینگ مـیگرفتم Time Out مـیداد و ... .
[هـرچقدر هـم بـه 1899 زنـگ زدم اصـلا کـسی جـواب نـداد !!].
مـوفق باشـ:40:ـید!.
مشکل پیدا کرد اما مقطعی بود با خاموش روشن کردن حل میشدنقل قول:
ولـی مـحسن جـان دیـشب 100 بـار مـودم رو خـاموش/روشـن و ریـست کـردم امـا درسـت نـشد کـه نـشد !.نقل قول:
نـمیدونم چـرا مـن ایـنقدر بـدبختم ! ایـن از دیـشب ... اونـم از پـرداخت آنـلاین کـه شـدیدا بـهش نـیاز داشـتم :/ .
سلام سجاد جان دیشب چند ساعت قطع بود اما امروز صبح نهنقل قول:
با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل نمیشد!
تست با یک سرور داخلینقل قول:
512 مخابرات مرکز بعثت (فکر میکنم شلوغ ترین مرکز باشه) . البته سرعت دانلود از این بیشتر در حالت عادی
اینم پینگ تست
و یه چیز جالب که تست با سرور دور تر پینگ اومد پایین تر :دی
دوست عزیز شک نکن تو بهتر بودن مخابرات ...
حسابگر به قول یه اصطلاح کرمانشاهی ، خیلی وقته که مالیییده دیگه :46:
والا من سرعتم مشکل داشت یعنی تو پیج
اما دانلود سرجاش بود
پینگ هم رفته بود نزدیک 500
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
راستی بچه برای کانورت فایلهای یوتیوب از کدوم سایت استفاده می کنید؟
همشون قندشکن می خوان :41:
از دوستانی که پاسخ دادند خیلی ممنونم :11:
از اینترنت حجمی واقعا خسته شدم و دوست دارم که اینترنت نامحدود بگیرم ، اما مخابرات برای منطقه ما پورت خالی نداره و گفتن حداقل باید دو ماه صبر کنم :41: ، کاملا هم متوجه این موضوع هستم که سرویس الانم روی 4 مگابیت بسته شده ولی واقعا به این سرعت نیازی ندارم و 1 مگابیت (120 کیلوبایت) برای من کافیه :20: ، پینگش خیلی برام مهم نیست و فقط ثابت بودن سرعت دانلودش برام مهمه.
به هر حال به نظر اکثریت احترام میزارم و صبر میکنم تا چند ماه دیگه که نوبتم بشه و از مخابرات سرویس بگیرم :31:
به سلامتی همه همشهری های نازنینم :7:
ولـی خـدایی مـخابرات اصـلا پـشتیبانی خـوبی نـداره !.نقل قول:
امـا جـدا از ایـن مـشکلات اخـیر و ... سـرعت دانـلود و پـینگ خـوبی داره !.
+
مـوفق باشـ:40:ـید!.کد:http://ixconverter.net/
اتفاقا پشتیبانی خوبی هم داره به نظرم . من هروقت زنگ زدم کارمو راه انداختن وقت و بی وقت .نقل قول:
بجز اون موقع هایی که مشکل سراسریه و پشتیبانی جواب نمیده
سلام
دیشب منم نتم قطع بود.چراغهای مودم مثل همیشه روشن بودن ولی هیچ سایتی رو باز نمیکرد
داداش حسابگر پشتیبانیش حرف نداره تو دنیا یکه تازه نمیدونستی؟نقل قول:
اینترنتم دم به دقیقه قطع و وصل میشه و از ثبات کافی برای دانلود فایل های بدون قابلیت بازگشت برخودار نیست و موقع انجام بازی های آنلاین بد جور اعصاب آدم رو خرد مبکنه
مثلا یه فایلی تا 90 درصد دانلود میشه یا اواسط یه بازی آنلاین یهو اینترنتت رو قطع میکنند دو دقیقه بعد وصلش میکنند و تا بیای بهشون زنگ بزنی میگن نه آقا وصله مشکل از ما نیست حتما از مخابرات قطعش کردند.
(وقتی چراغ internet خاموش باشه مشکل از شرکته و وقتی چراغ DSL خاموش بشه مشکل سراسریه ما هم درسته از پشت کوه اومدیم ولی با لامبورگینی اومدیم این چیزها حالیمونه)
اوایل که تازه کار بودم رفتم مودمم رو بردم شرکت به اصطلاح تنظیمش کنند بعد از تنظیم آوردم میبینم همیشه پینگم بالای 500 میلی ثانیه ست بعدا با یکی از دوستانم تنظیمات رو چک کردم میبینم یارو مهندسه فیلد DNS رو داخل تنظیمات خالی گذاشته بود و مودم بدبخت همیشه برای ارتباط باید کلی جستجو میکرد بین سرور های DNS مختلف تا بتونه ارتباط برقرار کنه
واقعا پشتیبانی حسابگر از افرادی کار کشته و باتجربه بهره میبره دمش خیلی گرمه (ای جونم افعال معکوس) :31:
شما مگه الان نت ندارین؟؟ یعنی شما اشتراک دارین . فقط تنها کاری که باید انجام بدین اینه که بری و درخواست انتقال بدی. :46:نقل قول:
بعدشم شبکه رو تغذیه کردن الان پورت خالی دارن. برو یه سر بزن.
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
کلا اینجوری بود. واسه ای ولنتاین بود . گندش بزنن اهنقل قول:
من الان با حسابگر قرارداد دارم، منظور شما اینه که خط مخابرات رو بندازن روی پورت حسابگر؟؟نقل قول:
مگر چنین چیزی امکان داره؟؟
اتفاقا من همین رو به بچه های دفتر مخابراتی گفتم، فقط بهم خندیدن و گفتن پورتهای ما از حسابگر جداست :19:
اگر از نظر فنی امکانش هست و بقیه دوستان هم اینکار رو کردن لطفا بیشتر راهنمایی کنید و بگید دقیقا کجا باید برم و چی باید بگم که دوباره دست از پا درازتر برنگردم؟؟ :31:
نه نمیشه دوست عزیز ... شما برای راه اندازی و ثبت نام باید برگه جمع آوری از حسابگر بگیری بدی به مخابرات
واقعا بچه های پشتیبانی مخابرات (همون 1899 رو میگم) رسما تعطیلن :2:
3 بار زنگ زدم ، 3 نفر مختلف گوشی رو برداشتن و 3 جواب متفاوت برای 1 سوال بهم دادن :41:
یکی گفت میشه خط رو انتقال داد روی پورت فعلی که داری...
اون یکی گفت اصلا چنین چیزی امکان نداره و پورتها جداست و فعلا هم پورت خالی نداریم...
نفر آخر هم گفت اصلا سرویس 1 مگ به منزل نمیدیم... :18::18::18:
مخابرات این تیم پشتیبانی رو از توی تخم مرغ شانسی درآورده یا توی جوب آب پیدا کرده؟؟
البته نمیخواد جواب بدید خودم میدونم، حتما توی گزینش به جای سوالات مربوط به کامپیوتر و شبکه ازشون سوالات شرعی پرسیدن، شرط میبندم الان اگر ازشون درباره (بول و غائط) سوال کنید بدون غلط بهتون جواب میدن ولی از کامپیوتر و شبکه هیچی حالیشون نیست :2:
اگه پارتی داشته باشی شدنیه. حسابگر که خودش شبکه نداره!! وایمکس که نیست بیسیم باشهنقل قول:
مگه از رو خط تلفن که مال مخابراته به ملت اشتراک نمیده=>از مخابرات پورتاشو میگیره پس اگه بخوان میشه .
1مگ هم میدن حتی 2مگ شاید فقط یه کارت دانشجویی ازت بخوان
الان دوباره نوسان گرفت خاک و چوک
نه! خوبه که:23:نقل قول:
مال من که روی 120 قفل شده مشکلی نداره :46:نقل قول:
پارتی که ندارم :41: ، با این حساب باید چند ماه علاف باشم :19:نقل قول:
اه اصلا افسرده شدم از این وضعیت :37::45:
..............................................
برم یک خورده موسیقی گوش کنم که حالم بهتر بشه :8: ، اگر هم حسش بود همراه با حرکات موزون!!! :31:
آقا امیر میشه بپرسم خط تلفنتون از کدوم مرکز مخابراتی هستش که سرعتتون نوسان نداره؟؟نقل قول:
آیا خط تلفن جداگانه ای برای اینترنت تهیه کردید یا از خط منزلتون استفاده میکنید؟؟
1 مگابایت مرکز فجرنقل قول:
نه همون خط خونمون هست
من که هر موثع زنگ زدم فقط بلدن بگن مشکل سراسریه!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
من که زنگ زدم گفتن که مشکل داره و تا یک ساعت دیگه درست می شهنقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
شرکت حسابگر خودش می ره تجهیزات خودش رو توی مراکز مخابراتی نصضب می کنه و بابت جا به مخابرات اجازه می ده خوب این تجهیزات پورت معین و محدودی دارن اگه پر بشه باید برن تجهیزات بیشتری نصب مکنننقل قول:
از طرفی پورت های مخابرات هم مخصوص خودشه که فعلا پره
کلا مخابرات سرعت دانلودش ثابته.بعضی مواقع فقط سرعت وبگردی پایین میاد که اونم موقتیه.من قبلا شاتل داشتم که پینگم زیر 70 نبود.ولی الان اکثرا روی 25 تا 30 میمونه.
سلام به دوستان عزیز خودم چند وقتی نبودم
ما که از کرمانشاه رفتیم و از دست این مخابرات و حسابگر راحت شدیم :20: ولی الان از مخابرات استان مرکزی بازم گرفتم 128 بیشتر به خانگی نمیدن :13: خیلی ضد حالن ولی یه خوبی دارن مک آدرس ها رو نبستن :21:
فقط از دست حسابگر و مخابرات راحت نشدی ، از دست خیلی چیزای دیگه هم راحت شدی... :20:نقل قول:
در ضمن اون لبخند شیطانی که واسه نبستن مک آدرسها زدی منو کشته :31:
سلام رامین جاننقل قول:
ای داد تو هم رفتی
ایشاا... هر جا هستی بهت خوش بگذره :10::40:
بچه ها امروز کلا نت ریده بود یا الان ریده؟
راستی عجب بارونی میاد:دی
وقتی بارون میاد نت سرش میشه بچم :31:نقل قول:
فکر کنم واسه انتخاباته:دی
بدبخت شدیم:دی
سرعتم از 64kb/s رسيده به 14kb/s :19:
پينگم 868 ميلي ثانيه ست:19:.اين چه وضعشه آخه:13:
اين نت لعنتي هم پيرمون كرد . . .
پینگ افضاحه 600 700
سرعت دانلود هم اومده پایین
سرعت دانلود من از 120 به 14 kb آمده :41:
بچه ها من زمان جوونیام :دی DNS عوض میکردم . پینگ بهتر میشد . الان کلا یادم رفته فایل پی دی افی چیزی ندارین ؟
آره نت داغونه