همون دیفالت :دینقل قول:
Printable View
همون دیفالت :دینقل قول:
اسم ديفالت marimba هست ديگه يا نه؟
ديفالت SMS هم tri-tone هست؟
کلاس ؟!نقل قول:
شما ببین ، با کدوم بیشتر حال میکنی ! :46:
مثلا ، رینگتن من ، الان ۱۰ سال ه ، ثابت ه!
اونم ، My heart will go on از Celine Dion ه! :11:
برای ساخت رینگتن ، هم از نرم افزار RIngTone تحت MAc OS X استفاده کن! :40:
با تشکر ،
امید
محافظ zagg توی تهران از کجا بگیرم ؟
بی صبرانه منتظر سرویس موزیک جدید iTunes هستیم که هر روز خبرهای بهتری ازش بیرون میاد :دی
+
Google has officially blocked rooted phones and tablets from accessing its movie rental service.
نمی دونم اون Inclusiveness و Open ای که گوگل همیشه ازش دم میزد کجا رفته. جالبه برای App ها این کار رو نمی کنه (که واقعا نیاز به اینکار هست، به خاطر امنیت اطلاعات یوزرها) ، ولی برای فیلم ها (که هیچ خطری برای کسی نداره) داره این کارو انجام میده. قضیه پاچه خواری ناشرها و شرکت های فیلم سازیه .. برنامه نویس های بدبخت که قدرت قضایی ندارن بیان سراغ گوگل، ولی فیلم ساز ها دارن. تا زمانی که رقابت نباشه چهره واقعی کسی نشون داده نمیشه.
سلام
میگم اگه iOs 5 معرفی بشه ، بعد از اون ایفون ۴ های تولید جدید فابریک کارخونه روشون ورژن ۵ نصب میشه ؟ درسته ؟
یعنی الان باید روی 3Gs ها فابریک 4.3.1 یا بالاتر باشه ، درسته ؟
مرسی
بله دیگه! :10:نقل قول:
ديگه 3gs توليد نميشه دوست من
با سلامنقل قول:
فکر نکنم اما ....
چون داره به یه ورژن بالاتر اشاره میکنه به یه مشخصات سخت افزاری بالاتر هم نیاز داره واسه بهترین performance
مثه 3gs که روش ios4 رو نصب میکنی و مصرف باطری میره بالا به صورت محسوس ؛ نباید دیگه گوشیه نو که از کارخانه میاد بیرون مشکلی این قبیل داشته باشه.
موفق باشید.
نقل قول:دوستان اخر کدوم ؟ اره یا نه ؟نقل قول:
بله دیگه!
جواب رو از روی 3GS میشه فهمید ، اگه الان 3GS هایی که بعد از معرفی iOS 4 بیرون اومده باشن فابریک دارای iOS 4 باشن پس به احتمال بسیار بالا :
ایفون چهار هایی که از ماه های دیگه تولید میشن باید با iOS 5 عرضه بشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یادآوری : 3GS ی که پس از معرفی آیفون ۴ و بصورت ۸ گیگ عرضه شد با iOS 4 بود !
ای پد نسل اول ، هم پس از wwdc 10 با ios 4 عرضه شد !
و با توجه ، با تاخیر افتادن در معرفی ایفون نسل بعد ، ۱۰۰ درصد آیفون ۴ های عرضه شد پس از معرفی کامل iOS5 با این OS عرضه میشن !
گفتم معرفی کامل ! (یعنی بتا و... رو شامل نمیشه!)
آیفون جدید بنظرتون کی معرفی میشه؟
ژوئن معرفی میشه یا طول میکشه هنوز؟راستی آیفون سفیدها میگن مثل آیفون سیاه پرش آنتن نداره!!نظرتون چیه؟
خود اپل اعلام کرده ، که در جولای آیفون جدیدی نداریم ! :46:نقل قول:
پس در WWDC امسال ، خبری از ایفون جدید نحواهد بود ! :27:
سلام
میدونم عمو استیو گفته 6 june ایفونی معرفی نمیشه
میدونم ایفون ۴ سفید تازه اومده و این یعنی...
ولی :
ممکنه یه سورپرایز بزرگ باشه به تلافی مشکلاتی که روی ۴ بوجود امد از لو رفتن تا انتن دهی و ....
در ضمن اگه قراره ایفون ۵ توی تابستون نیاد و بره توی پاییز یعنی سنت شکنی بشه ، شاید یه 4s مشکل خاصی واسه 4 white بوجود نیاره و ایفون ۵ بره واسه کریسمس یا مارچ
به شخصه امیدی به معرفی ایفون ۵ ندارم ولی یه 4s ؟
---------- Post added at 04:43 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------
سلام ؛
در آيفون 4 ، براي دانلود فايل هاي ضميمه ايميل نرم افزار خاصي وجود داره؟؟؟
اين فايل ها رو بعد از دانلود كجا ذخيره مي كنه؟؟
با سپاس
صحیح تر اینه که بگیم اپل اعلام نکرده آیفون جدیدی در کار است، همونطور که اعلام نکرده در کار نیست. شواهد نشون میده قرار نیست آیفون جدیدی بیاد ولی اپل هیچی نگفته، همونطور که هیچ موقع تا قبل از کنفرانس ها هیچ چیزی درباره هیچ محصول جدیدی نگفته.نقل قول:
iPhone 5 یا 4S یا بلدوزر (:دی) اسمش هر چی باشه، شواهد اینطوره که قرار نیست چیز جدیدی در WWDC عرضه بشه، اگه منظورتون از 4S اینه که یه آپدیت کوچک توی گوشی بدن که بازم خیلی بعیده. اگه قراره در جون آیفون جدید نیاد (مثلا در سپتامبر بیاد) برای اینه که سپتامبر زمان بهتریه برای عرضه محصول جدید، نه اینکه فعلا همینطوری یه چیزی بدن تا یه وقت دیگه هم یه چیز دیگه بدن. فوق العاده بعیده از فاصله کمتر از یک سال دو آیفون عرضه بشه و هر موقع آیفون جدید بیاد (5 یا 4S یا ...) ، آیفون بعد از اون حداقل یک سال بعد خواهد بود.نقل قول:
با Mail دانلود میشه و همونجا ذخیره میشه، قابل انتقال به هر برنامه دیگه ای که پشتیبانی کنه (iWork, Dropbox, Good Reader, iBooks, ...) هم هست.نقل قول:
یخورده زیادی بعید به نظر میاد.نقل قول:
به شخصه امیدی به معرفی ایفون ۵ ندارم ولی یه 4s ؟
یکی از دلایل عمده ای که اپل رو به عنوان یه برند قابل احترام انتخاب کردم همین بود. همین که با تنوع کاذب و فریب دهنده ذهن مشتریشو مشغول نمیکنه و هر وقت هم بخوای یه محصولی ازش خرید کنی بین هزاران مورد مشابه که هرکدوم رو با یه نقص تزئین کردن گیر نمیکنی.
اگه بحث روی سامسونگ یا htc یا یکی دیگه بود میشد روی حرفت حساب باز کرد ولی در مورد اپل نه.
+
شماهایی که آیفون دارید :31:! میشه بگید دقیقا چه کاستی هایی توی 4 میبینید که فکر میکنید توی آپدیت جدید باید اصلاح بشند؟
گوشیی در سطح 4 نیست که بخوایم مقایسه کنیم و کاستی بگیم :دینقل قول:
رمش پایینه هی از اول همه چی رو میاره....نوتیفیکیشنش داغونه....
برای آیفون 4 (و نه iOS) میشه اینها رو گفت:نقل قول:
Redesign ؟
دوربین جلوی بهتر
A5
ها ؟ :دی
بقیه ضعف هایی که میشه نام برد (Interface, Notification, ... ) نرم افزاری هستن و با آپدیت iOS برای آیفون 4 هم درست میشن. در عمل واقعا چیز دیگه ای برای بهتر شدن وجود نداره و همه چیز همین الان در بهترین نوع خودشه.
رم رو احتمالا شوخی می کنید :20:نقل قول:
محض اطلاع، زمانی که رم دستگاه در iOS 4 پر میشه حافظه برنامه ها به حافظه دستگاه منتقل میشه و در صورت اجرای دوباره برنامه می تونه این اطلاعات رو بازیابی کنه طوری که برنامه دقیقا از همون جای قبل شروع به کار کنه. چیزی که شما بهش می گید "رم پایین" در حقیقت ضعف برنامه نویس اون برنامه بوده که نمی تونسته این اطلاعات رو بازیابی کنه. iOS 4.2 یکی از بهترین Memory Management ها رو در سیستم عامل های تاریخ داره.
+
رم آیفون 4 خیلی بالاتر از حد نیاز برای iOS 4.2 بوده، و بعید می دونم حتی یک کاربر هم از "پایین" بودن رم آیفون 4 شاکی باشه.. اگه اینکه هدف مقایسه فقط لیست کردن روی کاغذ باشه که اون موقع بله :31: البته فکر کنم شما آیپد داشته باشید، رم آیپد 256 مگابایت است و رم آیفون 512.
نوتیفیکیشنش که من خیلی دوسش دارم :دی
و همچنین اینترفیسش که من عاشقشم و خیلی می ترسم که نکنه اپل توی iOS 5 که قراره UI رو عوض کنه اینترفیس رو مث اندو و بقیه سیستما پر چرند و پرند کنه و از این حالت ساده و کارآمد خارج کنه!!! عشق iOS به همین سادگی UIــشه :دی
مگه به اپل اعتماد ندارید؟ :دینقل قول:
منم مثل شما مخالف شلوغی بیخود هستم ولی فکر می کنم جا برای بهبود وجود داره. Notification و UI اندروید هم همچین تعریفی نیست و خیلی دور از ایده آله... به قول استیو جابز تا زمانی که نتونن چیزی رو درست اضافه کنن، اضافه نمی کنن. مولتی تسکینگ رو هم می ترسیدیم باتری و سرعت رو کم کنه، ولی نکرد. شکی ندارم اپل یا بهترین شیوه Notification و Widget ها و ... رو در iOS 5 پیاده می کنه.. یا اصلا تغییری نمیده. :31:
عذر می خوام این جریان نوتیفیکیشن که می گین یعنی مثل اندو دسترسی خیلی سریع داشته باشه بهش؟؟؟
من اصولا مخالف ویجتم!!! چه خوب اضافه بشه چه بد :دی
این دو ویدئو از iOS5 در یوتیوب ، منتشر شده ،
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Rn4wt-6KRI0
کد:http://www.youtube.com/watch?v=qjOV6je9dXM
کانسپت های جالبی هستن!
نظر شما ؟!
طراحی ، اجرا و توسعه : خودم
دانلود با لینک مستقیم :
نظر هم بدین!کد:http://tiny.cc/rv6jf
موفق باشید ،
امید
حقیقتش از ویجتا اصلا خوشم نیومد...
ولی اپ سوییچینگش فوق العاده بود... خیلی خوشم اومد... خیلی به کار میاد...
این هم از نوتیفیکیشن ها :
خیلی جالبه ولی کاش یه کار نوآورانه تر می کردن... یکی از نکات مثبت iOS در نظر من این بود که هیچ چیزی توش وجود نداره که ایدش از اندو باشه... ولی این تقریبا شبیه اندوئه... همچنین ویجت هاش...کد:http://www.youtube.com/watch?v=BqWO6VkJh-0&feature=related
دوستان این بکگراندی که توی این کانسپت نوتیفیکیشن طرف داره رو اگه کسی سراغ داره میشه بزاره؟؟؟ ممنون ;)
البته ،
این دو طرح فقط ، کانسپت ، یک نفر بوده ، و هنوز معلوم نیست ، که در iOS5 بصورت حتمی وجود داشته باشه !
سلام
یه خبر که تا حالا چندین جا خوندمش و گفتم بد نیست نظر شما هم بدونم
احتمال تاخیر عرضه آیفون 5 تا 2012
وب سایت دیجیتایمز اعلام کرد که احتمالا گوشی آیفون 5 تا سال آینده میلادی راهی بازار خواهد شد.
بر اساس گزارش دیجیتایمز، تیم استیو جابز حدود 300 ماشین برش شیشه برای استفاده در برش شیشههای خمیده برای آیفون5 خریداری کرده است. شایعات حاکی از تولید iPhone 5 در ماه سپتامبر است؛ آیپاد نانو نسل قبل که یکی از محصولات پرطرفدار اپل محسوب میشود، شیشهای کمی خمیده دارد. همچنین گفته میشود این گوشی با صفحه نمایش بزرگتر از لبه تا لبه و نزدیک به 7/3 اینچ و ضخامت کمتر نسبت به آیفون4 راهی بازار شود. البته شایعاتی هم درباره این گوشی با صفحه نمایش بیشتر از 4 اینچی منتشر شده است. پردازنده سریعتر A5، آنتندهی قویتر نسبت به آیفون4 و دوربین هشت مگاپیکسلی از دیگر ویژگیهایی است که برای نسخه بعدی آیفون در نظر گرفته شده است. گزارشهایی هم مبنی بر اینکه گوشی آیفون5 تا پایان سال 2011 یا حتی اوایل 2012 عرضه نخواهد شد، منتشر شده، اما اپل هیچ یک از این شایعات را تایید نکرده است.
اگه اینطور که میگید بدجوری از روی نکسوس اس کپ زده !
اگه خیلی شانس بیاریم روز قبل از کنفرانس معرفی آیغون بتونیم عکسای لو رفته ش رو توی انگجتی گیزمودویی جایی ببینیم. حالا شما از روی یه سری شایعه که میگن یک سال آینده آیفون شـاید معرفی بشه فهمیدید که بدجوری از روی نکسوس اس کپی زده؟نقل قول:
البته اگر از پشت عینک شما به قضیه نگاه کنیم نتیجه چیزی غیر از این نخواهد شد.
تا اونجایی که ما میدونیم همیشه از روی Patent های اپل کپ زده میشه و دیگه چیزیه که مثل روز برا هممون روشنه همین اواخر هم قضیه شکایت از سامسونگ رو داشتیم که فکر کنم گویای این باشه که کی خلاقیت داره و کی کپ میزنه.
عزیز من ، من که دقیق از صحت و سقم خبر اطلاع ندارم که اینقد سریع واکنش میدین : دی
اینطور که متن خبر گفته ، اگه صحت داشته باشه مسلما کپی برداری از نکسوس اس هست ، کسی هم نمیتونه انکار کنه !
حالا اپل خدای تکنولوژی و ایده های جدید هم باشه و بقیه همه طرح هاش رو کپی کرده باشن
نقل قول:البته Curved Display برای اولین بار در آیپاد نانو 4G (سال 2008) بطور وسیع وارد بازار شد، نه نکسوس اس. اتفاقا Patent هاش هم در اختیار اپل هست :31:نقل قول:
+
حتی اگه این شایعه صحیح باشه، به احتمال بسیار زیاد برای پشت گوشیه تا حالت Curve بودنش رو به پشتش برگردونه، Curved Display یه طرح شکست خورده بود چه برای نکسوس و چه آیپاد.
حالا این Curved Display چی هست؟
این Curve امیدوارم نه واسه پشتش باشه نه واسه جلوش :دی چون اگه پشت باشه ، می شه یه چیزی مثل آیپاد که آروم با ناخون بکشید خط میافته :دی جلوش هم باشه که کار کردن باهاش خیلی مسخره می شه :دی
البته و البته در نظر بگیریم که آیپاد نانو اسمارت فون نیست : دینقل قول:
اینطوری بخوایم در نظر بگیریم که همه چی میشه کپی کردن
هر چیزی در Category و پلتفرم خودش باید بررسی بشه
با قسمت دوم موافق هستم ، به نظرم ایده جالبی نیست .
بالاخره هر دو Portable Device هستن، اونقدرا متفاوت نیستن با هم. شیشه ماشین رو با شیشه موبایل که مقایسه نمی کنیم :31:نقل قول:
به هر حال قضیه منتفیه و قطعا اتفاق نمی افته.
++
امروز خبر جدیدی از طرف Macotakara منتشر شد (که منبع معتبریه و خبرهای صحیحی درباره آپید هم عرضه کرده بود) مبنی بر اینکه آیفون جدید در اوایل August (یعنی با حدود 1.5 ماه تاخیر نسبت به موعد اصلی) عرضه خواهد شد، دوربین 8 مگاپیکسل خواهد داشت با فلش جدید و بدون سیم کارت خواهد بود. احتمال این قضیه پایینه چون اپراتورها خیلی از این کارا خوششون نمیاد، گرچه اپل نشون داده برعکس بعضی ها (:دی) زیر فشار اپراتورها تصمیماتش رو تغییر نمیده و اپراتورها نقشی در محصولاتش ندارن.
طبق این خبر ظاهر آیفون جدید مشابه آِیفون 4 خواهد بود ولی با وزن کمتر (؟؟) ، خبرها ضد و نقیض هست باید ببینیم نهایتا چه خواهد شد.
یعنی چی بدون سیم کارت؟؟؟
آگوست زود نیس یه کم؟؟؟
میشه حدودای 20 مرداد :دی نمی شه که :دی نکنه 2012ــه؟؟؟
خبر جدید از Press Release اپل:
CUPERTINO, California—May 31, 2011—Apple® CEO Steve Jobs and a team of Apple executives will kick off the company’s annual Worldwide Developers Conference (WWDC) with a keynote address on Monday, June 6 at 10:00 a.m. At the keynote, Apple will unveil its next generation software - Lion, the eighth major release of Mac OS® X; iOS 5, the next version of Apple’s advanced mobile operating system which powers the iPad®, iPhone® and iPod touch®; and iCloud®, Apple’s upcoming cloud services offering.
به نظر می رسه آیفونی در WWDC در کار نخواهد بود و درباره Mac OS X Lion ، iOS 5 و iCloud خبرهایی خواهیم شنید.
سلام دوستان .
آیفون 4 با مودم فریموار : 02.10.04
بهترین فریم وری که جیل بریک شده و بشه روی 4 نصب کرد و هیچ مشکل و کم کاستی نداره چیه ؟
با تشکر از همگی ... :40:
4.2.1......
نقل قول:
عذر میخوام . فریمور 4.3.3 چه مشکلی داره ؟ [HTML]http://iphone.pandaapp.com/news/05082011/182303877.shtml[/HTML]
خواهشا اگه ممکنه بی زحمت به دو کلمه اکتفا نکنید . یه جوری جواب بدین بهتر متوجه بشم .
ممنونم . :11: