رم چه قدر داری؟نقل قول:
Printable View
رم چه قدر داری؟نقل قول:
من وقتی درجه سختی بازی رو انتخاب میکنم بعد از دمو صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ! ممکنه بخاطر سیستمم باشه (زیاد جدید نیست (ولی کراسیس رو باهاش بازی کردم))
3 گیگ ،، سی پی یو Intel Pentium D 3.00 GHzنقل قول:
ماله منم همینطوره !!!:19:نقل قول:
سلام
دوستان من خیلی گشتم کسی داستان بازی رو ننوشته ؟؟؟
داستان بازی چی هست ؟
سایتی هست که داستانو به صورت کامل توضیح داده باشه ؟
دوستان من نفهمیدم بازی مال کدوم زمان هست اگر بازی مدرل وارن هست چرا بعضی چیزاهاش قدیمی هست
اگر سبکش قدیمی هست چرا بعضی از سلاخ هاش جدید هست
نقل قول:
بازی عملیات های مخفی CIA در زمان جنگ ویتنام و حول و هوش اون است. اسلحه هاش هم خیلی جدید نیست. مال همون زمانه.
دوستان من این پچ جدیده رو گرفتم حالا دارم دوباره بازی میکنم ، تو مرحله اول اون قسمت که بدل کاسترو رو کشتی و آخرش یه جا میخوایم از ساختمان خارج بشیم گیر کردم یادمه اینجاش خیلی آسون بود ولی الان گیر کردم نمیدونم از پچ جدید یا عادیه .
از ساختمان که خارج میشم همون موقع که یه نفر بر میاد داخل حیاط بعد از 1 دقیقه نفربره خود به خود منفجر میشه و میبازم !
قبلا یادمه خودم با RPG میزدمش و از در خارج میشدیم ولی حالا خودش میره تو هوا و باید از اول شروع کنم ، چرا ؟
طبیعش باید چجور باشه ؟
اونجا که اون BTR وارد حیات میشه شما فقط عقب وایستید و یه جا سنگر بگیرید و از دور دشمنان رو بکشید چون دوستانتون که از سمت راست محوطه اومدن کمکتون با RPG میزننش... بعد که منفجر شد دنبال وودز و بومن برید داخل نیزار (علف زار) و بعد از تپه میرید پایین و میرسید به فرودگاه...نقل قول:
توی فرودگاه فقط باید دنبال وودز و بومن بدویید به سمت هواپیما و حواستون به خمپاره ها باشه... اگه واسه کشتن دشمنا صبر کنید به علت تأخیر میبازین وسط باندم اگه وایستین با خمپاره ها کشته میشین فقط باید دویید...
بعدشم که میسون از هواپیما به صورت انتحاری میپره پایین تا راه رو برای هواپیما باز کنه و بعدم کروچنکوو میپره میزندتون و صحنه بعدیم پای کشتی ریزالکا کسترو رو میبینید که نمرده و بدلش بوده و داره شما رو به عنوان هدیه میده به درگویچ و اینا...
خوب پس مثل اینکه پیچ یا کرکش مشکل داره چون تا BTR میاد داخل بعد از 30 ثاینه منفجر میشه و صفحه مات میشه و ...نقل قول:
سلام
من وقتی می خوام برم مرحله 8 ( Project Nova ) از بازی می پره بیرون و این پیغامو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کرک 80 مگابایتی رو هم گرفتم ولی وقتی می ریزمش ارور زیر رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چی کار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
سلامنقل قول:
احتمال میدم دی وی دی بازی ناقص بوده
سلامنقل قول:
فکر نکنم چون تا حالا دو نفر بازی رو از همین دی وی دی هایی که من نصب کردم تمومش کردن.
من با این سیستم بدون لگ و با رزولیشن 1024*1280 بازیکردم با آخرین تنظیمات گرافیکی و البته گرفتن 30 تا 40 فریم در صجنه های معمولی و 25 تا 30 فریم در صحنه های شلوغنقل قول:
cpu : intel core i3 530 , 2.9 GHz=> over to 3.4 GHz
Ram : 2*2 GB DDR 3
VGA : XFX Geforce GT 220 1GB DDR2
موفق باشید.
دوستان من سه هفته ای هست مشکل دارم مشکلم رو هم گفتم که بعد از یک صحنه در مرحله ای که هلی کوپتر با رادیو دستور میدی ساختمان ها رو بزنه میسن میره کمک دوستش که یک چوب رو از جلوی در هل بدن داخل که یک ماشین پرتاب میشه به سمتشون بعد از اون صفحه ی سیاه هست تیر اندازی میشه کرد و صداها میاد ولی تصویری نیست
این کرک رو هم نصب کردم Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3 ولی جواب نداد یکی مارو راهنمایی کنه ثواب داره
با سلام
این بازی برای من یه خورده فریز داره (یه کم تیک داره!کنده) مشکل از کجاست ؟ Need for Speed Hot Pursuit و نسخه قبلی همین بازی بدون مشکل اجرا میشه و سرعتش هم عالیه ولی این یه خورده کنده و وقتی از دوربین تفنگ ها استفاده میکنم نمایش محیط توی دوریبین هست یه جورایی دوربینش گرافیکی مشکل داره !!!!!!!!
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g
با سلام
این بازی برای من یه خورده فریز داره (یه کم تیک داره!کنده) مشکل از کجاست ؟ Need for Speed Hot Pursuit و نسخه قبلی همین بازی بدون مشکل اجرا میشه و سرعتش هم عالیه ولی این یه خورده کنده و وقتی از دوربین تفنگ ها استفاده میکنم نمایش محیط توی دوریبین هست یه جورایی دوربینش گرافیکی مشکل داره !!!!!!!!
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g
به نظر من سیستمت به اندازه بازی هست.نقل قول:
شما ۱کاری کن: موقع بازی کردن مودم ADSL خودتو خاموش کن نتیجشو بگو.(برای من با همین راه حل شود)
من اصلا adsl ندارم دایل آپمنقل قول:
راستی میشه از هاردش باشه hdd
احساس میکنم هاردش کند شده !!!!! قبلا سرعت سیستم خیلی بالا تر بود از وقتی یه شار بیلارد خورد بهش وارد هر بازی میشه صدای خر خر هارد رو میشوم
500 sata
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
من اصلا adsl ندارم دایل آپمنقل قول:
راستی میشه از هاردش باشه hdd
احساس میکنم هاردش کند شده !!!!! قبلا سرعت سیستم خیلی بالا تر بود از وقتی یه شار بیلارد خورد بهش وارد هر بازی میشه صدای خر خر هارد رو میشوم
500 sata
کسی در مورد کال اف 5 اطلاعاتی داره؟
خدارو شکر من تا الان بازیو نصب نکردم به علت مشکلاتی که دوستان میگفتن .الان نصبش کردم 1 مرحله رو رفتم عجب چیزه بیستیه !! اما پر از لگ و باگ !!که چشمم خورد به پست یکی از دوستان در مورد اپدیت جدید . رفتم دانلودش کردم و نصب کردم . حالا دیگه عالی شد و یکی از محدود بازی هاییه که الان که دارم میرم دوست ندارم هرگز تموم شه و تمومم شه جند بار دیگه با درجه های سختیه دیگه میرم .
اصلا افت فریم نداره (مثه cod های قبلی) سبک و خوش گرافیک
.
با اینکه سیستمم قوی نیست اما عالیه و تعداد فریم بازی تو شلوغ ترین صحنه ها 35 و معمولا بالای 45 هستش ... گرافیکم هم 9500 اور شدست
عالیه:40:
اقا این بازی چطور سیو میشه
دیشب بازی رو از یکی از بچه ها گرفتیم نصب کردیم....کلی از مراحلش رو هم رفتیم
ولی وقتی گزینه save and exite رو زدم و خارج شدم دفعه بعد که رفتم توی بازی دوباره از همون اول باید بازی رو دنبال میکردم
بازی رو روی سیستم دیگه نصب کردم همچین مشکلی نداشت...
کسی میدونه مشکل از چیه؟
برا من فقط یکبار اینجوری شد وسط بازی بود. یخورده برگشت عقب !!!نقل قول:
ولی بطور کل باید سیو کنه با همون روشی که شما کردید ...
راستش چند بار تا حالا نشستم بازی رو رفتم و آخرش به همون روش از بازی خارج میشم
ولی دفعه بعد که وارد بازی میشم باید از اول برم...نمیدونم چرا اینجوریه؟!
به اینترنت مرتبط نیست؟!....من ADSL دارم و در حین بازی هم به نت وصل هستم...مشکل از اون نیست؟!
سلامنقل قول:
وقتی به بازی وارد شدین باید گزینه ZOMBIES رو بزنی و بعد بری به ادامه بازی:46:
نه دوست عزیز
قسمت زامبی رو هم زدم و تغییری نکرد...یعنی اصلا وارد اون قسمت نمیشه
یک پیغامی میده در این مورد ( the server is not avaible ) ....
یک چیزی هم بگم....
من بازی رو که نصب کردم آیکون بازی که روی دسکتاپ بوجود اومد کار نمیکرد و یک حالت ناشناخته داشت
بازی Assassin Creed II رو هم که نصب میکردم هم با مشکل اجرا مواجه میشد...ولی رو سیستم های دیگه راحت اجرا میشد
البته از نظر سخت افزار مشکلی ندارم....ولی میگم شاید مربوط به اینترنت من بشه
به نظرتون اون تاثیری نداره؟!
از سيو نيست . اين بيشتر يه باگه . شما اول Campain رو بزن بعد با Esc برگرد عقب و دوباره برو تو كمپين . اينطوري گزينه Resume ميادش .
ممنون...این راهنمایی شما تا حدودی درست بود و جواب داد :31:
همون کارهایی که گفتین رو انجام دادم و گزینه resume فعال شد ولی تا موقعی که از بازی خارج نشم این گزینه وجود داره
وقتی کلا از بازی خارج میشم و دوباره وارد میشدم دیگه این گزینه فعال نیست
ولی وقتی گزینه زامبی رو انتخاب میکنم و اون پیغام ( the server is not avaible ) که ظاهر میشه و خارج میشم دوباره resume بازی فعال میشه
هر چی هست خیلی عجیبه...تا حالا اینقدر با یک بازی برای سیو کردن مشکل نداشتم
کم کم داشتم قیدش رو میزدم که خوشبختانه با کمک دوستان مشکل برطرف شد
ممنون از همگی
من هم همینو مشکل رو دارم . حساب کنید من روی حالت وتران این همه رفتم جلو تا سیم و اگزیت رو زدم دفعه بعد که رفتم دیدم از اول همون مرحله اورد
اجرا شدن این بازی برای اولین بار یکم مشکله.من که یوزر و پسوورد رو به دلخواه وارد کردم و مرا به یاد داشتنو زدم و بعد که کلید آبی ررو زدم ، شبکه رو چک کرد و به صرت آفلاین now play رو زدم اجرا شد...نقل قول:
بازی Assassin Creed II رو هم که نصب میکردم هم با مشکل اجرا مواجه میشد...ولی رو سیستم های دیگه راحت اجرا میشد
البته از نظر سخت افزار مشکلی ندارم....ولی میگم شاید مربوط به اینترنت من بشه
به نظرتون اون تاثیری نداره؟!
من بازی رو تموم کردم اما بالاخره نفهمیدم قضیه ی این شماره چیه.اصلا کال آو دیوتی ها داستانشون خیلی سردرگم کنندس از یه جایی شروع میشه تو یه جایی یه شخصیت دیگه میشی یه داستانو با زوایای مختلف و با کاراکترهای مختلف بازی میکنی . یه مرحله رو یه بار رزنوو میره یه بار با میسن و ...
معموریتاش عالی بود اما داستانش خوب بود(یکم از عالی پایین تر)
گرافیکشم نسبت به بقیه ی بازی های غول ضعیفتر بود
من وقتی بازی رو نصب و برای اولین بار اجرا میکنم هیج مشکلی پیش نمیاد . اما اگه کامپیوتر یه بار خاموش و روشن شه ، دیگه نمیتونم بازی رو اجرا کنم ! این دلیلش چیه ؟؟؟ از کرکه ؟
الان کرک اسکیدرو از سایت gf.wiretarget.com رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دانلود کردم ، اون هم وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی مینویسه : Steam must be running to play this game ، چیکار کنم ؟
چند تا پچ برای بازی اومده کلا چه تغییراتی تو بازی انجام میدن؟
من برای این مشکل، اول آپدیت کردم، بعد کرک رو کپی کردم، مشکل حل شدنقل قول:
دوستان من بازیم حتی بعد از آپدیت 4 ( اون 80 مگ ه ) و آپدیت درایور کارت گرافیکم، باز هم لگ میزنه ، چه کارش کنم !؟نقل قول:
سیستم هم اینه :
GPU : Geforce 9600 GT
CPU : E7300 2.66 GHz
ram : 2x2=4 G
Win 7, 32 bit
روی تنظیمات دیفالتش بازی میکنم، فقط رزولوشن رو کردم 1440x900 ، رزولوشن اصلی LCDم
راستی کسی سیو بازی رو نداره ؟! :( من تو جریان آپدیت ها، سیو چند مرحله ام پرید ، حوصله ام نمیشه دوباره بازیش کنم :دی
نقل قول:
میشه لینک آپدیت 4 رو بذاری ممنون
دوستمون در پست حل مشکلات گذاشتند :نقل قول:
آخر پست رو ببینید، 1 لیک گذاشتند :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5699450&highlight=nvidia#post5699450
http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/zLit/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
وسط های Extract کردن، برای من error داد، اما فایل کامل اکسترکت شد و آپدیت با موفقیت نصب شد، اما هیچ فرقی نکرد :(
سلام
برای صفحه سیاه پچی ارائه شده (که کار بده) ؟؟؟؟
تمامی راه ها رو رفتم اما باز تو مرحله 6 (ویتنام) میسون وقتی wood کمک میکنه که وارد اتاق بشن یدفعه صفحه سیاه میشه
.............................
این پچ چه تغییراتی تو بازی انجام میده اون لگ بازی رو به طور کامل برطرف میکنه؟نقل قول:
در پست قبلی ام نوشتم، برای من هیچ تغییر خاصی نکرد وقتی آپدیت رو نصب کردم !نقل قول:
واقعا" موندم چه کار کنم برای لگ این بازی .... رو نروه ! شیطونه میگه پاکش کنم بره ها :(