سلام خواستم بپرسم دوستان اینترنت همراه اولشون رو فعال کردن یا از adsl خونه به نت وصل میشن؟ اینترنت ه اول هزینه اش زیاده آره برای صدای ضعیف مکالمه (گیرنده) فکری نشده؟
کسی به سوال ما جواب نمیده؟؟
Printable View
سلام خواستم بپرسم دوستان اینترنت همراه اولشون رو فعال کردن یا از adsl خونه به نت وصل میشن؟ اینترنت ه اول هزینه اش زیاده آره برای صدای ضعیف مکالمه (گیرنده) فکری نشده؟
کسی به سوال ما جواب نمیده؟؟
بنظرم گوشی اگر از 4 اینچ بیشتر بشه دیگه خرکی میشه و جا براش نیست
تازه این ایکس 12 سونی اریکسون خیلی بد قیافه هستش
خداییش سونی اریکسون وقتیکه برای بیرون دادن یک گوشی مثل X10 مشکی اینقدر روی طراحی این گوشی کار میکنه روی صداش کار نمیکنه
تازه دیر میدش بیرون در عوض گوشی مثل ایکس 12 که چهره نداره سریع میدش بیرون
سلام خسته نباشید.
یه سوال دارم
بعضی جاها خوندم xperia x10 فول پک و هاف پک داره!!؟
میخواستم ببینم همینجوره؟
و اگه آره تفاوتش چیه؟!
همچنین تفاوت قیمتهاشون!؟
چی؟:18::18:نقل قول:
چی میگه؟:18:
آپدیت جدید X10 با ورژن2.1.A.0.390 با قابلیت مولتی تاچ در راه است.
A new firmware update was yesterday certified by the PTCRB. Firmware version 2.1.A.0.390 hasn’t hit handsets yet, but a quick look at the open source code released by the SE Developer site highlights that this firmware may be bringing us the multitouch fix for the Xperia X10 family. We’ll bring you more news as we have it.
منابع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول خر کی باشه بابا؟ من دی اس ال 512 دارم،ناراحتم دارم فکر میکنم یه جورایی بودجمو درست کنم که بتونم اینترنت انلاین ماهواره ای بذارم بغل دستش!!! من رو گلکسیم میخواستم طرح ایرانسل استفاده کنم،که طرح نداده ظاهرا هنوز!!!!اون طرحه به درد میخوره،ون سرعتش طوریه که میشه باهاش اسکایپ و تویت کرد و این یعنی برای من رایگان شدن اس ام اس و زنگ زدن!!!نقل قول:
یه حرفی میزنیا....من دیروز شمارمو فرستادم واسش ببینم پا میده یا نه....تو میگی بد قیافه هستش؟!!نقل قول:
تازه این ایکس 12 سونی اریکسون خیلی بد قیافه هستش
بعله!! یه هندزفری بلوتوث 70 تومنی رو از تو جعبش ور میدارن بهش میگن هاف پک!!نقل قول:
بعضی جاها خوندم xperia x10 فول پک و هاف پک داره!!؟
چی؟نقل قول:
تازه دیر میدش بیرون در عوض گوشی مثل ایکس 12 که چهره نداره سریع میدش بیرون
داداشی از این گوشی سک سی تر ندیده بودم تا حالا!!!! چشات رو واز کن،یه بار دیگه هیکلش رو تماشا کن تا بفهمی داری درباره ی کی چی میگی!!
فک کنم این اواخر سرت زیادی تو ل تاپ بوده!!!
خداکنه صدای ایکس 12 مثل اون یکی از ته چاه در نیاد
که من کلهم با سونی اریکسون دعوام میشه
دوستان من بین این گوشی وc7 گیر کردم میخواستم بدونم میصرفه در این برهه من این گوشی رو بگیرم به نظرتون پشتیبانی از این گوشی به کجا ختم میشه آخه ظاهرا سونی اعلام کرده دیگه واسه این گوشی آپدیت نمیده؟؟؟؟
الان امنیا 2 دارم ولی این هنگش پدرمو درآورده وگرنه از همه چیزش راضیم ولی این هنگه بدجوری رو اعصابه....
راستیx10 که مشکل هنگ نداره؟؟؟؟
دوستان میگن صدای x10 خیلی ضعیفه من زیاد بلند بودن واسم مهم نیست یعنی فقط صدای زنگ رو بفهمم کافیه آیا در اون حد است؟؟؟؟
من با 18 سال سن،به دلیل اینکه پارسال زیادی پیاده روی کردم و صدا تو گوشم زیادی پیچید،گوشم خرابه....ولی اکثر اوقات با شنیدن صدای زنگ مشکلی نداشتم...کلاس ما شبیه باغ وحشه و محیط کارم هم میشه گفت اکثرا اوقات صنعتیه!!!نقل قول:
دوستان میگن صدای x10 خیلی ضعیفه من زیاد بلند بودن واسم مهم نیست یعنی فقط صدای زنگ رو بفهمم کافیه آیا در اون حد است؟؟؟؟
این که سیستم عاملش ویندوز نیست که بخواد هنگ کنه!!!!نقل قول:
راستیx10 که مشکل هنگ نداره؟؟؟؟
این گوشی فقط یه عیب داره،اونم اینه که اپدیت نمیشه...هرچند همینجوریش هم خیلی سره!!
سلام .
آقا من یه بار با این ایکس ده به فیس بوک وصل شدم الان همه friend هامو insert کرده داخل contacts پاک هم نمشن . کانتکت های قبلیم پاک میشن اینا نه . چیکار کنم ؟
شما برو توی تایم اسکیپ و اکانت فیس بوکت رو پاک کن.درست میشه.توی تنظیمات کانتکت هم میشه قسمت نمایش آپدیت استاتوس رو غیر فعال کرد.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
خوب اگه خدا بخواد به لطف دولاپرها آخرین آپدیت 2.1 هم روت شد
قیمت روز XPERIA X10 مشکی رنگ 400 هزار تومان قیمت شیراز
کی باورش میشه یه روزی قیمتش 600 هزار تومان بود
p990 روزی1.200.000نقل قول:
کی باورش میشه یه روزی قیمتش 600 هزار تومان بود
بود ولی اواخر رسید به 200 تومن!!!!
یک رام بسیار شیک و زیبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892688
داداش من سفیدش رو فروردین خریدم 795....نقل قول:
این دنیای موبایل هم به هیچکی وفا نمیکنه. به نظرتون تا چند میاد پائین؟
دیگه از این حد و. حدود،پایین تر نمیاد به نظرم...
چون دیگه تولید نخواهد شد و با تولید نشدنش،فقط باید دست دومش رو گرفت!!
خوب بخاطر رنگش سرت کلاه گذاشتن عزیز!!!نقل قول:
داداش من سفیدش رو فروردین خریدم 795....
:((
:18:
بر چه اساسی اینطور حرفی رو زدی؟!!!!
اصلا میدونی من توی کار گوشی هستم یا نیستم!؟
همینطور رنگش رو گفتم نگفتم که به خاطر رنگش اینقدر خریدم...
حالا چون برای چیزای ریز سرتون رو کلا میزارن دلیل نمیشه که فکر کنید بقیه هم اینطورن!
بعد هم فکر کنم شما اون موقع نمیدونستی X10 وجود داره چون اون موقع قیمتش همین بود...
بنده ایکس 10 را دقیقا همون هفته ای که اومد ایران 670 ( مشکی ) خریدم
اون زمان سفید از مشکی ارزون تر بود
البته دقیقا یادم هست که همون موقع فول پک 720 بود
کلا دیگه مثل قدیم نیست که قیمت یه گوشی موقع اومدنش خیلی کاذب باشه و مثلا همین ایکس 10 با خیلی گوشی های دیگه ( به غیر از نوکیا ) با قیمت نزدیک به قیمت جهانیشون وارد بازار شدن
دعوا نکنین دعوا نکنین
....
امروز قیمت جدید گرفتم قیمت روز شیراز گوشی XPERIA X10 مشکی 400 هزار تومان
فول پکیج 460 هزار تومان
یادمه شما از من دیرتر گرفتینقل قول:
فول پک یا هاف پک؟
سلام
دوستان
این گوشی فارسی ساپورت میکنه؟ نصب برناتمه هاش راحت هست؟
قیمت بدون گارانتیش الان چقدر هست و این فول پیج و غیر فول فرقش چیه؟
با تشکر
سلام.
فارسی رو به صورت اولیه نداره.باید گوشی روت بشه (یجور دستکاری سیستم) که بشه فونت فارسی رو روی گوشی ریخت.
اون موقع باز نوشته ها با گذاشتن عدد یکم بهم میریزه و نوشته های فارسی هم از چپ به راست نوشته میشه.
نصب برنامه مثل آب خوردن.
قیمت بدون گارانتی بسته به محتویات پک از 400 و خورده ای هست به بالا
شاید منم تو کار گوشی هستم که دارم اینجا فک میزنم!!نقل قول:
اصلا میدونی من توی کار گوشی هستم یا نیستم!؟
اصلا چه ربطی داشت؟! اولا که گفتم
یعنی شوخی!! یعنی یه چیزی گفتم بخندیم دور هم...نقل قول:
کلاه گذاشتن عزیز!!!
مثلا چه چیز ریزی؟!!نقل قول:
حالا چون برای چیزای ریز سرتون رو کلا میزارن دلیل نمیشه که فکر کنید بقیه هم اینطورن!
مثلا اینکه بیان هندزفریی که تو جعبه ی گوشی رو وردارن و 100 تومن ارزون تر بدن دستت و بگن این هالف پکه و فولش 100 گرون تره؟!! و بعدش اون پولو بابتش بدی؟!!نه عزیز اینجا سلیمانیه بغل گوشمونه!!!زیاد تهران برو نیستیم واسه خرید یه گوشی که کلی با علائدینی ها سروکله بزنیم که بعد از نیم ساعت جرو بحث بگه اقا اگه این گوشی گلکسی روش برنامه ها رو نصب نکنم کار نمیکنه!:18:
خوب من الان هم نمیدونم ایکس تن وجود داره!! ولی واقعا برام جالبه که شما که اینکاره ای به قول خودت،برا یه گوشی 600 دلاری،تقریبا 800 تومن پول داده باشی...نقل قول:
بعد هم فکر کنم شما اون موقع نمیدونستی X10 وجود داره چون اون موقع قیمتش همین بود...
اصلا چه بحثیه؟! گرفتی؟ مبارکت باشه!! به همین سادگی...از این نظر برام جالب بود که من خودم اولین باری که گرفتمش،600 گرفتم اونم فول!
اپدیت بعدی کی میاد؟مولتی تاچ هم هست؟
مثل اینکه توی باغ نیستیا!نقل قول:
یکی از کاربران گفت من گوشیم رو بالای 600 خریدم...
نکنه شما توی انگلیس زندگی میکنی؟!
اگر اینطوره پس هرکسی بهت گفت من لکسوس ES ایران خریدم 98 میلیون میخندی میگی جالبه برام چون ماشین 40میلیونی رو اینقدر خریدی!
داداش اینجا ایرانه...
بعد هم صفحات اول تاپیک رو ببینی از قیمتش توی ایران متوجه میشی
مولتی که نه ولی دابل تاپ میاد.قرار هست حد اکثر تا 2 ماه دیگه بیاد.توی این مدت هم ریلیزهای داره ولی نهایی نیستن.
دعوا نکنین دعوا نکنین
....
امروز قیمت جدید گرفتم قیمت روز شیراز گوشی XPERIA X10 مشکی 400 هزار تومان
فول پکیج 460 هزار تومان
و دیگر هیچ:10:
باشه شما بردی:5: لطفا تاپیک رو بهم نریز....یه چی گفتی،یه چی گفتم!! یه چی گفتی 2-1 به نفع تو ول کن دیگه که خودت هم نمیدونی چی میگی!!نقل قول:
مثل اینکه توی باغ نیستیا!
یکی از کاربران گفت من گوشیم رو بالای 600 خریدم...
نکنه شما توی انگلیس زندگی میکنی؟!
اگر اینطوره پس هرکسی بهت گفت من لکسوس ES ایران خریدم 98 میلیون میخندی میگی جالبه برام چون ماشین 40میلیونی رو اینقدر خریدی!
داداش اینجا ایرانه...
بعد هم صفحات اول تاپیک رو ببینی از قیمتش توی ایران متوجه میشی
البته فک و فامیل های ما همه سوار الاق و اینا میشن و این اگزوزی که شما میگی رو سوار نمیشه این دورو برا کسی...نقل قول:
آره من لکسوس سوار میشم:31:نقل قول:
مشخصات میخوای بگو تا بهت بدم.اصلا بیا باهم یک دور میزنیم:10:
senaps جان ول کنید این حرفهارو.شما بیا به این فکر کنیم که آپدیت 2.2 براش میاد
حامد هم باماست:31:
آقا من یک خبر خوندم که ۀپدیت بالاتر از 2.1 برای اکسپریا سری قدیم نمیاد فقط مولتی تاچ اضافه میشه
کسی تایید میکنه؟
اره خوب!!! فقط طی یه اپدیت کوچیک،یه تاچ دو انگشتی یا بهتر بگم زوم دو انگشتی بهش اضافه میشه که خیلی شبیه مولتی تاچه...نقل قول:
کسی تایید میکنه؟
البته اگه بوت لودرش بازتر بشه و دوستان بتونن رام های بیشتری واسش بدن،این گوشی حالا حالا ها از رده خارج نخواهد شد!
امروز رام 2.3.1 هم برش بطور غیر رسمی اومد...
میشه منبع رو بگین ؟نقل قول:
من چند روزه هوس کردم اینو بخرم ولی میترسم مولتی تاچ نشه آخرش :41:
دوستانی که x10 دارن میتونن بگن برنامه هایی که برای پی دی اف در این گوشی قابل استفاده اند فارسی رو ساپورت می کنند ؟
پی دی اف های حجیم رو چجوری اجرا میکنه ؟ کند نمیشه ؟
کسی عکس از محیط برنامه پی دی اف این گوشی داره
دابل تاچ رو شاخشه اگه گیرت به اونه خیالت راحت.
من بعدا برات تست میکنم خبرت میدم.شاید نشه.چون فارسی نداره.امیدواریم فارسی به آپدیت جدید اضافه بشه چون حرفش بود.
سلام.نقل قول:
از تو بعيد بود اين حرف.:31:
حالم و گرفتي.من يه جور ديگه روت حساب ميكردم حالا مجبورم يه جور ديگه روت حساب كنم.:46::10::11:
دوستان من یه دونه از این گوشی خریدم کلا چه کارهایی باید انجام بدم و چجوری ؟
( اپدیت / نرم افزار های تاپ و .. )
آقا این گوشی بالاخره پی دی اف فارسی میخونه یا نه ؟
سلام . دوستم چندشب پیش یه ایکس10 خرید ولی اون الان برنامه ی خوبی برای چت مثل نیم باز برای گوشیش پیدا نمیکنه. حالا می خواد بفروشتش و یه ان8 بگیره؟ حالا به نظر شما چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟(گوشیش هم آپدیته)
لطفا کمک کنید........
-----------------------------------------------------------------------------------------
خود ياهو برنامه ياهو مسنجر نوشته براش
چيزي كه پره مسنجره برا آندو مثل روم به ديوار پشكل
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
بله كانه اسب ميخونهنقل قول:
آقا این گوشی بالاخره پی دی اف فارسی میخونه یا نه ؟
نیم باز.ای بادی.تریلیان خود یاهو مسنجر.....شاید بالای 10 تا مسنجر برای اندو هست.نقل قول:
سلام . دوستم چندشب پیش یه ایکس10 خرید ولی اون الان برنامه ی خوبی برای چت مثل نیم باز برای گوشیش پیدا نمیکنه. حالا می خواد بفروشتش و یه ان8 بگیره؟ حالا به نظر شما چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟(گوشیش هم آپدیته)
لطفا کمک کنید........