احتمالا اینا فهمیدن که من سیریش بازی در میارم ... ساعت ۱۲:۵۸ دقیقه سرعت تا خرخره رفته بود همین شد یک سرعتش به یک سوم کاهش پیدا کرد.نقل قول:
Printable View
احتمالا اینا فهمیدن که من سیریش بازی در میارم ... ساعت ۱۲:۵۸ دقیقه سرعت تا خرخره رفته بود همین شد یک سرعتش به یک سوم کاهش پیدا کرد.نقل قول:
به این علت همین که ساعت یک میشه سرعت شما کن میشه که افراد دیگه ای که دارن از پورت شما شیر استفاده میکنن همه دانلودر تشریف دارن و سر ساعت یک شروع به دی ال می کنن. و این هم کاملا به شانس شما بستگی داره(که انگاری خیلی خوب نیست)نقل قول:
من دیشب هم 2.4 گیگ دانلود کردم.
و امروز دهمین روز عضویت من توی پارس آنلاینه.
به نظرتون نمیتونن سرعت منو کم کنن؟
چرا نمیکنن؟ چون من فکر میکنم یه همچین سیاستی نداشته باشن!!!
دوستان امشب چرا هی سرعت صفر میشه و بعد دوباره بر می گرده مثلا 20 ثانیه دانلود میکنه بعدش دوباره 20 30 ثانیه قطع میشه دوباره شروع میشه .... از چند تا سرور چک کردم همینطوری بود ....
افت سرعت زیاد شده,کاری جز دعا نمیشه کرد :دی
زیاد نشده دوست عزیز افتضاح شده تو روز هم بعضی ساعات میشه سرعت از 60 بالاتر نمی یاد.نقل قول:
دیشب سرعت من کم بود و 300 مگابایت بیشتر نتونستم داونلود کنم.
ولی بعد از ساعت 7 صبح سرعت خوب شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حمله کنیم به سایت پارس آنلاین تا حساب کار دستشون بیاد:دی
وقعا عجیب بود دیشب 3 مگ دانلود می کرد سرعت صفر میشد دوباره بعد از تقریبا 20-30 ثانیه راه می افتاد ...!!!!!!!!!! چند بار هم به کل قطع شد....
قبل از ساعت 6 سرعت روی 30 بود همینکه ساعت 6 شد سرعت رفت رو 200
سایت پارس آنلاین از کار افتاد:27:
سرعت لحظاتی پیش:
(سرویس 128 مرکز مخابرات دستغیب شیراز)
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
سایت که سالمه.نقل قول:
همین الان من تو اون هستم.
منم همین یک ساعت پیش شارژ خریدم سالم بودنقل قول:
نقل قول:
عجیبه که شانس همه با هم خراب میشه. من دیشب تا ساعت 4:45 دقیقه اصلا نمی تونستم یه صفحه وب رو باز کنم چه برسه به دانلود. بعد سرعت خوب شد رسید به 50 کیلو بایت. اینکه بقیه دانلود می کنن و پهنای باند رو تا این حد فاجعه اشغال می کنن هم یکی دیگه از این پاسخهای کلیشه ای این شرکت ها هست که مثا ایراد از مودمتونه و ایراد از خط مخابراتی تون هست ، به عنوان یه پرو تکل جوابدهی می ذارن در اختیار اپراتور هاشون.
شما هم نگران نباش ، نوبت شما هم می رسه ، من اولین باری که مشترک شده بودم یه شب تو عرض 1 ساعت و 20 دقیقه 700 مگ فیلم Yes man رو دان کردم و دوره اول اشتراکم به اصطلاح دوره طلایی دانلود بود. ولی بعدا افتاد مشکل ها ...
حکایت شما هم مطابق یه ضرب المثلی هست که میگه ن* ش * ا* شیدی شب درازه ..... صبر داشته باش.
تو کشورهای اقتصاد آزاد ، قوانینی وجود داره با نام آنتی تراست ، و هدف این قوانین اینه که یه شرکت یا گروهی از شرکت ها ، بازار رو به صورت انحصاری در اختیار نگیرن و رقابت آزاد رو از بین ببرن و هر جوری که بخوان مصرف کننده ها رو بدوشن. تو این حالتها نیازی به شکایت خصوصی نیست و خود دولت اقدام می کنه مثل آمریکا که چند سال پیش شذکت عظیم مخابراتی AT&T رو به همین خاطر دادگاهی کردن که نتیجه اون جریمه هنگفت و تجزیه این شرکت به چند شرکت کوچکتر بود. مایکرو سافت هم داشت همین بلا به سرش میومد که مجبور شد تا توافقاتی انجام بده و یا اینتل که برای جلوگیری از دادگاهی شدن غرامت میلیاردی به AMD پرداخت کرد.
می خوام بگم مشکل از پارس آنلاین یا شاتل یا ... نیست که دارن دزدی می کنن ، مشکل از کسایی که اجازه دادن این شرکت ها مافیای خدمات اینترنت پر سرعت رو به صورت انحصاری به دست بیارن و مصرف کننده ها رو بچاپن و رضایت اونها براشون مهم نباشه چون می دونن که مشتری چاره ای نداره و به هر کجا که رود آسمان همین رنگ است.
اگه شرکت های کوچک هم بیان وارد این زمینه بشن و کارشون بگیره و گسترش پپیدا کنن اونها هم بعد از مدتی به این مافیا می پیوندن چون مثل همه جای دنیا اونا هم در درجه اول به فکر جیب خودشون هستن. منتها تو جاهای درست و حسابی قوانین رقابتی اونا رو مجبور می کنه برای کسب سود بیشتر ، کیفیت رو ببرن بالا ولی اینجا ....:41:
ویرایش شد...
سرعت ساعت یک و ده دقیقه بعد از نصف شب
(128 دستغیب شیراز)
بچه ها پارس انلاین چی شده
هی پیغام request time out میده
مال من که فعلا مشکلی نداره.نقل قول:
فقط سرعتم خیلی کم شده
تست زیر در ساعت 1:55 گرفته شده ولی سرعت بین 60-50 هست(به این سایت اطمینانی نیست)
سلام به همگی .
من دو ساله صبانت داشتم از دیروز اومدم پارس چون صبا خیلی افتضاح شده .
شبانه از چه ساعتی رایگانه ؟
فکر کنم وقتی من دارم دانلود میکنم اگه کسایی که با من پورت گرفتن در حال دانلود باشن سرعت من کم میشه .
حالا اگه من بیام با یه اکانت دیگه دانلود کنم فرقی می کنه ؟ مخصوصا تو دانلود شبانه
سلام
چندتا سوال دارم
1)اگه از ساعت 1تا7 صبح دان کنیم کل ساعت1تا7 رو به از اکانت روزانه کم میکنه؟یا فقط 6تا7 رو از حساب روزانه و بقیه رو از شبانه کم میکنه؟
2)بعضی از دوستان تا ساعت6/55 دان میکنن.یعنی حدود 1 ساعت بیشتر!چطوری این کار رو انجام میدن؟ترفند خاصی داره؟
ممنون
از ساعت 1 تا 6 هیچ حجمی کم نمیشه . از ساعت 6 تا 7 رو من تست کردم چند روز حجم کم نکرد ولی یهو 400 مگ کم کرد مجبور شدم حجم اضافه بخرم.این هم سیاست جدید واسه حجم فروختنه.نقل قول:
از ساعت 1 تا 7 دانلود کنی شاید 2 روز حجم 6 تا 7 رو حساب نکنه بعد روز سوم حواستون نباشه حجمتون رو کم کنه.
نقل قول:
من چند ماه میشه که از ساعت 1 تا 7 میزارم دانلود....تا حالا هم از اکانت روزانه کم نگرده!!!نقل قول:
شما هم تست کن ...یکبار تا6:15 بزار اگر کم نکرد دفعه بعد تا 6:30 ایبار دیگه کم نکرد بدون برای شما هم تا 7 رایگانه!!:40:
شما کدوم شهر هستید؟؟؟نقل قول:
منم تا حدودای هفت دانلود کردم حجم کم نکرد ( مشهد )
بالاخره صبانت رانژه خطم رو بعد از کلی درگیری جمع کرد!منم زود زنگ زدم به پارس تا دوباره مدارکم رو بفرسته مخابرات:8:نقل قول:
اگه این مشکلات پیش نمیومد الان2روز بود که داشتم از پارس استفاده میکردم:13:
من هم همین کار رو کردم چند روز اول کنترل میکردم حجم کم نکنه ولی روزهای بعدش که خیالم راحت شد چک نکردم دیدم بعدا کم کرده به قول شما امتحانش ضرری نداره.نقل قول:
من روز اولمه كه پارس آنلاين گرفتم
سرعت 320
به نظر شما سرعت دانلودم كم نيست؟
از ديشب تا حالا سرعت افتضاح شده...
اصلا جالب نيست..
سلامنقل قول:
من نمیدونم سرعت 320 پارس آنلاین چقدر دانلود میده . ولی اگه بخوای حساب کنی نه فقط 2 کیلو بایت کمتر از سرعت واقعی شده .
320/8=40 یعنی شما باید با 40 کیلوبایت دانلود کنید که تو تست 38 است .
این سرعت دانلود پهنای باند 320 کیلوبایت بود ولی ماله پارس آنلاین شاید خیلی بیشتر از این حرف ها باشه .
موفق باشید
سرعت دانلود روزانه و شبانه سرویس 256 پارس الان رو چند میچرخه؟
256 رو روی چند بستن؟مقدار واقعی خودشه ( 32-33) یا نه؟
منظورم سرویسهای POL_B1 و POL_B2 هه
بستگی به مرکز مخابراتی داره!نقل قول:
ولی مال من رو روی 2 مگ بستن و با 200 تا دانلود میکنم روزانه!
شبانه هم فکر میکنم بستگی به میزان دانلود داره!
من که زیاد شبا دانلود نمیکنم بعضی وقتا که میزارم روی 200 دانلود میکنه.
شما تهرانی؟نقل قول:
دوستان دیگه چی؟
سلام.یوزر وپسورد شبانه با روزانه یکی هستش یا فرق میکنه.اگه فرق میکنه سرعت اکانت روزانه توی شبا سرعتش میاد پایین ؟
ممنون
یوزر وپسورد شبانه با روزانه یکی هست و سرعت توی شب هم بسته به سرویس و شهر فرق میکنه.نقل قول:
سرعت الان من نسبت به روزهای قبل افتضاح شده:
(128 دستغیب شیراز)
طرح آرامش 1ساله با 4 گیگ رو کسی داره؟شبانش رایگانه دیگه؟
بچه ها دیشب سرعت چطور بود؟
من ندارم ولی شبانه رایگان داره اصلا به صرفه نیست چون بعدا باید دوبرابر پول اولیه پول خرید حجم بدید 4 گیگ تو 3 ماه تموم میشه.نقل قول:
من حدود 300 مگ بیشتر نتونستم داونلود کنمنقل قول: