خداوکیلی من 1 ماهه 1مگ دارم خیلی راضیم سرعت روز و شبمم فرقی نداره بدون دیسی سرعت دان 230
Printable View
خداوکیلی من 1 ماهه 1مگ دارم خیلی راضیم سرعت روز و شبمم فرقی نداره بدون دیسی سرعت دان 230
دوست عزیز من زنگ زدم مخابرات اصلا سرعت 2مگ ندارند بیشترین سرعت 1مگ هست ! حالا مخابرات بیاد اینترنت 10 مگ بده وقتی پینگ روی 1000 هیچ ارزشی نداره !نقل قول:
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
دوستان عزیز کسانی که سرعت نت پایین و کسانی که سرعت بالایی دارند لطفا پیش شمارهاشون اینجا بیان کنند.
اکثر مواقع ای دی اس ال من بی وی پی ان حتی پی سو وردل رو هم باز نمیکنه
هرروز بدتر از دیروز
خاک بر سرا
چه معنی داره
من دارم ماهی 16 میدم شب سرعتم 60 باشه
همسایمون ماهی 10 میده شب سرعتش رو 120
اه
الان نوبت شما شد سرغتت خوب شد من الان پینگم روی 700 سرعت دان هم 0.13 هست.نقل قول:
جدی؟!
شما کدوم منطقه اید؟
چرا اینطوری میشه؟
من راضی نیستم که سرعت من بالا باشه و از شما کم!
امیدوارم سرعت شما بیاد بالا.
شما چه سرویسی دارید؟
واقعا !نقل قول:
ما منطقه 5 هستیم فکر کنم می شه مرکز مخابراتی استقلال
منم راضی نیستم که این اوضاع باشه.
سرویس من 1مگ هست ولی از وقتی که حدود3 هفته پیش سرویس شارژ کردم دیگه سرعت همیشه گی ندارم.
عجبنقل قول:
دوست خوبمون armdvd هم سرویس 1 مگ دارند و ناراضی هستند
سرویس 1 مگ مخابرات به نظرم یک مشکلی داره
امیدوارم مشکلتون حل بشه
اون مردک پشت تلفن به من گفت
از نظر سرعت 128 با 1 مگ فرقی نداره
نقل قول:
فقط حسابی سرمون کلاه رفته !
دیشب که سرعت افتضاح بود برای من .. با 50 دان می کردم
خودمونیم
خداییش این مخابرات چرا دست از کلاه برداری بر نمیداره
بابا بسه
اه
منظورش 1مگابیت = 128 کیلوبایت بوده مردک !نقل قول:
بعد من میخواستم تابستون بیام یک مگ ! به خاطر سرعت شب ! چیکار کنم ؟!
نقل قول:
داداش خودم میدونم
گفت پنل 1 مگ با پنل 128 کیلو فرقی ندارند
یعنی کسی که داره 10 تومن میده با کسی که 22 میده فرقی از لحاظ سرعت نداره
من که الان 512 ام دانلودم روزم رو 60 و شبم رو 20 هست
این یعنی افتضاح
شما چنده ؟
آقا شما هنوز گیر یه مشت تعرفه اید که فقط 10 هزار تومان اختلاف بین کمترین و بیشترین سرعته؟
وقتی یه سازمان بی مسئولیت، میاد چندین سرویس معرفی میکنه که هیچ رابطه منطقی بینشون نیست شما باید یا کمترین سرعت رو انتخاب کنی که در این صورت جای گله نیست و یا بالاترین سرعت. فک نمی کنم پرداخت ماهیانه 10 هزارتومان بیشتر برای انتخاب بالاترین سرویسی که یه سازمان ارائه میده سخت باشه برای کسی.
ضمنا من یه نکته رو هم بگم (اکثرا میدونن البته)، اینجا وقتی صحبتی میشه در مورد انواع سرویس هایی که مخابرات ارائه داده، منظور فقط سرویس رایگان شبانه است. بنابراین اگه دغدغه استفاده از امکان دانلود نامحدود شبانه رو ندارید داخل این مسائل نشید. چون اصولا با 2.5 گیگ ترافیک ماهیانه روزانه کاری نمیشه کرد.
اگه سرعت فرق نداره چی فرق داره ؟! ازش میپرسیدی :دینقل قول:
من روزانم 120 و ایناست ... شبم مث شماست ...
والا اونا که یک مگ داشتن قبلن که میگفتن سرعت روزانه و شبانشون رو 200 و اینا بوده که این میشه 2 مگ ! یعنی پنل 1مگ باید فرق داشته باشه و فک میکنم داره ! اما پایننتر نه ! فک میکنم اونا فقط سرعت شبانشون بهتر از 128 های ماست ...
با سرعت 200 شبی چقد میشه دانلود کرد ؟! میصرفه بریم رو 1مگ ؟!
دوستان من اولین روزی که 1 مگ گرفتم روزانه و شبانه یکی بود سرعتم ثابت بود پینگم زیر 130 بود حتی به 90 هم می رسید الان از عید تا حالا هست که روزانه ام به سختی به 1 مگ می رسه خیلی نوسان داره پینگم روی 700 همش هم قطعی داره وقتی هم زنگ می زنم می گم این مشکلات برام پیش اومده می گه از مرکر مخابراتی خودتون می رم مرکز مخابراتی می گن به ما هیچ ربطی نداره برید همونجایی که سرویس گرفتید...
خلاصه من این آخرین باری بود که سرویسم را تمدید کردم دیگه حوصله ندارم اعصابم همش خرد بشه !!
ببینید 1 مگ قطعا سرعتش فرق داره با 128 ... من روزها که همیشه با 230 دان می کنم مگر استثنا بعضی روزا که مشکل کلی هست...شبها هم اکثرا رو 150 و 200 هست .. می گم اکثرا ... مثلا تو طول هفته شاید 4 یا 5 روز این سرعت باشه بعضی شبها هم افتضاح
بنابراین دوستان اگه می خوان برای تابستون سرویس بردارن به نظر من 1 مگ بردارین به صرفه هست ... من در کل اگه بخوام بگم و از بعضی موارد چشم پ.شی کنم از سرویس 1 مگم راضی هستم .. اینجوری هم که دوستان میگن فکر کنم منطقه تا منطقه کیفیت سرویس متفاوته بنابراین الان سرویس 1 مگ مثه هندونه در بسته می مونه :31:
مسئله پینگ یا از طرف مرکز مخابراتیه و یا شبکه ی داخلیت ایراد داره. اگر هم قطعی زیاد داری 100 درصد عیب از مودمته. در مورد قطعی پی در پی سیم کشی تلفن هم خیلی اهمیت داره. (مثلا سیم تفلن و سیم برق نباید کنار هم باشن)نقل قول:
برای تست شبکه داخلی(ویندوز):
Start>Run>cmd
اینو تایپ کن
ping 192.168.1.1
(آی پی داخلی: برای بدست آوردن آی پی لوکال: بنویس ipconfig بعد در قسمت
Ethernet adapter Local Area Connection
آدرس مقابل IPv4 Address آیپی لوکاله
تایم باید زیر 5ms باشه
فقط امیدوارم مرجع شما برای تست پینگ سایت speedtest نباشهکد:Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=1ms TTL=64
Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time<1ms TTL=64
این چند روزه سرعت خیلی مزخرف شده ... نمی دونم به خاطره holiday هست یا چیز دیگه ..
دوست عزیز ممنون از راهنمایت ولی مشکل من از مخابرات چون کلیه دوستانم که پیش شمارشون با من یکی هست واز از این سرویس استفاده می کنند همین مشکل را دارند.نقل قول:
ببخشید
واسه اپلود فایل مخابرات حجم کم میکنه؟
ممنون
بله کم میکنه.
از شما هم سرعت پایینه؟
از من به زور به 100 میرسه.
کاشکی پاین بود دیگه یاد گرفتیم از این به بعد سرعتمون کم شد خوشحال باشیم :31:نقل قول:
هورااااااااااا پینگ من داره رکورد می زنه به 980 رسید....
واقعا که
سرعت دانلودم 4 کیلوبایت
یعنی 512 ام
خاااااااااااااااااااااااا اااااااااک تو سرشون
خدایااااااااااااااااااااا اااااااااااا
من میخوام برم تو کار مبین
مرگ بر مخابرات
من که 2 ماه دیگه سرویسم تمومه !!نقل قول:
سراغ مبین نرو ایرانسل بهتره من برای یکی از دوستام گرفتم سرعتش همیشه ثابت بدون نوسان.
مبین نت شبانه رایگان داره
به خدا کشتندمون
ای خدا آخه این چه سرعتیه .. از من همه چی نرمال بود بعد این دو روز تعطیلی کوفتی معلوم نیست چه بلایی سرش اومد.
دیروز زنگ زدم به طرف می گم من 1 مگ دارم سرعتم به زور به 100 می رسه چه وضعشه ، شمارمو گرفته یه دقیقه سکوت کرده بعد میگه خطت نویز داره ، میگم من اصلا مشکلی نداشتم میگه حالا که داری فردا زنگت می زنند بیان برای بررسی .
امروز که خبری از تماس نشد ، خودم تماس گرفتم گفتم یه بار دیگه خطمو بررسی کنید میگه نمی دونم مشکلی نداری انگار، افت سرعت طبیعیه این دو روزه همه داشتند .. قاطی کردم دیگه ، هر کدومشون یه حرفی می زنند (حرف که نه زر می زنند)
کسی تو منطقه ولیعصر افت سرعت داره یا فقط من بدبختم؟! :41:
آقا قطعی ها زیاد شده
سرعت پایینه
واقعا افتضاحه
ولی من از کسی که استفاده کرده سوال کردم گفته کیفیتش خوب نیست. دیگه خودتون حتما تحقیق کنید بعد استفاده کنید.نقل قول:
این که چیزی نیست به منم گفتن نویز داره من برای این که بهشون ثابت کنم مودم رفتم دم در وصل کردم سرعتم بهتر که نشد بدتر هم شد.نقل قول:
4 روز دیگه هم مدیر قسمت ADSL مخابرات فرار می کنه :31: خلاصه بجا اینکه خودتون عذاب بدبد برید از اینترنت بی سیم استفاده کنید.
پینگ منم که رکورد زد رفت روی 1100 ... هوراااا
پس این نویز را به همه می گن .. می خوان الکی بیان خونه بگن ما بررسی کردیم بعد هم یه چرت و پرتی تحویل بدن و برن و دوباره روز از نو روزی از نو .
حد اقل یه پشتیبانی درست نمی ذارن طرف دو زار چیز حالیش باشه . تو این تابستونی آدم می خواد کیف و حالشو بکنه اینام مدام می خوان ضد حال بزنند .. ما چقدر بدختیم که تو این کشور به خاطر یه اینترنت با سرعت 1 مگ باید اینقدر حرص بخوریم ، بری جاهای دیگه اینا رو تعریف کنی می خندند بهت .
باهات شدیدا موافقم . سرعت 1 مگ و 2 مگ تو خارج از کشور /حالا هر جا حتی افغانستان/ چیزی نیست:18: اینایی که میگن سرعت خوبه قطعا دانلودی ندارند این رو چه برای مخابرات گفتم چه برای بقیه شرکت ها:41:
..
..
..
..
..
اینم از وضعیت شارژ آنلاینشون ... چند ساعت پیش اعتبارم تموم شده می خواستم حجم اضافه بخرم می بینم خبری از شارژ آنلاین توی صفحه ی کاربریم نیست .. به پشتیبانی زنگ می زنم مدام اشغاله ، فعلا هم که خبری نیست باید صبر کنم تا فردا ..
میگم حالا که اعتبارم تموم شده می تونم از شبانه استفاده کنم یا نه ؟
برای حل این مشکل بهشون بگین،چند تا شارژ حجم توی پنل اضافه کنن، من فک میکنم این کاررو بخاطر افراد تازه وارد که اشتباهی قبل از اینکه ترافیک تموم بشه ،ترافیک میخرن کردن :11:، (ناگفته نماند خودم هم یکباراین اشتباه رو کردم)نقل قول:
چرا من 512 سرعت دانلو شبانه ام 7 کیلوبایته ؟
دوستان هر روز تماس بگیرید .. این که نمی شه پول مفت که ما نداریم به اینا بدیم این همه بازی سرمون در بیارن
اگه هیچی نگیم تا آخر تابستون می خوان سرعتو اینجوری نگه دارن .