دوستان کسی نیست به سوال من جواب بده :8::19:
دوستان کسی نیست به سوال من جواب بده :8::19:
آقا من دوتا مشکل دارم
1.برنامه flipclockx رو هر کاری میکنم نصب نمیشه وسط نصب install faild میده
2.از وقتی بادامو آپگرید کردم samsung apps از توی گوشی باز نمیشه ارور( network unavailable (0xff01 میده
ممنون میشم اگه این دو تا مشکل منو حل کنین
نقل قول:
دوست عزیز! با عرض تشکر از توجه شما, دیگه چه توضیحی میشه داد؟ درب باتری بر اثر ضربه, یک کمی خظ و خش افتاده (به اندازه یه سر سوزن هم فرو رفته) خود گوشی هیچ مشکلی نداره و فقط من یه ذره حساس هستم. خواستم بدونم کجا میشه درب باتری رو تهیه کرد؟
آقا قید در فابریکو بزن چون پیدا نمیشه
کسی نمیخواد جواب مارو بدهنقل قول:
آقا من دوتا مشکل دارم
1.برنامه flipclockx رو هر کاری میکنم نصب نمیشه وسط نصب install faild میده
2.از وقتی بادامو آپگرید کردم samsung apps از توی گوشی باز نمیشه ارور( network unavailable (0xff01 میده
ممنون میشم اگه این دو تا مشکل منو حل کنین
نقل قول:
یعنی واقعا درب باتری این گوشی پیدا نمیشه (فابریک یا غیر فابریکش)؟
نقل قول:
توی اینترنت , هر دو رنگش موجوده (قیمت از 13 تا 20 دلار). میخوام بدونم تهران از کجا میشه پیدا کرد. ضمنا اگه کسی یه جلد محافظ خوب سراغ داره آدرس بده. خیلی ممنون میشم.
چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
بیخیال شو من رفتم فیلم تعویض قابشو از یو تیوب دانلود کردم برای تعویضقاب باید تمام گوشی باز شه کاریست بسی سخت و مشکلنقل قول:
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اگه کسی اونور آب داری برات بخره و حتما هم همون رنگ گوشیتو بخر چون تعویضش درد سر داره
دوست عزیز! فکر کنم سوء تفاهم شده. منظور من درب باتریه که جدا از بدنه است و رنگش هم با خود بدنه فرق میکنه و البته تعویضش هیچ ارتباطی به تعویض قاب گوشی نداره.نقل قول:
ها ببخشید درست میگی ولی منم گفتم از اونور آب همرنگ گوشیتو بگیر تا نیاز به تعویض قاب نداشته باشهنقل قول:
Monopoly Classic و Tetris Refreh توی فروشگاه بریتانیا برای مدت محدودی رایگان شده، سریع برید بزنید تو گوشش.
چند وقت پیش هم battle Forging (مشابه Angry Birds ) تو فروشگاه سنگاپور رایگان شده بوده که از دستمون در رفت...
دیروز توی اهواز یه کیف چرم در دار مخصوص همین گوشی از نوع خیلی خوبش قیمت کردم طرف میداد ۲۵ تومن.نمی دونم این همه قیمت ارزشش رو داره یا نه.نقل قول:
رفيق چجوري فروشگاه انتخاب ميكني..؟؟؟نقل قول:
از کارایی ویو خوشم اومده ولی اینکه می گین مالتی تسکش قوی نیس می ترسم
پ.ن:می تونم موقع ای که تو فایل منیجرم اس اومد ج بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این سی پی یو به چه درد می خورهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
والا گوشی به این خوبی مالتی نداره یعنی چی آخه
قیمت و می شه بدون گارانتی رو بزارین(می دونم خلاف قوانینه ولی ترو خدا عجله ای دیگه 40 تومن دیگه جور کنم نقدی می خرم)
دکمه وسط هم کاره بک و هم کاره تسکو انجام می ده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
اون بالا عکس یه کشوری داره اونو بزن.نقل قول:
بعدش کلی کشور میاد انتخاب کن حالا:40:
آره بابا اگه جنسش خوب باشه ايمنيش و زيباييش هم خوب باشهنقل قول:
ارزشش رو داره
من براي گالكسي كيف ديدم تا 50 تومن
بیا دوست عزیز، این راضیت می کنه؟:نقل قول:
همشون هم رو مموری نصبن.
خیلی ممنون لطف کن هر وقت ازین خبرا بهت رسید سریع این جا هم بگونقل قول:
بازم ممنون
آقا سلام این مونو پولی رو چه طوری نصبیدی مگه پولی نیست؟نقل قول:
بنده خدا گفت دیگه!
تو فروشگاه انگلیس مجانی شده
نقل قول:
پست 2052 رو دوباره بخون...نقل قول:
دوستان خواهشن یکی به سوال من جواب بده
بازیه برس لی پاک شدههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
هستش ولی پولیه:
کد:http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000088055&listYN=Y
eنقل قول:
این مسخره بازی های سامی چیه دیگه؟
:2:
ای بابا 2 تا بازی کرول و برس داشت اونو پولی کرد.
لعنت به این سیاست:2:
اول که شیفتو حذفید اعاب نذاشت حالام که پولیه
اه:2:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
دیگه داره از خریده این گوشی منصرفم می کنه.
والا
الان آندو همیه ی این بازی هارو داره اونم مجانی
خیلی مسخره در آوردن:19:
آره بابا.
آندو خيلي خوبه منتها بديش اينه که گوشيهاييش که بازيهاي در حد شيفت روش ميخونن گرونن.
دقیقا می خواستم همینو بگم.نقل قول:
یکی شم گلکسی هست کاش گلکسی قیمتش پایین بود.
فردا می گرفتم وگرنه.
دیزایر هم خوبه که من خوشم نمیاد.
:41:
این گوشی اگه آندو بود خدا می شد
یا اگه با همین بادا بازی هاشو نفروشه یا نحذفه
یا ه ک بشه که می خواد بشه خدا بود
در کل تا 1 هفته دیه گوشیه جتمو با این عوض می کنم.
کاش تا 4 ماه دیه ه ک شه:13:
نه شما اينو نخر. منم ميخواستم بخرم پشيمون شدم. آخه چي داره اين گوشي انصافا؟ دلمون به چهارتا شيفت و کرول و اينها خوش بود که اونو هم برداشت. هـک هم اگه ميخواست بشه خب ميشد تا الان. زور داره اينهمه پول بدي بعد بخواي بشيني تا هـک شه.
گزينههاي ديگهاي هم تو رنج ويو هستن. HTC Aria، نوکيا C6-01 و احتمالا Acer Liquid.
با اينهمه شما اگه ميتوني ديزاير بگيري بگير. من اگه بودم ميخريدم. هيچي کم نداره. 90 درصد اون چيزيو که يه گوشي بايد داشته باشه داره.
انصافا دارين در مورد اين گوشي كم لطفي ميكنيدنقل قول:
بازي آسفالتي كه روي اين گوشيه نصبه روي هيچ آندرويدي نصب نيست حتي گالكسي
بعد هم مگه قراره همه چيز رايگان باشه
وقتي بازيهاي ويو كيفيت گرافيكي بالايي دارن
همينجوري از زير بته درنيومدن كه كلي خرجشون شده
بعد هم همه جاي دنيا ايران نيست كه
بهتره به جاي اينكه بگيم اين گوشي هيچي نداره
حداقل بگيم اين گوشي براي ايرانيها هيچي نداره(هرچند واقعا اينجوري نيست)
امنيت بالاي اين سيستم عامل اجازه هك نميده پس منتظر هك نشينيد
در كل گوشيي هست كه كه ارزش پولي كه بابتش ميدين رو داره
نه مثل خيلي از گوشياي ديگه كه 200 تا 300 تومن بالاي قيمت واقعيشون فروش ميرن
منماز ه ک سیستم عامل بادا نا امید شدم ولی تا یکی دو ماه دیگه darkforest ویو دورید رو بیرون میده اونوقت ما ویو با سیستم عامل اندورید داریم و ارزانترین اندورید را با امکانات خارق العاده خواهیم داشت پس یا صبر کنید تا ه ک بشه یا اندورید رله بشه یا برید بخرید بعد صبر کنید در کل ضرر نمیکنید
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:31 AM ----------
منم از ه ک سیستم عامل بادا نا امید شدم ولی تا یکی دو ماه دیگه darkforest ویو دورید رو بیرون میده اونوقت ما ویو با سیستم عامل اندورید داریم و ارزانترین اندورید را با امکانات خارق العاده خواهیم داشت پس یا صبر کنید تا ه ک بشه یا اندورید رله بشه یا برید بخرید بعد صبر کنید در کل ضرر نمیکنید
کم لطفي چرا؟نقل قول:
فقط يه آسفالته. درست نميگم؟ بقيه بازيهاي در حد اندرويديهاي معمولين. تو زمينه نرم افزار هم که بالاخره گستردگي اندرويدو نداره. خب بعد اين مي ارزه يا مثلا وايلدفاير و آريا که اندرويدن و تو همون رنج؟!
بعدش هم براي من که توي ايرانم، اينکه بازيهاي بدرد نخورن، با اينکه بدرد ايرانيها نخورن، هيچ فرقي نداره.
حالا يه سوال: اين اندرويدي که قراره روي بادا بياد، چقدر شدنيه و آيا باگهاي اساسي نخواهد داشت؟
بعضی از دوستان یه جوری حرف میزنن انگار با چوب افتادن دنبالشون که فقط ویو بخرن:31:
اخه گوشی خریدن که این همه وسواس نمیخواد اونم این گوشی با این همه امکانات.
اگه بازم وسواس به خرج بدی بعید نیس که همین چند تا برنامه که مونده پولی بشه هااااا:27:
اینم حرفیه والا:31:نقل قول:
بریم بریم بخیریم
الاجی:31:
فک کنم اگه خدا بخواد این روزا بگیرم:21:
دوست عزيزنقل قول:
در اينكه آندرويد سيستم عامل پيشروتري هست شكي نيست
ديگه داره به ثبات ميرسه
ديگه تقريبا اشكالاتشو برطرف كرده
اما انصافا نميشه هر گوشيي كه آندرويد داره رو با wave مقايسه كرد
به خصوص همين آريا و وايلدفاير
وايلدفاير رو كه اصلا با هيچ منطقي نميشه با wave مقايسه كرد
چه چيزيرو با چه چيزي مقايسه كنيم
رزوليشن صفحه نمايش وايلدفاير فاجعه اس در واقع براي آندرويد مناسب نيست
پردازنده وايلدفاير هم كه در برابر wave چيزي نيست
جنس صفحه نمايش و تعداد رنگ قابل نمايشش كه نه براي سيستم عامل آندرويد مناسبه به خصوص ورژناي آينده نه در مقابل بهترين صفحه نمايش بازار كه روي wave نصبه حرفي براي گفتن داره
خوانايي كه زير نور خورشي كه بماند
در مورد آريا هم كه جنس صفحه نمايش(tft) و تعداد رنگ(256 هزار رنگ سيستم عهد بوق) همونه فقط يه كم رزوليشنش بالاتره كه بازم در برابر wave حرفي براي گفتن نداره
پردازنده آريا هم نه در حد wave نه براي برنامه ها و ورژناي آينده آندرويد مناسبه(نه اينكه اجرا نكنه اما صد در صد كندتر اجراشون ميكنه)
تازه خوانايي اين نوع صفحه نمايش زير نور خورشيد كه فاجعه اس
عزيز من شما كه ميخواين گوشي بخري و مثلا بازي برات مهمه
معيارات بايد اين باشه
پردازنده قوي
صفحه نمايش خوب
صفحه نمايش تا جاي ممكن بزرگتر
كه حداقل بشه بازياي روي خود گوشي رو راحت اجرا كنه
با اين معيارا توصيه من به شما اينه كه
اگه ميخوايد اچ تي سي بخرين سراغ اين دو گوشي نريد چون اصلا اين دو گوشي حداقل براي اجراي بازي در حد wave نيستن
بعد هم علاوه بر آسفالت كه مهيجترين بازي حال حاضره
دو بازي ديگه روي wave هست كه اگه فقط يه بار بازي Parachute Panic رو بازي كنيد قول ميدم اول اين بازي رو تموم ميكنيد بعد ميريد سراغ آسفالت
تازه برتريهاي ديگه wave بماند:11:
ممنون ازهمه دوستان گل این تاپیک که جواب دوستان رو بدون تعصب میدن به خصوص آقای گرافیکار ...
خود من از دارندگان ویو هستم نظرات خودمو راجع به این گوشی میگم:
گوشی قبلی من پی 990 بود باید بگم به نظر من اون گوشی امکاناتش نسبت به زمان خودش بسیار عالی بود به طوری که الان هم که من ویو دارم از اون گوشی همیشه به خوبی یاد کردم ولی یک مشکل بسیار بزرگ داشت اون هم این بود که پتانسیل سخت افزاریش پایین بود یعنی رم و سی پی یو و ... خیلی وقت ها شما رو اذیت میکرد خوب منم با توجه به تجربه ام تصمیم گرفتم گوشی بعدیم از لحاظ سخت افزاری قدرت مند باشه با توجه به معیار های من فقط 2 گوشی پیش رویه من بود یکی گالکسی و یکی هم ویو
با توجه به قیمت و یک سری پارامتر های دیگه من ویو رو انتخاب کردم
بزارین روشن ترتون کنم فکر کنید به شما 5 میلیون میدن و میگن یک pc ببندین و شما یک پی سی بسیار خوف از لحاظ قطعات میبندین ولی وقتی با یک پی سی 1 میلیونی قیاسش میکنین اصلا احساس این که 5 برابر قدرت مند تر هستید نمیکنید ولی طی مرور زمان که نرم افزار ها و خیلی از چیزای دیگه به سمتی پیش رفت که شما به یک سیستم قدرتمند نیاز داشتید اون موقع این تفاوت رو متوجه میشید حالا درسته این سیستم شما اون زمان افت قیمت داشته ولی شما آینده نگری داشتید
تو گوشی هم همین جوره اگه شما گوشی ای میخرین میخواین بیش از 1 سال دستتون باشه در خرید این گوشی شک نکنید ولی اگه بعد 1 ماه میخواین بفروشین و همه چیز از این سیستم عامل تازه متولد شده میخواین برین سراغ گوشی هایی با سیستم عامل های جا افتاده تر ...
حتی شاید این دست افراد گوشی باز از سیمبین بیشتر خوششون بیاد به نظر منم حق دارن چون دوست دارن گوشیشون خیلی جا افتاده باشه...!
یکی از دلایل دیگه من برای خرید این گوشی همین سیستم عامل نو پاش بود چون دوست داشتم خودم پیشرفت این سیستم عامل رو تو گوشیم به مرور زمان احساس کنم به خاطر این که مطمئنم این جوری به مرور زمان گوشی دلمو نمیزنه
حالا دیگه انتخاب با خودتونه
به نظر من اگه معیاراتون با من یکی هست در خرید این گوشی شک نکنید
همچنین باید بگم در خرید این گوشی من حدود 3 ماه تحقیقات جدی داشتم!!!:31:
:11::11::40:
از همه خشنگ ترنقل قول:
:31:نقل قول:
همچنین باید بگم در خرید این گوشی من حدود 3 ماه تحقیقات جدی داشتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پست شما و گرافیکار پست شمارو می بینم جذب این گوشی می شم.:21:
یه سوال
بعضی وقت ها وقتی از ویجت ها استفاده می کنم یهو در حین کار با منوی اصلی یه ارور حاوی اینکه مموری کافی نیست، ویجت بسته میشه، میاد که یکی از ویجت هام رو می بنده، مشکل از کجاست؟ مموری خود گوشی خالیه و هیچی روش نریختم
فقط مموری 16 رو 14 گیگش رو پر کردم
چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
دوستان برنامه های بادا رو از کجا میشه گرفت؟؟؟
SAMSUNGAPPS
باید با نرم افزار کیس ازش بگیری