نقل قول:
الماس همین مدل رو داره با هارد ۳۲۰ :18:
بهتر از این مدل مدل MC375 هست که ۱۶۵۰ قیمتشه :13: هاردش ۳۲۰ هست و سی پی یوش یه زره قویتر از مدل MC374 هست :11:
Printable View
نقل قول:
الماس همین مدل رو داره با هارد ۳۲۰ :18:
بهتر از این مدل مدل MC375 هست که ۱۶۵۰ قیمتشه :13: هاردش ۳۲۰ هست و سی پی یوش یه زره قویتر از مدل MC374 هست :11:
سلام بچه ها منم کمکم دارم میام بینتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاحالا 100 صفحه از تاپیکو خوندم ولی هنوز یه سوال دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من لپتاپو که گرفتم باید مثل بقیه شار اولیه بکنم؟
یعنی 7-8 ساعت توی شارژ بمونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میگی چیکار کنم ... ؟
دو هفته دیگه میرسه دستم
------
در مورد مدلش هم که زش خبر ندارم نمیدونم چی قراره گیرم بیاد ... اخه عموم داره برام از اونور میاره برا همین روم نمیشه ازش بپرسم چه مدلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بزنید به شارژ تا فول بشه و زمانی که چراغ نارنجی شارژر به رنگ سبز تبدیل شد یعنی کامل شارژ شده :46:نقل قول:
یک نکته ای : بنظرم این موضوع رو mohsenfhm عزیز مطرح کرد که مدل هایی که با MB شروع می شوند محصول سال 2009 هستند و مدل هایی که MC مربوط به 2010 میشه.
بر این اساس فکر کنم خرید MC375LL/A مستحب اکیــد باشه !!!
موفق باشید.[/QUOTE]
آره اتفاقا - منم میخواستم همین موضوع رو بپرسم
چون بحث راجع به mb991 مربوط به سال گذشته بود بیشتر
ممنون واقعا
بعد از ظهر میرم گام های اولیه رو بردارم :31:
چنتا سوالنقل قول:
1- نرم افزارهاي ويندوز روي مكينتاش نصب ميشه مثل فتوشاپ يا ديكشنري نارسيس يا موزيلا و ....
2- اگر با مكينتاش راحت نبوديم ميشه ويندوز مثلا سون رو نصب كرد؟
3- خود سيستم عامل مكينتاش نرم افزارهاي خاص داره مثلا براي كاراي گرافيكي؟
4- توي بازار مجموعه برنامه هاي مكينتاش به راحتي ويندوز گير مياد مثل مجموعه برنامه هاي آسيستان يا كينگ پروگرام؟
5- جنس بدنه لپ تاپاي اپل چيه؟ استحكامشون در چه حده؟
كلا براي بار اوله كه ميخوام برم سمت اپل ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
فرق مدل MB991 و MC375
MB991 از چیپست گرافیکی GFORCE 9400 استفاده میکنه در صورتی که MC375 از چیپست گرافیکی GFORCE 320 GF استفاده میکنه :18:
سی پی یوی بکار رفته در مدل ۹۹۱ از نوع CORE 2 DOU p8700 هست ولی سی پی یوی ۳۷۵ از نوع CORE 2 DOU P8800 است :11:
باطری ۹۹۱ در نهایت ۷ ساعت شارژ نگه میداره ولی ۳۷۵ میتونه ۱۰ ساعت شارژ نگه داره :18:
mb991 مربوط به سال ۲۰۰۹ هست ولی MC375 مدل ۲۰۰۱۰ ه!
امیدوارم این آخرین باری باشه که این دو مدل بررسی میشه:31:
یک خواهش : بی خیال مدلهای ۲۰۰۹ بشید :11: حتی اگر قیمتش خیلی پایین بیاد :11:
بهتر بود قبل از سوال کردن یک سرچی تو همین تایپیک میکردی :31: عیب نداره بازم توضیح میدم :
نرم افزارهای ویندوز روی مک نصب نمیشن چون کلا بیسشون با هم فرق داره !ولی اکثر نرم افزارها نسخه ی مک دارن :18:نقل قول:
الان من روی مک فتوشاپ CS5 دارم :18: آخرین ورژن فایرفاکس هم دارم ولی نارسیس رو نه :31:
بله ، نصب ویندوز در کنار مک از نصب ویندوز رو pc راحت تره :18: هر نسخه ای از ویندوز رو میتونی نصب کنی :18:نقل قول:
2- اگر با مكينتاش راحت نبوديم ميشه ويندوز مثلا سون رو نصب كرد؟
تا دلت بخواد :18:نقل قول:
3- خود سيستم عامل مكينتاش نرم افزارهاي خاص داره مثلا براي كاراي گرافيكي؟
هم تو بازار هست هم تو نت :18: ، البته قیمت مجموعه برنامه هاش یه زره گرونتر از ویندوزه ولی میتونی همه رو رایگان از نت بگیری :13:نقل قول:
4- توي بازار مجموعه برنامه هاي مكينتاش به راحتي ويندوز گير مياد مثل مجموعه برنامه هاي آسيستان يا كينگ پروگرام؟
جنس unibodi , استحکام هم در حد لالیگا :31:نقل قول:
5- جنس بدنه لپ تاپاي اپل چيه؟ استحكامشون در چه حده؟
دیده بودم قبلا تو تایپیک های دیگه مشاوره میکردی ولی آخر به سمت اپل اومدی ( دقیقا مثل خودم ):31::31::31::31::31:نقل قول:
كلا براي بار اوله كه ميخوام برم سمت اپل ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
سوالی بود بپرس :11:
۱ ؛ exe روی مک اجرا نمی شه ؛ ولی مک خودش فتوشاپو افیس دیکشنری اینا دارهنقل قول:
۲ ؛ اره ؛
۳ ؛ کم بیش ؛ اگه نداشتم نسخه ویندوزشو بگیری
۴ ؛ از بودن که هس ولی گرون ه
۵ ؛ مک بوک پرو المینیومه ( به نظر من نیاز به روکش نداره ) ؛ مک بوک پلاستیکه
1- نه ، نرم افزار ویندوز بطور مستقیم روی مک نصب نمیشه ؛ بایستی ویندوز رو بصورت مجازی بر روی مک نصب کنید و بعد نرم افزار رو در اون نصب کنید. هرچند برخی از نرم افزار ها نسخه مخصوص مکینتاش هم دارند.نقل قول:
2- بله ، البته اینکار با بیس اصلی مکینتاش صورت میگیره ؛ یعنی مکینتاش پاک نمیشه.
3- بله.
4- قبلا" بندرت پیدا میشد ، ولی الان میشه گفت آره ؛ البته نه به فراوانی ویندوز.
5- جنس بدنه از موادی هست که به این زودیها تیره نمی شه (البته به نوع کاربری و نحوه نگهداری هم بستگی داره) مک بوک سال 2008 Unibody بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! (یعنی با بدنه ی آلو مینیومی! درست مثل MB991LL/A! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منبع :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5249759&postcount=1908[/HTML]
یه سوال دیگه من میتونم هر مودم دایل آپ که با یو اس بی وصل میشن رو به مک بوک وصل کنم یا حتما باید اپل باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه میشه قیمت مودم اپل رو هم لطف کنید و اینکه از کجا میشه قیمت مناسب گیر اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مدل از دل رو زدم نشناخت!!نقل قول:
قیمت مودم هم ۶۵ تومن بود
بهتره ، Apple USB Modem باشه!نقل قول:
ولی با ۹۰ درصد مودم های USB مشکلی نداره!
من مودم اپل رو خریدم ۶۵،۰۰۰ تومن ، یکسال پیش ، الان حدود ۷۵،۰۰۰ تومن شده!:18:
الماس ، داره ، باهاش صحبت کن ، شاید تخفیف داد!
موفق باشید ،
امید
بسی ممنون
امروز که خواب موندم !
ایشاله فردا میرم دیگه به سمتش :40:
چه بچه هاي با حالي داره اين تاپيك
از همه بابت راهنماييشون ممنونم
من احتمالا همون مدلي كه حدود 1600 تا 1700 بود رو ميگيرم(آيا بهترين گزينه هست تو اين قيمت؟)
سه هفته ديگه دارم ميام تهران
اگه ميشه مطمئن ترين مكان براي خريد رو معرفي كنيد(اگه خلاف قوانينه لطفا برام پيام خصوصي بدين)
من بدون هيچ مشكلي حاظرم هزينه گارانتي رو بدم ميخوام خيالم راحت باشه
بهترين گارانتي رو تا حدودي ميدونم اما بازم ميخوام مطمئن بشم
مرسي
نقل قول:
شما کسایی رو دعوت می کنی به گروه که خوشت بیاد ازشون ؟ :13:
دوستان نظرتون راجع به این مدل چیه؟ از 374 بهتر نیست؟ با توجه به اینکه حدود 150.000 از اون ارزونتره!
APPLE MacBook MC 516 LLA+
- Processor: Intel® Core™2 Duo 2.40 GHz, FSB 1066, 3M
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 500+ GB SATA
- Graphics: GeForce G320 NVidia up to 2.0 GB
- Display: LCD 13.3 Inch Glossy
- Optical Drive: Slot-loading Double-Layer DVD/RW
- Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, FireWire 400, Mini DVI
<LI itxtvisited="1">APPLE MacBook MC 516 LLA+<LI itxtvisited="1">Processor: Intel® Core™2 Duo 2.40 GHz, FSB 1066, 3M
<LI itxtvisited="1">Memory: 4 GB DDR3<LI itxtvisited="1">HDD: 500+ GB SATA<LI itxtvisited="1">Graphics: GeForce G320 NVidia up to 2.0 GB <LI itxtvisited="1">Display: LCD 13.3 Inch Glossy
<LI itxtvisited="1">Optical Drive: Slot-loading Double-Layer DVD/RWLan, WiFi, Webcam, Bluetooth, FireWire 400, Mini DVI
<LI itxtvisited="1">OS: Mac OSX Leopard, Windows XP & VISTA & 7 قابلیت نصب
این موضوع ، به این تاپیک ربطی نداره! :46:نقل قول:
تو پروفایلت جوابتو میدم! :19:
پاک شود---------------
اين مشخصات رو از چه سايتي گرفتيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
اين مك بوك كاستومايز شده هست !!!!!!!!
نقل قول:
كل فروم حسرت اين تايپيك رو ميخورن :31:
خواهش :11:نقل قول:
از همه بابت راهنماييشون ممنونم
بله بهترين گزينه همونه !نقل قول:
من احتمالا همون مدلي كه حدود 1600 تا 1700 بود رو ميگيرم(آيا بهترين گزينه هست تو اين قيمت؟)
سه هفته ديگه دارم ميام تهران
اگه ميشه مطمئن ترين مكان براي خريد رو معرفي كنيد(اگه خلاف قوانينه لطفا برام پيام خصوصي بدين)
من بدون هيچ مشكلي حاظرم هزينه گارانتي رو بدم ميخوام خيالم راحت باشه
بهترين گارانتي رو تا حدودي ميدونم اما بازم ميخوام مطمئن بشم
مرسي
جاي معتبر :
الماس . نقش . اپل ايران . رادان مك
به نظرم نياز به هيچ گارانتي نيست ولي اگر ميخواي خيالت راحت باشه دو تاي اول خوبن:11:
ممنوننقل قول:
یا میرم دنبال g51 اگه نشد همون n61 میگرم
ولی از اپل یعیده
آقا امید ، تو پست های قدیمیتر ، یه جا بحث موس همراه مک بوک بود
که شما مایتی موس رو ترجیح داده بودید به مجیک موس ، به این دلیل که دو کلید برنامه ریزی داره ، درسته ؟ گفتید خودتونم استفاده میکنید
پیشنهادتون برای خرید هنوزم همون مایتی موسه ؟ قیمتش به نسبت مجیک چه جوریه
سلام به دوستان اپلی خودم
توی صفحه 13 خوندو که یکی پرسیده بود:
2 - براي حروف فارسي ميشه كيبورد رو به صورت كيبورد ويندوز تنظيم كرد؟
جناب M24 فرموده بودن:
خیر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته عادت میکنید!
سئوال من اینه که اگه Win نصب بشه باز هم کیبورد فارسی با کیبوردهای معمولی متفاوته؟
راستی یه پیشنهاد هم داشتم:
اگه امکان داره یه نظر سنجی راجع به فروشنده ها تو سایت بذارین تا هر کی مثل من Dial up داره و نمی تونه تمام صفحات رو بخونه از همون اول بدونه سراغ کجا بره...( البته من بیچاره همه اش رو خوندم:46:)
سلام دوست عزیزنقل قول:
طرح خوبیه.
ولی فکر کنم به نوعی تبلیغ بشه ، هر چند نیت این نباشه.
با توجه به این موضوع که : گویا تبلیغات ممنوع هست.
ولی باز هم میگم طرح خوبیه و کاربر ها از سردرگمی و پریشانی برای انتخاب یک فروشگاه خوب و مطمئمن ، رهایی پیدا می کنن.
ببینید ، دوست من ، الان هم مایتی ، و هم مجیک ، جلوی من ه ،نقل قول:
بازم مایتی رو ترجیه میدم ، چون علاوه بر دو کلید قابل برنامه ریزی ، حالت ارگونومیک داره! و راحت تو دست جا میشه!
اما ، هیچ وقت نگفتم مجیک بدرد نمی خوره! اگر بدرد نمی خورد که نمی خریدمش !
موفق باشید ،
امید
من ، گفتم شاید راهی پیدا کنم که بتونم کاری کنم شما ویندوز رو فراموش کنی! :31:نقل قول:
سه مدل چینش حروف برای زبان فارسی در مک داریم ، که چینش یکی همون چینش ویندوزه!
پس نگران این موضوع نباشید!
مسلما ، خیر ،نقل قول:
سئوال من اینه که اگه Win نصب بشه باز هم کیبورد فارسی با کیبوردهای معمولی متفاوته؟
راستش رو بخواهید ، همین که ما اسم الماس ، نقش و... رو میاریم خلاف قوانین هست ، و خود من هم به همین دلیل اخطار گرفتم!نقل قول:
راستی یه پیشنهاد هم داشتم:
اگه امکان داره یه نظر سنجی راجع به فروشنده ها تو سایت بذارین تا هر کی مثل من Dial up داره و نمی تونه تمام صفحات رو بخونه از همون اول بدونه سراغ کجا بره...( البته من بیچاره همه اش رو خوندم:46:)
متاسفانه امکان چنین کاری نیست!
موفق باشید ،
امید
با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،
هرچند که نمی خواستم اینجا مباحث میدیکال بنویسم که بعدا بعضی از دوستان یه سری حرف ها رو بزنند اما خوب ترجیح دادم یک سری نکته رو در مورد مجیک ماوس بنویسم:
۱- ارتفاع این موس کم است و در دراز مدت منجر به آرتروز و استوآرتریت مفصل های استخوان لونیت در مچ دست می شود (این نکته رو جدی بگیرید!)
۲- به دلیل اینکه برای کار با این موس به صورت سریع اغلب نیاز به نگه داشتن ماوس با دو انگشت شست و کوچک است در دراز مدت عضلات ساعد شدیدا خسته شده کاربر مجبور می شود کمی ماوس را رها کند این مساله در تاچ پدهای نوتبوک ها به دلیل قرار گرفتن دست بر روی سطح میز کار که اغلب کاربران اینگونه هستند تا حد زیادی منتفی است
۳- بدلیل تماس مداوم پوست پایین مچ دست با سطح میز کار اغلب پس از چند ماه پوست این منطقه بشدت ضخیم شده و فرد را در خطر ابتلا به ضایعات پیش بدخیم پوست قرار می دهد سطح تماس مچ دست در مجیک کاوس با میز کار ۴ برابر سطح مذکور در مایتی ماوس است
۴- در افرادیکه هورمون های اپی نفرین و نوراپی نفرین یا کورتیزول آنها بالاست یا افرادی که در شرایط پراسترس دچار لرزش می شوند یا مبتلایان به پارکینسون یا مالتیپل اسکلروزیس (که اکنون در تهران بسیار شایع است) کار کردن با این ماوس بسیار زجر آور است زیرا دست این افراد لرزش داشته و دایما در کار با ماوس و مخصوصا اسکرول کردن دچار مشکل می شوند
۵- در فراخوانی که ما در بیمارستان امام تهران برای کاربران این ماوس دادیم از ۶۱ کاربر ۴ نفر بر اثر استفاده از این ماوس به سندرم تونل کارپال در مچ دست مبتلا شده بودند که در نهایت مجبور به عمل جراحی ۳ نفر شدیم تا عصب مدین این افراد را آزاد کنیم از این ۳ نفر دو نفر سن زیر ۳۵ سال داشتند و هیچ ریسک فاکتور خانوادگی و محیطی برای ابتلا به این سندرم را نداشتند
۶- این ماوس در حرکت حدود دو دهم ثانیه از تصویرش در سیستم عامل عقب است و این موضوع مغز را بسیار آزار می دهد بطوریکه از ۶۱ نفو فوق ۹ نفر سردرد پس از ۴ ساعت کار با این ماوس را ذکر کرده اند، همچنین این تاخیر حرکتی منجر به ناهماهنگی دو چشم در دنبال کردن ماوس در تصویر شده و ممکن است (هنوز بررسی ما کار برای دادن این نظر زیاد دارد) در دراز مدت (حداقل پس از دو سال که البته از عمر این ماوس هنوز یک سال هم نمی گذرد) منجر به نیستاگموس چشم ها شود و نیز پس از بالای ۵ سال به ماکولای چشم آسیب برساند این اثر با استفاده ی ۵ ساله از حشیش یا اکستازی در ایجاد نیستاگموس قابل مقایسه است!
این محصول معایب بسیار زیادی دارد و من نمیدونم که اپل چه جوری از لحاظ ارگونومیک روی این محصول مانور می کنه خوب این هم از دروغ های دیگه ی اپل هستش!
این ماوس از لحاظ ظاهری بسیار زیباست و برای زدن مخ دوستان مونث کاربرد بالایی داره (دقیقا عین آیفون ۴!) اما هر چیزی که اپل بسازد رو ما نمی گیم عالیه ما محصول رو در بوته ی آزمایش می گذاریم و بررسی می کنیم و اگه خوب بود به همه توصیه می کنیمش و اگه بد بود هم می گیم نخرند انتخاب هم با خودتونه ما که دوست داریم مچ دست عمل کنیم پول بگیریم باقیش با خودتون!
نویسنده : دوست خوبم ، javadkh65 در ایرماگ :11:
موفق باشید ،
امید
بازم مرسينقل قول:
فقط آدرس رو بهم نگفتين
مثلا مجتمع پايتخت خوبه؟
تو پروفایلتون جواب میدم!نقل قول:
چون یه جورایی ، خلاف قوانین ه!
موفق باشید ،
امید
سلام قیمت mc 373 mc372 الان چنده؟
نقل قول:
MC372 : 2120
MC373 : 2400
ببخشید میدونم این سوال خیلی تکراریه واقعا شرمنده ولی...
یعنی هیچ مشکلی برای مک پرو پیش نمیاد که روش سون هم بریزیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه میگن گرم میکنه روی سون ( با اینکه میدونم گرم کردن صحت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لوپارد از وین7 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... و منم میخوام از سون هم گاها استفاده کنم این حکمش چیه؟
نهایت استفاده من از سون دیدن فیلم اچ دی و یکم فتوشاپه در حد کارای کوچیکه مشکلی نداره ...؟
یکی از دوستانی که mc 372 یا mc 373 داره لطفا یک review ازش بنویسه..ما هم کمال استفاده رو ببریم..
پیشاپیش تشکر..
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،
خیر!نقل قول:
یعنی هیچ مشکلی برای مک پرو پیش نمیاد که روش سون هم بریزیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین ، هیچ مشکلی نیست ، دما میره بالا --> دور فن های داخلی میره بالا --> دوباره خنک میشه!نقل قول:
اینکه میگن گرم میکنه روی سون ( با اینکه میدونم گرم کردن صحت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لوپارد از وین7 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... و منم میخوام از سون هم گاها استفاده کنم این حکمش چیه؟
فوتوشاپ ورژن مک داره ، فیلم ها رو هم با مک ببینید!نقل قول:
نهایت استفاده من از سون دیدن فیلم اچ دی و یکم فتوشاپه در حد کارای کوچیکه مشکلی نداره ...؟
موفق باشید ،
امید
سایت کیمیانقل قول:
دوباره سلام و خسته نباشید.
راستش من یه کم دو دل شدم وقتی رفتم مدل های وایو رو دیدم.مدل انتخابیم 375 بود اما وایو با کانفیگگای خیلی خوب و بالاتر (به خصوص گرافیک و سی پی یو و نمایشگر) چیزی حدود 1.600.000 در میومدن.
سوال من از شما اینه که اگه من این هزینه گزاف رو پرداخت کنم واسه خرید اپل ... این کانفیگ 375 واسه چند سال دیگه کم نیست تو این پیشرفت خیلی زیاد قطعات و افت قیمت ها؟
خواهش دارم بدون تعصب رو مارک خاصی جواب به این یوالم بدید.ممنون
شما داری اپل می خری؟!نقل قول:
باتری ۱۰ ساعته و lcd با کیفیت!بدنه الومینیوم!
کارایی کانفیگ های اپل خیلی بالاست چون قطعات کاملا با هم مچ هستند
راستش رو بخواهید ، همین که ما اسم الماس ، نقش و... رو میاریم خلاف قوانین هست ، و خود من هم به همین دلیل اخطار گرفتم!
متاسفانه امکان چنین کاری نیست!
موفق باشید ،
امید[/QUOTE]
امید عزیز یه سر به لینک زیر بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688&page=688
خب اینجا هم برای همین سایت دیگه ÷س چرا نظرسنجی دارن؟
(البته من قصد بحث ندارم چون دیدم خیلی به درد می خوره ÷یشنهاد دادم):46:
آره میخوام بخرمنقل قول:
نظرم 99% هست روش
صفحش که led هست - فقط میخوام متوسط عمر رو با حفظ مزیت هاش بدونم چقدره با توجه رشد سریعی که فناوری داره
سلام مجدد
آقا امید تو صفحه 40 فرموده بودی که:
ولی این درایو به هیچ وجه نباید Defrag شود!
دیفرگ مربوط به دیسک سخت می شود ، و اگر یک درایو حالت جامد دیفرگ شود! دیگه بدرد Trash می خورد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگر ویندوز نصب کردید ، باید دیفرگ اتوماتیک هارد توسط ویندوز رو خاموش کنید!
من خوب متوجه نشدم.
وقتی که Win ریختم نباید بذارم درایم Defrag بشه؟