به دليل امكانات و قيمتي كه گفتين مودم D-Link DSL 2750U رو پيشنهاد مي كنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به دليل امكانات و قيمتي كه گفتين مودم D-Link DSL 2750U رو پيشنهاد مي كنم.نقل قول:
مودم خوبی پیشنهاد شده.نقل قول:
اما این برند کلا مدتی هستش که مشکلات عدیده ای رو به خریداران خود هدیه میکنه!!!
همچنین در امر خرید مودم برای به اشتراک گذاری فایل باید به مهمترین مقوله، یعنی قابل تعویض بودن آنتنها دقت کنید تا بع افت پهنای باند در فواصل طولانی، مواجه نشین.
تفاوت d-link 2730u با d-link 2640u در چیه؟
من می خوام یکی از دو مدل بالا رو بخرم. مشکل خاصی که ندارند؟
دوستان نظرتون در مورد مودم Linksys Wireless-N WAG120N چیه؟
دوستان بنده میخوام یه مودم بی سیم بخرم بهترین گزینه رو بگین لطفا !
نمی خوام برد زیاد داشته باشه در حده یک طبقه یعنی 90 یا 100 متر بسه و اینکه بشه با تبلت و موبایل هم برم اینترنت !
با تشکر !
x2000 بگیری بهترهنقل قول:
دوستان من یه دستگاه پخش کننده دارم که باهاش فیلم هام رو نگاه می کنم. (WD TV Live) این دستگاهم از USB Wireless Adapters پشتیبانی می کنه. حالا میخوام براش یه usb wireless بخرم.
مدل هایی که پشتیبانی می کنه در این سایت گفته:
باید روی پخش کننده نصب بشن؟ چون پخش کننده هستش و سی دی نمی خوره که بخوام چیزی نصب کنم؟
نمی خوام زیاد گرون در بیاد. البته برد خوبی داشته باشه و سرعتشم بالا باشه " N " که توی استریمینگ خوب عمل کنه. راهنماییم می کنید که کدوم رو بگیرم.؟ یه سایتی هم معرفی می کنید که بتونم فرق مدل ها و قیمتشون رو ببینم؟
سپاس
سلام
من فردا میخوام مودم بخرم الان مودم پورشه 911 دارم و بازی انلاین میکنم همش ارور time out میده بازی ها ولی با مودم tallent هیچ مشکلی ندارن بازی ها ...
الان بین 2 مدل asus n10 و tp-link 8951 موندم که کدام را بردارم به نظرتون کدومشون بهتر هستند و مدیریت بهتری در شبکه دارن و من با موبایل و لپ تاپ همیشه وصلم راستی خونه ما 4 طبقه هست ولی یک واحد با 540 متر زیر بنا کدام مدل برام بهتره اگر خودتون هم پیشنهادی دارید بهم بگید ممنون.
اینتزنتم هم 1 مگ صبانت هست.
راستی قیمت هم بیشتر 120 تا 130 انورا نشه :دی
سلام من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم تو این چند مدل گیر گردم
dlink 2750u
tp-link
TD-W8961ND
در ظمن اگه مدل دیگه هم فکر میکنید از این بهتره بگید قیمت از 160 بیشتر نشه
یه سول خیلی ها میگن d link خوبه خیلی ها هم میگن tp-link به نظر شما کدوم بهتره راهنمایی کنید:n11:
چه قیمتا فضایی شدن
مودمadslوایرلس در حد60تومن هست؟؟
من میخام بگیرم
اگه وایرلس نیست,هرمودمی تو این رنج قیمت که خوب باشه معرفی کنید
مرسی:n16:
کسی جواب ما را نمیده >؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n28:
یه سوال دیگه داشتم مودم td-8951ND
برای ویزگی هاش زده Wireless Standards IEEE :802.11g, 802.11b, with some n features
در صورتی برای مدل های بالاترش زده Wireless Standards IEEE 802.11n, 802.11g, 802.11b
یعنی 8951 nd کامل از سری n ساپورت نمیکنه ؟ درسته ؟؟؟
لظفا جون من جواب بدید من کل سایت را خواندم باز نفهمیدم الان من asus n10 بگیرم یا td 8951 ND یا dlink 2730u یا dlink 2750u یا td 8961ND ??? ((من فقط برام مهم اینه که مودم انتنش ارتفاع را بیشتر ساپورت کنه تا طول را لطفا اگر کسی واقا تجربه داره بهم بگه که پشیمون نشم ممنون !))
اگر مدل دیگه ای هم هست بگید ؟
دلیل انتخابم انتن 5 هست چون خونه ما بیشتر میخوام ارتفاع را ساپورت کنه تا طول را و اینجور که فهمیدم انتن های 5 خیلی بهتر از 2 انتن های 2 یا 3 ارتفاع را ساپورت میکنند درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جان من یکی جواب بده ثواب داره !!!!!
ههههههههههههههههه خیلی ممنون که جواب دادید !!!!!!
مودم d-link 2750u را گرفتم 130 تومان دارای 2تا انتن 5 هست و ...
با سلام
بودجه 100 هزار تومن
مودم ADSL که حداقل حداقل بتونه دوتا دستگاه رو بصورت وایرلس ساپورت کنه
و در کنار موارد بالا حداقل یه دونه پورت lan هم ساپورت کنه.
محیطی هم که توش میخوام کار بذارم به شعاع 10-20 متر هست و کاملا بصورت هم کفه. و اصلا از طبقه و زیر زمین خبری نیستش.
یه نکته هست که شنیدم مودم رو میشه -- کرد و واسه همین امنیتش هم بالا باشه(البته چیزی راجع بهش نمیدونم) . :)
دیگه اینکه اینجا بهم مودم کینگر بورد سری N رو 110 تومن قیمت دادن ولی میتونم از از تهران هم تهیه کنم.
*** یه نکته خیلی مهم هم هست و اینکه امکان داره مودم رو یکی چند روز نتونم خاموش کنم چون واسه دانلود خیلی زیاد میخوامش.
*** مورد بعدی اینکه کل نقاط خونه _چه مستقیم و چه غیر مستقیم) همشون دورترین فاصلشون در شعاع 10 - 20 متر هستن و دیگه بیشتر نمیشه.
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
با سلام
بودجه 100 هزار تومن
مودم ADSL که حداقل حداقل بتونه دوتا دستگاه رو بصورت وایرلس ساپورت کنه
و در کنار موارد بالا حداقل یه دونه پورت lan هم ساپورت کنه.
محیطی هم که توش میخوام کار بذارم به شعاع 10-20 متر هست و کاملا بصورت هم کفه. و اصلا از طبقه و زیر زمین خبری نیستش.
یه نکته هست که شنیدم مودم رو میشه -- کرد و واسه همین امنیتش هم بالا باشه(البته چیزی راجع بهش نمیدونم) . :)
دیگه اینکه اینجا بهم مودم کینگر بورد سری N رو 110 تومن قیمت دادن ولی میتونم از از تهران هم تهیه کنم.
*** یه نکته خیلی مهم هم هست و اینکه امکان داره مودم رو یکی چند روز نتونم خاموش کنم چون واسه دانلود خیلی زیاد میخوامش.
*** مورد بعدی اینکه کل نقاط خونه _چه مستقیم و چه غیر مستقیم) همشون دورترین فاصلشون در شعاع 10 - 20 متر هستن و دیگه بیشتر نمیشه.
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
ASUS Wireless USB adapter USB-N10
نقل قول:
اینجا چرا کسی جواب سوال ها رو نمیده؟؟
اینجا چرا کسی جواب سوال ها رو نمیده؟؟
وقتی بلد نیستیم چرا باید فرو بزنیم؟؟ یا تاپیک؟؟
خب یکی جوانمرد باشه جواب بده. :(
لینکسیس x2000 بگیر
سلام
دوستان یک مودم وایرلس خوب پیشنهاد بدین خونه ما 190 متر دوطبقه میخام کل خونه پوشش بده تا 100 تومان... الان dlink معمولی دارم این اوخر داره اذیت میکنه فکر کنم دیگه سراغ dlink نرم بهتره
ممنون
لینکسیس x2000 بگیر عالی استنقل قول:
سلام
من داره گریم می گیره رسما :n03:
یه مودم دی لینک گرفتم مدل
N 150 + 2640 U
توی هیچ سایتی آموزش نصبش نیست :( 2640 هستا اما این N150 2640 کلا منوهاش و کنسولش متفاوته . کاملا متفاوت
دو تا دکمه هم پشتش هست که اصلا توی 2640U نیست همینطور چراغ WPS که توی 2640U ساده وجود نداره
این بکل متفاوته . توی سایت ایزی هم مدلش رو زده ها اما فایل نصبش نیست
منم از روی ویزارد ( سی دی ) جلو رفتم نوشت که به اینترنت وصل نشد !
دستی امتحان کردم چون منوهاش خیلی متفاوته نتونستم کار خاصی بکنم
از طرفی چراغ DSL و LAN سبز و ثابت هستند یعنی مشکل خاصی وجود نداره
اما چراغ اینترنت خاموشه
الان دوباره مودم قبلیمو گذاشتم ( ASUS AM602 ) تا بتونم بیام توی نت :(
فعلا میخوام با کابل شبکه وصل شم به پی سی بعدش در مورد وایرلس یه گلی به سر می گیرم
کسی این مدل لعنتی رو داره ؟ کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
مرسی
جدیدا دی لینک ها همین مشکلات دارند اما بهتر بود قبلش مشورت می کردی دوست عزیزنقل قول:
دوستان من عذر میخوام اما این مودم x2000که معرفی فرموده اید یکم دربارش توضح میدید؟
نظرتون درباره TP_link Wireless N router w8951ND چی هست؟
فقط تو رو خدا بهم بگید. دیگه وقتی برام نمونده. باز هم از همتون صمیمانه متشکرم.
سلامنقل قول:
من متوجه نشدم. چراغ DSL کدومه؛ چراغ اینترنت کدوم؟ مگه فرق میکنه؟
به هرحال یه جستجو بکن. اگه بتونی یوتوب ببینی، بصورت تصویری توضیح داده. مدل را در یوتوب سرچ کن.
برای نصب موم نیازی به سی دی یا درایور نیست
شما باید مودم را اصطلاحا کانفیگ کنید
وقتی مودم را وصل کردین پنجره مرورگر را باز کنید و در آدرس بار عبارت 192.168.1.1 را تایپ کنید
در پنجره باز شده یوزر و پسورد را هر دو admin بزنید
پنجره بعدی که باز میشه در قسمت تنظیمات گزینه wan را انتخاب کنید و بعدش هم یوزرنیم و پسورد را وارد کنید
توصیه می کنم همین موارد را در مودم اولتون چک کنید و پارامترها را یاداشت کنید و همون پارامترها را در مودم جدید وارد کنید
جهت اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
مودم لینکسیسx2000 سه تا پورت لن و یک کابل و یک خط تلفن دارد و جز ده مودم برتر جهان مغعرفی شده است از نظر سایت cnet اگر سوال دیگه بود در خدمتمنقل قول:
مشکلم حل شد
قضیه از این قرار بود که isp بنده 0/35 نبود و 10/35 بود !
مرسی از همه دوستان
فقط یه سوال دیگه دارم
چطور می تونم از "چیز بی ان " ی که روی کامپیوتر دارم برای گوشی و تبلتمم استفاده کنم ؟ همینکه توی پی سی چیز رو run کنم مثکه باعث نمیشه چیلتر از داخل گوشی هم قطع بشه
کار خاصی باید بکنم ؟ گوشی و تبلت هردو اندروید هستند
ممنونم
و دو سوال دیگه
1- دوستان وقتی کانکشن من pope و از این حرفاس و تا مودم روشن میشه کانکتم میشه . بعد چطور میشه کاری کرد که هم مودم روشن باشه و از وایرلسش برای فرضا پرینتر وایرلس استفاده کرد هم به اینترنت وصل نباشه !
منظورم اینه که در حالت pope چطور میشه بصورت دستی اینترنت رو قطع کرد بدون اینکه مودم رو خاموش کنیم
2- برای استفاده از اینترنت وایرلس در سایر دستگاهها حتما باید کانکشن pope باشه ؟ اگر بریج باشه نمیشه ؟
سپاس
در مورد سوال اول يك راه حل بسيار ساده هست.نقل قول:
در اين گونه موارد فقط كافيه سيم تلفن رو از پشت مودم دربياري و هر وقت خواستي اينترنت برگرده سيم رو دوباره وصل كن.
سلام دوستان من بین مودم tp link w8950n و tp link 8951 nd دو دل هستم کدوم بهتره؟ و ایا با این حدود قیمت مودم بهتری هست ؟ ممنون
دوستان از شما خواهش میکنم اگر تجربه کافی دارید من رو راهنمایی کنید ممنوننقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم این دو مدل tp-link چه تفاوتی دارن باهم ؟ مدل 8960 با 8961 ؟!
بیست هزار و خورده ای تفاوت قیمت دارن...
+
تو رنج قیمت همین مودم های بالا گزینه ی بهتری میشه پیدا کرد ؟!
قیمت لینکسیس X2000چنده؟؟نقل قول:
دی لینک DSL-2750U Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router را کسی کار کرده باهاش؟ پیشنهاد بهتر؟
مدل ٨٩٦٠ پيشنهاد بهتري هست چوت داراي امكانات بيشتري نسبت به مدل ٨٩٦١ داره.نقل قول:
ولي مودم خودم ٨٩٦١ هست خيلي راضي هستم الان ٥ ماهه خريدم كلا تو اين مدت فكر كنم يه هفته خاموش بوده تا الان كه خيلي راضيم البته انت هاشو عوض كردم و ٢ تا انتن ٥ دسي بل دي لينك وصل كردم كه كيفيت انتن دهيش رو بهتر كرده اگه كاربر عاديه خانگي هستين همين مدل ٨٩٦١ گزينه خوبي هست.
بين اين ٢ مدل براي يه كاربر خانگي به نظر من فرقي نيست.
سلام به همگي
من ميخواستم يه مودم وايرلس بگيرم بين tp-link 8960 و 8968 موندم. 8968 usb ميخوره و از طرفي هم تعريف 8960 رو زياد شنيدم .نظر شما چيه . واسه من كيفيت آنتن دهي و سرعتش مهمه
البته مدل 8961 پورت USB نداره که باعث میشه در صورت نیاز نتوانید فایلی را شر کنید!نقل قول:
درود دوستان
من یه سوالی داشتم اونم اینه که در کاتالوگ مودم DSL-2750U یک قسمت نوشه
1 USB Port For 3G & External Storage خواستم بدونم قابلیت دقیق این موضوع چیه؟
آیا خشاب سیم کارت داره برای استفاده Gprs یا اینکه مودم Gprs را ساپورت میکنه؟
با تشکر
سلام دوست عزیز.نقل قول:
برند دیلینک که کلا داره به فنا میره. کیفیت و کاراییش بشدت ضعیفه!!!
برای کاربرد شما مدل 8951 تی پیلینک مناسبه. البته نباید انتظار داشته باشین که هر دو صبقه با آنتن دهی بالا پوشش بده. ولی خب، میتونید با بهره گیری از جایگذاری مناسب مودم، از حداکثر قدرت اون استفاده کنید. سعی کنید سری NB رو تهیه کنید.
سلام گلم.نقل قول:
این برای استفاده از خشاب 3g هستش. شما سیم کارت رو داخل خشاب میزاری و اون رو به پورت مودم وصل میکنی. با این کار پراش امواج مودم 3G بیشتر میشه و میتونید تا مسافتهای بیشتری از اینترنت بیسیم 3G استفاده کنید. در اصل این پورت برای بالا بردن کیفیت اتصال و افزایش انتن دهی برای مودمهای 3Gهستش.