بله برای من هم دوبار حساب کرده ولی کی این ترافیک های اشتباه برگشته که این بار دومش باشه!نقل قول:
Printable View
بله برای من هم دوبار حساب کرده ولی کی این ترافیک های اشتباه برگشته که این بار دومش باشه!نقل قول:
یه بار حجم مصرفی من کاهش یافته دوره قبل! نمی دونم به خاطر اعتراض بوده یا از همه همین طور بوده؟!نقل قول:
برای من زده 2080 گیگ اضافی یعنی چقدر من اصلا اضافه مصرف نکردم آخه روزی 40 الی 50 مگ مصرف نیست ترافیک شبانه هم زده 92378 حالا واحدش چیه اینا؟مگابایت؟ من که از این جدولش چیزی سر درنیاوردم.
راستی این دوره ها چطور حساب میشه؟ مثلا من که توی 10 روز اول ماه سرویسم را تغییردادم به 4 گیگ 256 چطور حساب میشه؟دی و اسفند با هم حساب میشه؟ چارلا پنچ لا تو پاچمون داره میره!
فکرکنم این طرح های جدید اینترانتش بیشتر از اینترنتش باشه.هرکی گرفت یه خبری بده
دیروز رفتیم واسه دوستم اینترنت بگیریم گفتن فقط طرح جشنواره داریم!! 6 ماهه و یک ساله:n13:
این تعرفه های نامحدود واقعییه؟:n03:
بریم بگیریم؟
یعنی چی ؟ پول 6 ماه رو یه جا میگیرن ؟ :n13:نقل قول:
نقل قول:
جشنواره که بهتره حسین جان ؟! 6 ماهه بگیرید بعد اگه خواستید دوباره تمدید کنید یا طرح عادی بگیرید.. من طرح جشنواره دارم راضی ام.
نا محدود هم که فعلن همه منتظرن یکی بگیره ببینن چطوریه :دی:دی یعنی همه دنبال سپر بلا میگردن :n02: من که میدونم آخرش هیچکی
نمیگیره ، من میگم بیاید همگی شریکی پول بزاریم یه سرویس نامحدود بگیریم ، اینطوری دیگه کسی ضرر نمیکنه :n02:
خارج از شوخی بچه ها... از همون اول بهمن که سرعتها داغون شد ، هنوزم سرعتها درست نشه به نظرم .. شبها نمیشه درست دانلود کرد
کلن یه افت چشمگیری توی سرعت بوده ، شما هم این رو تایید میکنید ؟
من میرم واسه دوستم ثبت نام میکنم اونو میکنیم سپر بلا :n03::n10:نقل قول:
البته اگه تاحالا ثبت نام نکرده باشه :n09:
آخه من از این تعرفه قدیمیا دارم (ماهی 6 گیگ و از 1 تا 7 رایگان)
میترسم جشنواره بدرد نخور باشه یا بعد 6 ماه یه چیز بدتر بمون بدن والا میگرفتم:n03:
اگه طرح قدیم داری دست بهش نزن .. منم اشتباه کردم طرح قدیمم رو دادم رفت : (نقل قول:
امروز واو پ نون ها هم کانکت نمیشن:n28:
وی پی ان از دیشب قطع شده . سراسری هم هست . فکر کنم دیگه باید کم کم باید با فیسبوک و ... خداحافظی کنیم .
من با نرم افزار میرم، الان هم تو FB بودم ...
همه چیز اوکی هستش
U تیوب هم امتحان کردم ، سرعت دانلودش هم عالی بود...
بنظر سراسریه ویرایش شد
ویرایش
بعد هم هزار بار گفتم این مسئولین رو بدنام نکنید :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل بزرگ مخابرات الآن محاسبه حجم هاست که دوبرابر حساب می کنه یعنی ما که تو جشنواره گرفتیم به قول خودشون حجم دوبرابر دادن دوبرابر هم کم می کنن!!! ساعت شبانه جدید هم 1 ساعت اضافه شده!
بهاره جان اگر امکانش هست عکس/لیست تمام تعرفه های جدید موجود در سایت را بذار مثل اینکه تفاوت قیمت هست.
no problem here
من همین الان در حال استفاده هستم ازش ، واسه من که داره کار میکنه ؟! :n04: آخرین ورژنش رو هم دارمنقل قول:
توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی مواقع لایک فیس بوک میخواد. سایتش نرم افزار قانونی میده یه نگاهی بندازید توی قسمت free deal برید هر روز یه نرم افزار میزاره دو سه روز پیش Sticky Password را گذاشته بود
اوه خب زودتر میگفتی یادم نبود.. این تنظیمات رو باید توی فایرفاکس یا هر مرورگری که داری انجام بدی ، یعنی باید پورت و سرور تعریف کنی تا با اون برنامه مچ بشه
لینک دی ال این بووووووووووق رو بده:n05::n10:نقل قول:
بچه ها هرکی لینک خواست فقط از طریق پیام خصوصی بهم خبر بدین ، برای اینجا دردسر ساز میشه.. پستهاتونم که حاوی کلمه های اینطوری هست ویرایش کنید.
مرسی
l2tp هم به فنا رفت.!:n04:
یه سوال، خانم بهاره از کجا میتوانه تغییر تعرفه بده؟ من واسش پخ زدم اما هنوز نیومده.
یه چیز دیگه، این نامحدودا باید پیش پرداخت بدی اگه اینترنتی تغییر تعرفه بدی چی؟ میخوام اگه بشه اینطوری نامحدودش کنم تا اگه بد بود دست کم پوله به فنا نرفته باشه.
در ضمن الان گذرگاه 512 گرفتم دست کم سرعتش روی 60 ثابته نه کم میشه و نه زیاد.
مونم میخوام:n02:نقل قول:
لینک دی ال این بووووووووووق رو بده
چه طرحی رو میخوای انتخاب کنی؟نقل قول:
به نظرم 256 نامحدود از بقیه به صرفه تر باشه
تعرفه های نامحدود کجاست؟ توی سایتش هیچی که در موردش نزده؟ کسی نامحدود گرفته؟ بدرد میخوره یا کلاه برداریه؟ چون قبلا خودم از این مبین نت دومگ نثلا نامحدود گرفته بودم سرعت دانلودش حداکثر 16 بود.فک کنم نامحدود اینا هم اینطوری باشه :n02: اگر احیانا کسی نامحدود گرفته وضعیت سرعتشو بگه :n16:
طرح های نامحدود ویژه نوروز هست و فکر نکنم مدت زیادی پابرجا باشه!
میگن سرعت نامحدود خیلی بالاس:n19: یکی بگیره بگه سرعتش بالاس یا نه!؟:دی
یکی بگیره دیگه منتظریم:n10::n24::n02:
جدا از شوخی میگم واقعا تا حالا کسی نگرفته؟ تو فک و فامیلا چی؟ عجبا:دی
خدا خیرشون نده که یه کاری کردن نمیشه بهشون اعتماد کرد...
شماره دوستمون crazyrobot که قابل تغییر نبود نمیدونم چرا ارور میداد !
خودم فکر می کنم که طرح های نامحدود درسته وارد سیستم شده ولی هنوز فعال نشده احتمالآ جز طرح های تشویقی نوروزی هست.
دوستان شما که از جشنواره دارید و تعرفه قدیم ندارید برید امتحانی نامحدود بگیرید ببینید چجوریه! اگه بد بود برگردید به همون محدود!
دوستان یه چکی بکنند مثل اینکه ریزکارکرد ها درست شده ولی کارکرد کلی اصلاح نشده! من ترافیک مازاد ندارم بعد توی کارکرد کلی توی نموداره 70% برام زده مازاد!!!
اره درس شده اما توی بدهی تغییری نکرده . نموداره هم باحال بود . حرومزاده تر از مخابرات نیست .نقل قول:
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این کارا عمدیه!
ایده خیلی خوبه وقتی نمی تونی از راه قانونی نرخ هارو ببری بالا با این ترفندها هزینه تمام شده برای کاربر رو به نرخ مد نظر میرسونی! اگرم احیانآ شکایتی چیزی راه بیفته بهانه خرابی سیستم ها و ارتقا تجهیزات راهگشاست!
اون زمان که تعرفه 3 گیگ داشتم هر دوره یر به یر میشد و چیزی به اسم ترافیک مازاد نداشتم ولی از وقتی که این طرح های مزخرف تشویقی اومد مصرف ما هم به یکباره سر به فلک کشید و این دوره تا امروز 15 گیگ ترافیک روزانه دارم:n04:
یه حس دیگه بهم می گه این درست شدن ریزکارکرد به خاطر اعتراضاست (کسی به غیر منم اعتراض کرده؟ :دی) اعتراض کنید به خودشون به بازرسی به ... ! حضوری هم می شه رفت ساختمون مخابرات طبقه دوم بگی ریزکارکردت را با کارکرد کلی مقایسه کنن البته من باسه کار دیگه رفتم جواب داد (برای این کار هنوز نرفتم سرم شلوغه) یکی دیگه را هم می شناختم سر یه گیگ اونقدر کلید کرد تا توی قبض بستانکاری زدن.نقل قول:
شما یه نگاهی به ریزکارکردا بنداز ببین کانکشنی داری که برای شبانه قطع نشده باشه دوره پیش برای من هم که زیاد شده بود یه دلیلش همین بود یه دلیلش هم دوبار حساب کردن!
یکی اینو ترجمه کنه !!
اونجا که زده مصرف مازاد یعنی درواقع منظورش تعرفه هست دیگه ؟ زده 3000 تومن..
قیمت مصرفی هم چیزیه که تاحالا برام اومده.
حجم مصرفی هم مقدار ترافیکی که تاحالا استفاده کردم
گیگ اضافی یا مازاد نداشتم.
حجم باقی مانده هم 2200 گیگ برام مونده تا پایان این ماه.
درسته ؟
پس چرا توی نمودار مصرف مازاد رو با زرد اشتباهی زده ؟!!! اصن از لحاظ ریاضی مگه میشه مصرف مازاد و ترافیک مصرف شده توی یه دیاگرام قرار بگیرن ؟!!
اعداد درست میگن البته دقیقن مصرفم همین بوده ولی دیاگرام نه.
امین جان به ترتیب از راست به چپ :
هزینه هر گیگ مصرف مازاد 3000 تومن
کارکرد شما تا به امروز 17442 تومن
ترافیک مصرفی شما تا به امروز 5959 مگابایت
هزینه ترافیک مازاد 0 تومن
گیگ ترافیک مازاد 0 مگابایت
ترافیک شبانه 1105 مگ (خیلی کم مصرفی نکنه دوگانه سوز کردی:n02:)
حجم باقیمانده روزانه 2232 مگابایت
نمودار هم برای همه مشکل داره!
ممنون بهار جان !
والا از وقتی که دانلود شبانه از ساعت 2 شروع میشه زیاد رغبت نمیکنم بیدار بمونم ، چون لینک دانلودها اکثرن اکسپایر میشن باید بیدار بمونی!!
کلن زیاد دانلودی نیستم به جز چندتا سریال که دنبال میکنم.
زنگ زدم 2020 برا تغییر تعرفه گفت باید حضوری برید خ مخابرات نمیدونم طبقه چندم پیش آقای ترابی!!!
اینهمه تبلیغ غیر حضوری رو میکنن آخر اینطوری میگن...
بهار خانوم شما میتونید به نامحدود تغییر بدید یا کلا بستس؟
این آقای ترابی بعدازظهر هم هست یا فقط ساعات اداری؟
یه سوال دیگه اینکه من تا الا 12 گیگ دو ماهم مصرف شده 5 گیگ هم مازاد رفتم! پول این که رو قبض این دوره میاد حالا اگه تغییر تعرفه بدم الان (20 اسفند) قیمت 256 نا محدود هم که 15 تومن هست یعنی فقط 5 تومن اضافه میشه به قبض دیگه؟ (فقط هزینه این 10 روز تا پایان اسفند میاد؟)
این سوال آخریتو خوده اونایی که تو مخابرات کار میکنن هم جوابشو نمیدونن فک کنم :n29:نقل قول: