با سلام سرعت 128 سرعت دانلودش چنده
سرعت آپلود چی
Printable View
با سلام سرعت 128 سرعت دانلودش چنده
سرعت آپلود چی
درود ممنون..نقل قول:
نه بابا چرت و پرت میگن..
فقط irancell.ir >>>> mtnirancell.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آخه خودم همین جوری شدم همون طور که گفتم یه ثانیه هم آنتن ثابت نمیشدنقل قول:
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
NAI
mtnirancell.com@ مک مودم
User ID
mtnirancell.com@شناسه
User Password
mtnirancell.com@پسورد
اینجوری باید جواب بده..100%
دوستان امروز مودم داخلی جدید رو دیدم و تست کردم تفاوتهاش اینه :
مودم جدید یک پورت لن و یک پورت تلفن دارد و وایرلس آن استاندار سری n است که بردی بیشتر در شبکه داخلی خواهد داشت.کوچکتر و زیبا تر شده و حمل آن نیز راحت تر است.
درود..نقل قول:
دوست من مطمئن هستی که..
IEEE 802.11b/g/n
هست؟:11:
بلی خودم هم تعجب کردم.اما سری n هست.نقل قول:
سلام دوستان . . .
از وایمکس راضی هستین ؟؟؟
من نتونستم adsl بگیرم ( به خاطر خطوط فیبر نوری) . خواستم ببینم میشه وایمکس بگیرم ؟
سرعت دانلودش واقعا 128 هست ؟؟
نظرتون چیه ؟؟؟؟
با تشکر .
سرعت دانلودش 128 کیلو بیت است یعنی 16kbنقل قول:
ممنون. از راهنماییتون. من بیش تر از تورنت استفاده می کنم. با اون که دیگه مجبور نیستم از اول شروع کنم. حالا این مودم usb با تفویت کننده برای منطقه ما خوبه یا نه؟نقل قول:
اگه بیش تر از تورنت استفاده میکنید کلا ممکنه به مشکل بربخوریدنقل قول:
چون مقدار زیادی از ترافیک سرویس تون رو صرف سند میکنید (آپلود)
این ایرنسل لعنتی هم که میدونید حتی نامحدود هاش هم محدودیت حجمی داره
سلام...
من می خوام واسه کافی نت سرویس 1 مگ وایمکس بگیرم...تورنت باز هم هستم...نظرتون چیه؟در ضمن...من موقع ثبت نام گزینه کاربر شرکتی حقیقی رو انتخاب کردم...چون فقط کاربر خانگی و شرکتی داشت...مودم wifi indooer رو هم انتخاب کردم...کلا می خوام نظرتون رو در مورد وایمکس 1 مگ بدونم...کسی تا حالا گرفته ؟وضعیت قطعیش چجوریه؟در ضمن من تقریبا در منطقه سبزرنگ پوشش هستم...:20:
یه سوال دیگه...
نحوه شر کردن وایمکس در شبکه (با کابل شبکه) چه تفاوتی با ADSL داره؟
ADSL من به این شکل بود که وارد سرور می شد و از اونجا با یه کارت شبکه دیگه شر میشد تو شبکه...وایمکس هم همینطوریه ؟؟؟؟:eh:
سلام بببخشید من مودم وایرلس مودل dlink dir 600 دارم و میخوام اشتراک وایمکس ایرانسل بگیرم . و نمی خوام مودم از خود ایرانسل بخرم. البته تو سایت وایمکس ایرانسل چند تا مودم رو نام برده که مودم من هم جزو همونها است و میتونن با ایرانسل مچ بشن.
به نظر شما قبول میکنن که از اونها مودم نخرم و از مودم خودم استفاده کنم.؟
دوستان به نظر شما مودم USB بهتره یا WiFi؟ می خوام طی هفته آینده از خود ایرانسل بگیرم.
جابجایی USB راحتتر است و نیاز به کابل برق و آداپتور نیز ندارد ولی برای شیرینگ به کامپیوتر نیاز داری. WiFi میتونه برای چند نفر سرویس بده و اگه پوشش ضعیف باشه بهتر میشه جانمایی کرد تا آنتن بهتری بده.نقل قول:
USB درایور میخواد و به هر سیستمی نمیتونی وصل کنی ولی WiFi با هر سیستمی مثلا گوشی آیفون و آندروید کار میکنه.
خوب میشد اگه مثل سرویس دهندههای وایمکس خارجی هر دو را برای یک اشتراک داشت تا هر کدوم راحتتر بود استفاده کنیم.
برای ارتباط با شبکه وایمکس فقط از مودم خودشون میتونی استفاده کنی.نقل قول:
اون چند تا مودم رو که نام برده هیچ ربطی به شبکه وایمکس نداره و فقط جای یک اکسس پوینت و یا روتر عمل میکنند که چند تا کامپیوتر همزمان وصل شوند. همه اونهایی رو که نام نبرده اگه سالم باشند و بتونی بهشون وصل بشی با پورت اترنت مدم ایرانسل مچ هستند و اگه مچ نباشند یعنی پورت اترنت مودم ایرانسل اترنت نیست.
دقت کن که مودم ایرانسل دو بخش داره یکی قسمتی که به شبکه وایمکس وصل میشه و دومی قسمتی که به شبکه داخلی LAN یا WLAN وصل میشه. اون چند تا مودم رو که نام برده به شبکه داخلی وصل میشوند و در این بخش قرار نیست ما به مارک و مدل محدود باشیم و مثال بگیم کامپیوترمون اگه سونی بود به شبکه وصل میشه و اگه اچپی بود وصل نمیشه. برای همین هر مودمی که گفته و نگفته کار میکنه. ولی در بخش وایمکس خودش ارتباطو میبنده و مثلا مودمهای مبین نت که همون مارک و مدل هستند و فقط سریالشون فرق میکنه وصل نمیشوند.
وایمکس هم همینطوریه. هر شبکهای رو میشه اینطوری share کرد. اگه از مودم WiFi استفاده بکنی رو خود مودم هم میشه Share کرد نیازی به کامپیوتر نداری. مودمهای دیگشو من کار نکردم ولی هر کدومو که بشه در مود Route تنظیم کرد میشه رو خودش اینترنتو شیر کرد.نقل قول:
بعضی موقعها زیادی عالیه قیمتش هم که خوبه بعضی موقعها اگه قطع نشه سرعتش از دایالآپ هم کمتره. سبز بودن منطقه هم هیچ ربطی به کارش نداره من تو منطقه سبز با مودم دم پنجره نتونستم وصل بشم ولی تو منطقه قرمز مودم ته اطاق خوب هم میگره. واسه همین مودمو با آدرس منطقه سبز گرفتم ولی تو منطقه قرمز(بالای جردن) استفاده میکنم. مهمتر از آنتندهی اینکه که تو منطقه به چند نفر سرویس میدند و اینترنت با سرعت خوب به دستگاههاشون وصل شده یا نه که اینارو هیچوقت نمیگند. کیفیت ارتباطش به پای ADSL نمیرسه ولی همه جا نمیشه ADSL داشت و ADSL با این قیمت هم نمیدند.نقل قول:
سلام. مشخص نیست که پوشش وایمکس ایرانسل کی سراسری می شه و فقط اون 7 تا شهر نیستن؟!
این پشتیبانی ایرانسل هم گندش رو در آورده
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن !!
الان دقیقا 5 روز هست که دارم بهشون زنگ میزنم و تقریبا 25-30 بار تماس گرفتم و هر دفعه حدود 10 دقیقه پشت خط موندم ولی تماس رو جواب نمیدن
تا حالا هیچ شرکتی ندیدم که انقدر پشتیبانی مزخرف و بیخودی داشته باشه. البته این که دیگه اصلا پشتیبانی نداره که بخوایم در موردش قضاوت کنیم.
واقعا جای تاسف داره. فقط تو پول گرفتن سریع هستن و تو پاسخگویی که ر...دن
شما تونستین باهاشون تماس بگیرین؟
الان حدود 1هفته ست که پینگم 3 برابر شده و اعصابمو خورد کرده و کس جوابگو نیست.
آره منم امروز هر چی زنگ می زنم کسی جوابگو نیستنقل قول:
یعنی چی؟! مشکلش چیه؟!نقل قول:
الان حدود 1هفته ست که پینگم 3 برابر شده و اعصابمو خورد کرده و کس جوابگو نیست.
نقل قول:
منم نمیدونم مشکلش چیه
من تو پونکم. تا یه هفته پیش آنتنم رو 3 بود الان یه هفته اس آنتنم شده 5 و این خوبه ولی از همون موقع پینگم 3 برابر شده .
اتفاقا من پینگ پایین رو خیلی لازم دارم. ترجیح میدم آنتنم به 2 برسه ولی پینگم پایین باشه.
الان که از cmd پینگ رو (4.2.2.4) چک میکنم حدود 300-350 نشون میده
اقا این مودم usb ها رو هر جایی می شه برد؟
یعنی با این حساب از لحاظ مکانی دیگه محدودیتی برای دسترسی به نت وجود نداره!
ولی اینجوری که دوستان می گن استفاده wi-fi بیشتره.
من يه سوالي داشتمنقل قول:
بهترين پينگ براي ايرانسل چقدر بايد باشه ؟؟؟
چون براي من طبق عكس زير پينگم 245 تا 301 هست
فقط ميخوام بدونم حداقلش چقدر هست (فقط براي ايرانسل لطفا ماله كشورهاي خارجي رو نگين)
به نظرم باید زیر 100 باشه
شما کجا هستین؟
سلام
من یک ماه اینترنت مبین نت داشتم
الان می خوام باز شارژ کنمش ولی قبلش می خوام یه ایرانسل هم تست کنم ببینم خوب می گیره یا نه
می شه یکی فرکانس های ایرانسل رو بده من تو مودم مبین نتم ست کنم ببینم چطور انتن می ده
ممنون
من طرفاي شهرآرا ستارخان هستمنقل قول:
زير 100 ديگه خيلي رويايه يه خورده بايد بكشي بالاتر
فكر كنم حداقل پينگ ايرانسل 200 به بالا باشه
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
چطوري ميخواي تست كني سيگنال رو (مگه رسيوره)نقل قول:
اگه بخواي از مودم مبين نت براي ايرانسل استفاده كني يا حداقل تست كني بايد مك مودم رجيستر كنن
همينجوري نيست كه
من قبلا adsl 512 داشتم. پینگم 50-60 بود. الان با وایمکس 1 مگ پینگم 300-350 هست.نقل قول:
من طرفاي شهرآرا ستارخان هستم
زير 100 ديگه خيلي رويايه يه خورده بايد بكشي بالاتر
فكر كنم حداقل پينگ ايرانسل 200 به بالا باشه
خب همچین یخورده زیادی ضایست.
پشتیبانی هم که اصلا گوشی رو جواب نمیدن. الان تو این یه هفته حدود 35 بار تماس گرفتم باهاشون و هر دفعه 10 دقیقه پشت خط موندم ولی انگار هیچ آدمی اونور خط نیست!!
توی سایتشون هم که اصلا قسمت "تماس با ما " ایمیلی چیزی ندارن که حداقل با ایمیل باهاشون در تماس باشیم. الان دیگه درپیت ترین سایتها هم از طریق سایت میشه تماس برقرار کرد ولی اینا مثل اینکه فقط در حال فرار از دست مشتری هستن
واقعا گند زدن با این به اصطلاح پشتیانیشون:2:
يه قاعده كلي هستنقل قول:
وقتي ميتوني ADSL بگيري نرو سراغ وايمكس
در مورد جواب ندادنشون ببخشيد ها شما بايد اينقدر گوشي رو گوشتون بذارين تا جواب بدن
حتي اگه 20 دقيقه تا نيم ساعت باشه
من بارها گفتم از اول محرم كه اينا مثلا آمدن سيستم رو آپديت كنند گند خورده به سرويس هايشون. البته مشكل پهناي باند هم پيدا كرده شديد!!!! هي يوزر اضافه كردند و لي دريغ از افزايش باند. اگر مبين نت قبول كنه شايد برم آنور چون هنوز خلوته!!!
درود..
دوستانی که مودم BM632W دارن مشکل ریست شدن ندارن..؟؟؟؟:13:
سلام بچه ها..پینگ منم بین 251 تا 285 eeeeeeeeeee..من اهواز میشینم...انتنم بین 4تا5...eeeee..
256 وایمکس دارم..خیلی راضیم...فوق العادست..الان حدودا 1 ماه ونیم هست که این سرویسو دارم..خیلیم راضیم..
خیر.........تا الان هم دوتا DVD دانلود کردم بدون هیچگونه قطعینقل قول:
میشه لطف کنین توتست بگیرین بزارین..نقل قول:
کد:http://pingtest.net/
در ضمن دوباره..
دوستانی که مودم BM632W دارن مشکل ریست شدن ندارن..؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
میشه لطف کنی بگی کجایی..نقل قول:
منظور از ریست شدن چیه؟؟؟دقیقا چه حالتی میشه که یعنی ریست شده؟؟؟باید دوباره مودمو کانفیگ کرد؟؟
درود..نقل قول:
نه دقیقا مانند ری بوت شدن..
یا حالتی که انگار فیش برق رو سریع بکشی و دوباره جا بزنی..
نیاز به کانفیگ کردن نیست..
البته تو مد TTLS بعد از 15 ثانیه دو باره خود به خود کانکت میشه و شاید هم اصلا متوجه نشم..
ولی زمان دانلود حتی با DAP هم مشکل ایجاد میکنه.. زمانی که مثلا شب برای دانلود همه چیز رو ست میکنی ولی صبح سیستم خاموش و دانلود نا تمام.....:13: