سلام امیر جان در حال حاضر یکی از یکی بدردنخور تر شدن.نقل قول:
لایزر که شده گل سرسبد همشون با دانلود شبی 100 تا 500 مگ
Printable View
سلام امیر جان در حال حاضر یکی از یکی بدردنخور تر شدن.نقل قول:
لایزر که شده گل سرسبد همشون با دانلود شبی 100 تا 500 مگ
شدیدا تایید میشه. از عید به اینور سرعت لایزر شدیدا اومده پایین. گویا پهنای باند کم آوردن!
لایزر هم محدود کرده؟ شبانه پارس که فعلا 70% سرعت اسمی هست البته پایینتر میره ولی بالاتر نه
تقریبا میشه گفت سرعت رو محدود کرده. سرعت شبانه نصف سرعت اسمی میشه....نقل قول:
الان پارس آنلاین یه ماهه 8 گیگ دارم به نظرتون برای ماه بعد برم 512 مخابرات یه ماهه از نظر هزینه تقریبا یه دو سه تومن گرونتره؟
می ارزه؟
سلام. سرویس 512 مخابرات شبانه رایگان نداره.نقل قول:
با این وضعی که میبینم مخابرات دیگه نمیصرفه
دوستان می خوام سرویس اینترتمو عوض کنم الا 256 مخابرات 3 گیگ هستم دوستان شاتلی و پارس انلاینی بیان تجاربشون رو در اختیارمون بزارن که چی بگیرم.. یا حق
ویرایش شد.........
تا حدودی که یادمه برای مصرف روزانه قیمت و سرعت لایزر به نظر بهتر بوده امارش رو از دوستان لایزری بگیر.نقل قول:
شبانه هم من که پارس هستم محدود شده بقیه رو خبر ندارم فعلا چطوره...
لایزر هم تقریبا مثل بقیه ست. از عید به اینور سرعت و پینگ داغون شده و دیگه مثل قبل نیست.
از اردیبهشت هم قیمت تعرفه هارو بردن بالا...
به نظر من هرجا که هستین بمونین!
یه همچین سرعتی دارم من :دی
اینترنت خونگی دانلود از سرور مدیافایر ساعت 4 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالی میده یه فیلم 188 مگی رو تو 10 دقیقه دانلود میکنی :دی حیف که محدودیت حجمی داره
این نت مال کجاست؟ محدودیت رو که همه شون دارن ولی خب خیلی فرقه با سرعت 30ک وبگردی کنی یا 300 :دی
من که پینگم خوبه لاقل تو بازی لگ نمیزنه سرعت هم سقفش 100ک شده ولی باز بد نیست
شبانه هم که به لطف دوستان 20 کیلوبایتی میرسه نزدیک صبح :دی
این اوضاع پارس انلاینی که من هستم...
ملایر - اینترنت زماننقل قول:
شبانه هم 7 ساعت داریم :دی از 1 تا 8
سرعتم اگه از سرور خوبی مثل مدیافایر دانلود کنی از 50 -60 شروع میشه و تا 70-80 هم میرسه ولی سرورهای ایرانی بالای 20-30 نمیره :دی
یعنی سرعت از 500 میرسه به 70-80 ؟؟ این که خیلی اختلاف داره...نقل قول:
سرویستون 512ست؟؟
نه روزانه بین 300 تا 500 است منظور من شبانه بودنقل قول:
آره 512 4 گیگ که انلاین شارژ کنی یه گیگم اضافی میدن :دی
والا من كه الان شبانه فقط ميتونم شبي حدود 200 الي 400 مگ دانلود كنم به نظرتون از اين شركت هايي كه توي اينترنت هستن مثل همين پيشگامان يا جاهاي ديگه هست بگيرم كه لااقل بتونم شبانه 1 گيگ دانلود داشته باشم
دوست خوبم عملا دارن با سرعت بالا در طول روز ترافیکتون رو زیر زیرکی میکشن بالا!!!نقل قول:
منم تجربه یه همچین سرعت و پکیجی رو داشتم و به وسط ماه نمیکشید تراقیکم تموم میشد.
ولی سرعت شبانه نسبتا قابل قبولی داره.
بله منظور منم شبانه بود.نقل قول:
پس معلوم میشه شبا سرعت رو اسمی میبندن و از کل پهنای باند استفاده نمیشه.
البته این ترفندها بعد این همه مدت رو من دیگه جواب نمیده :31:نقل قول:
من کلا دانلود زیادی ندارم دانلود من فقط فیلم و موزیک هست که اونم زیاد نمیشه اکثر شب ها سیستم رو خاموش میکنم و چیزی دانلود نمیکنم
بله دیگه فکر نکنم شرکتی باشه که سرعت شبانه رو باز بذاره :20:نقل قول:
جون من هر چی سریعتر شاتلیا بیان سرعت شبانشونو توی دانلود بگن کلا هر شب معمولا چند مگابایت دان میکنید عکس نزارید از تست سایت اسپید نت اخه با موبایل میام درست نشون نمیده ممنون
سلام.
توی مخابرات فرق ثابت ها و اعتباری ها چیه ؟؟ چرا اعتباری ها انقدر گرون تر از ثابت ها در میان ؟؟؟ آدم هر موقع بخواد میتونه قطعش کنه ؟؟
شنیدم همه شرکتا خراب شدن ولی من دانلود شبانه واسم مهم تره به نظر شما چی بگیرم خوبه ؟؟
این مخابرات پرتالش درست شده ؟؟؟ یکی از دوستان میگفت الکی مازاد مصرف میندازه پول اضافی میگیره !! ظاهرا شبانه رایگانش هم رو کنتر حساب میکردن !! این چیزاش درست نشده ؟؟ خداییش من اصلا اعصاب این چیزارو ندارم :((( 8..9 ماهه پیش لایزر بودم این چیزارو نداشت !
دانلود شبانه واست مهمه پس مخابرات رو بی خیال شو شبی 400 مگ بهترین حالت میتونی بگیرینقل قول:
پنلش هم خرابه واسه یکی از بچه ها 60 70 تومن قبض اینترنت اومده
دیگه کلاً باید بیخیال مخابرات شد :31:
عجب !! پس واسه دانلود شبانه دنبال چه شرکتی برم ؟؟
براي دانلود شبانه بايد بري دنبال سوزن توي كوه كاه باشي كه هيچ وقت پيدا نميشه
من 8ماه پیش 512 لایزر گلد داشتم !! توی روز سرعتش 100 تا 150 بود توی شب میشد 70 تا 75 !! که از 1 تا 7 بود و شبی حدود 1.3 دانلود میکرد !!!
الان مخابرات شبانش سرعتش چنده ؟؟؟
ولی اگه فرار باشه خطا داشته باشه و نفهمم که کی رایگانه کی کنتور میندازه اصلا فایده نداره !! اصلا اعصابشو ندارم که توی ساعات رایگان کنتر بندازه !!! چرا کسی نمیره شکایتی بکنه ؟؟ اگه پیگیری بشه درستش میکننا ! اینا دیدن این ایراد واسشون سود داره درستش نمیکنن !!!
ولی لایزره اصلا توی پرتال و اینا مشکلی نداشت و لحظه ای آپدیت میشد ! وقتاییم که رایگان میشد خودش کنترش از کار میوفتاد از این لحاظ خیلی خوب بود !!
الان شنیدم لایزر خراب شده درسته ؟؟
دیگه شرکت یا بهتر بگم ISP به اسم لایزر وجود نداره. این شرکت در حال حاضر با شرکت آسیاتک ادغام شده و یوزرهاشو به آسیاتک داده. یوزرهای همدان هم تا اطلاع ثانوی دیگه ساپورت نمیشن....
عجب !! حالا تکلیف چیه ؟؟
من میخوام مخابرات 256 با 8.5 گیگ بگیرم !
لایزر میگن قراره تعرفه هاش عوض شه !! بالاتر میره یا میاد پایین ؟؟
پارس آنلاینم که تجربه ای نداشتم ولی ظاهرا شبانه نمیشه دانلود کرد روز هم که من زیاد کار ندارم !
این مخابراته الان شبا دانلودش رو چنده ؟؟؟ من بیشتر این تاپیک رو خوندم مخابرات هی خوب میشه دوباره خراب میشه !!! :))
باید منتظر موند هرچند عملا حق انتخاب هم نداریم.
والا من تاحالا ندیدم چیزی رو ارزون کنن! لایزر قیمتهاش نسبت به بقیه شرکتا بهتر بود ولی اگه تعرفه جدید بیاد صد در صد گرون میکنن.
سلاام به همگی.
مخلص داش کمال.
اره دیگه. لایزرم هم منهدم شد و متاسفانه اسیاتک هم توی همدان نمایندگی نداره که یوزرای لایزر بیان اونجا و عملا بعد از پایان قرار
داد، باید منتظر سرنوشت جدید باشن. خدا کنه یه شرکت بهتر بجای لایزر توی همدان باز بشه. امیدوارم این اتفاق بیفته. شاید هم یه
روزی افتاد!!!
میثم جان سلام.
خوبی برادر؟؟؟
اوضاع پارس الان چه طوریاس؟؟؟ دانلود شبانه برای من مهمه. سرویس 1 مگش رو جدیداً تست زدی؟؟؟ حداقل چقدری دانلود میشه کرد؟؟؟
من تقریبا داره قرارداد لایزرم تموم میشه. به همه دوستانی هم که این پست رو میخودنن توصیه میکنم اصلا سمت لایزر(که منهدم شد)
یا احیاناً آسیاتک نرن. چون به شدت مزخرف هست. کلا سما برج پاستور، نمایندگی لایزرنرید، بی کیفیت ترین سرویس با 10.000.000
بار قطعی در هفته. من در حال حاضر پارس رو بشدت توصیه میکنم.
با توجه به اینکه سرعت دانلود شبانه پارس خراب شده تصمیم گرفقتم برم از مخابرات سرویس بگیرم که گیگ بیشتری میده (سرعت 512 و ماهیانه 17 گیگ و قیمت 20 تومن) که دانلود هامو همون روز انجام بدم. اونجا بهم اینترنت وایرلس رو هم پیشنهاد دادن.
به نظر شما ارزش داره اینترنت وایرلس بگیرم(خونه ما خیلی به برج پاستور نزدیکه) یا اینکه همون برم از مخارات بگیرم؟
از دوستان کسی اینترنت وایرلس از آتی نت داره ممنون میشم یه راهنمایی بکنه هم از نظر سرویس دهی و سرعت مخصوصا دانلود شبانه و هم کیفیت.
سلام حامد جان.
شدیدا حرفات رو تایید میکنم. به نظر من خیلی بهتر شد که لایزر جمع کرد! چون واقعا از عید به اینور سرعتش خیلی افتضاح شده بود. منم قصد داشتم ازین شرکت برم که این اتفاق پیش اومد. بنا به گفته های پشتیبان لایزر آسیاتک هم فعلا همدان رو پشتیبانی نمیکنه.
مخلصم داداش.نقل قول:
گفتم برم پارس. لااقل بتونم شبی2گیگ بگیرم. آمار سرویسای 1مگش رو نداری؟؟؟ قبلا که خیلی افتضاح بود(حدود2
سال پیش). میخوام ببینم الان چه طوره؟؟؟
آمار سرویس یه مگ رو ندارم. ولی در کل پارس هم تعریفی نداره. از دو سه نفر پرسیدم از سرعت شبانه ش راضی نبودن.نقل قول:
به نظرم برگردیم به همون مخابرات خیلی بهتره:2:
مگه سرعت شبانهش خوب شده؟؟؟ یعنی میشه شبی1گیگ گرفت؟؟؟مثل قدیما:3:نقل قول:
پارس انلاین سرعتش از 2 ماه قبل سال 91 داغون شده
در عرض یک روز سرعت از 100 بشه 10 معلومه مشکلی هست...
با پیگیری و زنگ و صد جور دردسر سرعت رو تا اندازه اسمی بالا اوردن برای من ولی نوسان و قطعیش خیلی زیاده. برای بازی انلاین هم نمیشه استفاده کرد بیش از حد Drop داره
پارس خیلی خوب بود نمیدونم چرا یهو اینقدر داغونش کرد
از لحاظ ترافیک هم که... :دی این که میگن زیاد میندازه رو نمیدونم ولی تو همین مدت برای من چند مورد اشتباه سنگین انداخته :دی
یه 3 گیگ شبانه به اسم روزانه کم کردن! پنل ساعت قطعی رو چند شب پشت سر هم به جای 6 انداخته بود 9. پشتیبانی هم قبول نکرد میگفت سیستم ما میگه تا 9 دانلود کردی هر چی میگی خودم صبح پا میشم برای درس و کلاس میبینم که سیستم خاموش شده بازم... :دی
هدیه عید رو هم که نریختن به اکانتم و باز قبول نکردن :دی
وضعیتیه!!
به امید شبانه نیاید پارس خلاصه!
اوه اوه. پس بدجوری اوضاش ریخته به هم.نقل قول:
فکر کنم آخرشم برم مخابرات. شرکت درست و حسابی که توی همدان نیست. خدا به دادمون برسه.ظاهرا
پارس هم عملا دست کمی از منهدم شدن داره...
من هم تاييد ميكنم الان يه ماهه كه من شبانه از پارس فقط تا ساعت 2.5 ميتونم دانلود كنم بعد قطع ميشه خيلي حجم دزدي داره من نه از وايرلس استفاده ميكنم نه خيلي مصرف دارم بعد 400 مگ از حجمم مونده بود بعد از 24 ساعت كه رفتم ديدم تموم شده الان هم فكر كنم اگه برم از مخابرات 512 بگيرم17 گيگ بهتر باشه فقط هركسي خواست شركتش رو عوض كنه از شاتل نگيره از من گفتن ماه اول شبانه خوبه ماه دوم ميشه شبي 100 مگ