نقل قول:
تموم اهنگ های گوشی توی فولدر ویندوز هست. و در ضمن اگه می خواین اهنگ اس ام اس غیر از مال خود گوشی بزارین...یه اهنگ با همون فرمت زنگ اس ام اس گوشی (فک کنم wma) تو فولدر ویندوز کپی کنین میاد تو لیست رینگتون.
Printable View
نقل قول:
تموم اهنگ های گوشی توی فولدر ویندوز هست. و در ضمن اگه می خواین اهنگ اس ام اس غیر از مال خود گوشی بزارین...یه اهنگ با همون فرمت زنگ اس ام اس گوشی (فک کنم wma) تو فولدر ویندوز کپی کنین میاد تو لیست رینگتون.
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_77 مشاهده تاپيک
سلام.
من قبلا یک زنگ اس ام اس روی گوشیم داشتم ولی رام رو که عوض کردم گم شد. حالا احساس میکنم که روی رام قبلی فقط بوده . اگر یکی از دوستان براش آشنا بود لطف کنه از روی گوشیش برام آپلود کنه :
زنگ خیلی تیز و تقریبا کوتاه بود و مثل "دنگ" صدا میکرد .
به احتمال زیاد از آهنگ های اس ام اس ارجینال خود سامسونگ بوده ولی توی این رام جدید نیست .نقل قول:
اگه منظورت اهنگم روي رام بوده كه فكر نكنم بشه پيداش كرد،
ولي حالا اگه من پيداش كردم همه اهنگ هاي روي رام رو واست اپ ميكنم!
سلام
الان دوستان جدیدترین فریم ویر ایم گوشی چندهنقل قول:
میتونی نسخه فریم ویر گوشی رو اما آپ دیت کنی
واسه من اونجو که فهمیدم
ja1
هست
یه سوال دیگه اینکه من اسفالت 4 رو ریختم ولی جی سنسور درست کار نمیکنه(ماشین دور خودش میچرخه) ولی بدون جی سنسور خوب کار میکنه در صورتی که من تمام برنامه های جی سنسور رو ریختم
مثلا رسکو بابل خوب کار میکنه
ممنون
اصلاً توصیه من رو جدی نگرفتی!یه سری به پستهای قبلی بزن و مطالعه کن!نقل قول:
جی سنسور در آسفالت چهار کار نمیکنه خودت رو خسته نکن
برای فریم ویر هم همون آدرسی که دادم رو دو صفخه بالا پایین میکردی آدرس سایت رسمی فریم ویرهای سامسونگ رو گذاشته بودن بچه ها ! یکم زحمت بکشید و نگاه کنید پستها رو !
من توصیه میکنم خیلی با رام و فریم ویر کاری نداشته باشین ! در مورد رام که دوستان همه برگشتن به رام اصلی و فریم ویر هم تأثیر آنچنانی نداره که فکر کنید حالا عوض که بشه گوشی کلی تغییر میکنه و عملکردش فرق میکنه ! نه ! اگر هم فرق کنه محسوس نیست ! مؤید این صحبت هم پستهای دوستانه که البته شما خیلی به مطالعشون علاقه ندارید !
برنامه جعبه لایتنر برای پاکت پی سی
می دونید که چیه؟
برای آموزش لغت انگلیسی بکار میاد
اطلاعات بیشتر در ویکی پدیا
-------------------------------------------
بعد از ir عبارتtci- رو وارد کنید .
کد:http://www.ir.org/forum/attachment.php?attachmentid=103676&d=1246811982
آقا کسی اندروید پیدا نکرده برا این گوشی ؟
نه عزيزنقل قول:
واسه امنيا ، ولي باگ هاي زيادي داره!
راستي من تو محلمون رو پرسيدم،نداشتن
فردا يا پس فردا يه كاري نزديكاي علاعدين دارم،از اونچا ميپرسم
اونجا داره حتما!
آره دیدم برا امنیا، مثکه بعضی درایورهاشو نمیشناخت، آقا ممنون، اصلا از وقتی این سوکتئه خراب شده از چِشَم افتاده گوشی، موندم بیموزیک تو کوچهو خیابون : )نقل قول:
ممنوننقل قول:
اهنگها مخفي بود،پيداشون كردم
البته فقط اهنگهاي ديفالت ويندوز بود توش
اهنگهاي سامسونگ نبود!
واسه زنگ تماس يا پيام هم،كافيه زنگ رو تو مموري كارت بريزيد،تو خوده مموري بريزيد،تو پوشه نذاريد
اونجوري تو ليست تماس ها و پيامك مياد!
تو اولين فرصتي كه به اينترنت پر سرعت برسم،اپ ميكنم اهنگ ها رو!
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
اره دركت ميكنم چي داري ميكشي!نقل قول:
راستي رام جديدي نديدي واسه اين گوشي؟نقل قول:
راسیتش یه مدته چیزی دانلود نکردم برا گوشی، فعلا از این رام کوک شده راضیم، خیلی دوس دارم اندرویدرو امتحان کنم ولینقل قول:
سلام
تازگیا که دکمه start رو میزنم به جای منوی ویندوز منوی سامسونگ میاد
تو رو خدا یکی جواب بده که حیرونم!!!:41:
نقل قول:
یه رام سبک پیدا کنین یه کمم خالیش کنین که 300 مگ خالی شه تو فون مموری، اونوقت فک کنم بشه. اگه بشه خیلی حال میده...
شما عزیز تاچ ویز گوشیتو عال کردی
برو تو ستینگ گوشیت یکم بگرد و غیرفعالش کنsنقل قول:
Spb=>Launcher=>Settings=>System=>SamsungTouchWizنقل قول:
اینترنتم دیشب تموم شد، چشم، اگه پیدا کنم حتما میگمنقل قول:
جوييدم!نقل قول:
سوكت ته ميكرو يو اس بي هفت پين!
شب ازش عكس ميذارم تا مطين شي خودشه يا نه!
اقا اگه کابل تی وی واسش پیدا نشد ایا میشه با تبدیل 3.5م م این کابل تی وی که تو خود سایت سامسونگ هست رو بهش وصل کرد به نظرتون جواب میده
[HTML]http://www.samsungmobileshop.co.uk/Samsung-Accessories.aspx?Type=Accessories&Id=3879[/HTML]
امید وار بودم مدیران این بخش جواب این دوستمون رو بدند!نقل قول:
اولا که نه من بلکه هر دوستی که یه پست مفید ( حتی معزفی یک بازی یا نرم افزار)
میزنند برای امثال من وشما ست
این طرز بیان داخل تایپیک اصلا پسندیده نیست قرار نیست هر بازی یا نرم افزار برای خوشایند شخص خاصی ارائه شود
هریک از اعضا که پست های مفید میزنند باعث غنی تر شدن این تایپیک میشود
البته به شرطی دوستان یاری کنند وبا بحث های بیهوده تایپیک رو به بیراه نکشند
عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كاري كردم نشد تصوير صاف بگيرم!
ممنون از زحمتي كه مي كشي و مشاركتت در پربارتر شدن تاپيكنقل قول:
من تا اندازه اي با نظر اون دوستمون موافقم هرچند تند و تيز بيان كردند
چون اين تاپيك يه عنوان عمومي داره ـ درباره تمام مسائل گوشي و نه فقط بازيها ـ بهتره بازيهاي مهم و با كيقيت يا بازيهايي كه مسئله خاصي دارند مثلا در مورد جي سنسور, معرفي و ارائه بشن
موفق و پيروز باشي.
ممنون، فقط عکس واضح نیست، اگه جهتشو مثل گوشی خودمون بگیری پایههاش بیفته به طرف پایین، خودشه، اگه اینجوری باشه یه شماره حسابی چیزی بده، (منم آدرسو بدم) تا مبلغرو واریز کنم.نقل قول:
خواهش مي كنمنقل قول:
بابام مكه رفته،دوربين رو هم با خودش برده،ولي با دوربين گوشي هاي ديگه مي گيرم ببينم چه جور ميشه!
بذار حالا برسه دستت،بعدا درباره اون قسمت هم صحبت ميكنيم!
درودنقل قول:
دوست عزیز از لحن من ناراحت نشو
اما با توجه به اینکه در بالا خودت هم اشاره کردی به لازمه مفید بودن پست ها ، سوال اینه که پستهایی که شما زدید چقدر مفید بوده؟ شما یه نگاه میکردی به پستهایی که زدی و متوجه میشدی که حتا یکبار هم کسی تشکر نکرده یعنی کسی پست شما بدردش نخورده ! بازی بی کیفیت رو که شما خودت هم نصب نکردی و فقط چون تو یه سایت خارجی پیدا کردی و دیدی که مجانیه برداشتی اینجا براش پست زدی به نظر شما مفیده ؟
اگر بازی درست و درمونی باشه که وقتی نصب میشه آدم رغبت کنه نگه اش داره رو گوشی یه حرفی ، اما بازیهای سطح پایین که مال دوران قدرتنمایی جاوا بوده رو کسی نصب نمیکنه ! و بدرد کسی نمیخوره !
مفید بودن پست خیلی مهمه !
بهرحال من نظر شخصی خودم رو دادم و فکر نمیکنم توهینی کرده باشم که شما منتظر بودید مدیران سایت بخوان جواب من رو بدن...
موفق باشید و خواهش میکنم پستهای مفید بزنید
نقل قول:
عکستون خیلی افتضاهه
چرا دوربین؟
این گوشیمون یکی از بهترین دوربینا رو داره !
برای عکس گرفتن از نمای نزدیک کافیه وقتی تو حالت عکس گرفتن می رید سمت راست بالا ، زیر دکمه بستن یه گزینس با نام AF ( مخفف Auto Focus) که با انتخابش دو تا گزینه رو صفحه ظاهر میشن . یکیش همینه و دیگری عکس یه گل هستش که زیرش نوشته Macro .
دوربین این گوشی مجهر به فوکوس اتوماتیک هستش ولی این امکان رو به ما میده که انتخاب کنیم میخوایم از اجسام نزدیک عکس بگیریم یا اجسام دور .
با این امکان شما می تونید عکسای هنری قشنگی بگیرید .
یه نمونه از این عکسا که رو حالت Macro دوربین میتونید بگیرید مثلا عکس یه گل هستش که از نمای نزدیک گرفته شده و پس زمینه عکس که از گل دوره حالت "محو" داره .
البته چون درپوش لنز هم نداریم تمیز بودن شیشه جلوی لنز هم خیلی موثر تو عکس .
از اساتید اگه هستند لطفا راهنمایی کنید :
بایکی از فارسی ساز ها مشکل داشتم متاسفانه remove به سختی شد ولی بعداز resetگوشی روشن میشه فقط تا لوگوی سامسونگ بالا میاد دکمه ریست بغل رو هم هر چند بار زدم هارد ریست نشده
راه حلی به نظرتون میرسه دریغ نکنید
اقا یه سوال
من وقتی میخوام برنامه جاوا نصب کنم فقط تو حافظه گوشی میریزه و هر کاری میکنم نمیتونم تو حافظه جانبی بریزم
میشه در این مورد کمکم کنید که چطری نرم افزار جاوا رو تو حافظه storage card بریزم
ممنون
با بر نامه java fx میشه توی همین تایپیک هم هستنقل قول:
سلام به همه دوستان
ميخوام بدونم كه gprs اين گوشي رو چطوري ميشه واسه ايرانسل تنظيم و فعال كرد
ببخشيد شايد اين سوال چندين بار توي صفحه هاي قبل پرسيده شده و دوستان با تجربه جواب دادن
ولي من هر چي گشتم در اين مورد مطلب گير نياوردم
هارد ريست كنيد به اين روش:نقل قول:
گوشي خاموش
دكمه لاك رو نگه دار
همزمان دكمه وصل تماس
و در همين حين دكمه رد تماس يا همون پاور رو نگه دار!
پيغام كه اومد دكمه وصل تماس رو بزن!
سلام.نقل قول:
به این صفحه مراجعه کنید یه فایل PDF هست برای تنظیم گوشیهای مبتنی بر ویندوز موبایل ,دانلود کنید و طبق اون تنظیم کنید.:11:
[PHP]http://www.irancell.ir/gprsphone/[/PHP]
اره واقعا افتضاحه!نقل قول:
از بس با دوربين كار نمي كنم،يادم رفته بود قابليت ماكرو رو!
راستي من منظورم يه كامپايلر بود كه تو گوشي نصب شه!
اون انجمن بغلي باز نمي شه!
اينجا گفتم!
راستي چرا باز نمي شه؟
دوستان ممنون مشکلم حل شد نمیدونم اول جرا نشد چون با همون فرمول همیشگی قفل+کال+پاور حل شد
ولی انصافا در حد خودش (با این قیمت) خوبه دیگه!!!!!!!:10::31:
اگر فقط و فقط یه فلاش زنون کوچولو داشت منم جزو طرفداراش میشدم
اره عزيز!نقل قول:
عكس هاي اين دوربين واقعا عاليه! من منظورم از افتضاحه،عكس گرفتن خودم!
كلا من با دوربينش زياد كار نمي كنم!
تاچ فلو براي امنيا ( m2d21aio )
بعد از spb shell تاچ فلو هم واقعا انقلابی دیگه توی گوشیهای ما ایجاد میکنه من همجین پستی رو ندیدم اگر هست هم برای یاداوری ...
اولا حتما باید تو حافظه داخلی نصب بشه خودم رو جانبی تست کردم نشدکد:http://winmo.sztupy.hu/m2daio/M2D21AIO.ZIP
20 تا 30 مگ حافظه خالی
توصیه میکنم هرموقع هارد ریت کردید( مثل الان من) نصب کنید
احتمالا نیاز به دات نت فریم ورک هم دارید مطمئن نیستم چون من از فبل نصب کرده بودم
100% تست شده کلی برنامه کاربردی داره ظاهرا گوگل مپ هم داره چون من تازه هارد ریست کردم گوگل مپ هم نصب نکردم ولی الان دقیقا جای من رو توی مپ نشون میده یکی از برنامه های جانبیشه البته
ولی از نظر زیبای spb shell قشنگ تره به نظر من
not all over
خسته نباشید
واسه این گوشی کسی برنامه repligo رو داره اگه میشه یه لینکی چیزی به ما هم بدید ثواب داره
کلا برای کتبهای الکترونیکی اگه چیزی دارید لطفا دریغ نفرمایید
ممنون
بیا عزیز امیدوارم کارت را ه بیافتهنقل قول:
از اینم میتونی استفاده کنیکد:http://www.p30world.com/archives/003785.php
[HTML][/HTML]کد:http://repligo.en.softonic.com/pocketpc/download
تنظيمات خاصي نداره قاعدتا خودش بايد خودكار وصل بشهنقل قول:
اگه نشد برو توي همون ادرس كه اريالند گفته تنظيمات عمومي واسه پاكت پي سي رو پيدا كن و اعمال كن
دنبال pdf نگرد. ايرانسل براي اين گوشي چيز خاصي نداره
سلام دوستان من یه مدت از کشور عزیزمون دور بودم حالا که برگشتم تو چند فروم عضو شدم به خاطر کارم چند سالی که ppcدارم نزدیک یه سال هم امنیا لایت دارم امید وارم بتونم هر کمکی از دستم بر میاد براتون انجام بدم