دوستان سلام.
یه مشکلی توی گوشی ما وجود داره که وقتی کسی زنگ میزنه به خصوص اگر شمارش توی کانتکتها نباشه گوشی هنگ میکنه.3-4 بار پیش اومده.ال سی دی سیاه میمونه یا اینکه اسلاید آنلاک کار نمیده.
مشکل رو از کجا میدونید؟
دوستان سلام.
یه مشکلی توی گوشی ما وجود داره که وقتی کسی زنگ میزنه به خصوص اگر شمارش توی کانتکتها نباشه گوشی هنگ میکنه.3-4 بار پیش اومده.ال سی دی سیاه میمونه یا اینکه اسلاید آنلاک کار نمیده.
مشکل رو از کجا میدونید؟
سلامنقل قول:
کیفیت فیلمبرداریش خیلی بهتراز n97 نوکیاست چون یکی از بچه های موبایلستان هر دوکوشی hd2 & N97 داره ومیگه فیلمبرداریN97 به گرد این نمیرسه و عکسبرداریش میگفت در یه حد هستند.چون گرافیک این گوشی خیلی قویست و پردازنده مخصوص تصاویر دیجیتالی داره (DSP=600MHZ)به همین خاطر پس از ضبط تصاویر اونهارو با کیفیت عالی پردازش میکنه و چون با فرمت MP4 ذخیره میشه مزید بر علت میشه کیفیت عالیش.
شما نباید فقط به فرکانس پردازنده نگاه کنید چون سرعت یک پردازنده فقط به فرکانس مربوط نیست و عامل اصلی معماری پردازندست واین که از چه نوعیه؟پردازنده این گوشی علاوه براینکه دارای فرکانس فوق العاده بالاست _دارای معماری جدیده که بهبود یافته معماریCORTEX A8 میباشد و سریعتر.آزمایشها نشون میده این پردازنده از پردازنده با معماری قدیمیترمثلARM11 در فرکانس برابر 30% سرعتره و40% گرمای کمتر تولید میکنه و قابلیت اورکلاک بسیار بالایی داره.حرارت کمتر بخاطر تکنولوژی 65nm هست. من چند ماه روی پردازنده وگرافیک و کلا"سخت افزار ونقشه این گوشی تحقیق کردم وهر سوالی داشته باشید در خدمتم.
فقط میتونم بگم معرکست و حتما" بخرید.
خیلی ها به مشکل شما میخورن و تنها راه حلش آپگرید رام هست.واگه رامتون جدیدترین رامه دوباره دانلود کنید ونصب کنید.رام 1.66 عربی نصب کنید واگه رام کوک شده نصب کنید نه تنها هرگز این مشکلو نخواهید داشت بلکه1- گوشیتون سریعتر خواهد شد2- ومصرف باطری کاهش خواهدیافت 3-RAM از 448MB به 576MB ارتقا خواهد یافت.نقل قول:
4-مموری و استوریج داخلیتون بسیار افزایش خواهد یافت.
5-نرم افزارهای کاربردی زیادی از قبل رو گوشی نصب خواهند بود.
اگه بخواهید رام کوک شده نصب کنید باید HSPL کنید و رام DUTTY ورژن1.3 خیلی خوبه.و رام میری هم خوبه.
ممنون دوست عزیز.کلا سر در نمیارم از این صحبتها.تاپیکی داره برم تو کارش؟
1 رم خوب مورد تایید رو معرفی کنید که اون رو بگیرم ممنون میشم.
ممنون از این اطلاعات علمی و دقیقتون, ولی این جمله یه کم دیگه زیادی حرفه ای شد ! اگه ممکنه یک مقدار توضیح در این باره بدین ممنون میشمنقل قول:
یعنی شما نمیدونید hspl چیه و اونوقت میگید حرفه ایه؟ پس چرا hd2 گرفتید که آخر حرفه ای بین تمام گوشیهاست؟نقل قول:
ببینید دو نوع رام (ویندوز)برای گوشیهای ویندوز وبایل موجوده که نوع اول خود کارخانه رو گوشی میزاره وهمچنین روی سایتش واسه دانلود میزاره که رام رسمی یا ارجینال یا آفشنال میگن.2-نوع دوم رام کوک شده میگن که تغییر یافته و بهبود یافته رام رسمیه که افراد متخصص که ربطی به کارخانه ندارند میسازن و در اختیار همه مردم جهان درسایتشون میزارن.این از این
وقتی گوشی میخرید به اصطلاح لاکه و رام کوک شده نمیشه نصب کرد و فقط رام رسمی میشه نصب کرد.برای نصب رام کوک شده باید گوشی آنلاک کنید که برای این کار یه فایل است که hspl نام داره دانلود میکنید از سایتی که میزارم و توی گوشی نمیریزید بلکه گوشی با اکتیوسینک به کامپیوتر وصل میکنید با کابل خودش بعد روی اون فایلhspl جفت کلیک میکنید تا فایل داخل گوشی نصب شه و پیلم موفقیت روی صفحه گوشی ظاهرشه.حالا گوشی آنلاک شد وهر رام رسمی و کوک شده میتونید بریزید.از اینجا فایل hspl و و روش نصب دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا روش نصب رام رسمی و کوک شده
از اینجا دانلود رام کوک شده
امیدوارم متوجه شده باشین و خوب توضیح داده باشم.
سلامنقل قول:
ممنون از اطلاعاتتون. نه, متاسفانه نمیدونستم که hspl چیه و دیگه اینکه من hd2 ندارم, hd دارم و وایستادم ببینم وقتی مشخصات رسمی hd3 میاد چقدر به این شایعاتی که پخش شده ازش نزدیکه که یحتمل وایستم برای اون.
من تا الان رام کوک شده که هیچی, کلا رام رسمی جدید هم روی دستگاهم نریختم, یعنی دستگاه من هم توی این شرایطی که شما گفتین صدق میکنه و من باید برای ریختن رام جدید اون رو hspl کنم ؟
دوست عزیز این مشخصات مربوط به رامی هست که شما معرفی کردین؟نقل قول:
Download
Pub date: April 12, 2010 06:08 PM
Soft version: 5.2.21898.5.0.91
Summary: Updated Rom with new base 2.10 with 576 RAM enabled and with Manila_Core_2_5_20121412_1
Compatibility: HTC HD2 / HTC Leo
Requirements: HardSPL for Leo by Bepe see here:Resolution: WVGAکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433
Type: WWE
Size:
Author: Duttythroy
Downloads: 15971
Rating: 4.50
سلام.نقل قول:
:18:
یعنی اگر یکی یه چیزی رو ندونست بنظر شما ایراد داره؟!!!
یا مثلا" اگر در مورد یه چیزی اطلاعات نداشت نمیتونه بخره بعد اطلاعاتش رو بالا ببره؟
شما هم که در مورد HSPL توضیحی ندادی که چیه؟ فقط نحوه انجامش رو گفتی.!!!!
ضمنا" اون رامهای رسمی آفشنال نیستن آفیشیال هستن.:46:
نقل قول:
ممنون میشم بذارید
یه برنامه هم برای گوش دادن موزیک که صداش زیاد باشه
اگه میشه جدا از هم بذارید
نه دوست عزیز شما برداشت سوء کردید از حرفم _منظور من این نبود که ندونستن HSPL اشکال داره چون من هم که از اول نمیدونستم.منظور من این بود که HSPL کلمه حرفه ای نیست.که ایشون گفتن در این حد حرفه ای ننویس!نقل قول:
در ضمن چشم از این به بعد دونه دونه به کیبرد نگاه میکنم که یه وقت کلمه ای رو اشتباه ننویسم.یعنی شما تا حالا هیچ کلمه ای رو اشتباه تایپ نکردید.عجیبا"غریبااااااااا :18:
آقای htc-hd2es خیلی حر فه ای هست .من تو تاپیک مشاوره بهشون پیشنهاد دادم اینجا راهنمایی کنند. مخصوصا اگه اطلاعاتش رو دارند راجع به نصب بازی پلی استیشن روی این گوشی و همچنین ارتقاع دوربین که گفته بودند توضیح بدهند.
نه بابا خواهش میکنم شما لطف دارید.نقل قول:
شما هر سوالی دارید من در خدمتم.
منظورتون اینه که در تاپیک مشاوره خرید گوشی راهنمایی بدم؟
نقل قول:
نه برادر اطلاعت غلط نده معماریCORTEX A8 خیلی بهتر ه
معماری snap dragon همون معماری هستش که cortex a8 هست ... اما در عمل و در یه فرکانس مساوی cortex حتی ساخت ti بهتر از snap dragon عمل کرده برای بهتر متوجه شدن این موضوع میتونید این تاپیک رو بخونید... سوالی داشتید در خدمتم
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392487
همونطور که آقای PULP-125 توضیح دادن معلوم میشه شما اطلاعات غلط دارین.اسنپ دراگون از معماری ARM V7 استفاده کرده و بسیار شبیه CORTEX A8 می باشد ودستورها و کدهای CORTEX A8 رو هم ساپورت میکنه.نقل قول:
البته در بهتر بودن پرفورمنس بین این دو هسته اختلاف نظر زیاده.کوالکام ادعا میکنه هسته SCORPTION (هسته اسنپ دراگون) بهتره وسامسونگ و عده ای دیگر CORTEX A8 بهتر میدونن.
كسى نيست جواب ما را بده?
نقل قول:
قیمت جدید با گارانتی یاس 720 و بدون گارانتی 600 هست.
کسی این گوشی رو بدون گارانتی خریده؟ آخه حداقل 100 تومان اختلاف هست.
آیا کیفیت گوشی های با گارانتی و بدون گارانتی فرق می کنه یا مثلا آنتن دهی شان فرق فوکوله؟
اگر هیچ فرقی نداره بدون گارانتی بگیریم.
نقل قول:
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1822
نقل قول:
کد:http://www.d i g i k a l a.c o m/Default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-HTC-HD2
آقا این رفیق ما نشسته با گوشی اش ور رفته،کار دستش داده ،برده نمایندگی میگه باید ویندوز عوض بشه!
ازش می پرسم چیکار کردی آخه ، میگه رفتم valu-aded installer و رو عربی کلیک کردم و next زدم و همه چی خورد به هم!گفتم خوب شد ، تا تو باشی به من پز ندی که این امنیا چیه گرفتی! ولی از شوخی گذشته ، حالش گرفته است ، چیکار باید بکنیم؟:46:
بايد يه رام ديگه نصب كنه . با هارد ريست هم درست نميشه
چه جوری؟خودش می تونه؟
hآره مثل آب خوردنه.اول باید بره تو سایت و قسمت رام های hd2 رو پیدا کنه و بعد رام 1.66 یا 1.6 عربی (arabic) رو پیدا و دانلود کنه .البته قبلش سریال گوشی و منطقه شما رو می پرسه.سریال گوشی هم تو گوشیه هم زیر باتری.منطقه هم که مهم نیست مثلا بزنه آسیا.
بعد فایلی که حدود فکر کنم 150 مگ باشه دانلود می کنه.بهدش فقط کافیه گوشی رو با کابل به سیستم وصل کنی و برنامه رو run کنی.خودش خودکار نصب می کنه.تمام این مراحل رو خودش توضیح داده.
فقط به یاد داشته باش که برای اتصال پی سی به گوشی و نصب این جور برنامه ها باید قبلش برنامه active sync رو دانلود و نصب کرده باشی روی سیستم.این برنامه یه جور رابط کاربری بین گوشی و سیستم هست .
می بینی تو رو خدا ! سی دی گوشی رو بهش ندادن!میگه یارو گفت اینا سی دی ندارن! (ناسلامتی خودشهم دکتره) :18:از جایی میشه دانلودش کرد؟
یا من active sync از امنیا دارم ،جواب میده؟(خیلی سوالم شوته؟!)
موقع روشن کردن گوشی یه ارور هم میده که فایل coldbootutil.exe رو نمی تونه باز کنه و ...
سی دی مشکلی نداره. توی سی دی این برنامه نیست, یا حداقل برای من که نبود. میتونی از اینترنت و از خود سایت ماکروسافت به طور رایگان بگیریش. :46: البته برای نصب رام, من به active sync نیازی نداشتم, یه برنامه دیگه نیاز بود که flash center هست اسمش. حالا نمیدونم چون من رام کوک شده (غیر رسمی با امکاناتی خیلی بهتر و سریعتر که البته گارانتی رو میپرونه) ریختم این حالت پیش اومده یا کلا بدون نیاز به active sync میشه رام نصب کرد.نقل قول:
راستی تو این سایت هم من وقتی قبل از دانلود رام،سریال گوشی رو می زنم،این ارور رو میده:Sorry, this software download is not suitable for your device.
سلام.نقل قول:
الان مشکلش فقط عربی شدن گوشیه؟ خوب انگلیسیش کنه ضمن اینکه دیگه نیازی هم نیست فارسی ساز روش نصب کنه.توی تنظیماتش بره و زبان گوشی رو بزاره رو انگلیسی With عربیک ساپورت.:11:
نه ،مشکل اینه که فونتش قاطی پاتیه.حروف جدا ازهم و چپ چین اند.(راستی آریان جان ،هنوز فرصت نکردم رو Garmin گوشی خودم کار کنم ها ، فعلا با HD2 سرگرمم!مزاحمت میشم:46:)نقل قول:
دوستانی که دارن با lcd مشکلی ندارن؟ lcd نمیشکنه ؟ آخه میگن lcd hd2 زود میشکنه
کمک!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
مراحمید .اون مسائل هم با تنظیم کردن درست میشه.:11:
من رفتم setting/Local & text/Regional ، ولی انگلیسی عربیک نداره.اینم بگم ،برنامه های ارجینال مثل" ویندوز لیو "تو منوی استارت ،همون طور انگلیسی مونده،اما مثلاsetting اسمش همون عربی چپ چینه.نقل قول:
دوستان لطفا یه راهنمایی بکنیدنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید
چطور میشه ebook ها که پسوند exe دارند رو با hd2 خوند؟
مثل این ایبوکها
کد:http://veyq.org/ebook/Web_design_photoshop%5Bebook.VeyQ.ir%5D.zip
کسی جواب ما رو نداد! کسی بدون گارانتی خریده؟ از نظر کیفیت فرقی بینشون هست؟نقل قول:
سلام خدمت دوست عزیز من htc hd2 خریدم بدون گارانتی هیچ فرقی نداره من توصیه میکنم بدون گارانتی بگیری حالا هرطور که خودتون صلاح میدونید همون کار رو بکنید ولی حتما بگیری خیلی گوشی مشتیه من که دارم ازاین گوشی نهایت لذتمو میبرمنقل قول:
فرقی نداره.فقط باید یه نفر رو با خودت ببری تست کنه.ومواظب باشی دست دو به جای نو ندن بهت که البته تا حدودی از تمیز بودن گوشی و نداشتن خطوخش معلومه.شکل باتری رو هم از قبل تو اینترنت ببین.من یه خورده بدبینانه گفتم و لی تو 10-20 درصد موارد پیش میاد.البته چون گوشی جدیده دست دوش کمه و چون خیلی باکیفیته احتمال اینکه مشکل داشته باشه کمه.کلا یه دست بزن نوع تاچش رو ببین و یه زنگ هم باهاش بزن.در کل رودربایستی با فروشنده نداشته باش.نقل قول:
نقل قول:توی سایت hTC بعضی از رام ها مخصوص ارائه شدن, برای مثال یک رام برای touch hd فقط برای مصر ارائه شده که اگر یک نفر با سریال گوشی که به بازار ایران فرستاده شده بخواد دانلودش کنه نمیتونه و دقیقا همین اروری که میفرمائید رو میده, ولی اگه رام مناسب با شرایط جغرافیایی رو دانلود کنین مشکلی نباید وجود داشته باشه.نقل قول:
اون رو فقط میگن ! میگن که بازار این ابر گوشی رو خراب کنند. من تا به حال جایی نشنیدم که کسی که استفاده ی معمولی و آدمیزادی (!) از گوشی داشته دچار چنین مشکلی شده باشه. فقط دو سه تا عکس تو کل نت به این صورت پیدا کردم که دیدم دوستان توی همین تاپیک گذاشتن (صفحات خیلی قبل, حدود 90. دقیق یادم نیست)نقل قول:
دوست عزیز من این رام رو تو خود سایت دیدم.ببین می تونی دان کنی.نکته شما میتونی به جای اسیا ،آمریکا رو هم به عنوان لوکیشن انتخاب کنی که در این صورت سرعت دان هم زیادتر میشه!
کد:http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=856
سریال رو از زیر باتری بخون.فکر کنم شما اشتباها به بخش گوشی دیگه ای رفته بودید.سریال در قسمتinformation هم موجوده ازداخل گوشی.
البته این رو بریز که اصل رام عربیه من این رو دارم دو ماه و فقط یه بار هنگ کرده:
کد:http://www.htc.com/mea-en/supportviewnews.aspx?dl_id=857&news_id=496