بعد از حذف رشته "نرم افزار کامپیوتر" از دوره کارشناسی علمی کاربردی، این بار در دوره پودمانی کاردانی هم این رشته به طور کامل حذف و به جای اون دو رشته دیگه جایگزین شده.....
Printable View
بعد از حذف رشته "نرم افزار کامپیوتر" از دوره کارشناسی علمی کاربردی، این بار در دوره پودمانی کاردانی هم این رشته به طور کامل حذف و به جای اون دو رشته دیگه جایگزین شده.....
دفترچه و کارت ثبت نام کاردانی علمی کاربردی پودمانی روی سایت اومده .
بله همون پودمانی هست.نقل قول:
طول مدت دوره پودمانی هم 2 سال هست.
دوستان کسی در مورد تاریخ اعلام نتایج کاردانی ترمی اطلاعی داره؟
پرداخت فقط شهریه ثابت موقعی که شما بخوای 1 ترم مرخصی بگیری که ترم اول شامل این قضیه نمیشه .نقل قول:
من خودم زمان کاردانی به خاطر مشغله که داشتم و همینکه سراسری و آزاد شرکت کرده بودم و اون زمان هم مثل الان نتیجه اونا دیرتر میومد و میخواستم صبر کنم ببینم چی قبول میشم (قبول شدم چون کارشناسی نبود نرفتم ) میخواستم ترم یک نرم سر کلاس و فقط شهریه ثابت بدم ولی گفتن آیین نامه دانشگاه جامع اجازه نمیده ترم یک مرخصی بگیری
البته اگه اشتباه نکنم دانشگاه آزاد میشه این حرکتو زد
نه دوست عزیز پودمانی اگه همه دسرات رو پاس کنی 3ساله تموم میشهنقل قول:
دوست عزیز من خودم دارم پودمانی درس میخونم!!دوستای دیگه هم توی سایت هستن.نقل قول:
شما هر سال 3 تا پودمان داری و در مجموع باید 6 پودمان رو بگذرونی.
احتمالا تا آخر همین برجنقل قول:
سلام من ديپلم كامپيوتر كارودانش با معدل 18.90 دارم ،شاغل هم نيستم ،مي خوام پودماني ثبت نام كنم اما نميدونم كدوم رشته خوبه چون نرم افزار حذف شده من ترمي ثبت نام نكردم و الان پشيمونم :37: چون از هر كي ميپرسم ميگن ترمي بهتره ،پودماني مدت زمانش بيشتره، بدرده شاغلا ميخوره از اين حرف ها ........
من متولد 1370 ،كسايي كه ميرن پودماني سنشون خيلي زياده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سن رو چیکار داری/تو برو که درس بخونی و بتونی مدرک بگیری!نقل قول:
سلام بچه ها به نظرتون تو پودمانی که فناوری اطلاعات it نداره از بین 2 تا رشته شبکه های کامپیوتری و تعمیر و مونتاژ سیستم های رایانه ای کدومشون بازار کار خوبی دارن ؟
شبکه های کامپیوتری عالیه همیشه هم بازار داره.نقل قول:
مرسی نظرت در مورد برق صنعتی چیه ؟
سلام
1) اگر من كاردانيمو از علمي كاربردي پودماني بگيرم براي كارداني به كارشناسي ميتونم برم دانشگاه هاي دولتي ؟يا بايد حتما علمي كاربردي پودماني برم ؟
2) الان كه رشته نرم افزار از پودماني حذف شده ،اگر من برنامه سازي رو انتخاب كنم بعدا ميتونم رشتمو عوض كنم ؟ چون بين انتخاب رشته شبکه های کامپیوتری و برنامه سازي موندم؟
3) الان كه رشته ها رو اينطوري جدا كردن بهتر شده يا موقعي كه فقط نرم افزار بود؟
1. کارشناسی هر دانشگاهی دوست داشته باشید میتونید برید.نقل قول:
2.بله میتونید تغییر رشته بدید.
3.معمولا هر سال شهریور نرم افزار ارائه نمیشه و در عوض واسه ترم 2 نرم افزار رو دانشگاه ها ارائه میدن. سال های قبل هم همینطور بود.
ضمنا مدت زمان دوره پودمانی 2 سال هست.
توی دانشگاه ما هم 95 درصد متولدین هفتادی به بالا هستن!
شما چون معدلتون خوبه هر رشته ای انتخاب اولتون باشه قبول میشید حواستون باشه.
ثبت نام کاردانی به کارشناسی پودمانی و ترمی 27 تا 30 ام هست درسته؟
چاره ای نیست برای ثبت نام که پول ندیم برای ما که نتیجه کنکور دولتی مهر مشخص میشه؟
خيلي ممنوننقل قول:
اگه از ترم 2 نرم افزار هست پس چه فرقي بين نرم افزار با برنامه سازي و شبکه های کامپیوتری هست؟
من در سعادت آباد (تهران) هستم ، نميخوام زياد دانشگاه دور باشه ، شما موسسه آموزش عالي آزاد هادي رو ميشناسين ميخوام الويت اولم قرار بدم با رشته كارداني فني برنامهسازي كامپيوتر
كلا موندم چه دانشگاهي انخاب كنم ؟
نميدونم از بين 1)موسسه آموزش عالي آزاد هادي 2) مركز آموزش علمي - كاربردي ساپكو 3)مركز آموزش علمي - كاربردي شركت كارخانجات پارس الكتريك 4) مركز آموزش علمي - كاربردي فرهنگ و هنر واحد 34 تهران
5) مركز آموزش علمي - كاربردي فرهنگ و هنر واحد 49 تهران كدومو انتخاب كنم ؟
كلا از لحاظ سطح علمي ترتيب اين دانشگاه ها چطوري ميشه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
خوبه .از تعمیر و مونتاژ بهتره.نقل قول:
بچه ها کسی بخواد از دانشگاه ازاد بیاد علمی کاربردی واحداش معادلسازی میشه؟
دوستان به نظرتون من با معدل 14/23 اولویت چندم قبول میشم برای کاردانی پودمانی ؟
الان رشته مورد علاقم ابزار دقیقه ولی نمیدونم اولویت اول بزنم یا نه
توی پودمانی فقط اولویت اول قبول میشید.نقل قول:
دوستان این ثبت نام علمی کاربردی ترمی که چند روز پیش ثبت نام کردیم شروع کلاساش از مهره یا بهمن؟
از آبان هست.نقل قول:
سلام :20:
می خواستم یه تعداد سوال بپرسم، لطفا راهنماییم کنید.
من کنکور سراسری رشته ی ریاضی فیزیک قبول نشدم و 91/11/18 هم تاریخ اعزامم به خدمت هست. میخوام اگه میشه پودمانیا ثبت نام کنم و بعد از یه سال دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.فقط یه سری سوال داشتم:
1- توی مقررات وظیفه ی عمومی توی دفترچه نوشته شده که ((4. برگه آماده به خدمت بدون غیبت که تاریخ مندرج در آن سپری نشده باشد. ضمن آنکه از تاریخ اخذ مرک دیپلم یا پیش دانشگاهی نباید پیش از یک سال گذشته باشد.)) در حالی که من خرداد 90 تمام امتحانات پیش دانشگاهیا قبول شدم و نمی دونم مدرسه تاریخ فراغت از تحصیلم را تا چه موقعی زده. اگه تا 30 خرداد زده باشه، میشه یک سال و سه ماه و یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم ؟:37:
2- من معدلم 17.20 هستش چقدر احتمال آوردن موارد خوب انتخابیم هست ؟
3- در صورت پذیرفته شدن، آیا سالی دیگه میشه هم زمان توی کنکور سراسری شرکت کرد ؟
4- گذروندن درسهای پودمانی علمی کاربردی به چه صورت هستش؟ (مثل دانشگاههای معمولی ترمی و در هر سالی دو ترم هست؟ چقدر از یک هفته صرف کلاسها و خوندن درس هاش میشه؟ یعنی میشه هم زمان برا کنکور سراسری خوند ؟)
با تشکر:11:
دوست عزیز از ابان؟مگه میشه؟کلاسا یا باید از مهر شروع شه یا بهمننقل قول:
تاریخ شروع کلاسهای ثبت نامیهای شهریور از آبان و ثبت نامیهای دی از اسفند هست.نقل قول:
بچه های پودمان یک، بخاطر دیر اعلام شدن نتایج و ثبت نام همیشه کلاساشون دیرتر از بقیه شروع میشه.
2. توی پودمانی انتخاب اول مد نظر دانشگاه هستنقل قول:
3.بله
4.توی دوره پودمانی هر سال 3 پودمان بهتون میده، همه درسها پکیج شده و شما حق انتخابی نداره و طبق پکیج بهتون داده میشه.
هر پودمان تقریبا 12 واحد هست. و برای پودمان مهر و بهمن معمولا هفته ای 2 روز و پودمان تابستون هفته ای 4 روز هست.
دوست عزیز من پودمانیو نمیگم که ترمیو میگم همه جا نوشته شروع کلاسای ترمی از اول مهر ماه هستشنقل قول:
دوستان یه سوال
کی جواب این ترمی میاد . دقیقا چندم شهریوره؟
من فردا معلت انتخاب واحدم برای ترم 2 هستم ولی برای کاردانی ترمی و تغییر رشته اقدام کرد.نمی دونم جواب ترمی کی میاد.من حالا باید چیکار کنم؟ثبت نام نکنم؟من علاقه ای به این رشته ندارم. منم باید ابان ماه برم سر کلاس یا نه؟ اگر اصلا ترمی الویت اول را قبول نشم چیکار کنم.میشه از دانشگاه انصراف بدم و برای سری بعدی یعنی نیمه دوم دوباره دفترچه ترمی را بگیرم....تو را خدا راهنمایی کنید عجله دارم
با تشکر:11:
نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم یه تعداد سوال بپرسم، لطفا راهنماییم کنید.
من کنکور سراسری رشته ی ریاضی فیزیک قبول نشدم و 91/11/18 هم تاریخ اعزامم به خدمت هست. میخوام اگه میشه پودمانیا ثبت نام کنم و بعد از یه سال دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.فقط یه سری سوال داشتم:
1- توی مقررات وظیفه ی عمومی توی دفترچه نوشته شده که ((4. برگه آماده به خدمت بدون غیبت که تاریخ مندرج در آن سپری نشده باشد. ضمن آنکه از تاریخ اخذ مرک دیپلم یا پیش دانشگاهی نباید پیش از یک سال گذشته باشد.)) در حالی که من خرداد 90 تمام امتحانات پیش دانشگاهیا قبول شدم و نمی دونم مدرسه تاریخ فراغت از تحصیلم را تا چه موقعی زده. اگه تا 30 خرداد زده باشه، میشه یک سال و سه ماه و یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- من معدلم 17.20 هستش چقدر احتمال آوردن موارد خوب انتخابیم هست ؟
3- در صورت پذیرفته شدن، آیا سالی دیگه میشه هم زمان توی کنکور سراسری شرکت کرد ؟
4- گذروندن درسهای پودمانی علمی کاربردی به چه صورت هستش؟ (مثل دانشگاههای معمولی ترمی و در هر سالی دو ترم هست؟ چقدر از یک هفته صرف کلاسها و خوندن درس هاش میشه؟ یعنی میشه هم زمان برا کنکور سراسری خوند ؟)
با تشکر
دوست عزیز لطفا اگه جواب اولی را هم می دونی بگو.(آخه خیلی مهمه)نقل قول:
5- جوابهای ثبت نام کی اعلام میشه و شروع کلاسها از کی هست ؟
با تشکر
دوستان راهنمایی کنید امروز باید برم برای انتخاب واحد.
من باید صبر کنم تا جواب ترمی بیاد سپس برای انتخاب واحد اقدام کنم؟چی کار کنم.رشته نرم افزارم ولی تغییر رشته دادم و منتظر جواب ترمی هستم.
یه سوال مهم دیگه:میتونم فعلا از تحصیل انصراف بدم و ترم بعد دوباره ترمی را بگیرم و شرکت کنم؟
سلام
یکی از آشناهامون میخواد پودمانی شرکت کنه! مدرک دیپلومشو از کار و دانش گرفته (کار با وسایل با سیم) حالا میخواستم ببینم میتونه برای دشتیاری قضایی شرکت کنه؟ و اینکه چه رشته رو پیشنهاد میکنین که ریاضی و فیزیک کمتری داشته باشه؟
سلام من ترمی رشته امور شعب بانکی قبول شدم ولی در مور این رشته که چه جوریه و حدود شهریه اطلاع ندارم و نگران آینده شغلیش هم هستم که کار گیرم بیاد یا نه .. خیلی ممنون میشم جوابمو بدین و در جریانم بزارین منتظرم ..ممنووووووون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی اینجا راهنمایی نمی کنه ما را.
پس این چه انجمنیه که مدیر برای هر بخشش نیست؟تا پشتیبانی کنه.
دوستانی هم که اینجا فعالیت دارند از سر محبته.
موفق باشند
دوستان برای ثبت نام حتما باید اصل مدرک کاردانی باشه یا میشه چک داد؟
من مدرکم را از دانشگاه ازاد هنوز نگرفتم به عدم رعایت پیشنیازی پرونده ام رفته کمیسیون و گفته ان چهارشنبه از کمیسیون بیاد میخواستم بدونم میتونم اینجا به جای مدرک کاردانی چک بدم از طرفی دیگه هم دانشگاه هم 600تومن بدهکارم میخواستم ببینم میتونم 2سال دیگه که کارشناسی مدرکم را بگیرم کاردانی ام را ببرم؟
چکو نمیدونم ولی گواهی موقت نمیتونی بگیری؟
باید تصویه کنم برای گواهی موقت حتما؟!نقل قول:
برای ثبت نام کاردانی ازاد که به جای مدرک چک می گیرفتن
ظاهراً نتایج کارشناسی ناپیوسته سراسری این هفته میاد(28ام تا 30ام)
کسایی که کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی قبول شدن میتونن صبر کنن برا نتایج سراسری چون ثبت نام علمی کاربردی تا 30ام وقت داره.