[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کدوم مرکزی ؟؟نقل قول:
چرا زیر نام کاربریت نوشته تعلیق عضویت ؟
خوب بچه ها شما هم یه تست بگیرید تا مشخص بشه که این مشکل برا همه است یا فقط من این مشکل رو دارم :41:
آره. من دارم اکو 512 میگیرم.دیروز فرم قرارداد رو امضا کردم و امروز هم فیش بانکی رو تحویل شرکت دادم.نقل قول:
حالا ببین نظر بقیه هم چیه. بالاخره بقیه تجربشون از من بیشتره. ولی میگن تا وقتی نیماد نماینده شاتل بود خیلی سرویسش افتضاح بود. ظاهرا الان وضع بهتر شده. امروز هم که ایرسا نت بودم بعضیا زنگ میزدن و میگفتن اگه سرویستون میخواد مثل نیماد باشه اشتراکمون رو با شاتل تمدید نمیکنیم. اونا هم وعده میدادن که وضع اونجور نخواهد بود. حالا راست و دروغش با خودشون.
به هر حال من امیدوارم که شرایط خوب باشه. پول رو دادم و کاریش نمیشه کرد. ولی من دوباره میگم برای گلستان تعریف شاتل،فن آوا و صبا نت رو شنیدم.
خودت هم تحقیق کن ببین کدوم برات بهتره.
امروز از صبح سرعت اینترنتم به شکل محسوسی پایین اومد ، تو این چند ماه سابقه این رو نداشته ، پارس آنلاینه
کسی امروز سرعتش افت داشته یا نه ؟؟؟--- وب گردیش افتضاح بود ، طوری شده بود که حوصله کار با اینترنت رو نداشتم
شاتل تهران اینطور نیست.
فکر نمی کنم. چون من صبانت که رفتم پرسید خطتتون فیبر نوری هست یا نه؟ گفتم چطور مگه؟ گفت که روی فیبر نوری ADSL نمیدیمنقل قول:
نقل قول:نقل قول::18::18::18:نقل قول:
پینگ اینها رو نیگاه کن!!!
شما سرویستون چه سرعتیه؟؟
من 128 دریافت و 128 ارسالهنقل قول:
امروز اینطوری شده ، نمی دونم چیکار کنم - کلافه شدم
بابا خودمم فعلا بن شدم:31: امین جون دلیلشو بعدا بت میگم:46:
اینطور که متوجه شدم این مشکل مربوط به تهران میشه:41:
فکر کنم به دلایل س ی ا س ی این کار رو کردن :41:
[QUOTE=mr0000611;5032079]برای بر دهم :تو اهواز روی فیبر نوری adsl میدن یت نه؟
عزیز برادر اگه وسع ت میرسه ونزدیکای محلتون دکل ایرانسل هست وایمکس بگیر
مودم:100تا110هزار
اشتراک:سه تا چهار هزار تومان با سرعت512kb
سلامنقل قول:
بیشتر از 128 چطور میدن نامه ای چیزی میخواد یا نه
مودم از خودشون گرفتی یاخودت خریدی
مودمت چیه
هزینه اولیه چقدره
ببخشید زیاد سوال میکنم
با سلام . با تسکر از سوال به موقع من همین سوال تو ذهنم بود.نقل قول:
راستی مجتبی جان اگه کارت طلایی بهت دادن یه ندایی هم بهم بده.ش موبایل:09352621236نقل قول:
با تشکر فراوان
امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی پارس ، میگن شاید مشکل از مخابرات باشه ... - باید بررسی بشه!!!!!!!!!
والا آدم دیگه هنگ میکنه نمی دونه چیکاری درسته چی غلطه؟
برای کمپلو چه شرکتی رو برای کانکت پیشنهاد می دید...؟
تا اونجایی که من متوجه شدم شما از پارس آنلاین استفاده میکنید.لطفا سرویس تان را قید کنید .و بفرمایید که کدام منطقه هستید.ا تشکر .ببخشید که زیاد سوال کردمنقل قول:
سلام.نقل قول:
سرعت بالاتر از 128 رو من با هیئت علمی دانشگاه گرفتم. همین طوری فکر نکنم به کسی سرعت بالای 128 بدن. چون بعدا ممکنه به خودشون گیر بدن.
شما اگه تو خونوادتون کسی عضو هیئت علمی دانشگاه باشه با ارائه اصل و کپی کارت هیئت علمی کارت خیلی راحت راه میفته.
اگه دانشجو هستی میتونی از دانشگاه نامه ببری. البته هیچ اطلاعی در مورد این که از کجای دانشگاه باید نامه بگیری ندارم.
اگه عضو نظام مهندسی باشی هم با کارت نظام مهندسی کارت راه میفته.(نمیدونم مهر نظام مهندسی رو میخوان یا نه)
اینا برای اشخاص حقیقی بود.
برای اشخاص حقوقی: یکی از فامیلهامون که مغازه داره با جواز کسب مغازه واسه هم مغازه و هم منزلش سرعت بالا گرفت. ظاهرا جواز کسب و مهر مغازه رو خواسته بودن ازش.
اگه هر کدوم از اینا رو بتونی ردیف کنی بهت راحت سرعت بالا میدن.
در مورد مودم هم باید بهت بگم که من مودم رو از خودشون خریدم. اینو هم اضافه کنم که خودشون مودمی که من گرفتم رو 10-15 هزار تومن گرونتر از بازار میدن ولی تا 18 خرداد هر کی از خودشون اشتراک رو به همراه مودم بگیره 1 ماه شارژ رایگان بهش میدن، منم به همین دلیل از خودشون گرفتم و مشمول طرح بهاری شدم. یعنی چیزی ضرر نکردم.
البته باید اضافه کنم که بعد از اتمام این دوره 1 ماه رایگان بهم میدن، یعنی من الان پول دوره 3 ماهه رو کامل دادم.
یک دوره 3 ماهه اکو 512 به علاوه پول نصب 66700 در اومد.
پول مودم رو هم بر حسب اینکه چه مودمی بخوای بگیری و از کجا بگیری بهش اضافه میشه. من از خودشون مودم وایرلس زایکسل گرفتم که 95 تومن میدادن. تو بازار بزرگ فکر کنم 85000 تومن باشه. شما اگه بخوای از شاتل بگیری با توجه به اینکه مشمول طرح بهاری نیستی تصمیم بگیر که مودمو از کجا میخوای بگیری. از شرکت یا بازار.
اینو هم بگم که من خودم نمیتونم مودم رو نصب کنم واسه همین هم 25000 تومن پول نصب دادم. شما اگه خودت بتونی نصب کنی و مودم رو هم از بازار بگیری خیلی به نفعت میشه.
چون پول اشتراک 3 ماهه اکو 512، 41-42 هزار تومنه.
نمیدونم تعرفه های جدید شاتل رو خوندی یا نه. اگه نخوندی باید بگم که برای اکو به حجم ترافیک 1 گیگ اضافه کرده. یعنی الان برای اشتراک 3 ماهه(هر سرعتی که باشه) 6 گیگ ترافیک میدن و بعد از اتمام اون 6 گیگ شما باید بری و ترافیک از شرکت بخری وگرنه حتی دانلود شبانه(رایگان) هم نمیتونی بکنی.
امروز بعد از تماس با پارس یه نمه سرعت بهتر شد
ایول مخابرات گلستان. 1 روزه خط رو رانژه کرد.
تلفنمون یه نیم ساعت قطع شد، بعد از مخابرات زنگ زدن گفتن خط رانژه شد...
ایول .....نقل قول:
مبارکه .
آره هروقت دیدی تل قطع شد بدون یه کارای دارن رو خطت میکنن (یا جمع میکنن یا وصل میکنن) :31:
اگرم خونه نبودی که متوجه بشی که قطع شده تلفن ، هر وقت دیدی id caller حافظش رسیت شده بدون باز یه کارایی کردن رو خطت ...
دوستان سرعت شما امروز کم نشده ؟
ماله من خیلی کم شده امروز ......
گوگلم زوری باز میکنه .
دوست عزیز من ما از دیروز داریم اینو میگیم ...:19:نقل قول:
حالا اشتراکت چی بود؟
بی زحمت سرعت روزانه و شبانه ات رو برام بذار :20:نقل قول:
نقل قول:
من |ل پنجم هستم و از فارا نمایندگی صبا نت سرعت 128
فقط تو گشتن تو نت از شارژم کم میکنه:41:
امروز واسه من اینطوری شده ...نقل قول:
مخصوصاً عصری.
الان یه نمور بهتر شده سرعت ...
128 میگیرم از صبانت ...
من 128 دارم و با اینترنت دانلود منیجر سرعت دانلود تا 80 هست و سرعت دانلود شب ها رایگانه افتضاحه و 5...7 هست و میشه گفت یه جور تبلیغ هست برای جلب مشتری و روزی که گرفتم گفت سرعتش تو روز ئ شب یکی هست ؟:19:نقل قول:
نقل قول:
عزیز 64 ارزش نداره بگیری اختلاف قیمتش با 128 کم هست ؟
من تازه خط تلفنم رانژه شده. چند روز دیگه زمان میبره تا ADSL وصل بشه.نقل قول:
هنوز که کارت طلایی ندادن، به محض اینکه کارت به دستم رسید خبرت میکنم.نقل قول:
راستش خبر ندارم کی میدن بهم.روزی که رفتم واسه تحویل فیش بانکی اصلا یادم نبود ازشون بپرسم.
حالا یه آمار میگیرم ببینم چی میگن.
بابا اصل کار رانژه خطه ... چیز دیگه ای نداره که آماده شه ...نقل قول:
برو سراغشون بگو من که خطم رانژه شده برای چی واسم اوکی نمیکنید استفاده کنم ...
okنقل قول:
نمیدونستم. میخواستم فردا تماس بگیرم ولی فکر میکردم که چند روزی طول میکشه.
ممنون
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
بچه ها کسی خبر داره کارت طلایی رو چه جوری باید بگیرم؟
باید از خود ایرسا بگیرم یا از تو اکانتم تو سایت شاتل درخواست بدم؟
عزیز دل . خودم بهت میدم . پی ام بده : reza_ete2000نقل قول:
من سرویس رو گرفتم. دیگه کار از کارت طلایی دادن گذشته. میخوام بدونم چه جور باید کارت طلایی رو از شاتل بگیرم که بدم به دیگران؟نقل قول:
دوستان کمک من الان شارژم تمام از صبا نت اشتراک دارم و الان 128 با 3 گیگ دانلود گرفتم 13260 من 40 مگابایت آهنگ دانلود کردم ولی توی ریز مصرف امروزم رفتم تو سایت صبانت زده بود من 80 مگابایت دانلود کردم دوستان کمکم کنید مشکل از کجاست داره شرکت الکی کسر میکنه یا گشتن 2 ساعت تو نت 40 مگابایت شارژ کم میکنه با عقل جور در نمیاد .
دلیل ارزان بودن سرویس هاش اینه به نظر شما دو برابر حجم دانلود کم میکنن و قبلش من 3 ماهه با حجم دانلود 5 گیگ داشتم که 25 روزه شارژم تمام شد با دانلود 2.5 گیگ بایت و خواستم کمکم کنید .اگه این شرکت این طوره فقط برم با شرکتی دیگه قرارداد ببندم ؟:18::18:
عزیز شما فعلآ آزمایشی هستین که پیام هاتون باید تآیید بشه ؟نقل قول:
دوست عزیز ممکنه تو اون 2 ساعت وبگردی سایته های سنگینی رو باز کرده باشید یا اینکه سایتهایی که عکس دار بودن رو باز کردید که حجمشون بالا بوده ..نقل قول:
بعد یه چیز دیگه ای که باید بدونید اینه که وقتی شما یه فایل 40 مگابایتی رو دانلود میکنید بابت اون فایل دقیقاً 40 مگابایت مصرف نمیشه که معمولاً یه خورده بیشتر مصرف میشه ..
چون یه سری اطلاعات سند میشه تا اون اطلاعات مربوط به فایل شما رسیو شه ..
ممکنه واسه فایل 40 مگابایتی شما یه چیزی حدود 46 7 مگابایت مصرف شده باشه ..
اینو میتونید از روی سند و رسیوی که موقع کانکت بودن به نت بر روی اطلاعات کانکشنتون میزنه متوجه شید ...
بعدم حالا این 10 یا 20 مگابایت ارزشش رو نداره چونکه اینجا .......
من وقتی از پارس سرویس میگرفتم یه چیزی حول و حوش 500 مگابایت ازم خورده شد که با کلی پیگیری به جایی هم نرسیدم.
الان دیگه آزمایشی نیستم.نقل قول:
وقتی اون پست رو گذاشتم هم آزمایشی نبودم. پستهام دیگه احتیاجی به تایید نداشت.
منتها دفعه اول بود که لینک میگذاشتم تو پست، نوشت باید تایید بشه. منم لجم گرفت:31:
سلام امروز من ویندوز xp s.p3 رو نصب کردم سرعت عجیب بالا رفته....
اگه شما هم از s.p 2 استفاده می کنید اون رو عوض کنید ، البته باید ویندوزتون قانونی باشه.
من ویندوزم رو از سرزمین رایانه خریدم،الانم مایکروسافت میشناستم-البته با ------ ایالات متحده آپدیتش میکنم،می دونید که ایران رو به رسمیت نمی شناسن
امروز بازاز بزرگ بودم.قیمت مودم زایکسل 45000و وایرلسش 87000ت بود .سرویسی هست که این مودم رو بده؟با چه قیمت؟